«Δημοσιογράφος» και «Βρωμόξυλο» : δύο λέξεις δίδυμες που δεν νοείται η μία χωρίς την άλλη !!!

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ

ΕΙΝΑΙ Η ΑΘΛΙΟΤΕΡΗ ΚΑΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΟΤΟΣΛΙΑΔΩΝ ΠΟΥ ΥΠΆΡΧΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΙ ΑΠ’ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για δημοσιογραφία και λαθρομετανάστευση

και φυσικά όχι μόνον αυτοί, αλλά κι άλλοι πολλοί…

Αποτέλεσμα εικόνας για δημοσιογραφία και λαθρομετανάστευση

αυτούς στηρίζουν, αυτούς θέλουν…

Ξαφνικά σε κατάσταση οργής δημοσιογραφία και πολιτική ανακάλυψαν την «βόμβα» των λαθρομεταναστών στα θεμέλια της ελληνικής κοινωνίας. Τρεις ολόκληρες δεκαετίες, πολιτικάντηδες όλων των «προοδευτικών» δυνάμεων και η συντριπτική πλειοψηφία των γλειψιματιών και γονατισμένων δημοσιογράφων παρίσταναν τους εργολαβικούς υπερασπιστές των «ανθρωπί­νων δικαιωμάτων». Οι Έλληνες στέναζαν και αυτοί ανελάμβαναν τον ρόλο του αυτόκλητου εισαγγελέα κατηγορώντας τους για ρατσισμό και ξενοφοβία.

Όποιος δυστυχής Έλληνας, που είχε το «θράσος» να καταγγείλει τη ληστεία του ερχόταν ο κεραυνός του εισαγγελέως – δημοσιογράφου:

– «Μα αυτό που λες είναι ρατσισμός»
– «Αυτό εγγίζει τα όρια του φασισμού»
– «Αυτό είναι ξενοφοβία».
Η ίδια εισαγγελική και οργίλη συμπεριφορά εκ μέρους τους όταν κάποια Ελληνίδα τολμούσε να πει ότι βιάστηκε από αλλοδαπό. Έφταναν στο σημείο να τη ρωτούν: «Μπορείτε να το αποδείξετε;»…

Αν τολμούν, ας βάλλουν μερικές τηλεοπτικές εικόνες του παρελθόντος. Τώρα ανακάλυψαν «το φως το αληθινό» και ωρύονται για το κακό που βρήκε τους Έλληνες και την πατρίδα που είχαν μετατρέψει σε εμπόριο και προσωπική καριέρα!  Συμπεριφορές εμετικές και κωλοτουμποειδείς! Γράφοντας αυτά ανακάλεσα στη μνήμη μου τα όσα είπε το στέλεχος των New York Times, o J. Swinton, λέγοντας ότι: «Οι δημοσιογράφοι είμαστε διανοούμενες πόρνες». Από τότε πέρασαν 60 χρόνια και τα πράγματα έγιναν πολύ χειρότερα στη δημόσια συμπεριφορά των δημοσιογράφων στην Ελλάδα, οι οποίοι εκφράζουν τις απόψεις των εκδοτών, κατά πως έγραψε και γνωστός εκδότης του συγκροτήματος.

Π.Π.


ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;

Δεν σας κάνει εντύπωση που ενώ ο μισός περίπου (ίσως και παραπάνω) λαός θέλει επιστροφή στο εθνικό νόμισμα, αντίθετα όλοι σχεδόν οι δημοσιογράφοι όλων των ΜΜΕ μιλούν και γράφουν με πάθος υπέρ του ευρώ, καταστροφολογώντας και τρομοκρατώντας σε ότι αφορά το εθνικό νόμισμα;

Είτε οι δημοσιογράφοι δεν θέλουν το καλό του λαού, είτε ο μισός σχεδόν λαός είναι ηλίθιος και δεν καταλαβαίνει το «καλό» του που του λένε οι δημοσιογράφοι.

Αν όμως δεχτούμε ότι οι δημοσιογράφοι δεν είναι ελεύθερες φωνές, αλλά λόγω της εξαρτημένης εργασίας τους, είναι οι φωνές των αφεντικών τους, τότε θα πρέπει να αναρωτηθούμε, γιατί τα αφεντικά τους είναι τόσο φανατικά υπέρ του ευρώ; Είναι άραγε αυτό καλό για τα λαϊκά συμφέροντα;

ΥΓ. Να λάβουμε επίσης υπόψη, πως, σε αντίθεση με τα στρατευμένα ΜΜΕ, ολόκληρο το ελεύθερο διαδίκτυο είναι υπέρ της επιστροφής στο εθνικό νόμισμα.


ΔΕΙΤΕ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ… Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΤΥΠΑΝΕ ΜΕ ΞΥΛΑ! ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ…!!!

Εκρηκτική είναι η κατάσταση στο Ωραιόκαστρο, με μέλη της Πατριωτικής Ένωσης Πολιτών να διαμαρτύρονται για τα 9 προσφυγόπουλα που φοιτούν στο 1ο δημοτικό σχολείο και να εκτυλίσσονται εικόνες ντροπής μπροστά στα μάτια γονέων και παιδιών!
Όπως θα δείτε στο βίντεο, δέχθηκε επίθεση με ξύλα από άτομα που τον χτυπούσαν ενώ εκείνος ήταν πεσμένος στο έδαφος.  Γιατί, Μόνο το ΛΑΘΡΟΠΕΤΆΜΑ ….εξασφαλίζει Ελληνική Ειρήνη κι Ομόνοια.  Ο Έλληνας ΔΕΝ μπορεί να ανεχθεί Λαθροεισβολείς στην Ελλάδα του !

Μετά τον τραυματισμό του, το μέλος της Πατριωτικής Ένωσης Πολιτών, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.Κι ενώ οι αλήτες των καναλιών στα βραδινά δελτία ειδήσεων τον αποκαλούσαν «ακροδεξιό στοιχείο». Γι’ αυτό και σας λέμε: όπου δείτε δημοσιοκάφρο δώστε του ένα γερό μπερντέμι, δώστε του να καταλάβει για τα καλά ….  Αυτοί είναι οι δούρειοι ίπποι στη χώρα μας…

 ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ .ΑΛΩΝΙΣΤΕ ΟΣΟ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!

 


Αριστερά και λαθρομετανάστευση: Δεν είναι καν μαρξιστές! Απλώς υπηρέτες ξένων συμφερόντων

Δεν είναι πρωτόγνωρες οι εικόνες με τα ελληνικά νησιά να πλημμυρίζουν από λαθρομετανάστες. Δεν είναι, επίσης, πρωτόγνωρες οι προσπάθειες των πολιτικάντηδων να αποδώσουν δικαίωμα ψήφου σε εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομεταναστών. Αμφότερα έχουν την απαρχή τους στις μνημονιακές κυβερνήσεις ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, οι οποίες βλέποντας ότι χάνουν το όποιο επίπλαστο έρεισμα στον Ελληνικό Λαό, αποφάσιζαν την αλλοίωση του εκλογικού σώματος.

Την «εργολαβία» αυτή συνεχίζει και η αριστερά, τα αποκόμματα της οποία διαγκωνίζονται στο ποιος θα ασχημονήσει περισσότερο εις βάρος των Ελλήνων και υπέρ των λαθρομεταναστών. Πρόσχημα για αυτή την στάση των δήθεν «λαϊκών» κομμάτων της αριστεράς, τα «δικαιώματα» ή αλλιώς αμερικανιστί τα “human rights”, ξεχνώντας να μιλήσουν – έστω μία φορά – για τα δικαιώματα των Ελλήνων που πλήττονται από το φαινόμενο – απότοκο του επιθετικού καπιταλισμού της καταστροφής.
Στο πεδίο της ιδεολογικής σύγκρουσης που υποτίθεται γίνεται γύρω από το φαινόμενο της αθρόας λαθρομετανάστευσης, υπάρχει μία μεγάλη παρανόηση, η οποία δεν θα έπρεπε να υφίσταται δεδομένης της σύμπνοιας και συμφωνίας μεταξύ «μαρξιστών» και «φιλελεύθερων» εναντίον των εθνικών ιδεών, που μόνο η Χρυσή Αυγή εκφράζει μέσα στο αφελληνισμένο Κοινοβούλιο.
Το ότι οι δήθεν «φιλελέυθεροι» της ψοφοδεξιάς είναι υπηρέτες οικονομικών – ξένων συμφερόντων δεν χρειάζεται ιδιαίτερη μνεία, αφού το αποκάλυψε με «μεγαλοπρέπεια» η μνημονιακή εποχή. Όμως η αριστερά φροντίζει, είτε μέσω της αγαστής συνεργασίας πρώην αριστερών δημοσιογράφων, είτε μέσω των πλουτοκρατών – ολιγαρχών να διατηρεί ένα φιλολαϊκό προφίλ για να κοροϊδεύει τους αδαείς. Στην πραγματικότητα, όμως, και αυτοί είναι υπηρέτες οικονομικών συμφερόντων, όπως διαφάνηκε τόσο από τις δηλώσεις Χριστοδουλοπούλου, η οποία έκανε σαφές στους πάντες ότι ο «αντιρατσισμός» είναι επάγγελμα, με λίγες ώρες εργασίες και πολύ υψηλές αμοιβές, όσο και από την αποκάλυψη της ιστοσελίδας μας για συνεργασία μεταξύ τούρκων δουλεμπόρων και «αντιρατσιστών».
Ας δούμε την γνώμη των πατέρων του μαρξισμού σχετικά με την παράνομη μετανάστευση:
ΜΑΡΞ: «Σκοπός της εισαγωγής ξένων εργατών είναι η διατήρηση της δουλείας και η ακύρωση όλων των διεκδικήσεων των ντόπιων εργατών για μισθούς και συνθήκες εργασίας.»
ΕΝΓΚΕΛΣ: «Η μετανάστευση διαιρεί τους εργάτες σε δυο ομάδες, στους ντόπιους και στους ξένους, και οι τελευταίοι χωρίζονται σε Ιρλανδούς, Γερμανούς και πολλές άλλες μικρές ομάδες, η κάθε μια από τις οποίες καταλαβαίνει μόνο τον εαυτό της. Για να σχηματίσεις από όλους αυτούς ένα ενιαίο κόμμα απαιτούνται ασυνήθιστα μεγάλες δυνάμεις. Έχουμε συχνά κάποια βίαια ξεσπάσματα, αλλά η μπουρζουαζία δεν έχει παρά να περιμένει υπομονετικά και αυτά τα ανομοιογενή στοιχεία της εργατικής τάξης θα διαχωριστούν και πάλι…».
ΛΕΝΙΝ: «Στον αριθμό των ιδιοτήτων του ιμπεριαλισμού που συνδέονται με τον κύκλο των φαινομένων που περιγράφουμε, ανήκει η μείωση της μετανάστευσης από τις ιμπεριαλιστικές χώρες και η αύξηση της εγκατάστασης (του ερχομού εργατών και της μετοίκησης) σε αυτές τις χώρες από τις πιο καθυστερημένες…»
Καθίσταται σαφές, λοιπόν, και με βάση τα παραπάνω, που παρουσιάστηκαν ενδεικτικά αφού υπάρχουν και πολύ περισσότερα, πως όλοι αυτοί οι δήθεν «αριστεροί», δήθεν «υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων», δεν έχουν καμία ιδεολογία, παρά μόνο υπερασπίζονται τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας ενάντια στον δοκιμαζόμενο από την κρίση και την ανεργία Ελληνικό Λαό.


Κώστας Αλεξανδράκης

39 σκέψεις σχετικά με το “«Δημοσιογράφος» και «Βρωμόξυλο» : δύο λέξεις δίδυμες που δεν νοείται η μία χωρίς την άλλη !!!

  1. «ΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ» ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
    =======================================================

    Τα Ελληνικά σχολεία χτίστηκαν, συντηρούνται, και λειτουργούν πάνω στους φόρους που πληρώνουν οι Έλληνες.

    Οι λαθρομετανάστες δεν πληρώνουν φόρους, μόνον ζημιά κάνουν στο Ελληνικό Κράτος, με δολοφονίες, κλοπές, τρομοκρατίες, και αφελληνισμό!!!
    Οι Μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες είναι ξένο σώμα για τον Ελληνισμό, θα τους βρούμε μπροστά μας σε ένα πιθανό πόλεμο με τους Τούρκους.
    Αυτά τα «προσφυγόπουλα» εκπαιδεύονται να σκοτώσουν τα παιδιά των Ελλήνων.
    Οι οργανώσεις αυτές, οι Σιωνιστικές ΜΚΟ, και οι «Αλληλέγγυοι», μαζί με ντόπιους αφελείς, που διαδηλώνουν για να πάνε τα «προσφυγόπουλα» στα Ελληνικά σχολεία, δουλεύουν για τους πονηρούς σκοπούς των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, της Νέας Τάξης Πραγμάτων, της Σιωνιστικής Παγκοσμιοποίησης, και της Σιωνιστικής Παγκόσμιας Δικτατορίας.
    Αν τολμούν ας πάνε στο ΙΣΡΑΗΛ να τα κάνουν αυτά, βρήκανε εδώ δούλους πολιτικούς των Σιωνιστών Επικυρίαρχων του ΣΟΡΟΣ και της παρέας αυτού, και τα κάνουν αυτά.
    Ας όψονται οι Μ@@@κ@ς και προδότες πολιτικοί.
    Η συνημμένη εικόνα ομιλεί αφ’ εαυτής

    ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ

    Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής

    Αρέσει σε 1 άτομο

  2. Κείμενο που «τσακίζει κόκκαλα»! «Αυτή η σκιά που παριστάνει τον πρωθυπουργό και μας μεταχειρίζεται σα να’ μαστε σκουπίδια»

    Η Ειρήνη Αγαπηδάκη «ξαναχτυπά» με ακόμη ένα συγκλονιστικό κείμενο της στα social media, αναφερόμενη στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή τα όσα είπε σήμερα το πρωί στη Βουλή κατά τη συζήτηση της επίκαιρης ερώτησης του αρχηγού της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη για την εγκληματικότητα.

    Όπως γράφει μεταξύ άλλων η ψυχολόγος και αρθρογράφος «ο άνθρωπος που μας μεταχειρίζεται σαν να είμαστε σκουπίδια, αυτή η σκιά που παριστάνει τον Πρωθυπουργό, ταυτίζει πάλι τον Μητσοτάκη με τον Σόιμπλε, τα ‘’συμφέροντα’’ και τον εγκαλεί για τη φτωχοποίηση που ο ίδιος προκάλεσε».

    «Λοιπόν, για να τελειώνουμε: δεν υπάρχει Σόιμπλε, δεν υπάρχει «νεοφιλελευθερισμός», δεν υπάρχει τίποτα. Όλα αυτά είναι απίθανες μπούρδες, κενές λέξεις, είναι δόλωμα, για να μην παραδεχτεί ο Τσίπρας ότι πήρε μια χώρα σε κρίση και την έκανε κομπάρσο», αναφέρει μεταξύ άλλων.

    Αναλυτικά όσα γράφει στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η Ειρ. Αγαπηδάκη:

    «Ο άνθρωπος που μας μεταχειρίζεται σαν να είμαστε σκουπίδια,

    ο άνθρωπος που δίχασε την ελληνική κοινωνία με την κοροϊδία του δημοψηφίσματος,

    ο άνθρωπος που έταξε αφορολόγητο στα 12.000 ευρώ,

    ο άνθρωπος που έταξε κατάργηση του ΕΝΦΙΑ,

    ο άνθρωπος που έταξε κατάργηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης

    ο άνθρωπος που έταξε 13η σύνταξη και βασικό μισθό στα 751 ευρώ,

    ο άνθρωπος που έταξε δωρεάν ηλεκτρικό ρεύμα σε οικογένειες που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας,

    ο άνθρωπος που έταξε «κανένα σπιτι στα χέρια τραπεζίτη»

    ο άνθρωπος που υποσχέθηκε να σκίσει τα μνημόνια με ένα νόμο και ένα άρθρο,

    Αυτός ο άνθρωπος, αυτή η σκιά που παριστάνει τον Πρωθυπουργό, ταυτίζει πάλι τον Μητσοτάκη με τον Σόιμπλε, τα «συμφέροντα» και τον εγκαλεί για τη φτωχοποίηση που ο ίδιος προκάλεσε.

    Λοιπόν, για να τελειώνουμε: δεν υπάρχει Σόιμπλε, δεν υπάρχει «νεοφιλελευθερισμός», δεν υπάρχει τίποτα. Όλα αυτά είναι απίθανες μπούρδες, κενές λέξεις, είναι δόλωμα, για να μην παραδεχτεί ο Τσίπρας ότι πήρε μια χώρα σε κρίση και την έκανε κομπάρσο.

    Σκέψου: τι είναι ο Σόιμπλε; Ένας υπουργός μιας ξένης χώρας. Τι είναι ο «νεοφιλελευθερισμός»; Μια ηλίθια εφεύρεση Made in Greece, με την οποία ο Τσίπρας θέλει να σε κάνει να πιστέψεις ότι κυβερνούν «οι αγορές» και τα ξένα κέντρα. Σε θεωρεί τόσο ηλίθιο, που πιστεύει ότι θα χάψεις το παραμύθι ότι κυβερνούν τα Νεφελίμ, ώστε να μην καταλάβεις πόσο άχρηστος είναι ο ίδιος.

    Ξέρεις που ποντάρει; Στο ότι θα προτιμήσεις να πιστέψεις την παραμύθα ότι είσαι ο περιούσιος λαός που θέλουν να καταστρέψουν οι ξένοι γιατί σε ζηλεύουν, παρά να συνειδητοποιήσεις ότι ο Τσίπρας σε έπιασε κορόιδο.

    Ποιες αγορές και ποια συμφέροντα κυβερνούν μωρέ τη χώρα; Στην Ελλάδα δε λειτουργεί ΚΑΜΙΑ ΑΓΟΡΑ.ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ. Κοντεύουμε να γίνουμε Σοβιετία. Αντί να μασάς τις απίθανες βλακείες τους, μήπως να αναρωτηθείς για τα κονέ του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝΕΛ και της ΧΑ με τον Πούτιν; Η Ελλάδα δεν κινδυνεύει από τις «αγορές», από τον «τσάρο» κινδυνεύει.

    Ποια «ξένα κέντρα»; Η χώρα ανήκει στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

    Ο Τσίπρας πήρε μια χώρα σε κρίση που διαμόρφωνε τους όρους των Μνημονίων (στραβά, λειψά, αλλά είχε ΛΟΓΟ) και τη μετέτρεψε στον μικρό που φέρνει τα νερά στο τραπέζι, για να έρθει ο σερβιτόρος Α και να πάρει παραγγελιά από τους «μεγάλους». Αυτό είμαστε αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη.

    Η Ελλάδα δεν κινδυνεύει από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΔΝΤ, αλλά από την ανικανότητα του Τσίπρα και των υπουργών του, αλλά και τα δαχτυλάκια που κινούνται μέσα στην κυβέρνησή του για να επαναφέρουν τη ρωσική επιρροή στην Ευρώπη. Μέχρι κι ο Νίκος Ζαχαριάδης, ακόμη κι αυτός είχε πει ότι πρέπει να έχουμε ίσες αποστάσεις από την Ευρώπη και τη Ρωσία. Ο Τσίπρας, έχει διαφορετική άποψη: πουλάει όσο-όσο την πατρίδα, αρκεί να εξακολουθήσει να είναι στο θρονί. Γι’αυτό δεν ενοχλείται καθόλου με όσους δουλεύουν για να γίνουμε ο Δούρειος Ίππος του Πούτιν.

    Ας πει κάποιος σε αυτή τη σκιά που παριστάνει ότι κυβερνά, ότι εάν τολμήσει να ανακόψει την ιστορική πορεία της χώρας και θα τον κάνουμε να φτύσει το γάλα που βύζαξε.

    Αλέξη, δεν υπάρχουν αγορές, το έχεις διαπιστώσει και μόνος σου: τόσο καιρό πουλάς την ψυχή σου και δε βρίσκεται κανείς να την αγοράσει.


    Ούτε καν ο διάολος δεν είναι τόσο Μαλάκας, όχι οι Έλληνες».

    Irene Agapidaki
    https://www.facebook.com/irene.agapidaki?fref=nf

    17 Φεβρουαρίου στις 12:28 μ.μ. ·


    Ο άνθρωπος που μας μεταχειρίζεται σαν να είμαστε σκουπίδια,
    ο άνθρωπος που δίχασε την ελληνική κοινωνία με την κοροϊδία του δημοψηφίσματος,
    ο άνθρωπος που έταξε αφορολόγητο στα 12.000 ευρώ,
    ο άνθρωπος που έταξε κατάργηση του ΕΝΦΙΑ,
    ο άνθρωπος που έταξε κατάργηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης
    ο άνθρωπος που έταξε 13η σύνταξη και βασικό μισθό στα 751 ευρώ,
    ο άνθρωπος που έταξε δωρεάν ηλεκτρικό ρεύμα σε οικογένειες που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας,
    ο άνθρωπος που έταξε «κανένα σπιτι στα χέρια τραπεζίτη»
    ο άνθρωπος που υποσχέθηκε να σκίσει τα μνημόνια με ένα νόμο και ένα άρθρο,
    Αυτός ο άνθρωπος, αυτή η σκιά που παριστάνει τον Πρωθυπουργό, ταυτίζει πάλι τον Μητσοτάκη με τον Σόιμπλε, τα «συμφέροντα» και τον εγκαλεί για τη φτωχοποίηση που ο ίδιος προκάλεσε.
    Λοιπόν, για να τελειώνουμε: δεν υπάρχει Σόιμπλε, δεν υπάρχει «νεοφιλελευθερισμός», δεν υπάρχει τίποτα. Όλα αυτά είναι απίθανες μπούρδες, κενές λέξεις, είναι δόλωμα, για να μην παραδεχτεί ο Τσίπρας ότι πήρε μια χώρα σε κρίση και την έκανε κομπάρσο.
    Σκέψου: τι είναι ο Σόιμπλε; Ένας υπουργός μιας ξένης χώρας. Τι είναι ο «νεοφιλελευθερισμός»; Μια ηλίθια εφεύρεση Made in Greece, με την οποία ο Τσίπρας θέλει να σε κάνει να πιστέψεις ότι κυβερνούν «οι αγορές» και τα ξένα κέντρα. Σε θεωρεί τόσο ηλίθιο, που πιστεύει ότι θα χάψεις το παραμύθι ότι κυβερνούν τα Νεφελίμ, ώστε να μην καταλάβεις πόσο άχρηστος είναι ο ίδιος.
    Ξέρεις που ποντάρει; Στο ότι θα προτιμήσεις να πιστέψεις την παραμύθα ότι είσαι ο περιούσιος λαός που θέλουν να καταστρέψουν οι ξένοι γιατί σε ζηλεύουν, παρά να συνειδητοποιήσεις ότι ο Τσίπρας σε έπιασε κορόιδο.
    Ποιες αγορές και ποια συμφέροντα κυβερνούν μωρέ τη χώρα; Στην Ελλάδα δε λειτουργεί ΚΑΜΙΑ ΑΓΟΡΑ.ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ. Κοντεύουμε να γίνουμε Σοβιετία. Αντί να μασάς τις απίθανες βλακείες τους, μήπως να αναρωτηθείς για τα κονέ του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝΕΛ και της ΧΑ με τον Πούτιν; Η Ελλάδα δεν κινδυνεύει από τις «αγορές», από τον «τσάρο» κινδυνεύει.
    Ποια «ξένα κέντρα»; Η χώρα ανήκει στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
    Ο Τσίπρας πήρε μια χώρα σε κρίση που διαμόρφωνε τους όρους των Μνημονίων (στραβά, λειψά, αλλά είχε ΛΟΓΟ) και τη μετέτρεψε στον μικρό που φέρνει τα νερά στο τραπέζι, για να έρθει ο σερβιτόρος Α και να πάρει παραγγελιά από τους «μεγάλους». Αυτό είμαστε αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη.
    Η Ελλάδα δεν κινδυνεύει από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΔΝΤ, αλλά από την ανικανότητα του Τσίπρα και των υπουργών του, καθώς και από τα δαχτυλάκια που κινούνται μέσα στην κυβέρνησή του για να επαναφέρουν τη ρωσική επιρροή στην Ευρώπη. Μέχρι κι ο Νίκος Ζαχαριάδης, ακόμη κι αυτός είχε πει ότι πρέπει να έχουμε ίσες αποστάσεις από την Ευρώπη και τη Ρωσία. Ο Τσίπρας, έχει διαφορετική άποψη: πουλάει όσο-όσο την πατρίδα, αρκεί να εξακολουθήσει να είναι στο θρονί. Γι’αυτό δεν ενοχλείται καθόλου με όσους δουλεύουν για να γίνουμε ο Δούρειος Ίππος του Πούτιν.
    Ας πει κάποιος σε αυτή τη σκιά που παριστάνει ότι κυβερνά, ότι εάν τολμήσει να ανακόψει την ιστορική πορεία της χώρας, θα τον κάνουμε να φτύσει το γάλα που βύζαξε.
    Αλέξη, δεν υπάρχουν αγορές, το έχεις διαπιστώσει και μόνος σου: τόσο καιρό πουλάς την ψυχή σου και δε βρίσκεται κανείς να την αγοράσει.
    Ούτε καν ο διάολος δεν είναι τόσο μαλάκας, όχι οι Έλληνες.

    Αρέσει σε 1 άτομο

  3. Χαμός στο Ωραιόκαστρο σούταραν και προπηλάκισαν το συνεργείο του ΣΚΑΙ γιατί έλεγε ανάποδα τα γεγονότα (ΒΙΝΤΕΟ)

    https://lh4.googleusercontent.com/proxy/B6E-Cq8rSP89yXYaXVW1jhl9r29StUWuI4yl7w7-SW-UEJwomSKgJNIefWUwuAr2P2n8UR_FB3K-NuXbA4Uoy05ElWopgbc-Aw0JKv7pBjIiHITjoTOuLuZzQ0CR5jhE1OGmaxohSRV_QoDoTktqd0lH-XK5flG0TAqRXlj9o7FFAyLJ4h1XU2N55qt6fTSHOpHFfaDrfgzM3HBxtnVMfKlk8wmOAZG8tQ=s0-d

    Χαμός έγινε στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης με το συνεργείο του ΣΚΑΙ που παρευρέθηκε στο σημείου όπου γινόταν δύο πορείες για να καλύψει το γεγονός. Εκει πριν από λίγα λεπτά μέλη της ΜΚΟ ΚΕΕΡΦΑ του γνωστού ανθέλληνα Κωσταντίνου και διαφόρων μελών αριστερών οργανώσεων χτύπησαν νεαρά παιδιά και γονείς που απλά κρατούσαν ελληνικές σημαίες.

    Το κανάλι του ΣΚΑΙ που ήταν στο σημείο δεν ανέφερε τίποτα και σαν να μην έφτανε αυτό άρχισε να παρουσιάζει τα γεγονότα εντελώς ανάποδα και να διαστρεβλώνει πλήρως την πραγματικότητα με αποτέλεσμα οι γονείς των μαθητών που έκαναν διαδήλωση εκείνη την στιγμή μη θέλοντας να δείξουν τα πρόσωπά τους επιτέθηκαν στο συνεργείο του ΣΚΑΙ.

    Δείτε το βίτνεο:

    Πισωγλέντη φαλακροκόρακα μπογδάνο, το ξύλο που το ζητάς θα το φας

    δεν θα το γλυτώσεις ………

    Αρέσει σε 1 άτομο

    • Από την άλλη πλευρά είναι 100 αριστεροί με κράνη που χτυπάνε παιδιά με σιδερόβεργες και ρωτάει τον άλλον γιατί φοράει κασκόλ!ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΚΑΙ ΣΑΣ!

      Μου αρέσει!

      • Το παιδάκι που χτύπησαν οι αριστεροί τρομοκράτες το έδειξε ο ΣΚΑΙ???Η μόνο έχει συνέχεια καρφωμενη τη κάμερα στους Ελληνες και τους στοχοποιεί???

        Μου αρέσει!

  4. Nastia Augerinou ποιο παιδάκι μωρή πουτανα γαμω την σημαία σου καριολα βρωμιάρα,τον βλάκα τον μαντράχαλο που έβριζε και έκανε βόλτες με την σημαία λες μωρή ξεκωλιαρα;;;;ποσό ήταν;;;25χρονων παιδάκι Ε;;;

    Μου αρέσει!

  5. Γιατι δε βαζετε το βιντεο απο την αρχη που καποιος πηρε με το ποδι παραμαζωμα καταλαθος περπατωντας μια πετρα και η καριολα την εδειχνε και εφτιαξε ψευτικη ιστορια οτι οι παππουδες ριχνουν πετρες?Για αυτο την βριζουν!Δεν δειχνουν τους αναρχικους με τα τσεκουρια και φτιαχνουν ψευτικες ειδησεις απο μια πετρα που καποιος εσπρωξε καταλαθος.Αυτο της λενε!

    Μου αρέσει!

    • ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΠΟΓΔΑΝΟ ΦΑΛΑΚΡΟΚΟΡΑΚΑ, Την επιθεση που την ειδαν?…Απλως μερικα »γαλλικα» της ειπαν και καποιος τραβηξε μαλλον το καλωδιο της καμερας… Γιατι τοση προπαγανδα εκει στο εβραιοκαναλο του ΣΚΑΙ??…γιατι δεν δειχνετε τους ακροαριστερους αναρχοαπλυτους τραμπουκους που βγαζουν σπυρια στη θεα της Ελληνικης σημαιας???…Γιατι ενισχυετε την ισλαμοποιηση της χωρας μας??…

      Μου αρέσει!

  6. ΚΑΘΆΡΜΑΤΑ ΔΗΜΌΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΞΕΥΤΕΛΙΣΜΈΝΑ ΥΠΟΚΕΊΜΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΈΨΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΈΠΗ ΣΑΣ!!!! ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΑ ΣΚΟΥΛΉΚΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΑΣΙΣΤΟΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΆ ΠΕΡΙΤΤΩΜΑΤΑ !!!! ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΆ ΣΚΟΥΛΉΚΙΑ !!!! ΚΆΨΙΜΟ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ ΣΑΣΊ ΑΞΊΖΕΙ !!!

    Μου αρέσει!

  7. Μάζέψτε τα και φύγετε!Δρόμο!Από πότε είναι νόμιμο να τραβάτε πλάνα σε πρόσωπα,όταν ο άλλος σας δηλώνει ότι δεν το επιθυμεί?Παρανομείτε στο ΣΚΑΙ!

    Μου αρέσει!

  8. Σε λιγο θα σας δέρνουν οπου σας βρουνε βρωμο καναλια με το βρωμικο παιχνιδι που παιζετε.
    Το συστημα της νεας ταξης δεν θα περασει στην Ελλάδα και καποια στιγμη θα πατε ολοι φυλακη αληταραδες δημοσιοκαφροι.

    Μου αρέσει!

  9. Ω ρε κλαμα τα δημοσιοκαφρακια και γουσταρωωωω χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    ΒΕΝΖΙΝΗ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ=ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ+ΚΡΑΤΟΣ+ΑΝΤΙFA

    Μου αρέσει!

  10. Σε λένε Popi, σαν τη γιαγιά σου την Καλλιόπη (τσαπανίδου), αχ να σε λέγανε Κουβέλη σου πάει πιο πολύ αυτό το μίζερο σαυρί, έχεις σίγουρα τη θέση με την τάτι στο γυαλί. Ψήσου ρε στράκι σβήσ’ το για δεύτερη φορά, φθηνέ και δειλέ κωλομπαρά.

    Μου αρέσει!

  11. δέχτηκα φραστική επίθεση από τους Ελληναράδες της πλάκας που ψήφιζαν πασοκ νδ και φάγανε λεφτά και είναι βολεμμένοι. Στείλτε ξανά να σας κάνω να τον κώλο βλάκες. στείλτε να σας βάλω μέσα για ρατσιστική επίθεση και εξύβριση

    Μου αρέσει!

    • Στο Ισραήλ θα είχαν γδάρει ζωντανούς τους κάφρους της δημοσιογραφίας και θα ειχαν κάψει τα τσοντοκαναλα τους
      Η Ελλάδα έπρεπε να είναι το Ισραήλ των Βαλκανίων

      Μου αρέσει!

      • Οταν ο δημοσιογράφος μετατρεπεται σε δοσιλογο κ φερέφωνο του συστηματος κ οσο ο κλοιος σφίγγει θα γινουν πολυ χειρότερα πραγματα κ τοτε θα πέσουν κ πραγματικές πετριες. Γι αυτο ζημαζευτείτε, Ολη σας η ζωή δεν ειναι ενα στουντιο κοιταξτε τι γινεται γυρω σας υπαρχει μια μηχανή του κιμα η οποια αλεθει ελληνες πολιτες κ σε λιγο θα ρθει κ η σειρα σας οσο προστατευμένοι κ αν νομίζετε οτι είσαστε

        Μου αρέσει!

  12. «παρανομειτε το κοινο σας»…. ολο μισος εχθρα και παρρανοια, με τα χερια σηκωμενα να δειχνει τα νυχια της και γυρνουσε σαν λυσασμενο σκυλι γυρω απο τη δημοσιογραφο, και αρχισαν αμεσως τα ουρλιαχτα των τρελαμενων. αντι να τους βαλουν στο τρελοκομειο, τους αφηνουν να επιτεθουν σε παιδακια,δημοσιογραφους και γονεις.

    Μου αρέσει!

  13. μπραβο στους γονεις, μη κανετε πισω, προεχει η υγεια των παιδιων σας, γιατι αν παθουν κατι τα παιδια σας δεν θα στεναχωρηθει κανενας φιλης ουτε τσιπρας.

    Μου αρέσει!

  14. Εαν εντος 4-5 ημερων δεν σκασουνε στο Ωραιοκαστρο οι επαγγελματιες »αλληλεγγυοι» μαζι με τα φασισταρια γιαλατζι αναρχικους που εχουν ως εργοδοτη τον Σορος και μπαμπαδες υπουργους του τΣυριζα να δειρουνε τους γονεις να μη με λενε Αχιλλεα………..

    Μου αρέσει!

  15. τα προσφυγοπουλα αν τα αγαπουν τοσο ας τα στειλουν στο αμερικανικο κολεγιο και στη γερμανικη σχολη αθηνων, εκει που στελνουν οι κεραταδες οι πολιτικοι και οι δημοσιογραφοι τα παιδια τους.καλη δυναμη πατριωτες ουτε βημα πισω.

    Μου αρέσει!

  16. Μπάσταρδο είναι όλο σου το σόι σκουπίδι και τα παιδιά των ασιατών που μας κουβαλήσατε. Βάλε τους λάθορ στον κώλο σου και δρόμο. Εδώ είναι ΕΛΛΑΣ!!!

    Μου αρέσει!

  17. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ…Αγαπαω την Ελλαδα , θελω τη τήρηση του νομου, ο νομος δεν λεει κατι τετοιο για τους προσφυγες , ειναι της κυβερνησης κατασκευασμα..

    Μου αρέσει!

  18. ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ…ΑΓΡΙΑ… ΚΟΡΑΚΟ… ΑΓΕΛΑΔΙΑ.

    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΓΝΗΣΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΓΡΙΕΣ ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΥΡΟΥΝ ΣΤΟΥ ΣΤΩΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΝΤΣΙΟΥΤΣΙΟΥΡΑ ΚΙ ΤΣΚΑΤΟΥΡΟΥΝ ΚΙ ΤΣΒΡΙΖΟΥΝ ΚΙ ΤΖΑΝΑΘΥΜΑΤΟΥΝ ΤΣΑΚΩΝΟΥΝΤΑΣ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΣΛΕΝ ΝΑ ΠΑΝ ΝΑ ΓΑΜΘΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΛΟΠΕΙΔΑ ΟΛΑ…ΑΝΑΘΕΙΜΑ ΤΝΩΡΑ….ΝΤΡΟΠΙΑΣΑΝ ΤΧΩΡΑ…

    ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΖΑΤΖΟΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΚΩΛΟΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΖΑΤΟΓΡΙΕΣ ΑΓΡΙΕΣ ΣΚΥΛΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣΛΑΤΟΥΝ ΚΙ ΠΑΡΑΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΝ ΟΛΑ ΔΛΙΑ ΝΤΙ…ΠΑΡΑ ΠΟΥΛΥ…ΚΡΑΤΙΚΟ ΒΡΑΚΙ ΚΙ ΤΣΤΟΥΝ ΒΑΖΝ ΜΕΣΑ Η ΓΚΟΥΝΤΗΣ ΚΙ ΟΠΟΥ ΜΠΕΙ ΚΙ ΟΠΟΥ ΒΓΕΙ…ΚΙ ΗΣΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΣ ΟΥΤΕ ΨΟΥΜΙ…ΓΙΑΤΙ ΦΑΓΙ ΚΑΙ ΛΕΙΦΤΑ ΚΙ ΜΝΙ ΔΕΝ ΕΧΣ ΕΤΣ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ..ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΦΑΓΑΝ ΟΛΑ ΟΙ ΠΟΥΛΙΤΙΚΟΙ ΧΑΡΑΜΟΥΦΑΓΑΔΕΣ ΜΙΣΟΥΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ.

    ΕΞΩ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΤΟΣ.

    ΑΥΤΑ ΛΕΕΙ Η ΠΑΠΠΟΥΣ Η ΝΑΤΣΙΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΙ ΜΕΡΑ ΘΑ ΤΟΥΝ ΘΥΜΘΕΙΣ ΚΙ ΗΣΥ.

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.