To tsokaro, το 30χρονο υπουργάκι, πήγε με μίνι και σέξι γόβες στους θεσμούς μπας και τους «ρίξει» , αλλά έφαγε γερές φάπες…

Πώς πήγε ντυμένη στους Θεσμούς η Αχτσιόγλου;    H Έφη Αχτσιόγλου, φόρεσε την κοντή της φούστα, τις σέξι γόβες της φρεσκαρίστηκε δεόντως και πήγε όλο νάζι στους Θεσμούς μπας και τους πείσει, αλλά τζίφος. Η σφαλιάρα που άρπαξε απ’τη Βελκουλέσκου  ακούστηκε μέχρις  εδώ !!! Οι δανειστές αρνήθηκαν όλες τις προτάσεις της.  Το ΔΝΤ και συγκεκριμένα  η Βελκουλέσκου, απέρριψε όλες τις θέσεις της ελληνικής πλευράς για τις μεταρρυθμίσεις στην αγορά εργασίας.  Μάλιστα, σύμφωνα με υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου Εργασίας, «το ΔΝΤ δεν ενδιαφέρεται και δεν ασχολείται με τις βέλτιστες ευρωπαϊκές πρακτικές και δεν ενδιαφέρεται ούτε καν για την πρόσφατη απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου η οποία χαρακτήριζε ως σύννομο με το ευρωπαϊκό δίκαιο τον προ – εγκριτικό ρόλο του Υπουργείου Εργασίας για τις ομαδικές απολύσεις».  Δηλαδή το υπουργάκι του Τσίπρα ήταν ωσεί παρούσα στη συνάντηση, ούτε που της έδωσαν καν σημασία !!!

Η Έφη Αχτσιόγλου λοιπόν παρουσίασε τις προτάσεις της ελληνικής πλευράς με συγκεκριμένα επιχειρήματα, στατιστικές και παραδείγματα. Οι εκπρόσωποι των ευρωπαϊκών θεσμών παρέμειναν σιωπηλοί και η συζήτηση εξελίχθηκε ουσιαστικά σε διαπραγμάτευση μεταξύ Αθήνας και ΔΝΤ. Η Ντέλια Βελκουλέσκου έλεγε ότι δεν κατανοεί το σκεπτικό της Ελληνίδας υπουργού, χωρίς ωστόσο να επιχειρηματολογεί.

Η ελληνική πλευρά πίεζε την εκπρόσωπο του ΔΝΤ για να απαντήσει με επιχειρήματα γιατί δεν θέλει την ελληνική πρόταση αλλά μάταια. Η Έφη Αχτσιόγλου ζήτησε να μάθει τον ακριβή λόγο που η συνομιλήτριά της αρνείται κάθε κουβέντα για τα εργασιακά στη βάση των ελληνικών θέσεων.

Και η απάντηση της Ντέλιας Βελκουλέσκου ήταν χαρακτηριστική: «Δεν ζήτησα εγώ δάνειο» είπε. Μετά από αυτό η ελληνική πλευρά αποχώρησε.

Η Ντέλια Βελκουλέσκου ακολούθησε την ίδια τακτική και σε συνάντηση που είχε, με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο. Η εκπρόσωπος του ΔΝΤ σε έντονο ύφος φέρεται να είπε απευθυνόμενη στον υπουργό Οικονομικών: «Έχετε βάλει στόχους και θέλετε να τους πετύχετε. Σε τελική ανάλυση, εσείς μας φωνάξατε».

Η συνάντηση, λόγω των υψηλών τόνων και του ιταμού ύφους της, έληξε σχεδόν αμέσως.

Το κλίμα ήταν εξαιρετικά άσχημο με αποτέλεσμα να υπάρχει ο κίνδυνος συνολικού ναυαγίου. Η ελληνική πλευρά συνομίλησε, σύμφωνα με πληροφορίες, με τον Πιερ Μοσκοβισί και ο Ευρωπαίος επίτροπος παρενέβη ώστε να συνεχιστούν οι διαβουλεύσεις επί ελληνικού εδάφους για μερικά ακόμα 24ωρα.

Φέρεται μάλιστα να έθεσε προ των ευθυνών τους και τα υφιστάμενα του στελέχη στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ξεκαθαρίζοντας ότι πρέπει να αναλάβουν εποικοδομητικό ρόλο ειδάλλως η ευθύνη θα βαραίνει τελικά τη δική τους πλευρά.

Ωστόσο, για ακόμη μία φορά οι δανειστές αποχώρησαν από την Αθήνα χωρίς να έχουμε συμφωνία ενώ η κυβέρνηση πιστεύει ότι μέχρι τον Απρίλιο θα έχει κλείσει η αξιολόγηση.


source

Μια σκέψη σχετικά μέ το “To tsokaro, το 30χρονο υπουργάκι, πήγε με μίνι και σέξι γόβες στους θεσμούς μπας και τους «ρίξει» , αλλά έφαγε γερές φάπες…

  1. Η ΠΑΠΠΟΥΣ Η ΝΑΤΣΙΟΥΣ ΞΕΡ ΤΙ ΛΕΕΙ.

    ΑΛΛΑ ΓΡΑΦ…ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΛΕΕΙ ΚΙ ΠΑΡΑΜΙΛΑΕΙ….ΚΙ ΟΜΟΥΣ ΜΙΑ ΖΟΥΗ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΤΡΟΥΗΡΝΑΕΙ ΣΑΝ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥΚΡΙΑΡ ΜΙ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ.

    ΑΛΛΑ ΓΡΑΦ ΚΙ ΠΑΛΙ ΓΡΑΦ…ΑΛΛΑ ΚΙ ΣΤΒΡΙΖ ΤΣΚΑΤΣΙΑΠΛΙΑΔΕΙΣ ΚΙ ΑΓΑΔΕΙΣ.

    ΟΤΑΝ ΓΡΑΦ ..ΔΛΙΑ ΝΤΙΠ…ΠΑΡΑ ΠΟΥΛΙ….ΚΡΑΤΙΚΟ ΒΡΑΚΙ…ΒΖΙΑ ΚΙ ΚΟΥΛΙΑ ΟΞΟΥ ΚΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ…ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ ΤΟΥ ΤΖΟΡΤΖΙΟΥ ΑΡΜΑΝΙ ΚΙ ΥΣΗ ΠΟΥΛΙΤ ΝΑ ΓΥΡΝΑΣ ΣΑΝ ΤΟΥ ΧΑΙΒΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑΡΜΑΝ.

    ΚΙ ΝΑ ΛΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΛΕΙΓΕΙ ΤΟΤΕΙ Η ΜΗΤΣΙΟΥΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥΚΕΡ ΤΟΥΝ ΕΛΕΓΕΙ Η ΝΑΤΣΙΟΥΣ ΗΚΕΙ ΣΤΑ ΑΓΡΙΑ ΜΕ ΟΤΑΝ ΒΟΥΣΚΟΥΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ….ΑΡΕ ΜΗΤΣΙΟΥ ΤΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΕΙΡΑΣΟΥΜΕΙ ΦΕΤΟΥΣ…ΠΟΤΕΙ ΥΣΗ ΑΠΟ ΚΑΤ…ΠΟΤΕΙ ΗΓΩ ΑΠΟΥ ΠΑΝ….

    ΚΑΙ ΑΠΝΤΣΕΙ Η ΜΗΣΤΙΟΥΣ…ΚΑΛΑ ΛΕΣ ΑΡΕ ΝΑΤΣΙΟΥ ΘΑ ΠΕΙΡΑΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.
    ΝΑΙ ΕΤΣ ΑΠΑΝΤΣΕΙ ΤΟΥ ΧΑΙΒΑΝ ΑΠ ΔΕΝ ΕΙΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΧΑΛΗΒΕΙ ΝΑ ΤΟΥΝ ΠΕΙ Η ΝΑΤΣΙΟΥΣ .

    ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΞΗΝΑΤΑ ΧΡΟΝΙΑ….ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒ ΚΙ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒ ΚΑΜΙΑ ΦΟΥΡΑ…ΓΙΑΤΙ ΗΝΕΙ ΑΛΛΟΥ ΠΡΑΓΜΑ ΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟΥΝ ΓΥΡΙΖ ΑΥΤΟΝ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΘΕΛ… ΚΙ ΑΛΛΟΥ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΤΣΤΟΥΝ ΓΥΡΙΖΝ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛ….ΑΛΛΑ ΘΕΛΝ ΟΙ ΑΛΛ…ΟΙ ΠΟΥΛΙΤΙΚΟΙ….

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.