DRAHMA ~ δραχμή??? ΝΑΙ ΔΡΑΧΜΗ!!! ~ Ο κόσμος σας πήρε χαμπάρι, ρε είστε ψεύτες και κλέφτες μαζί…

Οι ψεύτες του κατοχικού καθεστώτος χάρηκαν τον «ευρωπαράδεισό» τους και έκλεψαν τις ζωές μας για οχτώ ολόκληρα χρόνια. Αρκετά ως εδώ. Γιατί το ξαναλέμε. Οι ψεύτες και οι κλέφτες τους πρώτους χρόνους χαίρονται.Μετά θα τους τραγουδήσει ο Κορυδαλλός και όχι μόνον ……………..

Είναι γνωστό ότι οι ψεύτες και οι κλέφτες τους πρώτους χρόνους χαίρονται. Οι ψεύτες του «πάση θυσία στο ευρώ» που φούσκωσαν με φρούδες ελπίδες τους πολίτες και έκλεψαν την ψήφο τους, αποκαλύπτονται τώρα ύστερα από τη συνεχόμενη απέραντη φτωχοποίηση που μας έχει επιβάλλει το μνημονιακό ευρωκαθεστώς.

Πολίτες και δημόσια πρόσωπα που υποστήριζαν με πάθος το ευρώ, έχουν αλλάξει στάση και τοποθετούνται ανοικτά πλέον εναντίον της ευρωκόλασης. Την οποία μόνο οι πραιτοριανοί, οι καθεστωτικοί, οι αδιάβαστοι, οι παραπλανημένοι, οι ψεκασμένοι δε βλέπουν ότι, είναι συνυφασμένη με την «Καιαδοποίηση» της χώρας μας και τη νέα γερμανική κατοχή της, με όπλο το κοινό νόμισμα, την παγίδα χρέους, τον έλεγχο των τραπεζών και της οικονομίας.

Όμως όπως συνέβη με το Brexit, με την εκλογή Τράμπ στις ΗΠΑ, με το δημοψήφισμα στην Ιταλία και αλλού, κάποτε η πραγματικότητα ανατρέπει τους προγραμματισμούς του μέλλοντος που κάνουν οι σκοτεινοί σχεδιαστές του όπως θα έλεγε και ο Hegel. Τώρα πια, το ρεύμα της δραχμής είναι πλειοψηφικό στον ελληνικό λαό και αυτό δύσκολα αποκρύπτεται ή ανατρέπεται. Και θα γίνει πράξη στα πλαίσια και της αντίστασης στη παγκοσμιοποίηση και στη Νέα Τάξη πραγμάτων που συντελείται αυτον τον καιρό διεθνώς.

Το θέμα έχει τεράστιες πολιτικές προεκτάσεις αφού συνδέεται  με την αλλοίωση της πραγματικής βούλησης του ελληνικού λαού. Το μεγάλο ερώτημα που τίθεται είναι, πως εξηγείται οι περισσότεροι από τους μισούς Έλληνες που υποστηρίζουν τη δραχμή, (αν και ελλιπέστατα ενημερωμένοι από σοβαρούς γνώστες του θέματος), να μην εκπροσωπούνται στο Κοινοβούλιο;

Αν αυτό δεν αποτελεί οξεία παραβίαση των κανόνων της αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας, τότε ας μη μιλάμε πια για δημοκρατία αλλά για δικτατορία των καθεστωτικών ΜΜΕ, των κατοχικών τραπεζών, την Νέας Τάξης και της Ευρώπης της Γερμανίας. Οι ψεύτες του κατοχικού καθεστώτος χάρηκαν τον «ευρωπαράδεισό» τους και έκλεψαν τις ζωές μας για οχτώ ολόκληρα χρόνια. Αρκετά ως εδώ. Γιατί το ξαναλέμε. Οι ψεύτες και οι κλέφτες τους πρώτους χρόνους χαίρονται.Μετά θα τους τραγουδήσει ο Κορυδαλλός.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΕΥΡΩ  ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΙ    Ε  Δ  Ω 

 


 

Πέτρος Καράκης

5 σκέψεις σχετικά με το “DRAHMA ~ δραχμή??? ΝΑΙ ΔΡΑΧΜΗ!!! ~ Ο κόσμος σας πήρε χαμπάρι, ρε είστε ψεύτες και κλέφτες μαζί…

 1. Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2017


  Απίθανη μεθόδευση για να μην αρθεί η ασυλία της τραμπούκας Αυλωνίτου που είχε χαστουκίσει και γδάρει με νυχιές στέλεχος του ΟΑΚΑ

  ρΟυφιανα πουστρόγρια της αριστερας …………..

  Ενώ αύριο εκδικάζεται η μήνυση που έκανε αυτή, η ίδια ζητάει να μην αρθεί η ασυλία της και να μη δικαστεί για τη μήνυση που της έχει κάνει ο Χάντζος. Ο ορισμός του λαμόγιου η τύπισσα!!!

  Επί δυο ώρες η Επιτροπή Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας συνεδρίαζε στη βουλή για το αν θα αποφασίσει την άρση η όχι της ασυλίας της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Ελένης Αυλωνίτου για μια υπόθεση του 2012 με πρωταγωνιστές τον διευθυντή του Εθνικού Κέντρου Αθλητικών Ερευνών (ΕΚΑΕ) στο ΟΑΚΑ Σταύρο Χάντζο και την τότε ερευνήτρια του αντι-ντόπινγκ Ελένη Αυλωνίτου.

  Οι δυο τους είχαν αλληλομηνυθεί με τον κ. Χάντζο να κατηγορεί την κα Αυλωνίτου για χειροδικία. Μάλιστα όπως έγραφε στη μήνυση με γλαφυρό τρόπο «τον έγδαρε με τα νύχια της και τον έσπρωξε με αποτέλεσμα να πέσει και να μεταφερθεί στο ΚΑΤ». Αποτέλεσμα εκείνης την μήνυσης ήταν η κα Αυλωνίτου να οδηγηθεί τότε στο αυτόφωρο.

  Μετά την εκλογή της κ. Αυλωνίτου σε θέση βουλευτή η υπόθεσή της διαβιβάστηκε στη Βουλή προκειμένου να αποφασίσει την άρση ή μη της ασυλίας της. Έτσι το πρωι ξεκίνησε η συζήτηση που όμως περιείχε δυνατές δόσεις σουρρεαλισμού και σασπένς ανατροπής.
  Η κα Αυλωνίτου παρευρέθη στη συνεδρίαση και παρά το γεγονός ότι όταν μηνύθηκε δεν ήταν βουλευτής ζήτησε να μην αρθεί η ασυλία της υποστηρίζοντας ότι η δίωξη σε βάρος της είχε πολιτικά κίνητρα.

  Η αντιπολίτευση δεν έδειξε να συμμερίζεται την άποψή της και ο Γιώργος Γεωργαντάς απο τη ΝΔ υποστήριξε ότι εδώ έχουμε το συγκεκριμένο αδίκημα της χειροδικίας και δεν μιλάμε για μια συκοφαντική δυσφήμιση η οποία θα μπορούσε να θεωρηθεί ότι ενέχει και πολιτικά κίνητρα. Μάλιστα κάποια στιγμή η κα Αυλωνίτου αποκάλυψε ότι έχει μηνύσει και αυτή τον κ. Χάντζο και πως η μήνυση έχει προγραμματιστεί να εκδικαστεί αύριο.

  Αυτό ξεσήκωσε την αντιπολίτευση η οποία είπε ότι και μόνο για λόγους ισονομίας θα πρέπει να αρθεί η ασυλία της κ. Αυλωνίτου.

  Λίγα λεπτά αργότερα η ψηφοφορία ξεκίνησε και με δεδομένο πως ο ίδιος ο Πρόεδρος της Επιτροπής Τ.Κουράκης αλλά και ένας ακόμα βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πρόλαβαν να ψηφίσουν υπέρ της άρσης ασυλίας της κ. Αυλωνίτου όλα έδειχναν ότι η Επιτροπή θα γνωμοδοτούσε υπέρ της άρσης ασυλίας της βουλευτού.

  Ενώ όμως η ψηφοφορία είχε αρχίσει και όλα έδειχναν άρση ασυλίας της κ. Αυλωνίτου , σύμφωνα με την αντιπολίτευση ο πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης Ν.Παρασκευόπουλος, διέκοψε την ψηφοφορία , ζήτησε τον λόγο και κάλεσε την Επιτροπή να εξετάσει αν μπορεί να προστατεύει κάποιους συναδέλφους οι οποίοι αν και δεν είχαν τη βουλευτική ιδιότητα διώχθηκαν με πολιτικά κίνητρα.

  Ο κ. Κουράκης ο οποίος είχε ήδη ψηφίσει υπέρ της άρσης ασυλίας συμφώνησε να συζητηθεί το θέμα προκαλώντας την έκρηξη οργής της αντιπολίτευσης οι οποίοι κατήγγειλαν ότι η πλειοψηφία υψώνει ασπίδα προστασίας της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ παραβιάζοντας κατάφωρα το Σύνταγμα και τον Κανονισμό της Βουλής. Μετά από μια ώρα αντεγκλήσεων, η κυβερνητική πλειοψηφία πέτυχε εν μέρει τον σκοπό της καθώς η συνεδρίαση αναβλήθηκε χωρίς η επιτροπή να λάβει απόφαση για άρση ή μη της ασυλίας της κ. Αυλωνίτου.

  Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.