Oπως στην αλβανία είναι δύσκολο να είσαι έλληνας, έτσι κι εδώ ρε αλβανοκατσαπλιάδες δεν θα σας αφήσουμε να το παίξετε αλβανοί…

16265338_10208206886034138_5967070943188639177_n

«ΑΛΒΑΝΟΣ  ΚΑΛΟΣ  ΜΟΝΟΝ  ΝΕΚΡΟΣ»!!! ~ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ,

ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΕΤΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΡΑΔΙΚΙΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ….

δείτε πως τα ελληνικά βοθροκάναλα κρύβουν τις αλβανόφατσες, που εμεις θα σας δείχνουμε καθημερινά!!!

Συμφωνώ και επαυξάνω γιατί τα θέλει ο κώλος τους. Αλλά θα πεθάνουν και τα αναρχοκουμούνια και οι ξεφτίλες πολιτικοί προδότες και οι μεγαλοδημοσιογράφοι καί κάθε ανθέλληνας Εβραιολάγνος καί ισλαμόπουστας. Οταν έρθει η ευλογημένη ώρα θα μπαίνουμε μέσα στις φωλιές αυτών των τρωκτικών και θα βλαστημήσουν το γάλα που θηλάσανε.

 

 

ε ρε και να γινόταν αυτό στην Ελλάς!!..Τα βοθροκάναλα, οι αλληλέγγυοι, και λοιποί Χαφιέδες και κοιμισμένοι! Θα έσπευδαν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα (όπως κάνουν καιρό τώρα) με τόσο Φασισμό-Ρατσισμό που υπάρχει κατά των Ελληνορθόδοξων.

H Ελλάδα τους ξεπείνασε, τους έδωσε ρούχα να βάλουν και παπούτσια όταν ήρθαν ξυπόλυτοι το 1990, τους έδωσε δουλειές, έριξαν τα μεροκάματα και χτύπησαν τον Ελληνα εργαζόμενο, πήραν την εποχή της κρίσης την μπουκιά το ψωμί από το στόμα του άνεργου Ελληνα δουλεύοντας μαύρα, δηλώνουν μηδενικό εισόδημα και ληστεύουν το Ελληνικό κράτος σηκώνοντας ένα σορό επιδόματα όπως απορίας από την πρόνοια , γέμισαν οι Ελληνικές φυλακές με εγκληματίες Αλβανούς τους οποίους ταΐζει ο Ελληνας φορολογούμενος, το 60% των φυλακισμένων στην Ελλάδα είναι Αλβανοί, βιάζουν, σκοτώνουν, ληστεύουν ηλικιωμένους, πουλούν ναρκωτικά τα οποία φέρνουν από Αλβανία, Αλβανικής καταγωγής εθνικιστές πάνε στρατιώτες στον Ελληνικό Στρατό, φέρουν το ελληνικό εθνόσημο και σχηματίζουν με τα δυο τους χέρια ένα αετό, μια χειρονομία που παραπέμπει στον αλβανικό εθνικισμό . Ε άι στα τσακίδια πια, ΑΡΚΕΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΤΉΚΑΜΕ. ΟΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΤΑ ΚΤΗΝΗ.

ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥΜΕ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΥΣ : Οι ίδιοι οι αλβανοί στην γλώσσα τους λέγονται σκιπτάρ = ορεσίβιοι. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ, ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ. ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΟΤΕ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ. Ποτέ δεν είχαν εθνικό όνομα, διότι είναι φάρες. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΛΛΥΡΙΟΙ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΜΟΝΟΝ ΚΑΝΙΒΑΛΛΟΙ.

Γιὰ τὴ Βόρειο Ἤπειρο, ὁ Γέροντας εἶχε πεῖ μεταξὺ ἄλλων: «Μὴ φοβάστε. Ἐσᾶς θὰ σᾶς ἐλευθερώσουν κάτι παλαβοί· ἀπὸ μέσα καὶ ἀπὸ ἔξω. Παλαβοὶ μὲ τὴν καλὴ ἔννοια, δηλαδὴ παλικάρια. Αὐτοὶ δὲ θὰ καταλαβαίνουν ἀπὸ πολιτικές, καὶ θὰ μποῦν μέσα νὰ βοηθήσουν. Οἱ πολιτικοὶ θὰ τὸ χαροῦν κι αὐτοὶ κατὰ βάθος, ἀλλὰ αὐτοὶ δεσμεύονται καὶ δὲν μποροῦν νὰ ἐνεργήσουν. Οἱ ἄλλοι θὰ τὸ δεχτοῦν. Ἔ! ἀφοῦ ἔγινε τώρα, ἔγινε, θὰ ποῦν. Μὴ φοβάστε. Λειτουργοῦν καὶ οἱ πνευματικοὶ νόμοι. Πόνος εἶναι αὐτός. Μιὰ οἰκογένεια εἴμαστε καὶ μᾶς χώρισαν. Σὰν νὰ λένε, αὐτὰ τὰ παιδιὰ νὰ πᾶνε χώρια ἀπὸ τοὺς ὑπόλοιπους. Πονάει αὐτό! Τόσες φορὲς τὴν ἐλευθερώσαμε τὴ Βόρεια Ἤπειρο, τόσα αἵματα, τόσα κρυοπαγήματα! Δὲ θὰ πᾶν χαμένα ὅλα αὐτά». (Ἀθανάσιου Ρακοβαλῆ, «Ὁ πατήρ Παΐσιος μοῦ εἶπε», ἔκδοση 18η, σελ. 76).

8 σκέψεις σχετικά με το “Oπως στην αλβανία είναι δύσκολο να είσαι έλληνας, έτσι κι εδώ ρε αλβανοκατσαπλιάδες δεν θα σας αφήσουμε να το παίξετε αλβανοί…

 1. Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017


  Οι Αλβανοί θέλουν να διαλύσουν τον Ελληνικό στρατό.

  Ζητούν να αποσύρουν τους Αλβανούς που υπηρετούν σε αυτόν. Εάν το θελήσουν και άλλες χώρες δεν θα έχουμε στρατιώτες.

  Να αποσταθεροποιήσουν την Ελλάδα μέσω των 12.000 στρατιωτών αλβανικής καταγωγής που υπηρετούν στον Ελληνικό στρατό καλούν τα Τίρανα, με όλα τα ενδεχόμενα πλέον να είναι ανοικτά για την εσωτερική ασφάλεια της χώρας.

  Αυτό σημαίνει πολύ απλά, ότι ανά πάσα ώρα και στιγμή, Αλβανοί που υπηρετούν την θητεία τους, μπορούν να δράσουν κατά της χώρας μας είτε σε περίπτωση διαμάχης με την τουρκική πλευρά, είτε να δώσουν, (κάτι το οποίο μπορεί να συμβαίνει και αυτή την στιγμή) πληροφορίες στις μυστικές υπηρεσίες της Αλβανίας. Οι αρμόδιες Αρχές θα πρέπει να δράσουν άμεσα, διότι ο κίνδυνος παραμονεύει.

  Ταυτόχρονα αλβανικά ΜΜΕ κάνουν εκτενή αφιερώματα για το περιστατικό που έλαβε χώρα πριν λίγες ημέρες, ενώ σε έρευνα που διενήργησαν σε συνεργασία με τις αλβανικές Αρχές και σύμφωνα με τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων τους αναφέρουν τα εξής:

  «Από τους 86.000 στρατιώτες που διαθέτουν οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις , υπηρετούν περίπου 12 χιλιάδες αλβανικής καταγωγής νεοσύλλεκτοι στις τάξεις του ελληνικού Στρατού. Έτσι, κάθε έβδομος στρατιώτης είναι Αλβανός», αναφέρει το αλβανικό τηλεοπτικό κανάλι προσπαθώντας να προκαλέσει εντύπωση .

  Ο Αλβανός δημοσιογράφος στην Αθήνα, Robert Goro, κατά τη διάρκεια ενός ρεπορτάζ για την εκπομπή «Γνώμη» του τηλεοπτικού σταθμού «Κλαν» αποκάλυψε τον αριθμό αυτό.

  Στα όπλα καλεί η Αλβανία 12.000 αλβανικής καταγωγής στρατιώτες στον ελληνικό στρατό! Κάλεσμα εσωτερικής αποσταθεροποίησης.

  «Οι Αλβανοί που δεν είχαν τελειώσει το γυμνάσιο, πηγαίνουν υποχρεωτικά την στρατιωτική θητεία τους στην Ελλάδα. Τα αγόρια που ήταν στην εικόνα ( στο κέντρο νεοσυλλέκτων Μεσολογγίου) προβλεπόταν να αποτελέσουν μέρος της Εθνικής Φρουράς, φορώντας την παραδοσιακή φουστανέλα μπροστά από το ελληνικό κοινοβούλιο », είπε ο ίδιος δημοσιογράφος ,

  Ο ίδιος σχολίασε την εικόνα που έκανε το γύρο των ελληνικών ΜΜΕ με τους « αλβανικής καταγωγής» νεοσύλλεκτους που έκαναν με τα χέρια το «αϊτό της Μεγάλης Αλβανίας».

  Ο Goro, δήλωσε μεταξύ άλλων, ότι «επικοινώνησε με έναν από τους συγγενείς του ενός από τους στρατιώτες. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι νέοι δεν γνώριζαν ο ένας τον άλλον στο παρελθόν. Συναντήθηκαν κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής τους θητείας και έτσι δεν στοιχειοθετείται καμία ύποπτη προσπάθεια κατά του ελληνικού κράτους», προφανώς για τους βοηθήσει στην ΕΔΕ που έχει διαταχθεί από το υπουργείο εθνικής άμυνας.

  Το θέμα της ιθαγένειας όμως ειδικά στους νεοεισερχόμενους οπλίτες , αξιωματικούς και υπαξιωματικούς αποτελεί ένα κομβικό σημείο για την «συνοχή» ενός στρατεύματος όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά οπουδήποτε στον κόσμο.

  Δεν απαιτείται δηλαδή μόνο το «ομόγλωσσο» και η γέννηση στην ίδια χώρα για να υπηρετεί κάποιος στις ένοπλες δυνάμεις , αλλά πρωτίστως, ο κοινός πολιτισμός, η θρησκεία , και πάνω από όλα η αγάπη για την ίδια την χώρα. Χωρίς πίστη στο θεό και την πατρίδα , έθνος δεν προκόβει.

  Αρέσει σε 1 άτομο

 2. ΕΞΕΛΙΞΗ…!! Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΩΝ ΕΠΤΑ ΑΛΒΑΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΑ «ΣΚΑΝΑΡΕΙ»…

  Στο πλαίσιο της διερεύνησης για ποινικές ευθύνες, δεσμεύτηκαν τα κινητά τηλέφωνα των εμπλεκόμενων στρατιωτών που ανήρτησαν προημερών φωτογραφίες σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την ώρα που σχημάτιζαν αλβανικά αλυτρωτικά σύμβολα.

  Πρόκειται για 7 στρατιώτες που είχαν μόλις παρουσιαστεί στο Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσύλλεκτων Μεσολογγίου και έναν στρατιώτη σε μονάδα της ΕΛΔΥΚ, οι οποίοι εντοπίστηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΓΕΣ. Θα πρέπει να σημειώσουμε οτι οι εν λόγω υπηρεσίες κινήθηκαν ομολογουμένως με ταχύτητα επιδεικνύοντας άριστα «αντανακλαστικά».

  Σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζεται μήπως τυχόν μέσα σε κινητά που είχαν στην κατοχή τους οι εν λόγω στρατιώτες, υπάρχουν και άλλες επιλήψιμες λήψεις εικόνων και οτιδήποτε άλλο φανεί χρήσιμο για περεταίρω διερεύνηση αυτής της υπόθεσης.

  Σε κάθε περίπτωση την διαδικασία διερεύνησης την έχει αναλάβει η στρατιωτική δικαιοσύνη .

  Αρέσει σε 1 άτομο

 3. ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΜΑΖΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ.

  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ ΕΘΝΟΣ ΑΛΒΑΝΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΩ ΜΑΤΑ ΑΝΕΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΗΔΕΙΣΗΣ.

  ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΔΕΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΓΡΙΟΙ ΤΟΥΡΚΟΑΛΒΑΝΑΡΑΔΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΣΑΜΗΔΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΙΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΚΑΙ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΘΩΟΥΣ ΘΥΜΑΤΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΤΟΧΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟ 1941.

  ΕΚΑΨΑΝ ΣΠΙΤΙΑ…ΠΗΡΑΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΖΩΑ …ΒΙΑΣΑΝ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ…ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΠΑΠΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΜΑΡΧΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΖΕΡΒΑ ΦΥΓΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΑΦΗΝΩΝΤΑΣ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΕΡΗΠΕΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ.

  ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΝ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟ…ΑΛΑΒΑΝΟ… ΙΣΛΑΒΟ…ΤΣΑΜΗΔΕΣ…

  ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΝΟΥΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ.

  ΜΕΤΑ ΤΟ 1990 ΟΡΜΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ. ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΓΥΡΝΑΓΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΚΛΕΒΑΝΕ ΟΤΙ ΒΡΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΠΗΡΑΝΕ ΚΑΤΙ ΠΑΝΙΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΜΟΥΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΠΕΡΝΑ ΧΑΜΠΑΡΙ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΑ ΕΞΩ ΜΕ ΤΟ ΣΤΥΛΙΑΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΣΠΑΖΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΩ ΣΤΟ ΛΑΚΚΟ.

  ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΣΛΑΒΟΙ ΚΑΙ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ.
  ΑΛΒΑΝΟΣ…ΣΛΑΒΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΜΟΝΟ ΝΕΚΡΟΣ.

  ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ.

  ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ ΜΕΤΑ ΜΑΝΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

  ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΔΕΡΦΗ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ ΑΧ.. ΤΗΝ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ.
  ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΜΑΚΡΙΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙ Η ΚΟΡΙΤΣΑ. ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΡΑΓΙΖΕΤΑΙ Η ΔΟΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΡΔΙΑ…ΘΑ ΤΡΕΞΩ ΕΝΑ ΠΡΩΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΤΑΓΗ. ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΩ ΣΤΟΡΓΙΚΑ ΤΗΝ ΔΟΛΙΑΜ ΑΔΕΡΦΗ.

  ΑΥΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΓΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΝΤΕΘΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΟ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ.

  Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ ΤΟ ΖΗΤΟΥΣΕ Η ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟΣ ΘΑ ΕΝΩΝΩΤΑΝΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ…ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟ….ΣΛΑΒΟ…ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ.

  ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΒΡΕ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΙ.

  ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΕΝ ΤΗ ΟΥΣΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ….

  ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΞΕΝΟΦΕΡΤΑ ΜΑΖΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΡΑΒΑΛΙΑΣΜΕΝΑ ΑΝΑΚΑΤΟΜΑΤΑ…ΙΣΛΑΜΟΠΥΘΙΚΙΑ….

  Αρέσει σε 1 άτομο

 4. Στα όπλα καλεί η Αλβανία 12.000 αλβανικής καταγωγής στρατιώτες στον ελληνικό στρατό!

  Κάλεσμα εσωτερικής αποσταθεροποίησης.

  Αυτό σημαίνει πολύ απλά, ότι ανά πάσα ώρα και στιγμή, Αλβανοί που υπηρετούν την θητεία τους, μπορούν να δράσουν κατά της χώρας μας είτε σε περίπτωση διαμάχης με την τουρκική πλευρά, είτε να δώσουν, -κάτι το οποίο μπορεί να συμβαίνει και αυτή την στιγμή- πληροφορίες στις μυστικές υπηρεσίες της Αλβανίας.

  Οι αρμόδιες Αρχές θα πρέπει να δράσουν άμεσα, διότι ο κίνδυνος παραμονεύει.


  Και ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ,αφού βρήκαν το ξέφραγο αμπέλι.

  Επόμενο δεν ήταν;;;;;;;;

  Οι ευθύνες ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ είναι ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ.

  Και αναφέρομαι ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ στους Ελληνες πολίτες , δευτερευώντως στους πολίτικους και τρίτων στους δημοσιογράφους (που ποτέ δεν έλεγαν την αλήθεια στο λαουτζίκο).

  Μόνο 2-3% από αυτούς είχαν πατριωτική στάση,οι υπόλοιποι ήταν στο άρμα της παγκοσμιοποιήσεως του Σόρος.

  Οι πολίτικοι, ως γνωστόν αρχιψεύτες και πουλημένα όντα (βλέπε την σημερινή κατάντια,σε ποιους οφείλεται;;;;;;;;).

  Όποιος είχε τα μάτια ΑΝΟΙΧΤΑ ΕΒΛΕΠΕ τι έρχεται.

  Η μεγάλη πλειοψηφία του πληθυσμού (έτσι λέγεται ο λαός από όλους τους δημοσιογράφους-να μην πω ονόματα) ήταν πολύ απασχολημένη ,ΚΥΝΗΓΟΥΣΕ ΤΟΝ ΜΑΜΜΩΝΑ.

  Για την πατρίδα ποτέ δεν έβρισκε χρόνο,με ελάχιστες εξαιρέσεις.

  Τώρα ξέμειναν από μαμμωνά και σύντομα θα ξεμείνουν και από πατρίδα.

  Τα κατάφερες »σοφέ»ελληνικέ λαέ,ΜΡΑΒΟ ΣΟΥ,συνέχισε ετσι.

  Δώστε τα εύσημα στον Σαμαρά,Κ. Μητσοτάκη και Κ. Παπούλια.

  Και ο άλλος απόγονος λέει ότι είναι ΕΤΟΙΜΟΣ να μας σώσει.

  Όπως και η προηγούμενοι με την ΙΔΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ.

  Καλό το ανέκδοτο.

  Αντε,για.

  ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


  ΠΡΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ!

  ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ, ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ, ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΓΡΑΨΑΤΕ, ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ… (όχι ο κωλολαός της πλειοψηφίας), ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΑΡΓΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝ…

  Καλλιόπη


  https://lh3.googleusercontent.com/proxy/TLbGuDyBa5zKMJEHfNxTs3nYH5pUkQeu29zaueb6bu_pWP56D0dnqCjA9CIIScusalvJcbnI4fMFSXIkTIK5jbNkX56iFZE9jHmWK39cO2FLiFozj2Mzsx7OlACrxERC=s0-d

  Να αποσταθεροποιήσουν την Ελλάδα μέσω των 12.000 στρατιωτών αλβανικής καταγωγής που υπηρετούν στον Ελληνικό στρατό καλούν τα Τίρανα, με όλα τα ενδεχόμενα πλέον να είναι ανοικτά για την εσωτερική ασφάλεια της χώρας.

  Αυτό σημαίνει πολύ απλά, ότι ανά πάσα ώρα και στιγμή, Αλβανοί που υπηρετούν την θητεία τους, μπορούν να δράσουν κατά της χώρας μας είτε σε περίπτωση διαμάχης με την τουρκική πλευρά, είτε να δώσουν, -κάτι το οποίο μπορεί να συμβαίνει και αυτή την στιγμή- πληροφορίες στις μυστικές υπηρεσίες της Αλβανίας. Οι αρμόδιες Αρχές θα πρέπει να δράσουν άμεσα, διότι ο κίνδυνος παραμονεύει.

  Ταυτόχρονα αλβανικά ΜΜΕ κάνουν εκτενή αφιερώματα για το περιστατικό που έλαβε χώρα πριν λίγες ημέρες, ενώ σε έρευνα που διενήργησαν σε συνεργασία με τις αλβανικές Αρχές και σύμφωνα με τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων τους αναφέρουν τα εξής:

  «Από τους 86.000 στρατιώτες που διαθέτουν οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις , υπηρετούν περίπου 12 χιλιάδες αλβανικής καταγωγής νεοσύλλεκτοι στις τάξεις του ελληνικού Στρατού. Έτσι, κάθε έβδομος στρατιώτης είναι Αλβανός», αναφέρει το αλβανικό τηλεοπτικό κανάλι προσπαθώντας να προκαλέσει εντύπωση .

  Ο Αλβανός δημοσιογράφος στην Αθήνα, Robert Goro, κατά τη διάρκεια ενός ρεπορτάζ για την εκπομπή «Γνώμη» του τηλεοπτικού σταθμού «Κλαν» αποκάλυψε τον αριθμό αυτό.
  «Οι Αλβανοί που δεν είχαν τελειώσει το γυμνάσιο, πηγαίνουν υποχρεωτικά την στρατιωτική θητεία τους στην Ελλάδα. Τα αγόρια που ήταν στην εικόνα ( στο κέντρο νεοσυλλέκτων Μεσολογγίου) προβλεπόταν να αποτελέσουν μέρος της Εθνικής Φρουράς, φορώντας την παραδοσιακή φουστανέλα μπροστά από το ελληνικό κοινοβούλιο », είπε ο ίδιος δημοσιογράφος ,

  Ο ίδιος σχολίασε την εικόνα που έκανε το γύρο των ελληνικών ΜΜΕ με τους « αλβανικής καταγωγής» νεοσύλλεκτους που έκαναν με τα χέρια το «αϊτό της Μεγάλης Αλβανίας».

  Ο Goro, δήλωσε μεταξύ άλλων, ότι «επικοινώνησε με έναν από τους συγγενείς του ενός από τους στρατιώτες.

  Σύμφωνα με τον ίδιο, οι νέοι δεν γνώριζαν ο ένας τον άλλον στο παρελθόν.

  Συναντήθηκαν κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής τους θητείας και έτσι δεν στοιχειοθετείται καμία ύποπτη προσπάθεια κατά του ελληνικού κράτους», προφανώς για τους βοηθήσει στην ΕΔΕ που έχει διαταχθεί από το υπουργείο εθνικής άμυνας.

  Το θέμα της ιθαγένειας όμως ειδικά στους νεοεισερχόμενους οπλίτες , αξιωματικούς και υπαξιωματικούς αποτελεί ένα κομβικό σημείο για την «συνοχή» ενός στρατεύματος όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά οπουδήποτε στον κόσμο.

  Δεν απαιτείται δηλαδή μόνο το «ομόγλωσσο» και η γέννηση στην ίδια χώρα για να υπηρετεί κάποιος στις ένοπλες δυνάμεις , αλλά πρωτίστως, ο κοινός πολιτισμός, η θρησκεία , και πάνω από όλα η αγάπη για την ίδια την χώρα. Χωρίς πίστη στο θεό και την πατρίδα , έθνος δεν προκόβει.

  Τώρα όσο αφορά το περιβόητο «αϊτό» των Αλβανών και την σημαία τους , σύμφωνα με έγκυρους ξένους ιστορικούς, η σημαία είναι ελληνική και «κατάγεται» από τον Βυζαντινό άρχοντα Γεώργιο Καστριώτη ο οποίος μπορεί να είναι εθνικός ήρωας της Αλβανίας…αλλά ήταν βέρος Έλληνας στην καταγωγή , στην γλώσσα και σε ….όλα του.

  Ο Καστριώτης ακόμη και στα αλβανικά κείμενα όταν αναφερότανε στους υπηκόους του έλεγε «Εσείς οι Ηπειρώτες που ζείτε σε μια γη δοξασμένη από τους προγόνους μας……..», μιλώντας σαφέστατα σε Έλληνες γηγενείς πολίτες και όχι σε Αλβανούς. Αυτό να το γνωρίζουν καλά όσοι κάνουν με τα χέρια τον αϊτό».


  (pentapostagma)

  Αρέσει σε 1 άτομο

 5. Πώς είναι δυνατό η Ελλάδα να βάλει στον Ελληνικό στρατό τους αλβανούς; ΄Εχει βάλει το φίδι στο στήθος σας και το εκκολάπτετε. Η Ελλάδα τους έδωσε στέγη, ψημί και ότι άλλο ήθελαν σαν να ήταν δικά της παιδιά μέχρι που τους εκπαίδευσαν και στρατιωτικά οι ΄Ελληνες αξιωματικοί και μετά τους καλεί η αλβανία να επιστρέψουν στην αλβανία να πάρουν τα όπλα. Αυτούς που εκπαίδευσαν στον Ελληνικό στρατό τώρα μην σας φανεί παράξενο να γυρίσουν τα όπλα εναντίον των Ελλήνων. Και στην Κύπρο ήλθε κάποιος αλβανός με την ΕΛΔΥΚ ( Ελληνική Δύναμη) που βρίσκεται στην Κύπρο αλλά ευτυχώς τον πήραν είδηση.


  Ελληνοκύπρια

  Αρέσει σε 1 άτομο

 6. ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΑΛΒΑΝΑ.
  ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΜΑΣ.
  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ

  Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΣΣΟΒΟ – Αλβανοπροστάτης και Ελληνοφάγος πρώην Υπουργός του ΠΑΣΟΚ

  http://www.triklopodia.gr/η-αλβανια-θελει-να-γινει-η-ελλαδα-το-νεο/

  Αρέσει σε 1 άτομο

 7. ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ.
  ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
  ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΙΛΛΥΡΙΑ. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΟΝΤΑΙ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ.
  Το Κρύβουν Αιώνες!! Ελάχιστοι το Γνώριζαν, Αλλά δεν Μίλαγαν!!
  https://ellaniapili.blogspot.gr/2017/01/blog-post_892.html

  https://ellaniapili.blogspot.gr/2017/01/blog-post_892.html
  https://ellasellas.wordpress.com/2017/01/28/πλούταρχος-στράβων-αρριανός-διαλύου/#more-13444

  ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΠΑΤΟΥΝ. ΩΣΤΟΣΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.