έχουν άδικο ρε ξεφτιλισμένες που σας αποκαλούν «τουρκόσπορους» ???

ΦΤΥΣΤΕ ΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ :

6 σκέψεις σχετικά με το “έχουν άδικο ρε ξεφτιλισμένες που σας αποκαλούν «τουρκόσπορους» ???

 1. Κουντουρά και Κουίκ διασύρουν την Ελλάδα στον απόδημο Ελληνισμό

  Ερώτηση στον υπουργό Εξωτερικών Eλλάδας Νίκο Κοτζιά:
  Οι ασοβάρευτες-παράλογες δηλώσεις και πράξεις (γιά Ομογένεια κ.ά.) του υφυπουργού σου Τ. Κουίκ, έχουν την έγκρισή σου; Αναλαμβάνεις την ευθύνη;
  (Πότε θα σταματήσετε -οι της κάθε διεφθαρμένης κυβέρνησης- τις ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ; Πότε θα σταματήσετε τα συχνά, άσκοπα και χωρίς ουσία-αποτέλεσμα, ταξίδια στο εξωτερικό, ειδικά του ασοβάρευτου υφυπουργού Εξωτερικών (ακόμα και στην… Μποτσουάνα !!!, όταν παιδιά κοιμούνται νηστικά στην »τσακισμένη» εξαιτίας μνημονίων Ελλάδα); ΠΟΤΕ θα »χαράξετε» στρατηγική-πολιτική γιά τον απόδημο Ελληνισμό; ΠΟΤΕ -επιτέλους- θα σοβαρευτείτε, έστω λίγο; Για πόσο ακόμα θα εξευτελίζεστε στον απόδημο Ελληνισμό;;;)

  ( ΔΙΑΒΑΣΤΕ-ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ )
  http://www.kalami.us/2017/quick-kountoura-taksidia.html
  ……………………..

  »Λεφτά υπάρχουν» γιά ασοβάρευτους-τυχοδιώκτες ‘Ελληνες πολιτικούς: »Μουρλάθηκαν» στα άσκοπα και αχρείαστα ταξίδια στο εξωτερικό (με κρατικό χρήμα και… »ημερήσια αποζημίωση»), Κουντουρά και Κουίκ

  ( ΔΙΑΒΑΣΤΕ-ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ )
  http://www.kalami.us/2017/quick-kountoura-taksidia.html
  …………………….

  Η Ομογένεια στις ΗΠΑ χρειάζεται ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, όχι παρελάσεις-καρνάβαλους.
  Ελληνική Ομοσπονδία Νέας Υόρκης: »ΟΛΑ τα είχε η Μαριωρή, η παρέλαση της έλλειπε»
  Μισό εκατομμύριο δολάρια θα πεταχτούν πάλι γιά μία μικρομεσαία παρέλαση 3 ωρών, γιά την εθνική μας επέτειο, με την συμμετοχή 4-5.000 παρελαυνόντων και θεατών μαζί, στο Μανχάτταν Νέας Υόρκης, στις 26 Μαρτίου ’17. Δεν έχει σημασία αν ελληνικά σχολεία κλείνουν στην ευρύτερη περιφέρεια Νέας Υόρκης. Οι του ελληνικού »γκέττο», το… βιολί τους: Παρέλαση-καρνάβαλο σε στυλ τουρκομπαρόκ.

  Αρέσει σε 1 άτομο

 2. Ποιον ενοχλεί ο πίνακας «Η Ελλάς Ευγνωμονούσα»;

  Στο πρωθυπουργικό γραφείο άλλαξε η διακόσμηση. Ο κ. Τσίπρας αποκαθήλωσε τον πίνακα του Θεοδώρου Βρυζάκη « Η Ελλάς Ευγνωμονούσα» και έβαλε στη θέση του έναν πίνακα αφηρημένης τέχνης. Επειδή το γραφείο του εκάστοτε Πρωθυπουργού το επισκέπτονται πολλοί ξένοι επισκέπτες και επειδή οι συμβολισμοί και η σημειολογία εκφράζουν τις βαθύτερες απόψεις του Πρωθυπουργού καλό είναι να αναρωτηθούμε δημοσίως: Γιατί αυτή η αλλαγή; Τί συμβολίζει, τί εξυπηρετεί;

  Ο πίνακας του Βρυζάκη φιλοτεχνήθηκε το 1858 και ανήκει στην Εθνική Πινακοθήκη. Από το 1982, επί Ανδρέα Παπανδρέου, κοσμούσε το γραφείο του Πρωθυπουργού και μάλιστα βρισκόταν πίσω από την πολυθρόνα του εκάστοτε Προέδρου της Κυβερνήσεως. Ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν ο πρώτος που τον απομάκρυνε. Ο Αντώνης Σαμαράς προς τιμήν του τον επανέφρε. Τώρα ο Αλέξης Τσίπρας αποδεικνύεται αγνώμων προς τους αγωνιστές του 1821 και μιμείται τον Γ. Α. Παπαπανδρέου. Άλλωστε δεν είναι το μόνο σημείο, στο οποίο τον μιμείται. Δεκάδες συνεργάτες του μνημονιακού Γ.Α.Π. κατέχουν σήμερα θέσεις υπουργών και συμβούλων της κυβερνήσεως, η οποία υποτίθεται ότι θα μας βγάλει από το μνημόνιο!

  Ο πίνακας, λοιπόν, απομακρύνθηκε και αντικαταστάθηκε από κάτι εξωτικό και ακατανόητο, χωρίς καμμία αναφορά στην Ιστορία μας, στη φύση μας, στην παράδοσή μας. Ο κ. Τσίπρας δείχνει με τη νέα επιλογή του ότι δεν είναι υπερήφανος για το 1821, για τους αγωνιστές της Πίστεως και της Πατρίδος, γενικά για το παρελθόν μας. Μάλλον ονειρεύεται ένα μέλλον συγκεχυμένο σαν τον νέο πίνακα που επέλεξε. Η Ελλάς δια του Πρωθυπουργού της δεν ευγνωμονεί πλέον τα τέκνα της που θυσιάσθηκαν για την Ελευθερία.

  Ο Θεόδωρος Βρυζάκης έγινε γνωστός από αυτόν τον πίνακα και από την περίφημη αναπαράσταση της Εξόδου του Μεσολογγίου. «Η Ελλάς Ευγνωμονούσα» παρουσιάζει την Ελλάδα σαν μία γυναίκα με αρχαίο μανδύα, στεφανωμένη και ευγνωμονούσα διάφορες αγωνιστικές μορφές, οι οποίες τής χάρισαν την Ελευθερία. Ο πίνακας παρουσιάζει τους πρωταγωνιστές της Επαναστάσεως, αλλά και τους πρωτομάρτυρες, όπως ο Ρήγας Βελεστινλής, οι οποίοι άνοιξαν τον δρόμο και έσπειραν τον σπόρο. Είναι απαραίτητο κατά την άποψή μου να υπάρχει αυτός ο πίνακας στο Πρωθυπουργικό γραφείο για να καταδεικνύει ότι η σημερινή Ελλάς οφείλει την ύπαρξη και την Ανεξαρτησία της στο 1821, σε όσους το προετοίμασαν και σε όσους το υλοποίησαν. Η απόρριψη του πίνακα αυτομάτως σημαίνει και απόρριψη του 1821. Σημαίνει την απόρριψη των ιδανικών και των αξιών που οδήγησαν στο 1821. Η απομάκρυνση του πίνακα και η αντικατάστασή του με έργο άσχετο προς την ελληνική ιστορία υποδηλώνει συνειδητή προσπάθεια των κυβερνώντων να αποκόψουν το παρόν από το παρελθόν, να απομακρύνουν τον λαό μας από τα ελληνορθόδοξα ιδεώδη του 1821.

  Φαίνεται ότι η ηγεσία της κυβερνήσεως ενοχλείται από το 1821, επειδή δεν ήταν ταξική εξέγερση. Ήταν πανελλήνιος και παλλαϊκός αγώνας για τον Χριστό και την Ελλάδα. Ήταν μία μάχη Χριστιανών κατά αλλοθρήσκων, Ελλήνων κατά Οθωμανών, καταπιεσμένων κατά κατακτητών. Όσοι ενοχλούνται από τον πίνακα προφανώς δεν θέλουν να βλέπει ο ξένος επισκέπτης τον Ρωγών Ιωσήφ, τον Επίσκοπο – ήρωα του Μεσολογγίου, ο οποίος εκφράζει στον πίνακα τη συμμετοχή των ματωμένων ράσων. Δεν θέλουν να παρουσιάζεται η Ελλάς ως αρχαία ελληνίδα ώστε να μην προβάλλεται η συνέχεια του Ελληνισμού. Δεν θέλουν να προβάλλεται ο Ρήγας, ο οποίος με τη Χάρτα του θεμελίωσε τη Μεγάλη Ιδέα.

  Οι αγώνες της Εκκλησίας μας, η πίστη στη διαχρονική συνέχεια του Ελληνισμού και οι αξίες των Αγωνιστών ενοχλούν. Η αριστερή διακυβέρνηση στη θέση τους βάζει την ασάφεια της σύγχρονης τέχνης. Ο Πρωθυπουργός κλείνει το 1821 στην αποθήκη. Ελπίζω να επανορθώσει το λάθος του!

  Κ.Χ. 7.3.2015

  ΠΗΓΗ: http://www.antibaro.gr/article/12364

  Μου αρέσει!

 3. Η ΜΙΑ ΠΡΟΥΒΑΤΙΝΑ ΚΙ ΟΧ ΜΑΥΡΗ ΧΗΡΑ.

  ΚΑΛΥΤΗΡΑ ΝΑ ΑΜΠΔΗΣΟΥ ΜΙΑ ΠΡΟΥΒΑΤΙΝΑ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΧΗΡΑ ΑΛΛΑ ΕΣΤΟΥ ΚΙ ΧΟΙΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ…ΘΑ ΕΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΗΡ ΑΠ ΑΥΤΕΣ.
  ΚΑΛΥΤΗΡΑ ΝΑ ΕΙΜΕΙ ΕΝΑ ΚΡΙΑΡ Η ΠΟΡΤΣΙΑΔ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥ ΜΑΝΤΡΙ ΠΑΡΑ ΕΝΑΣ ΜΑΝΤΥΛΑΣ ΚΑΙ ΦΟΥΣΤΑΝΑΣ ΚΙ ΥΣΗ ΧΑΖΟΥΛΤΟΥΡΚΑΛΟΥΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΣ.
  ΑΧ..ΜΑΣ ΓΑΜΣΕΙ Η ΝΤΟΥΝΙΑΣ…

  Αρέσει σε 1 άτομο

 4. Η »πολιτική απατεώνας» υπουργίνα Τουρισμού και οι…χορηγίες

  https://elatora.files.wordpress.com/2017/02/b9105-koudoura2.jpg?w=303&h=197

  https://elatora.files.wordpress.com/2017/02/2f879-olga-kefalogianni-mpourka-570.jpg?w=300&h=344

  ‘Εξεστιν τοις ΑΝΕΛ-ίοις ασχημονείν

  Η »πολιτική απατεώνας» υπουργίνα Τουρισμού και οι…χορηγίες σε ελληνικά ΜΜΕ στις ΗΠΑ, γιά »τουριστική προβολή της Ελλάδας» στους… ‘Ελληνες Αμερικής
  Η προηγούμενη, έπαιρνε τον »γκόμενο» αστυνομικό-σωματοφύλακα και ταξίδευε Αμερική γιά να »προβάλει» τον τουρισμό στους… ‘Ελληνες της Αστόριας, Νέας Υόρκης, σε εποχές άγριας λιτότητας, εξαιτίας μνημονίων. Ούτε τα προσχήματα κρατούσε και ο »σοφός λαός» της Ελλάδας, πλήρωνε και τα… »κερατιάτικα», μαζί με την καλοπέραση των προσωπικών τουριστικών ταξιδιών της, με κρατικό χρήμα.
  Η τωρινή, δεν έχει ίδια »βίτσια», αλλά διαφορετικά: Νομίζει ότι δίνοντας χορηγίες (»λεφτά υπάρχουν») σε μία ημερήσια ελληνική εφημερίδα Αστόριας Νέας Υόρκης (με κυκλοφορία -μαζί και οι διαδικτυακοί κ.ά. συνδρομητές- 3.700) και σε μία εβδομαδιαία (με κυκλοφορία -μαζί και οι διαδικτυακοί κ.ά. συνδρομητές- 600) θα κάνει »άνοιγμα» των ΑΝΕΛ στην Ομογένεια και θα »κουκουλώνονται», η ανυπαρξία-ανικανότητα και οι πολιτικές ατιμίες της, με την »προβολή» της ανυπαρξίας της από τις δύο εφημερίδες. Ατιμίες, της ψευτιάς και της εμμετικής παραπληροφόρησης με ανακοινώσεις στην Ελλάδα -σε πρόθυμα ΜΜΕ- γιά τις »σημαντικές επαφές» με δήθεν »μεγάλους tour operators στην Αμερική», χωρίς ποτέ να δίνονται ονόματα των »μεγάλων» tour operators, απλούστατα γιατί ΔΕΝ γίνονται τέτοιες επαφές, παρά μόνο συχνά »τουριστικά ταξίδια» της τωρινής, με κρατικό χρήμα (η »ημερήσια αποζημίωση» είναι »έξτρα»), σε εποχές άγριας λιτότητας, εξαιτίας μνημονίων, που συνοδέυονται με ψευδείς ανακοινώσεις γιά ανύπαρκτα »γεγονότα-συναντήσεις».
  Ειδικά στις ΗΠΑ, είναι κοινή διαπίστωση ότι η υπουργίνα Τουρισμού είναι ανίκανη και ελάχιστη γιά να προβάλει την Ελλάδα τουριστικά. Πρόκειται γιά »σούργελο», που ενδιαφέρεται μόνο γιά προσωπικά τουριστικά ταξίδια, αυτοπροβολή κα λοιπά κομπλεξικά, με κρατικό χρήμα. Τις λιγοστές φορές που χρειάστηκε να μιλήσει σε Αμερικανούς, αυτοί κατάλαβαν αμέσως ότι πρόκειται περί »φευγάτης», με μικρομέτριες ικανότητες. Γι’ αυτό περιορίζεται στο ελληνικό στοιχείο, επειδή μόνο εκεί τα… καταφέρνει, δηλ. να πει στους ‘Ελληνες, γιά τον τουρισμό στην Ελλάδα, άσχετα αν οι ‘Ελληνες της Αμερική κάνουν τουρισμό στην… Ελλάδα.
  (Η συνέχεια -που θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον- με το επόμενο προσωπικό »τουριστικό ταξίδι» της υπουργίνας στις ΗΠΑ, μέσα Μαρτίου, το δεύτερο σε ενάμιση μήνα, σε Φλόριδα και Σικάγο).

  ………………..

  Εμφύλιος σπαραγμός στην Μποτσουάνα γιά χάρη ‘Ελληνα υφυπουργού
  »Σκοτώνονται» οι φυλές Μπαντού και Ζουγουάνσι. Θέλουν γιά βασιλιά-φύλαρχο τον Τέρενς Κουίκ, που επισκέπτεται Μποτσουάνα, Μοζαμβίκη κ.ά. γιά »να γνωρίσει την Ομογένεια» και να »αναπτύξει τις διμερείς οικονομικές σχέσεις»


  ……………………………………

  http://www.kalami.us | http://www.kalami.news

  …………………………………..

  Αρέσει σε 1 άτομο

 5. ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΟΙ…. ΚΟΜΠΟΓΙΑΝΗΤΕΣ… ΣΟΥΛΑΤΣΑΔΩΡΟΙ…

  ΑΥΤΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΑΝΑ ΤΗΝ ΓΗΝ ΟΛΗΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΓΕΛΗ.

  ΡΟΥΣΦΕΟΛΟΓΟΙ….ΚΟΜΠΟΓΙΑΝΗΤΕΣ…ΣΟΥΛΑΤΣΑΔΩΡΟΙ….

  ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΕΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΤΟ 1980 ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΠΟΙΤΕΥΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΜΙΑΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΝ ΟΥΣΙΑ ΜΙΑΣ ΠΟΡΝΗΣ
  ΑΝΕΥ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΔΙΑ ΤΟΝ ΟΧΛΟ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΧΛΟ ΕΝ ΤΗ ΚΙΝΗΣΕΙ ΤΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΧΕΝΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΘΕΩΝ.

  ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΙΧΩΣ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΠΟΥ ΣΤΕΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΕΝΕΡΓΟΥΣΑΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΦΟΝΟΣ ΑΛΛΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ.

  ΟΧΛΟΣ….ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ…ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑ…ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΛΗΤΗΡΙΟΝ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΡΙΝ ΕΛΘΕΙ ΕΝ ΤΗ ΖΩΗ ΑΚΟΜΑ.

  ΚΑΙ ΤΟΥΤΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΠΑΡΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΌ ΚΑΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΟΙ.

  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΤΑΣ ΣΤΑ ΑΣΤΡΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΑΠΙΑ ΝΤΟΜΑΤΑ.

  ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΜΠΑΙΝΩ ΜΕΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑΙΑΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟ
  ΜΠΛΟΚ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΑΤΩΡΑ.

  ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΠΩ ΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ…ΟΥΤΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΠΛΟΚ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΒΡΙΟΜΑΣΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ.

  ΟΥΤΕ ΤΟ Ε -ΜΑΙΛ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΤΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΟΥ
  ΜΕΣΩ ΓΚΟΟΚΛΕ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΜΠΑΙΝΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΣΤΑ ΛΑΤΙΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.

  ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝ ΤΗ ΖΩΗ.

  Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Η ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΕΝΑ.

  ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑ ΤΗ ΓΗ.

  Ο ΗΛΙΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΔΑΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΑΛΙ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ.

  Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΙΩΝΙΣΤΟ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΚΕΨΗΣ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ 1821.

  ΟΙ ΚΟΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΡΥΚΟΛΚΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ.

  Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΝΑ ΒΓΕΙ.

  ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ 666. ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑ.

  ΔΡΑΚΟΣ…ΚΟΛΑΚΑΣ…ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ…

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ. Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.

  Μου αρέσει!

 6. ΑΓΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ: «Θυμήσου τι λέει για τη σάρκωσή του και τη σωτήρια Σταύρωσή Του η Σίβυλλα και ο Απόλλων. Αυτός ο Θεός έγινε Άνθρωπος, περπάτησε στη γη, δίδαξε, θαυματούργησε».

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.