ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ, ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ !!! ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ~ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ !!!

60-000-mko

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ  Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ  ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ  ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!

Ο Αγώνας των πολιτών Ωραιοκάστρου που έχει στιγματιστεί από όλους τους Νεοέλληνες υποτιθέμενους φιλελέ, δεν είναι ένας αγώνας μιας μερίδας ακροδεξιών η ρατσιστών πολιτών όπως τους χαρακτηρίζουν και τους βάζουν ταμπέλες!!! Ούτε είναι ένας αγώνας ενάντια σε δικαιώματα αθώων παιδιών που θέλουν να συμμετάσχουν στην μόρφωση και εκπαίδευση τους. Ο αγώνας που γίνεται αυτή την στιγμή στο Ωραιόκαστρο δεν γίνεται ενάντια στα 10 προσφυγόπουλα όπως υποστηρίζουν κάποιοι!!! Που σίγουρα δεν είναι προσφυγόπουλα με αποδεικτικά στοιχεία ντοκουμέντα που είναι καταγεγραμμένα στα αρχεία της αστυνομίας και του λιμενικού όπου αναφέρεται και ο πραγματικός σχεδόν αριθμός αυτών που έχουν εισβάλλει παράνομα στην Χώρα μας ,όπως και οι Χώρες καταγωγής κάποιων απο αυτούς που τουλάχιστον μπορούν να καταγράψουν. Γιατί πολλούς εξ αυτών δυστυχώς δεν μπορούν να τους καταγράψουν. Τα στοιχεία υπάρχουν και αν κάποιος τα έχει πρόχειρα ας μου τα δημοσιεύσει!!! Ο αγώνας αυτός λοιπόν γίνεται κατά των σχεδίων ισλαμοποίησης της Χώρας μας από τους κυβερνώντες!!! Κανένας γονιός που έχει παιδιά δεν είναι αναίσθητος με τα παιδιά όλου του κόσμου.

 

Αντίθετα ο κάθε γονέας που αγαπάει και πονάει το δικό του παιδί αγαπάει και τα παιδιά όλου του κόσμου!! Μιλάω για ευσυνείδητους γονείς!!!Ομως εδώ υπάρχει ένα πρόβλημα!!! Τα παιδιά αυτά που υποστηρίζουν ότι είναι απο εμπόλεμες ζώνες τα χρησιμοποιούν κάποιοι σαν προιόντα εκμετάλλευσης για διάφορους σκοπούς που εξυπηρετούν τα σχέδια της νέας τάξης και θέλουν να τα χρεώσουν στις συνειδήσεις των λαών.Αυτοί που υποκινούν όλους αυτούς τους λαούς της Μέσης Ανατολής είναι αυτοί που δημιούργησαν τους πολέμους στις χώρες τους!!! Είναι οι ίδιοι που τους κατέστρεψαν που τους σκότωσαν που τους ξεσπίτωσαν που τους άφησαν νηστικούς που τους αμπαλάρανε σε πακέτα και τους έστειλαν σε Ευρωπαικές χώρες όπου και τους χρεώνουν.

Είναι αυτοί οι ίδιοι που τους εκπαίδευσαν για αποστολές αυτοκτονίας και τους υποσχέθηκαν παραδείσους με πιλάφια και γυναίκες!!!!Είναι οι ίδιοι που τους εκπαίδευσαν να γίνουν τζιχαντιστές!!! Είναι οι ίδιοι που οπλίσανε ένα εξάχρονο παιδάκι με ένα όπλο ,με μία χειρομβοβίδα,με ένα μαχαίρι για να το μετατρέψουνε σε αδίστακτο πολεμιστή του ισλάμ!!!! Είναι αυτοι οι Αόρατοι ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ που έχουν αρπάξει παιδιά απο μάννες ,οικογένειες για να τα φορτώσουνε σε ένα σαπιοκάραβο με οποιονδήποτε μπορεί να τα χρησιμοποιήσει σαν ασπίδα σε μία τηλεοπτική κάμερα για να κάμψει τις ανθρώπινες συννειδήσεις!!! Είναι όλοι αυτοί που χρηματοδότησαν τις απρόσωπες ΜΚΟ και αλληλέγγυους, είναι όλοι αυτοί που πληρώνουν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για να τους προβάλλουνε και να αποσπάσουνε την συμπόνοια ΤΩΝ ΛΑΩΝ!!! Είναι όλοι αυτοί που πληρώνουνε τους διακινητές δουλέμπορους ανθρώπινων ζωών για να τους μεταφέρουνε έναντι αδράς πληρωμής με όποια σύχρηστη συνθήκη για αυτούς χωρίς να υπολογίζουν πόσοι απο αυτούς κινδυνεύουν να χαθούν με τις παράνομες μεταφορές τους πόσοι απο αυτούς βυθίστηκαν απο σαπιοκάραβα!!!

Είναι όλοι αυτοί ΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ που κόπτονται για τα υποτιθέμενα ανθρώπινα δικαιώματα,όμως δεν κόπτονται για τα παιδιά της Αφρικής η άλλων Χωρών που λιμοκτονούν απο πείνα!!! Είναι όλοι αυτοί που κόπτονται για την ΕΙΡΗΝΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΟΠΛΑ!!! ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΙΟΥΣ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΕΡΟΥΝ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΥΝ!!! ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΕΝΩ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ!!! ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ!!! ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ!!! ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΟΡΑΤΟΙ ΠΟΥ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΜΙΣΟΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!!!

Αυτοι λοιπόν οδηγήσανε την Χώρα μας τις χώρες τους σε διάλυση!!! Αυτοί που κόπτονται υποτίθεται για τα δικαιώματα αθώων παιδιών που είναι θύματα εκμετάλλευσης τα έφεραν ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και σε ΑΛΛΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ για να εξυπηρετήσουνε δικά τους σχέδια και όχι γιατί νοιάζονται για αθώα προσφυγόπουλα η για λαθρομεταναστόπουλα!!! Τους έφεραν τους πλήρωσαν για να τους φέρουνε ενώ τους τάξανε επίγειους παραδείσους,πλήρωσαν τις ΜΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥς ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ,και τους πέταξαν σαν σκουπίδια σε αποθήκες ψυχών η HOT SPOT,όπως αποκαλούν τις αποθήκες και τα επόμενα σχέδια τους να τους νομιμοποιήσουν με παράνομους και αντισυνταγματικούς νόμους όπως αυτόν τον νόμο περί ιθαγένειας που ψήφησαν πρόσφατα !!!

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΡΦΩΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΟΠΟΥ ΕΑΝ ΦΟΙΤΗΣΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ!!! ΑΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝ ΜΟΡΦΩΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!! Γιατί αν το πραγματικό ενδιαφέρον τους ήτανε για να μορφώσουνε αυτά τα παιδιά θα προχωρούσανε πρώτα στην εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας όπως συνέβη και με άλλους αλλοδαπούς και μετά θα προχωρούσανε στην ένταξη τους σε σχολεία!!! Ομως το σχέδιο τους δεν είναι αυτό!!! Το σχέδιο τους είναι να φέρουνε 5.000.000 λαθρομετανάστες στην χώρα μας κατόπιν δηλώσεως ντοκουμέντου που υπάρχει σε βίντεο εκπαιδευτικού που το έχουν αποδεχθεί οι κυβερνώντες!!!

ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ!!! ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ Η ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΑΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΑΣ ΠΟΥ ΠΕΙΝΟΥΣΑΝΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝΕ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΔΙΟ; Ε;;; ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ;;;;;; ΕΚΔΗΛΩΣΑΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ;;;Ε ;;;; ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΟΥΣ;;;; Ε;;;;; ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ ΤΟΥ;;;Ε;;;; ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥ Η ΤΟ ΝΕΡΟ;;;Ε;;;;Και επειδή την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΒΙΩΣΕ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΜΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ ΕΥΘΑΡΣΩΣ::: ΟΧΙ!!!! ΟΧΙ!!! ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΟΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΤΗ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑ!!! ΚΑΙ ποιός είναι ρε εσείς ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ;Ο ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ;ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ;; Η ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ;ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΡΕΕΕΕΕ ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕ!!!

Αυτοι που την αδικία την επιβάλλουν με νόμους;;;Ποιός είναι φασίστας αυτοί που θέλουν ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΘΕΛΟΥΝΕ ΜΕ ΣΚΥΜΜΕΝΟ ΤΟ ΚΕΦΆΛΙ;;;Η ΕΜΕΙΣ;;; ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΡΕΕΕ;;;;ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΩΧΝΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠ[Ο ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΕ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΣΟΥ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΣΟΥ Η ΕΜΕΙΣ;ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΡΕΕΕΕ;;;;;ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕ!!! ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ,ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΣΤΑΥΡΟ;;;

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΣΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΓΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ,ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΑΡΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΖΟΥΝΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΔΙΚΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝΕ; ΕΕΕΕ!!!! ΞΥΠΝΑΤΕ!!!!! ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ!!!! ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΜΠΟΥΡΓΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΡΙΑ!!! ΟΤΑΝ ΧΤΙΣΟΥΝΕ ΤΑ ΤΕΜΕΝΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΚΑΘ΄ΟΛΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΝΕΜΕΛΟΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΙΝΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΡΤΣ!!!

ΞΥΠΝΑΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙΚΥΚΛΩΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΤΙΜΙΕΣ ΤΟΥΣ!!! ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΥΣΣΩΜΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝΕ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΕΝΑ ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ!


Anna Art

7 σκέψεις σχετικά με το “ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ, ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ !!! ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ~ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ !!!

 1. Βόρειος Ήπειρος γη Ελληνική

  ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ…. ΛΟΥΦΑΞΑΝ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΙΠΟΤΑ! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΓΗ… ΔΕΝ «ΠΟΥΛΑΕΙ» ΤΟ ΘΕΜΑ; (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

  ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΑΥΤΑ… ΜΜΕ; ΠΟΥΘΕΝΑ! ΔΕΝ «ΠΟΥΛΑΕΙ» ΤΟ ΘΕΜΑ; ΑΠΟΛΥΤΗ Σ Ι Γ Η…

  Ξεχείλισε όλο το Σύνταγμα από τη γαλανόλευκη γιγαντοσημαία της Βορείου Ηπείρου! Δείτε τον Βυζαντινό Δικέφαλο Αετό με το ξίφος και το στέμμα με τον Σταυρό. Αυτά δεν θα σας τα δείξουν και δεν θα τα δείτε πουθενά. Ορισμένοι να είστε σίγουροι ότι θα φάνε τα «λυσσακά» τους!

  Πιο συγκεκριμένα:

  Την δική του δυναμική παρουσία είχε ο Εθνικός Σύλλογος Βόρειος Ήπειρος 1914 κατά τον εορτασμό της 103ης επετείου της ανακηρύξεως της Αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου, στην εκδήλωση που διοργανώθηκε στην Αθήνα την Κυριακή 19η Φεβρουαρίου, από τον ιστορικό Σύλλογο Βορειοηπειρωτών.

  (Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι υπέροχες φωτογραφίες που ακολουθούν, πρέπει να είναι «εξόχως δυσεύρετες»… Με δυσκολία τις εντοπίσαμε. Λέτε να ενοχλούν κάποιους;; «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ»- ‘ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV’)

  Πλήθος συλλόγων έλαβαν μέρος, καθώς και εκατοντάδες Βορειοηπειρώτες και Ελλαδίτες πατριώτες. Τον ξεχωριστό όμως παλμό, έδωσε η γ ι γ α ν τ ο σ η μ α ί α της Βορείου Ηπείρου με την οποία έκαναν πορεία τα μέλη και οι φίλοι του ΕΣΒΗ 1914, ξεκινώντας από την πλατεία Ομονοίας και διανύοντας την Οδό Σταδίου.

  Στον άξονα που συνδέει τις δύο κυριότερες πλατείας της πρωτευούσης της Ελλάδος (Ομονοίας και Συντάγματος) ακούγονταν συνθήματα για την κατεχόμενη Ήπειρο, έως ότου η πομπή φτάσει στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Καρύτση, όπου τελέστηκε η Δοξολογία για την επέτειο.

  ΚΥΡΙΑΚΗ 19η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017, ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ…

  ΚΑΝΑΛΙΑ; ΠΟΥΘΕΝΑ!

  ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ; ΠΟΥΘΕΝΑ!

  ‘ΡΕΠΟΡΤΕΡΣ’ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ; ΠΟΥΘΕΝΑ!

  …»ΔΑΙΜΟΝΙΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ»; ΠΟΥΘΕΝΑ!

  ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ! ΔΕΝ «ΠΟΥΛΑΕΙ» ΤΟ ΘΕΜΑ; ΑΠΟΛΥΤΗ Σ Ι Γ Η …

  ΕΠΕΙΔΗ Η ΜΑΡΤΥΡΙΚΗ ΜΑΣ & ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΗ ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ, ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΕ ΘΥΣΙΕΣ & ΑΙΜΑ, ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ ΞΑΝΑ & ΞΑΝΑ & ΞΑΝΑ, ΔΕΝ «ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ» ΣΤΟΥΣ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΥΣ «ΑΥΡΙΑΝΟΥΣ» ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ…


  Ειμαστε υπο κατοχην ρουφιανων χαφιεδων και προδοτων. Η Ελλαδα ειναι υπο κατοχη καταλαβετε το..

  ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ!!!ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ Κ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΥΤΕΣ ΜΑΣ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ Κ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ,ΑΠΑΝΤΡΙΔΕΣ,ΑΛΗΤΕΣ,ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ,ΚΛΕΦΤΕΣ,ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ,ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ Κ ΚΑΘΕ ΣΑΠΙΛΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Κ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ….

  Βόρειος Ήπειρος γη Ελληνική

  Αρέσει σε 1 άτομο

 2. ΖΗΤΩ Η ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

  ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΚΡΑΤΙΑΣ.

  ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΣΕ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΝΙΚΟ ΑΣΜΑ. ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΚΑΜΜΕΝΟ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΝΑΚΑΤΟΜΕΝΟ…

  ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΙΔΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΟ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΜΠΑΧΑΛΕΔΕΣ ΚΑΙ ΧΑΛΕΔΕΣ.

  Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ Η ΟΧΙ.

  ΕΧΩ ΜΙΑΝ ΑΔΕΦΛΗ
  ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΛΑΗΘΙΝΗ
  ΤΗ ΛΕΝΕ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΡΙΟ
  ΤΗΝ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ.

  ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΜΑΚΡΙΑ
  ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΚΟΡΙΤΣΑ
  ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΡΑΓΙΖΕΤΑΙ
  Η ΔΟΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΡΔΙΑ.

  ΘΑ ΤΡΕΞΩ ΕΝΑ ΠΡΩΙ
  ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΤΑΓΗ
  ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΩ ΣΤΟΡΓΙΚΑ
  ΤΗΝ ΔΟΛΙΑΜ ΑΔΕΛΦΗ.

  ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΣΜΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΓΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟ….ΣΛΑΒΟ…ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΟΥ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.

  ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΝΑ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ Ο ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.

  ΕΞΩ ΟΙ ΤΣΑΜΟ ΑΛΒΑΝΟΦΩΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ.

  ΖΗΤΩ Η ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ….ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΓΝΗΣΙΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.

  Μου αρέσει!

 3. Ποιον ενοχλεί ο πίνακας «Η Ελλάς Ευγνωμονούσα»;

  Στο πρωθυπουργικό γραφείο άλλαξε η διακόσμηση. Ο κ. Τσίπρας αποκαθήλωσε τον πίνακα του Θεοδώρου Βρυζάκη « Η Ελλάς Ευγνωμονούσα» και έβαλε στη θέση του έναν πίνακα αφηρημένης τέχνης. Επειδή το γραφείο του εκάστοτε Πρωθυπουργού το επισκέπτονται πολλοί ξένοι επισκέπτες και επειδή οι συμβολισμοί και η σημειολογία εκφράζουν τις βαθύτερες απόψεις του Πρωθυπουργού καλό είναι να αναρωτηθούμε δημοσίως: Γιατί αυτή η αλλαγή; Τί συμβολίζει, τί εξυπηρετεί;

  Ο πίνακας του Βρυζάκη φιλοτεχνήθηκε το 1858 και ανήκει στην Εθνική Πινακοθήκη. Από το 1982, επί Ανδρέα Παπανδρέου, κοσμούσε το γραφείο του Πρωθυπουργού και μάλιστα βρισκόταν πίσω από την πολυθρόνα του εκάστοτε Προέδρου της Κυβερνήσεως. Ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν ο πρώτος που τον απομάκρυνε. Ο Αντώνης Σαμαράς προς τιμήν του τον επανέφρε. Τώρα ο Αλέξης Τσίπρας αποδεικνύεται αγνώμων προς τους αγωνιστές του 1821 και μιμείται τον Γ. Α. Παπαπανδρέου. Άλλωστε δεν είναι το μόνο σημείο, στο οποίο τον μιμείται. Δεκάδες συνεργάτες του μνημονιακού Γ.Α.Π. κατέχουν σήμερα θέσεις υπουργών και συμβούλων της κυβερνήσεως, η οποία υποτίθεται ότι θα μας βγάλει από το μνημόνιο!

  Ο πίνακας, λοιπόν, απομακρύνθηκε και αντικαταστάθηκε από κάτι εξωτικό και ακατανόητο, χωρίς καμμία αναφορά στην Ιστορία μας, στη φύση μας, στην παράδοσή μας. Ο κ. Τσίπρας δείχνει με τη νέα επιλογή του ότι δεν είναι υπερήφανος για το 1821, για τους αγωνιστές της Πίστεως και της Πατρίδος, γενικά για το παρελθόν μας. Μάλλον ονειρεύεται ένα μέλλον συγκεχυμένο σαν τον νέο πίνακα που επέλεξε. Η Ελλάς δια του Πρωθυπουργού της δεν ευγνωμονεί πλέον τα τέκνα της που θυσιάσθηκαν για την Ελευθερία.

  Ο Θεόδωρος Βρυζάκης έγινε γνωστός από αυτόν τον πίνακα και από την περίφημη αναπαράσταση της Εξόδου του Μεσολογγίου. «Η Ελλάς Ευγνωμονούσα» παρουσιάζει την Ελλάδα σαν μία γυναίκα με αρχαίο μανδύα, στεφανωμένη και ευγνωμονούσα διάφορες αγωνιστικές μορφές, οι οποίες τής χάρισαν την Ελευθερία. Ο πίνακας παρουσιάζει τους πρωταγωνιστές της Επαναστάσεως, αλλά και τους πρωτομάρτυρες, όπως ο Ρήγας Βελεστινλής, οι οποίοι άνοιξαν τον δρόμο και έσπειραν τον σπόρο. Είναι απαραίτητο κατά την άποψή μου να υπάρχει αυτός ο πίνακας στο Πρωθυπουργικό γραφείο για να καταδεικνύει ότι η σημερινή Ελλάς οφείλει την ύπαρξη και την Ανεξαρτησία της στο 1821, σε όσους το προετοίμασαν και σε όσους το υλοποίησαν. Η απόρριψη του πίνακα αυτομάτως σημαίνει και απόρριψη του 1821. Σημαίνει την απόρριψη των ιδανικών και των αξιών που οδήγησαν στο 1821. Η απομάκρυνση του πίνακα και η αντικατάστασή του με έργο άσχετο προς την ελληνική ιστορία υποδηλώνει συνειδητή προσπάθεια των κυβερνώντων να αποκόψουν το παρόν από το παρελθόν, να απομακρύνουν τον λαό μας από τα ελληνορθόδοξα ιδεώδη του 1821.

  Φαίνεται ότι η ηγεσία της κυβερνήσεως ενοχλείται από το 1821, επειδή δεν ήταν ταξική εξέγερση. Ήταν πανελλήνιος και παλλαϊκός αγώνας για τον Χριστό και την Ελλάδα. Ήταν μία μάχη Χριστιανών κατά αλλοθρήσκων, Ελλήνων κατά Οθωμανών, καταπιεσμένων κατά κατακτητών. Όσοι ενοχλούνται από τον πίνακα προφανώς δεν θέλουν να βλέπει ο ξένος επισκέπτης τον Ρωγών Ιωσήφ, τον Επίσκοπο – ήρωα του Μεσολογγίου, ο οποίος εκφράζει στον πίνακα τη συμμετοχή των ματωμένων ράσων. Δεν θέλουν να παρουσιάζεται η Ελλάς ως αρχαία ελληνίδα ώστε να μην προβάλλεται η συνέχεια του Ελληνισμού. Δεν θέλουν να προβάλλεται ο Ρήγας, ο οποίος με τη Χάρτα του θεμελίωσε τη Μεγάλη Ιδέα.

  Οι αγώνες της Εκκλησίας μας, η πίστη στη διαχρονική συνέχεια του Ελληνισμού και οι αξίες των Αγωνιστών ενοχλούν. Η αριστερή διακυβέρνηση στη θέση τους βάζει την ασάφεια της σύγχρονης τέχνης. Ο Πρωθυπουργός κλείνει το 1821 στην αποθήκη. Ελπίζω να επανορθώσει το λάθος του!

  Κ.Χ. 7.3.2015

  ΠΗΓΗ: http://www.antibaro.gr/article/12364

  Μου αρέσει!

 4. ΤΑ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ.

  ΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ.

  ΣΑΣ ΚΑΝΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΧΙΛΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΑΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΦΥΓΑΤΕ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΓΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΕΝΝΗΣΕ ΛΛΑΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΕΘΡΕΨΕ.

  ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΙ ΚΑΛΩ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΤΣΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΡΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΜΕΧΡΙ ΔΕΚΑ ΚΑ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΥΣ ΚΟΛΑΚΕΣ ΔΡΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΣΤΙΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ.

  ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΕΓΓΟΝΙΑ
  ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΕΤΕ
  ΠΡΙΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΧΑΘΕΙΤΕ
  ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ
  ΚΑΘΙΣΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΚΕΙ
  ΣΤΗΝ ΣΚΥΛΑ ΑΓΡΙΑ ΒΟΥΛΗ
  ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ
  ΔΩΣΤΕ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ
  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ
  ΣΤΑ ΠΑΡΚΑ ΤΡΥΓΥΡΝΑΜΕ
  ΣΑΝ ΖΗΤΙΑΝΟΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ
  ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΕΓΝΗ ΧΑΨΙΑ ΨΩΜΙ
  ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΤΑΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΞΕΝΟΦΕΡΤΑ
  ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΑΤΕ
  ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ
  ΜΕ ΣΤΗΘΙΑ ΠΛΗΓΩΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ
  ΜΕ ΜΑΤΙΑ ΒΟΥΡΚΩΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΛΕΜΕ
  ΕΜΕΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ
  ΘΑ Σ ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΜΑΚΡΙΑ ΠΟΛΥ,
  ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΕΛΛΑΔΑ.

  Μου αρέσει!

 5. ΤΡΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΟΡΦΑΝΑ.

  ΧΤΥΠΑ ΚΑΜΠΑΝΑ ΘΛΙΒΕΡΑ.

  ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΛΕΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΑΥΤΗ….ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ Ε ΓΩ ΣΑΝ ΕΙΔΑ ΔΑΚΡΥΣΑ ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.

  ΤΡΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΟΡΦΑΝΑ ΑΠΟ ΠΑΤΕΡΑ.

  ΤΡΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΟΡΦΑΝΑ
  ΤΑ ΔΥΟ ΠΗΓΑΝ ΣΤΑ ΞΕΝΑ
  ΑΦΗΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥΣ
  ΜΕ ΜΑΤΙΑ ΔΑΚΡΥΣΜΕΝΑ.

  Ο ΕΝΑΣ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΕ
  ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ
  ΚΙ ΕΓΩ ΠΕΘΑΙΝΩ ΖΩΝΤΑΝΟΣ
  ΚΑΜΙΑ ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ.

  ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ
  ΕΙΜΑΙ ΣΤΑΥΡΟΜΕΝΟΣ
  ΑΠΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ
  ΒΑΡΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΜΕΝΟΣ.

  ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΙΜΑ ΑΠ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ
  ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ
  ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ
  ΣΤΗΝ ΠΕΘΑΜΕΝΗ ΜΑΝΑ.

  ΧΤΥΠΑ ΚΑΜΠΑΝΑ ΘΛΙΒΕΡΑ
  ΧΤΥΠΑ ΚΑΙ ΠΟΝΕΜΕΝΑ
  ΠΕΘΑΙΝΩ ΜΟΝΟΣ ΚΙ ΕΡΗΜΟΣ
  ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΞΕΝΑ.

  ΣΑΝ ΧΤΥΠΟΥΣΕ Η ΚΑΜΠΑΝΑ
  ΤΟΤΕ ΘΛΙΒΕΡΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ
  ΚΑΙ ΘΑΨΑΝΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ
  ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΣΤΑ ΞΕΝΑ
  ΕΚΛΑΙΓΑ ΜΑΝΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ
  ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΛΕΩ
  ΝΑ ΜΕ ΠΛΑΚΩΝΕ Η ΚΑΜΠΑΝΑ
  ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΞΕΝΑ
  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΑ ΟΥΤΕ ΜΑΝΑ
  ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ
  ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
  ΕΙΔΑ ΜΙΑΝ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ
  ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΠΕΘΑΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ
  ΕΓΩ ΗΜΟΥΝΑ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΑ
  ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΞΕΝΙΤΙΑ
  ΚΑΙ ΕΡΙΞΑ ΕΝΑ ΔΑΚΡΥ ΕΚΕΙ
  ΣΤΗΝ ΞΕΝΗ ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΓΗ
  ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΤΟ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
  ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ. ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ.

  ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΥΤΑ ΤΑ ΣΤΙΧΑΚΙΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΡΗΚΑΝ ΟΥΤΕ ΜΑΝΑ ΟΥΤΕ ΠΑΤΕΡΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΠΠΟΥ ΓΙΑΤΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΖΟΥΝΕ ΑΛΛΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ.

  ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΝΙΤΕΥΤΕΙΤΕ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΤΕ ΤΟ ΑΓΡΙΟ ΔΡΑΚΟ ΚΑΙ ΘΕΡΙΟ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ ΚΑΙ ΚΟΛΑΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ.

  ΠΑΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΩΘΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΣΤΑ ΚΛΑΔΙΑ ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΜΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ
  ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΚΑΓΕΙΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΨΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 300.

  ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΠΡΙΝ Η ΨΥΧΗ ΣΑ ΒΓΕΙ..ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝΕ ΤΑ ΑΚΑΤΑΛΒΙΣΤΙΚΑ ΤΡΟΠΑΡΙΑ ΤΑ ΟΒΡΑΙΚΑ…ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΞΕΝΙΤΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΑΚΙΑ.

  300 ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΘΑΥΤΕΣ.

  ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΕΝΑ.

  ΝΥΧΤΑ ΧΩΡΙΣ ΞΗΜΕΡΩΜΑ.

  ΝΥΧΤΑ ΧΩΡΙΣ ΞΗΜΕΡΩΜΑ
  ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ
  ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΗΓΕΣ Π ΑΝΟΙΞΑΝΕ
  ΜΑΤΩΣΑΝ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΜΟΥ.

  ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ
  ΠΑΘΑΜΕΝΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ
  ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΗΣΕΙ ΟΛΟΙ
  Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ.

  ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΣΤΑ ΚΛΑΔΙΑ
  ΘΑ ΡΙΞΩ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΜΟΥ
  ΝΑ ΑΝΑΨΩ ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΦΩΤΙΑ
  ΝΑ ΚΑΨΩ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ.

  ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΤΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ
  ΚΛΑΙΝ ΑΠΟ ΠΟΝΟ ΤΑ ΚΛΑΔΙΑ.

  ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΔΑΚΡΥΣΕ
  ΣΑΝ ΕΦΥΓΑ ΣΤΑ ΞΕΝΑ
  ΚΑΙ ΠΟΝΕΣΕ ΚΑΙ ΑΚΛΨΕ
  ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΕΝΑ.

  ΝΑ ΜΗΝ ΡΩΤΑΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ ΕΓΡΑΨΕ ΕΝΑΣ ΠΟΙΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΞΕΝΗ ΓΗ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΠΑΤΙΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΧΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΧΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΙΣΟΠΕΘΑΜΕΝΟΙ.

  ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΤΣΙΦΛΙΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΓΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΤΗΜΟ ΝΕΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΙ ΕΝ ΕΤΗ 2017.
  ΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΒΑΛΙΤΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΞΕΝΙΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΨΩΜΙ.

  ΣΚΥΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ.

  ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ….ΑΛΛΑ ΔΙΑΒΟΛΟΚΟΙΝΩΝΙΑ….ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΗ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΣΕ ΖΩΝΤΑΝΟ.

  ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ
  ΕΙΜΑΙ ΣΤΑΥΡΟΜΕΝΟΣ
  ΑΠΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ
  ΒΑΡΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΜΕΝΟΣ.

  ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΕΓΩ ΣΤΑΥΡΩΘΩ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΘΑ ΣΤΑΥΡΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΙΑ ΜΕΡΑ.

  ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΑΣΗ ΚΑ ΤΑ ΒΟΥΝΑ Η ΙΤΟΡΙΑ ΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΙΜΑ
  ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ Η ΣΚΕΨΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΟΛΟΦΟ ΝΗΣΑΤΕ ΚΙ ΑΥΤΗ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ. Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.

  Μου αρέσει!

 6. ΑΧ ΚΑΙ Ν ΑΜΟΥΝΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΕΓΩ.

  Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ Ο ΑΚΤΗΜΟΝΑΣ ΑΓΡΟΤΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ.

  ΘΑ ΕΔΕΙΝΑ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ, ΤΟ ΛΕΝ ΟΙ ΠΕΤΡΟΠΕΡΔΙ ΚΕΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ Τ ΑΗΔΟΝΙΑ, ΩΡΕ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ.
  ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ…
  ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ, ΚΩΣΤΑ ΧΑΛΟΥΛΙΑΚΟ ΑΠΟ ΣΒΟΡΩΝΗ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ, Ν ΑΜΟΥΝΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ..

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.