Dream Team! Πάρε τον έναν και βάρα τον άλλον…. είναι η θρυλική συμμορία που γονάτισε έναν λαό αθόρυβα κι έγκαιρα…

Γκαθ‏ @Gath___ ντριμ τιμ

Τον ρώτησαν και τι απάντησε, για τον στρατηγό του & τις μίζες siemens;  ~  «Πούτσες  μπλέ» !!!

 

 

πού είναι ο «Στρατηγός» ??? Τον αναζήτησε κανείς? όλοι στ’ αρχίδια τους!

Για το τρίγωνο των κερνούντων, ρωτήθηκε και τι απάντησε;

στον πούτσον τους, κι αυτοί και οι επόμενοι! Εσύ όμως είσαι ο μαλάκας που θα στα πάρουνε μέχρι & το βρακί σου!

Ήθελα να ‘ξερα, δεν ντρέπεσαι; 

Γιατί να ντρέπεται; Ως τραπεζοϋπάλληλος εκτέλεσε πολύ καλά το καθήκον του απέναντι στο 4ο Ράιχ!


H SIEMENS στηρίζει την δημοκρατί αμας! Καταλάβατε κορόϊδα ???


τετάρτη, 29 μαρτίου 2017

ΤΙ ΕΧΕΙ κατά νου ο       Σημίτης…

Aπό το «PRESS-GR«

Να, που σκάει μύτη -μέσω του Σκάι- κι ο Σημίτης ο οποίος δίνει…συνέντευξη απόψε συνέντευξη, την πρώτη σε τηλεοπτικό κανάλι από το 2004 που έφυγε από πρωθυπουργός και παρέδωσε το δακτυλίδι της κομματικής ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ στον Γιωργάκη Παπανδρέου. Τι είναι αυτό λοιπόν που ύστερα από 13 χρόνια κάνει τον 81χρονο αυτουργό της «εκσυγχρονιστικής» λαίλαπας που έπληξε τον τόπο να βγαίνει πάλι στο κουρμπέτι και μάλιστα να τάσσεται ευθέως υπέρ της άμεσης προσφυγής σε εκλογές; Μόνο το γεγονός ότι σήμερα συζητείται στη Βουλή και η σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τον Γιάννο Παπαντωνίου ο οποίος βγήκε χθες το απόγευμα και με δήλωσή του ταυτίζει εαυτόν με τον Σημίτη   και άρα απειλεί να τον συμπαρασύρει;

Μέχρι τώρα ο Σημίτης προτιμούσε να βυσσοδομεί ως πολιτική νυφίτσα στο παρασκήνιο, όπως έκανε –σύμφωνα με τις μαρτυρίες των παλαιοτέρων- και όλα τα μεταπολιτευτικά χρόνια της πασοκικής κυριαρχίας, προσπαθώντας να αναρριχηθεί στην πρωθυπουργία. Όσο κι αν καλλιέργησε το προφίλ του δήθεν μετριοπαθούς τεχνοκράτη, για όσους έζησαν από κοντά τα γεγονότα εκείνης της περιόδου δεν υπήρχε καμιά αμφιβολία ότι πίσω από αυτά τα χαμόγελα, το υφάκι και το στυλ που σε ξεγελούσε, υπήρχε ένας τύπος αδίστακτος ο οποίος βρισκόταν διαρκώς μέσα στην ίντριγκα και την πολιτική συνωμοσία για να πετύχει τους στόχους του.

Ο Σημίτης έπαιξε καθαρά, όσο ήταν στα πολιτικά πράγματα και είχε ρόλο, το παιχνίδι των Γερμανών στη χώρα. Πέρα από τις καταβολές του ίδιου, το «μεγάλο κεφάλι» ήταν ανέκαθεν ο μεγάλος αδελφός του Σπύρος ο οποίος -μόνιμα εγκατεστημένος στη Γερμανία από την δεκαετία του 1950- διασυνδέεται με τα ισχυρότερα γερμανικά κέντρα εξουσίας και υπηρεσίες ενώ για χρόνια αποτελούσε κοινό μυστικό ότι αυτός έδινε –ή έστελνε- τις εντολές και ο μικρότερος αδελφός τις εφάρμοζε. Το μεγαλύτερο έγκλημα επί των ημερών του, εκτός από τα σκάνδαλα επί σκανδάλων που γίνονταν σε όλους τους τομείς, δεν ήταν άλλο από την ένταξη της Ελλάδας στην ευρωζώνη με μια καταστροφική μάλιστα και εντελώς απαγορευτική για τις πραγματικές δυνατότητες της χώρας μας ισοτιμία ευρώ και δραχμής.

Ο Σημίτης έδεσε λοιπόν την Ελλάδα στο άρμα της Γερμανίας η οποία όλα τα επόμενα χρόνια, όπως αποδείχθηκε, την ξεζούμισε σε όλα τα επίπεδα και όταν ήρθε η ώρα τη μετέτρεψε και σε πειραματόζωο με σκοπό τη δημιουργία της «γερμανικής Ευρώπης».

Όλα αυτά δεν είναι καθόλου άσχετα με την αποψινή επανεμφάνισή του. Ορισμένοι πιστεύουν ότι το κάνει όντως γιατί θέλει να «αμυνθεί» ύστερα από την πρόσφατη ανακίνηση των υποθέσεων σκανδάλων και της περιόδου του Γιάννου Παπαντωνίου στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας το 2001 – 2004. Ο βασικότερος λόγος όμως είναι άλλος και πολύ ευρύτερος, όπως αποκαλύπτουν αυτοί που ξέρουν καλύτερα. Ο Σημίτης επιστρατεύεται για να κάνει για άλλη μια φορά τον προπαγανδιστή των γερμανικών συμφερόντων. Όλα αυτά τα χρόνια, που ήταν δήθεν στην αποστρατεία, στην πραγματικότητα συνωμοτούσε διαρκώς για να διευκολύνει τις πολιτικές ισορροπίες υπέρ των δανειστών στη χώρα μας. Πότε με την προώθηση του Στουρνάρα, πότε με τη στήριξη στον ίδιο τον Σαμαρά, πότε με τις ευλογίες του στο Ποτάμι του Θεοδωράκη, πότε με την Διαμαντοπούλου και τον Φλωρίδη, ήταν συνεχώς πίσω από κάθε ενέργεια για την επιβολή του μνημονιακού καθεστώτος με τις διάφορες παραλλαγές του. Τώρα λοιπόν που το οικοδόμημα καταρρέει και το τερατούργημα του ευρώ κλονίζεται, χρησιμοποιούνται όλα τα υποστυλώματα μπας και συγκρατηθεί τίποτε. Στο πλαίσιο αυτό μάλιστα ο Σημίτης «ενεργοποιείται» για να φτιαχτεί λίαν προσεχώς νέο «μεταρρυθμιστικό κεντρώο» κόμμα, που θα στεγάσει το Ποτάμι, τους Διαμαντοραγκούσηδες και τον Βενιζέλο που εγκαταλείπει το ΠΑΣΟΚ, με την επιδίωξη να μπουν στη Βουλή και να στηρίξουν τον Μητσοτάκη μόλις ο Τσίπρας -ως αναλώσιμος κι αυτός- μας τελειώσει…


7 σκέψεις σχετικά με το “Dream Team! Πάρε τον έναν και βάρα τον άλλον…. είναι η θρυλική συμμορία που γονάτισε έναν λαό αθόρυβα κι έγκαιρα…

 1. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟ.

  ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΛΥΚΟΙ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΝΤΡΙ.

  ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΠΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΝ ΣΑΝ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΛΥΚΟΙ.

  ΕΧΕΙ ΦΑΚΕΛΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΛΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΤΗΝ ΣΤΕΝΗ…ΜΕ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ ΜΑΖΙ.

  ΑΝ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΗΜΙΤΗ …ΤΟΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ.

  ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΡΟΚΑΝΙΣΑΝ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΣΗ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΜΙΑ ΖΗΤΙΑΝΑ.

  Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΣΑΚΩΣΕ ΤΡΙΑΝΤΑΤΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΟ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΛΥΚΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

  ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΟΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΜΙΣΟΟΒΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΛΥΚΟΙ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ Η ΨΕΥΤΟΔΕΞΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΥΚΛΟ ΒΑΔΙΖΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΤΕΚΝΑ ΤΑ ΚΟΛΛΗΤΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ.

  ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΤΣΑΚΩΣΑΝ ΤΑ ΤΡΙΑ…ΚΑΙ ΦΥΓΑΝΕ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ…

  ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΑΝΤΡΙ ΘΑ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΑ ΓΚΑΒΑ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ.

  ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ…ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΓΙΔΙΑ…

  Αρέσει σε 1 άτομο

 2. ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΣΗΜΙΤΗ

  https://i1.wp.com/olympiada.files.wordpress.com/2016/06/image164.jpeg?w=700&h=&crop&ssl=1

  Ο άνθρωπος που λήστεψε την εθνική οικονομία βγάζοντας 66 δις σε αξίες 2000, ήτοι 143 δις σήμερα, ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ!

  Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ* ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ: ΠΑΝΩ ΑΠΟ 4 ΤΡΙΣ ΔΡΑΧΜΕΣ Η ΖΗΜΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2002! Και ο υπουργός του, Γιαννίτσης, αρνείτο να απαντήσει στις ερωτήσεις της αντιπολίτευσης, για το ύψος των αποθεματικών που είχε παίξει ο Σημίτης και η συμμορία του στο χρηματιστήριο!

  Ο άνθρωπος που καταχρεώσει την Ελλάδα με 10 δισεκατομμύρια € για τους ολυμπιακούς της υπερτιμολόγησης και της ρεμούλας.

  Υπερτιμολογήσεις δημοσίων έργων! Τα πληρώναμε ευρωπαϊκά και τα έφτιαχναν με παράνομους μετανάστες, χωρίς εργασιακά δικαιώματα, χωρίς εισφορές, με Μπόμπολες και Καλογρίτσες. Αξία, ανεκτίμητη.

  Το πανηγύρι των εξοπλιστικών.61 δισεκατομμύρια € μετά το ελεεινό, προδοτικό στήσιμο των Ιμίων. Εγκληματική οργάνωση.

  Τα περιβόητα Swaps τα οποία ακόμα δεν γνωρίζουμε σε όλο το εύρος τους! Τουλάχιστον 3,6 δις καθαρή ζημιά.

  Είσοδος στην ευρωζώνη με πλαστά στοιχεία για να γίνει το πλιάτσικο των τραπεζών και ευκολότερη η έξοδος των κλοπιμαίων στην Ελβετία. Πρωτοφανής υποτίμηση, απώλεια κολοσσιαίου ποσοστού του δημόσιου πλούτου το οποίο ακόμα δεν έχει εκτιμηθεί.

  Και η λίστα, δεν έχει τέλος. Η καταστροφή της Ελλάδας έχει ονοματεπώνυμο. Κώστας Σημίτης.

  Του Γιώργου Δ.*

  Αυτό ανέφερε στις 13 Ιουνίου 2001, σε απάντηση που υποχρεώθηκε να στείλει στη Βουλή το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, μετά από ερωτήσεις που είχαν καταθέσει οι τότε βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Παν. Κρητικός,Κυρ. Σπυριούνης και Παν. Κουρουμπλής, αποκαλύφθηκε δηλαδήότι συνολικά τα ασφαλιστικά ταμεία της χώρας, έχασαν από τις τοποθετήσεις των αποθεματικών τους, σε μετοχές και αμοιβαία κεφάλαια μέσα σε 12 μήνες, από το τέλος του 1999 μέχρι το τέλος του 2000 , το μεγάλο ποσό των 513 δις. δρχ! Εδώ πρέπει να σημειωθεί ότι σε ανάλογες ερωτήσεις που είχαν υποβάλλει προς το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων βουλευτές της Ν.Δ., ο αρμόδιος υπουργός κ. Γιαννίτσης, είχε αρνηθεί να δώσει τις απαντήσεις και τα στοιχεία, τα οποία τελικά έδωσε μόνο μετά τις ερωτήσεις των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ!
  [ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΔ:]
  [-ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΤΣΕΠΩΣΑΝ;

  -ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΛΟΠΗ.
  –ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΠΟΥ ΧΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ;
  -ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΕΥΘΕΩΣ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ, ΠΟΥ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ» ΤΗΣ ΦΤΏΧΕΙΑΣ ΜΑΣ;
  -ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ;
  ΑΝ ΟΧΙ ΑΣ ΤΟΥΣ «ΜΕΤΑΤΑΞΕΙ» Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟΥΣ «ΚΟΛΠΟΥΣ» ΤΗΣ, ΝΑ ΤΕΛΕΙΏΝΟΥΜΕ.]

  ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

  Πως ζημιώθηκαν τα ταμεία

  ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Πέμπτη 30-6-2011, σελ. 19

  Του Στεφ. Β. Αναγνώστου

  Μπορεί ο τότε Πρωθυπουργός Κ. Σημίτης να υπεραμύνθηκε της φοροεισπρακτικής πολιτικής που εφάρμοζε, λέγοντας την περίφημη φράση«Η Ελλάδα δεν θα γίνει Ιρλανδία» στην ετήσια γενική συνέλευση του ΣΕΒ, ωστόσο τα δημοσιονομικά προβλήματα άρχιζαν να εμφανίζονται. Και αυτό παρά την υψηλή φορολογία που είχε επιβληθεί!Παράλληλα ο δανεισμός με την έκδοση πολυετών ομολόγων συνεχιζόταν. Όσον φορά τις δυσμενείς εξελίξεις στο σκέλος των δαπανών στις 8 Ιουνίου του 2001έγινε γνωστό ότι σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των υπηρεσιακών παραγόντων του υπουργείου Οικονομικών, το 2001 θα σημειωνόταν υπέρβαση των δαπανών που θα έφτανε στο 1,1 τρισ. δρχ., καθώς οι δαπάνες που θα έπρεπε να πληρωθούν εκτιμήθηκε ότι θα αυξάνονταν κατά 700 δις. δρχ., ενώ τα έσοδα, παρά την υψηλή φορολογία, θα είχαν υστέρηση περί τα 400 δις. δρχ.

  513 δις. δρχ. έχασαν τα ταμεία στο ΧΑΑ!

  Στο μεταξύ, στις 13 Ιουνίου 2001, από απάντηση που υποχρεώθηκε να στείλει στη Βουλή το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, μετά από ερωτήσεις που είχαν καταθέσει οι τότε βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Παν. Κρητικός, Κυρ. Σπυριούνης και Παν. Κουρουμπλής, αποκαλύφθηκε ότι συνολικά τα ασφαλιστικά ταμεία της χώρας, έχασαν από τις τοποθετήσεις των αποθεματικών τους, σε μετοχές και αμοιβαία κεφάλαια μέσα σε 12 μήνες, από το τέλος του 1999 μέχρι το τέλος του 2000 , το μεγάλο ποσό των 513 δις. δρχ! Εδώ πρέπει να σημειωθεί ότι σε ανάλογες ερωτήσεις που είχαν υποβάλλει προς το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων βουλευτές της Ν.Δ., ο αρμόδιος υπουργός κ. Γιαννίτσης, είχε αρνηθεί να δώσει τις απαντήσεις και τα στοιχεία , τα οποία τελικά έδωσε μόνο μετά τις ερωτήσεις των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ! Εν πάση περιπτώσει όμως, έστω και με αυτόν τον τρόπο, ήλθε στη δημοσιότητα η μεγάλη ζημιά που υπέστησαν τα ασφαλιστικά ταμεία, προκειμένου να «στηρίξουν» το Χρηματιστήριο, που ήταν η επίσημη πολιτική της Κυβέρνησης Σημίτη.

  Σύμφωνα λοιπόν με τον πίνακα που περιλαμβανόταν στην απάντηση του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων για την αξία των μετοχών, των αμοιβαίων κεφαλαίων, των εντόκων γραμματίων, των ομολόγων, των ομολογιών και των προμετόχων που είχαν στην κατοχή τους όλα τα ασφαλιστικά ταμεία προέκυπτε η ακόλουθη εικόνα:

  Πώς ζημιώθηκαν τα ταμεία.

  . Στις 31-12-1999 το ύψος της αξίας των μετοχών των ασφαλιστικών ταμείων ανέρχονταν σε 1.799.827.453.000 δρχ.( 1,8 τρισεκατ. Δρχ. περίπου) και των Αμοιβαίων Κεφαλαίων , τα οποία ήταν μετοχικά, ανέρχονταν σε 250.071.077.000 δρχ. (250 δις. δρχ.).

  . Στις 31-12-2000 , δηλαδή μετά από 12 μήνες, το ύψος της αξίας των μετοχών είχε συρρικνωθεί στα 1.332.498.089.874δρχ. ( 1,3 τρις δρχ.), ενώ η αξία των Αμοιβαίων Κεφαλαίων είχε διαμορφωθεί στα 204.761.589.874 δρχ.( 204,7 δις δρχ.).

  Από την διαφορά των προαναφερθέντων ποσών προέκυπτε ότι από τις αρχές του 2000 μέχρι και τον Δεκέμβριο του ιδίου έτους οι διορισμένες από την Κυβέρνηση Σημίτη διοικήσεις των ασφαλιστικών ταμείων πειθαρχώντας στην επίσημη πολιτική της κυβέρνησης για παρεμβάσεις στήριξης του Χρηματιστηρίου, εν όψει των εκλογών της 9ης Απριλίου 2000,ζημίωσαν τα ταμεία κατά το ποσό των 513 δις. δρχ.!

  Από τα 513 δις. τα 464,5 χάθηκαν προεκλογικά!

  Ωστόσο από τον σχετικό πίνακα που είχε περιληφθεί στην απάντηση του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων προέκυπτε ότι τα πολλά χρήματα των ταμείων χάθηκαν κατά την προεκλογική περίοδο του 2000! Τα αποκαλυπτικά στοιχεία, που αποδείκνυαν το μεγάλο παιχνίδι που είχε στήσει η Κυβέρνηση Σημίτη με την τεχνητή στήριξη του γενικού δείκτη προεκλογικά με χρήματα του Δημοσίου μέσω της ΔΕΚΑ και των κρατικών τραπεζών, αλλά και μέσω των αποθεματικών των ασφαλιστικών ταμείων, προέκυπταν από τα εξής ποσά:

  .Στις 31.12. 1999 η συνολική αξία των μετοχών των ασφαλιστικών ταμείων ανέρχονταν σε 1.799.827.453.000 δρχ.( 1,8 τρισεκατ. Δρχ. περίπου) και των Αμοιβαίων Κεφαλαίων , τα οποία ήταν μετοχικά, ανέρχονταν σε 250.071.077.000 δρχ. (250 δις. δρχ.).

  .Στις 30-6-2000, δηλαδή στους πρώτους 6 μήνες του 2000, όπου και η προεκλογική περίοδος των εκλογών της 9ηςΑπριλίου) η συνολική αξία των μετοχών των ασφαλιστικών ταμείων ανέρχονταν σε 1.335.235.723.180 δρχ.( 1,33 τρισεκατ. δρχ. περίπου) και των Αμοιβαίων Κεφαλαίων, ανέρχονταν σε 259.657.509.366 δρχ. (259,6 δις. δρχ.).

  Δηλαδή τα ασφαλιστικά ταμεία στο Α εξάμηνο του 2000, οπότε και χρειαζόταν η Κυβέρνηση Σημίτη να στηρίξει τεχνητά το χρηματιστήριο, έχασαν 464.591.729.820δρχ. ( 464,6 δις δρχ.) «ζεστό χρήμα» ενώ από τα αμοιβαία κεφάλαια κέρδισαν 9,6 περίπου δις. δρχ.

  Η Κυβέρνηση Σημίτη δικαιολόγησε την διασπάθιση!

  Ενώ λοιπόν από τα στοιχεία αυτά αναδεικνυόταν ανάγλυφα η τεράστια πολιτική ευθύνη της Κυβέρνησης Σημίτη στην χειραγώγηση του Χρηματιστηρίου,τουλάχιστον κατά την προεκλογική περίοδο του 2000, στην απάντηση προς τους προαναφερθέντες τρείς βουλευτές του ΠΑΣΟΚ αναφερόταν και τα ακόλουθα:«Τα ασφαλιστικά ταμεία είναι αυτόνομοι οργανισμοί, ανεξάρτητοι και αυτοδιοικούμενοι Δημόσιοι Οργανισμοί (!) που επενδύουν τα αποθεματικά τους με αποφάσεις των Δ.Σ. τους και μόνον τα κατά νόμον αρμοδίων και υπεύθυνων οργάνων για τη διαχείριση και αξιοποίηση της περιουσίας τους» και ότι «η πτώση των τιμών των μετοχών, στη συνέχεια, περιόρισε αναμφίβολα τις υπεραξίες του Χαρτοφυλακίου των Ασφαλιστικών Ταμείων, όπως άλλωστε συνέβη κατά γενική ομολογία και στα χαρτοφυλάκια και των άλλων θεσμικών επενδυτών, αλλά τούτο δεν σημαίνει ότι περιόρισε και τα κεφάλαια αυτών»!
  Η απάντηση αυτή ήταν προφανώς ένα τεράστιο μνημείο υποκρισίας, αφού τα Δ.Σ. των ασφαλιστικών ταμείων, στην συντριπτική τους πλειοψηφία, είχαν διορισθεί από την Κυβέρνηση και αποτελούντο από κομματικά και πειθήνια στις κυβερνητικές εντολές στελέχη του ΠΑΣΟΚ! Ενώ ο ισχυρισμός ότι ανάλογες ζημιές υπέστησαν και άλλοι «θεσμικοί επενδυτές» ήταν απλά μια δικαιολογία, για να καλυφθούν από τις ευθύνες τους τα διορισμένα από την κυβέρνηση Διοικητικά Συμβούλια τον Ταμείων που απαρτίζονταν από κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ και τα οποία είχαν ενεργήσει καταστροφικά για τα ασφαλιστικά ταμεία, προκειμένου να στηρίξουν την κυβερνητική πολιτική στο Χρηματιστήριο! Άλλωστε καμία διοίκηση ασφαλιστικού ταμείου από εκείνα που έχασαν τεράστια ποσά με την καθοδηγούμενη αγορά μετοχών, δεν έδωσε πουθενά λόγο!

  Αξία Μετοχών-Αμοιβαίων των ασφαλιστικών Ταμείων 1999-2000

  ( σε δρχ.)


  Posted by olympiada στο Μαρτίου 29, 2017


  Διαδώστε το!

  Μου αρέσει!

 3. ΚΩΣΤΑΣ ΣΗΜΙΤΗΣ: Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ (SIEMENS) ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΙΟ ΧΥΔΑΙΑΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ. Ανάθεμα στους απατεώνες που απεργάζονται την επιστροφή του εγκληματία Σημίτη, με την πλήρη σύμπραξη του Κυριάκου Μητσοτάκη. Η Siemens και το βαθύ λαρύγγι του Χριστοφοράκου τους ενώνει

  https://i2.wp.com/olympiada.files.wordpress.com/2016/06/image165.jpeg?w=1000&h=&crop&ssl=1

  Παρατηρούμε με μεγάλη έκπληξη ειδικά για την πλην κάλυψη της ΝΔ, την χυδαία προσπάθεια να επανέλθει ο Σημιτης ως σωτήρας του πολιτικού συστήματος.
  Με μια μητσοτακική ΝΔ να σιωπά ακόμα και όταν γίνονται οι επιθέσεις στον Κώστα Καραμανλή, από τα μέλη της εγκληματικής συμμορίας που κατέστρεψε την Ελλάδα.
  Ας θυμίσουμε λοιπόν ΠΟΙΟΣ είναι ο καταστροφέας της σύγχρονης Ελλάδας, ο εγκληματίας Κώστας Σημίτης.
  Είναι ο πολιτικός εφιαλτης που ξεκίνησε την καριέρα του με τα Ιμια. Που δημιούργησε τις γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο ώστε να ξεκινήσει το κολοσσιαίο φαγοπότι με τα εξοπλιστικά.
  Ως πρωθυπουργος στηρίχθηκε στον Άκη Τσοχατζόπουλο και στον Γιαννο Παπαντωνίου, τοποθετώντας τους στα κορυφαία υπουργεία με πλήρη εμπιστοσύνη. Παρά τις καταγγελίες, και τους διατήρησε μεχρι τέλους.
  Ο ηθικός αυτουργός, ο ένοχος του εθνικού εγκλήματος του χρηματιστηρίου, που κόστισε 66 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΣΕ ΑΞΙΕΣ 1999, τα οποία έφυγαν εκτός Ελλάδας μέσω οφσορ από τους συνεργούς του! Ναι, μόνον το σκανδαλο του χρηματιστηρίου αρκεί για να εξηγήσει το ποιός ευθύνεται για την χρεοκοπία της Ελλάδας.
  Ο ανθρωπος που οργαωσε και εκτέλεσε το σκανδαλο της εισόδου στην ΟΝΕ. Με την ληστρική ισοτιμία και τα εγκληματικά Swaps.
  Ο Σημίτης Των Ολυπιακων Αγώνων, κόστους 10 δις για υπερτιμολογημένα έργα για τα οποία ουδείς λογοδότησε.
  Ο Σημίτης του Τσουκάτου, της Siemens, του σκανδάλου «Αθήνα 1997»
  Ο ανθρωπος που παρέδωσε στον Κώστα Καραμανλή χρεος 110%! Όταν όλη η Δύση κατέγραφε πρωτοφανείς οικονομικές επιδόσεις!
  Όταν λοιπόν κάποιοι θρασύτατοι μιλούν για τα «ορφανά του Άκη», ας θυμηθούν ποιόν στήριξε λυσσαλέα ο ίδιος ο Άκης στην Θεσσαλονίκη:
  Τον ΒΕΝΙΖΕΛΟ!
  Διότι φυσικά ουδείς στον ΣΥΡΙΖΑ κάλυψε τα εγκλήματα του Άκη.
  Ποιοι κάλυψαν τον Ακη στην εξεταστική; Ο Βενιζέλος και ο Λοβερδος! Που με χυδαία ψέμματα εξαπατούσαν τον Ελληνικό λαό ισχυριζόμενοι οτι οι λογαριασμοί του Άκη ήταν… αριθμοί τηλεφώνου!
  Και φυσικά, ο δημιουργός και συνεργός του Άκη, ο Κώστας Σημίτης, δεν προτείνεται ως σωτήρας από κανέναν ΣΥΡΙΖΑ. Από την φυσική συνεχεια των Άκηδων προτείνεται, αλλά ο Ελληνας δεν ειναι χρυσόψαρο…


  Posted by olympiada στο Ιουνίου 8, 2016

  Διαδώστε το!

  Αρέσει σε 1 άτομο

 4. ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ.

  ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ 300 ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΚΑΙ Η ΔΗΘΕΝ ΑΔΕΚΑΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΗ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ ΠΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ…ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ…ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΩΝΕ…

  ΤΙ ΣΚΑΤΑ 300 ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ….ΤΟΥΣ ΦΑΓΑΝΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΛΥΚΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΑΚΟΜΑ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΑ ΑΓΕΛΑΔΙΑ.

  Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΗ.

  ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΧΑΣΙΣΩΜΕΝΗ ΓΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ.

  ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΛΠΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΗ…ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΒΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΘΕΙ.

  Μου αρέσει!

 5. ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ.

  ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ Ε.ΜΑΙΛ…ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ…

  ΕΓΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟΝ ΑΠΟΛΩΛΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΛΗΡΩΝ ΚΑΝΩ ΕΚΛΕΙΣΗ ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΟΥΝ ΣΑΝ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΜΕΛΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΒΑΛΑΩ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΟΥΝ ΔΟΥΛΑ ΒΛΕΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΕΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΕΝΩ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΩ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΥΧΤΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΚΟΜΑΤΙ ΜΟΥΧΛΙΑΣΜΕΟ ΨΩΜΙ…ΚΑΙ ΘΟΛΟ ΝΕΡΟ…ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΦΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΑΓΡΑΜΑΤΟ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΛΑΒΟ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΑΔΩΝ.

  ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ ΕΝΑΣ ΑΚΤΗΜΟΝΑΣ ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΟΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΣ ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΜΟΥ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΒΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΛΥΒΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΚΟΥΤΣΑ ΚΑΙΣ ΤΡΑΒΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΧΑΣΟΜΕΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΥΤΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΥΤΕ ΔΑΣΚΑ ΛΟΣ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΜΠΑΧΑΛΟΚΡΑΤΙΑΣ….

  ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΔΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΟ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΤΟΝ ΓΚΑΒΟΝ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΟΛΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΗΛΙΟΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥ ΘΕΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΟΛΗΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΝΑΡΚΩΣΑΤΕ ΣΑΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ.

  ΗΡΘΑΝ ΘΕΟΙ ΣΤΗ ΓΗ ΑΥΤΗ…Η ΕΣΕΙΣ ΠΗΓΑΤΕ ΕΚΕΙ…Η ΑΥΤΟΙ ΗΡΘΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝΕ ΤΗΝ ΜΑΛΛΑΞΗ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΘΕΩΝ.

  ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΙΑΒΟΛΑ ΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΓΕΛΗ ΤΩΝ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΩΝ.

  ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΝ ΣΚΛΑΒΟ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΩ ΚΑΝΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΡΝΙ ΝΑ ΜΕ ΦΑΝΕ ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ…

  ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΚΗ ΜΑΣΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΝ ΔΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΒΑΛΑΩ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΩ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΩ ΤΑ ΑΠΟΜΕΙΝΑΔΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΕΚΤΩΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΑΝ ΘΕΩΝ ΟΒΡΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ..

  ΕΓΩ ΤΟ ΠΡΟΒΑΤΟΝ ΤΟΝ ΑΠΟΛΩΛΩΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΛΗΡΩΝ…ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟ ΦΟΑΒΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑΣ.

  ΝΕΚΑΜ ΑΔΩΝΑΙ…ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΩ ΕΓΩ ΤΟ ΑΠΟΛΩΛΩΝ ΕΡΗΦΙΟΝ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ….ΣΚΛΑΒΟΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ.

  Μου αρέσει!

 6. ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΕΓΙΝΕ Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΜΕΣΩ Google.

  http://www.athanasios.thimiopoulos.com

  ΜΑΣΟΝΟΙ…ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΑΛΟΥΜΗΝΑΤΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΓΕΛΗ ΤΩΝ ΔΥΟΠΟΔΑΡΩΝ.
  ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.

  ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΟΑ ΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ 666.

  ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ….ΠΟΙΝΗ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΝΕΥ ΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

  ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.