250.000 ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ 700 ΕΥΡΩ ΜΕ ΜΟΛΙΣ 30 ΕΝΣΗΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ !!!

Και τρέχα εσύ στον ΟΑΕΔ της άπατης ένα σορό χαρτιά, και να σε κοροϊδεύουν με το να αποκρύπτουν αν έχεις δικαίωμα να πάρεις επίδομα, και αν έχεις τα 500 προσόντα! για να σου σπάσουν τα νευρά! όσο λιγότεροι τόσα μπόνους!!!
Με μόλις 30 ένσημα, δηλαδή εργασία ενός μήνα μόλις, 250.000 λαθρομετανάστες Αλβανοί, Βούλγαροι, Ρουμάνοι κλπ παίρνουν συντάξεις 700ων ευρώ! με συνοπτικές διαδικασίες! τη στιγμή που ο Έλληνας αγρότης που επί 50 και 60 χρόνια λιώνει στα χωράφια, παίρνει σύνταξη μόλις 342 ευρώ!!!!
Την ίδια ώρα κόβουν τους μισθούς και τις συντάξεις των Ελλήνων που δουλεύουν και προσφέρουν στα ασφαλιστικά τους ταμεία επί 40 χρόνια για να ταΐζουν αυτά τα ξενόφερτα παράσιτα που δεν προσφέρουν το παραμικρό στην χώρα μας!!! Πρόκειται για την απόλυτη προδοσία! Θα μείνεις με τα χέρια σταυρωμένα ή θα τρέχεις στις τράπεζες να πληρώσεις τον Ενφυα???  Είδες και καμιά Νέα Δημοκρατία που ετοιμάζεσαι να της χαρίσεις την ψήφο σου λαμάκα, να κάνει ένα  «κιχ»  για το θέμα???

5 σκέψεις σχετικά με το “250.000 ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ 700 ΕΥΡΩ ΜΕ ΜΟΛΙΣ 30 ΕΝΣΗΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ !!!

 1. Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2017


  Στάση πληρωμών: Κανείς δεν πληρώνει κανέναν!

  ΤΟ 50% ΤΟΥ ΑΕΠ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ – ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΦΕΙΛΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ….

  ΠΑΡΕΙ ΠΟΤΕ – ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ

  Η χώρα έχει κηρύξει ανεπίσημα στάση πληρωμών και οι κύριοι Τσίπρας και Καμμένος σφυρίζουν… κλέφτικα σα να μην έχει συμβεί απολύτως τίποτα.

  Η δύσκολη εξίσωση μεταξύ των όσων χρωστάει το δημόσιο στους προμηθευτές και στους επαγγελματίες αλλά και των χρημάτων που οφείλουν οι ιδιώτες στο κράτος (εφορία και ασφαλιστικά ταμεία) όχι μόνο είναι δυσεπίλυτη, αλλά πρόκειται για «πυρηνική βόμβα» που αν εκραγεί θα διαλύσει την εθνική οικονομία και θα δημιουργήσει πιστωτικό γεγονός με απρόβλεπτες συνέπειες.

  Τα στοιχεία που έδωσαν πρόσφατα η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων και το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους αποδεικνύουν ότι ο συνεχής δανεισμός της χώρας, χωρίς ανάκαμψη της οικονομίας, δεν μπορεί να λύσει το πρόβλημα ανάμεσα στα χρωστούμενα του δημόσιου προς τους ιδιώτες και των ιδιωτών προς το δημόσιο.

  Η σύγκριση των αριθμών είναι ενδεικτική. Οι ληξιπρόθεσμες οφειλές των ιδιωτών προς το δημόσιο – κατά βάση φορολογικές υποχρεώσεις – αυξήθηκαν τον Ιούνιο κατά 1,223 δισ. ευρώ ήτοι σχεδόν κατά 0,7% του ΑΕΠ μέσα σε ένα μήνα, φτάνοντας τα 6,8 δισ. ευρώ τον Ιούνιο, από 5,584 το Μάιο.

  Να σημειώσουμε εδώ ότι ο συνολικός «πληθυσμός» οφειλετών προς το δημόσιο είναι 4 εκατ. και από αυτούς σχεδόν ένας στους τέσσερις, δηλαδή το 25% θεωρείται από το δημόσιο ικανός να πληρώσει μέρος των οφειλών του ακόμα και με αναγκαστικά μέτρα… Ήδη βέβαια έχουν κινητοποιηθεί αναγκαστικά μέτρα στους μισούς εξ αυτών.

  Το σύνολο των βεβαιωμένων οφειλών που είναι ληξιπρόθεσμες αγγίζει πλέον το 50% του ΑΕΠ και συνεχίζει να αυξάνεται.

  Από την άλλη πλευρά το δημόσιο χρώσταγε στα τέλη Ιουνίου στους ιδιώτες περί τα 6 δισ. ευρώ.

  Η σύγκριση δείχνει ότι οι νέες ληξιπρόθεσμες οφειλές των ιδιωτών προς το δημόσιο μέσα στο 2016 (ήτοι 6,8 δισ. ευρώ) είναι περίπου ίσες με τα χρέη του δημοσίου προς αυτούς (5,9 δισ. ευρώ) στα τέλη του α’ εξαμήνου από τις οποίες πάνω από ένα δισ. ευρώ είναι οι επιστροφές φόρων…

  Βέβαια από την α’ δόση του δανείου που εν μέρη έχει εκταμιευθεί στο πλαίσιο της πρώτης αξιολόγησης, το δημόσιο σύμφωνα με τα στοιχεία του ΥΠΟΙΚ, έχει αρχίσει να εξοφλεί οφειλές της τάξης του ενός δισ. ευρώ μέσα στον Ιούλιο. Και συνεχίζει να αποπληρώνει οφειλές μέσα στον Αύγουστο.

  Αλλά την ίδια στιγμή δημιουργούνται νέες υποχρεώσεις που προστίθενται στις παλιές, διαιωνίζοντας τον φαύλο κύκλο που τροφοδοτείται από την ύφεση και την πτώση του διαθέσιμου εισοδήματος…

  Μέσα σε αυτό το περιβάλλον είναι προφανές ότι η κυβέρνηση δεν κάνει τίποτα άλλο παρά να συντηρεί τον φαύλο κύκλο της ύφεσης πηγαίνοντας στο… άγνωστο με βάρκα την ελπίδα, αφού κανείς δεν γνωρίζει τι ακριβώς θα κερδίσει η χώρα από την πίστωση χρόνου μέσα σε αυτό το υφεσιακό σπιράλ.

  Οι πολίτες αδυνατούν να πληρώσουν ακόμη και τις πιο χαμηλές ρυθμίσεις, ενώ η κυβέρνηση κάθε μέρα προσθέτει στα υπάρχοντα χρέη, νέες οφειλές και νέους έμμεσους ή άμεσους φόρους.

  Η χώρα βρίσκεται στα πρόθυρα του… ατυχήματος που όλοι ξορκίζουν και φοβούνται, αλλά κανείς δεν κάνει κάτι για να το αποτρέψει. Το οικονομικό κραχ είναι προ των πυλών.

  Δυστυχώς όμως όταν συμβεί το κακό, τότε θα είναι πολύ αργά για… δάκρυα.


  http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/08/blog-post_7165.html

  Αρέσει σε 1 άτομο

 2. ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΙΚΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

  28/01/2017

  ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ !

  ΜΠΟΥΛΟΥΚΙΑ ΑΠΟ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΒΟΛΗ..

  Βάλθηκαν να ξεκάνουν τον κόσμο! ΠΕΙΝΑ + ΘΑΝΑΤΙΚΟ σαν το 1941 !

  Σε αριθμό ρεκόρ ανήλθαν οι θάνατοι στην Ελλάδα τον Ιανουάριο εφέτος (στοιχεία υπ. Εσωτερικών 27-1-2017), καθώς διαμορφώθηκαν σε 12.443 άτομα, έναντι 8.971 θανάτων το αντίστοιχο διάστημα του 2016 (στοιχεία υπ. Εσωτερικών 25-1-2016) σημειώνοντας αύξηση κατά 38,7%.!!!

  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΣΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ… ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ.. ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ Η ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

  Ntina Lapathioti : Αφήσαμε τους ξένους, ν αποφασίζουν για εμάς ! Τους παραδίναμε τα λεφτά μας κι αυτοί τα επέστρεφαν με επιδοτήσεις για ξερίζωμα καλλιεργειών, για να σπάμε τα καίκια μας και με ΕΣΠΑ για εκτροφή παρασίτων !!! Κι έτσι κράτησαν την παραγωγή για πάρτυ τους και διάλυσαν την ελληνική, μας έκαναν χώρα παροχής υπηρεσιών και τουρισμού ! Σήμερα οι τουριστικές υποδομές κατάσχονται και τα υψηλού μορφωτικού επιπέδου νιάτα μας, προσφέρουν στις ξένες χώρες τις σπουδές και γνώσεις τους ! Μας λένε τώρα πως δεν γεννήσαμε αρκετά και μας έφεραν έτοιμους τους έποικους , τους ταίζουν, τους πληρώνουν για να κάθονται και να γεννοβολήσουν εδώ, ενώ γενοκτονούν τον ελληνικό λαό !!! Πληρώνουμε την ανασφάλεια και την ξενομανία μας, οι Ευρωπαίοι ΠΟΤΕ δεν ήταν φίλοι μας, μας κατάκτησαν χωρίς να το καταλάβουμε.

  ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΑΤΟΣ ΟΥΤΕ ΗΓΕΣΙΑ

  Εδώ, δεν έχει νόημα να πεις ο,τι πιάστηκαν στον ύπνο… ΝΑΙ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΥΓΙΕΣ ΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΟ .. ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΣΙΧΤΙΡΙΖΑ-ΑΝΘΕΛ Η ΠΟΡΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΕΙΣ.. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΟΥΝ… ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΚΔΩΣΟΥΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.. ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΑΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ..

  ΠΑΝΤΑ ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΧΕΡΙΟΥ ΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ Ο ΟΡΘΙΟΙ..

  ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΝΟΜΑΤΑ … ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ

  Αρέσει σε 1 άτομο

 3. Η ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΕΠΙΕΙΚΕΣ ΧΑΔΙ


  ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΩΜΟΛΕΦΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ ΠΡΙΝ ΞΕΜΑΓΑΡΙΣΟΥΝ !

  ΣΤΟ ΠΑΛΟΥΚΙ ΡΕ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΕΣ

  Αρέσει σε 1 άτομο

 4. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ, ΑΥΡΙΑΝΗ…ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ ΚΟΥΡΗ.

  ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΝ ΕΤΗ 1985 ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΑΥΡΙΑΝΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ.
  ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ. ΜΟΝΑΧΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.

  Υ.Γ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΑΝ Η ΑΥΡΙΑΝΗ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΣΑΡΜΠΑΧ ΤΗΣ ΚΩΛΟΝΙΑΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΞΕΧΑΣΤΟ ΦΙΛΟ ΜΑΣ ΓΙΩΡΓΟ ΖΑΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΠΗΡΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΣΕΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΣΤΑ ΕΔΩ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΕΛΛΑ…ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΒΓΗΚΕ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ….ΛΟΓΩ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΛΑΚΟΣΤ ΠΟΥ Ο ΡΑΛΛΗΣ ΣΕ ΔΙΚΑΣΕ ΠΡΩΤΟΥ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ Η ΔΙΚΗ.

  Μου αρέσει!

 5. Παράθεμα: 250.000 ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ 700 ΕΥΡΩ ΜΕ ΜΟΛΙΣ 30 ΕΝΣΗΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ !!! « ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.