ΑΣ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για leonidas 300

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ… ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΦΗΝΑΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ, ΕΧΘΡΟΠΡΑΞΙΕΣ, ΑΨΙΜΑΧΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ… ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ; ΓΙΑΤΙ ΝΤΡΟΠΙΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΛΕΨΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΤΩΡΑ; ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ..Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΑΚΕΡΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ…
ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΦΑΛΑΓΓΑ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ!

23 σκέψεις σχετικά με το “ΑΣ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

  1. Οι Τούρκοι στρατηγοί «φοβηθήκανε» τον έλληνα ΜΠΟΥΛΗ ΥΕΘΑ και ανακοίνωσαν σήμερα το πρωί άσκηση στο Β. Αιγαίο του πολεμικού τους ναυτικού με αληθινά πυρά. https://www.scribd.com/document/334170972

    2016-12-13 17:35 GMT+01:00 ΑΝΤΙ300 allaboutscandals@gmail.com:
    Όταν ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ μαζεύει ακόμα και τα σκουπίδια για να εξοπλιστεί,
    Οι Αστακοί, γαρίδες και ψάρια για τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο και τα φιλαράκια στην πολυτελή ψαροταβέρνα ΔΟΥΡΑΜΠΕΗ σε αφθονία.
    Με βάση επίσημη επιστολή από την στρατιωτική διοίκηση στην Σάμο προς τους Ξενοδόχους της Σάμου, ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ζητάει οτιδήποτε ΑΧΡΗΣΤΟ ΥΛΙΚΟ ανακαίνισης ξενοδοχειακών μονάδων στο νησί για να το χρησιμοποιήσει με σκοπό να καλυτερέψει τις συνθήκες των στρατιωτών μας.

    2016-12-13 16:08 GMT+01:00 ΑΝΤΙ300 allaboutscandals@gmail.com:
    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ
    Οι Τούρκοι εκδίωξαν 4 Ελληνικά Ψαράδικα από τα Ιμια.
    Χθες συγκεκριμένα στις 16:00 12 Δεκ. 2016, η Τουρκική Ακτοφυλακή εκδίωξε 4 Ελληνικά Ψαράδικα από τα Ιμια.
    Το θέμα αποσιωπήθηκε ύστερα απο εντολή ΥΕΘΑ
    ΕΔΩ ΦΩΤΟ Τραβηγμένες με τηλεφακό και μία από Τουρκική πηγή.

    https://mail.google.com/mail/u/1/?ui=2&ik=5db21d99e0&view=att&th=158fd2b3eb482da9&attid=0.1&disp=safe&realattid=f_iwovkk5y1&zw

    Αρέσει σε 1 άτομο

    • Όσο οι διεφθαρμένοι πολιτικοί, και οι δικαστές της Κολομβίας των Βαλκανίων θα μιλάνε για πάταξη της διαφθοράς από το «βήμα», τόσο εσύ ΕΛΛΗΝΑ θα λιμοκτονείς, μέχρι να πεθάνεις.υσα πληροφορία. Πράκτορες των Τουρκικών Μυστικών Υπηρεσιών αλωνίζουν ανενόχλητοι τα νησιά του ΝΑ Αιγαίου.

      Όσο οι διεφθαρμένοι πολιτικοί, και οι δικαστές της Κολομβίας των Βαλκανίων θα μιλάνε για πάταξη της διαφθοράς από το «βήμα», τόσο εσύ ΕΛΛΗΝΑ θα λιμοκτονείς, μέχρι να πεθάνεις.

      https://www.scribd.com/document/334082743

      Αρέσει σε 1 άτομο

  2. Θεσσαλονίκη, Δεκέμβριος 2016

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    Σεμινάριο «Γιορτινό τραπέζι» από την «ΑΛΦΑ Επιλογή» Θεσσαλονίκης

    Αυτά τα Χριστούγεννα, κερδίστε τις εντυπώσεις!

    Τα σεμινάρια του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης 2 «ΑΛΦΑ Επιλογή» στη Θεσσαλονίκη συνεχίζονται! Ο Chef Σοφοκλής Σεβαστίδης μας μυεί στα μυστικά της μαγειρικής και παρουσιάζει ιδέες, συνταγές και τρόπους διακόσμησης για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τη διαδικασία εγγραφής στο τηλέφωνο 2310552406 ή στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, στην οδό Βαλαωρίτου 9.

    Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, στις 10.00 π.μ. και θα έχει διάρκεια 5 ώρες.

    Το εορταστικό μενού περιλαμβάνει:
    Βελουτέ σούπα με τριλογία μανιταριών, ημιτετηγμένη κρέμα, λεμονόχορτο και έλαιο λευκής τρούφας
    Κάστανα γλασαρισμένα σε jus de viand και πεπαλαιωμένο μπαλσάμικο, μαζί με γκρατιναρισμένο προσούτο και απαλή μους ανθότυρου
    Σαλάτα με Λόλο Βέρντε και Ρόσο, ρόκα και κορνισόν, με βινεγκρέτ ροδιού, ψημένο κουκουνάρι και κατσικίσιο τυρί
    Γαλοπούλα με γέμιση και αρωματική σάλτσα
    Κοπανάκια γαλοπούλας μπρεζέ σε κόκκινο κρασί, με δαμάσκηνα και καρότα
    Καρυδόπιτα με σιρόπι πορτοκαλιού και σαντιγί semifreddo

    Στο σεμινάριο, εκτός από την εκτέλεση του παραπάνω εορταστικού μενού, θα παρουσιαστούν και ιδέες και τρόποι διακόσμησης του γιορτινού τραπεζιού.

    Οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης και booklet των συνταγών.
    ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2310552406.
    Το Κ.Δ.Β.Μ. 2 «ΑΛΦΑ Επιλογή», πάντα πρωτοπορεί και καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των σπουδαστών, αλλά και των πιο εξειδικευμένων επαγγελματιών, ακολουθώντας τις τάσεις και τις εξελίξεις της αγοράς.

    Για περισσότερες πληροφορίες:

    Κέντρο Διά Βίου Μάθησης 2 «ΑΛΦΑ Επιλογή»

    Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη, Τηλ: 2310552406

    Αρέσει σε 1 άτομο

  3. Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΖΗΤΕΙ ΑΚΟΙΝΩΝΗΣΙΑ ΔΥΟ ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ

    Εμείς οι Ορθόδοξοι πιστοί δεν θέλουμε Πατριάρχη υποτακτικό των Σιωνιστών Επικυρίαρχων.

     12/14/2016

    Ο οικουμενικός Πατριάρχης της Ορθοδοξίας κ.κ. Βαρθολομαίος είναι γνωστός διεθνώς, αλλά και στο Πανελλήνιον, σαν μαριονέτα της ηγεσίας της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης-Δικτατορίας του Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!

    Είναι συνεργάτης του Πάπα Φραγκίσκου γνωστού Παγκοσμίως για το χειροφίλημα-πρόσκύνησην στον Επικυρίαρχο της Γης Κοσμοκράτορα Σιωνιστή ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

    (Φωτογραφίες κυκλοφορούν στα ΜΜΕ).

    Και οι δύο μαζί ανήγαγον την Χριστιανοσύνη σε υποτελή της Εβραϊκής Σιωνιστικής Πανθρησκείας του Εβραίου Βασιλέως Σολομώντα, κατόπιν εντολών του προέδρου της Ν.Τ.Π. ή Νέας Εποχής  ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

    Ο Πατριάρχης του Φαναρίου με τη διαγωγή του, (εκ του αποτελέσματος), εμφανίζεται ως υπηρέτης της ηγεσίας της Νέας Τάξης Πραγμάτων (Ν.Τ.Π.) ή  Νέας Εποχής των Σιωνιστών Επικυρίαρχων του Πλανήτη.
    Χαίρει δε της άκρας εμπιστοσύνης αυτών………..

    Ο Πατριάρχης του Φαναρίου δεν αντλεί τη δύναμή του από τον Ύψιστον, τον Πανάγαθον ΘΕΟΝ, ούτε από τον ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΝ, ούτε από το ΠΑΝΑΓΙΟΝ ΠΝΕΥΜΑ, αλλά από το Σιωνιστή Κοσμοκράτορα θνητόν ΡΟΤΣΙΛΝΤ, πρόεδρο της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.

    Ο θνητός Πρόεδρος των Κοσμοκρατόρων ΡΟΤΣΙΛΝΤ, κατέκτησε την Παγκόσμιον Εξουσίαν, ών αυτόκλητος, δια οικονομικών μέσων και όπλων!!!!

    Ουδείς των κατοίκων του Πλανήτη τον εψήφισεν.

    Ο Πατριάρχης του Φαναρίου Κων/πόλεως, εσχάτως ανακατεύεται στις εσωτερικές υποθέσεις της Εκκλησίας της Ελλάδος, κατόπιν εντολών των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων.

    Ο Πατριάρχης της Ορθοδοξίας τελεί αυτοβούλως, (λόγω προσωπικών πεποιθήσεων και πιστεύω), υπό σκλαβιά της ηγεσίας της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης ή Νέας Εποχής, από την οποίαν λαμβάνει εντολές για δίωξη μερικών Ελλήνων Πατριωτών Αρχιερέων!!!
    Συγκεκριμένα, απειλεί με ακοινωνησία τους Μητροπολίτες Πειραιώς και Καλαβρύτων.

    Μέσα σε αυτό το χάος των διώξεων που υφίσταται ο Ελληνισμός από τους Σιωνιστές Κοσμοκράτορες, δύο επισκόπους Πατριώτες είχαμε και εμείς οι Έλληνες, και αυτούς πάει να τους «φάει» ο Πατριάρχης των Σιωνιστών Ιουδαίων Σταυρωτών του Κυρίου ΙΗΣΟΥ.

    Αντί να τους τιμήσει με αριστείον Ανδρείας και Πατριωτισμού, θέλει να τους καταδικάσει σε ακοινωνησία, δηλαδή Εκκλησιαστική απομόνωση.

    Θέλει εμείς οι Έλληνες να προσέλθουμε εις την προ-Παπαφλέσσα εποχήν……..

    Ο Πατριάρχης του Φαναρίου ζητάει από τον Αρχιεπίσκοπον Πάσης Ελλάδος να τους «επαναφέρει εις την Τάξιν», εννοεί την Σιωνιστικήν Τάξιν.
    Ισχυρίζεται δε ότι οι δύο Μητροπολίτες ενεργούν «αντιεκκλησιαστικά» και σκανδαλίζουν τις ψυχές των πιστών.

    Πληροφορούμεν τον Πατριάρχη Φαναρίου, ότι αυτοί οι δύο Μητροπολίτες χαίρουν της μεγίστης αγάπης του Ελληνικού Λαού, και του ποιμνίου αυτών.

    Πληροφορούμεν τον Πατριάρχη Φαναρίου ότι αυτός που πρέπει να καθαιρεθεί από το αξίωμά του για φιλο-Σιωνιστική δράση, (και συνεπώς ανθελληνική δράση), είναι ο Πατριάρχης του Φαναρίου.
    Εκείνος ο οποίος έχει καθαιρεθεί εις τας ψυχάς των Ελλήνων Ορθοδόξων είναι ο Πατριάρχης Φαναρίου, Εβραίος όνομα και πράμα………..

    Ο Πατριάρχης ήλθε στη ΛΕΣΒΟ, μαζί με τον Σιωνιστή Πάπα, για να ενισχύσει τον εξισλαμισμό της Ορθόδοξης Ελλάδος, κατόπιν εντολών της ηγεσίας της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!
    Για να ενισχύσει την Ισλαμιστική λαθρομετανάστευση!!!
    Τόσο μυαλό έχει……….

    Εμείς οι Ορθόδοξοι πιστοί δεν θέλουμε Πατριάρχη υποτακτικό των Σιωνιστών Επικυρίαρχων.

    Θέλουμε Πατριάρχη αγωνιστή, σαν τον Παπα-Φλέσσα!
    Εμείς οι Έλληνες πληρώνουμε τον Πατριάρχη Φαναρίου, (μυστικά κονδύλια του ΥΠ.ΕΞ.), και όλην την Εκκλησία του Πατριαρχείου, για να απολαύσωμεν τον Σιωνισμό τους, και τον Εξισλαμισμό της Ελλάδος!!
    Ουδείς αχάριστος του ευεργετηθέντος!!!!!!!!!

    ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ ΔΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΟΥ ΧΑΝΟΝΤΑΙ!!!!

                              ΑΝΤΩΝΗΣ  ΓΡΥΠΑΙΟΣ

    Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής/Αρθρογράφος-

                             Έλληνας  Πατριώτης

    Αρέσει σε 1 άτομο

  4. «ΝΑ ΜΗ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΟΙ ΟΚΤΩ ΤΟΥΡΚΟΙ ΙΚΕΤΕΣ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ»

    https://hellasforce.files.wordpress.com/2016/07/okto_turkoi_stratiotikoi_dikastirio4.jpg?w=660&h=340

    14/12/201

    Ο Άρειος Πάγος πρόκειται να αποφασίσει για την απέλαση ή την ασυλία των οκτώ Τούρκων αξιωματικών που κατέφυγαν στην χώρα μας, μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα κατά του Ερντογάν. Εάν αποφασιστεί η απέλασή τους, τότε ο υπουργός Δικαιοσύνης μπορεί να ακυρώσει την δικαστική απόφαση και να μη απελαθούν οι οκτώ ικέτες Τούρκοι.

    Όπως είναι γνωστό η Ελλάδα έχει χορηγήσει πολιτικό άσυλο σε εκατοντάδες τούρκους πολιτικούς πρόσφυγες, τα τελευταία σαράντα χρόνια. Έχει επίσης εκδώσει άλλους. Επίσης, τα τελευταία δύο χρόνια, επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛΛ, χορηγεί πολιτικό άσυλο ή εξετάζει την χορήγηση πολιτικού ασύλου-με πολύμηνη χρονοτριβή- σε χιλιάδες αιτούντες από αραβικές χώρες, εξαιρετικά διφορούμενης πολιτικής -εάν υπάρχει- τοποθέτησης, ακόμη και σε εύλογα χαρακτηριζόμενους ισλαμιστές (φανατικούς μουσουλμάνους) ή τζιχαντιστές.

    Αυτό λοιπόν που προφανώς διαφορίζει την περίπτωση των οκτώ Τούρκων είναι πως είναι στρατιωτικοί και αντίπαλοι του Ερντογάν. Και όχι τόσο η απαίτηση της Τουρκίας να της παραδοθούν οι οκτώ αξιωματικοί, καθόσον και άλλες φορές έχει απαιτηθεί η έκδοση άλλων Τούρκων πολιτικών προσφύγων αλλά η Ελλάδα δεν έχει ενδώσει.

    Οπότε, η απόφαση απέλασής τους ή όχι είναι αποκλειστικά πολιτική. Αν δηλαδή η Ελλάδα ενδίδει στην τουρκική αξίωση ή όχι. Και, καθώς εξελίσσονται και οι διαπραγματεύσεις στο κυπριακό και εκτοξεύονται οι απειλητικές-φιλοπόλεμες αναθεωρητικές τουρκικές συνοριακές αξιώσεις, η όποια απόφαση θα έχει πολλαπλές επιπτώσεις και επιδράσεις.

    Στην περίπτωση που η κυβέρνηση Τσίπρα καταλήξει και πράξει την απέλαση των οκτώ Τούρκων αξιωματικών-ικετών, δε θα έχει βέβαια κατευνάσει-το αντίθετο-τον τουρκικό επεκτατικό αναθεωρητισμό αλλά, ιστορικά ανατρεπτικά, θα έχει παραβεί απαράβατο όριο του ελληνικού πολιτισμού. Αυτό της προσφοράς ασυλίας σε ικέτη διωκόμενο.

    Μπορεί βέβαια καθένας να πει πως είναι κάτι αμελητέο για μια κυβέρνηση που σε παγκόσμια μοναδικότητα καταπάτησε την κραυγαλέα εντολή δημοψηφίσματος που η ίδια προκάλεσε. Ίσως.

    Αλλά ο εξευτελισμός της ιστορίας μας, του ήθους μας, της ταυτότητάς μας είναι προσωπική υπόθεση κάθε Έλληνα και Ελληνίδας. Χωρίς Τιμή τα πάντα γίνονται σκουπίδια. Όσοι δε το θέλουμε ας συμπράξουμε, ανεξαρτήτως όποιων άλλων διαφορών, ώστε ΝΑ ΜΗ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΟΙ ΟΚΤΩ ΤΟΥΡΚΟΙ ΙΚΕΤΕΣ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ.

    Νίκος Καραβαζάκης

    Αρέσει σε 1 άτομο

  5. Έχει τελειώσει το “παιχνίδι” για τη χώρα μας;

    από: Economist E iliasevaggelopoulos7@gmail.com

    Το παιχνίδι θα τελειώσει όταν θα έχει πετάξει λευκή πετσέτα και ο τελευταίος Έλληνας. Προσωπικά δεν πρόκειται ποτέ να πετάξω λευκή πετσέτα και γνωρίζω πολλούς ακόμα που και αυτοί δεν πρόκειται ποτέ να το κάνουν. Δεν θα υποστείλουμε τη σημαία. Έχουμε χρέος προς τους προγόνους μας να σώσουμε την πατρίδα και να τη βάλουμε ξανά στο δρόμο της ιστορίας. Ήταν φάρος για τον αρχαίο κόσμο και θα την κάνουμε πάλι φάρο για το σύγχρονο κόσμο. Έχουμε και ένα χρέος προς τα παιδιά μας, να αγωνιστούμε γιατί αν δεν το κάνουμε θα έρθει μέρα που θα μας ζητήσουν το λόγο.
    Ξεκινήσαμε με πολλούς άλλους μαζί μέσα από το διαδίκτυο τον αγώνα κατά τον μνημονίων και της παγκοσμιοποίησης. Οι περισσότεροι στο δρόμο κουράστηκαν, απογοητεύτηκαν ή παραδόθηκαν γιατί δεν γνώριζαν πως παίζεται το παιχνίδι. Βασίστηκαν σε ψεύτικους ανθρώπους, πίστεψαν σε κάλπικες ιδεολογίες ή νόμισαν πως ένα δημοψήφισμα ήταν αρκετό για να σωθεί η πατρίδα. Τι και αν προειδοποιούσαμε ότι το πρώτο που χρειάζεται για να σωθεί η πατρίδα είναι μια ελληνική κυβέρνηση; Τι και αν γράψαμε για κατασκόπους, για κομάντος και για λύκους με προβιά; Επικρατούσε μια ιδεολογική τύφλωση που εμπόδιζε τον ελληνικό λαό να δει την αλήθεια.
    Τίποτα όμως δεν τελείωσε και ας έχουμε βρεθεί σαν χώρα σε δεινή θέση. Τώρα αρχίζει η πραγματική αντεπίθεση. Και το πρώτο ύψωμα που πρέπει να καταλάβουμε είναι αυτό των επόμενων εκλογών που έρχονται πολύ σύντομα λόγω του αδιεξόδου που έχει δημιουργηθεί στην ελληνική οικονομία. Είτε είμαστε δυο, είτε τρεις ή χίλιοι δεκατρείς, όλοι εμείς οι αγνοί Έλληνες και συνάμα δημοκράτες πατριώτες, έχουμε συνειδητοποιήσει ότι οι επερχόμενες εκλογές είναι η μητέρα όλων των μαχών. Με το σπαθί στο χέρι και τον σταυρό στον ώμο και φωνάζοντας “για του Χριστού την πίστη την Αγία και της Ελλάδος την ελευθερία” θα αγωνιστούμε για να καταλάβουμε το πρώτο ύψωμα. Κάθε αγνή χριστιανική ψυχή και κάθε αγνός πατριώτης έχει πρόσκληση γι’ αυτόν τον αγώνα. Κανένας δεν περισσεύει. Και όσοι αγωνίζονταν σε μικρές ομάδες μέχρι τώρα θα πρέπει να συνταχθούν με το κύριο σώμα για να έχει ο αγώνας τους κάποιο αποτέλεσμα. Η ελευθερία πάντοτε κερδίζεται με αγώνες. Και εμείς οι Έλληνες έχουμε μάθει να αγωνιζόμαστε.

    Ηλίας Ευαγγελόπουλος

    Αρέσει σε 1 άτομο

  6. Ο Ιερός ο Γάμος, το Πνεύμα και ο Θεός. Εδώ και στο τώρα, νυν και αεί. Η Ιεροσύνη είναι η Θεία Χάρις του Υψίστου Θεού προς τους Ανθρώπους, και όχι των ανθρώπων για καποιους Ανθρώπους

    Μου αρέσει!

  7. Χίος 15/12/2016

    Ο ρόλος Ε.Ο.Α.Ε.Ν. και  INSULEUER στις κυβερνητικές αποφάσεις για τα νησιά

    Σημαντικός είναι ο ρόλος που έπαιξαν τόσο ο  Ε.Ο.Α.Ε.Ν. όσο και ο INSULEUR στην καταλυτική για τη ζωή των ελληνικών νησιών  απόφαση  της κυβέρνησης να ανασταλεί η κατάργηση του μειωμένου ΦΠΑ, από 01/01/2017, στα νησιά τα οποία επωμίζονται το βάρος της προσφυγικής/μεταναστευτικής κρίσης για λογαριασμό ολόκληρης της Ευρώπης, και για όσο χρονικό διάστημα διαρκεί αυτή , αλλά και τη γενικότερη δέσμη μέτρων και δράσεων που αφορούν όλα τα νησιά της χώρας,  που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, κ.  Αλέξης Τσίπρας, σε ομιλία του στη Νίσυρο.
    Ο Επιμελητηριακός Όμιλος Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών ,  αλλά και  το Δίκτυο Νησιωτικών Επιμελητηρίων της Ευρωπαϊκής Ένωσης  με  τις επί μακρόν  επαφές τους τόσο με τις ελληνικές αρχές όσο και εκείνες της Ε.Ε έδωσαν και συνεχίζουν να δίνουν τη δική τους μάχη για την προάσπιση της νησιωτικότητας  και τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των νησιωτών,  εν μέσω  λίαν αντίξοων οικονομικών συνθηκών στη χώρα μας.
    Μεταξύ των πρωθυπουργικών εξαγγελιών για να νησιά περιλαμβάνονται και μία σειρά μέτρων που ο Ε.Ο.Α.Ε.Ν.  είχε το προηγούμενο διάστημα  προτείνει αναλυτικά  και εμπεριστατωμένα στα στελέχη της κυβέρνησης, με τα οποία είχε επαφές για τα προβλήματα που ταλανίζουν όχι μόνον τον επιχειρηματικό κόσμο αλλά και τους κατοίκους  τους εν γένει.
    Στην εν λόγω κατηγορία περιλαμβάνονται τα παρακάτω:
    1. «Αναστολή αύξησης ΦΠΑ για όλα τα νησιά της Περιφέρειας του Βορείου Αιγαίου και των Δωδεκανήσων, από τη Σαμοθράκη μέχρι το Καστελόριζο.
    2. Για την καταγραφή και επεξεργασία προτάσεων για την ανάπτυξη των νησιών ενεργοποιείται άμεσα το Συμβούλιο Νησιωτικής Πολιτικής, ενώ προωθείται προς υπογραφή το Προεδρικό Διάταγμα που προβλέπει την ίδρυση του Ερευνητικού Ινστιτούτου Νησιωτικής Πολιτικής.
    3 Την διεκδίκηση ενός ειδικού αναπτυξιακού προγράμματος εδαφικής συνοχής για τις νησιωτικές περιφέρειες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Πρωτοβουλίες για να ενταχθεί στην ατζέντα της προεδρίας της Μάλτας η προώθηση της νησιωτικότητας ως θεμελιώδους πολιτικής για την ΕΕ.
    4. Τον επανασχεδιασμό του δικτύου ακτοπλοΐας, με πρώτο στάδιο τη διαβούλευση με τις τοπικές κοινωνίες για να καταστεί πιο λειτουργική για τον κάθε νησιώτη.
    5. Την διαμόρφωση δικτύου συνδυασμένων μεταφορών, με αεροπορικά και ακτοπλοϊκά δρομολόγια, καθώς και με υδατοδρόμια, που φέτος θα λειτουργήσουν για πρώτη φορά στο Αιγαίο
    6. Την ενεργοποίηση δύο Ειδικών Αναπτυξιακών Προγραμμάτων για το Βόρειο και το Νότιο Αιγαίο
    7. Την ειδική πρόβλεψη του Αναπτυξιακού Νόμου για την ένταξη των μικρών, των παραμεθόριων και των προσφυγικών νησιών στα ειδικά καθεστώτα ενίσχυσης
    8. Την διασφάλιση της πρόσβασης σε ρευστότητα μικρομεσαίων επιχειρήσεων στα νησιά, στο πλαίσιο του προγράμματος «Ακριτική Επιχειρηματικότητα» του Ταμείου Επιχειρηματικότητας.
    9. Την στήριξη της αγροτικής και κτηνοτροφικής παραγωγής των νησιωτικών περιοχών.
    10. Την στήριξη των μοναδικών προϊόντων που παράγουν τα νησιά, για την αύξηση της ανταγωνιστικότητάς τους.
    11. Την ενίσχυση των τουριστικών επιχειρήσεων στα νησιά.
    12. Την αναβάθμιση των Γραφείων Εξυπηρέτησης Φορολογούμενου με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του νησιώτη στις περιοχές που δεν υπάρχουν ΔΟΥ, αλλά και τον περιορισμό της ανάγκης για μετακινήσεις
    Σ’ ότι αφορά στον INSULEUR κομβικό σημείο της δικής του συμβολής για την επίτευξη του ίδιου στόχου  ήταν η παρουσίαση  κατά τη διάρκεια συνεδρίου  του τον περασμένο Ιούνιο του Σχεδίου Δράσης για τον ΦΠΑ (Vat Action Plan) σε ευρωπαϊκό επίπεδο που αποτελεί σημαντικό παράγοντα για τη διαμόρφωση του μελλοντικού τοπίου για τον ΦΠΑ στις νησιωτικές περιοχές, καθώς σηματοδοτεί την αναθεώρηση του καθεστώτος στα σχετικά με τον ΦΠΑ θέματα για όλη την Ευρώπη, το οποίο ήδη μετρά τέσσερις δεκαετίες από την αρχική εφαρμογή του. Στο συνέδριο πήραν μέρος εκπρόσωποι από το Ευρωκοινοβούλιο, την Ευρωπαϊκή Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή και την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Μικρών Νησιών (Esin).  
    Παράλληλα τις θέσεις  τόσο του Ε.Ο.Α.Ε.Ν όσο και του INSULEUR σε ότι αφορά τόσο το μεταναστευτικό όσο και τα οικονομικά μέτρα που πρέπει να ληφθούν σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Κοινότητας  αναφορικά με τα νησιά «υιοθέτησε» και  το Ευρωκοινοβούλιο στο  Ψήφισμα της 4ης Φεβρουαρίου  σχετικά με την ειδική κατάσταση των νησιών  της Ένωσης (2015/3014(RSP).
    Την ίδια ώρα Ε.Ο.Α.Ε.Ν. και INSULEUR εκφράζοντας τα συναισθήματα του επιχειρηματικού τους κόσμου, αισθάνονται παράλληλα την ανάγκη  να επισημάνουν ότι η κυβερνητική απόφαση για το ΦΠΑ σε καμιά περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πάγια απαίτηση για διατήρηση του προϊσχύοντος καθεστώτος των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ σ’ όλα τα νησιά του Αιγαίου, καθώς και την επέκταση του σε ολόκληρη τη νησιωτική χώρα, δεδομένου ότι το ευνοϊκό αυτό μέτρο, που ισχύει σε αρκετές νησιωτικές περιοχές της Ε.Ε., στήριξε αποτελεσματικά την πολλαπλά χειμαζόμενη οικονομία των νησιών μας.
    Και προς αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσουν να αγωνίζονται, διατηρώντας την τακτική επικοινωνία τόσο με τις ελληνικές όσο και τις ευρωπαϊκές αρχές για τη πολύπλευρη στήριξη της νησιωτικότητας και της ζωής εν γένει στα νησιά μας.
    Κάτι που επισημαίνεται και στην επιστολή του  Ε.Ο.Α.Ε.Ν. προς τον πρωθυπουργό,  ο οποίος από την πλευρά του τόνισε στην ομιλία του στη Νίσυρο πως «πρέπει να δείξουμε έμπρακτα την έγνοια και την στήριξή μας στους κατοίκους των νησιών που φυλάνε Θερμοπύλες και η πολιτεία έχει χρέος να είναι δίπλα στους νησιώτες και να τους παρέχει ίσα δικαιώματα».
    Θέση που  απαιτεί συνεχή δραστηριοποίηση από όλες τις εμπλεκόμενες  πλευρές  και όπως παραδέχθηκε και ο πρωθυπουργός στην ομιλία του «μια καθημερινή μάχη» ώστε το ενδιαφέρον που επιδεικνύεται  για να κρατηθούν ζωντανά τα νησιά μας,  όπως επιβάλλουν πάνω από όλα εθνικοί λόγοι να μην αποτελέσει μία απλή εξαγγελία.
    Στρατηγική που μπορεί να στηριχθεί επιτυχημένα, όπως έχει φανεί εμμέσως πλην σαφώς και από την αποδοχή των προτάσεων τόσο του  Επιμελητηριακού Ομίλου όσο και του Ευρωπαϊκού Δικτύου μέσα από την όλο και πιο στενή, ενεργή και εποικοδομητική συνεργασία τόσο με τις εκάστοτε κυβερνήσεις,  όσο και τις τοπικές αρχές.

    Αρέσει σε 1 άτομο

  8. ΟΙ ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΙ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ.

    ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΝΙΩΣΑ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΤΗΝ ΓΗ.

    ΟΙ ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΙ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΜΑΣ ΘΩΡΟΥΝ ΚΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ.

    ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ.

    ΛΕΩΝΙΔΑΣ.ΕΓΩ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΑΛΛΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΖΗΣΕΙ.

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΠΡΟΓΟΝΕ ΜΟΥ ΕΝΔΟΞΕ ΚΑΙ ΣΥΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.

    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑ ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΟΙ.

    Μου αρέσει!

  9. ΤΟ ΠΟΡΝΕΙΟ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

    Τα παλάτια μου στον Ουρανό, ο Βασιλιάς μου τα χάρισε στην Ελλάδα.
    Αυτή είναι η μητέρα των Ουρανών, αυτή είναι του Ιησού Χριστού η Πατρίδα.
    Αυτή είναι και η μάνα μου του χωματένιου μου κορμιού… εμού του Ιωάννου βασιλέα των Πενήτων.

    Πένητες οι Υιοί του φωτός· πλούσιοι σε όνειρα, υπερηφάνεια και εγωισμό· τυφλοί δολοφόνοι της Ιστορίας τους…. βλασφημούν και προσκυνούν το χρήμα και το ψέμα στον Γολγοθά τους.

    Στο όνομα το Άγιο του Θεού….
    Σας χάρισα τα του Θεού προς εσάς τα χαρισμένα…
    μα εσείς νεκροί από πνεύμα στο μυαλό έχετε τα δυο κοκόρια γέννησαν το αυγό για δάσκαλο ορθό.
    Και ενώ περηφανεύεστε για τον Κολοκοτρώνη, τον Μακρυγιάννη και τον Πατροκοσμά, εσείς τα ίδια τα παιδιά σας οδηγείτε να φιλούν το χέρι του Αλί πασά, και για Θεό τους να έχουν τους νόμους του έθνους του Μπουτάρη.

    Εγώ είμαι αυτός που οι Άγιοι Πατέρες ευλόγησαν να τα πω,
    και να φωτίσω τον κόσμο ποιο είναι το Εγώ Αυτού που βαπτιστήκαμε.
    Και εσείς τυφλοί ακούσατε και είδατε ….και εσείς κουφοί ακούσατε….
    Και τρέξατε να τυφλώσετε τα παιδάκια του Χριστού….να μην ξυπνήσουν, να μην δουν…Της ανάστασης των Ελλήνων την Αλήθεια.

    Διότι γνωρίζει ο ισραήλ ποιος είμαι εγώ και το τι τους περιμένει· για αυτό όλοι οι ραβίνοι και ιμάμηδες που ντύθηκαν Ιερείς φρόντισαν με τα ψέματά τους να με σταυρώνουν και να διχάζουν τους Υιούς του Φωτός, που το έγκλημά τους είναι να μην είναι πόρνοι και μωαμεθανοί….
    όπως η επίσημη εκκλησία της ορθόδοξης εβραϊκής κατάντιας της Ελλάδος.

    Ήρθε η ώρα που όλοι εσείς που με βρίζετε… να δει ο κόσμος του Θεού ποιοι εσείς είστε…

    Αμήν…
    Η Έλληνες ακούν και βλέπουν πια….
    Ουαί πόρνοι σταυρωτές της Ελλάδος Ισραηλίτες… το πνεύμα του ψεύδους …Η δικαιοσύνη Μελχισεδέκ των Ουρανών στο καντάρι του Θεού έχει βάλει…
    και ενώπιoν γη και ουρανού….
    η Αλήθεια του Θεού στα σύμπαντα κόσμου τάξη θα βάλει.

    Αμήν.

    http://afypnisiellinwn.blogspot.gr/2016/12/blog-post_16.html

    Μου αρέσει!

  10. Επιστολή!

    Προς,

    όλους τους Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

    Δεν ξέρω αν έχω το δικαίωμα να σας αποκαλέσω κυρίους.

    Διαβάστε αυτό και αν έχετε τσίπα ανθρωπιάς θα καταλάβετε τι εννοώ.

    Ένας πατέρας μετά από μία πολύωρη κουραστική ημέρα εργασίας,επιστρέφει αργά το βράδυ στο σπίτι του,το πεντάχρονο παιδί του τον περιμένει στην πόρτα,ο πατέρας ρωτάει,αγόρι μου δεν κοιμήθηκες ακόμα??Το παιδί τον κοιτάει στα μάτια και τον ρωτάει,
    πατέρα πόσα χρήματα παίρνεις την ώρα? ο πατέρας απαντάει, 10 ευρώ,αλλά γιατί με ρωτάς?ο παιδί με το αθώο βλέμμα του λέει,μπορείς σε παρακαλώ να μου δανείσεις πέντε ευρώ? ο πατέρας νευριασμένος του λέει,θέλεις λεφτά να αγοράσεις καμία βλακεία,ενώ δεν έχουμε να αγοράσουμε τα απαραίτητα στο σπίτι,γρήγορα στο δωμάτιο σου,το παιδί με σκυμμένο το κεφάλι εκτελεί την εντολή που του έδωσε ο πατέρας του.
    Μετά από λίγο ο πατέρας πηγαίνει στο δωμάτιο του παιδιού και του λέει πάρε αγόρι μου τα λεφτά,το παιδί τα παίρνει,σηκώνει το μαξιλάρι και από κάτω είχε και άλλα λεφτά,τα μετράει και γυρνώντας με το αθώο παιδικό ύφος λέει στον πατέρα του,πατέρα πάρε αυτά τα λεφτά,είναι για μία ώρα και έλα αύριο νωρίτερα να σε δω και εγώ…..
    Όποιος κατάλαβε κατάλαβε..

    Νικόλαος Δ Στρατιδάκης

       ///Άνθρωπος//
    

    Αρέσει σε 1 άτομο

  11. ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΘΑΥΜΑΤΩΝ

    Αναφορά σε λίγα από τα πολλά θαύματα που είδα από τον βασιλέα Ιωάννη, ο οποίος ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ έλεγε: «στο όνομα του Πατρός, του Υιού, του Αγίου Πνεύματος και της Υπεραγίας Θεοτόκου, παν πονηρό πνεύμα και ακάθαρτο, έξευγε από τον δούλο/η του Θεού ….». Κι έλεγε πάντα ο Ιωάννης: «αυτοί που επικαλούμαι σου κάνουν το θαύμα, όχι εγώ».

    Τόπος ευρύτερη περιοχή Χαλκίδας.

    Η κα Δώρα έδειξε στον Ιωάννη ένα καρκινοειδές γρομπαλάκι που εξείχε, στρογγυλό, μεγέθους φουντουκιού, που βρισκόταν δεξιά στο αριστερό της στήθος. Είχε πάει σε γιατρό προηγούμενη μέρα και είχε εμφανιστεί στην εξέταση. Ο Ιωάννης το σταύρωσε. Τοποθέτησε τον δείκτη του σε απόσταση περίπου 2 εκατοστών από το δέρμα με την υπόλοιπη παλάμη κλειστή. Ανέβαζε το δάκτυλο προς τα επάνω και την ίδια στιγμή ανέβαινε και το γρομπαλάκι κάτω από το δέρμα. Κάποια στιγμή λίγο παραπάνω ο Ιωάννης άνοιξε την παλάμη γρήγορα και το καρκινοειδές γρομπαλάκι εξαφανίστηκε. Η κα Δώρα πήγε πάλι στον γιατρό και στην εξέταση που επανέλαβε δεν φαινόταν τίποτα.

    Τόπος ευρύτερη περιοχή Επταλόφου Μεσογείων.

    Η δεσποινίς Φωτεινή ήρθε με ακτινογραφίες και χαρτιά γιατρού που έδειχναν καρκίνο- όγκο στο κεφάλι, εμφανιζόμενος ως μεγάλο εξόγκωμα πίσω από το αριστερό αυτί της. Ο Ιωάννης το σταύρωσε και το φύσηξε και μετά από λίγο εξαφανίστηκε. Η Φωτεινή πήγε πάλι στον γιατρό για την ίδια εξέταση και ο γιατρός είπε ότι έγινε θαύμα.

    Τόπος ευρύτερη περιοχή Επταλόφου Μεσογείων.

    Η μητέρα της δεσπ. Φωτεινής είχε βαριάς μορφής επιληψία. Κάποια μέρα έπαθε σοβαρή κρίση και η κόρη πήρε τηλέφωνο τον Ιωάννη, ζητώντας του να πάει το γρηγορότερο δυνατόν σπίτι τους. Μέχρι να πάει ο Ιωάννης στο σπίτι, περίπου 30 λεπτά, η μητέρα κείτονταν στο κρεβάτι με την καρδιά της σταματημένη, χωρίς σφυγμούς και χωρίς αναπνοή. Όταν την είδε ο Ιωάννης, την σταύρωσε και η γυναίκα άνοιξε τα μάτια της απολύτως καλά. Ο Ιωάννης άφησε τον σταυρό του με τα άγια λείψανα στο σπίτι τους.
    Η εν λόγω κυρία ένα βράδυ σε φιλικό σπίτι που βρισκόμασταν στην Κερατέα συνάντησε τον Ιωάννη και επικαλέστηκε τον ίδιο τον Θεό σε κάτι που του είπε, ότι έλεγε αλήθεια. Το ίδιο βράδυ μετά από 2 ώρες η μητέρα αυτή έπαθε πάλι σοβαρή κρίση, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο άρον άρον μέσα στην νύκτα και δεν συνερχόταν με τίποτα. Συνήλθε και πάλι μόνο όταν ο Ιωάννης προσευχήθηκε για αυτήν στον Θεό λίγη ώρα μετά να την συγχωρέσει.

    Τόπος Ελλάδα.

    Άτεκνα ζευγάρια ερχόντουσαν και έπαιρναν ευλογία. Ο Ιωάννης σταύρωνε την κοιλιά της γυναίκας και ρωτούσε τι φύλλο ήθελε να είναι το παιδί. Η γυναίκα έμενε έγκυος φυσιολογικά και το παιδί ήταν το φύλλο που είχε ζητήσει.

    Τόπος ευρύτερη περιοχή Επταλόφου Μεσογείων.

    Οικογένειες λυτρώθηκαν από τα προβλήματά τους μετά από συζήτηση και προφητική διατύπωση γεγονότων που έγιναν όπως ακριβώς τους τα είχε περιγράψει ο Ιωάννης.

    Τόπος Αίγιο.

    Βρισκόμουν σε σπίτι φιλικό, ενώ ο Ιωάννης ήταν στα Καλύβια. Μελετούσα την Καινή Διαθήκη και ξαφνικά άρχισα να βιώνω όλη την πόλη! Ήταν κάτι που είχα ζητήσει από τον Χριστό στην προσευχή μου να μου το δείξει πώς λειτουργεί, και εκείνη την ώρα ο Χριστός μου το έδειχνε. Το ανθρώπινο σώμα μου δεν ήταν αρκετό να το αντέξει, και ένιωθα ότι έφευγα προς τα πάνω, προς τον Θεό. Έσβηνα στην Γη και έφευγα για τον Ουρανό. Λίγα δευτερόλεπτα ήταν αρκετά, όπου δέχτηκα τηλέφωνο από τον Ιωάννη, ο οποίος με έντονη φωνή μου ζήτησε να γυρίσω πίσω, καθότι επαναλαμβάνω έφευγα. Ξεστόμισα την φράση «γυρίζω» και μετά από λίγο ήμουν πάλι στην Γη, όπως πριν. Είχα ζητήσει από τον Χριστό να μου δείξει σε ποια κατάσταση είναι μόνιμα ο Ιωάννης, ο οποίος με απέτρεπε από αυτό, λέγοντάς μου ότι δεν θα αντέξω και δεν τον πίστευα. Έτσι, το ζήτησα από τον ίδιο τον Χριστό με τα αποτελέσματα που περιέγραψα. Όταν με πήρε τηλέφωνο ο Ιωάννης, δεν είχε χρόνο να με χαιρετήσει, αυτά τα τυπικά «γεια σου, τι κάνεις», αλλά αμέσως μου ζήτησε να γυρίσω πίσω. Τα συμπεράσματα δικά σας.

    Τόπος Όλυμπος, προφήτης Ηλίας, πάνω από το Λιτόχωρο.

    Ο Ιωάννης κήρυττε επί 7 ημέρες χωρίς διάλειμμα και χωρίς ύπνο σε παιδιά και στις οικογένειές τους που ερχόντουσαν με βάρδιες καθόλη την διάρκεια της ημέρας και της νύκτας. Επαναλήφθηκε το ίδιο για διάρκεια 4 ημερών μετά από λίγες μέρες. Μάλιστα, ερχόντουσαν πολλοί από το Άγιον Όρος που τον γνώριζαν για να πάρουν την ευχή του και απόλα τα μέρη της Ελλάδος ερχόντουσαν οικογενειακώς και κατασκήνωναν για να ακούσουν την κατήχησή του, τον Λόγο του Θεού.

    Τόπος ευρύτερη περιοχή Επταλόφου Μεσογείων.

    Ο Ιωάννης έμεινε 72 ΗΜΕΡΕΣ μέσα σε ένα καλύβι προσευχόμενος, χωρίς φαγητό και νερό, φορώντας το ράσο μόνο στη μέση. Χειμώνα καλοκαίρι προσεύχεται έτσι.

    Τόπος Άνω Βάθια, Εύβοια.

    Δέχτηκα τηλέφωνο μέσα στην νύκτα από τον Ιωάννη για ένα τραγικό δυστύχημα που είχε συμβεί με μια οικογένεια, όπου σκοτώθηκε ένα από τα παιδιά τους σε αυτοκινητιστικό. Ο Ιωάννης πήγε μέσα στην νύκτα στο σπίτι της οικογενείας, ενώ εγώ πήγα το πρωί που ξημέρωσε. Όταν έφτασα εκεί, δεν υπήρχε θρήνος στην οικογένεια, ενώ η μητέρα του παιδιού που σκοτώθηκε χαμογελούσε και φαινόταν ότι ζούσε μια ευτυχισμένη ημέρα. Η Αγάπη επικρατούσε στο σπίτι που ήταν γεμάτο από ανθρώπους, μεγάλους και παιδιά, που ήρθαν να συλλυπηθούν. Πολλοί από αυτούς όταν ερχόντουσαν και έβλεπαν αυτήν την ευτυχισμένη κατάσταση θύμωναν και παρεξηγούσαν το συμβάν. Δυστυχώς δεν μπορούσαν να νοήσουν πως είναι να υπάρχει παρουσία Θεού σε ένα μέρος και αποκάλυψη του πού είχε πάει το παιδί. Και μην αναρωτηθεί κανείς γιατί το παιδί δεν γύρισε πίσω στην ζωή στην Γη. Όποιος έχει απορία ας ρωτήσει τον Θεό. Ακόμα και στην κηδεία που πήγα, πρώτη φορά στην ζωή μου έβλεπα μητέρα που έχει χάσει το παιδί της να μην κλαίει, αλλά να είναι απολύτως γαλήνια!

    Τόπος ευρύτερη περιοχή Επταλόφου Μεσογείων.

    Άνοιγμα του βιβλίου της ζωής. Αναφορά στα μέλλοντα. Ήδη έχουν γίνει πολλά όπως ακριβώς ειπώθηκαν….

    Υπάρχουν πολλά πολλά ακόμα θαύματα, αλλά προτιμώ να μην τα πω εγώ, αλλά να τα εξιστορήσουν οι ίδιοι που τα έζησαν.

    Αυτά είναι πολύ λίγα από όσα θαύματα και θεϊκά συμβάντα έζησα με τον Ιωάννη. Η μεγαλύτερή μου όμως αποκάλυψη, αυτή που με συγκλόνισε πιο πολύ απόλες σε ολόκληρή μου την ζωή είναι η αποκάλυψη του ποιος είναι ο Ιωάννης. Μια μέρα πριν χρόνια αποφάσισα να μελετήσω τις προφητείες των Αγίων Πατέρων μας και Προφητών μας. Τότε διαπίστωσα πώς διάβαζα αυτό που ζούσα με τον Ιωάννη. Κλονίστηκε το είναι μου να συνειδητοποιήσω πώς ο Θεός μου φανέρωσε τον άνθρωπό Του. Ζούσα το έργο του Θεού στην καθημερινότητά μου και βίωνα την ουσία του Λόγου της Αληθείας.
    Ο Ιωάννης είναι η φωνή. Εμείς ποιοι είμαστε;;;;

    ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ
    http://apokalypsisnow.blogspot.gr/2016/01/blog-post.html

    εχουμε αγιους και σημερα ……………. το αξιζουμε ετσι που γιναμε σα ανθρωποι ???? ευχαριστουμε θεε μου που μας αξιωνεις να εχουμε ανθρωπους σου ακομα κι τωρα που εχουμε γινει αποστατες εσυ μας αγαπας κι μας δειχνεις αγιοσινη κι ουρανια προστασια

    Μου αρέσει!

  12. Ο/Η ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο - ΕΑΜ Β’ λέει:

    Ντόρα Μπακογιάννη… το κοριτσάκι με τα σπίρτα

    Ένα σπίρτο ο Μαρκογιαννάκης, ένα σπίρτο ο Κιλτίδης… και δυστυχώς κανένα άλλο.
    Άδειο το «κουτί» της Δημοκρατικής Συμμαχίας.
    Αυτό, το οποίο συνέβη με το Μητσοτακέικο είναι πρωτοφανές στα παγκόσμια πολιτικά χρονικά. Η απόλυτη πολιτική «φούσκα». Ποτέ και κανένα άλλο πολιτικό «τζάκι» δεν «ξηλώθηκε» τόσο απόλυτα και σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα όσο αυτό. Μιλάμε για γκρέμισμα, που οδηγεί στο βάραθρο, χωρίς κανένα ενδιάμεσο σημείο στήριξης. Απ’ όπου κι αν «πιάνονται» ή προσπαθούν να «πιαστούν», καταρρέει μέσα σε ελάχιστο χρόνο. Στην κυριολεξία …»πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις». Ό,τι ισχυρίζονται και τους βολεύει, έρχεται μέσα σε λίγο χρόνο η πραγματικότητα και τους το διαλύει. Ένας πραγματικός εφιάλτης, που δεν τελειώνει. Ένας εφιάλτης, ο οποίος «ρουφάει» ολόκληρη την οικογένεια στον πάτο της κοινωνίας.
    Και όμως… ενάμιση χρόνο πριν τίποτε δεν έδειχνε αυτό, το οποίο θα επακολουθούσε. Η οικογένεια Μητσοτάκη ζούσε το «όνειρό της». Ήταν η «Lehman Bros» του πολιτικού μας συστήματος. Καθημερινά έδειχνε και αποδείκνυε ότι ήταν ασυναγώνιστη. Καθημερινά συνωστίζονταν στην Αραβαντινού κακομοίρηδες, για να υποβάλουν τα σέβη τους στον υπέργηρο capo di tutti capi. Όλοι τους κάπου προσβλέποντας. Άλλος για μια προαγωγή, άλλος για μια επιδότηση, άλλος για μια σύνταξη και άλλος για μια πρόσληψη. Από τον πιο ισχυρό άνθρωπο, που διεκδικούσε μια υπουργική θέση ή ένα ανώτατο κρατικό αξίωμα, μέχρι τον πιο ταπεινό, που διεκδικούσε μια σύνταξη με «κουτσά» ένσημα, όλοι κάθονταν στις ίδιες θέσεις των ίδιων προθαλάμων.
    Με την ίδια γραμματέα μιλούσε τόσο αυτός, ο οποίος ήθελε να γίνει αρχηγός ΓΕΣ όσο και αυτός, ο οποίος ήθελε να γίνει σκουπιδιάρης στον Δήμο Αθηναίων. Οι πάντες εκεί απευθύνονταν. Το σίγουρο «μέσο» για μια σίγουρη εξυπηρέτηση. Δικαστές, οι οποίοι ήθελαν να γίνουν Αρεοπαγίτες. Αξιωματικοί, οι οποίοι ήθελαν να γίνουν αρχηγοί. Τοπικοί παράγοντες, οι οποίοι ήθελαν να γίνουν δήμαρχοι. Δήμαρχοι, οι οποίοι ήθελαν να γίνουν βουλευτές. Επιχειρηματίες, οι οποίοι ήθελαν να γίνουν μεγαλοεπιχειρηματίες. Άρρωστοι, οι οποίοι ήθελαν καλή σειρά για ένα χειρουργείο. Ζωνιανοί υπόδικοι, οι οποίοι ήθελαν μια ευνοϊκή μεταχείριση. Οι πάντες στα ίδια καθίσματα κάθονταν …Μηδενός εξαιρουμένου. Μέχρι και οι παπάδες στον «άγιο» της Αραβαντινού πήγαιναν, για να δουν το «θαύμα». Μητροπολίτες ολόκληροι έπαιρναν «ευλογία» από τον Μητσοτάκη, για να γίνουν Αρχιεπίσκοποι.
    Μιλάμε για μια οργανωμένη «βιομηχανία» επεξεργασίας αιτημάτων. Ποιος ξεχνά άλλωστε εκείνες τις λίστες, οι οποίες βρέθηκαν στα σκουπίδια και είχαν έρθει στη δημοσιότητα; Όνομα, νομός, πρόβλημα, ενδιάμεσος, λύση και check. Για πρώτη φορά το παρακράτος στη Μεταπολίτευση είχε όχι μόνον όνομα και επώνυμο, αλλά και επίσημη διεύθυνση. Αυτή ήταν η «επανάσταση» που είχε φέρει η οικογένεια Μητσοτάκη στην πολιτική σκηνή. Πάντα υπήρχε παρακράτος στην Ελλάδα, αλλά ποτέ δεν είχε επίσημη διεύθυνση. Ποτέ άλλοτε δεν ήταν σίγουρος ο κάθε πολίτης ότι σε μια συγκεκριμένη διεύθυνση «διευθετούνταν» τα πάντα πέρα και πάνω από κάθε νομιμότητα. Γνώριζε ο κάθε Έλληνας σε ποια διεύθυνση έπρεπε να πάει, για να έχει ελπίδα να διεκδικήσει οτιδήποτε πέρα από αυτό που δικαιούνταν και βέβαια ήταν νόμιμο.
    Εύκολη διεύθυνση. Αραβαντινού. Απέναντι από το Παναθηναϊκό Στάδιο. Το ροζ κτίριο με την αστυνομική «καντίνα» απ’ έξω. Έτσι σε κατεύθυναν και πήγαινες πολύ εύκολα. Η παντοδυναμία του Μητσοτάκη στο απόλυτο σημείο. Ποτέ και κανένας Καραμανλής και κανένας Παπανδρέου δεν είχε αυτήν την «υπόγεια» δύναμη. Δεν την διεκδίκησαν ποτέ για να την αποκτήσουν. Μόνον ο Μητσοτάκης τη διεκδίκησε, γιατί απλούστατα αυτό ήταν το μερίδιό του στη μεταπολίτευση. Ποτέ δεν τον «λάτρεψαν» κάποιοι Έλληνες, όπως οι πασόκοι τον Ανδρέα ή οι δεξιοί τον Καραμανλή. Αφού ποτέ δεν τον «λάτρεψαν», για να του φιλήσουν τα χέρια, επέλεξε τον μόνο τρόπο για να το πετύχει. Τον τρόπο της μαφίας. Αν δεν φιλάς κάποιου τα χέρια εξαιτίας αγάπης, μπορείς να του τα φιλάς είτε από φόβο είτε από ανάγκη.
    Ο Μητσοτάκης απολάμβανε την επιτυχία του. Ακόμα κι αυτοί, οι οποίοι τον μισούσαν, τον φοβούνταν. Ακόμα κι αυτοί, οι οποίοι ήθελαν να του ανοίξουν του κεφάλι, πήγαιναν και του φιλούσαν τα χέρια. Ακόμα κι αυτοί, οι οποίοι δεν τον εκτιμούσαν, του υπέβαλαν τα σέβη τους. Ο Μητσοτάκης είχε αρχίσει να δείχνει λίγο «μεθυσμένος». «Μεθυσμένος» από την απόλυτη επιτυχία του. Την επιτυχία του αποστάτη, ο οποίος, από την «κόλαση» όπου είχε βρεθεί, είχε κατορθώσει μέσα σε λίγες δεκαετίες να ελέγχει τον «παράδεισο». Από την πλήρη απόρριψη και το μίσος είχε καταφέρει και είχε κερδίσει τη γενική αποδοχή …και αν όχι την αγάπη, τουλάχιστον τον σεβασμό —αν όχι τον φόβο— των φίλων και των αντιπάλων του. Ο απόλυτος κυρίαρχος του πολιτικού σκηνικού της μεταπολίτευσης.
    Ο άνθρωπος είχε ξεφύγει. Λειτουργούσε πέρα από κάθε πλαίσιο νομιμότητας. Έλεγχε τα πάντα. Από τα πιο ασήμαντα θέματα στελέχωσης του ελληνικού κράτους μέχρι τα πιο σημαντικά. Ήθελε και κατόρθωνε να έχει λόγο στα πάντα. Από την ταυτότητα αυτού, ο οποίος θα γινόταν αρεοπαγίτης μέχρι αυτόν, ο οποίος θα γινόταν υπεύθυνος βάρδιας για τα σκουπιδιάρικα της Αθήνας. Το απόλυτο παρακράτος. Μέχρι και την εξωτερική πολιτική την επηρέαζε μέσα από το σπίτι του. Μέσα στο σαλόνι του σπιτιού του απαιτούσε από τους συνδαιτυμόνες του να «ρίξουν» τον Πρόεδρο της Κύπρου, να αποδεχθούν το σχέδιο Ανάν ή να δεχθούν τη σύνθετη ονομασία των Σκοπίων. Έξω από την πόρτα της τουαλέτας του συζητιόταν εθνικά μας θέματα …Η «βασιλεία» του «επιτίμου» στο ζενίθ της.
    Ο «επίτιμος», ο οποίος επί κυβέρνησης της ΝΔ έδειχνε απροκάλυπτα ότι είναι ο πραγματικός «προϊστάμενος» του Πρωθυπουργού. Ο «φιλοξενούμενος» των Καραμανλήδων, ο οποίος τους «καπέλωσε» μέσα στο ίδιο τους το «σπίτι». Ο «επίτιμος», ο οποίος άφηνε μονίμως να εννοείται ότι ο Καραμανλής κυβερνά, επειδή απλά κάποιος έπρεπε να βαστά «ζεστή» τη θέση για τη Ντόρα. Ο «δεξιός», ο οποίος προστάτευε, κατεύθυνε και παρηγορούσε τον Γιωργάκη του ΠΑΣΟΚ, όταν τον απειλούσε με ανατροπή ο Βενιζέλος. Ο κυρίαρχος του κυρίαρχου δικομματισμού. Ο ιδιοκτήτης και ρυθμιστής όλου του πολιτικού «οικοσυστήματος», μέσα στο οποίο είχε «καλλιεργηθεί» ο δικομματισμός. Ο άνθρωπος, ο οποίος έστελνε τον Καρατζαφέρη στο περίπτερο, για να του φέρει τσιγάρα. Ο άνθρωπος, ο οποίος «διόρισε» την Παπαρήγα γραμματέα στο «γκούλαγκ» του Περισσού. Ο άνθρωπος, ο οποίος με τις «συνιστώσες» της Αριστεράς στερέωνε τα «βρακιά» του, εφόσον τους Κουβέληδες και τους Κύρκους τούς είχε για να βοηθούν τη Μαρίκα στη λάντζα της κουζίνας.
    Αυτός λοιπόν ο άνθρωπος —εκτός από πανίσχυρος— ήταν και πατέρας. Πατέρας ανθρώπων, οι οποίοι, όπως αποδείχθηκε, δεν ήταν ιδιαίτερα ευφυείς. Με τον γιο του Ανδρέα γελούσε ο Μητσοτάκης, αλλά δεν έβλεπε τα δικά του τα χάλια. Ή μπορεί και να τα έβλεπε, αλλά να θεωρούσε ότι με τη δύναμή του θα τα εξουδετέρωνε. «Μέθυσε» ο Μητσοτάκης, αλλά δυστυχώς «μέθυσε» και η κόρη του. Η κόρη του, που κι αυτή δεν απέφυγε τις «αυτοκρατορικές» υπερβολές …Η «αυτοκράτειρα» Θεοδώρα.
    Η «αυτοκράτειρα», που στην ποδιά της «σφάζονταν» τα ντοράκια. Η κακομαθημένη θυγατέρα, που αρκούσε να μην την επαινέσει κάποιος, για να καταδικαστεί σε αιώνια περιθωριοποίηση. Η ξαναπαντρεμένη χήρα, η οποία γιόρτασε κάποια επέτειό της στη Γλυφάδα, κάνοντας το εξής ανεπανάληπτο. Πρόσθεσε τις οικονομικές «αξίες» των εκλεκτών καλεσμένων της και τους βρήκε ίσα με το ΑΕΠ της χώρας …Η απόλυτη δύναμη. Η ισχυρότερη πολιτική οικογένεια της χώρας είχε στα πόδια της τους μεγαλύτερους οικονομικούς παράγοντές της. Αν κάποιος έβλεπε τότε έστω και ένα «συννεφάκι» στο μέλλον της οικογένειας, θα έπρεπε να το πάρει απόφαση ότι θα τον θεωρούσαν τουλάχιστον τρελό.
    Όμως, η αλαζονεία είναι κακός σύμβουλος …ακόμα και για τους «αυτοκράτορες». Η ύβρις φέρνει πάντα τη Νέμεση. Πού πας πού έρχεσαι, ήρθε η πολυαναμενόμενη «σειρά» της Ντόρας να κάνει το βήμα της προς την κορυφή. Να σταθεί στις καταπονημένες 46αρες γόβες της και να κάνει το σταθερό βήμα της προς την κορυφή. Ο χοντρός είχε ήδη συμφωνήσει να σηκωθεί από τη θέση του. Είχε κάνει το καθήκον του και την είχε διατηρήσει «ζεστή» …έστω και λερωμένη με «ψίχουλα» από «βατοπεδοτυρόπιτες». Ο Μητσοτάκης του έκανε «νόημα» να σηκωθεί και απλά περίμενε να εξελιχθούν τα πράγματα όπως τα είχε σχεδιάσει …Όπως τέλεια τα είχε σχεδιάσει.
    Όμως, ο Μητσοτάκης ήταν πατέρας και ως τέτοιος ήθελε να δώσει λίγη δόξα και στα παιδιά του. Άφησε τη Ντόρα να χειριστεί την κατάσταση μόνη της. Να χειριστεί την πιο εύκολη κατάσταση, που θα μπορούσε να υπάρξει. Να περιμένει τον χοντρό να σηκωθεί από τη θέση του και να καθίσει αυτή. Δεν υπήρχε τίποτε περίπλοκο να κάνει. Δεν θα ανέτρεπε κανέναν. Δεν θα πολεμούσε κάποιον αντίπαλο. Ο χοντρός είχε σηκωθεί μόνος του και η θέση του αρχηγού ήταν άδεια. Το μόνο που έπρεπε να κάνει η Ντόρα ήταν να σεβαστεί το καταστατικό του κόμματος. Το καταστατικό, που τη βόλευε. Το «ευαγγέλιο», που τη βόλευε και απλά έπρεπε να το χειρίζεται σαν «ευαγγέλιο».
    Τότε, το «αστροπελέκι» της Αραβαντινού, έκανε το χειρότερο που θα μπορούσε να κάνει. Σε μια ηλίθια επίδειξη αμετροέπειας πήγε και έκανε επίδειξη δύναμης. Μόνη της πήγε και «πριόνισε» το «κλαδί», το οποίο είχε ανάγκη για να καθίσει. Χωρίς να υπάρχει κανένας απολύτως λόγος, το «λιοντάρι» έκανε άσκοπη επίδειξη δύναμης στον «ασβό». Δημοσίευσε τις χιλιάδες υπογραφές στήριξης των συνέδρων της ΝΔ και μόνη της «υποβάθμισε» την αξία του συνεδρίου της ΝΔ. Μόνη της το εμφάνισε «αναξιόπιστο» και ως εκ τούτου «στημένο». Αντί να εμφανιστεί πολιτικώς «ανήσυχη» και δημοκρατικώς «αβέβαιη» για το αποτέλεσμα, προκειμένου να διαλύσει τις βεβαιότητες του κόσμου, έκανε τα ακριβώς αντίθετα. Εμφάνισε την κατάσταση «στημένη» και τον Σαμαρά ως ένα βέβαιο θύμα. Όμως, ο κόσμος, όταν βλέπει καταδικασμένα «θύματα», αντιδρά και τα βοηθάει. Ο Σαμαράς έπαιξε ωραία και έναν ρόλο που του «πάει» —και είναι αυτός του φουκαρά— και ήταν θέμα χρόνου να γίνει το σφάλμα.
    Τα σφάλματα τα μεγάλα γίνονται από την πολύ σιγουριά και ήταν βέβαιο ότι κάπου εκεί θα κινδύνευε η «μεθυσμένη» κόρη Μητσοτάκη. Το σφάλμα έγινε στο Mega …Στο δικό τους Mega.Στο Mega των πρετεντερο-λούστρων και των τρεμο-υποκόμων τους. Τι έγινε εκεί; …Το μπρα ντε φερ των χαζών. Δύο χαζές γυναίκες έχασαν τον έλεγχο της συζήτησης και βρέθηκαν να προκαλούνται δημοσίως, σαν να βρίσκονται σε κομμωτήριο. Κουβέντα στην κουβέντα έφτασαν εκεί όπου δεν έπρεπε …»Φοβάστε τις ανοικτές διαδικασίες κυρία Μπακογιάννη;»… ρώτησε η μια χαζή. …»Όχι δεν τις φοβάμαι»… απάντησε η άλλη χαζή …»Θα είχατε αντίρρηση να ψηφίσει ο κόσμος της ΝΔ για τον αρχηγό της;»… ξαναρώτησε η μια χαζή …»Δεν έχω πρόβλημα»… απάντησε η άλλη χαζή.
    Εξαιτίας της χαζομάρας τους ο «κύβος» είχε ριφθεί. Η Ντόρα είχε περάσει τον Ρουβίκονα και δεν υπήρχε γυρισμός. Ό,τι δεν έκαναν οι χιλιάδες ορκισμένοι εχθροί του μητσοτακισμού, το έκανε η Τρέμη. Η ΟΛΓΑ ΤΡΕΜΗ ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΣΜΟ. Οι δύο χαζές, στην προσπάθειά τους να δείξουν ποια έχει τις καλύτερες «ανταύγειες» στα «καμένα» μυαλά τους, έκαναν τη μεγαλύτερη «πατάτα» της μεταπολίτευσης. Κατέστρεψαν τον πιο πονηρό αλλά και ευάλωτο σχεδιασμό της μεταπολίτευσης. Με τα κοφτερά και καλοβαμμένα νύχια τους έσκασαν τη μεγαλύτερη πολιτική «φούσκα».
    Από εκεί και πέρα άρχισε η πτώση και ο εφιάλτης. Ό,τι ισχυριζόταν το μητσοτακαίηκο, κατέρρεε. Αρκούσαν μερικές ημέρες, για ν’ αποδειχθεί ψευδές. «Έπεφταν» συνεχώς και δεν υπήρχε κανένα ασφαλές σημείο στήριξης. Ξεκίνησαν ως απόλυτα κυρίαρχοι τις εσωκομματικές εκλογές και κατατροπώθηκαν. Το τρομοκρατημένο βλέμμα της έμπειρης Μαρίκας στο κλειστό στάδιο του Περιστερίου αποδεικνύει με τον πιο απόλυτο τρόπο ότι υποπτευόταν εξ αρχής την τύχη τους …Τη μαύρη τύχη τους, εφόσον η Ντόρα είχε ήδη κάνει τη μεγάλη «πατάτα».
    Οι εσωκομματικές εκλογές έγιναν και οι Μητσοτάκηδες έριξαν την «πετσέτα» πριν τα μεσάνυχτα. Γιατί; Γιατί γνώριζαν την τεράστια διαφορά στις ψήφους και ταυτόχρονα δεν είχαν τη δυνατότητα ούτε ενστάσεις να κάνουν στις έτσι κι αλλιώς διαβλητές διαδικασίες. Γιατί; Γιατί είναι βέβαιο πως είχαν κάνει τεράστιες παρανομίες. Δεν μπορεί το παρακράτος να ανεχθεί «καθαρές» διαδικασίες και είναι δεδομένο ότι στην περίπτωση της Ντόρας θα είχε κάνει τέρατα και σημεία. Το γκρέμισμα είχε ξεκινήσει. Η οικογένεια άρχισε ν’ αναζητά το πρώτο σημείο στήριξης. Τα παπαγαλάκια της ξεχύθηκαν να «πείσουν» τον κόσμο ότι δεν χάθηκαν πολλά πράγματα γι’ αυτήν.
    Δεν ελέγχουμε τη ΝΔ, όπως ισχυριζόμασταν μέχρι τώρα, αλλά …το 40% δεν παύει να είναι «δικό» μας. Πριν αλέκτωρ λαλήσει έρχεται η σύγκρουση με τον Σαμαρά και η διαγραφή της. Η «απείθαρχη» Ντόρα ψηφίζει το Μνημόνιο και προκαλεί ευθέως την ηγεσία του κόμματος. Προκειμένου να δείξει πιστή και υπάκουη στους διεθνείς τοκογλύφους —οι οποίοι κάνουν μέχρι και τους Γιωργάκηδες πρωθυπουργούς— δεν διστάζει να ψηφίσει, θεωρώντας ότι δεν θα τολμήσει ο Σαμαράς τη διαγραφή της …Η Ντόρα, η οποία έχει με άπειρο κόπο προσπαθήσει να «πείσει» τον κόσμο ότι ελέγχει το 40% της ΝΔ.
    Ο κόσμος της ΝΔ κρατάει την αναπνοή του μπροστά στο ενδεχόμενο της διάσπασης του κόμματός του. Τίποτε από αυτά που τον φοβίζουν δεν συμβαίνει. Η πολυαναμενόμενη «έκρηξη» αποδεικνύεται «τζούφια». Πιο πολύ αντιστέκεται μια τρίχα, όταν την τραβάς από το ζυμάρι, παρά η Ντόρα, όταν ξηλώθηκε από τη ΝΔ. Η Ντόρα διαγράφηκε με λιγότερες αντιδράσεις από βουλευτή δευτέρας διαλογής. Τελικά αποδεικνύεται ότι το περίφημο 40% ήταν ένας Κιλτίδης και ένας Μαρκογιαννάκης. Η οικογένεια συνεχίζει να «πέφτει» κι αναζητά το δεύτερο σημείο στήριξης. Για να παραμείνουν στο προσκήνιο του ενδιαφέροντος, προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές που ακολουθούν. Αφού αποδείχθηκε ότι δεν ελέγχουν το 40% της ΝΔ, θέλουν να «πιαστούν» από την Κρήτη.
    Δεν ελέγχουμε το 40% της ΝΔ, αλλά …ελέγχουμε την Κρήτη. Αυτή είναι το δεύτερο σημείο στήριξης. Ξανά το ίδιο έργο. Ξαναβγάζουν τα «παπαγαλάκια» τους να πείσουν τον κόσμο για τη δύναμη της οικογένειας στην Κρήτη. Βγάζουν μάλιστα και τον χοντρό Καρατζαφεροπαπαγάλο τους. Τον «μποντιμπιλντερά» των παπαγάλων. Τον «αχθοφόρο» της οικογένειας. Τι κάνει αυτός; Ως ένοικος της γαλάζιας «πολυκατοικίας», προσπαθεί να βάλει «μυαλό» στον Σαμαρά του «ρετιρέ». Αναρωτιόταν δημοσίως για το αν είναι δυνατόν να γίνονται εκλογές στην Κρήτη και να αγνοήσει η «πολυκατοικία» τον Μητσοτάκη. Όπου βρισκόταν κι όπου στεκόταν το ίδιο «ποίημα» έλεγε. Αυτά, τα οποία του είχε υποδείξει να λέει ο Μητσοτάκης …αυτά έλεγε. Ο Μητσοτάκης επέλεξε να χρησιμοποιήσει την Κρήτη ως σημείο στήριξης και περίμενε.
    Δυστυχώς γι’ αυτόν και πάλι ο φλύαρος αλέκτωρ λάλησε. Γίνονται οι εκλογές στην Κρήτη κι αποδεικνύεται αυτό, το οποίο όλοι μας υποπτευόμαστε πλέον. Αποδεικνύεται πως ούτε στην Κρήτη ελέγχει πολλά πράγματα ο Μητσοτάκης. Δημοσιοποιούνται τα αποτελέσματα των εκλογών και διαρρέουν στα κανάλια πως είναι ικανοποιημένοι από αυτά. Η οικογένεια είναι φανερό ότι παίζει θέατρο, αλλά δεν πείθει. Θέατρο ήταν τα δήθεν χαμόγελα μετά τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές. Θέατρο είναι, γιατί αυτά, τα οποία θεωρούν κέρδη, δεν ήταν τέτοια και επιπλέον αποδεικνύεται πως οι ίδιοι γνώριζαν εκ των προτέρων τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Θέατρο ήταν τα χαμόγελα για τη «νίκη» τους στην Κρήτη εις βάρος της ΝΔ, όπως θέατρο ήταν και τα χαμόγελα για τη νίκη του «γόνου» στο Καρπενήσι.
    Η απόδειξη πως ήταν θέατρο προκύπτει από το γεγονός ότι γνώριζαν εκ των προτέρων τι πραγματικά συμβαίνει. Γνώριζαν, όπως γνώριζε η Μαρίκα τα αποτελέσματα της εσωκομματικής αναμέτρησης από το Περιστέρι. Πώς γνώριζαν; Είχαν κάνει τις μετρήσεις τους και απλά δεν είχαν περιθώρια να υπαναχωρήσουν. Η Ντόρα, μετά τη διαγραφή της, άρχισε τα σουρταφέρτα στη Κρήτη. Μέχρι και γραφεία για κόμμα ετοίμαζε. Έψαχνε δήθεν γραφεία στο Ηράκλειο να νοικιάσει. Διέρρεε οργανωμένα φήμες, αλλά κανένας Κρητικός δεν τσίμπησε. Τα αποτελέσματα ήταν τραγικά. Μετά τις δύο-τρεις πρώτες φορές, που πήγε στην Κρήτη, ούτε στο αεροδρόμιο την περίμεναν. Η πάλαι ποτέ Αυτοκράτειρα Θεοδώρα έπρεπε να τρέχει σε γάμους και βαφτίσια, για να βρει μαζεμένο κόσμο να χαιρετήσει και να στείλει φωτογραφίες στα Megaλα κανάλια. Είναι δεδομένο δηλαδή ότι οι Μητσοτάκηδες γνώριζαν τι θα πάρουν στην Κρήτη πριν γίνουν οι περιφερειακές εκλογές.
    Τα ίδια πάνω-κάτω γνώριζαν και για το Καρπενήσι. Γιατί; Γιατί κι εκεί είχαν κάνει τις προκαταρκτικές έρευνες. Πριν ζητήσουν το «έλεος» της ΝΔ, δοκίμασαν να μετρήσουν τις δικές τους δυνάμεις εκεί. Έστειλαν τον «γόνο» μόνο του και γελούσε ο κόσμος. Μόνο του, ως γιο του Μπακογιάννη και όχι ως γιο της Ντόρας και εγγονό του Αποστάτη. Το παιδί όμως «δεν…». Οι χωρικοί δεν γνωρίζουν από «πολιτικές» και «public relations» και το έστειλαν το μήνυμα. Φρύδια σηκώνονταν, στόματα σφίγγονταν, αλλά «δεν…». «Το παιδί είναι λίγο. Πάρτε το πίσω …είναι κρίμα να χαθεί στα βουνά …έρχεται και χειμώνας …Δεν του κόβει για παραπάνω». Τρόμος στην οικογένεια. Ούτε θέση δημάρχου στο Καρπενήσι δεν μπορούσαν να εξασφαλίσουν με τις δικές τους δυνάμεις. Ούτε με εκ νέου λεηλασία του ονόματος του Μπακογιάννη. Είμαστε βέβαιοι ότι ακριβώς εκείνη τη στιγμή η πονηρή Μαρίκα θα ήθελε ν’ αρπάξει με το τηγάνι τόσο τον πατέρα όσο και την κόρη.
    Οι εκλογές έγιναν και επιβεβαιώθηκαν αυτά, τα οποία γνώριζε η οικογένεια. Αποδείχθηκε ότι, η όποια δύναμη διέθετε στην Κρήτη, υπήρχε εξαιτίας βολεμάτων και όχι εξαιτίας συμπαθειών ή πολιτικών σχέσεων. Υπήρχε εξαιτίας του κράτους και του παρακράτους. Ο Μητσοτάκης, πέρα από κάποιους, τους οποίους τους βόλεψε ο ίδιος στον κρατικό μηχανισμό και κάποιους Ζωνιανούς, τους οποίους τους απάλλαξε από τιμωρίες, δεν ελέγχει τίποτε άλλο στην Κρήτη. Αυτό δεν το λέμε εμείς. Αυτό λένε οι αριθμοί. Πανηγύριζε δήθεν το Μητσοτακέικο για την επιτυχία στις περιφερειακές της Κρήτης, επειδή υποτίθεται νίκησαν την πεθαμένη και διαλυμένη από τους ίδιους ΝΔ.
    Η ΝΔ πράγματι έχασε στην Κρήτη, αλλά τι κέρδισαν οι ίδιοι; Τίποτε απολύτως. Με 40% αποχή στην Κρήτη ο «εκλεκτός» της οικογένειας πήρε ένα αστείο 18%. Ένα πραγματικό 10%, εφόσον πήραν 57.000 ψήφους στις 528.000. Ένα μικρό ποσοστό, το οποίο δεν είναι καν δικό τους. Είναι ένα άθροισμα. Είναι αυτό, στο οποίο συμμετέχει με δικό του μερίδιο ο ίδιος ο υποψήφιος. Είναι αυτό, στο οποίο συμμετέχει με δικό του μερίδιο ο Βουλγαράκης, ο οποίος είχε λόγο να θέλει να κάνει κακό στη ΝΔ. Είναι αυτό, στο οποίο συμμετέχει το Βαρδινογιαννέικο, το οποίο έχει λόγους και στηρίζει τον Μητσοτάκη. Είναι αυτό, το οποίο έχουν τα όποια «Ζωνιανά» της Κρήτης, που «επενδύουν» στον παρακρατικό μητσοτακισμό, για να επιβιώσουν χωρίς τιμωρία. Αποδείχθηκε με αριθμούς ότι ο Μητσοτάκης δεν αντιπροσωπεύει στην Κρήτη σχεδόν τίποτε. Μόνον τα μέλη της συμμορίας του και κανέναν άλλο. Ούτε οι κουμπάροι του τον ψήφισαν στο σύνολό τους.
    Μετά από αυτόν τον «ξινό» πανηγυρισμό για τα αποτελέσματα της Κρήτης οι Μητσοτάκηδες «πανηγύρισαν» και την επιτυχία του γιου της Ντόρας. Μεγάλη επιτυχία, που έκαναν δήμαρχο του Καρπενησίου τον γιο της. Οι λίγο καιρό πριν κυρίαρχοι των πάντων πανηγύριζαν την επιτυχία μιας θέσης βλαχοδήμαρχου. Η πρώην «αυτοκράτειρα» χάρηκε, που ο γιος της έγινε …κοινοτάρχης στα ορεινά της ενδοχώρας. Και όμως… ούτε κι αυτή είναι αυθεντικά δική τους επιτυχία. Γιατί; Γιατί ο γιος της δεν εκλέχθηκε με τη δύναμη της οικογένειας. Ο γιος της εκλέχθηκε σαν «ορφανό» και νεοδημοκράτης.
    Εκλέχθηκε με το επίσημο «χρίσμα» της ΝΔ και του ΛΑΟΣ. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τον «συγκινητικό» Καρατζαφέρη, ο οποίος μας «υπενθύμισε» την «υποχρέωσή» μας να στηρίξουμε το «ορφανό»; Απέναντι του αυτό το «δύσμοιρο» είχε ένα ΠΑΣΟΚ, το οποίο, λόγω ΔΝΤ, είχε μεγάλη «υποχρέωση» στη μητέρα του και ήταν βέβαιο ότι δεν θα την πίεζε. Παρ’ όλ’ αυτά εκλέχθηκε μετά βίας από την πρώτη Κυριακή. Αν σκεφτεί κάποιος το πόσο πολύ «πόνταρε» η οικογένεια σ’ αυτήν τη νίκη και τι συνέβη σε όλη τη χώρα με χρηματισμούς ψηφοφόρων, εύκολα αντιλαμβανόμαστε ότι πολλά «ευρώπουλα» της Αθήνας αφέθηκαν να «πετάξουν» στους «λόγγους» και στις «ρεματιές» της Ευρυτανίας.
    Τώρα αναγκαστικά και χωρίς κανένα «αλεξίπτωτο» επιχειρεί η Ντόρα το μεγάλο «άλμα» προς την άβυσσο. Τώρα δεν υπάρχει άλλο σημείο στήριξης. Έχουν εξαντληθεί όλα τα σταθερά σημεία και φτάνουμε στο τέλος της διαδρομής. Αναγκαστικά τώρα ιδρύει κόμμα, προκειμένου να επιβιώσει. Το άλλοτε πανίσχυρο «τέρας» της Αραβαντινού δίνει τον αγώνα της επιβίωσης. Τώρα θα πρέπει να βουτήξει στο κενό. Η «αυτοκράτειρα» στο τελευταίο σκαλί πριν από το «απονενοημένο». Ελλείψει γνώσεων, θα πάει στο κομμωτήριο και αφού φορέσει το καλό της το βρακί, θα πάει ν’ ανακοινώσει την ίδρυσή του κόμματός της. Θα διαβάσει κάποιον λόγο κάποιου συνεργάτη της και θα χαιρετήσει τα πλήθη. Λίγο φιλελευθερισμός, λίγο λαϊκισμός, λίγη σοβαρότητα και υπευθυνότητα και …αφού καταγγείλουμε τους άλλοτε «συνοδοιπόρους» μας …έτοιμη η συνταγή. Σοτάρουμε και μετά ρίχνουμε λίγο Mega-αλάτι και Alter-πιπέρι πριν «σβήσουμε» με το «κρασί» της λήθης των προηγούμενων χρόνων.
    …Τραγικό και μόνον να το σκεφτεί κάποιος. Οι κυρίαρχοι της μεταπολίτευσης ξεκινάνε από τον ίδιο «πήχη» με τον Βεργή και τον Χρυσόγελο. Πιο κάτω ακόμα και από τα υποτακτικά τους. Πιο κάτω από τον Κουβέλη και τον Τσίπρα. Για τον Καρατζαφέρη δεν το συζητάμε. Κράτος ολόκληρο είναι το ΛΑΟΣ μπροστά στη Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας. Το μικρομάγαζο της αυτοκράτειρας. Πέμπτο θέμα ήταν στα δικά τους κανάλια το ιδρυτικό συνέδριο της «καντίνας». Το πιο καθαρό συνέδριο στην πολιτική μας ιστορία. Γιατί; Γιατί από σύνολο 4000 χιλιάδων καλεσμένων ντόπιων και ταξιδευτών απ’ όλη την Ελλάδα, οι 1500 ήταν σκουπιδιάρηδες του Δήμου Αθηναίων. Να σκεφτεί κάποιος ότι φοβόταν η Ντόρα να χαιρετάει απροειδοποίητα το πλήθος, μήπως το εκλάβουν οι οδοκαθαριστές ως σύνθημα κι αρχίσουν να καθαρίζουν.
    Αυτό είναι το τέλος της δυναστείας. Το τέλος της «Lehman Bros» της μεταπολίτευσης. Η αυτοκράτειρα, η οποία τσακίστηκε στα τάρταρα και έγινε το κοριτσάκι με τα σπίρτα. Η πριγκίπισσα, η οποία μπήκε με δόξα σε μια χρυσή άμαξα και βγήκε μέσα από μια χαλασμένη κολοκύθα …Η πάλαι ποτέ κολλητή της Κλίντον και της Ράις. Μέχρι και το όνομα του κόμματος είναι σημαδιακό και εξόχως προφητικό για την τύχη της …»ΔΗΣΥ» …Ούτε καν «ΑΝΑΤΩΛΙ». Ακουστικά «φωνάζει» και δείχνει το δρόμο και το μέλλον …Το ζοφερό μέλλον. Παρακολουθούμε τη ΔΥΣΗ μιας δυναστείας, που θα πληρώσει με «θάνατο» την ύβρη.

    Αρέσει σε 1 άτομο

  13. ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΤΕΤΟΙΑ ΘΑ ΛΕΜΕ.

    ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΤΕΤΟΙΑ ΘΑ ΛΕΜΕ ΠΩΣ ΠΕΤΟΥΝ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΑΤΙΑ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΛΙΓΟΝ ΑΓΡΙΑΝΘΡΩΠΟΙ.

    ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΨΗΛΟΚΕΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΩΡΑ ΠΟΥ ΗΘΡΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΕΤΟΙΑ ΟΡΝΙΑ.

    Μου αρέσει!

  14. Όλοι αγάπησαν τα θέλω των ξένων το Εγώ και το πνεύμα του Χριστού άφησαν ορφανό. Ορφανό από την ίδια την μάνα που γεννά το φως, και την ίδια την ψυχή τους, αυτή η ψυχή η ιερή που γέννησε τα γράμματα, τις λέξεις και βιώματα να κεντούν το πνεύμα που είναι ένα με την ανθρωπιά• την ίδια ώρα που είναι Αυτός το πνεύμα στου Εγώ μας την ανθρωπιά.
    Το ένα το άγιο ζητάτε και όλοι είστε ξένοι από το ένα των αλλήλων του Ιησού Χριστού μας το εγώ.
    Στο θάνατο όσο πίστευαν, τόσο αν πίστευαν στον Χριστό θα είχαν αναστηθεί, μα το Εγώ τους κανένας δεν αγάπησε.

    Μου αρέσει!

  15. Η Γνώση του Είναι της ψυχής του Ανθρώπου. Έξελθε Ελλάδα από τον φθόνο και το μίσος που έσπειραν οι ιερείς και σπορείς του σατανά, που ως σατανά σε έχουν εσένα γιατί η Ελλάς εστί Θεός και γυναίκα Παναγία.

    Μου αρέσει!

  16. ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

    Μετά τις τελευταίες εξελίξεις που διαδραματίζονται, κάθε Έλληνας οφείλει να γνωρίζει τι περιμένει τον ίδιον και την πατρίδα σε περίπτωση που δεν τολμήσει να αλλάξει.

    Πολύ λόγος για τον Προφητευόμενο. Ήρθε η ώρα να ρίξουμε μια ματιά στο μέλλον Της Πατρίδας….

    Ή Όλοι Στον Παράδεισο ή Κανένας Στην Κόλαση ~ Άγιος Παΐσιος και όλοι οι Άγιοί μας.

    Κι έγινε καπνός……
    http://apokalypsisnow.blogspot.gr/

    Μου αρέσει!

  17. ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ Διδάσκουν στο σχολείο ότι το Έθνος είναι προκατάληψη!

    ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ Διδάσκουν στο σχολείο ότι το Έθνος είναι προκατάληψη!

    Σήμερα το θέμα μας είναι η πολυπολιτισμικότητα στο βιβλίο Κοινωνική και πολιτική αγωγή. Ας δούμε πως ετοιμάζει το σύστημα τους δούλους του για την νέα εποχή.
    Η μπουρδολογία των αριστερών και της νέας τάξης πραγμάτων επελαύνει στα σχολικά βιβλία και στα μυαλά των παιδιών μας.

    Δείτε λοιπόν τι μηνύματα περνάνε:
    1) Το κείμενο λοιπόν ξεκινάει με την επιβολή της πολυπολιτισμικής ….
    κοινωνίας. Δεν γίνεται ρε παιδί μου αλλιώς, έτσι είναι οι κοινωνίες. Τέλος.

    2) Μετά τα βάζει με την οποιαδήποτε ταυτότητα με παραδείγματα Έλληνας, χριστιανός, (πετάει και το οπαδός έτσι για ξεκάρφωμα). Δεν πρέπει λοιπόν παιδί μου, να έχεις κάποια ταυτότητα και να θεωρείς εαυτόν Έλληνα, χριστιανό κτλ γιατί τότε θα είσαι αρνητικός στις άλλες ομάδες (πχ στους λαθρομετανάστες που έχουν εισβάλλει στην ζωή μας και δεν λένε να δεχτούν τον τρόπο ζωής μας. Άρα ας δεχτούμε εμείς τον δικό τους). Το πιό φασιστικό συμπέρασμα που έχω διαβάσει.

    3) Και φτάνουμε στο αποκορύφωμα του ανθρωπισμού. Η διαφορετικότητα των ανθρώπων λοιπόν, η οποία πάντα πρέπει να είναι σεβαστή, γίνεται προκατάληψη.
    α) Είναι προκατάληψη λοιπόν η φυλή (μην είσαι Έλληνας γίνε πολίτης του κόσμου σαν τον ΓΑΠ)
    β) το φύλο (άνδρας, γυναίκα αλλά τι προκατάληψη να υπάρχει για τους άνδρες και τις γυναίκες; ενώ για τους ομοφυλόφιλους;)
    γ) την θρησκεία (απλά γίνε άθεος παιδί μου είναι προκατάληψη η θρησκεία)
    δ) η χώρα προέλευσης (ναι παιδί μου τι δεν καταλαβαίνεις; δεν κατακρίνουμε κανένα μουσουλμάνο που μπήκε λαθραία στην χώρα μας και στην χώρα του οι 60άρηδες παντρεύονται 8χρονα ή τα σκοτώνουν επειδή πάνε στο σχολείο)
    ε) κοινωνικό στρώμα (ακριβώς, δεν πρέπει να θεωρείς καν πως υπάρχουν κοινωνικά στρώματα γιατί ίσως τότε μας πάρεις με τις πέτρες εμάς τους εξουσιαστές πολιτικούς που είμαστε η άρχουσα τάξη με μεγαλοδημοσιογράφους και επιχειρηματίες και πίνουμε το αίμα του πατέρα σου και του μέλλοντος σου)

    στ) υγεία (δεν έχω να πω τίποτα εδώ. Να είναι καλά τα γενόσημα και η δραστική ουσία γιατί οι άρρωστοι θα φεύγουν πιο γρήγορα στον άλλο κόσμο και θα αποφεύγουν την προκατάληψη)

    Όλα αυτά λοιπόν οδηγούν σε άνισες μεταχειρίσεις και δεν το θέλουμε αυτό σωστά; Δηλαδή κακό είναι που ο μουσουλμάνος στην Θράκη μπαίνει σε πανεπιστήμιο με 5 και συ με 15; Είναι κακό να φέρουν οι καημένοι οι λαθρομετανάστες την οικογένεια τους εδώ; Δεν τους λυπάσαι; Μόνοι στο κρύο και το αγιάζι;
    Αυτό είναι ρατσισμός. Ότι πιστεύεις ότι σε κάνει ανώτερο είναι ρατσισμός. Ότι χαρακτηριστικό θεωρείς για τους άλλους στραβό και δεν σου αρέσει είναι ρατσισμός. Εδώ να σημειώσω την διαφορά με τους ανθρώπους με αναπηρίες (που τα αναφέρει ως άτομα, μια απρόσωπη λέξη).

    Aυτή είναι η μεγάλη παγίδα. Εξισώνει τους αλλοδαπούς και τους τσιγγάνους που έχουν άλλα ήθη και έθιμα από εμάς και που δεν ταιριάζουν με τον πολιτισμό μας, με τους ανθρώπους με αναπηρία. Όσο για την γυναίκα, πιστεύω πως στην Ελλάδα δεν υπάρχει καμία προκατάληψη και διάκριση. Από την αρχαιότητα η γυναίκα έπαιζε σημαντικό ρόλο στην κοινωνία των Ελλήνων και αντιμετωπιζόταν με σεβασμό, σε αντίθεση με τις σκοταδιστικές κοινωνίες των αλλοδαπών (αυτών που έχουμε στην χώρα μας σε μεγάλο αριθμό και είναι μουσουλμάνοι) που τις φέρονται σαν ζώα.

    Πιστεύεις στις συνωμοσιολογίες; Τι διαφορετικό διδάσκουν στα σχολεία μας από αυτά που
    είπαν αυτοί;

    Αν κοιμάσαι ακόμα μην αγχώνεσαι. Τα πράγματα έχουν φτάσει στο σημείο που θα ξυπνήσεις ξαφνικά και θα αναρωτιέσαι σε τι πλάνη έπεσες. Γιατί καταλαβαίνω πως είναι δύσκολο να πιστέψεις πως ζεις σε μία πλάνη τόσα χρόνια. Είναι θέμα εγωϊσμού να πιστεύεις πως δεν πιάστηκες κορόϊδο. Έχεις χρόνο να προετοιμαστείς για αυτά που έρχονται σωματικά και ψυχικά, αρκεί να το θες. Και που ξέρεις μπορεί να γραφτείς και σε κάποια σελίδα της ιστορίας ή να συμβάλλεις στην ανατροπή της Νέας τάξης πραγμάτων που θα μνημονεύεται μέχρι για πάντα. Χτυπήστε την παγκόσμια δικτατορία των τραπεζιτών και πάσης φύσεως νεοταξιτών.

    ΠΗΓΗ: http://grothia.gr/enimerosi/propaganda/2734/neotaxitiki-pedia-didaskoun-sto-scholio-oti-ethnos-ine-prokatalipsi/

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.