Η ΔΕΗ κλέβει όλο τον κόσμο για να μη πληρώνουν οι υπάλληλοί της ρεύμα και να κάνουν δεξιώσεις με χαβιάρια και αστακούς με τα λεφτά του λαού

ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΚΛΕΒΕΙ Η ΔΕΗ:

Η ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟ ΔΙΜΗΝΟ ΕΝΑΝΤΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΑΦΟΥ ΕΡΘΕΙ Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟΪ.

ΟΜΩΣ Η ΔΕΗ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟ ΝΑ ΜΕΤΡΗΘΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟΪ ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΔΥΟ Ή ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΤΕΤΡΑΜΗΝΑ.

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ.

ΑΝ ΕΧΕΤΕ 3000 kwh ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 300€ (ΜΕ ΚΛΙΜΑΚΩΤΗ ΧΡΕΩΣΗ).

ΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΕΤΡΗΘΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΘΟΥΝ ΔΥΟ ΜΑΖΙ, ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.

ΟΙ 3000kwh Χ 2 ΤΕΤΡΑΜΗΝΑ = 6000 kwh ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ 300€ Χ 2 = 600 € ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΙΣΩΣ ΚΑΙ 1200€ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΜΠΟΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 12 ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ (ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ).

ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.

ΟΙ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΕΙΝΑΙ ΚΛΙΜΑΚΩΤΕΣ. ΑΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΟΡΙΟ ΑΥΞΑΝΕΙ Η ΤΙΜΗ ΤΗΣ kWh.

ΟΠΟΤΕ ΟΤΑΝ Η ΔΕΗ ΜΕΤΡΑΕΙ ΔΥΟ Ή ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΤΕΤΡΑΜΗΝΑ ΜΑΖΙ ΤΟΤΕ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ kWh ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΧΡΕΩΣΗ.

ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΘΕ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ Η ΚΛΙΜΑΚΩΤΗ ΧΡΕΩΣΗ, ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΚΩΤΗ ΧΡΕΩΣΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΕΤΡΑΜΗΝΑ ΤΑ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΛΙΜΑΚΑ.

ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΜΕΤΡΗΣΗ ΣΤΟ/ΣΤΑ ΡΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ.

ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ; ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΒΑΣΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟ ΚΛΕΨΙΜΟ ΤΟΥΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΜΕΤΡΗΣΗ ΤΟΥ ΡΟΛΟΓΙΟΥ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΡΙΣΤΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΟΣΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΗΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ INTERNET.

ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΟ ΚΛΕΨΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΓΝΩΣΗ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ:

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΗ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ.

ΔΗΛ. ΑΝ ΕΧΕΤΕ 1300€ ΟΦΕΙΛΗ Η ΔΕΗ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΟ 300€ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΕ 5 ΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ 200€. ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΟΤΕ ΚΑΛΩΣ. ΠΟΣΟΙ ΟΜΩΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ, ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ; ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ.

Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ:

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΑΠΑΡΑΒΑΤΑ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΟΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΦΕΙΛΗ ΠΑΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΣΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΒΑΖΕΤΕ ΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ (50€ – 100€ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΚΑΘΕ 20, 30 Ή 40 ΗΜΕΡΕΣ) ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ Η ΔΕΗ.

ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑ ΝΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΔΕΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΩΣΗ 80% ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ. (Ο ΧΟΡΤΑΤΟΣ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΝΗΣΤΙΚΟ)

ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΜΠΟΝΕΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΩΣΕΙ 80% ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ «ΧΑΖΟ» ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΕΣΥ ΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΓΛΙΤΩΝΕΙ.

ΕΠΙΣΗΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΦΑΝΦΑΡΕΣ ΓΙΑ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ. ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΜΕ 50€ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο … ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ Ο «ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ».

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ…

ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ Η ΔΕΗ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΤΕ, ΟΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ Ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΠΕΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΒΕΛΤΙΩΘΗΚΑΝ ΒΡΕΙΤΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙΤΕ.

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΟΤΑΪΣΜΕΝΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ (ΟΠΩΣ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΔΕΗ ΜΕ ΜΕΙΩΣΗ 80% ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ κλπ) ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΛΕΒΕΙ.

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ: ΒΡΕΙΤΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ.


ΕΠΩΝΥΜΩΣ:    ΣΑΪΝΗΣ Δ. ΧΡΗΣΤΟΣ (sainis.gr)
Δ/ΣΤΗΣ ekdosi.com ~  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ~ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ

19 σκέψεις σχετικά με το “Η ΔΕΗ κλέβει όλο τον κόσμο για να μη πληρώνουν οι υπάλληλοί της ρεύμα και να κάνουν δεξιώσεις με χαβιάρια και αστακούς με τα λεφτά του λαού

 1. ΠΗΡΑ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΕΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΣ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟΥ. ΤΟΥ 2014 ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΑΡΑΤΣΙ 5 ΑΠΟ ΤΑ 5 .ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ,ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΦΙΣΤΗΚΑΝΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝΕ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΦΕΡΟΥΝΕ ΣΤΑ ΙΣΑ ΤΟΥΣ.ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΜΩΡΕ ΒΑΖΟΥΝΕ ΜΕΣΑ 1)ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ Η/Ε 2)ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ Η/Ε 3)ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ 4) ΕΙΔ. ΤΕΛ.ΜΕΙΩΣΗΣ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΑΕΡΙΩΝ ΡΥΠΩΝ. ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ.ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΕΞΑΓΡΙΩΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ,ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝΕ ΑΣΥΣΤΟΛΑ .ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΤΙΔΡΩ ΕΤΣΙ,ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΞΕΖΟΥΜΙΣΑΝΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ .ΑΠΟ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΛΕΩ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΑΙ.

  Μου αρέσει!

 2. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΚΘΕΣΩ ΕΚΤΕΝΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΜΑΧΙΣΜΕΝΗ ΔΕΗ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ…..ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΙΟΙ ΚΑΙ ΑΜΟΛΥΝΤΟΙ….ΘΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΘΕΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ,ΤΙΣ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΔΟΥΛΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΙΔΗΣΗ;….ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΔΕΗ ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΧΕΙ ΕΞΗΛΕΚΤΡΙΣΕΙ ΤΟ 99% ΧΩΡΑΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΦΘΗΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ ΕΠΙΚΡΙΤΕΣ;ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Η ΔΕΗ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΣΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΚΛΙΚΕΣ ΚΑΛΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΟΣΥΛΟΓΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ;ΕΔΩ ΚΑΙ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΚΟΛΩΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ250 ΗΜΕΡΕΣ Α Π Λ Η Ρ Ω Τ Ε Σ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΜΕ ΧΑΡΤΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΞΙΟΙ ΠΟΥ ΤΙΜΑΝΕ ΤΟ ΨΩΜΙ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΛΕΨΑΝΕ ΣΚΛΗΡΑ….ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΠΟΥ ΛΗΔΩΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΑΒΙΑΣΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ Ο ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΡΕΦΕΝΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΗ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΕΝΔΕΙΑΣ….ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΩ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΝΩΝΥΜΑ [ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΦΑΝΦΑΡΟΝΟΥΣ] ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ
  ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΑΜΕ ΚΟΜΜΕΝΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ΣΕ ΑΝΞΙΟΠΑΘΟΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΣ ΜΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΜΑΣ;;;[ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΙΣ Μ@Λ@ΚΙΕΣ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ…….]ΕΠΙΣΗΣ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΠΟΙΕΣ ΣΥΘΗΚΕΣ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΗΝ ΔΕΗ…..ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ…..ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΘΕΙ ΝΥΧΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΗΚΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ;ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΘΗΝΟΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΗΝ ΚΙΛΩΒΑΤΩΡΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ…..ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΡΕΥΜΑ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ….ΕΙΧΑΜΕ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΑ…..ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕ ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ…ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ ΜΕ ΕΓΓΥΗΤΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΗ…..ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ…. ΑΓΥΡΙΣΤΑ…ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΨΑΞΤΕ ΤΟ….ΟΠΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΗΓΕ 60% ΠΑΝΩ Η ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΚΙΛΟΒΑΤΩΡΑΣ….ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΚΡΙΒΗΝΑΝ…Ο ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ ΕΓΙΝΕ ΠΕΛΑΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΑΧΟΡΤΑΓΟΥΣ….ΔΕΝ ΛΕΩ, ΠΟΛΛΑ ΣΤΡΑΒΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ….ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ….ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΒΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ….ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΩΜΕΝΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΣΠΡΕΝΕΙ ΔΙΧΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΕΜΦΥΛΙΟ ΣΠΑΡΑΓΜΟ….ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ…ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΑΠΕΙΛΗΘΩ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΩ…ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΞΩ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ….ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΕΛΟΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΠΗΤΕ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ….ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ Α.Π.Ε….ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΣΤΑΜΑΤΩ ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΩ ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΓΩ Ο ΚΑΛΟΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ 38 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ -2 Η -15 ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΧΕΙΜΩΝΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ ΕΓΩ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΚΗΦΗΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΑΒΙΑΣΤΑ…ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ…ΙΔΙΩΤΕΣ Η ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ….ΜΞΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΡΕ ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ….ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΛΟ ΤΕΛΟΣ…ΤΑ ΚΟΡΜΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΛΙΔΙΑ ΣΑΝ ΣΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΠΕΡΑ…ΔΩΘΕ….ΤΙΚ ΤΑΚ…ΤΙΚ…ΤΑΚ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο STRANGER KAΛΗ ΤΟΥ ΩΡΑ…

  Μου αρέσει!

 3. στην περιπτωση μου,
  πριν μια εβδομαδα μου εκοψαν το ρεύμα (παρ ολο που εβαζα εναντι 200 ευρω καθε μηνα, εκτος του τελευταιου που εβαλα 100)
  και ήρθε ενας φίλος (απο αυτους που τρέχουν να βοηθήσουν σε ρολόγια δεη, ας ειναι καλά) και μας το ξανασυνδεσε ωσπου να βρουμε χρηματα να πληρωσουμε.

  σε 3 μερες ηρθαν και το ξανακοψαν!!
  αυτοι ειμαστε!!

  ενας φιλος απο την δεη , απο αλλη περιοχη, μου ειπε οτι δεν υπαρχει περιπτωση το συνεργειο να ξαναρθει σε 3 μερες παλι για επανελεγχο και οτι
  ήταν καρφωτή απο γείτονα.

  Ομως ο γείτονας, δεν ειναι τετοιος ανθρωπος σίγουρα.

  Μαλλον κάποιοι χαιρονται που ειμαστε ανεργοι και εκμεταλευόμενοι την θεση τους στο ποστο που εχουν στη δεη, ενεργούν ανάλογα για να πάρουν ευχαρίστηση αντι να κανουν μια αυτοκριτική και να ρωτήσουν τον εαυτο τους με τι κριτήρια ψηφίζαν τοσα χρόνια.

  Αλλα τους λεω μεσα απο δω οτι δεν θα ειμαστε για πολυ. Ειμαστε συνηθισμενοι να παλευουμε μόνοι μας και σιγουρα θα εχουμε παλι την εργασια μας , οποια και αν ειναι αυτη. Και εχουμε μαθει και στα πολλα και στα λιγα.
  Βεβαια ποτε δεν περισσεψαν να βαλουμε στην ακρη καμια 200.000 ευρω , οπως ενα ζευγάρι που εργάζεται στο δήμο, στην καθαρίότητα. Με την αξία τους δεν λέω , αλλα παντα με σταθερο μισθό για να μπορουν να κανουν αποταμίευση.

  Πως λοιπον , θα παω να υποστηρίξω αυτη την κατηγορία ανθρώπων που πεισματικά ακόμα ψηφίζει πασοκ και μεγαλα κοματα και τωρα που του κόβουν το μισθό αντι να κοιταει το αποτελεσμα των επιλογών του,
  κοιταει ποσα βγαζει ο ιδιωτης διπλανος του, τι σπιτι εχει, τι αυτοκίνητο
  και πιστευει οτι για το μισθό του φταίει σίγουρα αυτος παλι.

  Περσι πάλι, οταν διαμαρτυόμουν σε εναν αλλο γνωστο μου που δουλευει στο δημοσιο, για τους δυο φίλους μου που τους κατεβασαν στα 400 ευρω μισθο, μου ελεγε την μια, μην πιστευεις και διαδίδεις τετοια πράγματα και απο την αλλη με κορόιδευε οτι το παιζω επαναστάτης αντι να κοιταω τη δουλεια μου!!!!!
  (Ο ιδιος αυτος σημερα τα εχει βάλει με τους διπλανούς του και καμία αναφορα για το κόμμα που ακόμα ψηφίζει.)

  Πάλι σε άλλο γνωστό μου δημόσιο υπάλληλο, (με 200.000ευρω αποταμίευση και αυτος) οταν παλι διαμαρτυρόμουν για το ιδιο θέμα, μου απάντησε οτι
  «γιατι να ασχολούμαι τι κανουν οι αλλοι, εμενα ετσι και αλλιως δεν μπορουν να μου κάνουν τιποτα!!!!

  τωρα σχετικα με την εκπωση που εχουν οι εργαζόμενοι στη δεη, σιγουρα εστω και ενα 5%, ειναι ανιση μεταχειρηση ως προς τους υπολοιπους συμπολίτες μας αλλα δεν ειναι αυτο το πρόβλημα της χωρας μας και ουτε αν καταργηθει θα αλλάξει κάτι απο την τρεχουσα κατάσταση.

  Προσωπικά εμένα το μνημόνιο μου αρεσει πολυ.
  Γνωρίζοντας οτι ειναι στημένη όλη η κρίση, θεωρώ οτι τελικά ηταν η μονη λυση να πεσουν οι μασκες σε ολα τα επιπεδα και να φανει ποιοι πραγματικά ειμαστε. Μετα λυπης μου βεβαια, βλεπω οτι μόνο η μέθοδος της μειωσης των μισθων φέρνει καλά αποτελεσματα στην αλλαγή συμπεριφοράς πολλών συνανθρώπων μας.

  Τελος, μια λυση κατα την δική μου οπτικη για να αλλάξουν πολλά άμμεσα ειναι
  -σκληρή αυτοκριτικη στον εαυτο μας και τις επιλογές μας
  -συγχώρεση για οτι εχουμε και δεν εχουμε κανει
  -συμπαθεια και βοήθεια για τον διπλανό μας

  οταν αυτα αλλάξουν , η νέα συμπεριφορά μας θα εκφραστεί με την επιλογή μας σε ποιους δίνουμε εξουσια να μας διοικήσουν.

  Αγαπητοί μου συμπολιτες, ας ζητήσουμε συγνώμη ο ενας απο τον αλλο και ας ενωθούμε με κοινο στοχο την διαφάνεια και την αποκατάσταση της δημοκρατίας μας σε πρωτη φάση.

  Μου αρέσει!

 4. Εσείς που τα γνωρίζετε γιατί δεν τους κάνετε μύνηση;
  Μήπως για να μην σας κόψουν τα προνόμια -80% και τις μίζες, και τους διορισμούς και τα επιδόματα……;
  Τώρα θυμηθήκατε οτι δεν πρέπει να υπάρχουν 2 κοινωνίες δύο τάξεις,
  μέχρι τώρα σας βόλευε;
  Δυστηχώς τα λαμόγια, τους κλέφτες, τους κομπιναδόρους, εσείς οι Δημόσιοι τους εξυπηρετείτε και τους προσκαλείτε να κλέβουν (αφού είσαστε και εσείς κλεφτοκοτάδες) για να τρώτε τα αποφάγια τους Ζώα! ή και μαζί τους στις μέγάλες «μάσες».

  Κι αν υποφέρετε και «θυσιαζεστε» με το «αίμα σας» υπάρχει και ο ιδιωτικός τομέας, να εισέλθετε και να εργαστείτε και να θυσιαστείτε πραγματικά.
  Οχι στο δούλεμα και στο βόλεμα, αλλά στην πραγματική εργασία και στην πραγματική προσφορά στην κοινωνία.
  Την πατήσατε τώρα! Σας πήραμε χαμπάρι εδω και χρόνια, αλλά τώρα πια τέλος κοπρόσκυλα!!!

  Και με τα ¨Ολοι μαζί» και «είμαστε όλοι το ίδιο» δουλέψτε τους ομοίους σας._

  Αφού γουστάρετε εμφύλιο θα τον έχετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Μου αρέσει!

 5. » ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΔΕΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΩΣΗ 80%»
  πραγματι ετσι ειναι αλλα αυτο συμβαινει εναντι μισθολογικων κλιμακιων.Αν λεμε αν,ο εργοδοτης σου πει »θα παιρνεις 350 ευρω κ τα υπολοιπα 100 στο προιον που παραγω» εσυ να πεις »οχι»!Δεν καταλαβαινεις οτι στο τελος κερδος εχει αυτος που πουλαει το προιον?Κανε μια μεταφορα της παραπανω πραγματικοτητας στον τομεα της εργασιας σου…ξερεις,καποιες ομαδες ανθρωπων θα πουν οτι οφελησε.Εσυ τι θα πεις?ΟΕΟ?

  Μου αρέσει!

 6. ΥΠΕΡ ΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΟΝ ΔΕΚΟ ΟΛΩΝ ΤΟΝ ΔΕΚΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΝΑ ΧΟΡΤΑΙΝΟΥΝ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΝΑΝΕ ΠΟΛΛΟΙ.ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

  Αρέσει σε 1 άτομο

 7. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός πως κάνετε δημόσια επώνυμη ενημέρωση. Όμως επειδή στο διαδίκτυο βλέπουμε συνέχεια πολλά, μήπως θα μπορούσατε να μας δώσετε ακόμα κάποια στοιχεία σχετικά με την έκπτωση 80% των εργαζομένων στη ΔΕΗ και με το πόσο συχνά η μέτρηση δε γίνεται κάθε τέσσερις μήνες; Εγώ προσωπικά δεν έχω προσέξει κάτι τέτοιο. Επειδή όμως μπορεί να κάνω λάθος, ή να είμαι από τους ελάχιστους που η ΔΕΗ έρχεται τουλάχιστον μια φορά το μήνα και μετρά το ρολόι, μήπως έχουμε κάποια στατιστικά στοιχεία σχετικά με τη συμπεριφορά της να μετρά μαζί δύο και τρία τετράμηνα; πόσο συχνά μπορεί να συμβαίνει αυτό;
  Σας ευχαριστώ.

  Μου αρέσει!

 8. Εγω πληρωνω συνηθως 500€ το δυμηνο.Το χειμωνα που περασε εβαζα παντα εναντι γιατι ο λογαριασμος ηταν μονιμα 1000€+ και οταν λεω εναντι εννοω απο 150-500€ καθε μηνα. Μαντεψτε τελικα τι εγινε . Πηγα παλι μια μερα και εβαλα 400 ο λογαριασμος ηταν 1070 σε μια εβδομαδα μετα ηρθαν και εκοψαν το ρευμα παρολο που ο υποδιευθυντης της δεη με διαβεβαιωσε οτι δεν υπαρχει περιπτωση να μου το κοψουν εαν πληρωσω εναντι. Τελικα το συνδεσα μονος μου αμεσως προχειρα εκοψα τον λαιμο μου βρηκα τα υπολοιπα λεφτα με δανεικα πληρωσα και το τελος επανασυνδεσης και δεν ηρθαν ακομα να το συνδεσουν!!!!!!!!!!! Το εχω ακομα προχειρα παρολο που τους το εχω πει αλλες 2-3φορες να ερθουν να το φτιαξουν κανονικα.Τι να λεμε μπουρδελο κανονικο λεμε πφφφφ….

  Μου αρέσει!

 9. Για τις ρυθμιζομενες χρεωσεις τουμπεκι ολοι…ανάθεμα και αν το εχουν παρει χαμπάρι οι πιο πολλοί. ..κοιμόμαστε. …ξυπνάτε ρεεεεεεε

  Μου αρέσει!

 10. ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟ ΜΥΤΗΛΙΝΑΙΟ ΣΤΟΝ ΚΟ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΤΗΣ ENERGA ΚΑΙ ΤΗΣ ELLAS POWER ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΛΕΨΑΝΕ 350 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ…..ΣΤΟΥΣΒΚΥΡΙΟΥΔ ΤΗΣ ΑΛΟΥΜΙΝΑΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΡΕΥΜΑ ΜΕ 40 ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΜΕ 5……ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΔΕΗ ΕΝΑΝΤΙ ΠΙΝΑΚΙΟΥ ΦΑΚΗΣ….ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ( ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ) ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΕΛΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΗ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΓΙΓΑΝΤΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΧΟΡΗΓΟΥΣΕΩΤΟΩΡΕΥΜΑ ΩΣ ΑΓΑΘΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΧΑΡΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΤΟ ΔΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙΩΩΣ ΧΡΥΣΟΣ….ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ….ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΙ…..ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ….ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΝΑ ΦΘΑΣΩ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΕΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΑ Γ@ΜΙΣΙ@ΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΙΖΟΥΝ…..ΨΑΞΤΕ ΡΩΤΗΣΤΕ ΒΡΗΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΠΙΣΩ…Ο ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΟΔΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΕΙΣ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΤΗΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΑΛΛΗ….ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΣΚΙΣΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ!!!! ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΥΤΗ ΠΑΝΤΑ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ…..ΤΟΣΟ ΑΠΛΗ ΣΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΗ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ……

  Μου αρέσει!

 11. Αγαπητοι φιλοι σημερα στην ελλαδα εισαι οτι δηλωσεις ο καθε χλαιμπας γραφει οτι θελει στο δια ταυτα εφαρμογη η απλκαισιον στα αγγλικα της δεη σου δινει την δυνατοτητα να βαζεις εσυ τις τιμες που λεει το ρολοι σου και αναλογα με αυτες σε χρεωνει αιντε μεγαλε ζαγαρι γεννηθηκες μακακας θα πεθανεις

  Μου αρέσει!

 12. Σωστά τα λέει ο τύπος.

  Η ΔΕΗ μας κλέβει συνέχεια.

  Ένας τρόπος είναι και αυτός που περιγράφει.

  Μας έχουν αλλάξει τα φώτα οι Φωτόπουλοι.

  Όσοι υπερασπίζεστε την ΔΕΗ σκεφτείτε μόνο αν αξίζουν αυτά που πληρώνετε για το ρεύμα που έχετε.

  Όσο για το να πουληθεί η ΔΕΗ;

  Μακάρι να έπαιρνε και τίποτα το κράτος.

  Αλλά θα την χαρίσουν σε κανέναν δικό τους που της χρωστά πολλά.

  Το 80% μείωση στους εργαζόμενους της ΔΕΗ ισχύει.

  Όλος ο κόσμος το ξέρει.

  Πολλοί από τους υπάλληλους της ΔΕΗ το πουλάνε και σε γείτονες, συγγενείς και φίλους.

  Και άντε ο καθένας μας έχει την γνώμη του για την ΔΕΗ.

  Κανείς όμως δεν κατάλαβε αυτό που γράφει στο τέλος;

  «ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ … ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΛΕΒΕΙ.»

  Διαφωνεί κανείς με αυτό;

  Ή μήπως μας έχει γίνει συνήθεια να μας κλέβουν και το θεωρούμε φυσιολογικό;

  Το ξαναγράφω. Δίκιο έχει ο τύπος.

  Καληνύχτα και καλά μυαλά.

  ΜΠΑΜΠΗΣ

  Μου αρέσει!

 13. ΚΑΙ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ…..ΚΑΙ ΠΡΣΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΔΕΙΟ ΣΟΥ ΚΕΦΑΛΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ…..15 ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΥΛΕΥΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΟΡΓΙΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕΒΟΜΟΥΝ ΤΟ ΨΩΜΙ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΑ ΕΞΑΚΟΛΟΘΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΣΕΒΟΜΑΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΑΩΣΤΗΝ ΔΕΗ……ΗΛΙΘΙΕ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΑΔΕΛΦΟ 30 ΧΡΟΝΩΝ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ…..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΥ ΛΕΣ…ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ???? ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ…..

  Μου αρέσει!

 14. Τελικά δεν ξέρω αν είναι τα γραφόμενα του Σαϊνη ή τα όσα αποκαλύφηκαν εδώ, το ΠΩΣ ΜΑΣ ΚΛΕΒΕΙ Η ΔΕΗ ΟΛΟΥΣ και συνεχιζει…… να μας κλέβει.

  Τέτοιοι είναι και τόσα χρόνια τους αφήναμε!

  Ας προσέχαμε, και ας τους διώχναμε…τώρα οι Δημόσιοι ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΥΠΠΥΡΓΕΙΑ, ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ, ΔΗΜΟΣΙΟΤΕΡΜΙΤΕΣ απλά χωνεύουν… αυτά που μετά κλάνει ο κώλος της Μυλωνούς, οι μισοί Δημόσιοι δηλαδή είναι η Μυλωνού και οι άλλοι μισοί ο κώλος της.

  με τόσες μάσες αυτοί, την βγάζουνε και για τα επόμενα 30 χρόνια, οι υπόλοιποι…………..

  Μου αρέσει!

 15. Εκπαιδευτικός με τόσα ορθογραφικά..; Τραβούσα τα μαλλιά μου με τη δημοσίευση σου. Αχ….. καταργήθηκε το «ο,τι» που σημαίνει «οτιδήποτε» και όλοι γράφουν «ότι». Δηλαδή το «πως» και το «οτιδήποτε» είναι το ίδιο για σας…

  Μου αρέσει!

  • ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΣΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΕΗ ΕΙΝΑΙ Η … ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ.

   ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΩΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΟ «80% ΜΙΟΜΑΙΝΟ ΡΑΙΥΜΑ Η ΟΙΠΑΛΙΛΙ ΤΟΙΣ ΔΕΗ»

   Μου αρέσει!

 16. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑΝΑΣΗ.

  ΕΓΩ ΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 1968 ΜΟΝΙΜΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΩ ΡΕΥΜΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ.

  ΣΗΜΕΡΑ ΕΝ ΕΤΗ 2017 ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ 34 ΕΥΡΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ Φ.Π.Α. ΚΑΙ ΛΑΛΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΣΚΑΤΑ.

  ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ Η ΔΕΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΟ ΜΟΥ ΛΟΑΓΙΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ 34 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΥΡΙΕ ΧΑΖΕ ΚΑΙ ΚΟΥΤΕ ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΡΕ ΚΑΙ 200 ΕΥΡΩ ΓΙΑΤΙ ΛΕΙΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΒΡΙΟ ΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΛΛΑΔΑ….ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΓΩ ΔΑΝΙΖΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΟ ΝΙΖΩ…ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ.

  ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ Η ΔΕΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΜΕΣΑ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟΝ ΔΥΣΤΥΧΟ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΤΟΝ ΓΑΜΕΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ.

  Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΕΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΥΝ ΦΠΑ ΚΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΣΚΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΕΡΤ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΥΜΑΡΟΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΤΙΜΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΦΑΓΙΔΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΖΕΙΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΖΟΦΗ ΤΗΝ ΓΙΔΑ.

  ΕΙΣΑΙ ΣΚΛΑΒΟΣ ΚΑΙ ΡΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΤΡΙΑΚΟΣΙΑ ΞΕΝΟΦΕΡΤΑ ΟΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΚΑ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ.

  ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1821 ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΞΑΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙΣ.

  ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΒΡΑΙΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
  ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΙΣΟΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ..Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΟΙ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

  ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΘΑ ΖΗΣΕΙ Η ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ.

  ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΥΛΝΤΟΥ.

  ΜΟΝΟ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ…ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΩΔΕΚΑ ΑΘΑΝΑΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ…

  ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ…ΓΚΡΕΜΙΖΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ.

  ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΑΧ.

  ΞΟΥΡΙΣΜΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑΓΜΑ ΤΙΣ ΜΑΝΤΗΛΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ.

  ΠΕΝΤΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΩΜΑΤΑ.

  ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ ΕΣΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΙΩΞΞΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΗ…

  ΠΑΣ ΜΗΝ ΕΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ.

  Μου αρέσει!

 17. ενώ πληρώνουμε τις δόσεις διακανονισμού,γιατί κόβουν απροειδοποίητα το ρεύμα και προκαλούν μεγάλες ζημιες; σε συσκευές,σε ανθρώπους,σε εργαζομένους,σε επιχει-ρησεις,σε ταξιδεύοντς.σε.σε…. η.δεη πρέπει να πληρώσει τις παρανομίες της.–αμα είχαμε ευρω,θα κάναμε διακανονισμό ??? δε χρειαζόταν,ξυπνάτε κορόιδα και ενωθείτε μας σκοτώνουν-γεννοκτονίαααααααααα,μας τα πήραν όλα !!!!! και συνεχίζουν να παίρνουν,σαν το ποτάμι που ξεχειλίζει από τις φουρτούνες,γιατι δεν υπάχει καλό ανάχωμα

  Μου αρέσει!

 18. Τα έχουνε σκατά και απόσκατα με την ΔΕΗ. Σε εμάς έχει να γίνει καταμέτρηση της κατανάλωσης 1 έτος. Το ρολόι είναι μέσα στο σπίτι σε μονοκατοικία και επίσης όσες φορές καλέσαμε στο κέντρο καταμέτρησης ποτέ δεν σήκωσαν το ακουστικό, απορώ γιατί αναγράφουν στον λογαριασμό το τηλέφωνο του κέντρου καταμέτρησης και αν λειτουργούν εκεί…. σε όσους έναντι έστελνε η ΔΕΗ δεν υπολόγιζε ούτε εκεί κατανάλωση και πληρώναμε μόνο τα δημοτικά τέλη, έτσι τους κάλεσα στο κέντρο εξυπηρέτησης πελατών τους εξήγησα το πρόβλημα και τι μπορώ να κάνω τώρα, μου έδωσαν έναν άλλον αριθμό για το κέντρο καταμέτρησης που πήρα μετά από δύο ημέρες την επόμενη το σήκωσε μια γυναίκα και της είπα την κατανάλωση, με ρώτησε πότε ήταν η προγραμματισμένη καταμέτρηση και μου λέει οτι τώρα έχει κλείσει το σύστημα και έχουν εκδοθεί οι λογαριασμοί…. έτσι ξαναπήρα πάλι στο κέντρο εξυπηρέτησης πελατών και μου λένε να μπω στα μέσα Απριλίου σε μια ηλεκτρονική ιστοσελίδα να δηλώσω την μέτρηση εκεί. Εν κατακλείδι, μας ήρθε ένας ωραίος λογαριασμό 950 ευρουλάκια, όλα δικά μας.

  Οχι μόνο πρέπει να πληρώνουμε λίγο ανα μήνα αλλά όταν θα αρχίσει η περίοδος με τις φορολογικές και τον ΕΝΦΙΑ σίγουρα κάτι θα αφήσουμε απλήρωτο, αει στα διάλα…….

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.