Τι ξέρει το Μαξίμου για την εταιρεία «Ντορελίτα» και τα 500,000.00 Δολάρια. [Μέρος Α’]

Αποτέλεσμα εικόνας για Maximou

 Τι ξέρει το  Μαξίμου για την εταιρεία  «Ντορελίτα» και τα 500,000.00 Δολάρια.

https://www.scribd.com/document/344719099  

Κάλυψη κόστους υπηρεσιών για την “ανάπτυξη και βελτίωση των σχέσεων με την Αμερικανική Κυβέρνηση, το Κογκρέσο, και Αξιωματούχους της”

Από το Κολωνάκι στην Αμερική πετάνε τα εκατοντάδες χιλιάδες Δολάρια…

Πώς γίνεται αυτό εν μέσω capital control;

[Μέρος Α] 

 

 

Τι ξέρει το  Μαξίμου του Αλέξη Τσίπρα για την εταιρεία  «Ντορελίτα», γνωρίζει κάτι η ΕΥΠ του Γιάννη Ρουμπάτη;

Ποιος ξέρεις να μας πει, γιατί και για ποιους η Εταιρεία  «Ντορελίτα» πληρώνει 500,000.00 ΔΟΛΑΡΙΑ ετησίως τους Αμερικανούς της εταιρείας McKeon Group ως μεσάζοντες για να συνδράμουν  στην ανάπτυξη και βελτίωση των σχέσεων με την Αμερικανική Κυβέρνηση, το Κογκρέσο και Αξιωματούχους της, κάνοντας απλά και μόνο τηλεφωνήματα…;

Ως ιδιοκτήτης της εταιρείας «Ντορελίτα» υπογράφει ο «γνωστός» δικηγόρος Ηρακλής Φιδετζής, και δηλώνει ως διεύθυνση Αθηνών την Οδό Πατριάρχου Ιωακείμ αριθμ. 30, στο Κολωνάκι,

ΣΗΜ.: Κατά τις ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ο «γνωστός» Ηρακλής Φιδετζής είναι δηλωμένος ως Διευθυντής της εταιρείας ««Ντορελίτα».    

Στην ίδια διεύθυνση, δηλ. Οδός Πατριάρχου Ιωακείμ αριθμ. 30, στο Κολωνάκι, που ως ιδιοκτήτης της εταιρείας «Ντορελίτα» δηλώνει ο «γνωστός» δικηγόρος Ηρακλής Φιδετζής, στεγάζεται η Δικηγορική εταιρεία ΑΠ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ – Ν.Κ. ΧΛΕΠΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ” γνωστή από την πολύκροτη υπόθεση ανάθεσης των υποθέσεων των Δήμων Λαυρεωτικής και Αρταίων, που εμπλέκετο ο Γιώργος Κατρούγκαλος με την τότε επωνυμία αυτής «Απ. Παπακωνσταντίνου – Γ. Κατρούγκαλος – Ν. Χλέπας & Συνεργάτες»

ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ με την επισήμανση ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ & ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ Έγγραφο-Συμφωνία «τράβηξε» την προσοχή …μου κάπου εκεί στην Αμερική….!!!

Ευτυχώς που στην Βενεζουέλα των Κολομβιανών των Βαλκανίων υπάρχουν ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ που κάνουν καλά την δουλειά τους…!!!

Εμφάνιση Μέρος Α Τι ξέρει το Μαξίμου για την εταιρεία «Ντορελίτα» και τα 500,000.00 Δολάρια. (1).jpg

Εμφάνιση Μέρος Α Τι ξέρει το Μαξίμου για την εταιρεία «Ντορελίτα» και τα 500,000.00 Δολάρια. (2).jpg

Εμφάνιση Μέρος Α Τι ξέρει το Μαξίμου για την εταιρεία «Ντορελίτα» και τα 500,000.00 Δολάρια. (3).jpg

Εμφάνιση Μέρος Α Τι ξέρει το Μαξίμου για την εταιρεία «Ντορελίτα» και τα 500,000.00 Δολάρια. (4).jpg


από: ΑΝΤΙ300 <allaboutscandals@gmail.com>

2 σκέψεις σχετικά με το “Τι ξέρει το Μαξίμου για την εταιρεία «Ντορελίτα» και τα 500,000.00 Δολάρια. [Μέρος Α’]

 1. Τι συμφωνήθηκε στη Μάλτα και τι υπόσχεται ο κ. Τσίπρας στην Αθήνα για την ψήφιση και την εφαρμογή “μέτρων” και “αντίμετρων”

  του Ραφαήλ Μεν. Μαϊόπουλου


  1. Πρώτα η Συμφωνία των Τεχνικών Κλιμακίων και μετά η συζήτηση για το Χρέος στο Eurogroup, λέει ο κ. Ντάισελμπλουμ από τη Μάλτα.

  Το ακριβώς αντίθετο υπόσχεται ο κ. Τσίπρας στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

  Ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ στις δηλώσεις του αμέσως μετά τη συνάντηση της 7ης Απριλίου, είπε: “Ευθύς ως επιτευχθεί η Συμφωνία των Τεχνικών Κλιμακίων, το Eurogroup θα επιστρέψει στο ζήτημα των μεσοπρόθεσμων δημοσιονομικών μέτρων, για την περίοδο μετά το τρέχον Πρόγραμμα, και της βιωσιμότητας του χρέους…”.
  (Το αγγλικό κείμενο από την ιστοσελίδα του Consilium: “Once a Staff Level Agreement is reached, the Eurogroup will come back to the issue of the medium-term fiscal path for the post-programme period and debt sustainability…”)
  (http://www.consilium.europa.eu/en/meetings/eurogroup/2017/04/07/).
  Ο Υπουργός Οικονομικών, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του Eurogroup της 7ης Απριλίου, ανακοίνωσε “την ταυτόχρονη νομοθέτηση μέτρων και αντίμετρων τις επόμενες εβδομάδες”, διευκρινίζοντας ότι “τα μέτρα για την περίοδο 2019 – 2020 θα εφαρμοστούν μόνο αν υπάρχουν μέτρα για το χρέος” (ΑΥΓΗ, 7.4.17).

  Δέχτηκε, με δυο λόγια, πως η νομοθέτηση των μέτρων θα γίνει “τις επόμενες εβδομάδες” αλλά η εφαρμογή τους θα αρχίσει “μόνο αν υπάρχουν μέτρα για το χρέος”.

  Ο Πρωθυπουργός “προειδοποίησε”, στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ στις 9 Απριλίου: “Χωρίς μια μελέτη βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους, η Ελλάδα δεν πρόκειται να προχωρήσει στη νομοθέτηση των μέτρων που συμφωνήθηκαν” (ΑΥΓΗ, 9.4.17).
  Επί ματαίω μάλλον η “προειδοποίηση” του Πρωθυπουργού.

  1.    Δύο απόψεις για το πότε και πώς θα εφαρμοστούν τα “αντίμετρα”.
   
        Ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ, στις δηλώσεις του αμέσως μετά τη συνάντηση της 7ης Απριλίου, είπε: “Συμφωνήσαμε πως η Ελληνική κυβέρνηση μπορεί επίσης, παράλληλα, να νομοθετήσει μέτρα για την επέκταση της ζήτησης, με την προϋπόθεση ότι η οικονομία πηγαίνει καλύτερα και τα δημοσιονομικά πηγαίνουν καλύτερα από ό,τι αναμένεται, χρησιμοποιώντας τον δημοσιονομικό χώρο που τότε θα έχει δημιουργηθεί από αυτές τις πρόσθετες μεταρρυθμίσεις”.
   

  (Το αγγλικό κείμενο από την ιστοσελίδα του Consilium: “We agreed that the Greek government can also, in parallel, legislate expansionary measures, on the assumption that the economy is doing better and the fiscal path is doing better than expected, and using the fiscal space that then will be created by these additional reforms”).

  (http://www.consilium.europa.eu/en/meetings/eurogroup/2017/04/07/).

  Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δ. Τζανακόπουλος ερμηνεύει ως εξής αυτήν τη συμφωνηθείσα ρύθμιση:
  – “Βασική αρχή της συμφωνίας είναι πως όποια μέτρα συμφωνηθούν για την περίοδο μετά το 2019 θα έχουν μηδενικό δημοσιονομικό αντίκτυπο, υπό την προϋπόθεση ότι θα επιτευχθεί ο στόχος για πρωτογενές πλεόνασμα 3,5% το 2018…” (ΑΥΓΗ, 9.3.17).
  – Τα μέτρα και αντίμετρα αφορούν σε “αλλαγή του δημοσιονομικού μείγματος της τάξης του 1% το 2019, που σημαίνει 1% περικοπές και 1% ελαφρύνεις ή παροχές κοινωνικού χαρακτήρα και το ίδιο θα επαναληφθεί και το 2020” (ΑΥΓΗ, 7.4.17).

  Η σωστή γραμματική και λογική ερμηνεία της ρύθμισης οδηγεί στα εξής:
  – Τα “αντίμετρα” θα μπορούν να εφαρμόζονται μόνο αν η εκτίμηση για το δημοσιονομικό πλεόνασμα είναι πάνω από το συμφωνημένο πλεόνασμα (3,5% του ΑΕΠ).
  – Στην περίπτωση αυτή, το ποσό των “αντίμετρων” θα είναι ίσο με το πλεόνασμα που εκτιμάται ότι θα υπάρξει μείον το συμφωνημένο πλεόνασμα (αυτό που αντιστοιχεί στο 3,5% του ΑΕΠ).
  3. Το αν ορθά ερμηνεύει ο κ. Τσίπρας την απόφαση του Eurogroup της 7ης Απριλίου για τα ως άνω ζητήματα θα φανεί πολύ σύντομα, το αργότερο όταν το “Κουαρτέτο” επιστρέψει στην Αθήνα.


  του Ραφαήλ Μεν. Μαϊόπουλου

  Αρέσει σε 1 άτομο

 2. ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΤΕΤΟΙΑ ΘΑ ΛΕΜΕ ΠΩΣ ΠΕΤΟΥΝ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ.

  ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΟΥΜΕ ΦΤΑΝΕΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΡΟΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΙΝΟΥΝΕ…ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΖΑΡΚΑΔΙΑ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΤ ΑΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΑΝΤΡΙΑ ΣΑΝ ΤΑ ΠΑΛΙΟΚΡΙΑΡΙΑ ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΟΔΕΞΙΑ ΚΡΙΑΡΙΑ.

  ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ…ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝΑ ΚΟΥΤΑ ΚΡΙΑΡΙΑ…

  ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΚΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟΥ ΑΓΕΛΑ ΔΙΣΤΑΝ ΚΑΤΑ ΠΑΛΑΟΥΡΑ ΜΑΓΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΓΑΝΙΣΤΑΝ…

  ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΧΟΧΟΛΙΣΤΑΝ….ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΖΕΡΜΠΑΙΣΤΑΝ.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.