Όργιο σταλινικής λογοκρισίας από τα κρατικοδίατα κομματόσκυλα της Συριζ-ΕΡΤ ~ [βίντεο]

Όργιο σταλινικής λογοκρισίας από τα κρατικοδίατα κομματόσκυλα της Συριζ-ΕΡΤ

Οι χρυσοπληρωμένοι αργόμισθοι κηφήνες του κρατικοδίαιτου μορφώματος της Συριζ-ΕΡΤ ξαναχτύπησαν με δύο ακόμη άθλιες αποφάσεις κατά της Χρυσής Αυγής, αλλά και κάθε έννοιας πολυφωνίας και τήρησης των βασικών Αρχών του Συντάγματος.

Η συμμορία Τσίπρα-Παππά-Τσακνή-Ταγματάρχη και σία, κλιμακώνοντας τον πόλεμο ενάντια στη μόνη φωνή Εθνικής Αντίστασης, τον Λαϊκό Σύνδεσμο – Χρυσή Αυγή, αποφάσισαν

Α) Να μην μεταδώσουν ζωντανά την σημερινή ομιλία του Αρχηγού του Κινήματος στην κοινοοβουλευτική μας ομάδα. Ξεπερνώντας κάθε όριο αθλιότητας προχώρησαν ακόμα πιο πέρα την σταλινική τους λογοκρισία και ακύρωσαν ακόμα και την μαγνητοσκοπημένη προβολή της ομιλίας για σήμερα. Τελικά, η κρατική τηλεόραση θα προβάλλει κονσέρβα ΑΥΡΙΟ την σημερινή ομιλία, σκοπεύοντας με την ενέργεια αυτή να την καταστήσουν ανεπίκαιρη και να μειώσουν τα ποσοστά τηλεθέασης, λόγω τριημέρου.

Β) Εντελώς παράνομα η διοίκηση των συριζομούρηδων της ΕΡΤ ΚΟΒΕΙ και το livestream, δηλαδή την προβολή της ομιλίας του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου στο διαδίκτυο. Η ενέργεια αυτή συνιστά κατάφωρη παραβίαση των θεμελιωδών Αρχών του Συντάγματος και αποδεικνύει πόσο πολύ φοβούνται την φωνή της Αλήθειας οι υπάλληλοι της ανθελληνικής εξουσίας.

Το Νομικό τμήμα της Χρυσής Αυγής προβαίνει άμεσα στην κατάθεση αγωγής σε βάρος της διορισμένης διοίκησης της ΕΡΤ. Θα τα πούμε στα δικαστήρια με όλους όσους έχουν πάρει εργολαβία, την βρώμικη αποστολή φίμωσης της μόνης ελεύθερης φωνής που αντιστέκεται στα βρώμικα σχέδια του πολιτικού κατεστημένου.

Oι φίλοι του Κινήματος καλούνται να παραμείνουν συντονισμένοι στην ιστοσελίδα μας. Όσες παράνομες αποφάσεις και να λάβουν οι εχθροί της Αλήθειας, η φωνή της Χρυσής Αυγής θα συνεχίσει να ακούγεται σθεναρά και να μεταδίδεται μέσω του μοναδικού ελεύθερου βήματος.

 

5 σκέψεις σχετικά με το “Όργιο σταλινικής λογοκρισίας από τα κρατικοδίατα κομματόσκυλα της Συριζ-ΕΡΤ ~ [βίντεο]

  1. Η θριαμβευτική υποδοχή των βουλευτών της Χρυσής Αυγής από τους ενστόλους, οι αστυνομοπατέρες, η φυλλάδα των Ιών και η αλήθεια – ΒΙΝΤΕΟ

    Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017


    Ως γνωστόν, το μνημονιακό ψευδοκράτος των λακέδων της Μέρκελ απαντά =όπου μπορεί- με παρακρατικούς κουκουλοφόρους στην παρουσία βουλευτών της Χρυσής Αυγής σε δημόσιες εκδηλώσεις – όπως έγινε προχθές στα Γιάννενα. Ωστόσο, ήταν κομματάκι δύσκολο να πράξει αναλόγως και στην χθεσινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας των ενστόλων, οπότε επιστρατεύθηκαν οι… άοπλοι σύντροφοι των ΜΜΕ να διαστρεβλώσουν την αλήθεια με τα κραυγαλέα ψέματά τους, για την εκεί παρουσία ομάδας βουλευτών μας.
    Και βρέθηκαν εκεί οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, προσκεκλημένοι δεκάδων σωματείων αστυνομικών, πυροσβεστών και λιμενικών απ’ ολόκληρη τη χώρα, κι όχι των αστυνομοπατέρων της παντελώς απαξιωμένης ΠΟΑΣΥ των Γερακαράκων.
    Οι τελευταίοι λύσσαξαν στην κυριολεξία με την παρουσία των βουλευτών μας κι ακόμα περισσότερο από την θερμότατη υποδοχή που τους επιφύλαξαν οι ένστολοι – οι οποίοι, κατά γενικήν ομολογία, ψηφίζουν κατά πλειοψηφία (γύρω στο 50%!) Χρυσή Αυγή. Και το χειρότερο ποιο ήταν για τους Γερακαράκους; Ότι δεν τολμούσαν να κατέβουν κάτω στους ενστόλους και να στήσουν επεισόδιο κατά των βουλευτών μας, γιατί σίγουρα θα είχαν να αντιμετωπίσουν την οργή των απλών ενστόλων!

    Αλλά, η ώρα περνούσε, τα τηλέφωνα (από το υπουργείο και το μπουμπουκαριό…) είχαν πάρει φωτιά («Τι σας έχουμε εκεί πέρα και σας νταντεύουμε; Διώξτε τουςςςςςςςςςςςς!») και το άγχος των αστυνομοπατέρων ολοένα και μεγάλωνε.
    Κάποιος, λοιπόν, έριξε την ιδέα: το και το… Να το πούμε από μικροφώνου». Και το είπαν: «Καλούνται να αποχωρήσουν οι εκπρόσωποι των κομμάτων που δεν έχουν προσκληθεί»! Σιγά να μην έλεγαν «της Χρυσής Αυγής»… Το ήξεραν πως θα εισέπρατταν ένα μυριόστομο «ουυυυυυυυυ»!
    Φυσικά, οι εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής τους έγραψαν στα παλαιότερα των υποδημάτων και απεχώρησαν όταν ολοκλήρωσαν το έργο τους – 35 λεπτά μετά από την από μικροφώνου (ή μήπως… χωνιού;) πρόκληση των Γερακαράκων.
    Κι όλα αυτά που σας περιγράψαμε, αποδεικνύονται περίτρανα από το φωτογραφικό υλικό, αλλά και από τα ρεπορτάζ των μη στημένων δημοσιογράφων.
    Ας λένε, λοιπόν, οι μανιασμένοι εχθροί της αστυνομίας (της «μπατσαρίας», στη γλώσσα τους…) της φυλλάδας των Ιών «Όλοι μαζί και… οι Κασιδιάρηδες χώρια». Πολύ θα το’ θελαν, αλλά δε θα τους γίνει η χάρη!
    (ΥΓ): Όσο για τους Γερακαράκους, τους… καταλαβαίνουμε, καθώς αντιμετωπίζουν ήδη την οργή του υπουργού και του Μπουμπούκου τους. Υπομονή, θα τους… περάσει!

    Αρέσει σε 1 άτομο

  2. Ηλίας Παναγιώταρος: Ο Σύριζα φτωχοποιεί τους Έλληνες και εμμένει στην πολιτική των ανοιχτών συνόρων – BINTEO

    Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017


    «Η Ευρώπη αλλάζει, ενώ ο Σύριζα παραμένει ουραγός στην πολιτική της Μέρκελ και των διεθνών τοκογλύφων»
    Ο βουλευτής Β’ Αθηνών Ηλίας Παναγιώταρος τοποθετήθηκε επί του νομοσχεδίου «Συμπληρωματικά Μέτρα εφαρμογής του κανονισμού 1141/2014 περί ευρωπαϊκών πολιτικών κομμάτων και ιδρυμάτων, Μέτρα επιτάχυνσης του κυβερνητικού έργου του αρμοδίου υπουργείου Εσωτερικών και άλλες διατάξεις» όπου τόνισε ότι για μια ακόμη φορά η κυβέρνηση Σύριζα συνεχίζει την μνημονιακή και ρουσφετολογική πολιτική της.
    Ο Συναγωνιστής τόνισε ότι η συγκυβέρνηση Σύριζα-Ανέλ αδυνατεί να συνειδητοποιήσει την επερχόμενη αλλαγή σε ολόκληρη την Ευρώπη, με το Brexit στην Βρετανία, την άνοδο της Λεπέν στην Γαλλία και το πρόσφατο δημοψήφισμα που διεξήχθη στην Ιταλία. Οι Ευρωπαίοι ξυπνούν και αντιτίθενται στην λαθρομετανάστευση και την ισχύουσα οικονομική κατάσταση.
    Αντιθέτως, υπό την εθνοκτόνο πολιτική της κυβέρνησης η Ελλάδα βυθίζεται όλο και περισσότερο στην φτώχεια και την παρακμή, με το 92% των πολιτών να δηλώνουν χτυπημένοι από την κρίση και τους μισούς Έλληνες να έχουν αναγκαστεί σε μείωση των βασικών τους ειδών λόγω ανέχειας.
    Μάλιστα, ο Ηλίας Παναγιώταρος τόνισε ότι όσον αφορά τον ρόλο της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Ανάπτυξης και Ανασυγκρότησης, είναι γεγονός ότι αυτή ανέκαθεν χρηματοδοτούσε τριτοκοσμικές και φτωχές χώρες, οπότε η Ελλάδα ανήκει πλέον σε αυτήν την κατηγορία.
    Ο βουλευτής έκλεισε τον λόγο του σημειώνοντας ότι ο Σύριζα ακολουθεί έναν λανθασμένο δρόμο, ανίκανος να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα και στο γεγονός ότι η Ευρώπη αλλάζει προς όφελος των Λαών και των Πατρίδων.

    Αρέσει σε 1 άτομο

  3. Εφημερίδα “Δημοκρατία”: Ανθελληνική κυβερνητική πρόκληση – Μέσα στις ημέρες της Λαμπρής θα παραδοθεί το τζαμί στον Βοτανικό!

    Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017


    Εφημερίδα “Δημοκρατία”: Ανθελληνική κυβερνητική πρόκληση – Μέσα στις ημέρες της Λαμπρής θα παραδοθεί το τζαμί στον Βοτανικό!
    Σαν «γιουσουφάκι» των τούρκων κινείται όχι μόνο η κυβέρνηση αλλά και όλο το φάσμα του «συνταγματικού τόξου», το οποίο ψήφισε την ανέγερση τεμένους στον Βοτανικό.
    Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία» η οποία κάτω από τον τίτλο «Πανηγυρίζουν οι Τούρκοι για το τζαμί στον Βοτανικό» και υπότιτλο «Η κυβέρνηση βιάζεται να το παραδώσει εν μέσω Πάσχα(!) ενώ η Άγκυρα ζητά άδεια λειτουργίας για 70 παράνομους χώρους», αναφέρει, μεταξύ άλλων, τα εξής για το συγκεκριμένο ζήτημα:
    «Τη στιγμή που οι δομές της χώρας καταρρέουν, η κατασκευή του επίσημου μουσουλμανικού τεμένους δείχνει πως αποτελεί προτεραιότητα, καθώς θα ολοκληρωθεί σε χρόνο-ρεκόρ και θα παραδοθεί, εν μέσω Πάσχα, τον Απρίλιο! Η Ελλάδα, χωρίς να ακολουθεί το στρεβλό παράδειγμα άλλων ευρωπαϊκών χωρών (που δεν ελέγχουν τη λειτουργία αντίστοιχων χώρων προσευχής) και χωρίς να υποκύπτει σε εξ… Ανατολών πιέσεις, ολοκληρώνει τη δημιουργία ενός ευπρεπούς χώρου προσευχής για τους μουσουλμάνους κατοίκους της πρωτεύουσας.
    Το τζαμί θα λειτουργεί στην περιοχή του Βοτανικού, θα είναι ιδιοκτησία του Ελληνικού Δημοσίου και θα εποπτεύεται από το υπουργείο Παιδείας, όπως ορίζει ο σχετικός νόμος που ψηφίστηκε από τη Βουλή επί υπουργίας Μαριέττας Γιαννάκου το 2006, και θα παραχωρείται προς χρήση –έπειτα από σχετική αίτηση- σε όσους το ζητήσουν. Ο ιμάμης δε, θα είναι διορισμένος από το Ελληνικό Δημόσιο. Η κατασκευή θα είναι «βιομηχανικού τύπου», χωρίς μιναρέ, η έκτασή του περίπου 850τ.μ. και η χωρητικότητά του περίπου 350 ατόμων (300 άνδρες και 50 γυναίκες).
    Την είδηση προανήγγειλε (πανηγυρικά!) το τουρκικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Anadolu σε χθεσινό δημοσίευμά του, σημειώνοντας: “Μετά το άνοιγμά του οι 70 άτυποι χώροι προσευχής θα πρέπει να λάβουν άδεια προκειμένου να συνεχίσουν να λειτουργούν”. Το ενδιαφέρον του τουρκικού Τύπου για το τέμενος της Αθήνας έχει τη δική του συμβολική αλλά και βαθύτερη σημασία, καθώς η Άγκυρα επιθυμούσε αντί της κατασκευής ενός νέου τζαμιού να δινόταν προς χρήση, έπειτα από ανακαίνιση, ένα από τα δύο οθωμανικά τεμένη που στέκουν όρθια (Τζαμί Τζιδσταράκη στο Μοναστηράκι ή Φατίχ Τζαμί στη Ρωμαϊκή Αγορά)».
    Μέσα στην καρδιά της κατεξοχήν Ορθόδοξης Γιορτής, η κυβέρνηση και οι συνοδοιπόροι της, που από κοινού ψήφισαν τον αντεθνικό αυτόν νόμο, σχεδιάζουν να παραδώσουν το τζαμί! Με αυτόν τον τρόπο προκαλούν την ύβρι απέναντι στην Ιστορία του Ελληνικού Έθνους και το Θρησκευτικό συναίσθημα του Λαού του, δείχνοντας ότι η έκφραση «δεν έχει ιερό και όσιο» έχει κυριολεκτική ερμηνευτική προσέγγιση για τους ανθέλληνες αυτούς.


    ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

    Αρέσει σε 1 άτομο

  4. ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΑΝΕΥ ΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΟ ΔΕΝΤΡΙ.

    ΜΕ ΣΠΑΡΤΙΝΑ ΑΛΛΟΙΜΕΝΗ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΣΤΡΑ…ΟΠΩΣ ΔΕΝΑΝΕ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΓΡΑΣΙΔΙ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ.

    ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΤΟΝ ΑΛΑΛΧ ΝΑ ΔΟΞΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΟΥΦΤΗ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΤΗΛΑ ΝΑ ΦΟΡΕΣΟΥΝ.

    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΤΑΦΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΠΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΜΙΑ ΕΥΧΗ. ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ.

    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΝΑ Α ΑΒΛΕΙ ΟΛΑ ΦΩΤΙΑ…ΕΣΤΩ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΘΑΡΟΙ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

    ΒΑΛΤΕ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΨΤΕΤΑ.

    ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΚΑΓΟΥΝ
    ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΑΧΤΗ
    ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΑΡΜΑΚΩΣΕ
    ΒΑΡΙΑ ΝΑ ΑΝΑΣΤΕΞΑΝΕΙ.

    Μου αρέσει!

  5. ΕΝΑΣ ΜΑΓΚΑΣ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ.

    ΕΝΑΣ ΜΑΓΚΑΣ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ
    ΠΙ ΚΑΙ ΦΥ ΞΕΙΓΕΤΕ ΣΤΟ ΛΕΠΤΟ
    ΠΙΝΕΙ ΜΕΘΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΑΕΙ
    ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΗ.

    ΕΝΑΣ ΜΑΓΚΑΣ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ
    ΠΙΝΕΙ ΜΕΘΑΕΙ ΠΟΤΗΡΙΑ ΣΠΑΕΙ
    ΚΑΙ ΕΞΥΓΕΤΑΙ ΣΤΟ ΛΕΠΤΟ
    ΣΞΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΗ.

    ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ Ο ΜΑΓΚΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ ΠΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΗ ΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΤΗΛΑ ΣΤΟ ΛΕΜΟ ΘΑ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΟ..,…

    ΕΝΑ ΤΖΑΜΙ ΜΕΣ ΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ
    ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΕΓΩ
    ΣΑΝ ΤΟ ΖΟΖΥΛΟ ΤΟ ΓΚΑΒΟ
    ΠΕΡΠΑΤΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΙΛΩ
    ΚΙ ΟΜΩΣ ΒΡΕ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΩ
    ΓΙΑΤΙ ΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΘΕΟ
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΑΧ ΠΡΟΣΚΥΝΩ.

    ΕΝ ΕΤΗ 1960 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΗΡΘΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΜΠΑΡΕ ΗΠΙΑ ΚΑΙ ΤΣΑΚΩΣΑ ΚΩΛΕ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΛΙΜΑΝΙ ΜΠΑΧΑΛΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΕ…ΤΙ ΛΕΣ ΚΑΛΕ…
    ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΟΣΟ ΖΩ ΝΑ ΕΡΘΩ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΑΛΕ ΑΘΗΝΕ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΙΕ.

    ΕΓΩ ΤΖΑΜΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΩ.

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.