Επειδή πολύς ντόρος γίνεται από τον… φιλοξενούμενο Αλβανικό λαό, έχω κάποια ερωτήματα:

Αποτέλεσμα εικόνας για αλβανοί κατσαπλιάδες στην Ελλάδα

Επειδή πολύς ντόρος γίνεται από τον… φιλοξενούμενο Αλβανικό λαό, έχω κάποια ερωτήματα:

1. Εφόσον δεν αισθάνεστε Έλληνες, όσοι έχετε γεννηθεί στην Ελλάδα, ποιός ο λόγος να υιοθετείτε την Ελληνική υπηκοότητα;
2. Δεν ξέρετε ότι εφόσον πολιτογραφείστε ως Έλληνες, έχετε και τις υποχρεώσεις των Ελληνοπαίδων, όπως το να υπηρετείτε με σεβασμό στον Ελληνικό Στρατό;
3. Εφόσον δεν θέλετε να υπηρετείτε στον Ελληνικό Στρατό, (που είναι καθόλα σεβαστό) και αισθάνεσθε υπερήφανοι Αλβανοί, γιατί δεν γυρίζετε να υπηρετήσετε την χώρα σας; Την μαμά Αλβανία;
4. Εφόσον είμαστε τόσο κακός λαός οι Έλληνες και η Ελλάδα δεν σας αρέσει, γιατί δεν επιστρέφετε στα πάτρια εδάφη σας;

Η Αλβανία σήμερα δεν θυμίζει σε τίποτα την Αλβανία του ’80, όταν ήρθατε πεινασμένοι και ρακένδυτοι εκλιπαρώντας για δουλειά. Η Αλβανία σήμερα, είναι μια Ευρωπαϊκή χώρα, φτιαγμένη εξολοκλήρου με τα χρήματα των Ελλήνων που έστελναν οι συμπατριώτες σας στην Αλβανία. Είναι μια ωραιότατη χώρα για να επιστρέψετε. Σας την φτιάξαμε. Άλλωστε, δεν σας καλέσαμε στην Ελλάδα. Μόνοι σας ήρθατε. Είστε φιλοξενούμενοι. Σας δεχθήκαμε, σας δώσαμε εργασία, (ναι, κάποιοι σας εκμεταλλεύτηκαν, όπως εκμεταλλεύονται και τους Έλληνες), σας μορφώσαμε, σας δώσαμε προνόμια που ούτε οι Έλληνες δεν έχουν, σας Ελληνοποιήσαμε ως Βορειοηπειρώτες, ενώ ερχόσαστε με ψεύτικα χαρτιά από τα βάθη της Αλβανίας. Και το ευχαριστώ σας είναι ότι δεν ξέρετε αυτή την λέξη.

Η διαφορά μας φίλε λαέ της Αλβανίας είναι ότι είστε αχάριστοι. Οι Έλληνες είναι φιλόξενοι. Δεν είναι ρατσιστές, αντίθετα με ότι διαδίδετε γιατί σας βολεύει. Αλλά οι Έλληνες δεν ανέχονται την αχαριστία και την ασέβεια. Εφόσον δεν μπορείτε ή δεν διαθέτετε την παιδεία να δείξετε τον δέοντα σεβασμό, πρέπει να είστε διατεθειμένοι να δείτε και το άλλο πρόσωπο των Ελλήνων.

Γυρίστε πίσω  στη πατρίδα σας κι αφήστε τις μαγκιές, γιατί εμείς όταν εξαντλήσουμε την ανοχή μας και την υπομονή μας, θα σας υποχρεώσουμε να φύγετε ακόμα και …ξυπόλυτοι για να γλυτώσετε! 


3 σκέψεις σχετικά με το “Επειδή πολύς ντόρος γίνεται από τον… φιλοξενούμενο Αλβανικό λαό, έχω κάποια ερωτήματα:

 1. 30 Ιανουαρίου 2017


  Απίστευτο κι όμως… αριστερό: «Καρατόμησαν» εισαγγελέα που διερευνούσε τεράστιο σκάνδαλο

  ΟΙ ΤΙΜΩΡΟΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΝ.ΕΛ. ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΑΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ «ΠΑΡΚΑΡΑΝ» ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΟΥΣΕ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΗΣΗΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΩΝ

  Ειδήσεις | Διαπλοκή: Είναι ποτέ δυνατόν οι αυτοαποκαλούμενοι τιμωροί της διαπλοκής ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝ.ΕΛ. να κουκουλώνουν σκάνδαλα που αφορούν τραπεζικές υποθέσεις και να «στέλνουν» εισαγγελείς με δυσμενείς μεταθέσεις σε… γραφειάκια πρωτοκόλλησης;
  Κι όμως είναι.
  Τα κακά νέα πάντα μαθαίνονται γρήγορα και το Newsbomb.gr, όπως γνωρίζετε, φροντίζει να τα μαθαίνει εγκαίρως.
  Ήδη στους δικαστικούς κύκλους έχει αρχίσει να παίρνει διαστάσεις η περίπτωση ενός εισαγγελέα ο οποίος ανέλαβε να διερευνήσει ένα τεράστιο σκάνδαλο που έλαβε χώρα την πρώτη περίοδο διακυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ.
  http://www.newsbomb.gr/tags/tag/123115/kyvernhsh-syriza-anel

  Η έρευνα που διεξήγαγε κάτω από άκρα μυστικότητα τερματίστηκε άδοξα στις 21 Οκτωβρίου 2016 και μπήκε στο… αρχείο.
  Δεν έφτανε όμως μόνο αυτό.
  Όπως μαθαίνουμε, αφού η δικογραφία αρχειοθετήθηκε, ο εισαγγελέας που διενεργούσε την έρευνα μετατέθηκε – όλως τυχαίως – στο τμήμα «Εισαγγελικών Γραφείων».
  Πρόκειται για ένα τμήμα που παραλαμβάνει δικογραφίες (ανακριτικές και προανακριτικές) από τα Τμήματα Ποινικής Δίωξης και τις διαβιβάζει είτε προς χρέωση στον Διευθύνοντα την Εισαγγελία, είτε προς επεξεργασία, είτε στο αρχείο κλπ. Εν ολίγοις, εκτελεί χρέη «τροχονόμου» δικογραφιών…
  Επί της ουσίας δηλαδή, η «αδιάφθορη» κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ. «πάρκαρε» τον εν λόγω εισαγγελέα σε ένα γραφειάκι πρωτοκόλλησης δικογραφιών.
  Το «λάθος» του συγκεκριμένου δικαστικού λειτουργού ήταν ότι άρχισε να ζητάει «συγκεκριμένες» πληροφορίες από τη… Γενική Κυβέρνηση, έπειτα από καταθέσεις μαρτύρων που είχε στα χέρια του.
  Η έρευνά του ξεκίνησε μετά από δεκάδες μηνυτήριες αναφορές πολιτών.
  Διενεργείτο για αρκετούς μήνες κάτω από άκρα μυστικότητα και στο πλαίσιο αυτής, διερευνούνταν κακουργηματικής φύσης ποινικά αδικήματα -ακόμα και αυτό της εσχάτης προδοσίας-
  http://www.newsbomb.gr/tags/tag/40268/esxath-prodosia
  τα οποία περιέγραφαν οι πολίτες στις αναφορές τους.

  Σύμφωνα με πληροφορίες ο εισαγγελέας είχε φτάσει πολύ βαθιά στην υπόθεση και εξέταζε την εμπλοκή πολιτικών προσώπων σε οικονομικά σκάνδαλα.
  Όπως αντιλαμβάνεστε, κάπου εκεί διεκόπη η έρευνα και έβαλαν στον «πάγο» την καριέρα του.
  Το χειρότερο όλων είναι ότι του ετοιμάζουν και μετάθεση εκτός Αττικής.
  Αυτό είναι που λέμε «μηδενική ανοχή στη διαφθορά και στη διαπλοκή».

  Αρέσει σε 1 άτομο

 2. 29 Ιανουαρίου 2017

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  Ραχήλ Μακρή: «Οι λαοί και οι άνθρωποι κ. Παπαδημητρίου δεν είναι αριθμοί»
  ———————————————————————————————————————https://plus.google.com/u/0/_/focus/photos/public/AIbEiAIAAABDCPeAuaWnqOT2TCILdmNhcmRfcGhvdG8qKDY2ZTk1ZTY2YjUzMTFkMzY3ZmU1NThlYzlhMGVkMjhhYjk5Y2ZjZjcwAcc4kJDRIGXSCt73gpptmgw7ZVHk?sz=32

  Η Υπουργοποίηση από το πολιτικό προσωπικό ενός τεχνοκράτη για μια ακόμη φορά γεννά την τραγικότητα. Χωρίς ίχνος ήθους, ανθρωπιάς παρακολουθούν μία χώρα να σιγοσβήνει, να αργοπεθαίνει και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι πώς να ικανοποιήσουν τους Γερμανούς μέντορές τους και πώς να πετύχουν αριθμούς.
  Σε δήλωση του ο Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης μας ενημερώνει ότι, η Ελληνική οικονομία επέστρεψε σε ρυθμούς ανάπτυξης, γιατί το λένε όλοι και το επιβεβαιώνουν οι αριθμοί.
  Οι λαοί κ. Παπαδημητρίου δεν είναι αριθμοί ούτε ψήφων, ούτε φόρων. Όταν Υπουργοί μιλούν για βελτίωση αριθμών, ενώ δίπλα τους οι άνθρωποι λιποθυμούν από την πείνα, τότε έχουν αποτύχει και μάλιστα οικτρά.
  Η ανάπτυξη κ. Παπαδημητρίου δεν έρχεται με εξαγγελίες και επικοινωνιακά βεγγαλικά μεγαλοστομίας. Απαιτεί ένα σχέδιο, σοβαρή νομοθέτηση, προσεκτικά μελετημένες προϋποθέσεις ως βάση και στόχευση με συγκεκριμένα ορόσημα ολοκλήρωσης, πάντα με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον.
  Η αύξηση της ανταγωνιστικότητας δεν επιτυγχάνεται με νεοφιλελεύθερες ουτοπίες συρρίκνωσης του εργατικού κόστους, αλλά και εκποίησης της δημόσιας περιουσίας.
  Εάν γνωρίζατε κ. Παπαδημητρίου από βασικά οικονομικά της αγοράς και όχι «αερομπουρδολογίες» των ιδρυμάτων που υπηρετείτε, εάν γνωρίζατε από θεσμικά κείμενα που η Κυβέρνηση, η οποία σας διόρισε χωρίς να έχετε λαϊκή νομιμοποίηση, υπέγραψε, νομιμοποίησε και εφαρμόζει, θα γνωρίζατε ότι τα χρήματα που θα εισπράξει το ΤΑΙΠΕΔ από την εκποίηση της δημόσιας περιουσίας, θα πάνε στις δανειακές υποχρεώσεις εφάπαξ.
  Οι χίμαιρες μπορεί να φαντάζουν ως λύσεις στο μυαλό όσων παριστάνουν τους τεχνοκράτες, αλλά οδηγούν στον ουσιαστικό μηδενισμό της ενεργούς ζήτησης και της εξαφάνισης της μεσαίας τάξης, η οποία απετέλεσε για δεκαετίες την κινητήριο δύναμη της Ελληνικής οικονομίας και υποθηκεύουν το μέλλον όλων των επόμενων γενιών των Ελλήνων.


  Ραχήλ Μακρή 

  Πρώην Βουλευτής Ν. Κοζάνης 

  http://www.rachelmakri.com

  https://plus.google.com/u/0/_/focus/photos/public/AIbEiAIAAABDCPeAuaWnqOT2TCILdmNhcmRfcGhvdG8qKDY2ZTk1ZTY2YjUzMTFkMzY3ZmU1NThlYzlhMGVkMjhhYjk5Y2ZjZjcwAcc4kJDRIGXSCt73gpptmgw7ZVHk?sz=32

  Αρέσει σε 1 άτομο

 3. ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ.

  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΖΟΥΝΕ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ.
  ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΒΑΝΟΤΣΑΜΗΔΕΣ ΚΑΝΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΑΕΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ

  ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΩΣΤΟΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΛΙΓΟΙ ΑΥΤΟΙ…ΕΚΤΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΒΟΡΕΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ.

  Η ΘΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΕΞΩ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ…ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΓΡΙΟΤΣΑΜΗΔΕΣ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΟΠΥΘΗΚΑΔΕΣ.

  Η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΑΣ ΤΟΝ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΣΟΥ.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.