Εφημερίδα «Δημοκρατία»: Όχι στην παραβίαση του Συντάγματος- Ψήφος στην Ελλάδα μόνο στους Έλληνες!

Εφημερίδα «Δημοκρατία»: Όχι στην παραβίαση του Συντάγματος- Ψήφος στην Ελλάδα μόνο στους Έλληνες!

Με τίτλο «Όχι στην παραβίαση του Συντάγματος» η εφημερίδα «Δημοκρατία» στο κεντρικό της άρθρο παίρνει σαφή θέση εναντίον της πρόθεσης της κυβέρνησης να δώσει δικαίωμα ψήφου σε 580.000 αλλοδαπούς που μένουν στην Χώρα μας. Αφού αναφέρεται σε μερικά από τα όσα η ίδια ως εφημερίδα είχε γράψει την προηγούμενη μέρα, στην συνέχεια παίρνει θέση λέγοντας τα εξής:
«Αν συμβεί αυτό, θα πρόκειται περί ευθείας παραβιάσεως και του πνεύματος και του γράμματος του Συντάγματος των Ελλήνων. Το να δοθεί το δικαίωμα σε αλλοδαπούς, που απλά θα διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα, να επηρεάσουν την έκβαση των δημοτικών (στην αρχή) και των βουλευτικών (στη συνέχεια) εκλογών θα είναι το αποφασιστικότερο βήμα στη σκοτεινή οδό που θα τερματίζει τη μετατροπή της πατρίδας μας σε χαλιφάτο, όπου το Σύνταγμα και οι νόμοι του κράτους θα αντικατασταθούν από τη σαρία, το ισλαμικό δίκαιο.

 

Για να ψηφίζει κάποιος σε εκλογές δεν αρκεί να βρίσκεται κάπου νόμιμα, αλλά να νιώθει αναπόσπαστο κομμάτι του εθνικού συνόλου και να είναι πρόθυμος να θυσιάσει τη ζωή του σε ενδεχόμενη πολεμική αναμέτρηση του κράτους που του δίνει το δικαίωμα ψήφου εναντίον οποιουδήποτε αντιπάλου.

Όσοι σκοπεύουν να χαρίσουν το δικαίωμα ψήφου σε περίπου 580.000 αλλοδαπούς (ενώ ταυτόχρονα δεν λένε λέξη για χορήγηση του ίδιου δικαιώματος στους ομογενείς μας) έχουν στον νου τους τις εθνικές εκλογές και αδιαφορούν για τις συνέπειες σε περιοχές, όπως π.χ. η Θράκη, και στη συνέχεια για ό,τι συμβεί  στο σύνολο της επικράτειας. Ψήφος στην Ελλάδα μόνο στους Έλληνες».

Από την δική μας πλευρά, αυτό το οποίο έχουμε να προσθέσουμε στα όσα πολύ σωστά τονίζει η «Δημοκρατία», είναι ότι η πρόθεση της κυβέρνησης να δώσει ψήφο σε εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαπούς, αλλοιώνοντας έτσι το εκλογικό αποτέλεσμα και οδηγώντας σε τετελεσμένες καταστάσεις τις οποίες θα βρει μπροστά η Πατρίδα μας στο μέλλον, αποτελεί μια ακόμη κίνηση στην προσπάθεια αφελληνισμού της Χώρας.

Έρχεται να προστεθεί στην επιχείρηση «προσφυγόπουλα στα σχολεία», η οποία πέρα από τα «δακρύβρεχτα» (αλλά πάντοτε αναληθή) ρεπορτάζ των ΜΜΕ για τα παιδιά αυτά, την κατασταλτική βία των αστυνομικών δυνάμεων εναντίον όσων Ελλήνων αντιδρούν σ’ αυτή την κατάσταση, καθώς και την φυσική βία των παρακρατικών «αλληλέγγυων», έχει ως βασικό της σκοπό την νομιμοποίηση και την μονιμοποίηση των «προσφυγόπουλων», μέσω της θητείας τους στην υποχρεωτική δημόσια εκπαίδευση.

Πάνω στην πλάτη αυτών των μικρών παιδιών παίζονται συγκεκριμένα σενάρια αποεθνικοποίησης του Τόπου. Όσο για το «Ψήφος στην Ελλάδα μόνο στους Έλληνες», με το οποίο τελειώνει το άρθρο της η «Δημοκρατία», θυμίζουμε ότι για το παρεμφερές «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες» η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ βρίσκεται κατηγορούμενη, προς δόξα της παράνοιας της «πολιτικής ορθότητας» και του «αντιρατσισμού»


Γιώργος Μάστορας

 

3 σκέψεις σχετικά με το “Εφημερίδα «Δημοκρατία»: Όχι στην παραβίαση του Συντάγματος- Ψήφος στην Ελλάδα μόνο στους Έλληνες!

 1. Δίνουν δικαίωμα ψήφου σε 580.000 αλλοδαπούς, επειδή οι Έλληνες δεν θέλουν πια ούτε να τους βλέπουν

  Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017


  Δίνουν δικαίωμα ψήφου σε 580.000 αλλοδαπούς, επειδή οι Έλληνες δεν θέλουν πια ούτε να τους βλέπουν
  Σε μία παράνομη και πάνω από όλα ανθελληνική κίνηση φαίνεται να προχωρά η κυβέρνηση, καθώς σχεδιάζει να δώσει ψήφο στις δημοτικές και τις περιφερειακές εκλογές σε όλους τους μετανάστες και λοιπούς αλλοδαπούς που μένουν στην Χώρα μας, παρά τη δεδομένη απόφαση της Ολομέλειας του ΣτΕ (60/2013) που έκρινε αντισυνταγματικό τον νόμο Ραγκούση για την ιθαγένεια. Μεταξύ των διατάξεων του εν λόγω νόμου υπήρχε και εκείνη που έδινε το δικαίωμα σε πολίτες ξένων κρατών να ψηφίσουν στις δημοτικές εκλογές.
  Το ΣτΕ απεφάνθη ότι το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν μόνο οι Έλληνες και ότι απαιτείται συνταγματική αναθεώρηση για να μπορεί να επεκταθεί και στους αλλοδαπούς. Τώρα η πρόταση της επιτροπής εμπειρογνωμόνων, που συνέστησε ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, φέρεται ότι περιλαμβάνει και το δικαίωμα του εκλέγειν στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε όσους αλλοδαπούς μένουν μόνιμα στην Ελλάδα, που εκτιμάται σε περίπου 580.000. Προτείνεται ακόμα η συμμετοχή προσφύγων και μεταναστών σε όργανα όπως Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών.
  Καταλαβαίνει ο οποιοσδήποτε ότι στην περίπτωση κατά την οποία μία τέτοια σκέψη της κυβέρνησης γίνει πραγματικότητα, θα έχουμε τότε μία ξεκάθαρη περίπτωση αλλοίωσης του εκλογικού αποτελέσματος.
  Έχοντας, μάλιστα, κατά νου ότι λόγω της επιβολής της «πολιτικής ορθότητας» δεν πρόκειται να υπάρξει η παραμικρή αντίδραση από κανένα κόμμα του «συνταγματικού τόξου», ο νόμος αυτός θα περάσει πολύ άνετα από το Κοινοβούλιο. Παρά την σαφή αντισυνταγματικότητα που διέπει μία τέτοια απόφαση, η εξυπηρέτηση στενών πολιτικάντικων συμφερόντων βρίσκεται υπεράνω του μεγάλου για την Πατρίδα και τον Λαό κινδύνου που γεννάται από έναν τέτοιο ολέθριο σχεδιασμό.

  Αρέσει σε 1 άτομο

 2. ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ…..ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΛΥΚΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

  ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΘΑ ΒΓΕΙ.

  Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΖΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

  ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΦΤΑΙΝΕ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ….ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΒΟΥΛΗ ΕΝΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΑΝΤΡΙ ΑΓΡΙΩΝ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΩΝ.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.