ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΑΙΤΗΜΑ – ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ

Αποτέλεσμα εικόνας για σχολεία του Διονύσου, της Δροσιάς, της Εκάλης, του Κεφαλαρίου, της Πολιτείας, της Κηφισιάς

Στα σχολεία του Διονύσου, της Δροσιάς, της Εκάλης, του Κεφαλαρίου, της Πολιτείας, της Κηφισιάς, της Φιλοθέης, του Παλαιού Ψυχικού, του Παπάγου, του Χολαργού, του Παλαιού Φαλήρου, της Γλυφάδας, του Κολωνακίου, τα παιδιά που φοιτούν εκεί δεν έχουν την χαρά να φιλοξενούν παιδιά από την Αφρική και την Ασία. Αδημονούν Έλληνες γονείς και τα παιδιά τους πότε θα περάσουν την πόρτα του σχολείου τους σκούρα πρόσωπα και μαντήλες. Ζουν με αυτήν την προσμονή. Παρακαλείται η κυβέρνηση των ανθρωπιστών να ικανοποιήσει αυτό το αίτημα γιατί στο κάτω-κάτω και αυτοί Έλληνες πολίτες είναι και μάνα τους γέννησε και δεν πρέπει το ανάλγητο κράτος να τους στερεί αυτήν την χαρά που την απολαμβάνουν μόνον υποβαθμισμένες περιοχές του Πειραιά και της Δυτικής Αττικής. Αμαρτία είναι!


s o u r c e 

4 σκέψεις σχετικά με το “ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΑΙΤΗΜΑ – ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ

 1. 14.2.17


  Βούτσιτς: Η Σερβία δεν θα γίνει ‘χώρος στάθμευσης’ για μετανάστες

  Ο υπουργός Εξωτερικών της Αυστρίας, Σεμπάστιαν Κουρτς, μετά την επίσκεψή του στο νοτιοσλαβικό κράτος των Σκοπίων και δη, μετά την ξενάγησή του στα ελληνοσκοπιανά σύνορα, μετέβη στη Σερβία, όπου είχε συναντήσεις με την ηγεσία της σερβικής κυβέρνησης. Χαρακτηριστική ήταν η δήλωση του Σέρβου πρωθυπουργού κατά τη συνάντηση με τον Αυστριακό Υπέξ, σε σχέση με τη μεταναστευτική κρίση. «Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε για τους πρόσφυγες, τους οποίους δέχεται η Σερβία, είναι να δείχνουμε το ανθρώπινο πρόσωπό μας, αλλά δεν μπορεί η χώρα να γίνει χώρος στάθμευσης για τους μετανάστες, ούτε η Σερβία από μόνη της μπορεί να καταβάλει το τίμημα», δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλεξαντάρ Βούτσιτς και πρόσθεσε ότι η Σερβία ευχαριστεί την Αυστρία για την υποστήριξη και τη βοήθειά της στη μεταναστευτική κρίση, όπως σημειώνει η σερβική ‘Politika’. Ο Σέρβος πρωθυπουργός στην κοινή συνέντευξη Τύπου με τον επικεφαλή της αυστριακής διπλωματίας, Σεμπάστιαν Κουρτς, σημείωσε ότι η Σερβία, σε αντίθεση με άλλες χώρες στην περιοχή που έχουν δεσμευθεί να λάβουν πέντε και δέκα χιλιάδες πρόσφυγες, δεν έλαβαν κανέναν και τους εκδίωξαν, η Σερβία κάνει ότι μπορεί στο μέτρο του δυνατού.

  Για το θέμα της συνάντησης του Σέρβου πρωθυπουργού με τον Αυστριακό υπουργό Εξωτερικών η αλβανική ‘Lajmi.net’ αναφέρει ότι υπήρξε συμφωνία για τη συνέχιση του διαλόγου μεταξύ Πρίστινας και Βελιγραδίου. Στην κοινή συνέντευξη Τύπου δηλώθηκε ότι θα εφαρμοσθούν όλες οι συμφωνίες που επιτεύχθηκαν στις Βρυξέλλες. Ο Κουρτς, σύμφωνα με το αλβανικό δημοσίευμα, επεσήμανε ότι οι σχέσεις Αυστρίας Σερβίας είναι ικανοποιητικές και έχουν ένα λαμπρό μέλλον.

  Αρέσει σε 1 άτομο

 2. Σερβικό δημοσίευμα: «Ο Ερντογάν θα οπλίσει τους Αλβανούς του Κοσσυφοπεδίου»-

  Ο πρόεδρος της Τουρκίας, είναι ο κύριος χορηγός όπλων, τεθωρακισμένων οχημάτων, αρμάτων μάχης, ακόμη και αεροσκαφών, γράφει το σερβικό ‘Vesti onLine’.

  Ο πρώην επικεφαλής του τμήματος Ασφαλείας της Στρατιωτικής Ακαδημίας της Σερβίας, συνταγματάρχης Μίλαν Μιγιάλκοφσκι, λέει ότι η Τουρκία θα οπλίσει την Πρίστινα, όπως έκανε και με τα Τίρανα. «Είναι βέβαιο ότι θα οπλίσει τις χερσαίες δυνάμεις, αλλά και θα πωλήσει ή θα χορηγήσει με ευνοϊκούς όρους, μαχητικά αεροπλάνα. Είναι γνωστό ότι στις στρατιωτικές ακαδημίες (της Τουρκίας) εκπαιδεύονται (Αλβανοί) πιλότοι και αυτό είναι ένα λογικό επόμενο βήμα. Δεν αποτελεί έκπληξη αυτή η πληροφορία, αφού ο Ερντογάν ως εκπρόσωπος του νέο-οθωμανισμού έχει μεγάλο ενδιαφέρον για τα Βαλκάνια», είπε ο Μιγιάλκοφσκι.
  Ο ειδικός σε θέματα ασφαλείας, Μπόζινταρ Σπάτσιτς, προειδοποίησε ότι η Αλβανία θα αγοράσει διπλάσια όπλα από την Τουρκία από αυτά που θα χορηγηθούν στο Κοσσυφοπέδιο. «Ο κύριος προμηθευτής στην Αλβανία είναι η Τουρκία, ενώ προς το παρόν δεν μπορεί να εξοπλίσει το Κοσσυφοπέδιο, έχει στραφεί σε χορηγήσεις προς την Αλβανία στις χερσαίες της δυνάμεις με τεθωρακισμένα και άρματα μάχης, τα οποία σταδιακά θα προωθηθούν στο Κοσσυφοπέδιο».
  Ο εμπειρογνώμονας για την τρομοκρατία, Ντζεβάντ Γκαλιάσεβιτς, ισχυρίζεται ότι η τάση του Ερντογάν στο Κοσσυφοπέδιο και τα δυτικά Βαλκάνια δεν θα τελειώσει εδώ. «Η Τουρκία εκτός από την Τουρκία και το Κοσσυφοπέδιο, θα στείλει και ειδική βοήθεια στην Κροατία. Οι Τούρκοι μπορεί να τους δώσουν αεροσκάφη «F-16 Falcon», πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, γιατί οι Αλβανοί δεν λαμβάνουν όπλα για να τραβήξουν φωτογραφία με αυτά», κατέληξε ο Γκαλιάσεβιτς.


  The Hellenic Information Team

  Μου αρέσει!

 3. 14.2.17


  Δεν τους βγαίνει η δίκη και έστειλαν τα αριστερά τάγματα εφόδου να την διαλύσουν !

  Πλήρης κάλυψη από την ΕΛ.ΑΣ. Καμμία σύλληψη!

  Από τις 08:30 το πρωί ομάδα 100 κρανοφόρων με ρόπαλα είχαν συγκεντρωθεί έξω από το Εφετείο και εμπόδιζαν τον κόσμο να μπει στην δικαστική αίθουσα. Προκαλούσαν με χειρονομίες και εμετικά συνθήματα όπως: «φασίστες, κ…. έρχονται κρεμάλες» και με περιύβριση κατά των νεκρών Συναγωνιστών, Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη με το σύνθημα: «Εκεί στο βόρειο τομέα, τα τάγματα εφόδου ξαπλώσανε ωραία». Να σημειωθεί ότι οι αστυνομικές δυνάμεις παρακολουθούσαν τα αίσχη των αναρχικών δίχως να κάνουν καμία ενέργεια! Όταν μάλιστα στην αίθουσα εισήλθαν πολίτες για να παρακολουθήσουν την διαδικασία, οι παρακρατικοί τους πέταξαν φωτοβολίδα! Στην συνέχεια τα αριστερά τάγματα εφόδου εισέβαλαν στην αίθουσα με προφανή σκοπό να δημιουργήσουν επεισόδια και να διακοπεί η ακροαματική διαδικασία. Αφορμή στάθηκε η δήλωση του αριστεριστή μάρτυρα Ruben Sanz Rodriguez, ο οποίος αρνήθηκε να προχωρήσει στην κατάθεσή του, αν δεν έμπαιναν στην αίθουσα όλοι οι αναρχικοί σύντροφοί του! Τότε δέχτηκε την αυστηρή επίπληξη από την πρόεδρο του δικαστηρίου ότι δεν θα καθορίσει αυτός ποιος θα μπαίνει και ποιος θα βγαίνει από την αίθουσα. Αυτή ήταν και η αφορμή που βρήκαν οι αναρχικοί για να ξεκινήσουν τα επεισόδια, οι οποίοι άρχισαν να φωνάζουν τα γνωστά εμετικά συνθήματα, πετούσαν μπουκάλια προς την πλευρά που κάθονταν φίλοι της Χρυσής Αυγής, ενώ κινήθηκαν και απειλητικά εναντίον τους. Μάλιστα, ένας από τους «αντιφασίστες» χρησιμοποίησε και σπρέι πιπεριού (!), άγνωστο με ποιον τρόπο κατάφερε να το περάσει στην αίθουσα. Τότε δυνάμεις των ΜΑΤ εισήλθαν στην αίθουσα για να τους απωθήσουν έξω και οι αναρχικοί συνεπλάκησαν με τους αστυνομικούς, ενώ άδειασαν και έναν πυροσβεστήρα!

  Να γιατί η κυβέρνηση (Τσίπρας, Βούτσης, Παρασκευόπουλος) με εξωθεσμικές παρεμβάσεις μετέφεραν την υπόθεση στο Εφετείο: Είχαν σχέδιο να αμολήσουν τα παρακρατικά τους ανδρείκελα αμέσως μόλις θα κατέρρεε το σαθρό κατηγορητήριο! Η απόλυτη ήττα για το ανθελληνικό καθεστώς διαγράφεται το τελευταίο διάστημα στην περιβόητη δίκη της Χρυσής Αυγής. Το άθλιο κατηγορητήριο έχει καταρρεύσει με πάταγο και το Σύστημα ψάχνει με αγωνία τρόπο απεγκλωβισμού από την παγίδα που το ίδιο προσπάθησε να στήσει στην Χρυσή Αυγή. Την ώρα που οι ψευδομάρτυρες κατηγορίας απογυμνώνονταν και διασύρονταν, εισέβαλαν στην αίθουσα τα τάγματα εφόδου της αριστεράς με ξύλινα ρόπαλα και δακρυγόνα σπρέυ. Η δίκη διεκόπη, οι δικαστές αποχώρησαν από την αίθουσα και επικράτησε χάος. Παρά την καθυστερημένη επέμβαση της αστυνομίας, κανένα από τα χαϊδεμένα παιδιά του Συστήματος δεν συνελήφθη! Είμαστε η μόνη χώρα στον κόσμο, που πάνοπλοι παρακρατικοί αλήτες εισβάλλουν σε αίθουσες δικαστηρίων, διακόπτουν δίκες, απειλούν δικαστές, διαπράττουν δεκάδες αυτόφωρα αδικήματα και τελικά πάνε ανέμελοι σπίτι τους με τη συνοδεία της αστυνομίας.

  Έξω από τον χώρο του Εφετείου τα ίδια παρακρατικά τάγματα εφόδου με κράνη, ρόπαλα, φωτοβολίδες και πλήρη εξοπλισμό, προκάλεσαν και πάλι επεισόδια με την απόλυτη ανοχή και κάλυψη της αστυνομίας, όπως φαίνεται ξεκάθαρα στο τηλεοπτικό υλικό που δημοσιεύουμε. Για πρώτη φορά στα χρονικά είδαμε μάρτυρα κατηγορίας να απειλεί τους δικαστές και να λέει ότι δεν θα ξεκινήσει την κατάθεσή του αν δεν μπουν στην αίθουσα όλα τα παρακρατικά τάγματα εφόδου με τον πλήρη εξοπλισμό και την εξάρτησή τους.


  ΒΙΝΤΕΟ: https://www.youtube.com/watch?v=Ba-DP3lF8bU

  Σε μια ακόμη… επική διαστρέβλωση των πρωτοφανών επεισοδίων που προκάλεσαν σήμερα οι παρακρατικοί «αντιφασίστες» προχώρησε το σύνολο των συστημικών ΜΜΕ. Παρόλο που τα «χαϊδεμένα» παιδιά των Εξαρχείων προέβησαν σήμερα σε σωρεία παράνομων και κακουργηματικών πράξεων εντός μάλιστα της δικαστικής αιθούσης, τα παπαγαλάκια του συστήματος χρέωσαν τα επεισόδια στους Χρυσαυγίτες!

  Αρέσει σε 1 άτομο

 4. Γνωριζετε οτι στη Θρακη για να λαβει μεροΣ καπιος στο διαγωνισμο του ΑΣΕΠ πρεπει να ομιλει την τουρκικη γλωσσα;;;;;;Για πποιια πατριδα μιλαμε;Για ποιο ελληνισμο μιλαμε;;;Μηπως μλαμε για Ελληνες που εχουν παθει γαγγραινα;;;

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.