Αρχίζει ο αφελληνισμός της χώρας από την Λέσβο κι έπονται και άλλα διαμερίσματα της χώρας ~ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ !!!

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΛΕΣΒΟΣ! ΟΙ ΕΛΛΗΝ.Ε.Σ. ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΛΕΣΒΟ!

     ΟΙ ΕΛΛΗΝ.Ε.Σ. ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ

 Καταγγελίες δεχθήκαμε από συνεργάτες του κινήματος ΕΛΛΗΝ.Ε.Σ. Νήσου Λέσβου για την σκόπιμη εγκατάσταση αλλοδαπών και αλλόθρησκων πληθυσμών αγνώστου αριθμού με αποτέλεσμα κίνδυνο αφελληνισμού του νησιού. Όμως δεν θα προλάβουν. Οι ΈΛΛΗΝΕΣ και οι Ελληνίδες θα νικήσουμε. Το Σύνταγμα μας υποχρεώνει να υπερασπισθούμε κάθε σπιθαμή Ελληνικής Γης.

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

8 Απριλίου 2017
ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΝΗΣΟ ΛΕΣΒΟ

 

 

    Με ύπουλες μεθόδους που προκαλούν εσωτερική αναταραχή στην χώρα και σκόπιμη εγκατάσταση αλλοδαπών και αλλόθρησκων πληθυσμών και μάλιστα σε ακριτικές και εθνικά ευαίσθητες περιοχές της Ελλάδος όπως τα νησιά και συγκεκριμένα η Λέσβος, προχωρούν διοικητικοί παράγοντες του Δήμου Λέσβου και Πειραιώς σε συνεργασία με την κυβέρνηση και ύποπτες οργανώσεις την Μεγάλη Δευτέρα με φασιστικό φανατισμό εφόσον κανείς πολίτης δεν έχει ενημερωθεί και επιπλέον η Μεγάλη Εβδομάδα είναι ιερή για την άσκηση των θρησκευτικών μας καθηκόντων ημών των Ελλήνων Ορθοδόξων Χριστιανών.
   Η Ελλάς είναι το κράτος του Ελληνικού Έθνους με θρησκευτική Πίστη την Ορθόδοξη Χριστιανική και οποιαδήποτε σκοπούμενη πληθυσμιακή, εθνική και θρησκευτική αλλοίωση επιδιώκεται, αυτό συνιστά παραβίαση του Συντάγματος της Ελλάδος και των θεμελιωδών Συνταγματικών Αρχών ( άρθρα 1 και 3 Σ ), υπονόμευση της Δημοκρατίας και πρόκληση διατάραξης της κοινωνικής ειρήνης και συνοχής. Καλούμε τον Ελληνικό Λαό να αντιδράσει και να μην παραδώσει τη Λέσβο στα ανθελληνικά και φασιστικά τους σχέδια.
 Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες! Η Λέσβος είναι Ελλάδα και ανήκει στους Έλληνες κατοίκους της Λέσβου από αρχαιοτάτων χρόνων έως και σήμερα! Υπερασπισθείτε την Ελλάδα, την Πίστη μας, το Σύνταγμα και την Εθνική κυριαρχία! Συνταγματικά, Νόμιμα, Δυναμικά! Ως ΕΛΛΗΝΕΣ!
Ζήτω η Ελλάς
ΕΛΛΗΝ.Ε.Σ.
Κεντρική Επιτροπή
και ο Πρόεδρος Δημήτριος Μιχάκης

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

 

Αποκάλυψη: Τη Μ. Δευτέρα η εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο: «Ενσωμάτωση μεταναστών και προσφύγων στην Λέσβο»…ύψους 500.000 ευρώ!

Το LesvosPost.com σήμερα αποκαλύπτει μια εισήγηση-φιάσκο που πάει να περάσει η δημοτική αρχή της Λέσβου χωρίς να έχει ενημερώσει τα ΜΜΕ αλλά και τους πολίτες…

1ο ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ:

Ο στόχος του έργου είναι τριπλός: συγκεντρώνει (α) μια περιεκτική προσέγγιση και μοντέλα συνεργασίας για την υποβοήθηση της ένταξης των μεταναστών/προσφύγων όχι μόνο στην ελληνική κοινωνία, αλλά και στην αγορά εργασίας, έτσι ώστε να γίνουν αυτάρκεις και αυτόνομοι, καθώς και την αύξηση της ευαισθητοποίησης σχετικά με μια ανοιχτή διαπολιτισμική κοινωνία, και ταυτόχρονα την καταπολέμηση της ξενοφοβίας, της αστικής και την κοινωνικής αποσύνθεσης, (β) των βασικών φορέων του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα, προκειμένου να διασφαλιστεί η ένταξη των μεταναστών και των προσφύγων στο αστικό σώμα, καθώς αυτή η ενσωμάτωση δεν μπορεί να ολοκληρωθεί από μία δημόσια αρχή, και (γ) ένα καινοτόμο σύνολο εργαλείων Πληροφορικής/λύσεων για τη διευκόλυνση των βραχυπρόθεσμων και μακροπρόθεσμων προκλήσεων που αντιμετωπίζουν και οι δύο στοχευόμενες οντότητες κατά τη διάρκεια της αμοιβαίας αλληλεπίδρασης τους (μετανάστες / πρόσφυγες και μαζί τους τα διαδραστικά όργανα). Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί στις πλέον ευάλωτες ομάδες, π.χ. νέων και γυναικών, η οποία θα είναι η 1η ομάδα-στόχος του έργου κατά τη διάρκεια της εφαρμογής και της πιλοτική φάσης του.

2ο ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ:

Το έργο θα έχει διάρκεια 3 έτη. Ο προϋπολογισμός θα κυμανθεί στα 4.700.000 ευρώ συγχρηματοδοτούμενο κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης. Στο Δήμο Λέσβου αντιστοιχεί το ποσό των 500.000 Ευρώ.

Αναρωτιέται ο λεσβιακός λαός:

– Μας είπαν για περίθαλψη. Βοηθήσαμε. Μετά για φιλοξενία. Δεχτήκαμε. Μετά για μακροχρόνια φιλοξενία. Κάναμε υπομονή. Τώρα προετοιμάζουν και… ενσωμάτωση;

Ποιων; Πόσων; Με ποια κριτήρια; Με ποιες υποδομές; Και στο κάτω-κάτω: με ποιες δημοκρατικές διαδικασίες;

Τι προβλέπει το πλούσιο αυτό πρόγραμμα;

Πότε θα μας βοηθήσει και εμάς η δημοτική αρχή να ενταχθούμε στην αγορά εργασίας και να γίνουμε αυτάρκεις και αυτόνομοι;

Δυστυχώς, εμείς δεν έχουμε 500.000 ευρώ…

Τα συμπεράσματα δικά σας…

Update 07/04/17 11:10:

Το LesvosPost.com επικοινώνησε με τον Δήμο Λέσβου για το θέμα και μας δήλωσαν τα παρακάτω:

Το συγκεκριμένο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα εφαρμόζεται από τον Δήμο Πειραιά, ο οποίος έχει προτείνει τη συμμετοχή του Δήμου Λέσβου ως εταίρο. Στα πλαίσια αυτά, εάν εγκριθεί η εισήγηση από το Δημοτικό συμβούλιο, ο Δήμος Λέσβου, θα είναι μόνο υπεύθυνος για την διευκόλυνση της μετάβασης ατόμων που έχουν λάβει άσυλο προς το Δήμος Πειραιά, κάτι που αναφέρεται και στην σχετική εισήγηση. Συνεπώς ο τίτλος του δημοσιεύματος δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και αφορά πρόγραμμα το οποίο θα εφαρμόσει ο Δήμος Πειραιά.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ LesvosPost.com:

 1. Σε κάθε τέτοιο πρόγραμμα υπάρχει ο συντονιστής (που εδώ είναι ο Δήμος Πειραιά, ως μεγαλύτερος δήμος) και οι εταίροι-συνεργάτες… Όλοι οι εταίροι το σχεδιάζουν και φέρουν ευθύνη για τη διαμόρφωση και στη συνέχεια την υλοποίησή του, όχι μόνο ο συντονιστής. Άρα η απάντηση «δεν ευθύνομαι εγώ αλλά ο Δήμος Πειραιά» για ένα πρόγραμμα που κατεβάζουν μαζί ΔΕΝ στέκει…
 1. Οι στόχοι του προγράμματος είναι σαφείς και απλά τους αναπαράξαμε. Συμφωνεί η δημοτική αρχή με τους στόχους αυτούς (α και β) και με τον τίτλο του προγράμματος; Είναι εύλογο ότι για να συμμετέχεις σε ένα πρόγραμμα πρέπει να συμφωνείς με τους στόχους του. Και αν δεν εκπροσωπείς τον εαυτό σου, αλλά μια ολόκληρη κοινωνία, τότε πρέπει να σεβαστείς αυτούς που εκπροσωπείς. Η εισήγηση της συμμετοχής του Δήμου Λέσβου στο πρόγραμμα είναι ξεκάθαρα θετική.
 1. Σύμφωνα με την απάντηση που λάβαμε, «ο Δήμος Λέσβου θα είναι υπεύθυνος για την διευκόλυνση της μετάβασης ατόμων που έχουν λάβει άσυλο προς το Δήμος Πειραιά». Αυτό που γράφεται στην εισήγηση; Αλήθεια ο δήμος θα λάβει 500.000 (αν περάσει το πρόγραμμα) μόνο για τη διευκόλυνση της μεταφοράς τους;
 1. Διερωτόμαστε γιατί η δημοτική αρχή θεωρεί ότι ο τίτλος που χρησιμοποιήσαμε «δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα»; Ας μας πει με στοιχεία. Π.χ. Δεν θα πάρει 500.000 ευρώ αν περάσει το πρόγραμμα; Για ποιες υπηρεσίες αναλυτικά;

Αναλυτικά η εισήγηση:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Μυτιλήνη, 05/04/2017

ΔΗΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ Αρ. πρωτ.: 17550 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ

ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

Πληρ.:ΠανσεληνάΟλγαΠρος:

Τηλ.: 2251350586 Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου

Fax.:2251350578 (κ.Ψάνη Γεώργιο)

mail:panselina@mytilene.gr

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Θέμα :Έγκριση υποβολής πρότασης  στο πλαίσιο του Προγράμματος UIA (URBAN INNOVATIVE ACTIONS) και ειδικότερα τον Ειδικό Στόχο  «Ενσωμάτωση μεταναστών και προσφύγων»

ΣΧΕΤ: 2η Πρόσκληση του Προγράμματος Urban Innovative Actions» .

Tο Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ),  μεταξύ άλλων στηρίζει καινοτόμες δράσεις στον τομέα της βιώσιμης αστικής ανάπτυξης. Στο πλαίσιο αυτό, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δρομολόγησε την Πρωτοβουλία Urban Innovative Actions (UIA) με σκοπό τον εντοπισμό και τη δοκιμή νέων λύσεων για την αντιμετώπιση ζητημάτων που συνδέονται με τη βιώσιμη αστική ανάπτυξη και είναι σημαντικά σε επίπεδο Ένωσης.

Στο πλαίσιο της 2ης Πρόσκλησης Υποβολής Προτάσεων, οι αιτούντες μπορούν να υποβάλουν προτάσεις έργου που εξετάζουν τα ακόλουθα θέματα:

Ενσωμάτωση μεταναστών και προσφύγων

Κυκλική οικονομία

Βιώσιμη αστική κινητικότητα

Η Πρωτοβουλία UIA ακολουθεί την αρχή του «συνολικού κόστους». Ένα έργο συγχρηματοδοτείται από το ΕΤΠΑ μέχρι ποσοστό 80% των επιλέξιμων δαπανών. Κάθε εταίρος που λαμβάνει στήριξη από το ΕΤΠΑ πρέπει να εξασφαλίσει δημόσια ή ιδιωτική συνεισφορά για τη συμπλήρωση του προϋπολογισμού του (τουλάχιστον 20%) είτε από ίδιους πόρους είτε από άλλες πηγές.

Ωστόσο, συνιστάται η πλειοψηφία των συνεισφορών να προέρχονται από δημόσιες πηγές

Ειδικότερα ο Δήμος Λέσβου στα πλαίσια του ως άνω προγράμματος θα υποβάλει ως εταίρος σε μία πρόταση  με επικεφαλής το Δήμο Πειραιά  στην θεματική κατηγορία «Ενσωμάτωση προσφύγων και μεταναστών».

Προτεινόμενος Τίτλος Έργου: ΧΕΝΙΟΣ = Fighting Xenophobia and Enabling iNtegration: Four – dimensional IT-based suppOrting framework for refugees and migrantS.

Το έργο έχει στόχο να αναπτύξει μια ενοποιημένη  πλατφόρμα συνεργασίας για την προσωρινή ενσωμάτωση των  μεταναστών και προσφύγων στους Δήμους των νησιών του Αιγαίουκαλύπτοντας τις βραχυπρόθεσμες ανάγκες τους, και την ομαλή αλλά και γρήγορη μετάβασή τους στην ενδοχώρα και κυρίως στον Δήμο Πειραιά.

.  Η προσέγγιση θα είναι αρκετά απλή, (δίνοντας έμφαση στις πραγματικές ανάγκες του στοχευόμενου κοινού),  αρκετά πλούσια (ανταποκρινόμενη  στην πολυπλοκότητα του έργου και  λαμβάνοντας παράλληλα υπόψη την ποικιλία εμπειρογνωμοσύνης και των πόρων που απαιτούνται ), αρκετά ολιστική (επιτρέποντας την ενσωμάτωση απόψεων από όλους τους φορείς), και αρκετά ευέλικτη (επιτρέποντας την υιοθέτηση της του από άλλους Δήμους, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και από άλλες πόλεις της ΕΕ και την  προσαρμογή του στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε πόλης).

Ο στόχος του έργου είναι τριπλός: συγκεντρώνει (α) μια περιεκτική προσέγγιση και μοντέλα συνεργασίας για την υποβοήθηση της ένταξης των μεταναστών / προσφύγων όχι μόνο στην ελληνική κοινωνία, αλλά και στην αγορά εργασίας, έτσι ώστε να γίνουν αυτάρκεις και αυτόνομοι, καθώς και την αύξηση της ευαισθητοποίησης σχετικά με μια ανοιχτή διαπολιτισμική κοινωνία, και  ταυτόχρονα την καταπολέμηση της ξενοφοβίας, της αστικής και την κοινωνικής αποσύνθεσης, (β) των βασικών φορέων του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα, προκειμένου να διασφαλιστεί η ένταξη των μεταναστών και των προσφύγων στο αστικό σώμα, καθώς αυτή η ενσωμάτωση  δεν μπορεί να ολοκληρωθεί από μία δημόσια αρχή, και (γ) ένα καινοτόμο σύνολο εργαλείων Πληροφορικής / λύσεων για τη διευκόλυνση των βραχυπρόθεσμων και μακροπρόθεσμων προκλήσεων που αντιμετωπίζουν και οι δύο στοχευόμενες οντότητες κατά τη διάρκεια της αμοιβαίας αλληλεπίδρασης τους (μετανάστες / πρόσφυγες και μαζί τους τα διαδραστικά όργανα).

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί στις πλέον ευάλωτες ομάδες, π.χ. νέων και γυναικών, η οποία θα είναι η 1η ομάδα-στόχος του έργου κατά τη διάρκεια της εφαρμογής  και της πιλοτική φάσης του.

Εταιρικό Σχήμα:

Main Urban Authority (Lead Partner): Δήμος Πειραιά

Delivery Partners:

 1. Δήμος Λέσβου
 2. Ινστιτούτο Μεταναστευτικής Πολιτικής (Ι.ΜΕ.ΠΟ)
 3. Praksis ΜΚΟ
 4. Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός
 5. Αλληλεγγύη (Solidarity Now) MKO
 6. ΜετάδρασηΜΚΟ
 7. Information Technology for Market Leadership (ITML)
 8. ATC
 9. HYPERON
 10. Πανεπιστήμιο Αιγαίου
 11. Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας (Ι.Τ.Ε)
 12. Πανεπιστήμιο Πειραιώς
 13. Hellenic American University

Το έργο θα έχει διάρκεια 3 έτη. Ο Π/Υ  του έργου θα κυμανθεί στα  4.700.000 Ευρώ συγχρηματοδοτούμενο κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης.

Στο Δήμο Λέσβου  αντιστοιχεί  το ποσό των 500.000,00 Ευρώ .

Η σύνταξη του έργου θα γίνει στα Αγγλικά.

ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΨΗ

Την τρέχουσα πρόσκληση του Προγράμματος Συνεργασίας 2η Πρόσκληση του Προγράμματος Urban Innovative Actions»  και ειδικότερα τον Ειδικό Στόχο «Ενσωμάτωση μεταναστών και προσφύγων».

ΕΙΣΗΓΟΥΜΑΣΤΕ

Τη συμμετοχή του Δήμου Λέσβου ως εταίρου  και την υποβολή πρότασης   της προτεινόμενης πράξης «ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ» στην 2η Πρόσκληση του Προγράμματος Urban Innovative Actions»

Την εξουσιοδότηση του κ. Δημάρχου να υπογράψει όλα τα απαραίτητα έγγραφα για την υποβολή της πρότασης.

Παρακαλούμε για τη λήψη της σχετικής απόφασης.

 

Ο Α/δήμαρχος Ανάπτυξης –

                                                         Ευρωπαϊκών Προγρ/των –

                                                           Τεχνικών  Υπηρεσιών

                                                               Κ.Κατσαρός    


 

Αναρτήθηκε από: ΕΛΛΗΝΕΣ

8 σκέψεις σχετικά με το “Αρχίζει ο αφελληνισμός της χώρας από την Λέσβο κι έπονται και άλλα διαμερίσματα της χώρας ~ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ !!!

 1. Στρασβούργο: Ντύνονται Γενίτσαροι για να ψηφίσουν οι Τούρκοι μετανάστες (εικόνες)

  Δημοσίευση: 9 Απριλίου 2017


  Εμβρόντητοι έμειναν οι κάτοικοι του Στρασβούργου όταν αντίκρισαν μεταμφιεσμένους Τούρκους μετανάστες να σπεύδουν στο τουρκικό προξενείο της πόλης για να εναποθέσουν την ψήφο τους στην κάλπη προκειμένου να αναδειχθεί το «ναι» ή το «όχι» στο τουρκικό δημοψήφισμα.

  Μία εβδομάδα ακριβώς πριν το μεγάλο ραντεβού του Ερντογάν με την… Ιστορία και οι Αλσατοί πολίτες είδαν με τα μάτια τους την αλλαγή της «μόδας» στην Τουρκία

  Οι Τούρκοι μετανάστες στην ήρεμη και συντηρητική Αλσατία εκλήθησαν να ψηφίσουν με επιστολική ψήφο για το μέλλον της Τουρκίας αλλά από τη μεταμφίεσή τους κατέστη σαφές πως τάσσονται υπέρ της ανάδειξης του νέου μεγάλου Σουλτάνου Ταγίπ Ερντογάν. Εκτός εάν η μασκαράτα ήταν απλώς μία θεαματική μεν αλλά μειοψηφική τάση μεταξύ των Τούρκων μεταναστών στην πλουσιότερη περιοχή της Γαλλίας και μια από τις πλουσιότερες περιοχές του κόσμου σε κατά κεφαλήν εισόδημα.

  Εδώ δεν ισχύει «τι Ικόνιο τι Στρασβούργο» κατά το τι «Λωζάννη τι Κοζάνη» διότι η διαφορά πλούτου μεταξύ του «Σίλτιγκαϊμ» και του Αντάμ Παζαρί είναι απλώς η μέρα με τη νύχτα.

  Μου αρέσει!

 2. ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ…

  ΑΛΛΑΧ….ΑΛΛΑΑΧ ΜΠΙΡ ΑΛΛΑΧ…

  ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΣΟΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΟΒΡΑΙΟΤΟΥΡΚΟΙ….

  Η ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΕΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

  ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΤΑΝΚΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ…ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΑΝΟΜΠΑΝΑΝΙΑ…ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΣΩΝΕΙ ΤΗΝ ΣΚΛΑΒΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ…

  Μου αρέσει!

 3. ΕΛΛΗΝ ΕΣΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΠΑΤΑ ΣΤΗ ΓΗ ΤΟΥ

  Ιερώνυμε, ο Λόγος του Θεού ού δέδεται.
  Ο Λόγος όμως, δένει το ψέμα και ελευθερώνει την αλήθεια.

  Αλήθεια εστί, η ανθρωπιά της ομοίωσης του είναι του Θεού στο όλον του ανθρώπου.
  Εγώ ο Ιωάννης με τις ευλογίες των Αγίων Πατέρων ημών, ο έχων τα σκήπτρα των Ορθοδόξων Ελλήνων Ουρανοπολιτών.
  Στο όνομα του Πατρός και του Υιού του ανθρώπου, εγώ ειμί ο μαρτυρών το Άγιο Πνεύμα της Αληθείας εις τους ανθρώπους.

  Αδέλφια μου, θεμέλιος λίθος μας είναι η προ του Χριστού ετοιμασμένη Βασιλεία, που ευλόγησε ο Πατέρας Θεός τον άξιο και δίκαιο Έλληνα βασιλέα, τον Όσιο και Άγιο Μελχισεδέκ.
  Ούτος δε και ο στέψας όλη την Οικουμένη, ο βασιλιάς ως πένης για να ζει βασιλικά όλη η Οικουμένη.
  Και Οικουμένη εστί όπου άνθρωπος εκεί ο Θεός, κι όπου Θεός εκεί η αγάπη.
  Και όπου η αγάπη εκεί και η Σοφία του Θεού, και δίκαιος ο Θεός, ο σπουδάζων τα γράμματα, ο φωτίζων τα όρια, τα σταθμά, με τον Νόμο και την Τάξη.
  Ο Νόμος και η Τάξη του Θεού είναι η αλήθεια όπως προείπαμε, ώστε το αποτέλεσμα των σκέψεών σας να μεταμορφωθεί σε αυθεντικότητα και ανθρωπιά.

  Ως ο άνεμος διαλύει τον καπνό, έτσι και η αλήθεια διαλύει από το είναι των προβάτων της ιουδαϊκής εκκλησίας το αγκάθινο στεφάνι της πορνείας, του σκότους και της προσωπολαγνείας που πέρασε η αντίχριστος εκκλησία για γνώση στων ανθρώπων τα μυαλά.

  Έλληνες, Χριστός εμόν Θεός.
  Και Χριστός εστί ο ενδεδυμένος την ανθρωπιά, και ανθρωπιά εστί η κατανόηση του ανθρώπου ότι η δύναμη του Θεού είναι η ψυχή του, και η ψυχή του κατοικεί μέσα στον Θεό και Θεός μέσα στην ψυχή του.

  Οι Ιεροί Νόμοι της Εκκλησίας λένε :
  Όποιος δεν δώσει το φως στους ανθρώπους επειδή πρέπει να το βρουν μόνοι τους, αυτό ονομάζεται αίρεση της γνωσιμαχίας.
  Τουτέστιν, δεν έχει εξουσία ούτος ο άνθρωπος που το φως το κρύβει μέσα στα άβατα και τα ντουβάρια του, αποκρύπτοντας το φως από τους ενδεδυμένους (βαπτισμένους) τον Ιησού Χριστό.
  Και μάλιστα καταδικάζει αυτούς τους ανθρώπους εις θάνατον, δηλαδή εσύ Ιερώνυμε, μαζί με όλους που διαμελίσατε το Ένα Άγιο Πνεύμα σε δεκάδες σχίσματα και αιρέσεις….. Τρέμετε την Οργή του Θεού, διότι όπως οι ταλμουδιστές παίρνουν τους πένητες και τα βρέφη και τα αλυσοδένουν τρυπώντας τα με βελόνες, και ζωντανούς τους πριονίζουν τα χέρια και τα πόδια, ξεφτιλίζοντας και βλασφημώντας τον Ιησού Χριστό, βασανίζοντας και σοδομίζοντας τα κορμιά τους.
  Όλος αυτός ο πόνος, όλα αυτά τα μαρτύρια που μαζεύτηκαν ανά τους αιώνες…. ήρθε η ώρα ως τσουνάμι να πέσει όλο το κρίμα επάνω στα κεφάλια της πόρνης νέας τάξης των πραγμάτων.

  Μετανοείτε και αδελφωθείτε αδέλφια μου, διότι δεν είναι πρόβατο ο Θεός.
  Ως πρόβατα όμως οι Εβραίοι έχουν σήμερα την Ορθόδοξη Ελλάδα, και ο Θεός έστειλε εμένα, που ως αρνίο με βλέπετε κι εμένα κρεμασμένο ως τον ίδιο τον Χριστό, από τους τσαρλατάνους ψεύτες και εχθρούς της Αγίας Ελλάδος, της Μητέρας του Φωτός των Εθνών, που ευλόγησαν οι Άγιοι Πατέρες εμένα τον Ιωάννη να ξαναφωτίσω την ψυχή των Ελλήνων με της ιέρειας Σίβυλλας τον ιερόν χρησμόν.

  Ιωάννης εστί, ο βασιλιάς προστατεύει τον Λαό και την γη του.
  Και λαός εστί η καρδιά του βασιλιά.
  Τούτο δε εστί Ελλάδα, που τόσο πολύ φθονούν οι χρυσοστόλιστοι τραγόψυχοι προδότες και κλέφτες της βασιλείας του Θεού, ψευτοδεσποτάδες.

  Έλλην εστί, ο Θεός πατά στην γη του.

  Ιωάννης

  Μου αρέσει!

 4. ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ- ΜΙΣΟ ΑΙΓΑΙΟ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΙΣΟ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

  ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ- ΜΙΣΟ ΑΙΓΑΙΟ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΙΣΟ ΣΤΙΣ ΗΠΑ
  Μαρτίου 29, 2017
  Greek Spirit
  13-10-2016

  Όταν πριν από το 2013 το hellenic sunrise υποστήριζε ότι η Γερμανία προκάλεσε τον πόλεμο στην Συρία από κοινού με το Κατάρ και την Τουρκία κανείς στην Ελλάδα δεν άκουγε. ‘Οσο για το εξωτερικό, καλά..εκεί κυριολεκτικά κοιμούνται με τα τσαρούχια.

  Ο λόγος του πολέμου ήταν και είναι να καμφθεί η αρνητική στάση του προέδρου Άσαντ για την διέλευση αγωγού αερίου από το Κατάρ-Συρία- Τουρκία-Ελλάδας-Ιταλίας-Αυστρίας-Γερμανίας.

  Η Ρωσία δεν θέλει η Ευρώπη να παίρνει αέριο από αλλού γιαυτό και έτρεξε να βοηθήσει τον Άσαντ. Κανένα πρόβλημά, είμαστε όλοι σύμφωνοι.

  Τελευταία όλο και πληθαίνουν πλέον οι φωνές και διαρροές με τις οποίες σχεδόν απροκάλυπτα πλέον οι Γερμανοί ομιλούν για grexit και δραχμή. Προχθές το κυβερνητικό κλιμάκιο που πηγαίνει στο εξωτερικό για να παρακαλέσει για κανά φράγκο και παρόλο που είχαν ψηφισθεί και τα 15 προαπαιτούμενα, δεν κατάφερε να εξaσφαλίσει το σύνολο της δόσης, παρά μόνο την μισή, 1, 8 δις, τα οποία συνοδεύονταν από πολλούς υπαινιγμούς για grexit.

  Γιατί ο Σόιμπλε θέλει την Ελλάδα εκτός ευρωζώνης ;

  Όπως προείπαμε Γερμανία-Τουρκία και Κατάρ είναι οι συνιδρυτές του Ισλαμικού Κράτους και οι υπεύθυνοι για τον πόλεμο στην Συρία.

  Τουρκία και Γερμανία είναι σύμμαχοι, και μάλιστα από την εποχή του ξεπετάγματος των Νεότουρκων του Κεμάλ, από το 1908.
  Οι Γερμανοί δημιούργησαν την τράπεζα της Ανατολής όπου πρώτα προσέλκυσαν όλα τα κεφάλαια των πλούσιων Ελλήνων εμπόρων της Σμύρνης και Πόντου και κατόπιν την φαλίρισαν και τους κατέστρεψαν.
  Οι Γερμανοί συμβούλευσαν τον Κεμάλ για την σφαγή των Αρμενίων και Ελλήνων.
  Οι Γερμανοί είναι πίσω απ όλα.Για όλα φταίνε οι Γερμανοί.Από την εποχή των σταυροφοριών ακόμα. Από την εποχή της κατάλυσης της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας.
  Οι Γερμανοί θέλουν την Ελλάδα εκτός ευρωζώνης γιατί δεν θέλουν η χρεοκοπία των ελληνικών τραπεζών να σκάσει στα χέρια τους.
  Επίσης θέλουν την Ελλάδα εκτός ευρωζώνης για να μπορέσει η σύμμαχος τους Τουρκία να εισβάλει και να εκβιάσει γι την συνεκμετάλλευση του Αιγαίου.
  Όσο η Ελλάδα είναι μέλος της Ε.Ε. κάθε αποτυχία της σε οικονομικό επίπεδο αντικατοπτρίζεται και στο ΕΥΡΩ.

  Βέβαια και η Ευρώπη και η ΕΚΤ αλλά και η DEUTSCHE BANK απειλούνται με χρεοκοπία. Και οι ΗΠΑ με το αστρονομικό χρέος τους. Ωστόσο οι παραπάνω παίκτες μπορούν ακόμα να ελπίζουν σε κάποιο θαύμα για την σωτηρία τους και σε κάθε περίπτωση θα πέσουν σε δεύτερο χρόνο, μετά την Ελλάδα.

  Οι ΗΠΑ πολύ θα ήθελαν να μπορούσαν να έχουν περισσότερη στρατιωτική ισχύ διότι έτσι θα μπορούσαν να επέμβουν μα αποφασιστικότητα στην Συρία από το 2013.Το 2013 ο Ερντογάν είχε στήσει μια σειρά από προβοκάτσιες στην Συρία με βομβιστικές επιθέσεις εναντίον αμάχων για να κατηγορήσει τον Άσαντ στην διεθνή κοινότητα αλλά ο Ομπάμα δεν τόλμησε να οργανώσει χερσαία επιχείρηση του αμερικάνικού τακτικού στρατού στην Συρία.Ο λόγος είναι ότι οι ΗΠΑ δεν μπορούν πλέον να διεξάγουν στρατιωτικές επιχειρήσεις ευρείας κλίμακας.Οταν Paul Wolfowitz,ένας από τους πρωτεργάτες και φανατικούς οπαδούς της επέμβασης των ΗΠΑ στο Ιράκ το 2003 δήλωνε σε συνέντευξη του στην εφημερίδα THE SUNDAY TIMES ότι <<Φοβάται ότι η κόπωση των Αμερικάνων από τους πολέμους στο Ιράκ και Αφγανιστάν θα οδηγήσει τις ΗΠΑ εγκαταλείψουν τους αντάρτες στην Συρίας στην τύχη τους όπως ακριβώς άφησαν και τους Ιρακινούς αντικαθεστωτικούς το 1991 οι οποίοι συνετρίβησαν από τον Σαντάμ. Εξέφρασε την απογοήτευση του για την ελλειπή βοήθεια προς τους αντάρτες στην Συρία αλλά είπε πως η στρατιωτική επέμβαση στην Συρία δεν είναι στο πρόγραμμα .>> τότε καταλαβαίνουμε ότι η πάλαι ποτέ αμερικανική πολεμική μηχανή αποτελεί φάντασμα του παρελθόντος.
  (Περισσότερα στο ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ PAUL WOLFOWITZ – Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ https://hellenicsunrise.blogspot.gr/2013/06/paul-wolfowitz.html)

  Οι ΗΠΑ χωρίς στρατό δεν μπορούν να ασκήσουν εξωτερική πολιτική, γιαυτό και βλέπουμε σήμερα την Αμερική να ΄΄γλείφει» τον Ερντογάν και να τρέχει σαν σκυλάκι από πίσω του στην Συρία όπου ό τελευταίος ότι γουστάρει κάνει και μάλιστα ενώ αποκομίζει τους καρπούς της ενδοτικότητας των Αμερικάνων την ίδια στιγμή τους φτύνει στα μούτρα συνάπτοντας συμμαχία με την Ρωσία.
  Αυτό δεν είναι και πολύ καλό για την Ελλάδα διότι αφού αρνήθηκε την βοήθεια της Ρωσίας, πρώτα ο ΓΑΠ και μετά ο Τσίπρας, παραμένει στο άρμα της δύσης αλλά την ίδια στιγμή βρίσκεται μεταξύ της διαμάχης ΗΠΑ και Γερμανίας .

  Ο Ομπάμα λοιπόν, το 2013 δεν τόλμησε να κάνει χερσαία επιχείρηση, εξάλλου ακόμα και η εισβολή στο Ιράκ το 2003 έγινε με την αμέριστη οικονομική βοήθεια των Σαουδαράβων και Καταριανών οι οποίοι είχαν φοβηθεί ότι ο Σαντάμ Χουσέιν θα τους καταλάμβανε όπως έκανε με το Κουβέιτ.

  Ο Ομπάμα δεν ήθελε αυτή την φορά η Αμερική να ζητήσει λεφτά από τους πλούσιους Άραβες του ΟΠΕΚ για μια στρατιωτική επιχείρηση εφόσον όπως πολύ σωστά τον είχαν πληροφορήσει οι σύμβουλοι σε δύο χρόνια από τότε, το 2015, οι ΗΠΑ θα μπορούσαν να αυτονομηθούν ενεργειακά από την Μ.Ανατολή με την εξόρυξη των εγχώριων ,αμερικανικών, κοιτασμάτων σχιστολιθικού αερίου, κάτι που έγινε πραγματικότητα.Έτσι ο Ομπάμα μπορούσε πλέον να αρχίσει την υλοποίηση του οράματος του για την απεμπλοκή της Αμερικής από την Μ.Ανατολή και να επικεντρωθεί στην αντιμετώπιση της Κίνας.

  Ωστόσο ο Δημοκρατικός Ομπαμα όπως γραφει εδώ και χρόνια το hellenic sunrise,δεν μπόρεσε ποτέ να ελέγξει το βαθύ αμερικανικό κράτος που ανήκε στους Ρεπουμπλικάνους οι οποίοι έχουν και το χρήμα στην Αμερική, χρήμα το οποίο απέκτησαν με ΄μπιζνες΄΄ με την Μ.Ανατολή και οι οποίοι μπορεί μέσω Γουλφοβιτς να παραδέχονταν την αδυναμία για πόλεμο αλλά δεν ήθελαν να εγκαταλείψουν στην τύχη τους τους συνεταίρους τους Σαουδάραβες και Καταριανούς . Οι ρεπουμπλικάνοι τελικά βρήκαν την λύση με το Ισλαμικό Κράτος.

  Ο Ομπάμα εκτός από τις εκκρεμότητες που άφησε στην Μ.Ανατολή άφησε και άλλες στην Ευρώπη. Ο Ομπαμα εγκαταλείποντας της πλούσιες αραβικές πετρελαιοπαραγωγές χώρες στην τύχη τους απέναντι στο εχθρικό Ιράν άφησε και το θέμα της ενεργειακής αυτονομίας της Ευρώπης ανοιχτό.

  Η Ευρώπη, δηλαδή η Γερμανία, τροφοδοτείται σε ποσοστό περίπου 50% με αέριο από την Ρωσία, ποσοστό τεράστιο, και από το 2009 σχεδίαζε με το Κατάρ,όπως γραφει εδώ και χρόνια το hellenic sunrise, την κατασκευή ενός αγωγού που θα διέσχιζε το Κατάρ-Ιορδανία-Συρία-Τουρκία-Ελλάδα-Αλβανία-Ιταλία-Αυστρία για να μπορέσει επί τέλους να ανεξαρτοποιηθεί από την Ρωσία.

  Η Συρία αρνήθηκε να συμπράξει στο πρότζεκτ διότι είχε στα σκαριά έναν άλλο αγωγό, αυτόν που θα διέσχιζε το Ιράν-Ιράκ και Συρία .Ο αγωγός αυτός θα διέσχιζε το σιιτκό Ιράν, τις σιιτκές νότιες επαρχίες του Ιράκ και την φιλική προς τον σιιτισμό Συρία. Κατάρ-Σαουδική Αραβία είναι σουνιτικές χώρες και για λόγους που δεν είναι του παρόντος τρέφουν θανάσιμο μίσος προς τις σιιτκές, και το αντίστροφο.
  Έτσι το Κατάρ και Σαουδική Αραβία και Γερμανία ζήτησαν βοήθεια από τις ΗΠΑ και συγκεκριμένα από την ρεπουμπλικανική αντιπολίτευση του Ομπαμα η οποία ελέγχει την CIA.

  Λεφτά υπήρχαν από το Κατάρ, τεχνογνωσία από την CIA και το Ισλαμικό Κράτος έγινε πραγματικότητα.Στόχος του ΙΣ ήταν είτε η κατάληψη του δυτικού Ιράκ και το πέρασμα του αγωγού από εκεί ( γιαυτό και όλα τα ηγετικά στελέχη ήταν σουνίτες πρώην στρατιωτικοί του Σαντάμ Χουσέιν) είτε η πτώση του ‘Ασαντ και και το πέρασμα του αγωγού από την Συρία.
  Η Ρωσία επενέβη για να αποσοβήσει τον κίνδυνο του αγωγού ο οποίος θα οδηγούσε στο χάσιμο της ενεργειακής αγοράς της Ευρώπης .
  Ο Ομπαμα υπέκυψε στο θέλημα της αντιπολίτευσης του και έκανε τα στραβά μάτια ή τέλος πάντων στήριξε το Ισλαμικό Κράτος εξαναγκασμένος από τις συνθήκες.
  Η Τουρκία από το 2011 έγινε ο αποδέκτης τόνων χρημάτων από τους Σαουδάραβαες και το Κατάρ για να αναλάβει τον υποστηρικτικό ρόλο του Ισλαμικού κράτους.
  Ο Ερντογάν ανέταξε την οικονομία του, τσίμπησε και ο ίδιος δεκάδες δις δολάρια, βόλεψε την οικογένεια του, τον γαμπρό του, τον εαυτό του, νοικοκυρεύτηκε αυτός και η Τουρκία, όλα καλά.

  Ο Ερντογάν σιγά σιγά κατάλαβε ότι οι ΗΠΑ αποτελούν ένα γεωπολιτικό ψοφίμι, ούτε στρατό διαθέτουν πλέον ούτε λεφτά. Γιαυτό και σήμερα ο Ερντογάν δουλεύει τους Αμερικάνους ψιλό γαζί .
  Εκτός από τον Ερντογάν και οι Γερμανοί βλέπουν ότι οι ΗΠΑ δεν έχουν ούτε την θέληση ούτε την δύναμη να αντιπρατάξουν ικανές στρατιωτικές δυνάμεις στην Συρία αλλά και…..που πονάει η Γερμανία; …..μα στα ρωσοπολωνικά σύνορα.Τα γραφει εδώ και χρόνια το hellenic sunrise αλλά κάποιοι έχουν μείνει στις αναλύσεις των καφενείων του 1980.Ούτε η ίδια Γερμανία βέβαια έχει στρατό ικανό για κάτι σοβαρό.Έτσι η Γερμανία είναι αναγκασμένη, ακόμα και μετά από 5 χρόνια πολέμου στην Συρία, να εξαρτάται από την Ρωσία ενεργειακά.

  Από την άλλη οι ΗΠΑ επιμένουν να πείσουν την Γερμανία να προσυπογράψει την συνθήκη τελωνειακή ένωσης ΗΠΑ-Ευρώπης TTIP , αλλά ο Σόιμπλε αρνείται εφόσον καταλαβαίνει ότι οι ΗΠΑ δεν αποτελούν πλέον ισχυρό εταίρο και ότι η Γερμανία θα μπορούσε μόνη της να κυριαρχήσει στην Ευρώπη ολοκληρώνοντας το Δ΄Ράιχ, ίσως.. και με λίγη βοήθεια από την Ρωσία. Γιαυτό μην εκπλαγείτε εάν Γερμανία και Ρωσία τα »βρουνε» στην Ουκρανία με την διχοτόμηση της.
  Οι ΗΠΑ θέλουν να βοηθήσουν την Ελλάδα σχετικά με το χρέος της, αλλά η Γερμανία δεν υποκύπτει στις προτάσεις για κούρεμα του.Η Αμερική δεν φοβίζει πια κανένα. Την βάψαμε…
  Ωστόσο η Γερμανία δεν μας θέλει εντός ευρωζώνης διότι γνωρίζει ότι σύντομα θα χρεοκοπήσουμε με άμεσες συνέπειες στο γόητρο του ΕΥΡΩ.

  Εάν όμως μας πετάξει έξω από την ευρωζώνη τότε η Γερμανία γνωρίζει ότι οι ΗΠΑ θα μαζί με την Ελλάδα θα προσεταιρισθούν και τα τεράστια ενεργεικά αποθέματα της. Η Γερμανία δεν θέλει αυτά τα κοιτάσματα για τον εαυτό της, τα έχει τάξει στο Κατάρ και την Σαουδική Αραβία η οποία΄΄στεγνωνει’΄από πετρέλαιο.
  Η Γερμανία βρίσκεται σε δίλημμα, ή κρατάει την Ελλάδα εντός ευρωζώνης με κίνδυνο την χρεοκοπία της και την κατάρρευση του ΕΥΡΩ, ή μας πετάει έξω και κάνει ένα ανέλπιστο δώρο στις ΗΠΑ αθετώντας τις υποσχέσεις της στο Κατάρ.

  Άρα η μόνη λύση είναι η εισβολή στην Ελλάδα της συμμαχικής προς την Γερμανία Τουρκίας Εάν η Τουρκία εισβάλει στην Ελλάδα, η έστω προβεί σε ένα ΄΄βαρύ΄΄ θερμό επεισόδιο με κατάληψη ακόμα και ενός μεγάλου κατοικημένου νησιού ή τον ναυτικό αποκλεισμό του, τότε θα συμβούν τα εξής ωφέλιμα για τις Τουρκία και Γερμανία :
  α. Η Ελλάδα ως χώρα που βρίσκεται σε εμπόλεμο καθεστώς θα εξαιρεθεί από κάθε εκτίμηση, αξιολόγηση σε ότι αφορά τα οικονομικά της και οποιαδήποτε αστοχία στον τραπεζικό τομέα θα αποδοθεί στην εμπόλεμη κατάσταση και όχι στο ΕΥΡΩ.Με άλλα λόγια να κάψουμε το μαγαζί πριν αυτό επίσημα χρεοκοπήσει.
  β. Η Τουρκία θα συντομεύσει κατά δέκα περίπου χρόνια την διαδικασία συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου, διαδικασία που μέχρι σήμερα προσπαθεί με την αμφισβήτηση των συνθηκών που διέπουν το καθεστώς του και τον εποικισμό ΄των νησιών όχι μόνο με πρόσφυγες αλλά και με επιλεγμένα ΄΄ατομα από την μεσαία και υψηλή τουρκική τάξη τα οποία δήθεν θα καταφύγουν στην Ελλάδα λόγω μεταπραξικοπηματικών διωγμών από τον Ερντογάν.
  Το μόνο που σταματάει τους Γερμανούς και Τούρκους ακόμα είναι ότι η Ελλάδα ανήκει στην Ε.Ε. και στο ΝΑΤΟ.

  Εάν η Τουρκία εισβάλει στην Ελλάδα και οι ΗΠΑ δεν ενεργοποιηθούν εναντίον της τότε θα δικαιωθεί ο Ρώσος εθνικιστής Ζιρινόφσκι ο οποίος λέει ότι η Ρωσία θα μπορούσε να επιτεθεί στην Τουρκία χωρίς να ανησυχεί ότι το ΝΑΤΟ θα αντιδράσει.

  Οι ΗΠΑ θα ξεφτιλισθούν και το ΝΑΤΟ το οποίο προσπαθεί να παρουσιασθεί ως σωτήρας της Πολωνίας και των Βαλτικών χωρών θα χάσει κάθε αξιοπιστία.

  Από την άλλη οι ΗΠΑ είναι εξαναγκασμένες να κάνουν όλα τα χατίρια της Τουρκίας ,όπως ήδη κάνουνε, διότι στην Συρία το μισθοφορικό ισλαμικό κράτος απέτυχε και διότι δεν μπορούν να στείλουν τακτικό στρατό αλλά και γιατί η Τουρκία ελέγχει τα στενά του Βοσπόρου και όχι μόνο αυτό αλλά και βελτιώνει συνεχώς τις σχέσεις της με την Ρωσία δηλαδή όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο δύσκολα θα υπακούσει στις ΗΠΑ για το κλείσιμο των στενών για να περιορίσει την Ρωσία εάν ποτέ χρειαστεί να γίνει αυτό.
  Η μόνη λύση για τις ΗΠΑ είναι ο συμβιβασμός, δηλαδή η άδεια προς την Τουρκία-και Γερμανία- για την διεξαγωγή ενός θερμού επεισοδίου το οποίο θα είναι πολυπιο σοβαρό από αυτό των Ιμίων και το οποίο θα σύρει την Ελλάδα σε διαπραγματεύσεις για τον διαμοιρασμό του Αιγαίου. Μισό η Τουρκία-Γερμανία και μισό οι ΗΠΑ.

  Κατόπιν το ΝΑΤΟ θα επέμβει σε ρόλο διαμεσολαβητή και έτσι θα σώσει το γόητρο του
  Η Ελλάδα είναι αντικείμενο πλειστηριασμού πλέον

  ΠΗΓΗ: https://hellenicsunrise.blogspot.gr/
  Αναρτήθηκε από socratesnios στις 12:19 π.

  Μου αρέσει!

 5. Ο ΑΛΑΧ ΕΙΜΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ.

  ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ….ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ ΠΡΟΒΑΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ…ΚΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΛΗΡΩΝ…ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΛΑΛΩΝ…

  ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΟΙ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ…ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΒΙΒΛΙΟΥ ΜΟΥ.

  ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

  ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ. ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩΣΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΛΑΒΕΣ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΑΤΑ ΧΡΙΣΤΟ….ΜΑΧΑΙΡΑΝ ΕΔΩΣΕΣ ΜΑΧΑΙΡΑΝ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ…ΚΑΙ ΟΔΟΝΤΑ ΑΝΤΙ ΟΔΟΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΙΜΩ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ.

  Η ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ.

  ΑΛΛΑΧ….ΑΛΛΑΧ…ΜΠΙΡ ΑΛΛΑΧ…ΛΕΕΙ Ο ΜΠΟΥΝΤΑΛΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ.

  ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΝΤΡΙ ΜΕΓΑΛΟ…ΕΩΣ ΟΤΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ ΑΠΛΟΤΗΤΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΥΓΚΡΟΥΕΤΑΙ ΜΕ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ…ΑΝ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΝΩΘΕΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΒΑΣΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΘΕΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΖΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΑΝ ΑΓΕΛΑΔΑ ΜΕΣΑ ΣΤ ΑΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΘΑ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΑΒΕΡΤΑ.

  ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΠΑΡΩ….ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΝΑΝΕ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΛΟΙ.

  ΟΙ ΘΕΟΙ ΑΙΣΘΑΝΟΤΑΝΕ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΗ ΓΗ ΓΙΑ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ Η ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΒΑΡΗ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΛΗΓΩΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΟΜΩ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΝ ΤΗ ΓΗ.

  Η ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΑΝ ΘΕΟΙ ΣΤΗ ΓΗ ΕΞ ΟΥΡΑΝΩΝ ΜΕΤΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΝ ΑΥΤΩΝ ΜΕΤ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ Η ΜΑΛΑΞΗ ΜΕΤΑΞΗ ΤΩΝ ΤΟΤΕ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΝ ΤΗΣ ΓΗΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΣΟΝ….

  ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΟΙ ΘΕΟΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΑΒΟΥΡΑ ΕΝ ΤΗ ΓΗ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ…ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΥΘΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΡΙΑ ΘΗΡΙΑ…

  ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ Η ΠΟΛΟΙ ΣΑΝ ΤΑ ΗΛΙΑΚΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΙΣΩΣ ΕΚΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΤΟΙΚΕΙ Η ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΘΕΟΙ…

  ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ ΘΑ ΒΑΔΙΣΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΙΚΗΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ.

  Η ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ.

  ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΑΠΛΑ ΚΑΘΗΜΕ ΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΕΞΩΓΗΙΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.