Κατατέθηκε το πόρισμα της Χρυσής Αυγής: Ποινικές ευθύνες σε πρωθυπουργούς από Σημίτη μέχρι και Τσίπρα – ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ

Σήμερα στις 12 το μεσημέρι, κατατέθηκε στην αρμόδια Εξεταστική Επιτροπή το πόρισμα της Χρυσής Αυγής για τα θαλασσοδάνεια κομμάτων και ΜΜΕ. Το πόρισμα θα διαβιβαστεί στην Ολομέλεια και θα τεθεί σε συζήτηση την επόμενη Τετάρτη 01 Φεβρουαρίου.

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το κείμενο του πορίσματος, έκτασης 78 σελίδων, το οποίο αναφέρεται στο σύνολο του αποδεικτικού υλικού που συγκεντρώθηκε από την Εξεταστική Επιτροπή και τεκμηριώνει τα κακουργήματα που τελέστηκαν κατά τη χορήγηση των αμαρτωλών δανείων.

Τα κυριότερα σημεία του πορίσματος έχουν ως εξής:

– Κατάργηση του νόμου περί ευθύνης Υπουργών
– Μη εφαρμογή ως αντισυνταγματικής της σκανδαλώδους τροπολογίας με την οποία τέθηκε στο αρχείο το πόρισμα Καλούδη
– Οι ευθύνες της Τράπεζας της Ελλάδος
– Δάνεια 440 εκατ. ευρώ σε κόμματα και 1,5 δισ. ευρώ σε ΜΜΕ. Δόθηκαν χωρίς εξασφαλίσεις, με παράνομους όρους και δεν πρόκειται να αποπληρωθούν ποτέ.
-Ληξιπρόθεσμες οι οφειλές ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ
– Ανάλυση του δανεισμού 20 ομίλων ΜΜΕ για τους οποίους συντάχθηκαν πορίσματα της ΤτΕ: ΠΗΓΑΣΟΣ, ΔΟΛ, ΑΝΤ1, ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ (MEGA CHANNEL), Alter Channel, STAR CHANNEL, ΣΚΑΙ , ΑLPHA, REAL NEWS, ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΚΟΝΤRA CHANNEL, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΚΥΡΗΚΑΣ ΧΑΝΙΩΝ (Κυριάκος Μητσοτάκης),  ΑΥΓΗ AE , ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, ΟΜΙΛΟΣ ΚΟΥΡΗ (ΠΑΡΟΝ, «MAD TV» κλπ.), AΤΤΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ, ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΕ, ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΑΕ,

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ:

Προκύπτουν αδιάσειστα και ακλόνητα στοιχεία ότι η δανειοδότηση των 4 πολιτικών κομμάτων (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ) και των εταιρειών μέσων μαζικής ενημέρωσης, έγινε με παράνομο τρόπο.

Χορηγούνταν δάνεια παρά την ύπαρξη αρνητικών εισηγητικών σημειωμάτων από τα αρμόδια υπηρεσιακά στελέχη των τραπεζών και με μειωμένες-ή ακόμα και μηδενικές-εξασφαλίσεις. Σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα, ενώ υπήρχαν ληξιπρόθεσμες δόσεις, τα πιστωτικά ιδρύματα δεν έκαναν χρήση των καλυμμάτων που είχαν προσφερθεί από τους πιστούχους για την αποπληρωμή του δανείου και συναινούσαν στην άρση αυτών.

Οι τράπεζες όχι μόνο δεν προχώρησαν σε ενέργειες για τη διεκδίκηση των οφειλομένων, αλλά ενέκριναν και τη χορήγηση νέων χρηματοδοτήσεων ύψους πολλών εκατομμυρίων ευρώ κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης.

Το αποτέλεσμα όλων αυτών των ενεργειών, ήταν εξόχως βλαπτικό για το δημόσιο συμφέρον. Ειδικότερα, τα αυξημένα χρηματοδοτικά ανοίγματα των πιστωτικών ιδρυμάτων από τον υπερδανεισμό κομμάτων και μέσων ενημέρωσης, καλύφθηκαν μέσω των τριών ανακεφαλαιοποιήσεων. Με τη σειρά τους, τα χρήματα των ανακεφαλαιοποιήσεων αύξησαν το δημόσιο χρέος και τελικά επιβάρυναν τον Έλληνα φορολογούμενο ο οποίος επωμίστηκε την αποπληρωμή τους.

Χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις θα είχαν επιβιώσει εάν έβρισκαν πρόσβαση σε χρηματοδότηση κατά την περίοδο της οικονομικής κρίσης. Αυτό με τη σειρά του θα επέτρεπε τη διάσωση πάμπολλων παραγωγικών δραστηριοτήτων και θέσεων εργασίας και αρκετοί συμπατριώτες μας με εξαίρετη επαγγελματική κατάρτιση δεν θα υποχρεώνονταν να φύγουν στο εξωτερικό.

Το βασικό κίνητρο για τη χορήγηση αυτών των δανείων ήταν η παροχή των απαραίτητων υλικών μέσων για τη λειτουργία ενός συστήματος εξουσίας στο οποίο συμμετέχουν πολιτικοί, μιντιάρχες και τραπεζίτες.

Ειδικότερα:

α) Τα 4 πολιτικά κόμματα συντηρούσαν κομματικούς στρατούς,  χειραγωγούσαν συνειδήσεις και εξαγόραζαν την ψήφο του ελληνικού λαού.

β) Οι ιδιοκτήτες των μέσων ενημέρωσης εξασφάλιζαν τεράστια κεφάλαια με την ανοχή της πολιτικής εξουσίας και αντάλλαγμα τη συγκάλυψη των πολιτικών σκανδάλων, τον έλεγχο της κοινής γνώμης και τη διαμόρφωση των επιθυμητών απόψεων. Οι ίδιες επιχειρήσεις είναι αυτές που δεν δίνουν ούτε ένα λεπτό προβολής στους εκπροσώπους και τις απόψεις του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή. Οι ίδιες είναι που διαρκώς συκοφαντούν και ψευδολογούν σε βάρος του Εθνικιστικού Κινήματος.

γ) Οι τραπεζίτες από την πλευρά τους, διασφάλιζαν την προνομιακή μεταχείριση από την πολιτική εξουσία και των προώθηση των συμφερόντων τους.

Στην παράνομη αυτή δανειοδότηση εμπλέκονταν ευθέως πολιτικά πρόσωπα.

Ο εκάστοτε Πρωθυπουργός και Υπουργός Οικονομικών ήταν ενήμερος για τα δάνεια που δίδονταν σε πολιτικά κόμματα και ομίλους ΜΜΕ και είχε ενεργό ρόλο στην χορήγηση αυτών.

Οι εκάστοτε Πρωθυπουργοί ως αρχηγοί των κομμάτων τους υπέγραφαν τις παράνομες δανειακές συμβάσεις.

Η σύμπραξη Πρωθυπουργών και Υπουργών Οικονομικών ήταν απαραίτητη προκειμένου να διασφαλίζεται ότι η ΤτΕ θα παραλείψει να ασκήσει τον εποπτικό της ρόλο και να επιβάλει στις τράπεζες κυρώσεις για τα παράνομα δάνεια.

Συντρέχουν επομένως όλες οι προβλεπόμενες από το Σύνταγμα και τον Κανονισμό της Βουλής προϋποθέσεις προκειμένου να συγκροτηθεί Ειδική Κοινοβουλευτική Επιτροπή για τη διεξαγωγή προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διερευνήσει:

α) Την τέλεση του ποινικού αδικήματος της ηθικής αυτουργίας σε απιστία σε βαθμό κακουργήματος κατ’ άρθρο 390 ΠΚ, καθώς και κάθε άλλου αδικήματος που τελέστηκε κατά τη δανειοδότηση των πολιτικών κομμάτων και των εταιρειών ΜΜΕ από τους πρώην Πρωθυπουργούς Κωνσταντίνο Σημίτη, Κωνσταντίνο Καραμανλή, Γεώργιο Παπανδρέου, Λουκά Παπαδήμο, Αντώνη Σαμαρά, τον νυν Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τους Αντιπροέδρους και τους Υπουργούς Οικονομικών των Κυβερνήσεων αυτών.

Επιπλέον, για κάθε άλλο Μέλος Κυβέρνησης και Υφυπουργό που εμπλέκεται στην τέλεση οποιασδήποτε αξιόποινης πράξης σχετιζόμενη με το ανωτέρω ζήτημα. Ιδίως για την πολλαπλή εκχώρηση των κρατικών χρηματοδοτήσεων των κομμάτων σε περισσότερες τράπεζες, να ερευνηθεί το αδίκημα της απάτης σε βαθμό κακουργήματος κατ’ άρθρο 386 ΠΚ.Να διερευνηθεί η περίπτωση εφαρμογής των επιβαρυντικών διατάξεων του Ν. 1608/1950 περί καταχραστών του δημοσίου που επισύρουν ακόμα και την ισόβια κάθειρξη. Το αντικείμενο της διερεύνησης να συμπεριλάβει τις ευθύνες Μελών των Κυβερνήσεων (Πρωθυπουργών και Υπουργών) που θέσπισαν τις τροπολογίες 987/02-04-2012 και 1910/15-10-2014 για το ακατάσχετο της κρατικής χρηματοδότησης των κομμάτων και της τροπολογίας 390/04-04-2013 με την οποία επιδιώχθηκε η αμνήστευση των τραπεζιτών για τα παράνομα δάνεια που χορήγησαν στα πολιτικά κόμματα.

β) Το ποινικό αδίκημα της ηθικής αυτουργίας σε κατάχρηση εξουσίας που τελέστηκε από τον πρώην Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τα μέλη της Κυβέρνησης αυτού Χαράλαμπο Αθανασίου και Νικόλαο Δένδια, αναφορικά με τη δίωξη και προφυλάκιση Μελών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή. 

γ) Το ποινικό αδίκημα της απιστίας σε βαθμό κακουργήματος σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές διατάξεις του Ν. 1608/1950 περί καταχραστών του δημοσίου σε βάρος του πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, των πρώην Υπουργών Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, Εργασίας Ιωάννη Βρούτση και Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκο Μητσοτάκη για την σκανδαλώδη τροπολογία υπ’ αριθ. 1251/67/07-03-2014 που υπέγραφαν (ενσωματώθηκε στον νόμο 4250/2014) με την οποία διαγράφηκαν πρόστιμα ύψους 1,2 δις. ευρώ που είχαν βεβαιωθεί σε βάρος των εταιρειών Motor Oil και ΕΛ.ΠΕ.  

4 σκέψεις σχετικά με το “Κατατέθηκε το πόρισμα της Χρυσής Αυγής: Ποινικές ευθύνες σε πρωθυπουργούς από Σημίτη μέχρι και Τσίπρα – ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

  1. Παράθεμα: Κατατέθηκε το πόρισμα της Χρυσής Αυγής: Ποινικές ευθύνες σε πρωθυπουργούς από Σημίτη μέχρι και Τσίπρα – ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ – sevenepsilonseven

  2. 24 Ιανουαρίου 2017


    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    Δήλωση της πρώην Βουλευτή Ν. Κοζάνης Ραχήλ Μακρή για την επίσκεψη των Υπουργών της Κυβέρνησης στη Δυτική Μακεδονία

     

    Ραχήλ Μακρή: «Οι εθνικοί εγκληματίες επισκέπτονται τον τόπο του εγκλήματος»

    Οι εκτελεστές του προμελετημένου εγκλήματος απέναντι στη χώρα, τον εθνικό πλούτο και των δυνατοτήτων αυτής της χώρας να ορθοποδήσει μετά από αυτήν την πρωτοφανή κρίση που περνάμε τα τελευταία 7 χρόνια, επισκέπτονται την Δυτική Μακεδονία.

    Με τις γνωστές απειλές που γνωρίζουμε όλοι, δηλαδή ότι, αν δεν δεχτούμε τα μέτρα θα μας κόψουν τις δόσεις, αν δεν δεχτούμε τα μέτρα θα μας βγάλουν από την Ευρώπη, κόβουν μισθούς και συντάξεις, καταστρέφουν επαγγελματίες, επιχειρήσεις, αγρότες και εκποιούν τον δημόσιο πλούτο της χώρας συρρικνώνοντας κάθε δυνατότητα να μπορέσει να ξαναστηθεί στα πόδια της.

    Οι εθνικοί εγκληματίες επισκέπτονται τον τόπο του εγκλήματος, τον τόπο με την μακραίωνη ιστορία και τους αγώνες, τον τόπο που θα μπορούσε να είναι πύλη για την Ευρώπη και σημαντικό Βαλκανικό Κέντρο.

    Τον τόπο, που ως συνεχιστές των προηγούμενων μνημονιακών κυβερνήσεων μετέτρεψαν σε τόπο με τη μεγαλύτερη ανεργία, γερασμένο πληθυσμό, με τους υψηλότερους δείκτες ρύπανσης περιβάλλοντος, με δομές υγείας που καρκινοβατούν.

    Τον τόπο που αποβιομηχανοποιείται και μαραζώνει καθημερινά, από τις πολιτικές που εφαρμόζουν και ψηφίζουν δοτοί Βουλευτές και Υπουργοί. Αφού έθεσαν την ζωή πολιτών και εργαζομένων σε κίνδυνο μετά το φιάσκο με την τηλεθέρμανση Πτολεμαΐδας και Αμυνταίου, οι εθνικοί εγκληματίες ετοιμάζουν την χαριστική βολή.

    Θα χτυπήσουν στην καρδιά.

    Η Δυτική Μακεδονία συνδέθηκε με την ΔΕΗ.

    Συνδέθηκε με την επιχείρηση που αποτέλεσε τον βασικό πυλώνα ανάπτυξης του τόπου.

    Την δημόσια ΔΕΗ.

    Δεν πήγε ρεύμα σε κάθε κάθε άκρη της Ελλάδας η Πάουερ, που κουκούλωσαν. Η ΔΕΗ το έκανε.

    Τώρα ετοιμάζονται να την κόψουν κομμάτια και να την πουλήσουν στα μεγάλα και γνωστά συμφέροντα.

    Ετοιμάζονται για την επιλογή που θεωρούσαν έγκλημα κατά της Δυτικής Μακεδονίας, έγκλημα κατά της εθνικής οικονομίας και Καμμένος – Τσίπρας στέλνουν τα «σκυλιά» να γαβγίζουν για να φοβηθούν οι πολίτες.


    Ραχήλ Μακρή

    Πρώην Βουλευτής Ν. Κοζάνης

    http://www.rachelmakri.com

    Αρέσει σε 1 άτομο

  3. Η ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΜΑΝΤΡΙ.

    ΧΕΙΡΟΕΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ.

    ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ….Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗ ΜΕΝΟΣ ΣΑΝ ΑΦΡΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΣΚΛΑΒΟΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΡΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ…ΠΟΥ ΑΝ ΕΡΧΟΤΑΝΕ ΕΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΝΑ ΦΕΙ ΛΙΓΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΣΑΝ ΓΚΑΒΟ ΣΚΥΛΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΒΟΥΛΗ.

    ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΒΟΥΛΗ.
    ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ .

    ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΤΗ ΓΗ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΣΤΗ ΕΝΩΣΗ ΤΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΠΙ ΣΤΑΛΙΝΙΚΗ ΕΠΟΧΗ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΙΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…

    ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΤΟΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ….ΟΠΩΣ…ΜΙΣΘΟΥΣ….ΑΣΥΛΙΕΣ…ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ…ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΣΑΜΠΑΤΣΕ ΚΑΙ ΔΙΟΔΙΑ ΓΙΟΓΚ ΜΠΟΥΝΤΑΝ ΠΑΣΙΑΜ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΒΡΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ.

    ΕΚΤΟΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΛΟΥΞ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΦΑΓΗΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΑ ΑΡΑΔΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΑ ΒΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΙΤΑΛΟΥ ΤΖΟΡΤΖΙΟ ΑΡΜΑΝΙ…ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΑ ΒΡΑΚΙΑ ΤΑΝΚΑ ΣΛΙΠ ΣΤΕΝΑ…ΕΝΩ ΕΠΡΕΠΕ ΟΙ 300 ΝΑ ΓΥΡΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΡΜΑΝΙΑ ΜΕ ΤΡΥΠΙΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΟΥΣΤΑΝΙΑ…ΚΑΙ ΔΙΧΩΣ ΒΡΑΚΙΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΜΑΝΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΜΑΚΟΥ….

    ΤΡΑΝΟ ΜΙΣΘΟ 5 ΚΑΙ 10 ΚΑΙ 20 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΕΝΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΟΙ ΜΑΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ 200 ΚΑΙ 300 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΑΚΑΤΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΟΙ ΚΑΥΜΕΝΟΙ ΝΑ ΖΟΥΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΑΡΚΑ ΣΑΝ ΖΗΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΤΑΡΜΑΝΙ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΕΙ Ο ΛΥΚΟΣ Ο ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΡΑΚΟΣ.

    ΝΕΡΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΝΑ ΛΥΠΟΘΥΜΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΥΧΤΑ.

    Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΚΑΙ Η ΜΑΝΙΑ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΧΑΠΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΝ ΔΕΝ ΔΩΣΟΥΝ ΜΑΠΧΤΣΙΣΙ….ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΜΠΙΡΕΚΕΤ..

    ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΛΟΠΟΔΥΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΙΣ ΕΛΒΕΤΙΚΕΣ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΧΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΔΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΡΕΜΑΛΙΑ.

    ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΕ ΠΡΟΤΥΠΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ.

    ΟΧΙ ΔΑΝΕΙΚΑ ΠΑΡΑΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΧΑΛΒΑΝΕΔΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ…ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΛΥΚΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ Ο ΛΥΚΟΣ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΠΟΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΠΟΥΛΑ.

    ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ….ΔΙΑΛΥΣΗ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ…

    ΟΙ 4ΡΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΑΓΡΙΕΣ ΣΚΥΛΕΣ.

    ΜΕΣΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΠΑΧΤΣΙΣΙ ΚΑΙ ΓΝΩΡΗΜΙΑ…ΑΛΛΙΩΣ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΚΥΛΟΕΞΟΥΣΙΑ.

    ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΔΡΑΚΩΝ ΚΟΛΑΚΩΝ ΚΑΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΩΝ.

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΑΤΙΑ ΖΟΦΑ ΚΑΙ ΓΟΥΜΑΡΙΑ ΓΚΑΒΑ.

    ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1821 ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΛΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ.

    ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΤΟΤΕ ΑΣ ΜΕΝΑΝΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΠΙΑΣΙΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΜΟΝΟ Η ΕΠΑΡΧΙΑ.

    ΕΠΙ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΠΟ ΕΚΑΤΩ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΝΙΑΜΑΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ Η ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΑΝ ΣΤΑ ΣΟΒΙΕΤΟ ΤΟΥΡΚΟΑΛΒΑΝΟΜΑΖΩΜΑΤΑ…ΑΦΗΝΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ 25 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ.

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΠΑΠΠΟΥΣ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ…ΚΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑ ΠΑΠΠΟΥΣ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΑΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ ΔΑΚΡΥΖΩ ΚΑΙ ΠΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑΙΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΤΟΤΕ ΣΑΝ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΤΩΝ 8 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ..

    ΠΡΙΝ ΤΟ 1912 ΕΡΧΟΤΑΝΕ Ο ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΗΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑΓΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΑΝ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΝΙΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΕΚΑ ΜΠΣΟΥΡΙΑ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ Ο ΤΟΥΡΚ ΠΑΣΙΑΣ ΤΣΑΚΩΝΕ ΤΟ ΕΝΑ ΜΠΣΟΥΡΙ….ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ Ο 1912 Ο ΝΟΤΙΟΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΣΑΚΩΝΕΙ ΣΤΑ ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΤΑ ΕΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΡΑΧΜΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ.

    ΧΩΡΙΑ ΦΟΡΟ ΣΤΟ ΦΟΡΟ ΚΑΙ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΟ ΕΡΗΜΟ ΧΩΡΑΦΙ.

    ΝΟΤΙΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΡΧΙΩΤΕΣ ΣΚΛΑΒΟΙ..ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ…ΓΑΜΩ ΤΟ ΔΙΑΟΛΟ…ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟ ΘΕΟ….

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΕΠΑΡΧΙΩΤΗΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΨΟΦΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ.

    ΕΝΑ ΤΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΔΝΟΞΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΡΙΑΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΠΙΚΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΟΚΡΑΤΙΑ.

    ΕΣΟΔΑ ΚΑΙ ΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΕΣΟΔΑ ΤΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΑΤΩ….ΓΑΜΩ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΓΑΜΩ…ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΑΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΣΤΑ ΣΚΑΛΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΟΚΡΑΤΙΑΣ…ΑΝΤΙ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΜΑΓΚΩΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥ ΦΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΑ ΞΕΝΑ.

    ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΜΑΝΤΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΟΡΥΤΟΥΡΑΝΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΜΕ ΣΑΛΙΑ ΓΕΡΟΝΤΙΣΤΙΚΑ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟΝ ΧΩΡΙΑΤΗ ΣΑΝ ΣΚΥΛΟ ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΚΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΣΚΥΛΟΣ ΣΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΝΑ ΤΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ ΜΕ ΚΡΙΑΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ ΡΙΧΝΟΤΑΝΕ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΣΑΛΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΡΙΧΝΕΙ Ο ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ.

    ΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΟΥΡΤΟΥΡΗΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΑΛΙΑ ΑΝΑΚΑΤΩΜΕΝΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΑΛΙΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΑ.

    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΙΧΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΕΝΑΣ ΣΚΥΛΟΣ ΣΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΑΡΑ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΝ ΤΗ ΟΥΣΙΑ ΟΜΩΣ ΕΝΑΣ ΚΟΠΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΥΡΩΠΟΛΙΤΗΣ.

    ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΨΩΜΙ ΓΙΑ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ…ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΤΣΑΚΩΣΟΥΝ ΟΙ ΝΟΤΙΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ.

    ΘΑΝΑΣΤΟΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΩΝ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ.

    ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

    Υ.Γ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΔΕΚΑΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟ ΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ Η ΤΟΥΡΚΟΦΩΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΑΛΒΑΝΟΙ.

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.