είπε η ανθελληνική Βουλή: «Όχι στην άρση ασυλίας 166 βουλευτών για εσχάτη προδοσία λόγω εκχώρησης εθνικής κυριαρχίας»!!! ~ Τ’ ακούτε ρέεεεεεεεε??????

Να καεί ή να μην καεί το μπουρδέλο ???

Σήμερα 01.03.2017 και Ώρα 13.00΄ – συνεδρίασε η Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας με θέμα ημερήσιας διάταξης: Συζήτηση επί αιτήσεων άρσεως ασυλίας Βουλευτών, σύμφωνα με το άρθρο 62 του Συντάγματος και τα άρθρα 43Α και 83 του Κανονισμού της Βουλής.

 

 

Οι 166 είχαν κατηγορηθεί από χιλιάδες πολίτες για εσχάτη προδοσία διότι το 2013 υπερψήφισαν το Σχέδιο Νόμου  “Συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις, τροποποιήσεις του ν. 4093/2012, κύρωση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου «Έγκριση των Σχεδίων των Συμβάσεων Τροποποίησης της Κύριας Σύμβασης Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης μεταξύ του Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (Ε.Τ.Χ.Σ.), της Ελληνικής Δημοκρατίας, του Ελληνικού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (Τ.Χ.Σ.) και της Τράπεζας της Ελλάδος (ΤτΕ), με τίτλο «Κύρια Σύμβαση Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης», της Σύμβασης Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης μεταξύ του Ε.Τ.Χ.Σ., της Ελληνικής Δημοκρατίας και της ΤτΕ, με τίτλο «Σύμβαση Διευκόλυνσης Διαχείρισης Υποχρεώσεων ΣΙΤ» και της Σύμβασης Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης μεταξύ του Ε.Τ.Χ.Σ., της Ελληνικής Δημοκρατίας και της ΤτΕ, με τίτλο «Διευκόλυνση αποπληρωμής Τόκων Ομολόγων», παροχή εξουσιοδοτήσεων για την υπογραφή των Συμβάσεων» και άλλες επείγουσες διατάξεις.

Πρωτοστάτες ήταν το Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών – ΣΠΙΘΑ του Μήκη Θεοδωράκη, η δικηγόρος Αθηνών Ντόρα Κρητικοπούλου, ο δι­δά­κτωρ κοι­νω­νι­κών ε­πι­στη­μών Θεοφάνης Μαλκίδης, ο πολιτευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Γεωργούλας Αλέξανδρος, και ο καθηγητής συνταγματικού δικαίου Γιώργος Κασιμάτης, το κείμενο του οποίου παραθέτω στη συνέχεια. Όλες τις πληροφορίες που αφορούν τη πληθώρα των καταγγελιών Εσχάτης Προδοσίας και την αίτηση σύλληψης βουλευτών θα τις βρείτε      ΕΔΩ

Σύμφωνα με τα parapolitika τα αιτήματα άρσης ασυλίας απορρίφθηκαν και η πλειοψηφία της Επιτροπής συμφώνησε ότι οι δικογραφίες θα μπορούσαν να μην είχαν διαβιβαστεί καν στη Βουλή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο βουλευτής ο οποίος εκπροσωπεί τη Νέα Δημοκρατία στην Επιτροπή Γιώργος Γεωργαντάς ήταν ένας εκ των 166, με αποτέλεσμα να τον αντικαταστήσει ο Κώστας Τζαβάρας, ο οποίος είχε απουσιάσει από την ψηφοφορία του 2013 λόγω χειρουργικής επέμβασης στην οποία είχε υποβληθεί.

Επισήμανση: Η βουλευτική ασυλία δεν καλύπτει τα αυτόφωρα κακουργήματα (Άρθρο 62 Σ)

imagehandler-ashx

ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙ Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΗΜΕΡΑ

14.01.2013

Γιώργος Κασιμάτης

Η Βουλή ψηφίζει σήμερα τη “Σύμβαση Τροποποίησης της Κύριας Σύμβασης Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης” που υπεγράφη στις 7.12.2012 μεταξύ δανειστών και Ελλάδας. Με τη διαδικασία αυτή οι Βουλευτές που θα ψηφίσουν αυτή τη Σύμβαση θα πρέπει να γνωρίζουν τι θα ψηφίσουν.

Με τη Σύμβαση αυτή συνεχίζει να νομιμοποιείται ολόκληρο το σύστημα όρων και διαδικασιών που θεσπίστηκαν με τα προηγούμενα Μνημόνια και παραβιάζουν θεμελιώδεις αρχές της κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας, του Συντάγματος, των Συνθηκών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της Ευρωπαϊκής Σύμβασης των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και του Διεθνούς Δικαίου. Συγκεκριμένα, αναφέρω επιγραμματικά τα έξης:

1.Συνεχίζει να ισχύει ως βασικός όρος του δανεισμού της χώρας η παραίτηση από τα δικαιώματα προστασίας του κράτους και της περιουσίας της, τα οποία παρέχουν το Σύνταγμα, το ευρωπαϊκό δίκαιο και το διεθνές δίκαιο (παραίτηση από όλες τις «ασυλίες» και από την εθνική κυριαρχία, που προβλέπεται για όλες τις Συμβάσεις Δανεισμού και του Προγράμματος Δημοσιονομικής Προσαρμογής –«Μνημόνια»-).

2.Συνεχίζεται η καθολική δέσμευση του συνόλου της περιουσίας του ελληνικού κράτους (κινητά, ακίνητα, τίτλοι, ολόκληρος ο υποθαλάσσιος και ορυκτός πλούτος της χώρας κ.λπ.) υπέρ των δανειστών και «όσο υπάρχει το χρέος» –ανεξαρτήτως αν η Ελλάδα εξοφλεί τις τοκοχρεωλυτικές υποχρεώσεις της ή όχι. Δηλαδή, η Ελλάδα δεν μπορεί να αξιοποιήσει την περιουσία της χωρίς την έγκριση των δανειστών και του ΤΑΙΠΕΔ, μέσω δε του Ταμείου κάθε έσοδο από αξιοποίηση θα περιέρχεται στους δανειστές.

3.Η Ελλάδα δεν έχει τη δυνατότητα να συνάψει με καμιά άλλη χώρα, ούτε με ιδιωτικό φορέα –ελληνικό ή ξένο- επιχειρήσεων συμφωνία που να περιλαμβάνει αξιοποίηση περιουσιακού της στοιχείου, χωρίς την έγκριση των δανειστών και του ΤΑΙΠΕΔ – που αποτελεί επαίσχυντο και παράνομο θεσμό πλήρους υποθήκευσης του Ελληνικού Κράτους.

4.Για τις υποχρεώσεις της Ελλάδας ισχύει το αγγλικό δίκαιο, που δεν αναγνωρίζει δικαιώματα στον οφειλέτη δανεισμού. Ισχύει, επίσης, η δικαιοδοσία των αγγλικών δικαστηρίων για το Α΄ Μνημόνιο και των δικαστηρίων του Λουξεμβούργου για τα επόμενα «Μνημόνια». Οι δανειστές, όμως –μόνο αυτοί- έχουν το δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν και τα ελληνικά δικαστήρια. Στηρίζονται προφανώς και στις επαίσχυντες πιστοποιήσεις νομιμότητας που παρέχουν πρόθυμα σε κάθε βήμα δέσμευσης της Ελλάδας οι αρμόδιοι βάσει των Συμβάσεων Δανεισμού νομικοί σύμβουλοι του Κράτους, οι οποίοι διαπράττουν σοβαρή παράβαση καθήκοντος.

5.Οι δανειστές –το ορίζει ρητά η Σύμβαση που ψηφίζεται σήμερα- μπορούν να προχωρούν σε κατάσχεση, αν δεν εκπληρώνονται οι Συμβάσεις Δανεισμού, σε κάθε περιουσιακό στοιχείο του Κράτους και της Τράπεζας της Ελλάδος, χωρίς κανένα περιορισμό (μπορούν να κατάσχουν ακόμη και τα χρήματα του κρατικού προϋπολογισμού που είναι κατατεθειμένα στην Τράπεζα της Ελλάδος και είναι προορισμένα για την πληρωμή των δαπανών –μισθών, συντάξεων, δαπανών εθνικής άμυνας, παιδείας, υγείας κ.λπ κ.λπ.) ).

6. Η διαδικασία ψήφισης διεθνών συμβάσεων που ακολουθείται και ακολουθήθηκε και το Μάρτιο του 2012 είναι αντίθετη στο Σύνταγμα και στο διεθνές δίκαιο. Ως διεθνείς Συμβάσεις είναι ανυπόστατες και δε δεσμεύουν της Ελλάδα νομικά.

7.Η σημερινή διαδικασία παραβιάζει άλλη μια φορά την κοινοβουλευτική και την αντιπροσωπευτική αρχή για την κύρωση διεθνών Συμβάσεων που εγγυώνται το Σύνταγμα και το διεθνές δίκαιο. Επιπλέον εξευτελίζει τη λαϊκή αντιπροσωπεία και τη Βουλή των Ελλήνων: (α)Διεθνείς Συμβάσεις τόσο μεγάλης σημασίας, αντί να κυρωθούν με ειδικό νόμο και να συζητηθούν στη Βουλή με άνεση, έρχονται με τη διαδικασία του επείγοντος, εντάσσονται σε ένα από τα τελευταία άρθρα κοινού νομοσχεδίου (στη σημερινή περίπτωση στο άρθρο 53 σαν να είναι μια απλή τροπολογία). (β) Η κύρια Σύμβαση που υπεγράφη στις 15.3.2012 και περιέχει τις βασικές δεσμεύσεις και τροποποιείται με αυτή που φέρανε σήμερα στη Βουλή μοιράστηκε στους Βουλευτές; Έχει κυρωθεί με νόμο; (γ) Είχε εγκριθεί από τη Βουλή «Σχέδιο Σύμβασης» -κάτι που έγινε πρώτη φορά στα κοινοβουλευτικά χρονικά και δεν ήταν μόνο άκυρη η έγκριση, αλλά και ξεφτέλιζε το Κοινοβούλιο- αυτό το «Σχέδιο» είναι η κύρια Σύμβαση; Η υπογεγραμμένη «Κύρια Σύμβαση Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης» της 15.3.2012, που τροποποιείται σήμερα δεν έχει κυρωθεί από τη Βουλή, ούτε μοιράστηκε στους Βουλευτές, όπως έχει υπογραφεί!!! Σήμερα έφερε η Κυβέρνηση για ψήφιση μόνο τις τροποποιήσεις του της Σύμβασης της 7.12.2012!!! Έτσι, η Βουλή, στην πραγματικότητα, δεν ξέρει τί ψηφίζει. Έτσι έχει καταντήσει το πολίτευμα και το Σύνταγμα.

8.Πάντως, όλες αυτές οι διαδικασίες είναι αντίθετες στο Σύνταγμα και νομικά ανυπόστατες. Τα κόμματα και οι βουλευτές που δεν επιθυμούν να συμβάλουν ούτε στις πρωτοφανείς δεσμεύσεις της Ελλάδας, ούτε στον πρωτοφανή εξευτελισμό του Αντιπροσωπευτικού Σώματος, του Συντάγματος και της Δημοκρατίας, αν δεν υποχωρεί η κυβερνητική πλειοψηφία στη Βουλή, οφείλουν να αποχωρήσουν από τη Βουλή. Θα είναι μια πράξη σύμφωνη με το Σύνταγμα και το ακροτελεύτιο άρθρο του, που θα εκφράσει κατά τον πιο σαφή τρόπο την αντίθεση προς την καταπάτηση του πολιτεύματος και των δικαιωμάτων του ανθρώπου και του πολίτη από τους δανειστές του και με τη συνεργασία των βουλευτών που στηρίζουν όλες αυτές τις παράνομες συμφωνίες. Θα εκφράσει το δικαίωμα και την υποχρέωση του Αντιπροσωπευτικού Σώματος να αντιστέκεται στην καταπάτηση της εθνικής κυριαρχίας, της λαϊκής κυριαρχίας και των δικαιωμάτων του ανθρώπου και του πολίτη, καθώς και των ζωτικής σημασίας συμφερόντων της Ελλάδας. Θα εκφράσει ακόμη τη στήριξη στον ελληνικό λαό που συνεχώς εξαθλιώνεται και ποδοπατείται.

9.Τέλος, οι αντίθετοι προς αυτό τον εξανδραποδισμό της Ελλάδας και την διαρκή καταπάτηση κάθε νομιμότητας Βουλευτές οφείλουν οργανωμένα και θεμελιωμένα να προχωρήσουν σε διαβήματα ενημέρωσης για τις παραβιάσεις θεμελιωδών αρχών της αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας, δικαιωμάτων του ανθρώπου και της εθνικής κυριαρχίας τους αρμόδιους διεθνείς οργανισμούς: Το Συμβούλιο της Ευρώπης, Το Διεθνές Γραφείο Εργασίας, τον Διεθνή Οργανισμό Προστασίας των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου στη Γενεύη, την Ευρωπαϊκή Ένωση και κάθε άλλον Διεθνή Οργανισμό για την προστασία θεμελιωδών άρχων και δικαιωμάτων του ανθρώπου.

10. Πρέπει να σημειώσω, ότι το αρμόδιο Όργανο για την προστασία των κοινωνικών δικαιωμάτων του Συμβουλίου της Ευρώπης έχει γνωματεύσει ότι οι περικοπές των συντάξεων και άλλων κοινωνικών δικαιωμάτων είναι παράνομες. Γιατί η ΑΔΕΔΥ και η ΓΕΣΣΕ που έχουν τη Γνωμάτευση δεν την έχουν προβάλει;; Γιατί η Βουλή δεν την προβάλλει;

Πειραιάς, 14.1.2013

Γιώργος Κασιμάτης


ΣΧΕΤΙΚΑ

3 σκέψεις σχετικά με το “είπε η ανθελληνική Βουλή: «Όχι στην άρση ασυλίας 166 βουλευτών για εσχάτη προδοσία λόγω εκχώρησης εθνικής κυριαρχίας»!!! ~ Τ’ ακούτε ρέεεεεεεεε??????

 1. Ο/Η ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ - Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής λέει:

  ΧΡΥΣΟΣ & ΡΟΤΣΙΛΝΤ

  Η προδοσία των «Ελλήνων» πολιτικών υποτακτικών των Υιών και θυγατέρων ΑΒΡΑΑΜ, δεν έχει όρια!!!
   
  Ως γνωστόν τα παγκόσμια ορυχεία χρυσού-(πλιν Ρωσίας), ανήκουν στον Μεγιστάνα-Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ, Υιόν ΑΒΡΑΑΜ, της Ν.Τ.Π. & Παγκοσμιοποίησης,  των λαθρομεταναστών!

  Οι Επικυρίαρχοι της Γης, και Κοσμοκράτορες εφαρμόζουν το άρθρον Είκοσι δύο (22) των Πρωτοκόλλων των Σοφών της Σιών.

  Τα μεγαλύτερα αποθέματα Χρυσού φυλάσσονται σε τούβλα στο FORT NOX των ΗΠΑ, και είναι υπό τον έλεγχο της Παγκόσμιας Κυβέρνησης των Κοσμοκρατόρων Υιών ΑΒΡΑΑΜ, της Ν.Τ.Π.-Παγκοσμιοποίησης.

  Σύμφωνα με ανακοίνωση της Τραπέζης της Ελλάδος, ο χρυσός της Ελλάδος φυλάσσεται στα θησαυροφυλάκια των Κεντρικών Τραπεζών Αγγλίας-ΗΠΑ-Ελβετίας- & μικρό μέρος αυτού στη Τράπεζα της Ελλάδος.

  Οι χώρες αυτές είναι του συμπλέγματος της Δύσης των Υιών του Πατριάρχη ΑΒΡΑΑΜ, της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων των Κοσμοκρατόρων, και της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης.

  Για ποίο λόγο ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΔΕΝ είναι στην Ελλάδα;;;

  Διότι η Ελλάδα έχει Κυβερνήσεις, «πάλαι τε και νύν», υπόδουλες στους διεθνείς Σιωνιστές και Επικυρίαρχους της Γης, του Πατριάρχου ΙΑΚΩΒ.

  Οι πολιτικοί μας Σημίτιδες, ΣαμαροΒενιζέλοι, Τσίπρες, Κούληδες,  κ.λ.π. είναι Υιοί του Γενάρχη και Πατριαρχών ΑΒΡΑΑΜ-ΙΣΑΑΚ-ΙΑΚΩΒ.

  Τα αποθέματα χρυσού που έφυγαν από την Ελλάδα το 1941 κατέληξαν στη Βρετανία στις Τράπεζες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, υιού ΑΒΡΑΑΜ!!!

  Ως γνωστόν ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ είναι Χάζαρος Σιωνιστής και Παγκόσμιος Οικονομικός κατακτητής,απόγονος του Γενάρχη και Πατριάρχη ΑΒΡΑΑΜ!!!  

  Οι Κεντρικές Τράπεζες όλων των χωρών της Γης-πλιν Ρωσίας- ανήκουν στον Πρόεδρο της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης Λόρδο κ.κ. ΡΟΤΣΙΛΝΤ, Υιόν ΑΒΡΑΑΜ.

  Επομένως ο πρόεδρος Λόρδος ΡΟΤΣΙΛΝΤ κάνει κουμάντο για το ΧΡΥΣΟ διεθνώς, και της Ελλάδος, τον οποίον διαθέτει κατά βούλησην, δηλαδή όπου έχει ανάγκη η Παγκόσμιος Σιωνιστική Δικτατορία, η Νέα Τάξη Πραγμάτων, και Σιωνιστική Παγκοσμιοποίηση, για πρόκληση διεθνών πολιτικών και Οικονομικών κρίσεων.
  Η Χρεοκοπία της Ελλάδος είναι έργο δικό της!!!

  Συνήθως ο ΧΡΥΣΟΣ όλων των Δυτικών  & Ανατολικών Κρατών της Γης,  χρησιμοποιείται από την Κυβέρνηση της Ν.Τ.Π. για πρόκληση τοπικών & Παγκοσμίων Πολέμων, και για δημιουργία τοπικών ή διεθνών οικονομικών κρίσεων και αναταραχών.

  Οικονομικά Όπλα της Ν.Τ.Π. του προέδρου Λόρδου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, είναι τα διεθνή Χρηματιστήρια, Ο ΧΡΥΣΟΣ,  οι «Αγορές», και οι λαθρό-μετανάστες-πρόσφυγες, που τόσο επιθυμούν  οι πολιτικοί μας.

  Υπ’ όψιν ότι οι άλλες Αραβικές χώρες δεν δέχονται Άραβες λαθρο-πρόσφυγες.

  Ο Πρόεδρος Λόρδος ΡΟΤΣΙΛΝΤ εξουσιάζει και τα χρυσορυχεία της Κασάνδρας, στη Χαλκιδική της  Μακεδονίας.

  Ο χρυσός της Ελλάδος, και όλων των Κρατών της Γης, προήλθεν από τις αποταμιεύσεις, δηλαδή από τον ιδρώτα και το αίμα όλων των Λαών της Γης, (και του Ελληνικού Λαού), και τον διαχειρίζεται κατά βούλησην αυτό το εκλεκτό  τέκνο του Γενάρχη  Πατριάρχη ΑΒΡΑΑΜ.

  Αυτές τις ημέρες της Χρεοκοπίας και των Μνημονίων, τίθεται το ερώτημα, «Πού βρίσκεται ο ΧΡΥΣΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ» ;;; απαντάμε, στα θησαυροφυλάκια των Κεντρικών Τραπεζών του ΡΟΤΣΙΛΝΤ υιού ΑΒΡΑΑΜ!!!

  Αυτές τις ημέρες της χρεοκοπίας, και των συζητήσεων των «Θεσμών» στο ΧΙΛΤΟΝ με την ομάδα «Δρακουλέσκου», για την ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ, ο Χρυσός της Ελλάδος,- ΠΑΛΑΙ ΤΕ ΚΑΙ ΝΥΝ- «έκανε φτερά και πέταξε» προς ΡΟΤΣΙΛΝΤ μεριά. 

  Υπενθυμίζω το Άρθρον 22ον των Πρωτοκόλλων των Σοφών της Σιών, που λέει,

  «Συγκεντρώσαμε στα χέρια μας τη μεγαλύτερη δύναμη της σημερινής εποχής, ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΤΗΣ ΓΗΣ».

  Η προδοσία των «Ελλήνων» πολιτικών υποτακτικών των Υιών και θυγατέρων ΑΒΡΑΑΜ, δεν έχει όρια!!!
                      

  ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ


  Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής


  Αρέσει σε 1 άτομο

 2. ΟΙ ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΙ ΛΥΚΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.

  ΚΡΑΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΔΡΑΚΟΣ…ΚΟΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ.

  ΤΡΕΜΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΘΕΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ.

  ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΜΝΗΜΟΝΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ ΠΟΤΕ ΤΑ ΛΥΚΟΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΒΝ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ.

  ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΑΤΑΛΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΡΙΟΣ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΣ ΛΥΚΟΣ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΗ ΑΤΥΧΗΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ ΜΑΝΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΜΙΑ ΔΙΕΘΝΗ ΖΗΤΙΑΝΑ.

  ΑΥΤΟΙ ΟΙ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 300 ΑΓΡΙΟΙ ΛΥΚΟΙ.

  ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΚΩΝ ΣΤΡΑΒΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΛΥΚΟΙ ΣΚΕΠΑΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΣ ΠΡΟΒΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΒΑΤΩΝ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ…ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ.

  ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΝΑ ΒΟΣΚΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟΙ.

  ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΤΑΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΔΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΤΣΟΜΠΑΝΑΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΜΑΖΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΩΜΑΤΑ ΓΙΝΑΝΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.

  ΑΣ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΚΥΛΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΕΗ.
  ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΕΦΕΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ…ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΝΑ ΜΕΟΣ ΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ.

  ΕΓΩ ΦΥΣΙΚΑ ΖΗΤΑΩ ΤΟ 50% ΑΛΛΑ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΖΗΤΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ 17% ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ.

  ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΖΑΜΑΝΙΑ ΖΗΤΑΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗ ΝΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΑΓΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΟΥΜΑΡΟΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΚΥΛΑ ΕΡΤ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΙΑΤΙΚΑ.

  ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΘΑ ΚΡΑΤΕΙ ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΟΝ ΜΗΝΑΙΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΘΑ ΜΗΝΑ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΛΑ ΣΚΑΤΟΧΑΡΤΑ.

  ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑ ΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΚΥΛΑ ΔΕΗ….ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΘΕΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ.

  ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ.

  ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΤΩ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΑΝ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΚΑΙ ΤΣΑΛΑΚΩΜΕΝΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ.

  ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΤΟΤΕ ΤΑ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΧΟΧΟΛΟΥΣ….ΔΕΝ ΤΣΑΓΜΑΣ ΤΗ ΜΑΝΑ ΑΠ ΤΣΕΒΓΑΛΕΙ ΤΟΥ ΚΟΥΛΟΠΕΙΔΑ.

  Μου αρέσει!

 3. Ε..ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΒΟΥΛΗ.

  ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ…ΜΟΝΙΜΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΙ ΑΝΟΧΗΣ.

  ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΚΑΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΣΩ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΡΑ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑ ΣΥ ΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΧΩΡΙΣΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.

  ΑΡΑ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟ ΚΑΙ ΠΑΝΑΞΙΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΟΡΝΕΣ Η ΠΟΥΤΑΝΕΣ Η ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ Η ΜΗ ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΛΛΑ ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΠΟΥ ΓΥΡΝΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ….ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΝΟΜΟ ΧΡΗΜΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΓΛΗΓΟΡΑ ΧΕΡΙΑ.

  ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΜΑ ΑΞΙΑ.

  ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΟΝΙΜΕΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΜΕ ΜΟΝΙΜΟ ΜΙΣΘΟ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ…ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΘΑ ΕΛΕΧΓΕΤΑΙ Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΟΡΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΣΑΡΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΣΙΣΙ ΚΑΙ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝΡ ΙΖΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΜΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΝ.

  ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΛΕΩ ΟΧΙ Η ΒΟΥΛΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.