Σαν σήμερα το 2012 αυτοκτόνησε στο Σύνταγμα ο Δημήτρης Χριστούλας.

Σαν σήμερα το 2012 αυτοκτόνησε στο Σύνταγμα ο Δημήτρης Χριστούλας. Οι δύο μαλάκες που τον σκύλευαν στα κανάλια ονομάζονται Μπεγλίτης και Κουκουλόπουλος.

2 σκέψεις σχετικά με το “Σαν σήμερα το 2012 αυτοκτόνησε στο Σύνταγμα ο Δημήτρης Χριστούλας.

  1. Απρίλης 2012… το «όλον ΠΑΣΟΚ» ήταν «εκεί», με την ιδιότητα του αγριότερου καθεστωτικού «μαντρόσκυλου» του 4ου Ράιχ… «ενωμένο» – εμετικό και αποφασισμένο να… απαντήσει στον Χριστούλα

    5 χρόνια από την αυτοκτονία–πολιτική διακήρυξη του συνταξιούχου φαρμακοποιού Δημήτρη Χριστούλα…

    Να μην ξεχάσουμε:

    Ο Κουκουλόπουλος, γνωστός κι ως ο υπουργός της προμήθειας των σάπιων φρούτων στα σχολεία -που δεν ξεχνιούνται-, εστίασε στο «δημόσιο συμφέρον»: «Εάν ο ίδιος άνθρωπος είχε άλλη προσέγγιση, θα μπορούσε να μας βοηθήσει για το πώς τα 4 δισ. του 2004 για δαπάνες φαρμάκου έγιναν 9 δισ. μέσα σε λίγα χρόνια»!

    Ο Μπεγλίτης διερωτήθηκε αν ο νεκρός «είχε χρέη ή δεν είχε, αν τα έφαγαν τα παιδιά του ή τα έφαγε ο ίδιος»!

    Ο «αριστερός» φαταούλας Μίμης Ανδρουλάκης: «Στα ναρκισσιστικά ή διαταραγμένα άτομα πολλές φορές σε μεγάλη ηλικία επανέρχονται φαντασιώσεις μεγαλομανίας, είτε αυτοκτονικής είτε οτιδήποτε» .


    ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ …..

    Αρέσει σε 1 άτομο

  2. ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ- ΜΙΣΟ ΑΙΓΑΙΟ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΙΣΟ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

    ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ- ΜΙΣΟ ΑΙΓΑΙΟ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΙΣΟ ΣΤΙΣ ΗΠΑ
    Μαρτίου 29, 2017
    Greek Spirit
    13-10-2016

    Όταν πριν από το 2013 το hellenic sunrise υποστήριζε ότι η Γερμανία προκάλεσε τον πόλεμο στην Συρία από κοινού με το Κατάρ και την Τουρκία κανείς στην Ελλάδα δεν άκουγε. ‘Οσο για το εξωτερικό, καλά..εκεί κυριολεκτικά κοιμούνται με τα τσαρούχια.

    Ο λόγος του πολέμου ήταν και είναι να καμφθεί η αρνητική στάση του προέδρου Άσαντ για την διέλευση αγωγού αερίου από το Κατάρ-Συρία- Τουρκία-Ελλάδας-Ιταλίας-Αυστρίας-Γερμανίας.

    Η Ρωσία δεν θέλει η Ευρώπη να παίρνει αέριο από αλλού γιαυτό και έτρεξε να βοηθήσει τον Άσαντ. Κανένα πρόβλημά, είμαστε όλοι σύμφωνοι.

    Τελευταία όλο και πληθαίνουν πλέον οι φωνές και διαρροές με τις οποίες σχεδόν απροκάλυπτα πλέον οι Γερμανοί ομιλούν για grexit και δραχμή. Προχθές το κυβερνητικό κλιμάκιο που πηγαίνει στο εξωτερικό για να παρακαλέσει για κανά φράγκο και παρόλο που είχαν ψηφισθεί και τα 15 προαπαιτούμενα, δεν κατάφερε να εξaσφαλίσει το σύνολο της δόσης, παρά μόνο την μισή, 1, 8 δις, τα οποία συνοδεύονταν από πολλούς υπαινιγμούς για grexit.

    Γιατί ο Σόιμπλε θέλει την Ελλάδα εκτός ευρωζώνης ;

    Όπως προείπαμε Γερμανία-Τουρκία και Κατάρ είναι οι συνιδρυτές του Ισλαμικού Κράτους και οι υπεύθυνοι για τον πόλεμο στην Συρία.

    Τουρκία και Γερμανία είναι σύμμαχοι, και μάλιστα από την εποχή του ξεπετάγματος των Νεότουρκων του Κεμάλ, από το 1908.
    Οι Γερμανοί δημιούργησαν την τράπεζα της Ανατολής όπου πρώτα προσέλκυσαν όλα τα κεφάλαια των πλούσιων Ελλήνων εμπόρων της Σμύρνης και Πόντου και κατόπιν την φαλίρισαν και τους κατέστρεψαν.
    Οι Γερμανοί συμβούλευσαν τον Κεμάλ για την σφαγή των Αρμενίων και Ελλήνων.
    Οι Γερμανοί είναι πίσω απ όλα.Για όλα φταίνε οι Γερμανοί.Από την εποχή των σταυροφοριών ακόμα. Από την εποχή της κατάλυσης της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας.
    Οι Γερμανοί θέλουν την Ελλάδα εκτός ευρωζώνης γιατί δεν θέλουν η χρεοκοπία των ελληνικών τραπεζών να σκάσει στα χέρια τους.
    Επίσης θέλουν την Ελλάδα εκτός ευρωζώνης για να μπορέσει η σύμμαχος τους Τουρκία να εισβάλει και να εκβιάσει γι την συνεκμετάλλευση του Αιγαίου.
    Όσο η Ελλάδα είναι μέλος της Ε.Ε. κάθε αποτυχία της σε οικονομικό επίπεδο αντικατοπτρίζεται και στο ΕΥΡΩ.

    Βέβαια και η Ευρώπη και η ΕΚΤ αλλά και η DEUTSCHE BANK απειλούνται με χρεοκοπία. Και οι ΗΠΑ με το αστρονομικό χρέος τους. Ωστόσο οι παραπάνω παίκτες μπορούν ακόμα να ελπίζουν σε κάποιο θαύμα για την σωτηρία τους και σε κάθε περίπτωση θα πέσουν σε δεύτερο χρόνο, μετά την Ελλάδα.

    Οι ΗΠΑ πολύ θα ήθελαν να μπορούσαν να έχουν περισσότερη στρατιωτική ισχύ διότι έτσι θα μπορούσαν να επέμβουν μα αποφασιστικότητα στην Συρία από το 2013.Το 2013 ο Ερντογάν είχε στήσει μια σειρά από προβοκάτσιες στην Συρία με βομβιστικές επιθέσεις εναντίον αμάχων για να κατηγορήσει τον Άσαντ στην διεθνή κοινότητα αλλά ο Ομπάμα δεν τόλμησε να οργανώσει χερσαία επιχείρηση του αμερικάνικού τακτικού στρατού στην Συρία.Ο λόγος είναι ότι οι ΗΠΑ δεν μπορούν πλέον να διεξάγουν στρατιωτικές επιχειρήσεις ευρείας κλίμακας.Οταν Paul Wolfowitz,ένας από τους πρωτεργάτες και φανατικούς οπαδούς της επέμβασης των ΗΠΑ στο Ιράκ το 2003 δήλωνε σε συνέντευξη του στην εφημερίδα THE SUNDAY TIMES ότι <<Φοβάται ότι η κόπωση των Αμερικάνων από τους πολέμους στο Ιράκ και Αφγανιστάν θα οδηγήσει τις ΗΠΑ εγκαταλείψουν τους αντάρτες στην Συρίας στην τύχη τους όπως ακριβώς άφησαν και τους Ιρακινούς αντικαθεστωτικούς το 1991 οι οποίοι συνετρίβησαν από τον Σαντάμ. Εξέφρασε την απογοήτευση του για την ελλειπή βοήθεια προς τους αντάρτες στην Συρία αλλά είπε πως η στρατιωτική επέμβαση στην Συρία δεν είναι στο πρόγραμμα .>> τότε καταλαβαίνουμε ότι η πάλαι ποτέ αμερικανική πολεμική μηχανή αποτελεί φάντασμα του παρελθόντος.
    (Περισσότερα στο ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ PAUL WOLFOWITZ – Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ https://hellenicsunrise.blogspot.gr/2013/06/paul-wolfowitz.html)

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.