κ. πρωθυπουργέ, »μαζέψτε» την »φευγάτη» υπουργίνα Τουρισμού

Αποτέλεσμα εικόνας για ΥΠΟΥΡΓΌς τουρισμού Κουντουρά στις ΗΠΑ

Μετά το 9 ημερών τουριστικό της ταξίδι στις ΗΠΑ με τα ΜΗΔΕΝΙΚΑ αποτελέσματα, η χωρίς προσόντα, γνώση, κατάρτιση, υπουργός Τουρισμού Ελ. Κουντουρά πήγε στο Ισραήλ (9-10 Φεβρουαρίου ’17). Συναντήθηκε και με τον πατριάρχη Ιεροσολύμων δηλώνοντας τα ακόλουθα: »Η ανάπτυξη του θρησκευτικού και προσκυνηματικού τουρισμού αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα του Υπουργείου Τουρισμού». Όπως »στρατηγική προτεραιότητα» αποτελεί και ο…»ιατρικός τουρισμός» με τον…δήμαρχο Γ. Πατούλη »μπροστάρη», σε συνεργασία με την υπουργό. Και με τόσες »στρατηγικές» αλλά ουδέποτε πραγματοποιήσιμες »προτεραιότητες», αναρωτιόμαστε αν η υπουργίνα, εκτός από αστοιχείωτη »ψωνάρα» που λέει ότι θέλει, έχει και άλλης μορφής πρόβλημα, αρμοδιότητας ειδικευμένου επιστήμονα. Επειδή τόσες πολλές ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ, λογικός άνθρωπος, μέλος κυβέρνησης, ΔΕΝ της λέει.

Μέσα σε 2 χρόνια »θητείας», η υπουργίνα έχει μιλήσει γιά »θρησκευτικό τουρισμό», γιά   »ιατρικό τουρισμό», γιά δέκα άλλα είδη »τουρισμού», γιά »τουριστικές επενδύσεις στην Ελλάδα» και άλλα χαζά, με αποτέλεσμα οι εκτός Ελλάδος έλληνες να  »ψαχνόμαστε»  γιά το αν  »είναι στα καλά της», λαμβάνοντας υπόψην ότι έχει έρθει 4 φορές ΗΠΑ με ταξιδευτές-συνεργάτες, ουσιαστικά γιά βόλτα, ψώνια, τουρισμό (προσωπικό της), χωρίς αποτελέσματα ή όφελος γιά την Ελλάδα, γιά τον τουρισμό. Φυσικά, ΟΥΤΕ ΕΝΑ από όλα τα »είδη τουρισμού», που υποτίθεται προωθεί με τα πολυέξοδα- πολυήμερα ταξίδια της γιά δύο χρόνια στο εξωτερικό, υλοποιήθηκε, ούτε πρόκειται να υλοποιηθεί ποτέ, απλούστατα επειδή εξαγγέλλονται μόνο γιά τα…ΜΜΕ Ελλάδας. Και πάντα στα δελτία τύπου της, αναφέρει ότι όπου ταξιδεύει, έχει (δήθεν) »συναντήσεις» με »μεγάλους ταξιδιωτικούς πράκτορες», αλλά ουδέποτε ανακοινώνεται ΠΟΙΟΙ είναι αυτοί. Είναι σαν να λέμε, π.χ., ήρθε ο Π. Καμμένος στην Ουάσιγκτον (με Παππά ή χωρίς), συναντήθηκε με τον πρόεδρο Ντ. Τραμπ, αλλά ανακοίνωσε μόνο ότι συναντήθηκε με τον…αρχιεπίσκοπο Δημήτριο.
‘Ολοι λένε ότι το περίπτερο της Ελλάδας τέλη Ιανουαρίου στην έκθεση της εφημερίδας New York Times στην Νέα Υόρκη, με την παρουσία της κ. Κουντουρά, ήταν φτωχό. »Λόγω έλλειψης χρημάτων», ειπώθηκε ως δικαιολογία. Αν όμως το 1/3 των »τουριστικών εξόδων» της υπουργίνας και της συνοδείας της στην 9ήμερη τουριστική τους περιοδεία στις ΗΠΑ, είχαν διατεθεί γιά το περίπτερο, γιά την σωστή τουριστική προβολή της Ελλάδας, τότε το περίπτερο θα ήταν πλούσιο. Δεν προηγείται όμως η προβολή της Ελλάδας, αλλά η ικανοποίηση του φανερού »κόμπλεξ κατωτερότητας» της κ. υπουργού και η καλοπέρασή της, μαζί και των συνοδών της, στα πολλαπλά ταξίδια τους στο εξωτερικό.
Οι »επαφές» της υπουργού με… »παράγοντες της Ομογένειας» και λοιπά (ελληνικά) πανηγύρια, βαφτίστηκαν »προώθηση του τουρισμού στις ΗΠΑ». Ειδικά στο Σικάγο, όπου η υπουργίνα έκανε 95% »προσωπικό εβδομαδιαίο τουρισμό» και απόλαυσε περιηγήσεις σε καλά εστιατόρια και καταστήματα (μαζί και δώρα), από την εντόπια νεόπλουτη κυρία, την »φιλάνθρωπο Ελένη του Σικάγου», που αναζητεί γραφικούς υπουργούς Ελλάδας, γιά να της αποδοθεί ο τίτλος »πρέσβειρας Καλής Θελήσεως», αντίστοιχος της Μ. Βαρδινογιάννη. Στο περιθώριο της προσωπικής τουριστικής παραμονής της στο Σικάγο, η κ. Κουντουρά, »πρόβαλε» την… Ελλάδα και τον τουρισμό στις συναντήσεις της με τον… μητροπολίτη και λοιπούς ‘Ελληνες στο ελληνικό Προξενείο. Τα ίδια -και χειρότερα- έγιναν και στην Νέα Υόρκη.
Δεν έχει σημασία αν ο αριθμός των Αμερικανών τουριστών κάθε χρόνο μειώνεται (άλλο οι Αμερικανοί, άλλο οι Ελληνοαμερικανοί που πάνε Ελλάδα με αμερικάνικο διαβατήριο και καταχωρούνται ως »Αμερικανοί»), αλλά παραδεχόμαστε ότι η κ. Κουντουρά  »προβάλει τον τουρισμό»  στους… ‘Ελληνες στις ΗΠΑ, που μαθαίνουν από την υπουργίνα ότι… υπάρχει Ελλάδα, άσχετα αν αυτοί πάνε στην Ελλάδα κάθε χρόνο.
Εξυπακούεται ότι η υπουργίνα, σε Αμερικανούς ΔΕΝ μπορεί να προωθήσει Ελλάδα και τουρισμό, επειδή απλούστατα δεν έχει ικανότητες. ‘Ετσι περιορίζεται στο ελληνικό στοιχείο στις ΗΠΑ, ενώ στην Ελλάδα, με την παραπληροφόρησή της, νομίζουν ότι προωθεί τον τουρισμό στους… Αμερικανούς. Και αντί να πράξει το ορθό, δηλ. να στέλνει σε τουριστικές εκθέσεις, συνέδρια κ.ά. στο εξωτερικό, στελέχη του υπουργείου της με γνώση αγοράς, κατάρτιση κλπ (αν υπάρχουν τέτοια στελέχη), πάει ΠΑΝΤΑ η ίδια, κάνοντας έτσι συνέχεια και συστηματικά, προσωπικό τουρισμό με κρατικό χρήμα και αυτοπροβολή, χωρίς ΟΦΕΛΟΣ-ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ γιά την Ελλάδα.
Η  »τουρίστρια»  κ. Κουντουρά και οι συνταξιδευτές-τουρίστες συνεργάτες της, ερχόμενοι στις ΗΠΑ, ΔΕΝ γνωρίζουν -είναι άσχετοι- πως λειτουργεί η εδώ αγορά, τι θέλει να ακούσει, να μάθει γιά τουρισμό στην Ελλάδα ο Αμερικανός. Και με την »ψευτομάγκικη» κομπλεξική νοοτροπία τους, την νεοελληνική, του »πέρα βρέχει», σε συνδυασμό με τις »συμβουλές» των Προξένων-»τουριστών», μιλάμε γιά κωμωδία στα όρια της τραγωδίας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, δεν είδαμε γιά 2 χρόνια ένα αξιόλογο ΜΜΕ χωρών που επισκέφθηκε η κ. Κουντουρά (και ειδικά στις ΗΠΑ), να ασχοληθεί μαζί της. Μόνο ελληνόφωνα ΜΜΕ (βασικά στην Ελλάδα) προβάλουν τις »δραστηριότητές» της. ‘Αρα σε τι τόσα ταξίδια, ποιά τα αποτελέσματα;;;
(Σημ.: Στις ΗΠΑ μόνο δύο ελληνόφωνες εφημερίδες μικρής κυκλοφορίας, στην Αστόρια Νέας Υόρκης, ασχολούνται μαζί της, επειδή λαμβάνουν κάθε χρόνο χορηγία από το υπουργείο της, γιά να »προβάλουν» την ανυπαρξία της και να σιωπούν στα υπόλοιπα, δηλ. σε ζητήματα ουσίας).
Η υπουργίνα, αρχές Ιουνίου ’16 είχε πάει και στο Λος ‘Αντζελες (γιά δεύτερη φορά, μαζί με »τουρίστες-συνεργάτες»), σε κάποιο υποτιθέμενο φεστιβάλ ελληνικού κινηματογράφου, αποτυχημένων »κομπάρσων» και φιλόδοξων ελληνοαμερικανών ηθοποιών (όπου ανακάτεψε »κινηματογραφικές παραγωγές» στην Ελλάδα και άλλα χαζά), φωτογραφιζόμενη μαζί τους σαν »σταρ του Χόλλυγουντ» πάνω σε ξύλινο βάθρο, με ένα κόκκινο πανί πάνω του, που »βαφτίστηκε» ως »κόκκινο χαλί», αλα απονομή… »όσκαρς».
Τελευταία, την ασοβάρευτη υπουργίνα την »διπλάρωσε» και ο γραφικός δήμαρχος Γ. Πατούλης, γιά χορηγίες, ώστε αυτός και η παρέα του να κάνουν συχνά ταξίδια στις ΗΠΑ, δήθεν γιά να προβάλουν τον… »ιατρικό τουρισμό», όταν στα νοσοκομεία στην Ελλάδα ούτε… γάζες έχουν.
Σημ. 1: Δείγμα συστηματικής παραπληροφόρησης από την κ. Κουντουρά. Οι δήθεν συναντήσεις της με τους πάντα…ανώνυμους »tour operators». Προσοχή στον (παραπλανητικό) τίτλο: »Συναντήσεις της Υπουργού Τουρισμού κας Έλενας Κουντουρά στο Σικάγο με παράγοντες της ταξιδιωτικής βιομηχανίας και τα Ομογενειακά ΜΜΕ για την δυναμική προώθηση του ελληνικού τουρισμού». Εμείς λέμε δημόσια ότι η κ. Κουντουρά ΨΕΥΔΕΤΑΙ επειδή, ειδικά στο Σικάγο, ΔΕΝ έγιναν τέτοιες συναντήσεις.
Σημ. 2: Ακόμα και η ιστοσελίδα του υπουργείου Τουρισμού χρησιμοποιείται γιά την προσωπική προβολή της υπουργίνας, μέσω της γνωστής παραπληροφόρησης. Σχεδόν όλα και ειδικά τα δελτία Τύπου αναφέρονται σε αυτήν ατομικά. Λες και η υπουργίνα είναι το υπουργείο.
Σημ. 3: Η Ομογένεια έχει ΑΗΔΙΑΣΕΙ με όλους τους γελοίους που υποδύονται τους υπουργούς Ελλάδας και έρχονται γιά »τουρισμό» στις ΗΠΑ, κάνοντας »βαρύγδουπες δηλώσεις», που ουδεμία αξία ή αλήθεια έχουν, νομίζοντας ότι απευθύνονται σε »κάφρους».

ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ στην υπουργίνα Τουρισμού: Δώσε στην δημοσιότητα ονόματα »tour operators» (έστω του τελευταίου σου ταξιδιού στις ΗΠΑ τέλη Ιανουαρίου με αρχές Φεβρουαρίου ’17) με τους οποίους »συναντήθηκες», όπως ισχυρίζεσαι γραπτά σε δελτία τύπου σου και δηλώνες δημόσια. Απόδειξε ότι δεν εξαπατάς τον λαό της Ελλάδας και την Ομογένεια, με ψευδή στοιχεία και παραπληροφόρηση.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Ε…Ε…’Ερχεται (πάλι στις ΗΠΑ). Ο ένας, ο μοναδικός και ο ανεπανάληπτος δήμαρχος Γ. Πατούλης
Μαζί με 25-30 ομοίους του, στο Σικάγο τέλη Απριλίου γιά να προβάλουν τον…ιατρικό τουρισμό, με τις χορηγίες των ασοβάρευτων Σταθάκη και Κουντουρά και να »παρελάσουν» στην ετεροχρονισμένη παρέλαση-καρνάβαλο γιά 25 Μαρτίου. Μπορεί τα νοσοκομεία στην Ελλάδα να έχουν τα χάλια τους, αλλά ο Πατούλης, »σκασίλα» του. ‘Οσο θα υπάρχουν »καραγκιόζηδες» υπουργοί στην Ελλάδα που σκορπούν το ανύπαρκτο χρήμα, ο (κάθε) Πατούλης θα »πουλάει μούρη» στις ΗΠΑ και στην Ελλάδα.
Σημ.: Στους κάθε μορφής γραφικούς αλα Πατούλη, λέμε ότι οι Ελληνοαμερικανοί που πάνε Ελλάδα από ΗΠΑ, πάντα φροντίζουν -οι περισσότεροι- να έχουν στην (ιατρική) ασφάλειά τους και αερομεταφορά με »αεροπλάνο-ασθενοφόρο» στις ΗΠΑ, στην περίπτωση που κάτι σοβαρό τους συμβεί στην πατρίδα, επειδή ΔΕΝ εμπιστεύονται με τίποτα νοσοκομεία και ιατρούς στην Ελλάδα. Και ο κάθε Πατούλης μαζί με την κάθε Κουντουρά, ομιλούν γιά »ιατρικό τουρισμό» με προσέλκυση Ελληνοαμερικαών. Είναι ή δεν είναι »ψώνια», άσχετοι με την πραγματικότητα;;;

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Πηγή:
www.kalami.us   ~   www.kalami.news

 

4 σκέψεις σχετικά με το “κ. πρωθυπουργέ, »μαζέψτε» την »φευγάτη» υπουργίνα Τουρισμού

 1. Συνελήφθηκαν οι Mossack και Fonseca

  ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΜΑ
  Οι δύο ιδρυτές Jurgen Mossack και Ramon Fonseca του δικηγορικού γραφείου Mossack Fonseca στον Παναμά συνελήφθησαν το Σάββατο το βράδυ (11, Φεβρουαρίου, 2017). Αυτή την ΕΙΔΗΣΗ δεν θα μας το πει κανένα συστημικό ΜΜΕ και λογικά κανένας πολιτικός με σχέση τον ΠΑΝΑΜΑ όπως ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΑΝΟΣ, ο Παπασταύρου της ΝΔ, κλπ., ΛΑΜΟΓΙΑ.
  Συνελήφθησαν για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες εγκληματική οργάνωση που είναι αφιερωμένη στην απόκρυψη περιουσιακών στοιχείων ή χρημάτων από ύποπτες προέλευση.
  Οι ιδρυτές Mossack και Fonseca συνελήφθησαν λόγω του μεγάλου κινδύνου να προσπαθήσουν να εγκαταλείψουν τη χώρα, και να έρθουν στον ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ για πολιτικό άσυλο.
  Στην ΕΛΛΑΔΑ μας, τα ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ και ΔΙΚΑΣΤΕΣ κάνουν πάρτι με τα μαύρα, κερνώντας Βιβλιοθήκες τύπου Βγενόπουλου.

  Αρέσει σε 1 άτομο

 2. Δικαστές και Εισαγγελείς τα αρπάζουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. – ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ – Όποιος μπορεί να αποδείξει το αντίθετο, το έχω ξαναγράψει, εμπρός «Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα» Λαμόγια

  https://www.scribd.com/document/339205342

  Δικαστές και Εισαγγελείς τα αρπάζουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. – ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ – Όποιος μπορεί να αποδείξει το αντίθετο, το έχω ξαναγράψει, εμπρός «Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα» Λαμόγια https://www.scribd.com/document/339205342

  2017-02-10 14:59 GMT+01:00 ΑΝΤΙ300 allaboutscandals@gmail.com:
  Έκαναν το Αιγαίο ένα απέραντο μπουρδέλο. https://www.scribd.com/document/338967421

  Μετά τους χίλιους μύριους που ποτές σ’ άλλη Ευρωπαϊκή χώρα δε βλέπεις τόσους πρόσφυγες, επί το πλείστον Λαθρομετανάστες, που εισέρχονται καθημερινά στο αφύλακτο Αιγαίο, το οποίο «ανήκει στα ψάρια», όπως έχει ειπωθεί από τον Πρωθυπουργό της χώρας ειδικότερα για το Αιγαίο που περιλαμβάνει τα νησιά ΛΕΣΒΟ και ΜΥΤΙΛΗΝΗ…..!!!
  Τώρα, στο Αιγαίο μας, συγκεκριμένα στην θαλάσσια περιοχή των Ιμίων έχουμε τους Τούρκους να αγκυροβολούν μέσα στα χωρικά μας ύδατα και να μας λένε κατάμουτρα να φύγουμε, και οι δικοί μας κουραμπιέδες αντί να τους δώσουν την αρμόζουσα απάντηση, ψάχνουν που να πάνε.
  Η δειλία των κουραμπιέδων επιφορτισμένων με την ασφάλεια της χώρας μας, έφερε το λογικό αποτέλεσμα, οι Τούρκοι να βγάλουν το ερευνητικό πλοίο του Τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού ÇEŞME για έρευνες στο Αιγαίο, «Έρευνες» οι οποίες θα διαρκέσουν κατά την δήλωση των Τούρκων… «Μέχρι Νεωτερας»….
  φυσικά όλα αυτά μετά το ΚΑΖΑΝ-ΚΑΖΑΝ που έχει προηγηθεί στον Σαμαρά, και αργότερα ερμηνεύθηκε για ΚΑΝΤΑΪΦΙ από τον ΥΠ.ΕΞ. Νίκο Κοτζιά που το έριξε στους χορούς και τα τραγούδια από την τρελή χαρά!!!
  Από την άλλη μεριά, ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος, που δεν πείθει ούτε τον εαυτό του πιά, το έχει ρίξει στις μπίζνες και κάνει καβάντζες για τις δύσκολες ημέρες, που έχει δει ως εφιάλτη, στον ξύπνιο του, να έρχονται.
  Παρότι κρυπτόμενος ο Πάνος Καμμένος, παρέα με τον απόγονο του Μπότσαρη, τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο που προσφάτως εθεάθει να κυκλοφορεί χεράκι με τον ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο στα Κατάρια και στα Ντουμπάγια της μακρινής αραπιάς…. μετά τα «σούρτα-φέρτα» από την βίλα φρούριο του Πάνου Καμμένου για τις σχετικές ζυμώσεις νέων ΜΜΕ… στην Κολομβία των Βαλκανίων…. Ψάχνει να βρει την ΣΩΣΤΗ ΩΡΑ για να απαντήσει στους Τούρκους, καθότι ως γνωστό με τα ρολόγια και την ώρα ο ΜΠΟΖΟ δεν τα πάει και τόσο καλά αν και Υπουργός…!!!
  Αυτό είναι απόλυτα επιβεβαιωμένο, λαμβάνοντας υπόψη τα ραντεβού μας, αυτά που μου καθόριζε για συνομιλίες με τον ίδιο και τον Υπουργό Δικαιοσύνης Παπαγγελόπουλο, σε ώρες που ούτε στο διάστημα δεν έχουν εφαρμογή, όπως το τραγικό μήνυμα «Τηλεφώνησε μου στις 24:40 στο tel aviv hotel carton room 1304 +97235201818 από ασφαλές τηλέφωνο ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΟΚ ΠΑΝΟΣ»
  Μετά από αυτά τα «συμπτώματα» έχουν άπαντες οι Ελληνες καταλάβει την τραγική εξέλιξη της χώρας μας και τα χειρότερα που έπονται με τέτοια ντουβάρια που την κυβερνούν.
  Όμως, μετά τους Τούρκους, τώρα έχουμε και τους Αλβανούς που «κόβουν» βόλτες το Αιγαίο επιφορτισμένοι στην «φύλαξη» του, όπως έχει το P132 πλοίο της ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ Ακτοφυλακής που φέρει το όνομα ORIKU και δεν χρειάζεται να πούμε το όνομα του ναυπηγείου, και που βρίσκεται το ναυπηγείο που το κατασκεύασε…!
  Όπως με πληροφορούν, το ράδιο του Αλβανικού πλοίου ORIKU παίζει στην διαπασών τραγούδια της Çamëria… υπό την κάλυψη του ΝΑΤΟ –ΟΤΑΝ, κορόιδο έλληνα.
  Εχουμε φυσικά και κάτι Πολωνούς και Πορτογάλους Ολλανδούς και Γερμανούς στα νησιά μας με τα σκάφη και «σκαφάκια» τους να σουλατσάρουν το Αιγαίο μας, και αυτοί λένε ότι το φυλούν…
  αν και οι περισσότεροι την έχουν δει για διακοπές, πλην Γερμανών και αυτών που το έχουν ρίξει στα σφηνάκια στα Μπάρ της Σύμης, (πληρώνοντας με υποτιμημένες τούρκικες λίρες), αντικρυστά από τα δικά μας παροπλισμένα σκάφη..!!!
  της Κω και αλλού, παρέα με τους ΤΟΥΡΚΟΥΣ Διακινητές Λαθρομεταναστών, τύφλα να έχει να ΕΥΠ… παρότι ΟΛΑ ΕΙΣ ΓΝΩΣΕΙ …. αλλά είναι πολλά τα λεφτά…. Γιαννάκη για την EurActiv και έτσι κάνουμε και τον μαλάκα… όποτε λάχει!!!
  Οι Τούρκοι ανοίγουν μέτωπα και πιέζουν για «ατύχημα» ή τον πλήρη έλεγχο στο Αιγαίο επιβάλλοντας τους δικούς τους κανόνες κατά το δόγμα του Erdogan ΚΑΖΑΝ-ΚΑΖΑΝ, όπως το είπε κατάμουτρα, όταν κατά την συνάντηση που είχε στην Πόλη, στον Αντώνη Σαμαρά. Οι δικοί μας νομίζοντας ότι ο Erdogan μιλούσε για κανταΐφια το έριξαν αργότερα στα τσιφτετέλια όταν επισκέφθηκαν την Αττάλεια. Άλλοι έγιναν κουμπάροι του, όπως ο Καραμανλής άλλοι μπατζανάκηδες όπως ο ΓΑΠ με την χλίδα των κρουαζιέρων των Τουρκικών Γιότ των κουμπάρων… και άλλοι απλά ρουφιάνοι, με το αζημίωτο. καθότι ως γνωστό οι Τούρκοι είναι χρηματοδότες τους Βλ. περίπτωση Ρουμπάτη.
  Χθες το βράδυ 09.02.2017 και μετά της προηγηθείσας ανακοίνωσης για Έρευνες του Cesme στο Αιγαίο, το Τουρκικό ΓΕΣ ανακοίνωσε ΑΣΚΗΣΗ με αληθινά πυρά στα ΔΝΔ παράλια τους, συμπεριλαμβανομένων όλων των Σωμάτων των ΕΔ της Τουρκίας
  Συγκεκριμένα, στις 16 και 17 Φεβρ. 2017 από τα ξημερώματα (0400) έως και αργά το απόγευμα (1600) στην περιοχή που σχηματίζουν τα γεωγραφικά σημεία, 36 26.18 N – 029 07.78 E (από Ξηρά) [και θάλασσα 36 28.53 N – 028 46.43 E 36 19.93 N – 028 43.77 E 36 08.93 N – 029 18.97 E] 36 14.87 N – 029 18.97 E (από Ξηρά), όπως στο παραπάνω απόσπασμα Χάρτου.
  Θα ήθελα να ξέρω η παρακάτω Ελληνική «γνωστή» NOTAM 714 ποιος ο ρόλος ύπαρξης της; Έτσι και αλλιώς οι Τούρκοι έχουν καταλάβει το Αιγαίο και δρουν για SAR παντού, παραβιάζουν κάθε όριο αέρος και θαλάσσης, επιβεβαιώνοντας και τυπικά τον Πρωθυπουργό της χώρας Αλέξη Τσίπρα για τα σύνορα του Αιγαίο και το ιδιοκτησιακό καθεστώς του. Οπότε ποιος ο λόγος να αφήσουμε να γίνει ΝΕΟ ατύχημα, και να χυθεί Ελληνικό Αίμα αδιαφόρετα,
  ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Ο ΑΕΡΑΣ…!!!

  2017-02-09 18:08 GMT+01:00 ΑΝΤΙ300 allaboutscandals@gmail.com:
  Οι Τούρκοι στο Αιγαίο με το ÇEŞME για έρευνες, από σήμερα και μέχρι νεωτερας…Άφαντος ο Πάνος Καμμένος, μας το κρατάει και μυστικό.

  2017-02-09 14:09 GMT+01:00 ΑΝΤΙ300 allaboutscandals@gmail.com:
  ΕΝΤΟΛΗ Rothschild το ταξίδι του πρωθυπουργού ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ στην ΟΥΚΡΑΝΙΑ https://www.scribd.com/document/338866319
  Με βάση τις ιδιαίτερα σοβαρές πηγές μου, των πληροφοριοδοτών μου που μέχρι «χθες» πληροφορίες λάμβαναν οι προδότες στην ΕΥΠ, και συγκεκριμένα των αξιολογημένων πληροφοριών που έλαβα, θέλουν το ταξίδι του ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ στην Ουκρανία να ήταν ΕΝΤΟΛΗ των Rothschild.
  Η ΕΝΤΟΛΗ των Rothschild, αναφορικά με το ταξίδι του πρωθυπουργού ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ στην ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ήταν μία «επίδειξη δύναμης» των Rothschild στον Πρόεδρο της Ρωσίας Vladimir Putin.
  Πρωτίστως, η «επίδειξη δύναμης» των Rothschild στον Πρόεδρο της Ρωσίας Vladimir Putin, στο πως να υποτάσσει πρωθυπουργούς χωρών όπως της χώρας μας, αυτό έχει να κάνει με τον «πόλεμο» που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Πρόεδρο της Ρωσίας Vladimir Putin και τα σκοτεινά συμφέροντα των Rothschild, συγκεκριμένα του Jacob Rothschild, του οποίου η είσοδος στην Ρωσία έχει απαγορευθεί με εντολή του Πρόεδρο της Ρωσίας Vladimir Putin.
  Επιπλέον, με την επίσκεψη του Έλληνα Πρωθυπουργού στην Ουκρανία, μία αμφιλεγόμενη χώρα, η οποία είναι «βουτηγμένη» στην διαφθορά, και στον εξτρεμισμό, εξυπηρετεί στις μεθοδεύσεις για τον «εξευρωπαϊσμό» της, ξεπλένοντας την βρωμιά όλων συμμετέχοντας σε αυτό, επιτυγχάνοντας με αυτό τον τρόπο την προστασία των επιχειρηματικών συμφερόντων Rothschild που διατηρούν στην Ουκρανία συνεταιρικά με τον Petro Poroshenko τον Πρόεδρο της Ουκρανίας μέσα από «δίκτυα» OFFSHORE εταιρειών.

  On Wed, Feb 8, 2017 at 6:50 PM, ΑΝΤΙ300 allaboutscandals@gmail.com wrote:


  ΑΠΟ: ΑΝΤΙ300 <allaboutscandals@gmail.com

  Αρέσει σε 1 άτομο

 3. Τα »ψώνια» Γ. Πατούλης και Ελ. Κουντουρά, πάλι γιά…τουρισμό στις ΗΠΑ

  »Λεφτά υπάρχουν»

  Πλήρωνε ανόητε ‘Ελληνα φορολογούμενε γιά τον »τουρισμό» και τα »καραγκιοζιλίκια» τους στις ΗΠΑ

  • Πάλι στις ΗΠΑ (Σικάγο, τέλη Απριλίου) ο δήμαρχος Γ. Πατούλης γιά… »ιατρικό τουρισμό», μαζί με ακόμα 25-30 κρατικοδίαιτους »κηφήνες». Δηλαδή, γιά να προβάλουν τις ΑΘΛΙΕΣ ιατρικές υπηρεσίες που παρέχονται στην Ελλάδα, μαζί με τα συχνά θανατηφόρα »ιατρικά λάθη». (Το ερώτημα: Ο γραφικός δήμαρχος Αμαρουσίου, πληρώνει από την τσέπη του γιά τα πολλαπλά ταξίδια του στις ΗΠΑ ή τα πληρώνει το κράτος, μαζί με χορηγίες των ασοβάρευτων υπουργών, Σταθάκη και Κουντουρά ;;;)
  • Πάλι στις ΗΠΑ (Μαϊάμι, Σικάγο κ.α.) μαζί με »συνεργάτες», δεύτερη φορά σε 5 εβδομάδες, η τουρίστρια και χωρίς γνώση-κατάρτιση γιά την ουσιαστική προώθηση του τουρισμού ειδικά στις ΗΠΑ, υπουργίνα Ελ. Κουντουρά, η οποία »προωθεί τον τουρισμό» στους… ‘Ελληνες της Αμερικής κάνονντας και τα ψώνια της !!!
   -‘Αγνωστος ακόμα ο αριθμός Ελλήνων πολιτικών, που ετοιμάζονται γιά την μικροπαρέλαση στη Νέα Υόρκη (26 Μαρτίου).
  • Μισό εκατομ. δολάρια θα πεταχτούν πάλι γιά μιά μικροπαρέλαση 3 ωρών (παρελαύνοντες και θεατές ΔΕΝ ξεπερνούν τις 6.000) στην Νέα Υόρκη, 26 Μαρτίου ’17, με »μέγα τελετάρχη» τον »μεγάλο ‘Ελληνα», τον »Ιβάν τον Τρομερό» (Σαββίδη), που ακόμα δεν έμαθε να ομιλεί ελληνικά. Τελετάρχης (αλλά όχι »μέγας»), θα είναι και ένας ακόμα Πόντιος, ο βουλευτής και πρόεδρος της »Επιτροπής Απόδημου Ελληνισμού της Βουλής» (τρομάρα μας), Αλεξ. Τριανταφυλλίδης.

  ………

  Γελοιοποιήθηκε με τις βλακείες της η άχρηστη, ουσιαστικά ανύπαρκτη, Γεν. Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού (ΓΓΑΕ), της οποίας »προϊστάμενος» είναι ο υφυπουργός Εξωτερικών Τ. Κουίκ

  ……..

  Τι παθαίνουμε όταν οι »ισόβιοι προεδροπαράγοντες», δηλ. τα »’ψώνια» του παρελθόντος, μας ταλαιπωρούν ακόμα.
  Νέα Οργάνωση στη Νέα Υόρκη, αλλά με τα ίδια »χαλασμένα τούβλα» του χτες, δεν χτίζεται »νέο οικοδόμημα» στην Ομογένεια.
  – ‘Οσοι/όσες αναρωτιούνται, γιατί νεότεροι σε ηλικία Ελληνοαμερικανοί δεν ασχολούνται με τα της Ομογένειας σε συλλόγους και Οργανώσεις, η απάντηση είναι απλή: Οι »γεροξεκούτηδες» και μη, έχουν κολλήσει, γιά δεκαετίες, στις »προεδρικές καρέκλες», τις οποίες εγκαταλείπουν μόνο… μετά θάνατον. Σε τέτοιους δίνουν »υπόσταση» και τα χαζο-ανίκανα Προξενεία της Ελλάδας στις ΗΠΑ.

  ……..

  »ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ»: Οι τουριστικές περιπλανήσεις της Ελ. Κουντουρά, σε Νέα Υόρκη και Σικάγο και ο »αέρας καπανιστός».
  Ο αριθμός των Αμερικανών που πάνε γιά τουρισμό στην Ελλάδα, έχει μειωθεί πολύ. Και λέγοντας Αμερικανών, δεν εννοούμε τους ‘Ελληνες με αμερικάνικο διαβατήριο (η πολύ μεγάλη πλειοψηφία) που επισκέπτονται την Ελλάδα και καταγράφονται ως Αμερικανοί. Εξυπακούεται ότι οι Αμερικανοί δεν συγκινούνται με την εγνωσμένη ανικανότητα-άγνοια (γιά την σωστή προβολή του τουρισμού) της κ. Κουντουρά και των συνεργατών της, που με την μικροπολιτική νοοτροπία τους »πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες» γιά »εντυπωσιασμό» στην Ελλάδα
  Και γιατί πρέπει να έρθει πάλι (μέσα Μαρτίου) η ίδια η κ. Κουντουρά στις ΗΠΑ, γιά δεύτερη φορά μέσα σε 5 εβδομάδες; Δεν χόρτασε 4-5 ταξίδια Αμερική, ουσιαστικά γιά βόλτα, ψώνια, τουρισμό με κρατικό χρήμα, με σχεδόν μηδενικά αποτελέσματα;;; Δεν μπορεί να έρθει κάποιο στέλεχος του υπουργείου Τουρισμού (αν υπάρχει) με ΓΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ (προσόντα που αποδεδειγμένα ΔΕΝ διαθέτει η υπουργός), που να γνωρίζει ΠΩΣ να προβάλει ουσιαστικά την Ελλάδα τουριστικά, σε Αμερικανούς και ειδικά σε αμερικάνικες εταιρίες και όχι στους… ‘Ελληνες της Αμερικής;;;

  …………………………….


  ΑΠΟ:

  e-News kalami@kalami.net

  http://www.kalami.us | http://www.kalami.news

  Αρέσει σε 1 άτομο

 4. ΕΙΝΕΙ ΑΛΛΟΥ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟΥΡΙΣΤ ΑΠΟΥ ΜΠΑΤΗΡΙΣΤ….

  ΚΑΛΑ ΡΕ ΗΚΑΤΟΥΜΗΡΙΑ ΞΕΝ ΕΡΧΟΥΝΤΟΙ ΣΤΝΗΛΛΛΑΔ ΚΑΘΕΙ ΚΑΛΟΥΚΕΡ ΚΙ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΤΑ ΦΤΙΑΧΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΙΑ ΠΟΥ ΑΦΗΝ ΑΥΤΟΙ ΗΚΕΙ…
  ΕΤΣΙ ΘΑ ΛΕΓΑΝΕ ΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΖΟΥΣΑΝ ΤΑ ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΜΑΣ….ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΤΟΧΟΥΜΕ ΒΟΥΛΩΜΕΝΟ ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ…ΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ…ΑΛΛΑ ΛΕΩ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ….ΜΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΛΑΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΓΡΙΕΣ….ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙΓΟΝ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΑΙ ΓΡΑΒΑΤΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΔΑΝΙΚΑ ΠΑΡΑΔΙΑ ΕΝΩ ΔΕΝ ΜΠΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑΙΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΓΕΛΑΔΑ….ΟΧΙ ΝΑ ΥΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

  ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΤΟΜΠΑΝΑΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΙΧΘΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΛΑΚΚΟ ΤΟΝ ΒΑΘΥ.
  ΤΑ 3ΟΟ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΜΑΝΤΡΙ.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.