Koύλης Μιζοτάκης: «Θέλω να κυβερνήσω, αλλά τα εισοδήματα της συζύγου μου θα εξακολουθώ να τα κρύβω» !!!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχίζει να μη δηλώνει τα περιουσιακά στοιχεία της συζύγου του

άμα κυβερνήσεις εσύ ρε λαμόγιο, εμεις θα γίνουμε αστροναύτες…

Ο πρόεδρος της ΝΔ, παρότι εξετέθη ανεπανόρθωτα από τις αποκαλύψεις του περιοδικού Hot Doc και του koutipandoras.gr, αναφορικά με το «πόθεν έσχες» του και το γεγονός ότι σ’ αυτό δεν περιελάμβανε τα περιουσιακά στοιχεία της συζύγου του Μαρέβας Γκαμπρόβσκι, συνεχίζει την ίδια στρατηγική.
Όπως αποκαλύπτεται λοιπόν, το όνομα και η περιουσία της συζύγου του (ακίνητα και καταθέσεις) δεν υπάρχουν ούτε στα δύο τελευταία «πόθεν έσχες» που δημοσιοποιήθηκαν σήμερα στην ιστοσελίδα της Βουλής, παρότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι υποχρεωμένος να τα συμπεριλάβει όπως άλλωστε πράττουν και οι συνάδελφοί του.

 

 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επικαλείται για την απουσία του ονόματος της συζύγου ότι βρίσκονται σε διάσταση, πράγμα το οποίο ισχύει μόνο για τη φορολογική δήλωση, αλλά σε καμιά περίπτωση για τη δήλωση «πόθεν έσχες». Κι αυτό γιατί αφ’ ενός ο νόμος δεν αναφέρει κάτι τέτοιο και αφ’ ετέρου για το «πόθεν έσχες» δεν συμπληρώνονται με σκοπό τη φορολόγηση της περιουσίας, αλλά για τη γνωστοποίησή της.

Το ζήτημα θεωρείται βεβαίως ιδιαίτερα σοβαρό καθώς τέτοιου είδους πρακτικές είναι ικανές να δημιουργήσουν ένα επικίνδυνο προηγούμενο, αφού ο εκάστοτε πολιτικός, βουλευτής ή αρχηγός κόμματος, θα μπορεί να επικαλείται διάσταση με τη σύζυγό του για να μην συμπεριλαμβάνει περιουσιακά στοιχεία -που βρίσκονται στο όνομά της- στη δήλωση «πόθεν έσχες» του.

Λόγου χάρη, αν κάποια σύζυγος βουλευτή έχει αποκτήσει παράνομα περιουσιακά στοιχεία, τότε με την πρακτική της διάστασης μπορούν αυτά τα ακίνητα να μην δηλωθούν στο «πόθεν έσχες» και αφού πωληθούν και εισπραχθεί το ανάλογο κέρδος, τότε ο η διάσταση παύει να υπάρχει.

4 σκέψεις σχετικά με το “Koύλης Μιζοτάκης: «Θέλω να κυβερνήσω, αλλά τα εισοδήματα της συζύγου μου θα εξακολουθώ να τα κρύβω» !!!

 1. Ανθελληνικό παραλήρημα από στενή συνεργάτιδα του Μητσοτάκη: Να ανεγερθούν τεμένη, να πέσουν οι 10.000 τρούλοι των εκκλησιών και να πλακώσουν τον πιο άχρηστο λαό

  Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2016 –

  Ανθελληνικό παραλήρημα από στενή συνεργάτιδα του Μητσοτάκη: Να ανεγερθούν τεμένη, να πέσουν οι 10.000 τρούλοι των εκκλησιών και να πλακώσουν τον πιο άχρηστο λαό
  Ένα πολύ ενδιαφέρον, απ΄όλες τις απόψεις, άρθρο δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Εστία», με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Η σχιζοφρένεια της Νέας Δημοκρατίας». Ιδού τα πιο χαρακτηριστικά σημεία αυτού του άρθρου:
  «Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε πρόσφατη εκδήλωση στην Κομοτηνή διέκοψε σύνθημα ΟΝΝΕΔιτών, το οποίο κατέληγε στη φράση «να φύγει η Αριστερά» και τους είπε «μην ταυτίζετε παρακαλώ τον ΣΥΡΙΖΑ με την Αριστερά. Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ να φύγουν». Τώρα, το αν εννοεί «Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ να φύγουν, όχι η Αριστερά» ή αν εννοεί «Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ να φύγουν. Αριστερά είμαστε λίγο-πολύ όλοι μας», είναι δευτερεύον.
  Πάντως, το περιστατικό αυτό κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο σε έντονα πανηγυρικό τόνο με το σκεπτικό ότι «την αριστερά δεν πρέπει να τη χαρίζει κανείς στον αντίπαλό του, διότι έτσι τον ενισχύεις». Όποια ερμηνεία και να πιάσει κανείς, το συμπέρασμα είναι κοινό: η Αριστερά δεν αποτελεί πολιτικό αντίπαλο της Νέας Δημοκρατίας, τουλάχιστον κατά την κρίση του Προέδρου της» […]
  «Ένα από τα πρόσωπα που γνωστοποίησε περαιτέρω τις πληροφορίες από την Κομοτηνή στο διαδίκτυο είναι μία γυναίκα, η οποία φέρεται να εκφράζει το νέο, το φιλελεύθερο και το πιο πιστό κομμάτι του προέδρου, με σχεδόν ομολογημένη φιλοδοξία να κατέλθει ως υποψήφια βουλευτής στις επόμενες εκλογές. «Θεότητα» ο Πρόεδρος Κυριάκος, ήταν ο χαρακτηρισμός της στο αναφερθέν περιστατικό περί μη απόδοσης του ΣΥΡΙΖΑ στην Αριστερά.
  Αν διαβάσει κανείς πιο προσεκτικά το δημόσιο προφίλ της, θα διαπιστώσει εξωφρενικά πράγματα. Αντιγράφω επί λέξη: “Τη σιχαίνομαι αυτή τη χώρα. Όχι τώρα. Πάντα. Από το 1993 και μετά ζω σε κατάσταση ναυτίας από την υποκρισία, τη θρησκοληψία και τον συντηρητισμό. Θέλω να καταστραφούν τα πάντα. Να πέσουν οι τρούλοι από τις 10.000 εκκλησίες της επικράτειας να μας πλακώσουν. Να γλυτώσει ο πλανήτης από έναν άχρηστο λαό. Τέλος”.
  Αναρωτιέμαι λοιπόν: στέκει μελλοντική υποψήφια βουλευτής επίδοξου κυβερνώντος κόμματος να δηλώνει ευθαρσώς ότι «σιχαίνεται τη χώρα» και ότι πρέπει να γλυτώσει ο πλανήτης από τον «άχρηστο λαό» των Ελλήνων; Στέκει, ο νέος και φιλελεύθερος λόγος της ΝΔ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να εύχεται την καταστροφή όλων των ναών της χώρας; Όταν μάλιστα πριν λίγους μήνες το ίδιο πρόσωπο (με σπουδές στην Ιστορία της Τέχνης) τασσόταν με πάθος υπέρ της ανέγερσης ισλαμικού τεμένους στην Αθήνα. Θέλει να γκρεμιστούν οι Χριστιανικοί ναοί, αλλά θέλει να ανεγερθούν τεμένη. Σχιζοφρένεια!»
  Για πολλοστή φορά, ο νυν αρχηγός της ΝΔ συνεχίζει την διαχρονική λαγνεία του κόμματος αυτού προς την αριστερά, δείχνοντας ξεκάθαρα ότι οι φιλελεύθεροι όχι μόνο είναι ανίκανοι να πολεμήσουν τον μαρξιστικό διεθνισμό, αλλά αντιθέτως είναι συνοδοιπόροι στο εθνομηδενιστικό του έργο.
  Θα ήταν, επίσης, πολύ ενδιαφέρον να μάθουμε ποια είναι η… φέρελπις κοσμοπολίτισσα, η οποία είναι πιστή στον Μητσοτάκη και επιθυμεί διακαώς «Να πέσουν οι τρούλοι από τις 10.000 εκκλησίες της επικράτειας να μας πλακώσουν. Να γλυτώσει ο πλανήτης από έναν άχρηστο λαό. Τέλος», αλλά ταυτόχρονα τασσόταν με φανατισμό υπέρ της ανέγερσης ισλαμικού τεμένους στην Αθήνα. Αυτή είναι η ΝΔ. Ένα κόμμα στο οποίο χωρούν ως εκφραστές επισήμων απόψεων του μόνο τα άτομα με σαφείς εθνομηδενιστικές αναφορές και ισοπέδωσης της Θρησκευτικής Πίστης του Ελληνικού Λαού.


  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

  Αρέσει σε 1 άτομο

 2. Το πόθεν έσχες του Κυριάκου Μητσοτάκη

  https://i1.wp.com/apopsilive.gr/wp-content/uploads/2016/11/mhtsotakhs3.jpg?fit=735%2C459&resize=728%2C491

  Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης από τη βουλευτική του αποζημίωση το 2013 δηλώνει 78.204 ευρώ και το 2014 δηλώνει 77.186 ευρώ.

  Δηλώνει 6 ακίνητα εκ των οποίων στα 3 έχει την πλήρη κυριότητα και στα άλλα 3 έχει το 25%.

  Διαθέτει 10.912 ευρώ σε μετοχές της samsung. Επίσης έχει 307.150 ευρώ σε μετοχές του Κήρυκα Χανίων.

  Ο κ. Μητσοτάκης έχει 6 τραπεζικούς λογαριασμούς με καταθέσεις 64.390 ευρώ το 2013, ενώ το 2014 οι καταθέσεις του ήταν 32.178 ευρώ και 29.180 σε δολάρια και διαθέτει ένα ΙΧ 1.400κβ.

  Αρέσει σε 1 άτομο

 3. Αυτό είναι το πόθεν έσχες του Αλέξη Τσίπρα

  https://i1.wp.com/apopsilive.gr/wp-content/uploads/2016/05/%CE%A4%CE%A3%CE%99%CE%A0%CE%A1%CE%91%CE%A3.jpg?fit=768%2C1018&resize=728%2C491

  Στο πόθεν έσχες που κατέθεσε ο Αλέξης Τσίπρας το 2014 και αφορά το οικονομικό έτος 2013 δήλωσε εισοδήματα από την βουλευτική δραστηριότητα 71.071 ευρώ εκ των οποίων τα 46.857 ευρώ αφορολόγητα και 2.462,19 ευρώ από λοιπές πηγές.

  Ο Α. Τσίπρας έχει ακόμη πέντε τραπεζικές καταθέσεις στην Εθνική Τράπεζα συνολικού ύψους 19.427 ευρώ. Στην κατοχή του έχει ένα διαμέρισμα 114 τ.μ ενώ δεν διαθέτει χαρτοφυλάκιο με μετοχές, ομόλογα ή αμοιβαία κεφάλαια.

  Τέλος, ο κ. Τσίπρας δηλώνει την μηχανή 652 κ.ε. που απέκτησε το 2007.

  Στο πόθεν έσχες της επόμενης χρονιάς και αφορά το 2015 (αφορά τη χρήση του 2014) δήλωσε βουλευτικά εισοδήματα 71.539 εκ των οποίων τα 46.857 αφορολόγητα και άλλα 2.463 από λοιπές πηγές.

  Δίχως μεταβολή εμφανίζεται η κινητή και ακίνητη περιουσία καθώς στην κατοχή του παραμένει το διαμέρισμα 114 τ.μ. και η μοτοσυκλέτα. Τέλος, οι τραπεζικές καταθέσεις του ανέρχονται σε 23.671 ευρώ.

  Αρέσει σε 1 άτομο

 4. ΜΕ ΜΑΤΙΑ ΖΑΒΑ….ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΑΝΤΡΙΑ…

  ΑΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΥΚΑΡΑ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΤΣΟΜΠΑΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟ.

  ΜΕ ΜΑΤΙΑ ΖΑΒΑ ΚΑΙ ΚΟΥΦΑ ΑΥΤΙΑ ΓΥΡΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΝΤΡΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΚΥΡ ΤΣΟ ΜΠΑΝΑΡΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΓΕΛΗ.

  ΘΑ ΧΑΛΕΒΑ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΔΕΞΙΟ ΚΟΜΜΑ ΦΡΑΝΤΖ ΓΙΟΣΕΦ ΣΤΡΑΟΥΣ ΠΟΥ Η ΒΑΒΑΡΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΕΙΟ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ.

  ΑΝ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΓΙΔΟΜΑΝΤΡΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΜΑΤΙΚΩΝ ΔΡΑΚΩΝ ΚΟΛΑΚΩΝ ΚΑΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΩΝ.

  ΑΡΕ ΖΟΥΖΛΑ…ΨΕΥΔΕΞΙΟ…..ΚΕΝΤΡΟ…ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΑ ΓΙΔΟΡΠΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΦΑΓΑΤΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΩΝ ΓΝΗΣΙΩΝ ΔΕΞΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.