ΚΑΜΜΕΝΕ, παραιτήσου! ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΚΑηΜΕΝΟΣ! KAI Ν’ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ

Panos Leliatsos

«Όταν κοβεις δαπάνες απο το υπουργειο αμυνας για να ταιζεις μεταναστες και να πληρωνεις τα μνημονια της τραπεζικης μαφιας μην αναρωτιεστε γιατι πεφτουν τα ελικοπτερα.. 

Κριμα στα παλικαρια που πεσανε θυματα της πολιτικης αλητειας…εχετε την ευθυξια να παραιτηθείτε;»

 


 
 Όχι, Πανο Λελιάτσο, δεν την έχουν… γιατί αν την είχαν, θα είχαν παραιτηθεί, όταν ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑΡΟ.
 
Γιατί για να έχεις ευθυξία, πρέπει να είσαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ… κι αυτοί είναι ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ! ΚΤΗΝΗ!
Καλλιόπη Σουφλή

 

Στις 18/8/2016, διαβάζαμε τις τρελαμάρες του Καμμένου:
 

Σειρά δράσεων αναπτύσσει ο Στρατός Ξηράς στην Ήπειρο και τη Δυτική Μακεδονία, στο πλαίσιο της εντολής του υπουργού Εθνικής Άμυνας…Πάνου Καμμένου, για την εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας και εξύψωσης του ηθικού στους κατοίκους των ακριτικών περιοχών των βορείων συνόρων μας. Με τις εν λόγω δράσεις, επιτυγχάνεται η αναβάθμιση των μέτρων επιτήρησης της μεθορίου και η επίδειξη παρουσίας/αποτροπής στα βόρεια σύνορα μας, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου.

ΣΗΜΕΡΑ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ 4 ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΣΤΙΚΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΕΠΙΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ!

Το ελικόπτερο μετέφερε τον υποδιοικητή της Α’ Στρατιάς και τέσσερις ακόμα αξιωματικούς. Θα πετούσε κατά μήκος των βορείων συνόρων για την εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας των κατοίκων ακριτικών περιοχών, δραστηριότητα που επαναλαμβάνεται τακτικά.
Με λίγα λόγια ο Καμμένος με τις στρατοκαυλικές-ακροδεξιές φιέστες προκαλεί τον άδικο θάνατο 4 αξιωματικών. Γιατί απλά τα βόρεια σύνορα μας, δεν απειλούνται από FYROM, Αλβανία, Βουλγαρία. Ψήφους ήθελε το γομάρι, και πήρε στο λαιμό του 4 ζωές!
Να σταματήσουν ανάλογες πτήσεις τώρα!
ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΧΘΕΣ!
ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ

 


Πηγή
Και βέβαια δεν θα παραιτηθεί για να μην πεσει η κυβέρνηση και έρθει ο κούλης, έτσι οικόσιτα του ΣΥΡΙΖΑ;;;
Panos Leliatsos

Όταν κοβεις δαπάνες απο το υπουργειο αμυνας για να ταιζεις μεταναστες και να πληρωνεις τα μνημονια της τραπεζικης μαφιας μην αναρωτιεστε γιατι πεφτουν τα ελικοπτερα.. Κριμα στα παλικαρια που πεσανε θυματα της πολιτικης αλητειας…εχετε την ευθυξια να παραιτηθείτε;

5 σκέψεις σχετικά με το “ΚΑΜΜΕΝΕ, παραιτήσου! ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΚΑηΜΕΝΟΣ! KAI Ν’ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ

 1. ΤΙ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ:
  ——————————————————————————————————Αποκαλυπτική έρευνα της ICAP


  Ετήσιους μισθούς από 20 έως 40 χιλιάδες ευρώ, εξασφαλίζει 1 στους 3 Ελληνες που μεταναστεύουν στο εξωτερικό, σύμφωνα με έρευνα της ICAP.

  Παράλληλα, ο ένας στους 5 μπορεί να έχει ετήσιες απολαβές από 40 έως 60.000 ευρώ.

  Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία, τα οποία δημοσιεύει η «imerisia.gr», οι περισσότεροι (35%) λαμβάνουν ετήσιο μικτό μισθό 21-40 χιλ. ευρώ, ενώ μεγάλη ομάδα (σχεδόν 20%) αποτελούν κι όσοι βγάζουν 41-60 χιλ. ευρώ. Επίσης 10% λαμβάνει πάνω από 100 χιλ. ευρώ και 14% 61-100 χιλ. ευρώ. Οι περισσότεροι (86%) έχουν μετακινηθεί στο εξωτερικό πάνω από έναν χρόνο πριν. Η τάση brain drain γίνεται πιο ήπια τον τελευταίο χρόνο, αφού μόλις 5% είπε ότι μετακινήθηκε τους τελευταίους 6-12 μήνες και 9% πιο πρόσφατα. Περισσότεροι από τους μισούς έφυγαν για να εργαστούν στο εξωτερικό έχοντας προηγούμενη εργασιακή εμπειρία στην Ελλάδα. Ένα 20%-25% έφυγε για μεταπτυχιακές σπουδές και βρήκε δουλειά κι ένα 10% είπε ότι έφυγε για να βρει δουλειά χωρίς να έχει προϋπηρεσία.

  Πάνω από έξι στους δέκα (63%) Έλληνες που φεύγουν στο εξωτερικό είναι ηλικίας 31-35 ετών (35%) ή λίγο μικρότεροι 26-30 ετών (28%). Ακολουθεί η ηλικιακή ομάδα 36-40 ετών (18%), οι πιο ώριμοι 41 και πάνω (14%) και οι 20άρηδες (18-25 ετών με ποσοστό 5%). Ποσοστό 55% διαθέτει μεταπτυχιακό τίτλο, ενώ σχεδόν ένας στους δέκα (9%) έχει και διδακτορικό. Επίσης το 20% έχει πτυχίο ΑΕΙ, 10% πτυχίο ΤΕΙ και μόλις 6% δεν έχει αποκτήσει κάποιο πτυχίο. Στην πλειοψηφία τους (66%) οι Έλληνες που εργάζονται στο εξωτερικό είναι στελέχη επιχειρήσεων και οι περισσότεροι απασχολούνται σε εταιρείες του οικονομικού και ασφαλιστικού κλάδου, της πληροφορικής, είναι ερευνητές ή δραστηριοποιούνται σε τουριστικές επιχειρήσεις. Πάνω από τους μισούς (53%) είναι υπάλληλοι, σχεδόν ένας στους πέντε (17%) είναι προϊστάμενος και λιγότεροι είναι διευθυντές (7%), ανώτατα στελέχη (6%) και επιχειρηματίες (4%). Οι υπόλοιποι είναι νεοεισερχόμενοι (10%) ή κάνουν πρακτική άσκηση (3%).

  Οι περισσότεροι Έλληνες που μεταναστεύουν για καλύτερη ποιότητα ζωής και ευκαιρίες καριέρας στο εξωτερικό, αναζητώντας αξιοκρατία και καλύτερες προοπτικές, επιλέγουν “one way ticket’, αφού σε ποσοστό 42% λένε ότι δεν σχεδιάζουν να επιστρέψουν ποτέ, ενώ οι μισοί (51%) δηλώνουν απρόθυμοι ακόμη και να συνεισφέρουν στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής οικονομίας.


  http://www.crashonline.gr/

  Αρέσει σε 1 άτομο

 2. ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΤΟΥ ΒΙΕΤΝΑΜ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΡΕΑΣ.

  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΣΑΡΑΒΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ ΒΙΕΤΝΑΜ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΕΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΔΥΟ ΚΡΑΤΗ.

  ΣΑΡΒΑΛΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΕΞΗΝΤΑ ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ….ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΑΛΛΑ ΕΝ ΚΑΙΡΟ ΕΙΡΗΝΗΣ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΕΦΟΣΟΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΑΙΖΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΛΙΚΟΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑΝΚΣ ΚΑΙ ΠΛΟΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΒΙΑ…ΑΠ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ…ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΡΑΚΙΑ.

  ΑΙΩΝΙΑ ΣΑΣ Η ΜΝΗΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ…

  Αρέσει σε 1 άτομο

 3. Με νόμο Σύριζα κόβονται οι συντάξεις στις οικογένειες των πεσόντων Αξιωματικών – Έφερε το θέμα στην βουλή η Χρυσή Αυγή!

  Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017


  Με νόμο Σύριζα κόβονται οι συντάξεις στις οικογένειες των πεσόντων Αξιωματικών – Έφερε το θέμα στην βουλή η Χρυσή Αυγή!
  Ο νόμος Κατρούγκαλου, όπως είχε επισημανθεί από την πρώτη στιγμή, στρεφόταν ουσιαστικά εναντίον των οικογενειών νεκρών στελεχών των Ενόπλων μας Δυνάμεων. Στην περίπτωση των νεκρών στρατιωτικών του ελικοπτέρου της Αεροπορίας Στρατού που συνετρίβη στον Σαραντάπορο Ελασσόνας, με όσα προβλέπει ο νόμος Κατρούγκαλου οι χήρες των τεσσάρων στρατιωτικών θα πάρουν σύνταξη (αν πάρουν)… για τρία χρόνια!
  Ο «Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή», όπως είχε πράξει και με το ζήτημα των νεκρών πιλότων του Πολεμικού Ναυτικού από την συντριβή του ελικοπτέρου στην Κίναρο, έφερε το θέμα στην Βουλή με ερώτηση του βουλευτή Α΄ Πειραιώς Νίκου Κούζηλου.
  Αξίζει να επισημανθεί ότι το υπουργείο Εθνικής Αμύνης, προφανώς για να μην εκτεθεί όπως έγινε στην περίπτωση των συντάξεων στις χήρες των πιλότων του Πολεμικού Ναυτικού, απέστειλε έγγραφο προκειμένου να βρεθεί άμεσα λύση, ώστε να μπορέσουν οι χήρες των τεσσάρων στρατιωτικών να λάβουν την προβλεπόμενη σύνταξη.
  Ακολουθεί η σχετική ερώτηση:
  ΘΕΜΑ: «Σχετικά με την χορήγηση συντάξεως στις οικογένειες των πεσόντων αξιωματικών του Στρατού Ξηράς από την συντριβή ελικοπτέρου στο Σαραντάπορο Ελασσόνας»
  Με αφορμή το τραγικό συμβάν της συντριβής του ελικοπτέρου της Αεροπορίας Στρατού στο Σαραντάπορο Ελασσόνας και την απώλεια των τεσσάρων στρατιωτικών και τον τραυματισμό της υπαξιωματικού, έρχονται δυστυχώς ως τραγική επικαιρότητα τα όσα απαράδεκτα προβλέπει ο νόμος Κατρούγκαλου για τις συντάξεις σε χήρες νεκρών στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων. Με βάση τα όσα προβλέπει ο νόμος Κατρούγκαλου οι χήρες των τεσσάρων στρατιωτικών θα πάρουν σύνταξη (αν πάρουν) για τρία χρόνια!
  Σύμφωνα με το άρθρο 12 του ν. 4387/2016, «… σε περίπτωση θανάτου συνταξιούχου ή ασφαλισμένου, ο οποίος έχει πραγματοποιήσει το χρόνο ασφάλισης που απαιτείται για τη συνταξιοδότησή του εξ ιδίου δικαιώματος ή ανικανότητας, δικαιούνται σύνταξη τα παρακάτω μέλη της οικογένειάς του:
  Α. Ο επιζών σύζυγος, εφόσον έχει συμπληρώσει το 55ο έτος της ηλικίας του κατά το χρόνο θανάτου του συνταξιούχου ή ασφαλισμένου. Σε περίπτωση που ο θάνατος έχει συμβεί προτού συμπληρωθεί το 55ο έτος ηλικίας του επιζώντος συζύγου τότε καταβάλλεται σε αυτόν σύνταξη για διάρκεια τριών (3) ετών. Εάν ο δικαιούχος συμπληρώνει το 55ο έτος της ηλικίας του κατά τη διάρκεια λήψης της σύνταξης, η καταβολή της διακόπτεται με τη συμπλήρωση της τριετίας και άρχεται εκ νέου με τη συμπλήρωση του 67ου έτους της ηλικίας του. Οι ανωτέρω περιορισμοί δεν εφαρμόζονται εφόσον και για όσο χρόνο ο επιζών σύζυγος, κατά τον ως άνω χρόνο, έχει τέκνο ή τέκνα που υπάγονται στην παράγραφο 1Β του παρόντος ή είναι ανίκανος για την άσκηση κάθε βιοποριστικής εργασίας κατά ποσοστό 67% και άνω…».

  Με την διατύπωση αυτή του Νόμου, γεννάται μια κατάφωρη αδικία, δεν λαμβάνονται υπόψη οι ιδιαίτερες συνθήκες επικινδυνότητας του λειτουργήματος των στρατιωτικών, με αποτέλεσμα να πλήττονται οι ίδιοι και φυσικά οι οικογένειες τους.
  Ερωτώνται οι αρμόδιοι υπουργοί:
  Θα υπάρξει άμεση πρωτοβουλία προκειμένου να ρυθμισθεί νομοθετικά η αδικία που υπάρχει στον συγκεκριμένο Νόμο και να λάβουν σύνταξη οι οικογένειες των πεσόντων εν ώρα υπηρεσίας αξιωματικών;
  Θα αντιμετωπιστούν ως πεσόντες εν ώρα υπηρεσίας, ή θα έχουμε φαινόμενα σαν την προσβλητική τοποθέτηση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, όπου απεφάνθη ότι οι πιλότοι του ελικοπτέρου του Πολεμικού μας Ναυτικού που συνετρίβη στη νήσο Κίναρο δεν θεωρούνται πεσόντες εν ώρα υπηρεσίας;
  Αθήνα, 20/4/2017

  Ο ερωτών Βουλευτής

  Νικόλαος Κούζηλος

  Βουλευτής Α΄ Πειραιώς

  ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

  Αρέσει σε 1 άτομο

 4. ΚΑΜΕΝΟΣ Η ΚΑΥΜΕΝΟΣ ΧΑΖΟΒΑΛΑΝΤΟΜΕΝΟΣ…

  ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΜΕΝΟΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΚΟ ΛΑΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΘΑΝΕΙ.

  ΚΑΜΕΝΟΣ Η ΒΛΑΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑ.

  Μου αρέσει!

 5. ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΘΑΥΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

  Ο ΜΙΣΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΣΤΑΥΡΟΜΕΝΟΣ.

  ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ Ο ΣΤΑΥΡΟΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΗ ΞΕΝΙΤΙΑΣ.

  ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΤΟ 1974 ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΧΑΛΕΣ ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΥΤΕ ΓΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΝ ΤΟ ΑΝΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ….ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.

  ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΓΙΔΕΣ ΝΑ ΚΑΨΑΛΙΣΤΟΥΝ.

  ΜΕΣΟΝ, ΓΝΩΡΗΜΙΑ ΚΑΙ ΜΠΑΧΤΣΙΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΗΣΗ ΤΟ ΠΟΛΙΤΗ.

  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΤΟΥΡΑ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΑΝ ΤΟΤΕ ΤΑ ΓΟΜΑΡΙΑ ΔΙΧΩΣ ΣΑΜΑΡΙΑ.

  ΤΟ ΠΟΙΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΣΕ ΣΤΥΛ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.

  ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΖΗΤΙΑΝΑ.

  ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΜΩΣ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΜΗΝΑΡΙΑ ΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΨΕΥΤΟΔΕΞΙΑ ΧΟΝΤΡΟ ΧΑΙΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΕΝΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΦΩΤΙΑ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΤΣΑΚΝΑ ΚΑΙ ΚΑΨΑΛΙΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΣΑΝ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΟ ΓΚΑΒΟ.

  ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ…ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΟΤΙΕ ΘΕΛΕΙ….

  ΘΑ ΛΕΣ…ΔΚΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΗΚΕ,ΚΑΜΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ.

  ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΚΑΓΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΑΧΤΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑΝΑΣΤΕΝΑΞΕΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΑΡΚΑ ΚΑΙ ΤΡΩΣ ΨΩΜΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΛΛΗΣΙΑ….ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙΣ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΜΕ ΜΑΤΙΑ ΠΟΝΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ, ΑΝ ΛΕΩ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΤΝΑΞΕΙΣ ΣΤΑ ΞΕΝΑ, ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΕΝΑΣ ΓΕΡΟΣ…ΜΟΝΑΧΟΣ ΚΑΙ ΕΡΗΜΟΣ…ΜΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΕΣ…ΡΩΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΤΕΣ…

  ΠΟΥΝΑΙ ΤΑ ΔΟΛΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
  ΠΟΤΕ Θ ΑΡΘΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ
  ΦΥΓΑΝ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΑΝ ΠΟΥΛΙΑ
  ΜΕΣΑ ΑΠ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.