Το οικονομικό θαύμα της 21 Απριλίου… ~ Που είσαι Παπαδόπουλε! …

210417 PAPADOPOULOS

Φωτογραφία-ντοκουμέντο: Οι πρώτες ώρες της συγκροτήσεως της επαναστατικής κυβερνήσεως. Ο αρχηγός της 21ης Απριλίου Γεώργιος Παπαδόπουλος με τον Κωνσταντίνο Κόλλια, ενώ διακρίνεται ο Νικόλαος Μακαρέζος…

του Νίκου Παπαγεωργίου.

Αυτόν τον Απρίλιο συμπληρώνεται μισός αιώνας από τα χαράματα της 21ης  Απριλίου 1967, όταν οι Ένοπλες Δυνάμεις δι’ επαναστάσεως κατήργησαν τους πολιτικούς, κατέλαβαν την εξουσία και τη διακυβέρνηση της χώρας. Η τριανδρία Γεώργιος Παπαδόπουλος, Νικόλαος Μακαρέζος  Συνταγματάρχες και ο Ταξίαρχος Στυλιανός Παττακός υπό την ηγεσία του πρώτου,  συνεπικουρούμενοι από χιλιάδες αξιωματικούς όλων των βαθμίδων, αλλά και από τα στρατευμένα ελληνικά νιάτα, εντός 48 ωρών αποκατέστησαν την τάξη και την ευνομία στην πατρίδα μας που είχαν πλήρως διασαλευτεί. Η νέα κυβέρνηση η οποία σχηματίστηκε από την τριανδρία και άλλους αξιωματικούς, άμεσα οδήγησε το λαό από τα συλλαλητήρια και τα έκτροπα στους δρόμους των Αθηνών και των άλλων μεγάλων αστικών κέντρων της περιφέρειας, στην ηρεμία και την ομόνοια….

 

Με το Εθνικός Καθεστώς επήλθε εθνική συμφιλίωσις   Σταμάτησαν οι πολιτικές διενέξεις, οι κομματικοί διχασμοί με την κατάργηση των πολιτικών κομμάτων και με τον περιορισμό των πολιτικών, οι Έλληνες και η πατρίδα οδηγήθηκαν στο δρόμο της ανάπτυξης και της ευημερίας. Η Ελλάς ανέπνευσε. Θα πλημμυρίσει και φέτος η χώρα από τα κροκοδείλια κλάματα του Δημοκρατικού Τόξου, για τα δεινά που υπέστη η Δημοκρατία για επτά χρόνια. Θα ακουστούν και πάλι, όπως κάθε χρόνο από τους μωρούς του Δημοκρατικού Τόξου, τα αναθέματα για την περίοδο της διακυβερνήσεως του Εθνικού Καθεστώτος της 21ης Απρίλιου 1967 και φυσικά τα χιλιάδες ψέματα για τους Έλληνες αξιωματικούς, που όλοι τους μηδενός εξαιρουμένου, πέθαναν στην ψάθα, κατά το κοινώς λεγόμενο. Ο αρχηγός της Επαναστάσεως Γεώργιος Παπαδόπουλος, πέθανε ασθενής φτωχός και καταφρονημένος, σε ένα θάλαμο του Λαϊκού Νοσοκομείου των  Αθηνών. Ευτυχώς για τους κληρονόμους τους, ούτε χρήματα τους άφησαν στις τράπεζες Ευρώπης, ούτε μεζονέτες σε περιοχές των Βορείων προαστίων, αλλά ούτε και πολυτελείς βίλες με πισίνες στα κοσμοπολίτικα νησιά του Αιγαίου. Και γράφουμε ευτυχώς, διότι δεν μπορούν τουλάχιστον να τους κατηγορήσουν ότι, έκλεψαν τον ιδρώτα του Ελληνικού λαού, όπως οι πολιτικοί της Μεταπολιτεύσεως οι οποίοι βρίσκονται και στις φυλακές. Οι πολιτικάντηδες, παρέλαβαν την Ελλάδα με μηδενικό εξωτερικό χρέος. Κατάφεραν σήμερα να  χρωστούν οι Έλληνες εκατοντάδες δις ευρώ και να έχουν υποθηκεύσει, αυτοί, τον πλούτο της χώρας για έναν αιώνα. Στέλνουν τους νέους επιστήμονες στο εξωτερικό για να βρουν ψωμί και μέλλον και τους αντικαθιστούν, με αλλοδαπούς δήθεν πρόσφυγες και μετανάστες. Είναι αυτοί που με τα ψέματα, τις αυταπάτες τους και την ανικανότητα να κυβερνήσουν τη χώρα, κατέστρεψαν τις νέες γενιές των Ελλήνων, το μέλλον της φυλής. Το μέλλον τους Έθνους. Μπορεί ο λαός να συγκρίνει το τότε με το σήμερα και γι’ αυτό ακούγεται μετά από μισό αιώνα το «Που είσαι Παπαδόπουλε…», αλλά τώρα ίσως να είναι πολύ αργά….

210417 PINAKAS

Τι παρέλαβε η Μεταπολίτευση.

Αξιολύπητοι πολιτικάντηδες της «Μεταπολίτευσης» ότι και να ισχυρίζεστε ότι και να λέτε, παραλάβατε μία οικονομία και ένα νόμισμα τα οποία ζήλευαν πολλές χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο. Παραλάβατε τον Ιούλιο του 1974 αγορές τοις μετρητοίς αεροπλάνων και υποβρυχίων. Παραλάβατε μεγάλα έργα, ΟΤΕ, Νοσοκομεία, Στρατιωτικές σχολές και ένα οδικό δίκτυο που έφτανε μέχρι το τελευταίο χωρίο. Σπίτια σε δημόσιους υπαλλήλους δίχως δάνεια και μίζες, περίπου 150.000. Παραλάβατε ξενοδοχεία, ενώ ο τουρισμός κάθε χρόνο αυξανόταν με γεωμετρική πρόοδο παρά τον πόλεμο που δεχόταν το Εθνικό Καθεστώς από το εξωτερικό, αλλά και από τους λεγόμενους πολιτικούς πρόσφυγες. Παραλάβατε την αγροτική παραγωγή σε αυτάρκεια και τους Έλληνες αγρότες δίχως να χρωστούν ούτε μία δραχμή στις τράπεζες από δάνεια. Παραλάβατε ουσιαστικά μηδέν ανεργία, ενώ σήμερα οι μισοί και παραπάνω Έλληνες είναι άνεργοι. Πάνω από όλα όμως υπήρχε ασφάλεια, ησυχία, δουλειά, αισιοδοξία για όλους ότι ξημέρωναν καλύτερες ημέρες. Το σύνολο του Ελληνικού λαού αφοσιώθηκε στο μέλλον του. Στην προκοπή της οικογενείας του αλλά και της πατρίδος. Η Οικονομική Ανασυγκρότηση Ο αρχηγός του Εθνικού Καθεστώτος Γεώργιος Παπαδόπουλος, ανέθεσε την οικονομική ανασυγκρότηση της χώρας στο συν- επαναστάτη του Συνταγματάρχη Νικόλαο Μακαρέζο. Εκτός από τη στρατιωτική εκπαίδευση του σε όλες τις σχολές των Ενόπλων Δυνάμεων, σπούδασε παράλληλα πολιτικές επιστήμες και έλαβε τρία πανεπιστημιακά πτυχία οικονομικών και πολιτικών επιστημών, (Ανωτάτης Σχολής Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών, Παντείου Πανεπιστημίου και Ανωτάτης Σχολής Βιομηχανικών Σπουδών). Επομένως η επιλογή του προκειμένου να αναλάβει την ανόρθωση της Ελληνικής Οικονομίας ήταν η πλέον ενδεδειγμένη. Η οικονομική ανάπτυξη για το Εθνικό Καθεστώς υπήρξε ο θεμέλιος λίθος προκειμένου να επανέλθει η χώρα στη σφαίρα της ανάπτυξης και της προκοπής. Έλεγε ο Γεώργιος Παπαδόπουλος σε ομιλία του: «Δεν είμεθα πένητες δια να τείνωμεν χείρα επέτιδα προς τας μεγάλας δυνάμεις, προς τους φίλους και τους εχθρούς μας». ( “Το Πιστεύω μας” τόμος Α’ σελ. 107). Ο δε επικεφαλής της οικονομικής ανασυγκρότησης της Ελλάδος Ν. Μακαρέζος έλεγε: « Η Επανάστασις της 21ης Απριλίου προσδώσασα εις την ευημερίαν του λαού έννοιαν και αξίαν Εθνικού Αγαθού, διείδεν ότι απαραίτητον προϋπόθεσιν της αληθούς Ελευθερίας των Ελλήνων, των ατόμων και του Έθνους, αποτελεί η Οικονομική Ανάπτυξής. Η χώρα μας διεξάγη σήμερον ένα ωραίον ειρηνικόν πόλεμον. Τον πόλεμον της Ανάπτυξεως της». Ένα πόλεμο στον οποίο νίκησε  Εθνικό Καθεστώς και που έχασε κατά κράτος το καθεστώς της Μεταπολιτεύσεως….

210417 PAPADOPOULOS2

Οι Γεώργιος Παπαδόπουλος και Στυλιανός Παττακός συζητούν με τον ΑΓΕΕΘΑ Οδυσσέα Αγγελή…

Η φιλοσοφία της οικονομικής  του Εθνικού Καθεστώτος.

Η φιλοσοφία και οι αρχές της οικονομικο-κοινωνικής πολιτικής που άσκησε η κυβέρνηση του Εθνικού Καθεστώτος συνοψίζονται στα εξής: α) Προτεραιότητα στην οικονομική ανάπτυξη, έναντι της αναδιανομής του εθνικού εισοδήματος. β) Περιορισμός στο ελάχιστο του κρατικού παρεμβατισμού, ιδίως στις παραγωγικές σχέσεις. γ) Αναγνώριση του πρωταρχικού ρόλου της ιδιωτικής πρωτοβουλίας στις επενδύσεις και στην παραγωγή. δ) Συγκρατημένη επέκταση του δημοσίου τομέως της οικονομία. Στο σημείο αυτό μεταφέρουμε τα εξής από το βιβλίο, « Η Οικονομία της Ελλάδος» του Ν. Μακαρέζου. «Οι παραπάνω αρχές βρήκαν συγκεκριμένη έκφραση στην οικονομική και ειδικότερα στην εισοδηματική, πιστωτική και δημοσιονομική πολιτική. Έτσι η αρχή της παραγράφου (α) οδήγησε στην σχεδόν απόλυτη σύνδεση των εισοδηματικών αυξήσεων με την αύξηση της παραγωγικότητος. Η αρχή της παραγράφου (γ) στην κατά προτεραιότητα κάλυψη από το πιστωτικό σύστημα των χρηματοδοτικών αναγκών των ιδιωτικών επιχειρήσεων. Οι αρχές των παραγράφων (α) και (γ) μαζί, στην χορήγηση ισχυρών κινήτρων για ενθάρρυνση της αποταμιεύσεως των επενδύσεων, των εξαγωγών και της εισροής ξένων κεφαλαίων. Και η αρχή της (δ) παραγράφου, στην αποτροπή δημιουργίας ελλειμάτων στην δημοσιονομική διαχείριση. Όλες δε μαζί οι αρχές αυτές οδήγησαν στην διατήρηση χαμηλών επιτοκίων χρηματοδοτήσεως. Σταθερής εξωτερικής αξίας της δραχμής και στην εμπέδωση προσφόρου ψυχολογικού κλίματος για την ανάληψη παραγωγικών επενδυτικών πρωτοβουλιών». Αν συγκρίνουμε λοιπόν το τότε με το σήμερα τα συμπεράσματα που εξάγονται είναι ότι, τότε η χώρα βρισκόταν στη σφαίρα της συνεχούς ανάπτυξης Σήμερα, μετά από μισό αιώνα έχει επέλθει πλήρης οικονομική καταστροφή, δίχως να φαίνονται στον ορίζοντα κάποια σημάδια ανάκαμψης. Στην οικονομική πολιτική του Εθνικού Καθεστώτος της 21ης Απριλίου 1967, η μόνη επιδίωξη ήταν ανθρωπιστική καθ’ όλη την διάρκεια του, σε αντίθεση με τις προ-απριλιανές δημοκρατικές κυβερνήσεις που στις οικονομικο-κοινωνικές πολιτικές τους αγνόησαν πλήρως τον παράγοντα άνθρωπο. Φυσικά τα αποτελέσματα υπήρξαν καταστρεπτικά για το λαό και αυτά ήλθε να διορθώσει η Επανάστασις. Η επιδίωξη της Επαναστατικής κυβερνήσεως ήταν η βελτίωση της οικονομικής, κοινωνικής και πολιτιστικής στάθμης κάθε ατόμου αλλά και ολοκλήρου του λαού. Πλήθος παραδειγμάτων μπορούμε να αναφέρουμε για την προσήλωση του καθεστώτος στις αρχές του ανθρωπισμού, όχι μόνο στον οικονομικό και κοινωνικό τομέα αλλά και στον πολιτικό. Και φυσικά πρέπει να αναφερθούμε στην αναίμακτη επικράτηση της Επαναστάσεως. Την επιείκεια με την οποία αντιμετωπίστηκαν όσοι προσπάθησαν να την ανατρέψουν, με την φυσική εξόντωση του αρχηγού της. Την χορήγηση αμνηστίας, την απελευθέρωση κρατουμένων, και τέλος τη θετική συμπαράσταση σε κάθε πολίτη που απευθυνόταν στο κράτος. Όλα αυτά είναι σε όλους γνωστά αλλά σκοπίμως αποσιωπώνται….


source

4 σκέψεις σχετικά με το “Το οικονομικό θαύμα της 21 Απριλίου… ~ Που είσαι Παπαδόπουλε! …

 1. ΖΗΤΩ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ 21ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967.

  ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ….Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.

  ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΣΤΙΣ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.

  ΑΝ ΚΙΝΗΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΓΩ ΔΙΑΘΕΤΩ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΟΛΗ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΑΙ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΣΥΧΕΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΡΟΜΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΟΥ ΘΑ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΑΚΟΜΑ.

  ΑΛΛΙΩΣ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΛΕΦΤΗΣ ΚΑΙ ΑΡΜΑΤΩΛΟΣ ΣΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΤΙΣ ΚΟΡΦΕΣ.

  ΠΕΡΙΜΕΝΩ Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΝΑ ΒΓΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΜΟΥ ΦΩΝΗ ΑΝΑ ΤΗΝ ΓΗ ΟΛΗ…
  http://www.thanasis.com

  ΖΗΤΩ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ 1967 ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΙΔΙΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΖΗΤΑ…ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΟΝΑ…ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΩΕΙ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΚΑΙ ΜΕΤΑ.

  ΔΕΙΞΤΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΠΛΗΘΙΣΜΟ ΣΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΓΩ Η ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΗΑ ΣΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΘΑ ΚΡΕΜΑΣΤΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΠΑΡΤΙΝΑ ΑΛΟΙΜΕΝΗ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΨΕΥΤΗΣ…ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΑΛΛΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΝΟΤΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΩΝ….ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΕΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΤΗΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΤΑ ΓΑΒΑ ΤΑ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ ΝΑ ΓΥΝΡΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟ ΜΙΚΟΙ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΝΑ ΡΗΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΝΑ ΒΙΑΖΟΥΝ.

  ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑ ΝΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ.

  Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΝΑ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΞΕΠΟΥΛΑ….ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΡΗΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΚΟΥΡΓΑ ΞΕΝΙΤΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΑ ΠΟΙΟ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ.

  ΖΗΤΩ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ 1967.
  ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

  ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΩΣΑΝΕ ΤΟΤΕ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΤΙΑ.

  ΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ 1967-1947 ΑΛΛΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΕΓΙΝΕ Η ΔΗΘΕΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΟΒΡΙΟΑΜΟΣΝΟ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΑΤΑΤΟΡΙΑ.

  ΕΡΙΞΑΝ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΦΕΡΑΝΕ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΑΚΟΜΑ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ.

  ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ.

  Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΞΕΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑΝ ΜΑΝΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΟΥ ΚΛΑΨΑΝΕ ΚΑΙ ΚΛΑΙΝΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝΕ ΝΑ ΦΑΝΕ ΟΥΤΕ ΨΩΜΙ ΠΑΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΞΕΝΙΤΙΑ ΤΑ ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΜΑΡΚΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.

  ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΙΣ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ….ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΑ ΟΡΗ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΑΛΛΑ ΖΩ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΒΑΒΑΡΙΑΣ.

  ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ ΜΕ ΠΕΤΑΞΕ ΑΚΟΥ Η ΜΑΥΡΗ ΜΟΥ ΜΟΙΡΑ ΑΧ ΒΡΕ ΜΑΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ.

  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΑΚΟΜΑ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΞΕΝΙΤΙΑ.

  ΞΕΝΙΤΙΑ ΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.

  ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ
  ΕΙΜΑΙ ΣΤΑΥΡΟΜΕΝΟΣ
  ΑΠΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ
  ΒΑΡΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ.

  ΧΤΥΠΑ ΚΑΜΠΑΝΑ ΘΛΙΒΕΡΑ
  ΧΤΥΠΑ ΚΑΙ ΠΟΝΕΜΕΝΑ
  ΠΕΘΑΙΝΩ ΜΟΝΟ ΚΙ ΕΡΗΜΟΣ
  ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΞΕΝΑ.

  ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ
  ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ
  ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΗΣΕΙ ΟΛΟΙ
  Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ.

  ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΙΜΑ ΑΠ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ
  ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ
  ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ
  ΣΤΗΝ ΠΕΘΑΜΕΝΗ ΜΑΝΑ
  ΣΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

  ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΑΤΦΕΙΟ
  ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
  ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
  ΔΙΝΩ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ.

  ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ
  ΠΑΤΡΙΔΑ ΞΑΚΟΥΣΜΕΝΗ
  ΛΑΜΠΕΙΣ ΣΑΝ ΤΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ
  Σ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ.

  ΚΙ ΑΝ ΤΑ ΛΙΓΑ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙΑ
  Η ΞΕΝΙΤΙΑ ΤΑ ΠΗΡΕ
  ΣΟΥΜΕΙΝΕ ΚΑΤΙ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ
  Η ΔΟΞΑ ΚΑΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ….ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟ 1973….ΟΤΑΝ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ…ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ 1978 ΔΕΝ ΜΠΟΡΑΓΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ…ΑΛΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕ ΓΕΤΑΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΣ ΜΞΗΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΚΤΗ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΜΟΠΟΙΗΘΕΙ.

  Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ 21ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967 ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑΝ ΟΙ ΓΝΗΣΙΕΣ ΜΑΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ.

  ΤΟ ΟΝΕΡΙΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΘΩ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΝΥΧΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΝΑ ΖΗΣΩ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΟ 1968 ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΚΟ ΣΤΡΑΤΟ…ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΜΟΝΟ 73 ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΡΑΧΜΕΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΤΕ ΤΡΙΛΟΦΟ ΠΙΕΡΙΑΣ.

  ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΟΥ ΗΡΩΕΣ ΜΕΓΑΛΗ…ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ…

  ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΚΑΙ ΝΙΚΟ ΜΑΚΑΡΕΖΟ ΚΑΙ ΣΤΥΛΙΑΝΕ ΠΑΤΑΚΕ.

  ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΥΤΕ ΕΠΟΝΥΜΑ ΟΥΤΕ ΑΝΟΝΥΜΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΤΡΙΑ…ΠΑΤΡΙΔΑ…ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ…ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΤΡΙΑ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΤΑ ΡΙΞΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.

  ΖΗΤΩ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ 21ΗΣ ΠΑΡΙΛΙΟΥ 1967.

  Μου αρέσει!

 2. Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΑΥΤΗΣ.

  ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

  ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ. Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.

  ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ.

  ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΚΜΕΤΑ ΛΕΥΟΝΤΑΙ ΜΙΛΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.

  ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΓΕΙΟ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ.

  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΕΝΤΟΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΗΣ ΖΩΝΗΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΟΡΥΚΤΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΔΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ.

  ΞΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΛΕΧΓΟΥΝ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΣΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΥΕΤΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΑ ΟΡΥΚΤΑ ΠΛΟΥΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

  ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΕΣ.

  ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΕ ΕΛΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΛΘΕΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ…ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ.

  ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΝ ΠΕΡΙΛΥΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΟΥ,,,,ΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ.
  ΣΕΛΙΔΑ 131.142.
  ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΤΟ 2013 ΣΤΗΝ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ.

  ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΔΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΣΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΙΣ ΒΟΡΕΙΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ ΚΑΘΩΣ ΓΥΡΙΖΩ ΤΩΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ.

  ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑ ΕΝ ΜΕΡΗ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΜΟΥ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΣΠΟΥΔΑΖΑ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ ΤΟ 1956.1960 ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΤΡΕΝΑ ΕΧΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Η ΤΟΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΥΚΝΟ ΣΙΔΟΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΔΥΚΤΙΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΕΝΩ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ 1920.

  ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΟ 1960 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΕΦΤΑΣΑ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ ΟΠΟΥ ΓΥΡΝΩ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ…ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΓΑΣΤΗΚΑ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΣΤΑ ΑΝΘΡΑΚΩΡΥΧΕΙΑ ΤΟΥ ΒΙΣΛΟΧ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΧΑΙΔΕΛΒΕΡΓΗ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΦΥΓΑ ΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΔΕΜΕΝΑ.

  ΚΑΙ ΕΝ ΕΤΗ 1964 ΜΕ ΓΥΡΙΣΑΝ ΠΙΣΩ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΑΝ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑ ΘΗΣΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ…ΑΛΑΛ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΣΕ ΑΛΛΑ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ…Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ…ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ…

  ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΑΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΙΚΟ ΣΑΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΟΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ.

  ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΑΖΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΓΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΓΟΥΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΑΝΑΤΙΝΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΠΡΙΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ Η ΓΗ…ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΘΕΟΙ.

  ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΛΕΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΟΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΙΣ ΒΟΡΕΙΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΛΛΟΒΙΜΗΧΑΝΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΝ ΕΝΩ ΣΤΙΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΟΥΤΕ Η ΠΡΟΒΑΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΑ ΟΥΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ.

  ΖΟΥΝ ΜΕ ΔΑΝΙΚΑ ΠΑΡΑΔΙΑ….ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΑΓΕΛΑΔΙΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΑ….

  ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ
  ΤΟ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΕΚΑΤΡΙΑ
  ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ
  ΣΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ.

  ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΤΗ ΟΥΣΙΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΜΕΤΑΛΛΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΝΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΠΛΙΤΙΚΟΣ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΤΥΠΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ.

  ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΛΙΑΝΟΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΧΟΝΤΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΧΟΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΙΑΝΕΣ ΚΑΙ ΑΦΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΩΛΑΡΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΦΑΓΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΙΣΧΩΡΗΣΕ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ.

  ΑΛΛΟΙ ΠΑΡΑΓΟΥΝ….ΑΛΛΟΙ ΔΙΑΚΙΝΟΥΝ….ΑΛΛΟΙ ΟΚΟΝΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΨΩΦΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ.

  ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΝ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΡΑΚΩΝ.

  ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΘΡΩΠΟΣ ΠΑΡΑΓΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΓΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΓΕΙ.

  ΕΙΠΑΜΕ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΔΛΙΑ ΦΑΓΙ ΚΙ ΜΝΙ…ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ…

  ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΜΕΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΑ.

  ΜΟΝΟΠΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΤΟΧΟ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟ ΧΑΣΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ ΛΟΓΩ ΨΥΧΟΕΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΝ ΑΓΙΑΤΡΕΥΤΩΝ ΠΑΘΩΝ.

  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΖΩΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΟΛΕΝΕΙ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΛΛΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΕΝΑ ΔΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΤΕ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ.

  ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΔΙΝΕΙ ΖΩΗ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
  ΤΟ ΜΙΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ.ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΔΕΝΤΡΙ ΓΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΑΠΙΣΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗ ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΤΟ ΝΕΟ ΔΕΝΤΡΙ ΘΑ ΒΓΕΙ.

  ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΩΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΔΡΟΜΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΣΑΝ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΜΕΤΑΛΛΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ Η ΜΟΝΑΔΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΧΡΥΣΟΥ.

  ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΩ.

  ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ..ΕΝΑ ΕΡΓΟΣΤΑ ΣΙΟΝ ΜΕΤΑΛΛΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΕΙ Η…ΟΙ ΒΟΜΒΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΕΞ ΟΥΡΑΝΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝΤΑΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

  ΠΟΣΑ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΕ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΩΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ.

  ΤΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΑΝΑ ΤΗΝ ΓΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΓΗ ΟΛΗΝ…
  ΝΑΙ..ΝΑΙ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΒΟΜΒΕΣ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΜΑΣΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΑΣΤΙΧΑ ΤΟΥ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΣΑΤΕΛΙΤ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΚΑΙ ΛΗΣΤΩΝ ΕΙΔΙΚΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ.

  ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΚΛΑΒΑ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΩΝ.

  ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΜΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΗ ΔΕΘΝΗ ΠΟΥΤΑΝΑ.

  ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ 666 ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΞΥΛΙΝΟ ΣΤΑΥΡΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΡΦΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΘΕΙ ΜΕΧΡΙ Ο ΑΥΡΙΑΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΕΚ ΤΟΥ ΠΙΣΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΥΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΠΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΘΕΩΝ…ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΝ ΤΗ ΓΗ.

  ΟΙ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ Η ΟΙ ΘΕΟΙ Η ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

  Υ.Γ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ…
  ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ…ΕΙΠΑΜΕ…
  https.athanasios-thimiopoulos.com ΑΥΤΗ Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΛΛΑΖΕΙ….ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΒΑ….ΜΕ ΤΟ ΓΚΟΟΚΛΕ.
  ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ Η ΣΕΛΙΔΑ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΠΛΟΚ ΕΛΛΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΟΛΑ…ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ.
  ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΜΕΣΩ ΓΚΟΓΚΛΕ ΣΤΑ ΛΑΤΙΝΙΚΑ ΗΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ…

  ΚΑΤΙ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟΥΝ …ΟΙ ΔΙΑΒΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΟΙ Η ΟΙ ΑΝΘΩΠΟΙ ΑΛΛΑ Η… ΟΙ ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ.

  Μου αρέσει!

 3. ΕΓΙΝΕ ΤΗΣ ΜΟΥΡΛΗΣ ΤΟ ΚΑΓΓΕΛΟ.

  http://www.athanasios.thmiopoulos.com

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ. Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΙΣ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΒΕΛΓΙΟΥ ΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΚΛΑΙΓΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΛΑΙΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΓΝΗΣΙΕΣ ΜΑΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΜΟΝΑΧΕΣ.

  ΠΕΘΑΝΑΝ ΑΔΙΑΒΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΝΟΥΝ ΜΑΙ ΖΩΗ ΣΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΕΣ.

  ΧΤΥΠΑ ΚΑΜΠΑΝΑ ΘΛΙΒΕΡΑ
  ΧΤΥΠΑ ΚΑΙ ΠΟΝΕΜΕΝΑ
  ΠΕΘΑΙΝΩ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΕΡΗΜΟΣ
  ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΞΕΝΑ.

  ΞΕΝΙΤΙΑ ….ΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ. ΕΣΥ ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΣ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.

  ΟΙ ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΔΑΦΝΙ….ΑΥΤΗ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΛΕΕΙ Η ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΦΗ ΘΩΔΗ ΟΤΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΚΛΑΙΕΙ ΔΑΚΡΥΖΕΙ ΚΑΙ ΠΟΝΑΕΙ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ΣΤΗΝ ΞΕΝΗ ΓΗ…ΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ…

  ΕΧΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΤΗΣ ΜΟΥΡΛΗΣ ΤΟ ΚΑΚΓΚΕΛΟ.

  ΠΕΡΝΩ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΛΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΑ ΣΒΗΝΩ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΗΣ ΠΟΡΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ.

  Μου αρέσει!

 4. ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΟΙ ΓΝΗΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΡΗΤΙΚΟΙ.

  ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΔΩΣΑΝΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΚΡΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
  ΘΕΛΩ ΕΚΑΤΩ ΠΟΤΗΡΙΑ ΚΡΗΤΙΚΙΑ ΤΣΙΚΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΝΤΙΝΑΔΑ ΝΑ ΜΟΥ ΦΥΓΕΙ Η ΖΑΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΟΥ, ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΝΑ ΕΛΛΑΔΑ.

  ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΟΙ ΟΧΤΡΟΙ.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.