ή το κανάλι «Ε» να την τελειώσει επι τέλους την «ψωλού», ή το κράτος να κλείσει το κανάλι «Ε» ~ Δεν πάει άλλο μ’ αυτή την ξεφτιλισμένη δημοσιογραφική πόρνη….~ [Video]

ΤΡΑΜΠ ΒΑΛΑΝΤΗΣ

το «Ε» είναι μισελληνικό κανάλι, ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ!

Που το πάει η Τατιάνα; Γιατί το κάνει αυτό…; Βράζουν όλες οι νοικοκυρές που την παρακολουθούν!

Αυτήν την φορά λένε, ότι «η Τάτι το παράκανε….»
Μια με τους ψηφοφόρους της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ που τους κλείνει στον αέρα….και τώρα, δίνει βήμα στις μανάδες των Αλβανών φαντάρων που ξεφτίλισαν με την συμπεριφορά τους το στράτευμα! ΠΡΕΠΕΙ ο δημοσιογράφος να δίνει βήμα σε όλους; NAI και βέβαια πρέπει…σε όλους όμως…. ΠΡΕΠΕΙ ο Δημοσιογράφος να παίρνει θέση…. ΝΑΙ πρέπει…..

ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ~ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΣ ΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΛΙΝΑΤΣΑΣ….

Εδω η τηλεοπτική μισελληνική πατσαβούρα μας λέει πως δεν διακρίνει κάποιο είδος εθνικισμού από την κίνηση αυτή των αλβανών κατσαπλιάδων στρατιωτών μέσα σε ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ!!! ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ:

ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ, ΡΕ ???   ΕΜΕΙΣ ,  ΟΧΙ !!!

Αμέσως να αφαιρεθεί η ιθαγένεια στα αλβαναριά και ν’ απελαθούν μαζί με την επικίνδυνη στεφανίδου.


Ο  σύζυγος της τατιάνας Ευαγγελάτος χεσμένος από φόβο αντιποίνων, από την εκπομπή με την «τρομερή τηλεθέαση»  του 2% ,  διαχώρισε την θέση του και τους τα έχωσε για τα καλά και στους 7 κατσαπλιάδες :

Θέλουν να αυτοκτονήσουν τα παιδιά!!!!!Και γιατί δεν τους αφήνουν;;;;Βρωμιάρα που τους καλύπτεις!!!!!Αγαπούν την Ελλάδα, τον στρατό κι έχουν ιθαγένεια. Εδώ μωρή δημοσιογραφική πόρνη, μωρή μισελληνική πατσαβούρα δεν αγαπάς εσύ την Ελλάδα και τους Έλληνες θα την αγαπούν οι Αλβανοί;;;;  

ΚΛΕΙΣΤΕ  ΡΕ  ΤΟ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΟ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΟ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΟΥΤΣΕΚΑΔΕΣ, ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ !!! ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ???  ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ, ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ  ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙΣ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΥΣ Ή ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΕΡΩΣΕΙΣ ???

Εχουμε απογόνους τσάμηδων, τούρκους, αφρικανούς και κάθε βάρβαρο μέσα στο στράτευμα το οποίο δεν είναι πλέον ελληνικό, αλλά ενα πολυεθνικό συνονθύλευμα απαίδευτων παιδαρελίων, τα οποία γνωρίζουν καλά μόνο το να χειρίζονται με την παλάμη τους το κινητό και το πουλί τους. Η ευθύνη για τις ανθελληνικές κινήσεις που συμβαίνουν εντός κι εκτός στρατεύματος σε τέτοιου είδους θέματα – διότι βγαίνουν εξοδούχοι και αδειούχοι οι στρατιώτες κι εκει έξω το ίδιο φέρονται – βαραίνει κατά 90% τους άκαπνους αρμόδιους για έλεγχο νεοσυλλέκτων αξιωματικούς των σημερινών θερέτρων διακοπών  [στρατοπέδων δλδ] για 9 η 12 μήνες. Οταν εγώ στρατεύθηκα ήταν αδιανόητο να έχεις τέτοιου είδους τατουάζ και πόσο μάλλον, να υπάρχει κλίκα αλλοεθνών εχθρών εντός στρατοπέδου. Η μισελληνική καριόλα του βίντεο προφανώς θα γούσταρε μια παρτουζίτσα με τα αλβανά, γι`αυτό και τα δικαιολογεί.

28 σκέψεις σχετικά με το “ή το κανάλι «Ε» να την τελειώσει επι τέλους την «ψωλού», ή το κράτος να κλείσει το κανάλι «Ε» ~ Δεν πάει άλλο μ’ αυτή την ξεφτιλισμένη δημοσιογραφική πόρνη….~ [Video]

  1. Πηγανε να υπηρετισουνε για να παρουνε Ελληνικη ιθαγενεια και οχι επειδη αγαπανε την Ελλαδα. Το οτι τους υποστηριζει με ξεπερναει πραγματικα.

    Μου αρέσει!

  2. Ρε καριόλα Τατι με αυτα που κανεις ή σε εχει βαλει ο Συριζα ή επειδη ο Μενιος ειναι διεθυντης και σου δινει εντολες ή το κανεις για τηλεθεαση ή μισεις φοβερα τους Ελληνες και θελεις να προκαλεις την χρυση αυγη ή πας και γαμιεσαι με αλβανους και λαθριπιθηκους,τετοιο μισος για τον Ελληνα δεν εχω ξαναδει και συγκρινες <στην Αμερικη εαν το εκαναν Ελληνες επρεπε να τους σκοτωσουν ή οτι παιδια ειναι μωρε σιγα και τα εβαλες με τους αξιωματικους οτι αυτοι πρεπει να την πληρωσουν και οχι οι αλβαναρεοι φιλοι σου και ειπες μην τα πιεζεται ψυχολογικα και μην τους κανετε καψονια γιατι μπορει να παθουν κακο,τι λες μωρη κοτα.Μετα λεει οι αλβανοι πανε στρατο τα Ελληνοπουλα κοιτανε να την γλιτωσουν και αυτοι πανε στα συνορα και εμεις παμε Αθηνα.Τατι εχεις τετοι μισος που δεν καταλαιβεις τι λες,σκροφα πρεπει να φας τιποτα μαπες για να ερθεις στα ισια σου.

    Αρέσει σε 1 άτομο

  3. ρε μουνόπανα της Αριστεράς δεν πατε στο διαολο!!!!!!!Ελληνας γενιεσαι δεν γιινεσαι……ολοι η παρεα είναι αλβανοι δεν βλεπω κανεναν καθαροαιμο Ελληνα μεταξυ τους!!!!!!και αφου αγαπανε την Ελλαδα γιατι χαιρετουν με το ιδιαιτερο χαιρετισμο υπερ τιμων αλβανιας!!!???πλακα είναι αυτό!?????στον Ελληνικο στρατο πηγαν όχι γιατι αγαπανε την Ελλαδα κυρια Τατι όπως λες…..δεν μπορουν να κανουν διαφορετικα διοτι θα πρεπει να αποχωρησουν από την Ελλαδα μετα εάν δεν πανε!!!!!!!και σε ρωτω κυρια Τατι εάν το εκαναν σε άλλο κρατος ξερεις τι συνεπειες θα αντιμετωπιζαν!!!!??????απελαση εδώ και τωρα……..και σταματα κυρια Τατι διοτι κατι δημοσιογραφοι σαν και σενα καταστρεψατε την χωρα μου!!!!καμπια του κερατα………

    Μου αρέσει!

  4. Πλακα έκαναν ε????Αθωα φωτογραφια???Τατάνια εκεί δίνεις βημα ε??Όταν οι πατεραδες δεν θελουν τους λαθραιους στα σχολεια τους κοβεις σαν Χρυσαυγητες!!Καμμια ανοχή σε κανεναν!!Να τελειωνουμε με αυτο το θεμα!!

    Μου αρέσει!

  5. einai poly kala paidia an ginei polemos me tourkia & albania
    emeis tha polemhsoume gia thn ellada kai tha exoume na antimetwpisoume
    kai ton trito exthro autous pou tha kanoun th xeiroterh zhmia elpizw h prodotes na mhn tous kanoun kai aksiwmatikous???

    Μου αρέσει!

  6. Τα λάθει πληρώνονται! Απέλαση ΤΩΡΑ σ’ αυτούς και στις οικογένειές τους! Μεγάλο μερίδιο έχουν και αυτές!

    Μου αρέσει!

  7. Κολοαλβανοι !Τους εχουμε φαει στη μαπα τοσα χρονια ! Απελαση τωρα ! Και η Τατιανα μαζι ! Κανανε πλακα λεει ! Αγαπανε την Ελλαδα λεει η αλβανιδα.Ετσι την αγαπανε ??

    Μου αρέσει!

  8. Καριολεεεες!!!!Θα ερθει η μερα ρε μουνια που θα δωσετε λογο για ολα αυτα στον Ελληνικο Λαο και τοτε η τιμωρια δε θα ειναι εξοριες και μαλακιες σχοινι και σαπουνι τιποτα αλλο!!!!

    Μου αρέσει!

  9. Μωρή ΒΡΩΜΟ-πατσαβούρα Στεφανιδου, αν έκαναν το σήμα του ναζισμού τα ίδια θα έλεγες παλιόσκρόφα ? αυτά τα τσογλάνια δε σέβονται την Ελλάδα και είναι εχθροί .

    Μου αρέσει!

  10. Ειμαι Βορειο ηπειρωτης εχω υπηρετησει με Τιμη και αξιοπρεπεια τον Ελληνικο στρατο επειδη πρωτα απο ολους εγω το γουσταρα μεσα στην καρδια μου να το κανω και μετα επειδη το επέβαλε το κρατος! Οι Αλβανοι καθε αυτου τους αρεσει να ειναι εριστικοί και να το πεζουν καμποσοι γιαυτο και προηγουμενοι εχουν κανει τα ιδια οταν ομως τους διχνεις ποιος πραγματικα εχει τον τελευταιο λογο Χεζουν σοβρακα και απειλουν να αυτοκτονησουν στα ΤΣΑΚΙΔΙΑ λοιπον Καμια πλακα ειναι αρκετα μεγαλοι να ξεχωριζουν την πλακα απο το σοβαρο… μετα τα 18 σε περνει ο στρατος οχι στα 5 σου οι Χοντραδες πληρωνονται!

    Μου αρέσει!

  11. Το οτι υπαρχουνε κοριτσοπουλα της ΚΝΕ και του γνωστου «αναρχικου» χωρου στα σχολια και ριχνουνε ολες μαζικα dislike στο βιντεο ωστε να υποστηριξουνε την τηλεκατινα της ελληνικης τηλεορασης Τατι μου επιβεβαιωνει την δηθεν αντισυστηματικοτητα τους ως δηθεν «αντιεξουσιαστριες»!!!!
    Σκοτωστε τες καποιος σας παρακαλω……

    Μου αρέσει!

  12. Τατιάνα, Ποσα παίρνεις για να δώσεις πίπα-κώλο-ισπανικό? 2 ευρω? Αν βάλω διπλή καπότα, ελπίζω μην κολλήσω τίποτα !!! χα χα
    Λεσβία είμαι και σε πάω πολύ…….

    Μου αρέσει!

  13. Πάρτε το χαμπάρι ρε ο Έλληνας σε οποίο κράτος και να πήγαινε δεν είχε απαίτηση να αλλάξουν τα ήθη και τα έθιμα στο κράτος που ζούσε….Αυτοί έχουν όμως καταλάβετε το έχουν απαίτηση από την Ελλάδα και τους Έλληνες να ζήσουμε στους ρυθμούς τους το ξέρετε καλά κάποιοι αλληλεγγυοι ψωριάρηδες η κάθε πουτάνα δημοσιογράφος πουτανόσκυλα για το χρήμα σκοτώνεται και της μάνες σας

    Μου αρέσει!

  14. ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ, ΤΑΤΙΑΝΑ,
    Όταν θα μείνεις και εσύ άνεργη γιατί θα το φροντίσουμε όλοι μας να συμβεί θα σου πούμε κι εμείς. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.

    Μου αρέσει!

  15. Κοιτα μην μπεις εσυ στο δικο σου λαγουμι σκυλοπουτανα στεφανίδου, οπως βαλαμε και την προγιαγια σου στον Γραμμο αφου την πηραμε τρενακι ολοι οι Ελληνες φανταροι το 1949 αντιφασιστρω σκυλα.Απο μπρος ελληνικο εθνικιστικο γαμησι και απο πισω ξυδι στην σουφρα της και κλωτσια μεσα στο λαγουμι της που εγινε και ταφος της.Πηγε ευχαριστα στην κολαση οπως θα πας και εσυ!!!

    Μου αρέσει!

  16. Αυτη προς το χειροτερο.Ποιος μιλησε για ναζισμο; Η φασιστρια ! η σκύλα η στιμπουκοπνήχτρα που κερατωνει τον ευαγγελατο στις τουαλετες του ‘Ε»???

    Μου αρέσει!

  17. ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ, ΝΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
    Κάποιοι ίσως και σκοπίμως, έχουν μπερδέψει τον »εθνομηδενισμό» με τον »διεθνισμό».
    Εμείς ως ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, προωθούμε το δεύτερο. Προωθούμε δλδ την »ελεύθερη» διακίνηση των ιδεών και του εμπορίου, την ανταλλαγή πολιτισμικών και πολιτιστικών στοιχείων, την ομαλή και ειρηνική μετακίνηση των ατόμων, την αναγνώριση και κατοχύρωση των ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων ΔΙΕΘΝΩΣ, αλλά πρωτίστως ΑΠΑΙΤΟΥΜΑΙ την έμπρακτη αναγνώριση της διαφορετικότητας του ατόμου και των »συνόλων», γιατί πολύ απλά η διαφορετικότητα και η ποικιλία είναι βασικά στοιχεία της προόδου και της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
    Όσο αναφορά τον »εθνομηδενισμό», είναι αυτή η κοσμοθεωρία που διαχρονικά προωθούν ο κομουνισμός και τα θρησκευτικά ιερατεία μέσω του »οικουμενισμού».
    Αλλά και ο λεγόμενος εθνικισμός διαχρονικά προωθεί τον »εθνικιστικό οικουμενισμό» η αλλιώς »εθνικοσοσιαλισμό» (βλέπε Χίτλερ, Μουσολίνι, αλλά και διάφορους άλλους αιμοδιψείς ιστορικούς στρατηλάτες), που προσπάθησαν να επιβάλουν διεθνώς τα ολοκληρωτικά τους καθεστώτα με »φωτιά και τσεκούρι».
    Για εμάς λοιπών το μείζων ζήτημα δεν είναι η υπεράσπιση δήθεν εθνικών παραδόσεων, που ούτως ή άλλως δεν έχουν πλέον αμιγώς εθνικά χαρακτηριστικά λόγο της ανταλλαγής πολιτιστικών και πολιτισμικών στοιχείων ανά τους αιώνες, αλλά η ειρηνική πρόσβαση στην ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, όλων των λαών της ανθρωπότητας.
    Η εθνική »υπερηφάνεια» έχει να κάνει με την ιστορική παρακαταθήκη ενός έθνους εις την ανθρωπότητα και όχι με την φανατική υπεράσπιση αμφισβητούμενων εθνικών παραδόσεων.
    Χαίρεται.

    Μου αρέσει!

  18. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΛΒΑΝΟ..ΤΑΤΙΑΝΟ…ΣΟΥΛΤΑΝΑ.

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΤΣΑΜΗΔΕΣ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΓΕΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑΚΟΥ ΤΙ ΛΕΕΙ 7 ΜΑΛΗΚΑΡΑΚΙΑ ΚΑΝΑΝΕ ΠΛΑΚΑ ΕΙΠΕ Ο ΣΑΡΑΒΑΛΙΑΣΜΕΝΟΣ ΤΟΥΡΚΟΑΛΑΒΝΟΜΟΓΓΟΛΟΣ ΚΑΙ ΑΓΡΙΟΣ ΧΟΧΟΛΟΣ.

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΜΑ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΚΕΙΝΟΥΣ.ΑΙ ΣΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛ ΤΗ ΜΑΝΑ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΡΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΓΑΤΙΑ ΠΑΡΑ ΜΕ ΕΣΑΣ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΠΟΥ ΡΕΖΙΛΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.

    Μου αρέσει!

  19. ΑΝ ΘΑ ΖΟΥΣΑΝ ΣΗΜΕΙΡΑ ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΝ ΤΑ ΠΑΠΠΟΥ ΔΙΑΣ.

    ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΝ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 18…ΑΛΛΑ ΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΤΟ ΛΑΟ…

    ΤΟΥΝ ΣΗΚΟΥΣΑ ΤΟΥΝ ΚΩΡΔΟΥΣΑ
    ΤΟΥΝ ΤΡΑΒΗΞΑ ΝΑ ΧΥΣ
    ΚΙ ΜΗΡΙΚΑ ΚΟΥΛΟΠΕΙΔΑ
    ΑΧ…ΝΤΕ ΘΑ ΤΑ ΓΑΜΗΣ.

    ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΜΗ ΒΛΑΚΕΙΣ
    ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΜΗ ΧΛΙΑΦΤΕΙΣ
    ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΚΑΘΟΛΟ
    ΜΗ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΙΣ.

    ΣΥΓΝΩΜΗ ΟΣΟΙ ΜΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΤΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΛΕΙΞΙΛΟΓΕΙΟΝ ΚΑΛΥΤΕΙΡΟ ΑΠ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΡΑΝΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΒΟΥΤΣΙΑΟΛΕΙΣ ΟΛΕΙΣ ΜΗ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΣΤΕΙΝΑ ΒΡΑΚΙΑ…ΤΑ ΣΦΙΚΤΑ ΒΖΙΑ ΑΛΛΑ ΚΙ ΤΑ ΧΟΥΝΤΡΑ ΚΟΥΛΙΑ…ΑΠ ΤΑ ΦΤΙΑΞΑΝ ΟΛΑ ΜΗ ΤΑ ΡΗΜΑΔΙΑ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΔΙΑ.

    ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΤΟΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΘΑ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΜΑΣ
    ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΤΑΛΑΠΑΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ.

    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΘΑΝΑΣΗ.

    ΑΝ ΜΕ ΒΛΕΠΑΝ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ
    ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΕΡΝΟΥΣΑ
    ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΘΑΝΑΣΗ
    ΓΑ ΔΕΝ ΤΣΑΚΩΝΣΕΣ ΜΑΤΣΟΥΚΑ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΣ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ.

    ΣΥΓΝΩΜ ΒΡΕ ΠΕΙΔΙΑΜ ΚΑΛΑ ΑΝ ΥΠΑ ΤΙΠΟΥΤΑ ΚΑΚΟ ΝΑ ΤΟΥ ΒΡΩ ΑΠ ΤΟΥ ΘΕΙΟ.
    ΑΝ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΥΣ ΜΗ ΔΙΑΒΑΣ ΚΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΠΑ ΑΣ ΜΗ ΣΧΟΥΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΜ ΘΑ ΤΟΥ ΠΩ….ΑΝ ΗΣΕΙ ΚΙ ΠΑΠΑΣ ΜΗ ΤΝΑΡΑΔΑ ΘΑ ΠΑΣ ΚΙ ΕΝΑΣ ΠΑΠΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΡΑ ΚΙΝΗΓΟΥΣΕΙ ΜΙΑ ΓΑΔΑΡΑ…ΣΤΑΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑΣΟΥ ΥΒΛΟΥΓΗΜΕΝΕΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟΥΝΕΙ ΣΚΟΥΜΕΝΗ Η ΚΑΥΜΕΝΗ…ΚΑΙ…ΚΑΙ…ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΩ ΤΩΡΑ ΑΝΑΘΕΙΜΑ ΤΝΩΡΑ.

    ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΑ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΠΑΠΟΥΔΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΕΙΣ ΕΜΑΣ….Ο ΠΑΠΟΥΣ ΖΕΙ ΟΣΟ Ο ΕΓΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΟΤΑΝ Ο ΕΓΓΟΝΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ….ΚΑΙ Ο ΔΙΣΕΓΓΟΝΟΣ ΑΝΑΣΤΑΙΝΕΙ…

    Μου αρέσει!

  20. ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ.

    ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΤΙΟΜΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΛΙΟΣΑΛΙΑΡΕΣ.

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.