o κρυφοsyrizaios δήμαρχος Στυλίδας Απ. Γκλέτσος θέλει να φουλάρει η περιοχή του με λαθρομετανάστες # Σιγά μην έλεγε κι όχι, τα λεφτά είναι πολλά ….

Σφοδρές αντιδράσεις κατοίκων και δημοψήφισμα ενάντια στους “πρόσφυγες” στην Στυλίδα

Αποτέλεσμα εικόνας για σφοδρές αντιδράσεις στη Στυλίδα για τους λαθρό

Σφοδρότατες αντιδράσεις από τους Έλληνες κατοίκους της Στυλίδας έχει προκαλέσει η σχεδιαζόμενη μεταφορά λαθρομεταναστών στις εγκαταστάσεις του πρώην στρατοπέδου στον Καραβόμυλο και η μετατροπή του σε «hot spot». Στη χθεσινή ενημερωτική συνάντηση που διοργάνωσε ο Δήμος Στυλίδας οι κάτοικοι έσυραν τα εξ΄αμάξης στον δήμαρχο Γκλέτσο, ο οποίος αναγκάστηκε να υιοθετήσει την πρόταση για διεξαγωγή τοπικού δημοψηφίσματος για το θέμα. Χαρακτηριστικές ήταν οι αναφορές των κατοίκων για την ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών και για το βροντερό «ΟΧΙ» που ζήτησαν να παραμείνει ΟΧΙ και να μην γίνει… συριζέικο σαν του φίλου του,  του Τσίπρα!

 

 

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ  ΤΗΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ:

ΣΥΝΕΤΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΟΥΣ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ – ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ  ΛΑΘΡΟΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ & ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΙ ΕΚΕΙ.  ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΙΖΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΤΙΣ ΜΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ  ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ  ΤΥΠΟΥ ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΡΟΣ. ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ Ή ΘΑ ΞΕΝΗΤΕΥΤΕΙΤΕ Ή ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ !!!

6 σκέψεις σχετικά με το “o κρυφοsyrizaios δήμαρχος Στυλίδας Απ. Γκλέτσος θέλει να φουλάρει η περιοχή του με λαθρομετανάστες # Σιγά μην έλεγε κι όχι, τα λεφτά είναι πολλά ….

  1. Αισχρή προπαγάνδα: Παρουσίασαν την διανομή φυλλαδίων ως… «τάγματα εφόδου»! 2—————————————————————————————————————-

    Εξαφάνισαν τα τσεκούρια των ακροαριστερών – Παρουσίασαν τα ενημερωτικά φυλλάδια ως δράση «ταγμάτων εφόδου»
    Στα πλαίσια της νέας χρυσαυγιάδας των τελευταίων ημερών τα ΜΜΕ της διαπλοκής επιδόθηκαν σε έναν ανηλεή πόλεμο λάσπης κατά του Εθνικιστικού Κινήματος. Μάλιστα έφτασαν στο σημείο να παρουσιάζουν στα δελτία ειδήσεων την νόμιμη διανομή ενημερωτικού υλικού ως «επανεμφάνιση ταγμάτων εφόδου».

    Δυστυχώς για αυτούς ο ελληνικός λαός έχει καταλάβει τον βρώμικο ρόλο τους και γνωρίζει πολύ καλά πως τα μόνα τάγματα εφόδου που υπάρχουν είναι αυτά της άκρας αριστεράς, που επιτέθηκαν για ακόμη μια φορά στα γραφεία της Χρυσής Αυγής με τσεκούρια και άλλα δολοφονικά αντικείμενα.

    Αρέσει σε 1 άτομο

  2. Αποκάλυψη “Παραπολιτικά”: Υπάλληλος του ΔΟΛ η κόρη του Ντογιάκου!

    Σε μια αποκάλυψη για την σχέση Ψυχάρη και Ντογιάκου (ο επονομαζόμενος «παναθηναϊκάκιας) προχώρησε η εφημερίδα «Παραπολιτικά». Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος Γ. Κουρτάκης η κόρη του περιβόητου εισαγγελέα είχε προσληφθεί σε εταιρεία του ΔΟΛ!

    Παραθέτουμε αυτούσιο το σχετικό άρθρο:

    «Κοινό μυστικό αποτελεί η εξαιρετική σχέση που διατηρούσε ο πρώην προϊστάμενος της Εισαγγελίας Αθηνών, Ισίδωρος Ντογιάκος, με τον πανίσχυρο άνδρα του ΔΟΛ, Σταύρο Ψυχάρη.
    http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apokalupsh-h-mustikh-sunanthsh-psucharh-ntogiakou

    Σε ανύποπτο χρόνο, η σχέση των δύο ανδρών είχε απασχολήσει και τις παραπολιτικές στήλες της «Αυγής», η οποία έκανε λόγο για περίεργες συναντήσεις ανάμεσα στον εκδότη και τον εισαγγελικό λειτουργό.
    Ωστόσο, όλα όσα είχαν γραφτεί μπορεί και να μην έχουν και τόσο μεγάλη σημασία, με δεδομένο ότι ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας μπορεί να συνομιλεί, εκτός των άλλων, και με εκδότες. Παρ’ όλα αυτά, σήμερα η στήλη αποκαλύπτει ακόμα μία πληροφορία που επιβεβαιώνει τις εξαιρετικές σχέσεις των Ψυχάρη – Ντογιάκου. Σε μία από τις εταιρείες όπου μετείχε πλειοψηφικά ο ΔΟΛ είχε προσληφθεί για να προσφέρει τις νομικές γνώσεις της η κατά τα άλλα εξαιρετική νομικός θυγατέρα του Ισίδωρου Ντογιάκου.»

    Αρέσει σε 1 άτομο

  3. Οι μελλοντικοί συμμαθητές των παιδιών μας:”Προσφυγόπουλο” έσκισε την Ελληνική Σημαία στην Λαμία!

    Αμέτρητες φορές τα ΜΜΕ και διάφοροι αλληλέγγυοι, προσπαθώντας να περάσουν την προπαγάνδα τους περί αντιρατσισμού, προβάλλουν εικόνες από μικρά παιδιά προσφύγων θέλοντας με αυτό τον τρόπο να ευαισθητοποιήσουν την ελληνική κοινωνία, ώστε να υποδεχθεί τους χιλιάδες λαθρομετανάστες που καταφθάνουν καθημερινά στην Πατρίδα μας. Μάταια όμως, μιας που το σίγουρο είναι ότι είναι ανεπιθύμητοι στην Ελλάδα
    http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sfodres-antidraseis-katoikwn-kai-dhmopshfismagia-tous-prosfuges-sthn-stulid
    μιας που οι ίδιοι φροντίζουν καθημερινά μαζί με τα «αθώα» παιδιά τους να δείχνουν το πόσο ανθέλληνες είναι και πόσο αγνώμονες απέναντι στο ελληνικό κράτος και τους πολίτες του.
    Πρόσφατο παράδειγμα στο Μοσχοχώρι Λαμίας όπου την Παρασκευή κατά τις απογευματινές ώρες σημειώθηκε για ακόμη μια φορά ανθελληνικό παραλήρημα και αυτήν την φορά το προκάλεσε ένα κατατρεγμένο «προσφυγόπουλο». Συγκεκριμένα, στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου του Μοσχοχωρίου ένα «προσφυγόπουλο» που ήταν στο προαύλιο έσκισε την Ελληνική Σημαία!
    Αποτέλεσμα ήταν να επέμβει άμεσα ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του Σχολείου και να ειδοποιήθει η Αστυνομία για την καταγραφή του περιστατικού, ενώ ενημερώθηκε και ο εισαγγελέας. Αξίζει να σημειώσουμε ότι, σύμφωνα με την καταγγελία, το διδακτικό προσωπικό που βρίσκονταν χθες το απόγευμα στον χώρο δήλωσε… αναρμόδιο για το θέμα!
    Ο Σύλλογος στην ανακοίνωση-καταγγελία που εξέδωσε ζητάει εξηγήσεις από τους αρμόδιους καθώς και την αποκατάσταση του Εθνικού Συμβόλου, επιτήρηση του χώρου κατά τις απογευματινές ώρες, αλλά και την τοποθέτηση του εισαγγελέα.
    Ειδικότερα στην ανακοίνωση τους ο Σύλλογος αναφέρει: «Κατά την χθεσινή ημέρα Πέμπτη, 30/3/17 και ώρα 5:15μμ, στον προαύλιο χώρο του δημοτικού σχολείου μας στο Μοσχοχώρι ,1 ανήλικο από 4 παιδιά των φερόμενων προσφύγων που βρίσκονταν στον προαύλιο χώρο χωρίς καμία επιτήρηση, έσκισε σε δύο σημεία την Ελληνική Σημαία. Δεν θα σταθούμε στο αν έγινε χωρίς πρόθεση «πάνω στο παιχνίδι» ή εσκεμμένα, αν και εγείρονται πολλά ερωτήματα όπως για παράδειγμα γιατί τόσα χρόνια κανένα παιδί του σχολείου ή της περιοχής ποτέ δεν έπαιξε και δεν έσκισε την σημαία.
    Επικεντρωνόμαστε στο πώς έγινε και καμιά από τις δασκάλες δεν το αντιλήφθηκε καν. Εδώ να σημειωθεί πως δεν υπήρχε το σύνολο των υπολοίπων παιδιών του απογευματινού ωραρίου στο προαύλιο, πιθανώς γιατί ήταν ώρα μαθήματος. Η δασκάλα των παιδιών μαζί με αυτά έφυγαν από το νέο κτίριο όπου είναι η τάξη τους και μπήκαν στο παλιό. Τα παιδιά εξήλθαν του κτιρίου χωρίς την δασκάλα. Σε ερωτήσεις του αστυνομικού οργάνου και του αντιπροέδρου του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων απάντησαν πως δεν είναι αυτές υπεύθυνες!!!! Μιας και δεν το είχαν καν αντιληφθεί, ισχυρίστηκαν ότι δεν έγινε κατά την διάρκεια του δικού τους ωραρίου! Ευτυχώς όμως γείτονες, μεταξύ αυτών και γονέας παιδιών που φοιτούν στο πρωινό ωράριο του σχολείου, είδαν ακριβώς τι έγινε και φώναξαν στο παιδί να σταματήσει. Κλήθηκε άμεσα η αστυνομία και ο σύλλογος γονέων και έγινε καταγραφή του συμβάντος.
    Το εύλογο ερώτημα λοιπόν που προκύπτει είναι σε ένα δημόσιο δημοτικό σχολείο εντός του απογευματινού σχολικού ωραρίου που απασχολεί τα παιδιά των φερόμενων προσφύγων, δεδομένου ότι πρόκειται για ανήλικα, μικρά παιδιά ποιος είναι υπεύθυνος για την επιτήρηση και ασφάλειά τους; Είναι οι συνοδοί, οι καθαριστές που θα έρχονταν μαζί με τα ανήλικα, βάσει ΦΕΚ και ποτέ δεν ήρθαν; Η σημαία, βάσει συντάγματος, για κάθε έθνος είναι το υπέρτατο σύμβολο και αυτό θα πρέπει να είναι σεβαστό και αδιαπραγμάτευτο για κάθε πολίτη Έλληνα ή ξένο.
    Ζητούμε να γίνουν οι απαραίτητες συστάσεις και επεξηγήσεις στους μαθητές των φερόμενων προσφύγων για το σεβασμό στα σύμβολα και το σεβασμό στο δημόσιο σχολείο που τους φιλοξενεί. Απαιτούμε εξηγήσεις από τους αρμοδίους για το συμβάν, καθώς επίσης με αποδείξεις να αντικατασταθεί η σημαία όχι με χρήματα του ελληνικού δημοσίου αλλά με χρήματα των υπεύθυνων, που όφειλαν να έχουν αποτρέψει το συμβάν, όπως άλλωστε θα ζητούνταν και από έναν Έλληνα γονιό να συνετίσει το παιδί του και να αποκαταστήσει οποιαδήποτε βλάβη εκείνο προξενούσε.
    Αναμένουμε την κρίση του εισαγγελέως πάνω στο θέμα, αφού όπως ενημερωθήκαμε και από το Α.Τ. Ασφάλειας Λαμίας έχει ήδη ειδοποιηθεί. Λυπούμαστε βαθύτατα για το γεγονός και το καταγγέλλουμε στην Ελληνική κοινωνία».

    Αρέσει σε 1 άτομο

  4. Συνέντευξη των Συναγωνιστών Π. Ηλιόπουλου και Γ. Μισιάκα στην διαδικτυακή εκπομπή της “Έλευσις Ελλήνων”

    Ο βουλευτής Μαγνησίας, Παναγιώτης Ηλιόπουλος και το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, Συναγωνιστής Γιώργος Μισιάκας φιλοξενήθηκαν στην διαδικτυακή εκπομπή της ιστοσελίδας «Έλευσις Ελλήνων» με τον Γιώργο Ρεντετάκο.
    Οι Συναγωνιστές ανέλυσαν τα ζητήματα της τρέχουσας επικαιρότητας, το Brexit, το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τα σκάνδαλα του σαθρού πολιτικού συστήματος, την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής, το μείζον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, την συνεχιζόμενη τουρκική προπαγάνδα στην Θράκη και άλλα.

    Μου αρέσει!

  5. ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΕΛΟΥΝ.

    ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΣΤΗΛΙΔΑΣ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΕΛΟΥΝ….ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΓΑΤΙΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΜΑΡΙΞΙΣΤΕΣ ΧΟΛΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΟΥΚΛΕΣ.

    ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΚΕΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟ ΝΤΑ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΙΤΑΛΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΣΛΑΒΟΦΩΝΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ…

    ΚΑΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΕΒΑΖΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕ ΤΟΥΣ ΟΒΡΑΙΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ…ΑΛΛΑ ΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝ0Σ ΤΩΝ ΓΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ.

    ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΓΥΡΝΑΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΕΝ ΤΗ ΘΕΛΗΣΕΙ ΑΥΤΟΥ ΑΠΟ ΟΤΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟΝ ΒΙΑΖΕΙ…ΔΙΑΛΕΞΕΤΕ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΕΛΕΤΕ…

    ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΓΚΕΛΖΟΣ ΚΑΙ ΜΟΓΓΟΛΕΖΟΣ ΚΑΙ ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΠΑΠΑΓΑΛΕΖΟΣ

    ΚΑΙ ΑΜΙΓΚΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥΤΣΙΑΤΣΙΟΣ ΚΑΙ ΓΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΝΤΙΤΟΣ ΚΑΙ.. ΚΑΙ..ΒΡΕ ΛΑΕ ΧΑΛΕ ΚΑΙ ΜΠΑΧΑΛΕ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΣΟΥ…

    ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΣΟΥ ΤΑ ΞΕΝΟΕΦΕΡΤΑ ΑΓΡΙΑ ΘΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΓΚΑΒΟ ΠΡΟΒΑΤΟ…ΤΟΤΕ ΨΗΦΙΣΕ ΝΑΙ…ΚΑΙ ΝΑΙ…ΒΡΕ ΜΠΑΧΑΛΕ ΛΑΕ…ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ 1821 ΤΟΤΕ ΦΩΝΑΞΕ ΔΥΝΑΤΑ ΟΧΙ…ΟΧΙ…ΟΧΙ…ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΥ ΒΑΛ Η ΓΑΙΔΑΡΟΥΣ ΑΥΤΗΝ ΑΠ ΟΧ…ΛΕΓΑΝ ΤΑ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΠΟΥΔΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ…..ΕΣΕΙΣ ΛΕΩ ΤΑ ΞΑΧΑΣΑΤΕ.

    ΕΞΩ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.