όλο το αριστερίστικο σκυλολόϊ μέσα στην ΕΡΤ είναι μαζεμένο ~ δείτε την καταγγελία για τον συριζαίο γαμίκουλα…

Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑίος που παρενόχλησε σεξουαλικά ρεπόρτερ στην ΕΡΤ και προσπάθησαν να καλύψουν

Τι κρίμα για τον σύντροφο! Δεν μπόρεσαν να το κουκουλώσουν όπως με τον Βενεζουελάνο Πρέσβη, που έπιανε τους κώλους των κοριτσιών τους, οι ΣΥΡΙΖΑίοι.

Διευθυντικό στέλεχος είχε επιτεθεί σεξουαλικά σε γυναίκα συνάδελφό του
Προς πειθαρχικό έλεγχο οδεύει τελικά το διευθυντικό στέλεχος της ΕΡΤ που κατηγορείται πως επιτέθηκε σεξουαλικά σε γυναίκα συνάδελφο του, σε μια υπόθεση που ανέδειξε το Πρώτο Θέμα.
Σε ένα θέμα που είχε προκαλέσει μεγάλη συζήτηση ως προς τον χειρισμό του από τη διοίκηση της κρατικής τηλεόρασης κι ενώ αρχικά επιχειρήθηκε να πέσει η όλη κατάσταση στα χαμηλά, φαίνεται πως επικράτησαν δεύτερες σκέψεις με αποτέλεσμα να τεθεί τις προηγούμενες ημέρες το συγκεκριμένο στέλεχος σε διαθεσιμότητα και τελικά να οδηγηθεί σε πειθαρχικό έλεγχο.
Θα πρέπει να τονίσουμε πως πολλές ήταν οι γυναίκες δημοσιογράφοι που εξέφρασαν την αγανάκτηση τους για την μέχρι στιγμής παραμονή στους χώρους του Ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής του εν λόγω στελέχους με αποτέλεσμα η διοίκηση Τσακνή – Ταγματάρχη να παρέμβει.

newmoney.gr

 

 

Σεξουαλική παρενόχληση στην ΕΡΤΓιώργος Πετρίδης

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

20/03/2017

«Πότε θα κάνουμε σεξ;». Η δημοσιογράφος κυρία Μ. καταγγέλλει γραπτώς σεξουαλική παρενόχληση από τον προϊστάμενό της κύριο Π. – «Με κάλεσε στο γραφείο του όπου αφού έκλεισε την πόρτα με ρώτησε εν ψυχρώ αν κάνω σεξ με τον άντρα μου…»Στις 8 Μαρτίου ήταν η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Του «άλλου φύλου», όπως συνήθιζαν να αναφέρουν οι δημοσιογράφοι στη δεκαετία του ’80, που σε έναν βαθμό χειραφετήθηκε χάρη σε αγώνες ετών και με τη συμμετοχή της Αριστεράς.

Η ΕΡΤ με ένα μεγάλο αφιέρωμά της στην εκπομπή «Περισκόπιο» ασχολήθηκε με τη γυναικεία αξιοπρέπεια και τις πασιονάριες του φεμινιστικού κινήματος αποτίοντας φόρο τιμής. Κι έτσι έπρεπε να γίνει. Ποιος, όμως, θα το περίμενε από έναν τηλεοπτικό φορέα με την πάγια κοινωνική ευαισθησία και την προβολή των δικαιωμάτων της γυναίκας, να αφήνει στο σκοτάδι μια καταγγελία περί σεξουαλικής παρενόχλησης η οποία κατά μια τραγική ειρωνεία πραγματοποιήθηκε τις ημέρες του συγκεκριμένου εορτασμού. Ποιος θα το έλεγε ότι η νέα τηλεόραση που τόσο κόστισε στην προηγούμενη κυβέρνηση Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ, λόγω του αιφνίδιου λουκέτου, εξελίχθηκε σε πεδίο αντιπαράθεσης μεταξύ εργαζομένων για το «σκοτεινό αντικείμενο του πόθου». Και αν στους τηλεοπτικούς δέκτες το fiction γύρω από το σεξ δημιουργεί σασπένς, στην πραγματική ζωή τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά. Πολύ πιο σοβαρά.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Σύμφωνα με καταγγελία της έμπειρης δημοσιογράφου της ΕΡΤ προς τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΡΤ Λάμπη Ταγματάρχη, την οποία παρουσιάζουμε, με ημερομηνία 8 Μαρτίου 2017 (την Ημέρα της Γυναίκας) ο προϊστάμενός της και επιβλέπων κορυφαίο ρεπορτάζ, το οποίο το τελευταίο διάστημα έχει τεθεί μάλιστα και στο στόχαστρο της πολιτικής κριτικής λόγω πιέσεων από τη Ν.Δ., την κάλεσε στο γραφείο του και αφού έκλεισε την πόρτα την παρενόχλησε σεξουαλικά. Ειδικότερα, όπως η ίδια επισημαίνει στην καταγγελία της προς τη διοίκηση της ΕΡΤ, τα πράγματα έγιναν ως ακολούθως: «Πριν από δύο εβδομάδες περίπου ο άμεσος προϊστάμενός μου και νυν προϊστάμενος του ρεπορτάζ […], κος …Π., μέσα στα πλαίσια της φερόμενης ως συνεργασίας μας με κάλεσε στο γραφείο του, όπου, αφού αυτός έκλεισε την πόρτα, με ρώτησε εν ψυχρώ, αν κάνω σεξ με τον άντρα μου. Ευρισκόμενη σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, δεν του απάντησα και προσπάθησα να αποφύγω τη συνέχιση της συνομιλίας, ζητώντας να περιοριστεί αυστηρά αυτή, στα θέματα της ημερήσιας ατζέντας μας».

Κι ενώ κανείς θα περίμενε η όλη υπόθεση να μείνει στο επίπεδο ενός πολύ κακού και εμφανώς σεξιστικού χιούμορ από την πλευρά του προϊσταμένου, τα πράγματα -βάσει των όσων καταγγέλλονται- κατόπιν ξέφυγαν.

«Ασ’ τα αυτά και κάνε μου μασάζ…»

Πιο συγκεκριμένα, η ρεπόρτερ στην επιστολή της συνέχισε: «Αυτός με αγνόησε και συνέχισε: “Ασ’ τα αυτά, έλα εδώ τώρα, από πίσω μου, να μου κάνεις μασάζ, γιατί είμαι πιασμένος”. Σήκωσα τον τόνο της φωνής μου προσπαθώντας να τον επαναφέρω στην τάξη -μάλιστα έγινα αντιληπτή από συναδέλφους μου- λέγοντάς του ότι είναι χυδαίος και ότι δεν είχε κανένα δικαίωμα να μου μιλάει έτσι. Συμπλήρωσα, δε, σε πολύ αυστηρό τόνο, ότι δεν σκοπεύω να συνεχίσω την παραμονή μου στο γραφείο του και ότι φεύγω. Ενώ κινήθηκα προς την πόρτα, εκείνος με μια κίνηση πετάχτηκε εμπρός μου και κλείνοντας το δρόμο, και είπε: “Μπορείς να σταματήσεις λίγο να μιλάς; Να ξέρεις ότι ήσουν πάντα το σεξουαλικό μου απωθημένο, να ξέρεις ποτέ δεν ήθελα καμία εδώ μέσα, δεν ασχολούμουν ποτέ με τέτοιες… Πότε θα κάνουμε σεξ;”. Εμεινα άφωνη. Εκανε μια κίνηση να με πιάσει, εγώ που ήμουν σχεδόν δίπλα στην πόρτα την άνοιξα και βγήκα χτυπώντας τη πίσω μου». Ενδιαφέρον στοιχείο των όσων αναφέρει η ρεπόρτερ είναι ότι ο προϊστάμενός της δεν σταμάτησε σε αυτή μόνο την επιθετική και προσβλητική, όπως αναφέρεται, ενέργεια αλλά υπήρξε εριστικός και προκλητικός και στη συνέχεια, προφανώς αγνοώντας τον ρόλο και τον φορέα στον οποίο εργάζεται. «Καταλαβαίνετε την ταραχή μου και τον προβληματισμό μου για το τι πρέπει να κάνω. Απέφυγα να πάω στην εργασία μου τις επόμενες μέρες και όσες φορές πήγα κάθισα στο γραφείο μου αποφεύγοντας τις επίμονες κλήσεις του να πάω στο γραφείο του, μόνη μου… για να μην μπω ξανά στην εξαιρετικά δυσάρεστη θέση να είμαι το αντικείμενο της συζήτησης γύρω από το σεξ του εν λόγω κυρίου. Ωστόσο, κάθε φορά που περνούσε από δίπλα μου, στο γραφείο μου, έσκυβε και μου ψιθύριζε να του κάνω μασάζ», λέει η κυρία Μ. Η τελευταία, υπό διαρκείς προκλήσεις και κατόπιν συμβουλής του συζύγου της και γνωστού ποινικολόγου των Αθηνών, ανέφερε κατόπιν το γεγονός στον γενικό συντονιστή του Τομέα Ειδήσεων της Γενικής Διεύθυνσης Ενημέρωσης της ΕΡΤ Βασίλη Ταλαμάγκα, ο οποίος διαβεβαίωσε ότι θα επιληφθεί αρμοδίως και με τη δέουσα σοβαρότητα. Οντως, ο γνωστός δημοσιογράφος ενεργοποιήθηκε και το θέμα μεταφέρθηκε στη διοίκηση της ΕΡΤ ως όφειλε. Τότε, όμως, ξεκίνησε μια περίεργη διαδρομή που, αντί να επιδιώξει να χύσει άπλετο φως σε μια δυσάρεστη κατάσταση, οδήγησε σε υποψίες συγκάλυψής της. Ενώ το θέμα λοιπόν φεύγει από τα χέρια του κ. Ταλαμάγκα, ο προϊστάμενος της ΕΡΤ Φ.Π. ο οποίος προφανώς είχε αντιληφθεί από τη συμπεριφορά της παθούσας απέναντί του ότι ετοιμαζόταν να υπερασπιστεί τον εαυτό της στα δικαστήρια (ποινικά και αστικά), αντί να υποχωρήσει, συνέχισε να την καλεί στο γραφείο του μέσω τρίτων, με τη ρεπόρτερ όμως να φοβάται και να τον αποφεύγει.

Με ένα μπουκάλι στο χέρι

Οπως εξάλλου δήλωσε η παθούσα στο «ΘΕΜΑ», η εν γένει συμπεριφορά του συγκεκριμένου ανθρώπου είναι περίεργη καθώς «είναι γνωστό πως πίνει και πως παρουσιάζεται συχνά …ασταθής». Και η ίδια συνεχίζει στην καταγγελία της: «Οπως αντιλαμβάνεστε, εξαιτίας όλου αυτού, προσπαθώ όσο το δυνατόν να εμφανίζομαι λιγότερο στον χώρο εργασίας μου και όταν μπορώ, κάνω τη δουλειά μου εκτός αίθουσας σύνταξης (αν μπορώ, γράφω το σπικαζ για το ρεπορτάζ μου ακόμη και στο σπίτι ή μέσα στην παραγωγή και να βρίσκομαι εντός ΕΡΤ όταν είναι πραγματικά αναπόφευκτο, δηλαδή είτε γιατί προετοιμάζομαι για ζωντανό, είτε γιατί πρέπει να μοντάρω το θέμα μου.) Το γεγονός αυτό έχει ενοχλήσει τους συναδέλφους μου στο… ρεπορτάζ, οι οποίοι σχολιάζουν, χωρίς να ξέρουν βεβαίως, ότι εμφανίζομαι στη δουλειά μου όποτε θέλω. Υπάρχει, δε, επιπρόσθετα κίνδυνος να θεωρήσουν οι διευθυντές μου, ότι είμαι ασυνεπής απέναντι στη δουλειά μου και να με κατηγορήσουν γι’ αυτό. Καταγγέλλοντας, λοιπόν, με την παρούσα, την παραπάνω παράνομη και χυδαία συμπεριφορά του αναφερόμενου, σας δηλώνω απερίφραστα ότι μετά από 18 έτη εργασίας στην ΕΡΤ και έχοντας επιδείξει πλήρη αφοσίωση στη δουλειά μου και ενώ έχω βραβευτεί για το ρεπορτάζ μου, το 2008, ως διαπιστευμένη συντάκτρια του υπουργείου …, δεν πρόκειται να ανεχτώ συμπεριφορές που παραβιάζουν τους κανόνες λειτουργίας της εταιρείας, πολύ περισσότερο όταν αυτή έχει τη μορφή σεξουαλικής παρενόχλησης από τον προϊστάμενό μου, που στόχο έχει τον ωμό εκβιασμό μου».

Η απάντηση της ΕΡΤ

Είναι αλήθεια πως και ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ Λάμπης Ταγματάρχης ευαισθητοποιήθηκε για το θέμα και παρέπεμψε την υπόθεση μετά την επιστολή-καταγγελία της δημοσιογράφου και τη νομική πορεία που το θέμα λαμβάνει στην αρμόδια διοικητική υπηρεσία που ασχολείται με θέματα προσωπικού. Ενώ λοιπόν θα περίμενε κανείς να προκύψει άμεσα Ενορκη Διοικητική Εξέταση, 11 ημέρες μετά υπάρχει κωλυσιεργία. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η καταγγέλλουσα, ο αρμόδιος διευθυντής Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού κ. Σταύρος Παύλου αντί να προχωρήσει τη διαδικασία την κάλεσε και της είπε πως «η τάδε συνάδελφός σου ήταν τυχερή, καθώς σε άλλη περίπτωση παρενόχλησης είχε λάβει συγκεκριμένο μήνυμα που αποδείκνυε τους ισχυρισμούς της… Εσύ τι αποδείξεις έχεις»; Και πρόσθεσε ότι «αν δεν υπάρχει απόδειξη, δεν υπάρχει και περιστατικό». Εμβρόντητη και θεωρώντας ότι αντί να επιδιώκεται λύση ως προς ένα άβολο για την ΕΡΤ αλλά και για την ίδια ως γυναίκα ζήτημα γινόταν προσπάθεια να μειωθεί η ίδια ως προσωπικότητα και να καταστεί αναξιόπιστη, η ρεπόρτερ επέμεινε με επιστολή της να διερευνηθεί η καταγγελία της. Για την ακρίβεια, με δήλωσή της ξεκαθάρισε:
«Κύριε Παύλου, κατόπιν πολλών τηλεφωνικών οχλήσεών σας, επισκέφτηκα το γραφείο σας στην ΕΡΤ, τη Δευτέρα 13.3.2017 προκειμένου να καταθέσω, ως παθούσα, σχετικά με την υπ’ αριθμό 292/9.3.2017 καταγγελία μου, που εγχείρησα στο γραφείο του Διευθύνοντα Συμβούλου της επιχείρησης, κου Λάμπη Ταγματάρχη, κατά του Φ.Π. προϊστάμενου του … ρεπορτάζ της Διεύθυνσης Ενημέρωσης της ΕΡΤ για σεξουαλική παρενόχληση. Παρά το γεγονός, όμως, ότι εσείς, με την υπηρεσιακή ιδιότητά σας, του διευθυντού Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, κληθήκατε κατόπιν των εντολών της Διοίκησης, να προβείτε στις ενέργειες εκείνες που επιβάλλονται από τον εσωτερικό Κανονισμό της ΕΡΤ Α.Ε, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και η διεξαγωγή ΕΔΕ, δεν λάβατε κατάθεσή μου αλλά περιοριστήκατε σε συζήτηση μαζί μου, γενικότερου περιεχομένου. Μάλιστα, μου παραδώσατε ένα έγγραφο χωρίς διακριτικά της επιχείρησης, από όπου να προκύπτει ποια Διεύθυνση το εξέδωσε, χωρίς βεβαία ημερομηνία, αλλά και χωρίς καμιά υπογραφή, από την οποία να προκύπτει και το ποιος αναλαμβάνει την ευθύνη για το περιεχόμενό του. Κάτω από αυτές τις συνθήκες, θεωρώ ότι η υποχρέωσή σας για τη διεξαγωγή της ΕΔΕ, όπως αυτή προβλέπεται από τις διατάξεις του Κανονισμού Λειτουργίας της επιχείρησης, δεν έχει εκπληρωθεί κατά τον προσήκοντα τρόπο. Αντίθετα, διά της προχειρότητας αυτής υπάρχει ενδεχόμενο να μακρηγορήσει η διαδικασία και να παραταθεί το καθεστώς ανομίας».

Θα πρέπει να πούμε πως το εν λόγω έγγραφο που εστάλη στην παθούσα ως μορφή ερωτηματολογίου για την υπόθεση δεν έχει κανέναν νομικό χαρακτήρα και νομιμότητα και αποτέλεσε αιτία η ρεπόρτερ να καταγγέλλει ότι αυτό που επιχειρεί η Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού της κρατικής τηλεόρασης είναι να την ψαρέψει» αναφορικά με το τι είδους στοιχεία έχει, με στόχο να συγκαλύψει τον προϊστάμενό της. Να μάθει δηλαδή πριν αν η κυρία Μ. έχει κάποιο ισχυρό αποδεικτικό στοιχείο και να κερδίσει χρόνο να… συζητήσει με τους συναδέλφους της που θα καταθέσουν υπέρ της. Ενώ δηλαδή δεν διεξάχθηκε κανονική ΕΔΕ άρα να ζητηθεί επίσημη κατάθεσή της, ο αρμόδιος διευθυντής έστειλε μια επιστολή στην οποία ζητούσε να προσδιορίσει η παθούσα την ημερομηνία και ώρα που συνέβη το γεγονός, να απαντήσει αν μετά το συμβάν έφυγε ταραγμένη και αν μίλησε με κανέναν γι’ αυτό, αν έγινε αντιληπτή από συναδέλφους της και να απαντήσει μέσω ποιων συναδέλφων της ο προϊστάμενος της την καλούσε στο γραφείο του και αν από αυτούς έχει γίνει αντιληπτή η συμπεριφορά του κύριος Π. Τέλος, απαιτούσε να δώσει πρόσθετα στοιχεία. Το ερώτημα, όμως, είναι εφόσον δεν έχει υπάρξει εντολή να ξεκινήσει Ενορκη Διοικητική Εξέταση, τι εξυπηρετεί ένα τέτοιο ερωτηματολόγιο και για ποιον λόγο εδώ και τόσες ημέρες δεν προχωρά η Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού στις νόμιμες και όχι σε εξωθεσμικές ενέργειες.

Τα πρόσωπα του δράματος

Ρεπόρτερ με μεγάλη πείρα στον χώρο της οικονομίας, η κυρία Μ. με τη δημοσιογραφική της πορεία δεν έχει προκαλέσει ενώ είναι στέλεχος της κρατικής τηλεόρασης εδώ και κοντά 20 χρόνια. Είναι παντρεμένη με γνωστό ποινικολόγο των Αθηνών, δικηγόρο μάλιστα σε πολύκροτη υπόθεση είχε γίνει talk of the town στον δημοσιογραφικό κόσμο ο οποίος της παραστέκεται σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που βιώνει. Από την άλλη πλευρά, ο προϊστάμενός της κύριος Π. έχει μακρά πορεία σε εφημερίδες του ευρύτερου αριστερού χώρου, όπως η «Ελευθεροτυπία» και η «Εφημερίδα των Συντακτών». Πρόσφατα είχε καταγγελθεί ότι είχε κόψει on air δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας από την Ψέριμο και θεωρείται από τους λεγόμενους «σκληροπυρηνικούς» στη νέα ΕΡΤ που ακόμα προσπαθεί να βρει τον βηματισμό της. Μάλιστα στα χρόνια του λουκέτου της κρατικής τηλεόρασης σε άρθρα του στην εφημερίδα που εργαζόταν αναφερόταν σε «πραξικόπημα που η ΕΡΤ βιώνει εδώ και τρεις μήνες» χαρακτηρίζοντας δηλωσίες «όσους δέχθηκαν να εργαστούν στη ΝΕΡΙΤ». Επίσης παλιότερα είχε υπάρξει καταγγελία του Μέσου στο οποίο εργαζόταν, καθώς δεν του είχε επιτραπεί η είσοδος στην έναρξη εργασιών του ΚΚΕ λόγω προηγούμενων σκληρών θέσεων που είχε εκφράσει, καθώς «έφτανε στο σημείο να κατασκευάζει ακόμα και τσακωμούς στελεχών με τον Χαρίλαο Φλωράκη».

Η καταγγελία της δημοσιογράφου προς τη διοίκηση της ΕΡΤ Τι απάντησε η διοίκηση της ΕΡΤ μετά την αποκάλυψη της σεξουαλικής παρενόχλησης
Επιβεβαιώνει την καταγγελία και προτείνει στην υπάλληλο που έπεσε θύμα παρενόχλησης να αλλάξει χώρο εργασίας η διοίκηση της ΕΡΤ με ανακοίνωση που εξέδωσε μετά την αποκάλυψη της πρωτοφανούς υπόθεσης από το ΘΕΜΑ.

Με ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου της ΕΡΤ, σε απάντηση δημοσιευμάτων και αναρτήσεων σχετικά με υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης στην ΕΡΤ, η διοίκηση της κρατικής ραδιοτηλεόρασης επισημαίνει:

«Η διοίκηση της ΕΡΤ έγινε αποδέκτης έγγραφης καταγγελίας υπαλλήλου της εταιρείας για σεξουαλική παρενόχληση από άλλον εργαζόμενο. Αμέσως κινήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης. Από τη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού διενεργείται προκαταρτική εξέταση, στο πλαίσιο της οποίας εκλήθησαν για κατάθεση όλοι οι εμπλεκόμενοι, ενώ στην καταγγέλλουσα υπάλληλο προτάθηκε, αν το επιθυμούσε, να αλλάξει χώρο εργασίας μέχρι να ολοκληρωθεί η εξέταση της υπόθεσης .
Το αποτέλεσμα της εξέτασης θα καθορίσει και την περαιτέρω διαδικασία, προκειμένου να εφαρμοστούν πλήρως όλα όσα προβλέπονται από την κείμενη νομοθεσία και από το καταστατικό πλαίσιο της ΕΡΤ.
Είναι συνεπώς εύλογο, ότι ισχυρισμοί περί δήθεν συγκάλυψης του εν λόγω περιστατικού από τη διοίκηση της ΕΡΤ, όχι μόνο αποτελούν αποκυήματα νοσηρής φαντασίας, αλλά στοχεύουν ευθέως για μία ακόμα φορά στην κατασυκοφάντηση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης».

ΔΕ: Το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ φωτογραφίζει τον σκληροπυρηνικό ΣΥΡΙΖΑίο Φώτη Παπούλια αφού αυτός ήταν που είχε καταγγελθεί ότι είχε κόψει on air δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας από την Ψέριμο… μένει να δούμε τι θα δείξει η ΕΔΕ της ΕΡΤ

s o u r c e 

3 σκέψεις σχετικά με το “όλο το αριστερίστικο σκυλολόϊ μέσα στην ΕΡΤ είναι μαζεμένο ~ δείτε την καταγγελία για τον συριζαίο γαμίκουλα…

 1. Στο εδώλιο και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για την λεηλασία στον 9.84

  Την παραπομπή σε δίκη για έντεκα άτομα, που διετέλεσαν διευθυντές ή μέλη της διοίκησης του ραδιοφωνικού σταθμού της Αθήνας 9,84 από το 2003 ως και το 2010 αποφάσισε με βούλευμα το Συμβούλιο Εφετών της Αθήνας το οποίο αξιολόγησε το υλικό των ερευνών που είχαν γίνει με την πρωτοβουλία του εποπτεύοντος τους οικονομικούς εισαγγελείς κ. Παν. Αθανασίου.

  Η υπόθεση αφορά σε κακοδιαχείριση των οικονομικών του δημοτικού ραδιοφωνικού σταθμού της Αθήνας, καθώς από τις έρευνες προέκυψε ότι σημαντικά ποσά δαπανήθηκαν σε ταξίδια, κινητά τελευταίας τεχνολογίας και άλλες δαπάνες για δώρα και δημόσιες σχέσεις που κρίθηκαν υπερβολές.

  Παράλληλα, το τμήμα της δικογραφίας που αφορά τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Κυρίτση διαχωρίστηκε με βάση το νόμο και εστάλη στη Βουλή για άρση της βουλευτικής του ασυλίας.

  Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κυρίτσης, σχετικά με την εισαγγελική πρόταση για παραπομπή, η οποία είχε προηγηθεί της σημερινής απόφασης, είχε αναφέρει ότι θεωρώ «σωστή και επιβεβλημένη την ευαισθησία της δημοτικής αρχής και των δικαστικών αρχών σε θέματα δημόσιου χρήματος». Είχε επισημάνει επίσης ότι εμπλοκή του ονόματος του έχει σχέση αποκλειστικά και μόνο με τη συμμετοχή του στο ΔΣ του σταθμού ως εκπρόσωπος της ελάσσονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Αθηναίων. «Θεωρώ βέβαιη την απαλλαγή μου, καθώς κινήθηκα πάντα καλή τη πίστη, με σεβασμό στο δημόσιο χρήμα και ως εκ της θέσεως του απλού μέλους του ΔΣ και μάλιστα της ελάσσονος αντιπολίτευσης, δεν είχα αποφασιστικό ρόλο. Κατά το διάστημα της συμμετοχής μου στο ΔΣ δεν αποκόμισα κανένα άμεσο ή έμμεσο χρηματικό ή σε είδος όφελος», είχε προσθέσει.

  Η δικογραφία, σε ό,τι αφορά καταστροφές που εντοπίστηκαν στα πάγια της δημοτικής επιχείρησης, εστάλη στην Εισαγγελία για αναζήτηση των υπευθύνων.

  Σοκαριστικά τα στοιχεία για τις δαπάνες

  Σύμφωνα με το πόρισμα των οικονομικών ελεγκτών για τα οικονομικά πεπραγμένα του δημοτικού ραδιοφωνικού σταθμού οι αδικαιολόγητες σπατάλες «αγγίζουν» τα 37.000.000 ευρώ!

  Τα στοιχεία για τις δαπάνες είναι σοκαριστικά: για το «γραφείο του προέδρου» μόνο τη διετία 2009-2010 δόθηκαν 500 ευρώ για τσάντα γνωστής φίρμας, μανικετόκουμπα και ζώνη συνολικού κόστους 403 ευρώ, 23 μπουκέτα λουλούδια από 35 ευρώ έως 200 ευρώ η κάθε σύνθεση, πέντε τηλέφωνα γνωστής μάρκας αξίας άνω των 2500 ευρώ, δύο αρώματα 369 ευρώ.

  Για ταξίδια σε εξωτερικό και Ελλάδα δαπανήθηκαν την περίοδο 2001-2010 πάνω από 350.000 ευρώ. Επίσης, τα έξοδα δημοσίων σχέσεων έφτασαν στις 292.739 ευρώ το 2007, 332.184 ευρώ το 2008, 156.011 ευρώ το 2009 και 182.645 ευρώ το 2010, επιπλέον, τα έξοδα σε κούριερ, ήταν 10.809 ευρώ το 2007, 10.003 ευρώ το 2008, 48.093 ευρώ το 2009 και 69.626 ευρώ το 2010 και τα έξοδα φιλοξενίας που την περίοδο 2003-2007 ήταν 33.000 ευρώ, από το 2008 έως το 2010 αυξήθηκαν στις… 83.000 ευρώ.


  Με πληροφορίες από την Καθημερινή

  Αρέσει σε 1 άτομο

 2. Κι άλλο ταξίδι του Νίκου Παππά στην Βενεζουέλα ζητούν οι διαδηλωτές!

  Να ξαναγυρίσει ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής προκειμένου να συνεχίσει τις αγορές από τα super market της πατρίδας τους ζητούν μεταξύ άλλων οι Βενεζουελάνοι πολίτες που διαδηλώνουν εναντίον του προέδρου Μαδούρο

  Μπορεί να μην έχει διευκρινιστεί ακόμα ο λόγος του ταξιδιού του Νίκου Παππά και του Αρτέμη Αρτεμίου στην Βενεζουέλα αλλά όπως φαίνεται άφησαν πολύ έντονες αναμνήσεις στην λαϊκή συνείδηση. Γι’ αυτό και είναι καθολικό το αίτημα να επιστρέψουν στη χώρα ώστε να συνεχίσουν ό,τι έκαναν. Το οποίο προφανώς ωφελούσε τον απλό κόσμο.

  Δεν είναι λίγοι λοιπόν οι διαδηλωτές που εκτός από Δημοκρατία, Εκλογές και Ανθρώπινα Δικαιώματα γενικότερα, ζητούν να ξαναβρεθεί ανάμεσά τους και ο έλληνας υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής ώστε να δώσει εκείνη την ιδιαίτερη αίσθηση σιγουριάς που ξέρει να προσφέρει απλόχερα. Και μαζί να κάνει ξανά την οικονομία της χώρας να απογειωθεί.

  2017-04-20T201532Z_1672038680_RC1C5F216F40_RTRMADP_3_VENEZUELA-POLITICS-PROTESTS
  «Λένε ψέματα για τη Βενεζουέλα…»
  Πατήστε εδώ
  Την αποκάλυψη αυτή χαιρετίζουν με ικανοποίηση πολλά στελέχη της κυβέρνησης καθώς δίνει απάντηση σε όσους τους κατηγορούν για μονομερή υποστήριξη του «δικτάτορα» Μαδούρο, αφού αποδεικνύει πέραν πάσης αμφιβολίας ότι οι σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με την Βενεζουέλα είναι υπερκομματικές και αποσκοπούν στο καλό του λαού.

  Μάλιστα σε non paper το Μέγαρο Μαξίμου ζητάει να ξαναρχίσουν οι συνομιλίες στην Βενεζουέλα ανάμεσα στον Νικόλα Μαδούρο και στην αντιπολίτευση, με τακτικές επισκέψεις του ηγέτη της χώρας στην φυλακή, όπου έχει κλείσει τον πολιτικό του αντίπαλο.


  Νίκος Ζαχαριάδης

  Αρέσει σε 1 άτομο

 3. ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΟΙ…ΚΟΜΠΟΓΙΑΝΗΤΕΣ ΣΟΥΛΑΤΣΑΔΩΡΟΙ….

  ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΘΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΣ.

  ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ. Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.

  Google…www.thanasis.com….ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕ ΑΥΤΗ Η ΣΕΛΙΔΑ.

  ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΚΩΛΟΠΑΠΟΥΔΙΑ.

  ΚΟΚΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΤΕΣ.

  ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΚΟΚΟΥΡΑΣ ΘΑ ΑΠΜΔΗΣ ΟΛΕΙΣ ΤΣΚΟΤΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥ ΚΟΥΤΕΤΣ ΓΙΑΤΙ ΗΚΕΙ ΒΛΕΠ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ Ε.Ρ.Τ ΚΙ ΤΟΥΝ ΣΚΟΝΗΤΕΙ….ΓΙΑΤΙ ΕΧ ΚΙ ΡΕΥΜΑ ΗΛΗΚΤΡΙΚΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝ Η ΜΗΣΤΙΟΥΣ ΚΙ Η ΝΑΤΣΙΟΥΣ ΣΤΝ ΚΟΥΦΑΛΑ ΤΔΗΗ.. ΑΧ.. ΓΑΜΩ ΠΑΝΑΘΥΜΑΤΟΥ ΠΑΤΡΙΔΑΜ ΚΑΤΑΝΤΣΗΣ ΕΝΑ ΜΑΝΤΡΙ.

  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΜΑΝΤΡΙΑ. ΔΕΚΟ ΚΑΙ ΜΕΚΟ ΚΑΙ ΚΛΕΨΩ.
  ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΣΩ.

  ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΧ ΓΑΜΩ ΠΑΝΑΘΕΜΑΤΩ.

  ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ
  ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΩΛΟΓΕΡΟΣ
  ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΠΟΥΣ
  ΑΛΛΟ ΠΑΛΙΟΠΑΠΠΟΣ.

  ΑΛΛΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΡΩΝΕ ΑΒΕΡΤΑ ΠΑΡΑΔΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΓΥΡΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑΡΜΑΝΙΑ ΣΑΝ ΤΑ ΓΚΑΒΑ ΤΑ ΑΓΗΛΑΔΙΑ.
  ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΨΟΦΟΥΝ.

  ΑΛΛΑ ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΠΡΩΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΟ ΒΡΑΚΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΥΛΗ ΡΟΣΦΕΤΟΛΟΓΟΙ…. ΚΟΜΠΟΓΙΑΝΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥΛΑΤΣΑΔΩΡΟΙ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΤΑ ΜΑΣΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΓΥΡΝΟΥΝ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΑΦΡΙΚΑΝΟΜΠΑΝΑΝΙΕΣ.

  ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΟ.ΧΟΝΤΡΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΣΑΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΧΟΝΤΡΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΧΩΡΙΑ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΜΕΝΑ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΤΡΑΠΕΙΖΙΚΑ ΔΙΑΒΟΛΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ.

  ΑΛΛΑ ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΓΥΡΝΟΥΝ ΜΕ ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ ΚΑΙ ΓΡΑΒΑΤΕΣ ΤΖΟΡΤΖΙΟ ΑΡΜΑΝΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΧΑΖΟΦΕΡΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑΡΜΑΝΙ ΜΕ 300 ΚΑΙ 200 ΕΥΡΩ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝΕΡΓΑ ΚΑΙ ΜΙΣΟΠΕΘΑΜΕΝΑ ΦΥΓΑΝ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΑ ΞΕΝΑ Η ΜΙΣΟΠΕΘΑΜΕΝΑ ΓΥΝΡΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΙ ΕΡΗΜΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ.

  ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝ ΓΟΝΑΤΙΣΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΨΩΜΙ ΧΑΨΙΑ ΜΟΥΧΛΙΑΣΜΕΝΗ.

  ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ Ο ΠΡΩΗΝ Η ΝΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΗΣΤΡΑΡΧΟΙ.

  ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑ ΕΥΡΩ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑ ΚΟΨΙΜΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ.

  ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΥΡΟΥΣ…ΚΑΝΤΙΝΕΣ Σ ΕΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΞΕΝΑΚΙΑ.

  ΔΩΡΕΩΝ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 700 ΕΥΡΩ ΣΝΥΤΑΞΗ Η ΜΙΣΘΟ.

  ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΦΑΓΑΝΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΤΑ ΠΟΝΕΜΕΝΑ…ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΕ ΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΑ ΡΗΜΑΓΜΕΝΑ.

  ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΔΙΣΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ….ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΛΙΑ ΚΑΙ ΚΩΤΣΙΟ ΒΑΣΙΛΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΛΗΣΤΡΙΚΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΤΩΝ ΧΑΜΗΛΩΝ ΣΤΡΩΜΜΑΤΩΝ.

  ΤΟΤΕ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΕΙΧΕ ΚΩΤΣΙΟ ΒΑΣΙΛΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΛΛΙΑ ΕΝΩ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΒΑΣΙΛΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΛΙΑ.

  ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΝΤΑΛΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΟΥΒΑΛΩΝΤΑΣ ΖΑΡΖΑΒΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΛΕΥΤΑ.

  ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΤΟΤΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.

  ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΒΟΛΟΙ ΣΑΣ ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΣΚΟΥΛΗΚΑΝΘΡΩΠΟΙ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.
  Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΣ ΛΗΣΤΩΝ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΛΑΚΩΝ ΚΑΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΩΝ.

  ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΜΕ ΑΙΤΙΑ ΠΑΡΑ ΣΚΛΑΒΟΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑ ΕΝ ΤΗ ΟΥΣΙΑ ΜΑΡΞΣΤΟΧΟΛΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΟΥΚΛΑ.

  ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΜΑΤΩΛΟΙ…ΠΑΡΑ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΤΑΠΕΙΝΟΙ….

  ΝΑ ΖΗΣΕΙ Ο ΦΩΤΗΣ ΓΙΑΓΚΟΥΛΑΣ ΠΡΟΓΟΝΟΣ ΜΟΥ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ.

  ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΠΟΝΕΜΕΝΑ
  ΓΥΡΙΖΟΥΝΕ ΣΤΑ ΞΕΝΑ
  ΜΕ ΜΑΤΙΑ ΔΑΚΡΥΣΜΕΝΑ
  ΚΑΙ ΣΤΗΘΙΑ ΠΟΝΕΜΕΝΑ.

  ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΚΑ ΚΑΙ ΕΙΚΟΣΙ ΚΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΛΛΑ ΔΝΕ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΓΙΔΟΜΑΝΤΡΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

  ΟΥΤΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ…ΟΥΤΕ ΥΓΕΙΑ…ΟΥΤΕ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ….ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΞΕΝΟΦΕΡΤΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΩΝ ΤΟΥΣ ΠΑΣΠΑΤΕΥΟΥΝ ΜΕ ΕΙΚΟΣΙ ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΣΙΟΤΣΙΟΥΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΑΓΚΑΣΜΕΝΗ Η ΚΑΥΜΕΝΗ.

  ΕΧΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΞΕΝΗ ΓΗ ΚΑΙ ΘΑΒΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΙ.

  ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ Η ΜΑΝΑ ΕΛΛΑΔΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΣΙΓΟΠΕΘΑΙΝΕΙ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΣΕ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΩΣ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΑΔΕΡΦΟΙ ΣΑΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑ ΣΤΕΣ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΜΠΑΝΑΝΙΑ…ΚΑΙ ΘΑ ΧΤΙΣΟΥΝ ΖΤΑΜΙΑ ΚΑΙ ΙΜΜΑΜΗΔΕΣ ΝΑ ΨΕΛΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΘΑ ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ…ΚΑΙ Η ΦΩΤΟ ΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΛΗΣΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΖΑΛΙΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΒΑΡΒΑΡΟΣ ΛΗΣΤΗΣ ΜΑΡΞ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΝΣΤΑΤΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΤΟΥ 1967.

  ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ.

  ΣΑΛΑΜ ΑΛΕΚΟΥΜ…ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΝΕ..ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ….ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΦΩΝΟΙ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΦΩΝΟΙ ΚΑΙ ΣΛΑΒΟΦΩΝΟΙ ΚΑΙ ΟΛΛΑ ΤΑ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΑ ΑΔΕΛΦΑΤΑ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΑ ΣΚΥΛΙΑ.

  ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ….ΑΛΛΑ ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΦΑΓΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.

  ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΑΝ ΑΜΑΡΤΗΣΑ ΕΓΩ ΤΟ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΒΑΤΟΝ ΤΟ ΑΠΟΛΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΛΗΡΩΝ. ΑΜΗΝ.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.