ΤΡΑΜΠ, ένας παγκόσμιος ηγέτης με βαριά αρχίδια! Στέλνει φυλακή την σκύλα Κλίντον αν το δικαστήριο που ξεκίνησε την καταδικάσει!!!

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ο Ν.Τραμπ βάζει φυλακή την Χ.Κλίντον – Βγήκαν οι «Μαύροι Πάνθηρες» με τα όπλα στους δρόμους – Μάχη μέχρι θανάτου και όποιος επιβιώσει στις ΗΠΑ (βίντεο πιο κάτω)
Με τις διαδηλώσεις και το χάος να επεκτείνεται, ο Αμερικανός πρόεδρος Ν.Τραμπ έδωσε την απαιτούμενη άδεια στον Γερουσιαστή Jason Chaffetz να συνεχίσει την ποινική έρευνα για την Χίλαρι Κλίντον, με σκοπό να την αποτελειώσει: Θα μπει φυλακή!

Αυτή είναι η ευχάριστη πλευρά του θέματος… και μακάρι την σκύλα, όχι να την κλείσει φυλακή, αλλά να την εκτελέσει σε δημόσια θέα και παγκόσμια μετάδοση.  Πώς το είπε ο ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ;  «Να κοιτάζετε στην αντίθετη πλευρά που σας δείχνουν οι εβραιοσιωνιστές»…
Τα χειρότερα, έπονται…. και μακάρι να βγούμε ψεύτες και ο ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ κι εγώ.

Καλλιόπη Σουφλή


Ξεφεύγει η κατάσταση στις ΗΠΑ και πλέον αυτό που θα ακολουθήσει δεν το έχει φανταστεί κανείς. 

Με τις διαδηλώσεις και το χάος να επεκτείνεται, ο Αμερικανός πρόεδρος Ν.Τραμπ έδωσε την απαιτούμενη άδεια στον Γερουσιαστή Jason Chaffetz να συνεχίσει την ποινική έρευνα για την Χίλαρι Κλίντον,  με σκοπό να την αποτελειώσει: Θα μπει φυλακή!

Αυτό ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από τους δημοκρατικούς που μιλούν για αντίποινα. 

Ταυτόχρονα σε βίντεο που θα δείτε ξεχύθηκαν τους δρόμους οι «Μαύροι Πάνθηρες» οπλισμένοι στη Β.Καρολίνα στις 29 Ιανουαρίου ενώ έχουν εκφράσει τη βούληση για περαιτέρω πορείες…

Φαίνεται ότι τα πράγματα στις ΗΠΑ δείχνουν… εμφύλιο! Υπάρχουν δύο στρατόπεδα που θα δώσουν μάχη μέχρι θανάτου.

Από τη μία ο Ν.Τραμπ ο οποίος ενώνει τις δυνάμεις του με την εκκλησία, τους Λευκούς και τους δεξιούς και από την άλλη η Χ.Κλίντον με τον Σόρος και τη ΝΤΠ πλάι της.

Η είδηση ότι ο Αμερικανός πρόεδρος έδωσε σαφή εντολή για την διεξαγωγή  ποινικής έρευνας κατά της πρώην υποψήφιας του Λευκού Οίκου, έρχεται λίγες μόλις μέρες αφότου η κοινοβουλευτική επιτροπή εποπτείας διέταξε τον διευθυντή του FBI, James Comey, να παραδώσει το περιεχόμενο των e-mail του server της Χίλαρι Κλίντον.

Ο Τραμπ έχει εξουσιοδοτήσει το Κογκρέσο να συνεχίσει τις ποινικές διώξεις εναντίον της Χίλαρι Κλίντον, ακόμη και αν αυτό σημαίνει ότι θα καταλήξει στην φυλακή,καταδεικνύοντας το μίσος που νιώθει ο ίδιος για την νέα τάξη πραγμάτων.

Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών έδωσε στον πρόεδρο της επιτροπής εποπτείας Jason Chaffetz την απαραίτητη εξουσιοδότηση ενώ ο ίδιος δήλωσε στα μέλη της επιτροπής σε μια πρόσφατη συνάντηση, ότι η επιθυμία του Τραμπ είναι να εξασφαλιστεί ότι η Χίλαρι Κλίντον θα έχει την δικαιοσύνη που της αξίζει!

Η φράση τα λέει όλα!

Ο Chaffetz δήλωσε στα μέλη της επιτροπής:
«ο Πρόεδρος Τραμπ επισκέφτηκε την Φιλαδέλφεια, όταν ήμασταν στο σχεδιασμό και τη στρατηγική μας για τις εκλογές . Εκεί μου είπε «μπορείτε να κάνετε πολύ καλή δουλειά. Ακούστε, καταλαβαίνω ότι είμαι ο πρόεδρος και έχετε μια δουλειά να κάνετε. Μπορείτε να την κάνετε ; Μην χρονοτριβείτε ( υπόθεση Χίλαρυ Κλίντον) .»


s o u r c e    

2 σκέψεις σχετικά με το “ΤΡΑΜΠ, ένας παγκόσμιος ηγέτης με βαριά αρχίδια! Στέλνει φυλακή την σκύλα Κλίντον αν το δικαστήριο που ξεκίνησε την καταδικάσει!!!

 1. Ο Ντόναλντ Τραμπ διέλυσε την οργάνωση του αμερικανικού ιμπεριαλισμού

  https://mail.google.com/mail/u/0/?ui=2&ik=8401c6c18b&view=fimg&th=159fae04d16725e4&attid=0.1&disp=emb&realattid=4f0eef3ca43c062_0.1.3&attbid=ANGjdJ8kvFIrf1Zscwy0N_cCjVN55Q_zap1CoBiUx5AA4vS-yZvLLO0JuXsDn-khm3WnNzP0qxQtfI2xERVvizi8RFgySCbjnI1KEW9HI8yfvI8dlKOx3yw1HHAUTRc&sz=w800-h500&ats=1486112823238&rm=159fae04d16725e4&zw&atsh=1

  του Τιερί Μεϊσάν


  Ο Ντόναλντ Τραμπ μόλις ολοκλήρωσε τη σημαντικότερη μεταρρύθμιση των διοικητικών δομών στις Ηνωμένες Πολιτείες εδώ και 69 χρόνια. Έθεσε τέρμα στο σχέδιο της αυτοκρατορίας και σχεδιάζει να ξαναφτιάχνει τη χώρα του ένα κράτος όπως όλα τα άλλα.

  ενώπιο των αγανακτισμένων αντιδράσεων της άρχουσας τάξης των ΗΠΑ, ο Ντόναλντ Τραμπ ανάγγειλε μέσω του εκπρόσωπου του ότι αυτό το Υπόμνημα θα τροποποιηθεί, πιθανώς επιτρέποντας στον διευθυντή της CIA να συμμετέχει με μόνιμο τρόπο στο Συμβούλιο.

  https://mail.google.com/mail/u/0/?ui=2&ik=8401c6c18b&view=fimg&th=159fae04d16725e4&attid=0.1&disp=emb&realattid=4f0eef3ca43c062_0.1.3&attbid=ANGjdJ8kvFIrf1Zscwy0N_cCjVN55Q_zap1CoBiUx5AA4vS-yZvLLO0JuXsDn-khm3WnNzP0qxQtfI2xERVvizi8RFgySCbjnI1KEW9HI8yfvI8dlKOx3yw1HHAUTRc&sz=w800-h500&ats=1486112823238&rm=159fae04d16725e4&zw&atsh=1

  Μια συνεδρίαση του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας υπό την προεδρία του προέδρου Ομπάμα.

  Αλλάζοντας το σύστημα διακυβέρνησης που ιδρύθηκε το 1947, ο πρόεδρος Τραμπ εξέδωσε ένα Υπόμνημα για την οργάνωση του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας και του Συμβούλιου Εσωτερικής Ασφάλειας (Homeland Security) [1].

  Η αρχή που είχε υιοθετηθεί στο παρελθόν διαχειριζόταν την «Εθνική Ασφάλεια» υπό την κοινή εποπτεία του Λευκού Οίκου, του Επιτελείο των Ε.Δ. και της CIA, η οποία ιδρύθηκε με αυτή την ευκαιρία.

  Από το 1947 έως το 2001, το Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας ήταν το κέντρο του Εκτελεστικού. Ο πρόεδρος μοιραζόταν την εξουσία με τον διευθυντή της CIA τον οποίο διόριζε και με τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου των Ένοπλων Δυνάμεων ο οποίος εκλεγόταν από τους ίσους του. Από τις 11 Σεπτεμβρίου 2001, το Συμβούλιο ήταν de facto υπό την εποπτεία της «κυβέρνησης της συνέχειας» του Raven Rock Mountain. Από τούδε και στο εξής ο Αρχηγός του Επιτελείου των ΕΔ Επιτελείου δεν θα εκπροσωπηθεί συστηματικά στις συνεδριάσεις, αλλά μόνο όταν το θέμα θα απαιτήσει την παρουσία του. Περαιτέρω, η CIA χάνει τη θέση της στο Συμβούλιο, όπου κατά περιπτώσει θα εκπροσωπείται από τον Διευθυντή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών. Η CIA, η οποία ήταν μέχρι τώρα το όπλο του προέδρου για τη διεξαγωγή συγκεκαλυμμένων δράσεων, γίνεται επιτέλους μια Υπηρεσία Πληροφοριών με την πραγματική έννοια του όρου, ήτοι, για να παρακολουθεί τους διεθνείς παράγοντες, να προβλέψει τις δράσεις τους και να συμβουλεύει τον πρόεδρο.

  Σύμφωνα μια ετήσια έκθεση δραστηριοτήτων, το Συμβούλιο είχε διατάξει το 2015 πολιτικές δολοφονίες σε εκατόν τριάντα πέντε χώρες.

  Κατά τη διάρκεια της μεταβατικής περιόδου, ο πρόεδρος Τραμπ είχε επιβεβαιώσει επισήμως ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα οργανώσουν άλλες αλλαγές καθεστώτος όπως προσπάθησαν ή έκαναν από το 1989 με τη χρήση τεχνικών του Gene Sharp.

  https://mail.google.com/mail/u/0/?ui=2&ik=8401c6c18b&view=fimg&th=159fae04d16725e4&attid=0.4&disp=emb&realattid=4f0eef3ca43c062_0.1.4&attbid=ANGjdJ9wdMXP8vuEAjLnB2yxfKK8nCPET_yI2tS6aZN1lYw_OpMcIn3wW4impFy3rLQyaOH3tZxZbTPCSupyZ2SRUuXzoczH_UTs3DzJMLDfxpSP2RZIDJtGDMf56jQ&sz=w800-h360&ats=1486112823239&rm=159fae04d16725e4&zw&atsh=1

  Ο πρόεδρος Τραμπ, απόδωσε επίσης μια μόνιμη έδρα στον επικεφαλής στρατηγικό του, ίσιον με τον επικεφαλής του επιτελείου του.

  Η πρώην Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας, Σούζαν Ράις αντέδρασε έντονα στο λογαριασμό Τουίτερ της. Οι περισσότεροι πρώην διευθυντές της CIA ήδη βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των διαμαρτυριών.


  Τιερί Μεϊσάν
  http://www.voltairenet.org/auteur29.html?lang=el

  Αρέσει σε 1 άτομο

 2. ΤΕΤΆΡΤΗ, 1 ΦΕΒΡΟΥΑΡΊΟΥ 2017

  Ο Τραμπ ξεσκέπασε την απάτη της Μέρκελ

  Ο Τραμπ ξεσκέπασε την απάτη της ΜέρκελΠόλεμος Τραμπ – Μέρκελ, για το Ευρώ! Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ ξεσκέπασε την απάτη της Μέρκελ, που εκμεταλλεύεται την θέση της Γερμανίας στην Ευρωζώνη, για να ληστεύει Ευρώπη και ΗΠΑ! «Φως» στα σχέδια των Γερμανών, που σιγά- σιγά, μετατρέπουν το ευρώ, σε ένα υποτιμημένο μάρκο, ρίχνουν οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Η αντιπαράθεση Ουάσιγκτον – Βερολίνου, έχει φτάσει στα όρια ανοιχτού οικονομικού πολέμου. Η μία μετά την άλλη, οι δηλώσεις αξιωματούχων, ανεβάζουν τους τόνους, με τον Λευκό Οίκο να κατηγορεί ανοιχτά πλέον την Γερμανική κυβέρνηση, ότι χειραγωγεί το ευρώ, καταστρέφοντας τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες!

  Η αλλαγή ηγεσίας στις ΗΠΑ, όχι μόνο στέρησε έναν πολύτιμο σύμμαχο στην Γερμανίδα Καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ, αλλά ο νέος Πρόεδρος, δεν φαίνεται διατεθειμένος, να αφήσει τους Γερμανούς να αλωνίζουν στην Ευρωζώνη. Από την αρχή της παγκόσμιας Οικονομικής κρίσης του 2008, που συγκλόνισε τις παγκόσμιες αγορές και βύθισε και την Ευρωπαϊκή Οικονομία σε ένα νέο κύκλο ύφεσης, η Γερμανία φέρεται ως ηγεμόνας της Ευρωζώνης. Αντί να χάσει, η Οικονομία της άνθησε εις βάρος των υπόλοιπων ευρωπαϊκών χωρών και επέβαλε ακραία λιτότητα στον κοινό ευρωπαϊκό χώρο.
  Κερδίζοντας την πρωτιά στην παραγωγή και τις εξαγωγές, επέβαλε τους δικούς της οικονομικούς ρυθμούς, σαρώνοντας τις υπόλοιπες χώρες, ειδικά στον ευρωπαϊκό Νότο. Παρά το γεγονός ότι ο έλεγχος της νομισματικής πολιτικής, της Ευρωζώνης, βρίσκεται στα χέρια του διοικητή της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Μάριο Ντράγκι, οι Γερμανοί βρήκαν τρόπο να σκλαβώσουν τις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης, σε ένα αέναο κύκλο ύφεσης, με αποτέλεσμα το Βερολίνο να καρπώνεται αμύθητα κέρδη, κάτι που αποδεικνύεται και στα επίσημα στοιχεία της Γερμανικής Οικονομίας.
  Συγκεκριμένα, η Γερμανία έγινε η παγκόσμια πρωταθλήτρια των εξαγωγών, με το εμπορικό πλεόνασμα στα 297 δις δολάρια ή 268 δις ευρώ, που είναι και είναι το μεγαλύτερο στον κόσμο! Το πλεονέκτημα του να έχεις γίνεις ο οικονομικός δυνάστης της Ευρωζώνης, έκανε την Γερμανία να ξεπεράσει ακόμα και την Κίνα, που βρέθηκε στην δεύτερη θέση πλεόνασμα 245 δις δολαρίων!
  Αυτά βλέπουν οι Αμερικανοί και βγαίνουν από τα ρούχα τους! Ο κορυφαίος εμπορικός σύμβουλος του Ντόναλντ Τραμπ και νούμερο ένα στο αμερικανικό εμπόριο, Πίτερ Ναβάρο, δεν μάσησε τα λόγια του και κατηγόρησε το Βερολίνο ότι χρησιμοποιεί ένα «χονδροειδώς υποτιμημένο ευρώ για να εκμεταλλεύεται τους ευρωπαίους εταίρους του και την Αμερική.»!
  Σε συνέντευξη που παραχώρησε στους Financial Times ο επικεφαλής του Εθνικού Συμβουλίου Εμπορίου των ΗΠΑ και εκλεκτός του Ντόναλντ Τραμπ, κατήγγειλε τις πρακτικές των Γερμανών. Την πρακτική του Βερολίνου, να χειραγωγεί το ευρώ, ώστε να καταστήσει τις εξαγωγές της πιο ανταγωνιστικές, πλήττοντας έτσι τους κύριους εμπορικούς εταίρους της.
  Μάλιστα ο ίδιος χαρακτήρισε το ευρώ ως ένα «υπόγειο γερμανικό μάρκο», αναφερόμενος στο σχετικά αδύναμο εθνικό νόμισμα που παλαιότερα επέτρεψε στο Βερολίνο να κατακτήσει προνομιακή θέση στις διεθνείς αγορές.
  Η Ευρώπη κλυδωνίζεται από την αλλαγή στην παγκόσμια ισορροπία της δύναμης. Οι υπηρέτες της Γερμανικής κυριαρχίας, έτρεξαν να κάνουν δηλώσεις, μπας και προστατέψουν το «κόλπο» που τους πληρώνει και τους κρατά σε θέσεις εξουσίας. Ο Πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, που ξέρει ότι το επόμενο συμβούλιο θα είναι το τελευταίο πριν αναγκαστεί σε παραίτηση, κάνει ότι μπορεί μήπως παραμείνει στην καρέκλα του.
  Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα πρέπει να αναζητήσει νέους διεθνείς εμπορικούς εταίρους στην περίπτωση που οι ΗΠΑ, παλινδρομήσουν σε μια πολιτική προστατευτισμού, τόνισε μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο RTL. Ανάμεσα σε άλλα, ο Ολλανδός υπουργός Οικονομικών ανέφερε ότι «δεν ξέρουμε ακόμη εάν αυτό θα συμβεί», αλλά «η Ευρώπη δεν πρέπει να μείνει άπραγη και να περιμένει τι θα γίνει στις Ηνωμένες Πολιτείες, αντίθετα πρέπει να προχωρήσει μπροστά, και στο πεδίο του εμπορίου». «Εάν οι ΗΠΑ πράγματι επιλέξουν μια πιο προστατευτική, εσωστρεφή προσέγγιση (…και) δεν υποστηρίζουν πλέον το εμπόριο και τη συνεργασία, η Ευρώπη θα πρέπει να αναλάβει αυτόν τον ρόλο με αποφασιστικότητα», συμπλήρωσε ο Ολλανδός.
  Όμως γιατί ο κ. Ντάισελμπλουμ, που είναι Ολλανδός, τρέχει να υπερασπιστεί το Βερολίνο, απειλώντας τις ΗΠΑ; Γιατί οι Ολλανδία έχει εκλογές στις 15 Μαρτίου. Εκλογές, που το σοσιαλιστικό κόμμα του κ. Ντάισελμπλουμ, αναμένεται να χάσει και επειδή ο Πρόεδρος του συμβουλίου πρέπει να είναι υπουργός Οικονομικών, θα αναγκαστεί σε παραίτηση. Ο ίδιος έχει εκφράσει την επιθυμία να παραμείνει στο πόστο του.
  Η ίδια η Άνγκελα Μέρκελ, από την Σουηδία, έσπευσε να απαντήσει στην κατηγορία ότι εκμεταλλεύεται το Ευρώ εις βάρος των άλλων ευρωπαϊκών κρατών. Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, υποστήριξε ότι «η Γερμανία δεν μπορεί να επηρεάσει την αξία του ευρώ, καθώς αυτή η αρμοδιότητα ανήκει στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα».
  Στην συνέχεια, τόνισε ότι η Γερμανία ήταν πάντοτε υπέρμαχος της ανεξάρτητης νομισματικής πολιτικής, που εν πολλοίς ορίζει την συναλλαγματική ισοτιμία. Και τόνισε πως η απόλυτη νομισματική ανεξαρτησία είναι η πάγια γραμμή του Βερολίνου ήδη από την εποχή Bundesbank, πριν τη σύσταση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.


  ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
  http://thoureios.blogspot.gr/2017/02/blog-post_39.html

  Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.