Αλήτες δολοφόνοι αριστεροί ~ ΑΡΘΡΟ

Τα κωλόπαιδα των Εξαρχείων και των βορείων προαστίων ζητούσαν δικαιοσύνη για τον θάνατο του δικού τους Αλέξη Γρηγορόπουλου.
Τώρα θα αποδοθεί άραγε δικαιοσύνη για την μεθοδευμένη δολοφονία τριών συνανθρώπων μας; Το κατάστημα της Μarfin ήταν γεμάτο από κόσμο και οι νεκροί θα μπορούσαν να ήταν ακόμη περισσότεροι από τις βόμβες μολοτωφ που έριξαν τα άνανδρα σκουλήκια!!!
Φυσικά τα σκουλήκια θα κρυφτούν πίσω από φαντασιώσεις περί ασφαλητών προβοκατόρων και άλλες τέτοιες σαχλαμάρες. Ο κόσμος όμως γνωρίζει καλά ποιοι ήταν εκεί και τι ρόλο έπαιξαν.
Περιμένουμε άμεσα ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ και απαγγελίες κατηγοριών! Αλλά μάλλον θα περιμένουμε για πολύ…

ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΣΤΟ ΜΑΡΞΙΣΜΟ. ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑΖΙ  ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΚΤΗΝΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΟΠΩΣ Ο ΣΤΑΛΙΝ, Ο ΜΑΟ, Ο ΠΩΛ ΠΟΤ, ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ ΚΤΛ. ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ ΗΡΩΕΣ!!!!! ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΛΑΚΟ ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΠΑΛΙΟΣΚΥΛΟΥ!!!!! ~ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΕΡΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΜΟΥ:

 

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Αριστερά=Δολοφόνοι

Η Αριστερά σε μισεί. Ενέργησε αναλόγως.

Του Kurt Schlichter (Townhall) / ΚΟ


Σε μισούν.

Οι Αριστεροί δεν διαφωνούν απλώς μαζί σου. Δεν αισθάνονται απλώς ότι έχεις λάθος. Δεν νομίζουν ότι απλώς είσαι λάθος. Σε μισούν. Θέλουν να σε δουν υποδουλωμένο και υπάκουο, αν όχινεκρό. Μόλις το καταλάβεις αυτό, όλα όσα συμβαίνουν τώρα θα αποκτήσουν νόημα. Και θα καταλάβεις το τι πρέπει να είμαστε έτοιμοι να κάνουμε.

Είσαι φυσιολογικός και ως εκ τούτου για αυτούς, αιρετικός. Αρνείσαι να υποκύψεις στα είδωλά τους, να αποδεχτείς στην διεστραμμένη κατήχησή τους, να δοξάσεις τους ψεύτικους θεούς τους; Αυτό είναι ασυγχώρητο. Πρέπει να καείς.

Υπερβολές; Απλά ρώτησέ τους. Προχώρα. Πηγαίνετε στα social media. Βρες έναν αριστερό – είναι εύκολο. Απλά πες του κάτι θετικό για την πατρίδα ή τον Ιησού Χριστό και θα έρθουν σαν σμήνη από ακρίδες. Κάνε το βήμα και πολύ γρήγορα θα πέσουν οι μάσκες τους και θα σου πουν αυτό που πραγματικά πιστεύουν. Ξέρω. Έχω ένα ταχέως αναπτυσσόμενο αρχείο screenshots από το Twitter με απειλές και επιθυμίες θανάτου από αριστερούς.

Θα σου πουν ότι είσαι ένας υπάνθρωπος που πρέπει να υποτάσσεσαι στην «προοδευτική» ελίτ και να εργάζεσαι ως δουλοπάροικος αυτής και των πελατών της.

Ότι θα πρέπει να πεθάνεις για να έρθει η φαντασίωσή τους, ο «προοδευτικός» άνθρωπος (άντρας ή γυναίκα ή κάτι άλλο).

Αυτοί που αρνιούνται τον όρο «παράνομο» στους παράνομους μετανάστες αποκαλούν «παράνομο» (illegitimate) τον Donald Trump, στέλνοντας το μήνυμα ότι η επιθυμία όλων όσων τον ψήφισαν είναι «παράνομη». Όσοι είναι μαζί του, όσοι τόλμησαν να δηλώσουν ότι έχουν κι αυτοί δικαίωμα να συμμετέχουν στη κυβέρνηση αυτής της χώρας και αυτού του πολιτισμού είναι «παράνομοι».

Σε μισούν, γιατί τους αψήφησες, τους εμπόδισες να ζουν με τις επιταγές της ψεύτικης θρησκείας τους. Η επαναστατικότητά σου έβαλε μπλόκο στην ασυδοσία τους να ασκούν το «θεϊκό» τους δικαίωμα να εξουσιάζουν κάθε πτυχή της ζωής σου. Η διεστραμμένη ιδεοληψία τους δίνει νόημα σε αυτά τα ψυχικά άρρωστα άτομα, τους δίνει κάτι να γεμίσουν την άδεια ζωή τους, έναν μεσσιανικό ζήλο να βγουν έξω και να κατακτήσουν και να προσηλυτίσουν τους «ειδωλολάτρες».

Και οι ειδωλολάτρες είμαστε όλοι εμείς.

Φυσικά, υπάρχουν διαφορετικές σέχτες στην αριστερά. Υπάρχουν οι λεγόμενοι ‘social justice warriors’ (sjw’s) οι «πολεμιστές της κοινωνικής δικαιοσύνης», που έχουν κατασκευάσει μια παράξενη μυθολογία περί «καταπίεσης» και «προνομίων» (των Λευκών). Αντί για τις ρόμπες της ιεράς εξέτασης, ντύνονται σαν γεννητικά όργανα και θανατώνουν αγέννητα μωρά ως μία βλάσφημη ιερουργία. Έπειτα, υπάρχουν οι παγανιστές της θρησκείας του καιρού που είναι πεπεισμένοι ότι το τέλος του κόσμου είναι κοντά και ότι πρέπει να μετανοήσουμε και να θυσιάσουμε τις ανέσεις μας «για να σωθεί ο πλανήτης», την ίδια ώρα που οι αρχιερείς της σέκτας τους, όπως ο Leonardo DiCaprio, εξακολουθούν να γυρνάνε με τα τζετ τους σε όλο τον κόσμο με supermodels (για τις «φυλές» της αριστεράς δες κι εδώ).

Αλλά όλες οι αριστερές σέχτες συμφωνούν – έχουν βρει την «αποκεκαλυμμένη αλήθεια» και την επιβάλλουν στους «αμαθείς» φυσιολογικούς ανθρώπους, κάτι που τους είναι τόσο υπερβατικά σημαντικό ώστε έχουν απαλλαγεί από κάθε ηθικό περιορισμό. Είναι ένα ISIS, που έχει δώσει όρκο να ιδρύσει ένα αριστερό χαλιφάτο.

Αναρωτιέσαι γιατί η αριστερά δικαιολογεί τη βία; Επειδή πιστεύουν ότι κάτι τέτοιο τους βοηθά την δεδομένη στιγμή. Σήμερα ξαφνικά είναι ok να ρίχνεις γροθιές σε έναν «ναζί». Αλλά το ζήτημα με τις γροθιές είναι ότι όποιος τους εναντιώνεται είναι ένας «ναζί».

Είναι φανατικοί, και το να μην παραδίνεσαι, με το να μην γονατίζεις, και με το να μην υπακούς, διαπράττεις έναασυγχώρητο αμάρτημα. Μόλις αψήφησες την Αριστερά, και θα πρέπει να πληρώσεις. Θα κάνουν τα πάντα προκειμένου να χάσεις τη δουλειά σου, θα συκοφαντήσουν το όνομά σου, ακόμα και θα σε χτυπήσουν ή και θα σε σκοτώσουν – ό, τι χρειάζεται για να σε ‘σπάσουν’ και να τρομοκρατήσουν και τους άλλους έχοντας εσένα ως παράδειγμα του τι παθαίνει όποιος τους αψηφά.

Είδαμε πως έκαψαν το πανεπιστήμιο του Berkeley (λόγω Milo Yiannopoulos που φυγαδεύτηκε με αλεξίσφαιρο γιλέκο) και το πώς η αστυνομία που ελέγχεται από την αριστερή κυβέρνηση της Καλιφόρνιας στεκόταν και παρακολουθούσε καθώς Αμερικανοί πολίτες χτυπιόντουσαν βάναυσα από τον αριστερίστικο όχλο. Γιατί; Επειδή η Πολιτεία της Καλιφόρνιας εγκρίνει τη βία.

Η Αριστερά μπορεί να μην το λέει φωναχτά – τουλάχιστον όχι ακόμα – αλλά μην ξεγελιέσαι. Αν η βία είναι αυτό που χρειάζεται η Αριστερά για να επικρατήσει, τότε βία θα έχουμε.

Πώς απαντάμε;

Το πρώτο βήμα είναι να ξυπνήσεις. Άνοιξε τα μάτια σου. Δες τι συμβαίνει. Μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να εξαπατηθεί από μια ψευδή νοσταλγία για μια περίοδο πολιτιστικής ειρήνης που υπήρχε στο παρελθόν, γιατί στην ουσία υπήρχε επειδή εκείνη την εποχή, η αριστερά ήταν νικήτρια. Σε μισούν.

Κατάλαβε ότι τα πράγματα θα γίνουν πολύ χειρότερα προτού να γίνουν καλύτερα. Όσο και να το θέλεις η πολιτιστική / πολιτική πάλη δεν μπορεί να σταματήσει. Η θρησκεία τους τους λέει ότι είμαστε «ρατσιστές», «σεξιστές» και «ηλίθιοι ομοφοβικοί». Είναι δυνατόν να μας ανεχτούν; Είναι δυνατόν να επιτρέψουν ποτέ να μας αφήσουν να αποκτήσουμε δύναμη;

Δεν είναι. Η άρρωστη ιδεολογία τους και η ψεύτικη θεολογία τουςαπαιτεί να είμαστε ή υποδουλωμένοι ή εξοντωμένοι – δεν θα μας ανεχτούν και σίγουρα δεν θα επιτρέψουν να κατέχουμε τα ηνία της εξουσίας. Στο νέο μου βιβλίο “People’s Republic(«Λαϊκή Δημοκρατία»), ήλπιζα ότι ο αιματοβαμμένος κατήφορος της Αριστεράς, θα καθίστατο άνευ αντικειμένου με τη νίκη των Ρεπουμπλικάνων το Νοέμβριο. Έκανα λάθος. Η Αριστερά έχει εντείνει τις προσπάθειές της.

Έτσι, το μόνο που μένει είναι ότι η μία πλευρά κερδίζει και η άλλη χάνει. Δεν πρόκειται να υπάρξει καμία ανακωχή, δεν υπάρχει πιθανότητα ισοπαλίας. Και το τρομακτικό είναι ότι η Αριστερά είναι τόσο ανόητη να καταλάβει ότι με το να ζορίζει συνεχώς τα πράγματα θα καταφέρει να κάνει ανθρώπους που έχουν όπλα και είναι κατηρτισμένοι σε αυτά, κάποια στιγμή να αντισταθούν. Όλα αυτά τα καλόπαιδα που έχουν μεγαλώσει μέσα σε μία νοοτροπία θριάμβου του στυλ «δεν μας σταματάει κανείς», δεν θεωρούν ότι υπάρχει πιθανότητα να υποστούν ήττα και μάλιστα ήττα σκληρή και οδυνηρή.

Πρέπει να διασφαλίσουμε ότι θα την υποστούν. Κατανόησε τον εχθρό σου. Κατάλαβε ότι η Αριστερά θα αξιοποιήσει τις αρχές και το ήθος σου για να σε κάνει να αφοπλίσεις τον εαυτό σου – μεταφορικά και κυριολεκτικά. Μην παίζεις το παιχνίδι τους. Μην πέφτεις στα κατασκευασμένα αίσχη τους. Ποτέ μην υποχωρήσεις στα ψέματά τους, ποτέ μην πάρεις το μέρος τους εναντίον των ανθρώπων που υπερασπίζονται την ελευθερία σου. Πάνω απ’ όλα, παραδέξου την αλήθεια ότι αν τους αφήσουμε να κερδίσουν θα περάσουμε το υπόλοιπο της ζωής μας με μία τεράστια μπότα κολλημένη στο συλλογικό μας πρόσωπο.

Μας μισούν. Και καθώς έρχονται προς εμάς πρέπει να είμαστε έτοιμοι να πολεμήσουμε.


s o u r c e 

44 σκέψεις σχετικά με το “Αλήτες δολοφόνοι αριστεροί ~ ΑΡΘΡΟ

  1. Εννοείς οτι οι έμποροι των όπλων, μας ετοιμάζουν έναν νέο εμφύλιο κάτω από τις ταμπέλες «δεξιός» και «αριστερός» για να πουλήσουν τα όπλα τους; αυτό προσπαθείς να μας πείς;

    Αρέσει σε 1 άτομο

    • Nikolas, δεν ειναι αριστερος εναντιον δεξιου
      ειναι αριστερος εναντιον ανθρωπου(δεξιου κεντρωου φιλελευθερου εθνικιστη μεσαιου ακραιου ΜΗ αριστερου)!
      οπως εγινε και στον μπολσεβικοπολεμο 41-49 που απο την μια ηταν οι αριστεροι αναρχοκομουνιστες εαμοβουλγαροι και απο την αλλη οι ανθρωποι δηλαδη ολος ο ελληνικος λαος ενωμενος εναντιον της κοκκινης πανουκλας….σημερα οι αριστεροι εχουν και τους λαθρο μαζι τους που τους προτρεπουν και παροτρυνουν να σφαζουν ελληνες.
      θα γινει ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ ο εσωτερικος πολεμος. εμεις οι ανθρωποι πρεπει να ειμαστε πανετοιμοι εναντι των αριστερων!

      Μου αρέσει!

  2. Οι αριστεροί θα πρέπει πολύ απλά να βάλουν την λογική τους πάνω από την ιδεολογία τους.
    Ο σκοπός ΔΕΝ αγιάζει τα μέσα!
    Δύσκολο να παραδεχθούν πως έκαναν λάθος για όλα οσα πίστευαν για την καλή αριστερά που παλεύει για τα δίκια του εργάτη, ενάντια στους τραπεζίτες και το κεφάλαιο, αλλά είναι η μοναδική λύση …για να μην πουλήσουν όπλα οι έμποροι όπλων.

    17 Φεβρουαρίου 2017 – 12:51 μ.μ.
    κεντρωου φιλελευθερου μεσαίου σοσιαλιστές κεντροδεξιοί κεντροαριστεροί

    Ολοι αυτοί που αναφέρεις είναι ΕΝΑΝΤΙΟΝ της δεξιάς κοσμοθεώρησης και υπέρ της αριστεράς για αυτό και δέχονται οι αριστεροί να συνδιαλέγονται μαζί τους.
    Αυτά που ανέφερες -για συμμοριτοπόλεμο- δεν θα ακούσεις ΠΟΤΕ από όλους αυτούς. Απεναντίας…
    Οι «διαφορές» τους είναι μόνον στα οικονομικά στις μεταρυθμίσεις που λένε και στα αριστερά ΜΜΕ.
    Για τους ηγέτες τους ο στόχος είναι οι ίδιος.
    Κομμουνιστική παγκοσμιοποίηση!

    Σκλάβοι με κάρτες …για τον έλεγχο της φοροδιαφυγής.
    Καπιταλισμός κομμουνισμός οι δύο όψεις ενός νομίσματος.
    Δεν λένε τυχαία οι κομμουνιστές πως η νομοτελειακή κατάληξη του καπιταλισμού είναι ο κομμουνισμός, χωρίς ουσιαστικό αντίλογο από τους καπιταλιστές. Απεναντίας τιμούμε τους αγώνες της αριστεράς…

    Για όλους αυτούς οι υπήκοοι – ιθαγενείς και μη – είναι μια μάζα για να «παράγουν φόρους» για τους παγκόσμιους ηγέτες τους τραπεζίτες με τους ιδίους στον ρόλο του φοροεισπράκτορα.

    Οι αστοί θα μας δώσουν το σχοινί για να τους κρεμάσουμε είπε ο Λένιν…ΟΧΙ ΤΥΧΑΙΑ!!!

    Ας ανοίξουμε τα μάτια μας όλοι μας…
    ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ
    ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΑΡΝΗΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΜΑΣ!!!

    Αρέσει σε 1 άτομο

  3. Αριστερα και παπαριες . Ειναι τραγικο οτι οι πατριωτες παντα ηταν με τον σταυρο στο χερι και ολοι οι κωλοαριστεροι ηταν μια ζωη βολεμενοι στις καλυτερες και πιο καλες θεσεις τυχαιο? Δεν νομιζω! ! ! ! Μεγαλα καθαρματα και αθεοι εισαστε εσεις οι αριστεροι ! το τονιζω το λεω και θα το λεω. ασχετως αν εχω μερικους φιλους αριστερους που δεν ειναι σαν τα μουτρα σας μαλακες εξω απο την ελλαδα!

    Μου αρέσει!

  4. ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕ 40%, ΚΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΜΕ 10%… ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ. Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΜΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΔΕΞΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΟΝΕΙΡΟ ΑΥΤΟ. ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΣ.

    Μου αρέσει!

  5. Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ?? ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΣ?? ΤΟ ΠΙΟΝΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΙΑΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ? ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ. ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ. Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

    Μου αρέσει!

  6. ναι ρε οι ασφαλιστες παντα φταινε.εχουν στρατιες εξοπλισμενες και ετοιμοπολεμες στα εγκατα της γης και οποτε οι φιλειρινηκοι και ευγενικοι αριστεροι διαδηλωνουν κανουν εφοδο γιατι μισουν τους αναρχικους διοτι ολως παραξενως μονο στις διαδηλωσεις της αριστερας γινονται καταστροφες.φαινεται σας εχουν αχτι.επομενο θεμα.δεν εκανα παιδομαζωμα και σφαγες το εαμ.επροκοιτω για εξωγηινους που και αφτι ειχαν αχτι στο κκε.ολα ειναι τοσο απλα , ετσι?

    Μου αρέσει!

  7. ναι ρε ατυχημα ηταν απλως οι προδοτες περνουσαν απο εκει και πηγαν να ταιντωσουν το χερι να χαιρετησουν και η μολοτοφ εφυγε καταλαθος.τι παρεξηγουμε εμεις οι κακοι φασιστες ε?το συστημα φταιει.παντα φταιει καποιος αλλος ,οι αριστεροι ποτε.το συστημα βαριοταν και λειε δεν καιμε καμια τραπεζα να σπασει η ανια?η ηταν και αυτα τα τρια ατομα παραπλευρες απωλειες οπως οι 700.000 νεκροι ελληνες απο το εαμ στη περιοδο 1941-50.ειστε γελοιοι και σαπιοι.το ψεμα δεν περναει αλλο.

    Μου αρέσει!

  8. ΣΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΤΗΣ ΜΑΡΦΙΝ, ΗΜΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΟΤΙ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΒΟΗΘΟΥΣΑΜΕ,ΠΗΓΑΜΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ.ΚΑΜΙΑ 30ΑΡΙΑ ΤΥΠΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΕΝΟΙ ΜΑΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΖΑΝ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣ ΑΦΗΝΑΝ.ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΗΣΑΜΕΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΙΜΟΙΡΙΑ ΜΑΤΑΤΖΗΔΩΝ.οΣΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.ο ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΜΠΙΤΟΝΙ ΜΕ ΤΗ ΒΕΝΖΙΝΗ ΗΤΑΝ ΞΕΚΟΥΚΟΥΛΩΤΟΣ,ΤΟ ΠΕΤΑΞΕ ΚΙ ΕΦΥΓΕ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ.ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΑΣ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ.

    Μου αρέσει!

  9. ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΟ »ΧΤΥΠΗΜΑ» ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΑΛΛΑ ΥΠΕΡ.ΤΙ ΕΦΤΑΙΓΑΝ ΟΙ ΑΘΩΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΜΟΛΟΤΩΦ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ »ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ»?ΕΕΕΕΕ?

    Μου αρέσει!

  10. TΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ?ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΕΛΛΑΣ.ΕΣΕΝΑ ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΗΝ Ε.Σ.Σ.Δ. ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ.ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ=ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ.Ο Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΤΑΝ ΦΑΣΙΣΤΑΣ?ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΗΤΑΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ=ΚΑΘΑΡΣΗ ΑΠΟ ΒΡΩΜΕΡΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΚΑΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΚΟΥΣ.ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΩΛΟΔΑΧΤΥΛΑ.ΑΝ ΘΕΣ ΠΗΔΑ ΜΕΣΑ.

    Μου αρέσει!

  11. Δυο πραγματα.Πρωτον, η ευαισθησια σου φαινεται στην κατογοριοποιηση των νεκρων ανθρωπων σε δικους μας και δικους τους. Δευτερον, με ποια λογικη (στα επιπεδα ανθρωπινου οντως του 21ου αιωνα) τα ρασα κανουν τον παπα ? Δηλαδη αν εγω ειμαι χρυσαυγιτης κια φορεσω κουκουλα και κανω μπουρδελο την Αθηνα θα εχω ησυχο το κεφαλι μου γιατι θα κατηγορηθουν οι αναρχικοι ? Τουλαχιστον παραλογο (και ελπιζω οχι κουτοπονηρο). Μιλα για την Ασφαλεια λιγο και την δραστηριοποιηση της στις κινητοποιισεις.

    Μου αρέσει!

  12. Μεγαλε, Δεν σε παιρνει να λες τετοια σε αυτην την Ελλαδα που ζεις αν την σεβεσαι. Επι κατοχης και επι χουντας οι αριστεροι αγωνιστες τραβηξαν οτι τραβηξαν για να ειμαστε εδω εμεις να μιλαμε ελεθυεροι ως Ελληνες στο youtube και στου κωλου τα εννιαμερα. Και μην ξεχναμε ποιοι ηταν οι χρεωμενοι απο τη Βερμαχτ «ελληνες» και αργοτερα ποιοι ηταν οι αμερικανοφιλοι καταχραστες της δοσμενης απο το λαο εξουσιας «ελληνες».

    Μου αρέσει!

  13. Δεν χρειαζόμαστε τα πορίσματα της αστυνομίας και την ετυμηγορία της δικαιοσύνης για να δούμε ποιοί είναι οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας στη ΜΑΡΦΙΝ. Και πράκτορες να ήταν οι εμπρηστές, τα άλλα τα αριστερά καθάρματα που κάνανε πορεία δίπλα τους γιατί δεν τους εμπόδισαν; Ποιοί τρέχουν να βγάλουν από τη ΓΑΔΑ πάντοτε τα τσογλάνια που καίνε την Αθήνα; Γι΄αυτό αφήστε τα γελοία επιχειρήματα περί συνομωσίας της εξουσίαςαυτοί δεν είναι ικανοί ούτετακορδόνιατούςναδέσουνε 

    Μου αρέσει!

  14. Μπουχτήσαμε από τις μαλακίες της αριστεράς…Δεν πηγαίνετε και από την Τουρκία μπας και τους καταστρέψετε και αυτούς; Έτσι και αλλιώς αργόσχολοι κληρονόμοι είστε όλοι…καιρός για διακοπές με τους γείτονες που λατρεύετε.

    Μου αρέσει!

  15. για μια καλύτερη κοινωνία. Αυτήν την κοινωνία πρεσβεύω που θα έχουν τις θέσεις που τους πρέπουν μόνο οι άξιοι. Που θα δουλεύει ο Έλληνας χωρίς συνδικαλιστικούς κηφήνες να του το απαγορεύουν, που θα λένε όλοι τη γνώμη τους και όχι μόνο οι αριστεροί παπάρες αρεστοί του σάπιου συστήματος. Αυτό το σάπιο σύστημα υπηρετεί η Αριστερά , της αποχαύνωσης ,της δήθεν προόδου της δήθεν δημοκρατίας. Άν ζεί ο παππούς σου ρώτα τον την διαφορά της τότε πατριωτικής αριστεράς, με τη σημερινή ρέπλικα. 

    Μου αρέσει!

  16. ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΟΛΟΙ. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ. ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ Η ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΑΣΤΕΣ ΣΑΣ. ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΜΑΡΞ ΤΟΝ ΛΕΝΙΝ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥΣ.ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΜΑΡΦΙΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ.

    Μου αρέσει!

  17. έλληνας δεν γεννιέσαι… υπάρχει και ο τρόπος να γίνεις μέσω της εκπαίδευσης… και στο κίνημά στο οποίο συμμετάσχω είμαι ο μόνος μετανάστης μέχρι στιγμής… Επίσης η χώρα, θα σου κάνω την χάρη και δεν θα πώ ο κόσμος για να μην χάσεις τις ελπίδες σου, θα αιματοκυλιστεί με το αίμα φασιστών, όπως έχει δείξει η ιστορία και το πηγάδι του μελιγαλά…

    Μου αρέσει!

  18. Αφού λές ότι δεν είσαι Έλληνας, έρχεται η δικαίωσή μας ότι τα ΑΝΤΙΦΑ είναι ξένοι κυρίως Αλβανοί. Δεν μπορεί ξαφνικά να εμφανίστηκαν από το πουθενά αντιφασίστες. Στο κάτω κάτω μόνο τους ξένους συμφέρει να υπάρχει αντιφασιστικό κίνημα. Η ιστορία φίλε θα επαναληφθεί γιατί αυτοί που τώρα υπερασπίζεσαι δλδ Αλβανούς-Μουσουλμάνους-Αυτοπροσδιοριζόμενους κλπ έχουν άλλα σχέδια βγδεληρά και υποχθόνια. Εσύ και οι σύντροφοί σου χωρίς να το καταλαβαίνεται βοηθάτε στο να αιματοκυλιστεί πάλι η χώρα.

    Μου αρέσει!

  19. 1.ΟΙ «ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ» ΣΟΥ ΕΜΠΟΔΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ. 2. ΠΟΡΕΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ.ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ «ΠΕΖΟΠΟΡΟΙ», ΟΠΟΥ ΧΑΟΣ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ!3. ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΜΟΝΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΦΑΝΑΤΙΚΑ. 4. ΝΑ ΞΕΜΠΛΕΞΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ. 5. ΔΙΑΒΑΣΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΜΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ.ΜΕ ΑΓΑΠΗ

    Μου αρέσει!

  20. ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ! ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΜΕ ΜΕΝΟΣ!! ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ! ΜΟΝΟ ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΡΓΑ ….ΤΙΠΟΤΑ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ….ΚΡΕΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΙΝΗΤΗΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ, ΜΙΛΑΝΕ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ!!!!

    Μου αρέσει!

  21. Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017


    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ…ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ…

    Συγκλονιστική ομιλία «αριστερού» καθηγητή.. Δείτε τι λέει για τους ομοφυλόφιλους! – ΜΙΛΑΕΙ για καθαρή ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ και αποδομεί τους νεοταξίτες! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Ο καθηγητής φιλοσοφίας Δημήτρης Πατέλης τσακίζει την θεωρία του κοινωνικού φύλου

    Αρέσει σε 1 άτομο

  22. ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ ΧΟΛΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΟΥΚΛΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

    ΤΟ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟ ΟΒΡΑΙΚΟ ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΗΠΙΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1947 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Η ΨΕΥΤΟΔΕΞΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΦΑΓΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ.

    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΡΞΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ….ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΑΠΟΥΝΙΑ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ..ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΑΠΟΥΝΙΑ.

    ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΑΥΤΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΣ ΚΑΛΑ.
    ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.

    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΟΙ ΨΥΧΙΚΩΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΑΡΜΑΚΟ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΥΤΟΥΝ ΠΑΡΑ ΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟΝ ΤΗΣ ΓΝΗΣΙΑΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΗ ΣΥΒΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.

    ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΑΝ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΓΡΑΥΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΝΗΣΙ ΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΜΕΝΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΨΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ ΧΟΛΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΟΥΚΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΗ ΠΑΙΔΕΙΑ…ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΣ ΜΕ ΓΕΝΙΑ ΤΥΠΟΥ ΜΑΡΞ ΜΙΣΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΙΣΑ ΔΕΞΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΟΥΡΕΛΟΠΑΝΟ…ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΙΣΤΑ ΑΓΡΙΑ ΞΕΝΟΦΕΡΤΑ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ.

    ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ. ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΠΟΛΕΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ.

    ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΕΛΟ ΘΕΟ.

    ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΣΙΣΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΜΕ ΝΟΣ ΑΠΟ ΒΑΡΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΕΘΝΙΚΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟΝ ΤΟΥ ΟΒΡΑΙΟ ΜΑΡΞΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΟΛΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΟΥΚΛΑΣ.

    ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΤΟ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟ ΟΒΡΑΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ.

    ΚΑΤΣΙΑΠΛΙΑΔΕΣ ΛΗΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΗΠΙΑΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟ 1945-1949 ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΙΣΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ.

    ΣΠΑΣΙΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΤΣΟΥΚΑ ΤΑ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΓΜΑ ΣΤΟ ΛΑΚΚΟ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΤΡΙΑΚΟΣΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΘΩΟΥΣ ΣΤΟΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟ ΛΕΜΟ ΤΟΥ 1947.

    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΑ ΑΓΡΙΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΕΙ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΝΑΡΚΩΣΑΝ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΠΟΛΛΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΑΙΔΩΝ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΑΓΡΙΩΝ ΛΥΣΣΑ ΣΜΕΝΩΝ ΛΥΚΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ.

    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΑ ΜΙΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΗ ΟΧΙΑ ΠΑΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΑ ΑΓΡΙΑ ΞΕΝΟΦΕΡΤΑ ΣΚΥΛΙΑ.

    Μου αρέσει!

  23. ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΛΑΣΗ.

    ΣΤΑ ΥΨΗ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΒΙΝΤΕΟ.

    ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΙΜΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ.

    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ…ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ…ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΤΟ 2017 ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΑ ΑΘΩΑ ΠΑΙΔΙΑ…ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ….

    Μου αρέσει!

  24. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ.
    ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΗΚΕ-ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ 1947.

    http://www.athanasios.thimiopoulos.com….Google…..

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΣΤΡΑΤΗΣ ΜΥΡΙΒΗΛΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΓΩ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ ΣΤΟΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ ΕΓΡΑΨΕ ΕΝΑ ΠΟΙΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΤΙΤΛΟ,,,ΛΥΚΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ,,,ΑΛΛΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ.

    ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΑΓΜΑΤΑ ΣΦΑΛΕΙΑΣ Η ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.

    ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

    ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΤΟ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟ ΟΒΡΑΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ…ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΕΝΑΝ ΓΝΗΣΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΦΑΣΙΣΤΑ ΝΑ ΣΥΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΛΑΚΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΓΑΜΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Η ΠΕΤΑΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΑΚΙΑ…..

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΚΑΙ ΓΝΗΣΙΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ…ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΕΧΝΕΣ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΜΑΖΩΜΑΤΑ.

    ΛΥΣΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.
    Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ 1974.

    ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΤΑΝΚΣ ΝΑ ΤΑ ΚΙΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΑ…ΣΑΝ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ….
    ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΟΡΟ,,,ΟΜΟΣΠΟΔΝΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ,,,ΚΑΙ ΤΣΑΚΩΝΕΤΑΙ ΤΟ 5Ο%….ΜΕ ΤΗΝ πΡΩΤΗ…ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΩ…

    Μου αρέσει!

  25. ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΛΥΚΟΠΟΥΛΑ.

    ΑΛΛΑ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΞΕΝΑ ΑΡΝΙΑ…ΕΤΣΙ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΗΣ ΛΥΚΟΠΟΥΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΡΑΝΗΣΙΑ ΚΑΨΑΛΙΣΜΕΝΗ ΜΑΤΣΟΥΚΑ ΜΕ ΚΟΜΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΑ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΓΜΑ ΣΤΟΝ ΛΑΚΚΟ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΘΑ ΤΑ ΦΑΝΕ ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΙΑ ΔΕΞΙΑ.

    Μου αρέσει!

  26. ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΜΑΤΩΛΟΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ.

    ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΑΓΡΟΤΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΣΤΙ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΣΑΝ ΒΟΗΘΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΠΟΡΝΟ ΧΑΣΙΣΟ ΠΟΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΦΡΟΝΥΜΑΤΩΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΚΟΥΤΟΣ ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝΑΣ ΚΑΙ ΘΥΜΑ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΙΩΝ ΤΑ ΔΙΟΡΙΣΕ ΣΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΑΝΤΕΘΝΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΦΕΡΤΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ…ΦΙΔΙΑ ΠΡΑ ΣΙΝΑ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΟΜΕΛΙΤΣΑΝΙ ΟΧΙΕΣ.

    ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ ΧΟΛΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΟΥΚΛΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

    ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΜΑΤΩΛΟΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ.

    ΝΑ ΚΑΨΑΛΙΣΟΥΝ ΤΑ 3ΟΟ ΣΤΕΙΡΑ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΟΝΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΕΤΑΜΕΝΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΨΩΜΙ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΜΕΤΑΒΡΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΘΑΝΑΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ….ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑΓΑΝ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΟΙ ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1821…ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ…ΩΡΕ ΓΝΑΙΚΑ ΒΓΑΛΕΙΜΗ ΤΟΥΝ ΓΚΡΑ ΑΠ ΤΗΝ ΠΑΛΙΟΥΚΑΣΕ ΛΑ ΚΙ ΣΕΛΟΥΣΗ ΜΗ Τ ΑΛΟΥΓΟΥ ΜΗ ΤΧΡΥΣΗ Τ ΣΕΛΑ.

    ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΑ ΜΑΣΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΑΡΜΑΝΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΑΝΕ.ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΕΛΛΑΔΑ….ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΘΝΙΚΑ…ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΝΗΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ…ΠΡΙΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ
    ΚΑΙ ΓΑΙ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΤΑ ΝΕΑΡΑ…

    ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ….

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.