ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ… ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ

Oλα τα πληρωμένα απ’ τον Σόρος ανθρωποειδή του αναρχοαριστερού μορφώματος σε στρατιωτικό μοντέλο επίθεσης απέναντι στους έλληνες εθνικιστές!!!

βάρβαροι αναρχοάπλυτοι αριστεριστές πρεζόνια

Τουλάχιστον δύο παρακρατικές αντισυγκεντρώσεις γίνονται σήμερα στην Λάρισα, προκειμένου να τρομοκρατηθεί ο κόσμος και να μην μεταβεί στην συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής – μετά το «πράσινο φως» που έδωσε ο συριζομούρης δήμαρχος Λάρισας, χαρακτηρίζοντας… «ανεπιθύμητο» τον Ηλία Κασιδιάρη στη Λάρισα.

αφίσες των ανθελληνικών καθαρμάτων της Αριστεράς


Η μία –για… προχωρημένους επαναστάτες, με απαραίτητη τη χρήση κουκούλας- είναι της «συνέλευσης αναρχικών» που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Αβέρωφ και η δεύτερη –μόνο για βολεμένους… δημοσίους υπαλλήλους- είναι των Λαφαζανίστας-Καραγκιοζίστας (ΣΥΡΙΖΑ Νο 2) στο ξενοδοχείο Imperial.

Συντρόφια κρατάτε γερά, τα μυστικά κονδύλια του ψευδοκράτους να είναι καλά!

με την ευλογία φυσικά του συριζομούρη δημάρχου της Λάρισας !!!

 

6 σκέψεις σχετικά με το “ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ… ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ

 1. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

  11/03/2017


  Τι άλλο πρέπει να βιώσει το ελληνικό έθνος για να αντιληφθεί επιτέλους την υπόσταση και το μέγεθος της διαρκούς πολιτικής απάτης της μαρξιστικής Αριστεράς; Τόσο της εν Ελλάδι, καθώς πέρασαν μόλις 68 έτη και πραγματικά φαίνεται πως ο ελληνικός λαός λησμόνησε το πραγματικό πρόσωπο των κομμουνιστών, όπως αυτοί το επέδειξαν τότε στους προγόνους του, όσο και παγκοσμίως, καθώς όπου οι μπολσεβίκοι ανά την υφήλιο κατέλαβαν την εξουσία έδωσαν τα σαφή δείγματα γραφής της κοσμοθεωρίας τους και κατέστησαν αυτήν την πιο αιματοβαμμένη και δολοφονική διαχρονικώς, καταγράφοντας εκατοντάδες εκατομμύρια νεκρούς ως απολογισμό. Λένιν, Στάλιν, Μάο Τσε Τουνγκ, Πολ Ποτ, Τσαουσέσκου, Χο Τσι Μινχ, ατέλειωτος ο κατάλογος.

  Και όμως, σχεδόν καθημερινά διατυπώνονται στα ελληνικά ραδιόφωνα, στις τηλεοράσεις και στο διαδίκτυο από αφελείς και άκριτους, κατά τα φαινόμενα, Έλληνες πολίτες διαπιστώσεις του τύπου «αυτή δεν είναι Αριστερά» ή «δεν είναι η Αριστερά έτσι» ή «δεν είναι πραγματικοί Αριστεροί αυτοί», αναφορικά με τον συνονθύλευμα, το πολιτικό μόρφωμα του Συνασπισμού της Ριζοσπαστικής Αριστεράς το οποίο έχει ανέλθει στην εξουσία από τον Ιανουάριο του 2015.

  Μα επιτέλους, αυτή ακριβώς είναι Αριστερά. Αυτό είναι το πραγματικό της πρόσωπο. Αυτό το οποίο αποκαλύπτει αφού καταλάβει την εξουσία. Όχι το προσωπείο πίσω από το οποίο κρύβει την δολοφονική της ιδεοληψία όταν προσπαθεί να ανέλθει στα έδρανα της εξουσίας. Όταν με μαεστρία περιπλανά τους λαούς με τσιτάτα για αλληλεγγύη, κοινωνική και εργατική, για δικαιώματα, του λαού, των εργατών, με τόσα και τόσα εύηχα ψεύδη προς ευήκοα ώτα.

  Ο απολογισμός των δύο ετών διακυβέρνησης της Ελλάδας από την «Αριστερά» επιβεβαιώνει ακριβώς αυτά. Επιδείνωση της οικονομικής πορείας (ας μην λησμονεί κανείς πως κομμουνισμός και καπιταλισμός αποτελούν τα δύο τέκνα της ίδιας υλιστικής μήτρας), συνεπής συνέχιση του καταστροφικού έργου το οποίο ξεκίνησαν οι καπιταλιστές-σοσιαληστές της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑ.ΣΟ.Κ., αύξηση της ανεργίας των Ελλήνων, περαιτέρω φτωχοποίηση του ελληνικού έθνους, μειώσεις μισθών, μαζικές απολύσεις, μειώσεις συντάξεων, εύνοια προς το κεφάλαιο, αυξήσεις σε φόρους, στο κόστος ζωής και τόσα άλλα «επιτεύγματα» της Αριστεράς.

  Οι διαπιστώσεις αυτές αφορούν βεβαίως στην οικονομική διαχείριση της εξουσίας. Ο ελληνικός λαός τα τελευταία 72 έτη έχει βαθμιαίως μετατραπεί σε ένα μεγάλο ποσοστό του, σε μια μάζα ανθρώπων οι οποίοι χαρακτηρίζονται από άκρατο ατομικισμό, από εγωκεντρισμό, από λατρεία για την ύλη σε όλες τις μορφές της, όπως το χρήμα, ο επιδεικτικός τρόπος ζωής, από επιδερμική και πλήρως υλιστική προσέγγιση και αξιολόγηση της ζωής γενικώς, αλλά συγχρόνως και από την απομάκρυνση του από το πνεύμα, από την θρησκευτική παράδοση, από τις αξίες και τα ήθη, εφόδια τα οποία συνόδευσαν στην πορεία του και στον αγώνα του για επιβίωση ανά τους αιώνες αυτό το ίδιο έθνος.

  Το οικονομικό κριτήριο συνεπώς είναι το κυρίαρχο βάση του οποίου προκύπτουν και διατυπώνονται οι ως άνω κρίσεις. Δυστυχώς, σε μεγάλο βαθμό οι Έλληνες δεν δίνουν πλέον την αρμόζουσα σημασία σε παραμέτρους όπως είναι η κοινωνική διάσταση της άσκησης της εξουσίας αλλά και η παιδεία. Όταν προωθούνται με κάθε μέσο και τρόπο από τους Αριστερούς οι «διαφορετικές» από την μοναδική φυσική υπόσταση των σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων, όταν εκμηδενίζονται και αποβάλλονται από το εκπαιδευτικό σύστημα της πατρίδας μας οι μορφές, οι ήρωες και οι αγώνες των Ελλήνων προγόνων μας, όταν προωθούνται αξιακά συστήματα παντελώς ξένα και εχθρικά προς την ελληνική ιστορία και το έθνος μας, στο πλαίσιο μιας διεθνοποίησης υπαγορευόμενης από την πεθαμένη και σάπια κομμουνιστική ιδεολογική λαίλαπα, όταν συντελείται εθνολογική αλλοίωση της πατρίδας μας και αντικατάσταση του ελληνικού λαού από εκατομμύρια λαθρομετανάστες, το νέο εργατικό δυναμικό, τότε δεν παρατηρείται η διατύπωση, έστω και σε μικρότερο βαθμό, τέτοιων διαπιστώσεων περί «δήθεν».

  Κακώς, διότι «δήθεν» υπάρχει μέχρι να αποκτήσουν οι Αριστεροί την εξουσία. Μετά, δείχνουν ποια είναι η πραγματική Αριστερά.


  Τσάμης Θεοφάνης

  Μου αρέσει!

 2. ΚΟΚΚΙΝΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ! Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΑΜΟΥ ΣΤΗΝΕΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ!

  10/03/2017


  Την αντίδρασή τους στην μετατροπή του νησιού τους σ’ ένα απέραντο hot spot θέλησαν να εκφράσουν οι αγανακτισμένοι κάτοικοι της Σάμου, κι έτσι η «Κίνηση Πολιτών Σάμου» εξήγγειλε ανακοίνωσε ότι την ερχόμενη Κυριακή (12/3) θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία του Θεμιστοκλή Σοφούλη και στη συνέχεια επίσκεψη στο γραφείο του τοπικού βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να του εκφράσουν την έντονη ανησυχία τους για τα όσα συμβαίνουν στο νησί.

  Τη σχετική ανακοίνωση υπέγραφε ο πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Κτηνοτρόφων Σάμου Γιάννης Βέττας. Ωστόσο, αμέσως μετά, ο κ. Βέττας ειδοποιήθηκε από την Αστυνομία πως θα πρέπει να παρουσιαστεί προκειμένου να δώσει κατάθεση σε προκαταρτική έρευνα, που διέταξε η Εισαγγελία Σάμου, μετά από μηνυτήρια αναφορά του Βουλευτή Σάμου, Ικαρίας και Φούρνων Δ. Σεβαστάκη!

  Η κόκκινη τρομοκρατία δε θα περάσει! Σαμιώτες και σαμιώτισσες, ενωθείτε και αντισταθείτε!

  Αρέσει σε 1 άτομο

 3. ΔΙΚΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ – ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

  09/03/2017


  Με μία πολύ σημαντική παραδοχή έκλεισε η σημερινή συνεδρίαση για τη δίκη της Χρυσής Αυγής. Ο Ιορδάνης Δεμερτζίδης, παραδέχθηκε ότι τόσο οι Βουλευτές όσο και το ίδιο το κόμμα της Χρυσής Αυγής δεν είχαν καμία εμπλοκή στον τραυματισμό του γιου του Φοίβου.
  Ο Δεμερτζίδης, εξεταζόμενος ως μάρτυρας, δεν μπόρεσε να υποστηρίξει τον (εξωφρενικό) ισχυρισμό της πολιτικής αγωγής, ότι στόχος της επίθεσης στον γιο του ήταν «ο εκφοβισμός ολόκληρης της σχολικής κοινότητας».

  Αντιθέτως, από τα στοιχεία που κατέθεσε, προκύπτει ότι η υπόθεση ήταν μια αμιγώς προσωπική διαφορά μεταξύ του 16χρονου Φοίβου Δεμερτζίδη και του 20χρονου Γ. Αποστολόπουλου.

  Οι δύο νεαροί τσακώνονταν για τα μάτια της Άρτεμης Καμπιώτη, που ήταν πρώην κοπέλα του Δεμερτζίδη, αλλά μετά τα έφτιαξε με τον Αποστολόπουλο! Όταν βρέθηκαν έξω από το σχολείο (3ο Λύκειο Παλαιού Φαλήρου), οι δύο νέοι ήρθαν αρχικά σε λεκτική αντιπαράθεση και μετά συνεπλάκησαν με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πρόσωπο ο Δεμερτζίδης.

  Όπως γίνεται αντιληπτό, η υπόθεση προσφέρεται ενδεχομένως για ερωτικό θρίλερ, δεν έχει όμως καμία σχέση με τη Χρυσή Αυγή, η οποία όπως και σε όλες τις υπόλοιπες υποθέσεις δεν έχει καμία απολύτως εμπλοκή.

  Η Κλάπα όμως με τον Ντογιάκο, μέσα στην απελπισία τους να στήσουν την σκευωρία που τους ανέθεσε ο Σαμαράς, εκμεταλλεύθηκαν τα πολιτικά φρονήματα των εμπλεκομένων. Συγκεκριμένα, βρίσκοντας ως πρόσχημα το γεγονός ότι ο παθών Δεμερτζίδης ήταν αναρχικός και ο Αποστολόπουλος Εθνικιστής, συσχέτισαν την υπόθεση με τη δικογραφία της Χρυσής Αυγής ως δήθεν δράση των «ταγμάτων εφόδου»!

  Όπως κατέθεσε σήμερα ο ίδιος ο Ιορδάνης Δεμερτζίδης, ο γιος του Φοίβος επανειλημμένα ενοχλούσε τη συμμαθήτριά του στο σχολείο μαζί με άλλους φίλους του και την πίεζε προκειμένου να διακόψει την σχέση της με τον Αποστολόπουλο. Ο λόγος που το έκανε αυτό είναι προφανής, η ερωτική αντιζηλία και τίποτε άλλο.

  Αυτό άλλωστε δέχθηκε και το Εφετείο Αθηνών με την υπ’ αριθ. 212/2015 τελεσίδικη απόφαση του με την οποία δίκασε την πράξη της πρόκλησης σωματικών βλαβών για την οποία καταδικάστηκε ο Αποστολόπουλος. Το Εφετείο στο σκεπτικό του αναφέρει ρητά ότι το κίνητρο ήταν ερωτικό, ο δε Αποστολόπουλος ενήργησε με γνώμονα την «προσωπική του τιμή και το ανδρικό του γόητρο» και όχι για πολιτικούς λόγους.

  Άδικα επομένως παλεύει η πολιτική αγωγή να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα για υποθέσεις που ήδη έχουν κριθεί από τα δικαστήρια. Το ίδιο άλλωστε θα συμβεί και με τις υποθέσεις που έρχονται προς εκδίκαση τις επόμενες εβδομάδες στη δίκη της Χρυσής Αυγής, στις οποίες τους περιμένουν μεγάλες νομικές εκπλήξεις!

  Η επόμενη συνεδρίαση είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα 13 Μαρτίου στο Εφετείο Αθηνών.


  http://diki-xa.blogspot.gr/

  Αρέσει σε 1 άτομο

 4. Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΙΕΡΟΕΞΕΤΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ «ΕΧΘΡΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ»

  09/03/2017


  Απόσπασμα από το συγκλονιστικό βιβλίο «Εχθρός του Λαού», η σταυρική πορεία του Αγίου Νεομάρτυρα π. Παύλου Ανσίμωφ(1891-1937), του Γεωργίου Ανσίμωφ, εκδόσεις «Αρχονταρίκι», Έ έκδοση 2015. Ο π. Παύλος Ανσίμωφ ήταν Ρώσος Ορθόδοξος κληρικός που διώχθηκε και μαρτύρησε από το Σοβιετικό Καθεστώς. Ήταν ένα από τα πολλά θύματα του Κομμουνιστικού Καθεστώτος. Κατηγορήθηκε ως «εχθρός του λαού» γιατί ήταν ιερέας και υπέστη φοβερές διώξεις. Το 2005 η Ρωσική Εκκλησία, αναγνώρισε επίσημα την αγιότητά του και έκτοτε συγκαταλέγεται στις τάξεις των Νεομαρτύρων. Ο γιος του π. Παύλου, ο Γεώργιος Ανσίμωφ (1921-2015), διάσημος σκηνοθέτης στο Μπολσόϊ, γνωστός από τις παραστάσεις του σε όλο τον κόσμο σε αυτό το βιβλίο καταγράφει την ζωή του πατέρα του εστιάζοντας στο τελευταίο της διάστημα μέχρι τον μαρτυρικό του θάνατο. Το βιβλίο προλογίζει ο μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος Αντωνόπουλος.

  Οι Μπολσεβίκοι έλεγαν ότι τώρα αυτοί είναι τα αφεντικά της Ρωσίας και θα ρίξουν τον Θεό κάτω, όπως έριξαν τον Τσάρο και θα βάλουν την δική τους κυβέρνηση, τους δικούς τους νόμους, τον δικό τους Θεό.

  Η νέα εξουσία επιβάλλεται παντού. Οι μυστικές υπηρεσίεςδικτυώνονται, ελέγχουν τα πάντα, παρακολουθούν τους πάντες. Έμπαιναν στα σπίτια των κατοίκων, έψαχναν, άρπαζαν τα πράγματα τους. Μπήκαν στα σπίτια των συγγενών μας, πήραν τις γούνες. Από τις δύο μικρές ξαδέρφες μου, την Ελπίδα και τη Βάλια, άρπαξαν τις πάνινες κούκλες, που τούς είχαν στείλει δώρο στη γιορτή τους. Στα κοριτσάκια είπαν:

  – Αυτές οι κούκλες θα πάνε στον παιδικό σταθμό να παίζουν όλα τα παιδιά και όχι μόνον εσείς.

  Στην Θεολογική Ακαδημία έγινε ή τελετή απονομής των πτυχίων. Φαινόταν ότι δεν είχε και ιδιαίτερη αξία ή σημασία. Οι πτυχιούχοι καταλάβαιναν ότι η αποφοίτησή τους από τη Σχολή σήμαινε μιαπορεία σταυρική, μέσα στην κακία και την επιθετικότητα.

  Οι άνθρωποι που είχαν κάποια αξία ή περιουσία, ευγενείς, επιστήμονες, όλοι όσοι χαρακτηρίζονταν αστοί, κηρύχθηκαν σε διωγμό. Δήμευση περιουσίας, εξορία, φυλακή, εκτέλεση. Σ’ όλη την Ρωσία απλωνόταν ένα κύμα Ιερής Εξέτασης, κυριαρχούσε η κόκκινη τρομοκρατία. Η αφαίρεση της περιουσίας μετατράπηκε σ’ ένα ανοικτό, χωρίς ντροπή, ανελέητο πλιάτσικο, ποτισμένο με αίμα. Να τι έλεγαν:

  – Αυτός έχει, εσύ δεν έχεις. Άρπαξέ τα. Η εξουσία είναι δική μας. Δεν σου τα δίνει; Σκότωσε και πάρτα. Ό,τι είχαν, είναι δικό μας πλέον, ανήκει σε μας.

  Έτσι ξεκίνησε μία, χωρίς προηγούμενο, αρπαγή της περιουσίας των πολιτών, με την ενθάρρυνση της νέας εξουσίας. Αρπάζουν τα πάντα, από μονοκατοικίες και διαμερίσματα, μέχρι το άλογο, ακόμη και την τσιγαροθήκη και τα υποδήματα. Στην Πετρούπολη κάθε Κυριακή, μπροστά στα χειμερινά ανάκτορα, εξέθεταν και πουλούσαν τα αντικείμενα του παλατιού. Πλήθος ανθρώπων που διψούσαν να πλουτίσουν, μαζεύονταν και άρπαζαν ό,τι έβλεπαν. Καρέκλες, χαλιά, κηροπήγια, τραπέζια, φλυτζάνια.

  Αφού άρπαξαν από παντού έπειτα στράφηκαν και κατά των εκκλησιαστικών αντικειμένων και ιερών σκευών. Επειδή είχε ενσκήψει τότε ο λιμός, δικαιολόγησαν την αρπαγή λέγοντας ότι τα έσοδα «θα πάνε για τους πεινασμένους»…. Οι ευκολόπιστοι παππούληδες και οι πιστοί, αλλά και ο ίδιος ο Πατριάρχης Τύχων, δεν γνώριζαν και δεν μπορούσαν να φανταστούν, ότι αυτά τα πολύτιμα αντικείμενα, δεν πήγαιναν για τους λιμοκτονούντεςαλλά κάπου αλλού. Είτε πρεσαρισμένα και κομματιασμένα, τα έριχναν σε μία άβυσσο που ονομαζόταν «υποχρεώσεις της συνθήκης του Μπρέστ», είτε τα έκλεβαν οι αετονύχηδες. Οι πεινασμένοι όμως περίμεναν, πίστευαν, πέθαιναν από την πείνα κιευλογούσαν τον Θεό με την αγαθή σκέψη ότι κάποιος ίσως χόρτασε και επιβίωσε.

  Το κυνήγι τού θησαυρού, για όλα δηλαδή τα αντικείμενα αξίας, έγινε το κύριο μέλημα για τους κομισάριους της Cheka. Όταν συνέλαβαν τον πατέρα μου άρπαξαν ό,τι βρήκαν στο σπίτι, βιβλίο, γράμματα, το αρτοφόριο, τα άμφια, ακόμη και δύο ασημένια κουταλάκια που βρήκαν στον μπουφέ. Στους εργάτες έταξαν να τους δώσουν τα εργοστάσια, με αυτό το σύνθημα τους εξαγόρασαν.Φυσικά δεν τους τα παρέδωσαν. Τη γη την πήραν από τους αγρότες, οι φτωχοί έγιναν εκατομμύρια, τους πιο ευκατάστατους αγρότες (κουλάκους) τους έδιωξαν από τον τόπο τους, ή τους εξόρισαν ή τους εκτέλεσαν. Τους μορφωμένους, τουςεπιστήμονες, τους ευγενείς τους ξύρισαν, άλλους τους έβαλαν σε πλοία ή τραίνα και τους έδιωξαν από τη χώρα, αφού πρώτα τους άδειασαν τα πορτοφόλια, τις τσέπες, τις τσάντες τους. Την Λευκή Φρουρά και τους τσαρικούς αξιωματικούς τους ξύρισαν, τους εκτέλεσαν, τους γελοιοποίησαν.

  Τα πανεπιστήμια, τις ακαδημίες, τα ινστιτούτα, τα μετέτρεψαν σε τμήματα ταχείας καταπολέμησης της αγραμματοσύνης. Ήταν μία παρωδία. Έμπαινες χωρίς εξετάσεις, φτάνει να χεις περάσει τις κομματικές εξετάσεις, κι έπαιρνες πτυχίο πάλι χωρίς εξετάσεις.Προετοίμασαν αμέτρητους μυστικούς πράκτορες σε όλη τη χώρα, που έκαναν αναφορές για τους πάντες και τα πάντα. Η δημόσια διοίκηση δόθηκε στα χέρια των πιστών στο κόμμα. Το βασικό κριτήριο δεν ήταν ούτε η γνώση, ούτε η μόρφωση, ούτε η εξειδίκευση, ούτε οι ικανότητες, ούτε η γνώση ξένων γλωσσών. Ένα μόνο μετρούσε: Η πίστη στο κόμμα. Εάν έδινες τα εχέγγυα ότι είσαι πιστός στο κόμμα, άνοιγαν οι δρόμοι. Έτσι, ο καθένας έδειχνε όπως μπορούσε αυτή την πίστη του στο κόμμα. Πρόδιδε τον αδελφό, τον πατέρα, έστελνε αναφορές για τους γείτονές του κ.λπ.

  Ιδιαίτερη σημασία είχε η συκοφαντική αναφορά για τον συνάδελφο, ή για τον προϊστάμενο. Όλες οι αναφορές υποβάλλονταν γραπτώς στην ασφάλεια και οι κομισάριοι δεν ερευνούσαν για να επιβεβαιώσουν την καταγγελία. Χωρίς άλλη έρευνα συνελάμβαναν τον υπάλληλο ή τον προϊστάμενο, τον φυλάκιζαν και τον εκτελούσαν. Όμως τον υπάλληλο που κατέθετε τη συκοφαντική αναφορά, τον επιβράβευαν και τον προήγαγαν σε ανώτερη θέση. Το βασικό και παντοδύναμο όργανο από το οποίο εξαρτώντο τα πάντα και το οποίο όλοι φοβούνταν σαν το διάβολο, ήταν η Cheka.

  Cheka ήταν η «ασφάλεια» του νέου καθεστώτος η οποία ιδρύθηκε από τoν Λένιν και οργανώθηκε από τον Ντζερζίνσκι (ο Felix Dzerzhinsky, 1877 – 1926, ο «Τορκεμάδα του Μπολσεβικισμού»,– φώτο – είχε πολωνικής καταγωγής μητέρα και εβραϊκής καταγωγής πατέρα). Σκοπό είχε την δίωξη κάθε αντεπαναστατικής ενέργειας. Το 1922 αντικαταστήθηκε από την G.P.U. το 1936 από την N.K.V.D. και τέλος από την K.G.B.


  Πηγή: Κόκκινος Ουρανός

  Αρέσει σε 1 άτομο

 5. ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ: ΘΑ… ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ «ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ» ΣΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΟΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ

  09/03/2017


  Σαφέστατο μήνυμα προς τους βολευτές του ΣΥΡΙΖΑ και του συνοδοιπορούντος μορφώματος ΑΝΕΛ που βρίσκονται ή που θα θελήσουν να επισκεφτούν την Κρήτη, έστειλαν οι Κρητικοί αγρότες, δια στόματος του προέδρου της Επιτροπής τους, Γιώργου Ντισπυράκη:

  «Όποιοι πατήσουν στην Κρήτη, θα έχουν τη φιλοξενία που είχαμε εμείς στην Αθήνα από τον κ. Αποστόλου».

  Στην ερώτηση αν επιμένει στην άποψή του, ο ίδιος απάντησε: «Βεβαίως. Θα ξεκινήσουμε από την Παρασκευή».
  Κι όταν ρωτήθηκε πώς θα τους σταματήσουν, είπε τα εξής:
  «Ξέρουμε εμείς τον τρόπο μας. Θα πάμε εκεί, μπροστά τους. Δεν θα μπουν πουθενά. Δεν θα πατήσουν καθόλου στην Κρήτη».
  Συριζο-καμμενο-σούργελα, ιδού η Ρόδος (Κρήτη)! Τραβάτε αν τολμάτε!

  (ΥΓ) 1: Λέτε να πάνε με συνοδεία… κουκουλοφόρων; Όπως κι αν πάνε, το… ξύλο θα το φάνε!

  (ΥΓ) 2: Κι είναι πολύ βαριά του Κρητικού αγρότη η μαγκουριά!

  Αρέσει σε 1 άτομο

 6. E ὐχή γιά παρέμβαση τοῦ Θεοῦ στά ἀδιέξοδα τῆς πατρίδας μας

  Κύριε Ἰησοῦ Χριστὲ ὁ Θεὸς ἡμῶν, ζῶντες τὶς τραγικὲς συνέπειες τῆς ἁμαρτωλῆς ζωῆς μας καὶ τῶν ἀφρόνων πράξεών μας, αἰσθανόμαστε ὅτι ἔχουμε φθάσει σὲ ἀδιέξοδα ἀτομικὰ καὶ Ἐθνικά.
  Ἁμαρτήσαμε, Κύριε, καὶ ἀνομήσαμε καὶ δὲν εἴμαστε ἄξιοι νὰ σηκώσουμε τὰ μάτια μας καὶ νὰ κοιτάξουμε στὸ ὕψος τοῦ οὐρανοῦ, διότι ἐγκαταλείψαμε τὴν ὁδὸ τῆς δικαιοσύνης Σου καὶ πορευόμαστε στὰ ἁμαρτωλὰ θελήματά μας. Ἀλλὰ ἱκετεύουμε τὴν ἀνεξιχνίαστόν Σου ἀγαθότητα καὶ παρακαλοῦμέν Σε:
  Μνήσθητι, Κύριε, τὸ γένος ἡμῶν τὸ Ἑλληνικόν, γιὰ τὸ ὁποῖο Σὺ Κύριε εἶπες θὰ Σὲ δοξάσει, ὅταν κατὰ τὴν ἐπίγεια ζωή Σου Ἕλληνες πρόγονοί μας ζήτησαν νὰ Σὲ δοῦν.
  Μνήσθητι, Κύριε, ὅτι στὴν Ἑλλάδα πρὶν ἀπ’ ὅλα τὰ Ἔθνη ἔλαμψε τὸ ζωηφόρο φῶς τοῦ Εὐαγγελίου Σου, ὅτι πλῆθος Ἁγίων Ἑλλήνων διέδωσε στὸν κόσμο τὸ φῶς τῆς διδασκαλίας Σου καὶ ὅτι Ἕλληνες Ποιμένες μὲ τὴν ποιμαντικὴ ράβδο τους ἐξόρισαν τοὺς αἱρετικοὺς λύκους ἀπὸ τὴν Ἐκκλησία Σου…
  Μνήσθητι, Κύριε, καὶ ὅτι στὴν Ἑλληνικὴ γλώσσα ἐγράφησαν τὰ Εὐαγγέλια καὶ ὅτι ἡ Ἑλληνικὴ γλώσσα χρησιμοποιὴθηκε γιὰ νὰ ἐκφραστοῦν οἱ ὑψηλὲς ἔννοιες τῆς Πίστεώς μας.
  Χάριν ὅλων αὐτῶν, ἀλλὰ καὶ χάριν τῶν «δέκα» Ἁγίων ποὺ ἀναλογικὰ ὑπάρχουν σήμερα στὴν Πατρίδα μας, ζητοῦμε ἀναξίως καὶ ταπεινῶς τὴ σωτηρία ἐπέμβασή Σου, ἐπειδὴ πιστεύουμε ἀκράδαντα ὅτι κατ’ ἐξοχὴν χρόνος ἐπεμβάσεώς Σου εἶναι τὰ ἀδιέξοδα τῶν ἀνθρώπων· τὰ ἀδιέξοδα στὰ ὁποῖα ἔχουμε περιέλθει ὡς κράτος καὶ ὡς Ἔθνος.
  Γι’ αὐτοὺς τοὺς λόγους ἐμεῖς οἱ ἀνάξιοι δοῦλοι Σου μὲ δάκρυα Σὲ θερμοπαρακαλοῦμε. Φεῖσαι ἡμῶν, Κύριε, κατὰ τὸ πλῆθος τῶν οἰκτιρμῶν Σου καὶ σῶσε τὸ Ἔθνος μας διὰ τὸ ὄνομά Σου τὸ Ἅγιον, ἀπὸ τὴν πνευματική, κοινωνικὴ καὶ οἰκονομικὴ ἐξαθλίωση· ὅποτε θέλεις καὶ ὅπως ΕΣΥ θέλεις.
  Σήκωσέ το ἀπὸ τὴν κοπρίαν τῆς πνευματικῆς δουλείας, σῶσε μας ἀπὸ τὴν «αἰχμαλωσία» καὶ ὁδήγησέ μας διὰ τῆς μετανοίας ἀπὸ τὸν σταυρὸ στὴν Ἀνάσταση.
  Καὶ ἐὰν οἱ φωνές μας δὲν Σὲ παρακινοῦν νὰ μᾶς εὐσπλαγχνιστεῖς, λόγῳ τῶν πολλῶν ἁμαρτιῶν μας, ἂς Σὲ παρακινήσουν οἱ φωνὲς καὶ οἱ παρακλήσεις τοῦ πλήθους τῶν Ἁγίων τῆς Πατρίδας μας.
  Ἐλπίζουμε, Κύριέ μας καὶ Θεέ μας, ὅτι ἀνακαινιζόμενοι μὲ τὴ σωτήρια ἐπέμβασή Σου, ὄχι μόνο νὰ ἀνανήψουμε πνευματικά, ἀλλὰ καὶ ὅτι θὰ μας καθοδηγήσεις, τὸ νέο περιούσιο ΕΘΝΟΣ ΣΟΥ, νὰ συνεχίσουμε ἐμεῖς τὸ Σχέδιο τῆς Θείας Οἰκονομίας Σου, ὥστε νὰ προκύψει μιὰ μεγάλη Καθολικὴ καὶ πολύπλευρη Ὀρθόδοξη Χριστιανικὴ Ἀναγέννηση πρὸς δόξαν τοῦ Ἁγίου ὀνόματός Σου, τοῦ Πατρὸς καὶ τοῦ Υἱοῦ καὶ τοῦ Ἀγίου Πνεύματος, πρεσβείαις τῆς πανενδόξου Δεσποινης ἡμῶν Θεοτόκου καί πάντων τῶν Αγίων, Ἀμήν.
  Γένοιτο!

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.