Αδωνις ή Μπουμπούκος: ποιός σας είπε πως είναι «καθαρός» ???

“Η Κωνσταντίνα Θεοφιλάτου, υπάλληλος του ΚΕΕΛΠΝΟ την περίοδο που υπουργός Υγείας είναι ο Άδωνης Γεωργιάδης, φαίνεται να έχει διατεθεί στο γραφείο του υπουργού. Την εποχή εκείνη πολλά άτομα από το ΚΕΕΛΠΝΟ έχουν ακολουθήσει τον ίδιο υπηρεσιακό δρόμο προς το υπουργικό γραφείο. Η επιτηδευμένα «ανεξάρτητη» λειτουργία του ΚΕΕΛΠΝΟ, το οποίο δεν λειτουργούσε όπως ο υπόλοιπος δημόσιος τομέας με ΑΣΕΠ και ελέγχους, είχε διαμορφώσει μια ανοιχτή δίοδο που οδηγούσε στα υπουργικά γραφεία. Δηλαδή το ΚΕΕΛΠΝΟ έκανε προσλήψεις χωρίς έλεγχο και στη συνέχεια διέθετε το προσωπικό στο όνομα «των αναγκών» σε διάφορα γραφεία. Κάπως έτσι η κ. Θεοφιλάτου βρίσκεται στο γραφείο του Αδωνη Γεωργιάδη.

 

Την ίδια εποχή, η αδελφή της Κωνσταντίνας Θεοφιλάτου Ανδρονίκη Θεοφιλάτου είναι διευθύντρια του τμήματος Διοικητικού Συντονισμού του ΚΕΕΛΠΝΟ. Πρόκειται για το τμήμα που είναι υπεύθυνο για σημαντικές αποφάσεις και συντονίζει μεταξύ άλλων τις διαδικασίες για διαγωνισμούς. Σύζυγος της Ανδρονίκης Θεοφιλάτου είναι ο επίσης εργαζόμενος στο ΚΕΕΛΠΝΟ Σταμάτης Πουλής, ο οποίος είναι μέλος της επιτροπής προμηθειών.

Το 2013, με εισήγηση του Σταμάτη Πουλή και δύο ακόμη μελών της επιτροπής προμηθειών, η εταιρεία ΤΕΧΝΟΔΡΟΚΑΤ ΕΠΕ υπογράφει σύμβαση με το ΚΕΕΛΠΝΟ για συντήρηση του Κτιρίου Προστατευόμενων Διαμερισμάτων (πρόκειται για δομή φιλοξενίας απόρων οροθετικών στην οδό Κολοκυνθούς 18) με τίμημα 134.900 ευρώ. Σύμφωνα με τη συμφωνία, η εταιρεία κάθε μήνα παίρνει 11.241 ευρώ για «αποκατάσταση βλαβών πάσης ηλεκτρολογικής φύσεως, αποκατάσταση διαρροών, γενικό καθαρισμό αποχετευτικού, απεντομώσεις, συντήρηση ανελκυστήρα κ.λπ.». Δηλαδή παίρνει πάνω από 11.000 ευρώ τον μήνα για αόριστο έργο, που αφορά τη γενική συντήρηση βλαβών ενός οικήματος μόλις 500 τετραγωνικών μέτρων.
Ιδιοκτήτης της εταιρείας ΤΕΧΝΟΔΡΟΚΑΤ είναι ο Γεώργιος Δρόσης  που χρέωνε στο ΚΕΕΛΠΝΟ 12.50 ευρώ την μερίδα τις φακές.  Ποιος είναι; Σύζυγος της συμβούλου του Αδωνη Γεωργιάδη Κωνσταντίνας Θεοφιλάτου και μπατζανάκης του Στ. Πουλή της επιτροπής, τη σωστή λειτουργία της οποίας ελέγχει η αδελφή της Ανδρονίκη.”


i x n o s

Το ΚΕΕΛΠΝΟ πλήρωνε τις φακές πιο ακριβά και από τις γαρίδες – Οικογενειακές μπίζνες από συνεργάτιδα του Άδωνη …

ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΕΛΠΝΟ ΜΕ …

Ο Γεωργιάδης έδωσε €14.000 για φακές και μακαρόνια

 

19 σκέψεις σχετικά με το “Αδωνις ή Μπουμπούκος: ποιός σας είπε πως είναι «καθαρός» ???

 1. Σόου Πολάκη με «μεταφερόμενους» ασθενείς στη Ζάκυνθο

  Φωτογραφίες: Νέο σόου Πολάκη με στολή χειρουργείου στο νοσοκομείο Ζακύνθου
  Σε μια προσπάθεια να δείξει ότι όλα λειτουργούν κανονικά στο νοσοκομείο έφερε ασθενείς και γιατρούς από την Πελοπόννησο – Τρία άτομα από την Αλβανία υποβλήθηκαν σε χειρουργικές επεμβάσεις υπό την εποπτεία του αναπληρωτή υπουργού

  http://www.protothema.gr/Images/ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC4xNTAuMC40L3B0d2VibC9maWxlcy8xLzIwMTcvMDUvMDMvaXBvYWQuanBn&t=0&w=820&h=457&a=Center

  Με τρία «εισαγόμενα», από την Πελοπόννησο, χειρουργικά περιστατικά, με «μεταφερόμενο» προσωπικό υγείας και υπό την υψηλή εποπτεία του κ. Παύλου Πολάκη, ως αναπληρωτή υπουργού Υγείας αλλά και ως γιατρού, λειτουργούν σήμερα τα χειρουργεία του νοσοκομείου Ζακύνθου.

  Οι τρεις ασθενείς, κατά πληροφορίες αλβανικής καταγωγής, υποβάλλονται σε χειρουργικές επεμβάσεις για αφαίρεση κήλης και χολής από γιατρούς που μετακινήθηκαν από άλλα νοσοκομεία, όπως της Κυπαρισσίας, καθώς ο Διευθυντής Χειρουργικού τομέα και ο Διευθυντής Αναισθησιολογίας έχουν τεθεί εκτός νοσοκομείου με απόφαση της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ).

  Υπενθυμίζεται ότι το νοσοκομείο Ζακύνθου είχε κλείσει τον περασμένο Δεκέμβριο καθώς μία 41χρονη κατέληξε και άλλοι τέσσερις ασθενείς είχαν σοβαρά προβλήματα υγείας λόγω μετεγχειρητικών επιπλοκών που συσχετίστηκαν με τις συνθήκες των χειρουργείων, είτε με την κεντρική παροχή ιατρικών αερίων είτε με ενδονοσοκομειακά μικρόβια. Για το θέμα διενεργήθηκαν έλεγχοι αλλά δεν αποσαφηνίστηκε ο λόγος των επιπλοκών. Τον περασμένο Μάρτιο ο κ. Πολάκης έδωσε εντολή να ανοίξουν τα χειρουργεία, παρά τις σοβαρές ενστάσεις του προσωπικού, αποδίδοντας τις αντιρρήσεις τους σε σκοπιμότητες προσωπικές και σε λόγους απαξίωσης του ΕΣΥ.

  Το πρωτοφανές περιστατικό της εισαγωγής ασθενών αλλά και γιατρών στα «πολύπαθα» χειρουργεία του νοσοκομείου Ζακύνθου αποκαλύπτει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), χαρακτηρίζοντας το μάλιστα «ένα ακόμη σόου του Πολάκη», καθώς ο αναπληρωτής υπουργός είχε μπει και είχε χειρουργήσει στο νοσοκομείο Σαντορίνης τον περσινό Αύγουστο, για να δώσει προσωπικά ο ίδιος το μήνυμα για την εύρυθμη και ασφαλή λειτουργία του νοσοκομείου. Παράλληλα, βέβαια, φαίνεται πως ο κ. Πολάκης στέλνει και άλλο μήνυμα, για το πώς αντιλαμβάνεται την ιατρική δεοντολογία και το ιατρικό πρωτόκολλο στα χειρουργεία, εφόσον επιλέγει να μπαινοβγαίνει στις αίθουσες βγάζοντας και βάζοντας τη χειρουργική ποδιά και κρατώντας το νυστέρι κατά το δοκούν.

  «Έχει χαθεί κάθε ίχνος σοβαρότητας και ιατρικής δεοντολογίας στα δημόσια νοσοκομεία. Με παράνομες και αντιδεοντολογικές πρακτικές ο κ. Πολάκης βρίσκεται αυτήν την ώρα στο Νοσοκομείο Ζακύνθου και χειρουργεί μεταφερόμενους ασθενείς για επικοινωνιακούς λόγους. Αιφνιδιαστικά σήμερα εισέβαλε στο Νοσοκομείο Ζακύνθου με μεταφερόμενους Ιατρούς Χειρουργούς και Αναισθησιολόγους, Νοσηλευτές Χειρουργείου και Αναισθησιολογικού, ακόμη και υλικά και γάζες από άλλα Νοσοκομεία και παράνομα πέταξαν έξω το προσωπικό του Νοσοκομείου και χειρουργούν τρεις ασθενείς από άλλο μέρος» λέει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, κ. Μιχάλης Γιαννάκος.

  Διακομιδή εγκύου συνοδεία αγροτικής γιατρού

  Κι ενώ το υπουργείο Υγείας διατείνεται για την ασφάλεια των χειρουργείων, η ΠΟΕΔΗΝ καταγγέλλει πως την περασμένη Παρασκευή η Διοίκηση, ο Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας και ο Διευθυντής Γυναικολογικής του νοσοκομείου Ζακύνθου υποχρέωσαν αγροτική ιατρό να διακομίσει με αγροτικό όχημα των τσιγγάνων έγκυο γυναίκα με πρόβλημα. «Το αγροτικό όχημα με την έγκυο και την αγροτική ιατρό επιβιβάστηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο φερυ μποτ για Πάτρα» καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ, υπενθυμίζοντας με νόημα ότι οι αγροτικοί γιατροί απαγορεύεται να συνοδεύουν περιστατικά που χρειάζονται διακομιδή.

  Διοίκηση Νοσοκομείου: «Η αμφισβήτηση έλαβε τέλος»

  Μήνυμα ότι «η αμφισβήτηση και η απαξίωση του Νοσοκομείου, εκ των πραγμάτων έλαβε τέλος» θεωρεί η διοίκηση του νοσοκομείου Ζακύνθου ότι απεστάλη με τις χειρουργικές επεμβάσεις που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη υπό την εποπτεία του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, κ. Παύλου Πολάκη.

  Παρακάμπτοντας ή αγνοώντας τις αιτιάσεις της ιατρικής και νοσηλευτικής κοινότητας για την παράβαση του ιατρικού πρωτοκόλλου και της δεοντολογίας σχετικά με τη διενέργεια χειρουργικών πράξεων, η διοίκηση του νοσοκομείου Ζακύνθου ενημέρωσε και επισήμως με δελτίο τύπου για όλα τα χειρουργεία που έγιναν στις αίθουσες του νοσοκομείου στους τρεις «εισαγόμενους» ασθενείς και με μεταφερόμενους γιατρούς και τα οποία είχε ήδη αναρτήσει από το μεσημέρι της Τετάρτης, κατά την προσφιλή του πρακτική, ο αναπληρωτής υπουργός στον λογαριασμό του στο facebook.

  «Στη Ζάκυνθο, σήμερα Τετάρτη 03.05.17, αφίχθη ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, κ. Παύλος Πολάκης , με ομάδα χειρουργών και νοσηλευτών από το Γ.Ν.Μεσσηνίας-Ν.Μ. Κυπαρισσίας, καθώς και ενός αναισθησιολόγου από το Γ.Ν.Ιωαννίνων «Γ.Χατζηκώστα». Οι ανωτέρω, σε συνεργασία με το ιατρικό και το νοσηλευτικό προσωπικό του χειρουργικού και του αναισθησιολογικού τμήματος του νοσοκομείου , πραγματοποίησαν τρεις επεμβάσεις γενικής χειρουργικής. Επίσης την ίδια μέρα πραγματοποιήθηκε καισαρική τομή στην αίθουσα της μαίευσης με επικεφαλής τον Δ/ντή της Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου» αναφέρει η ανακοίνωση που υπογράφει η διοικήτρια, κυρία Δέσποινα Τσαρίδου.

  Η διοίκηση διαβεβαιώνει πως «όλες οι ως άνω επεμβάσεις έλαβαν χώρα, χρησιμοποιώντας τον ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και το σύνολο των εγκαταστάσεων του Νοσοκομείου, με χρήση του κεντρικού δικτύου αερίων, όπως αυτός είχε παραδοθεί πλήρως από τις 08.03.17» ενώ επικαλείται και το πόρισμα- εξπρές που εξέδωσε με ημερήσια επιτόπια επίσκεψη η Επιστημονική Επιτροπή του Υπ. Υγείας , και η επικεφαλής της καθηγήτρια Αναισθησιολογίας, κυρία Γεωργία Κωστοπαναγιώτου.

  Η διοικήτρια καταλογίζει στο προσωπικό του νοσοκομείου «διασπορά ψευδών ειδήσεων και η ανάληψη ευθύνης», διότι «ακόμα και μετά την έκδοση του πορίσματος δεν υπεβλήθη καμία γνωμοδότηση από το Επιστημονικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου, ως όφειλε».

  «Με τη σημερινή εξέλιξη καταρρίφθηκε το πεντάμηνο αφήγημα της απαξίωσης των εγκαταστάσεων του Νοσοκομείου και του κλονισμού της εμπιστοσύνης των πολιτών σε αυτό, και καθιστά υπόλογους απέναντι στην κοινωνία και σε κάθε αρμόδια Αρχή αυτούς που πρωτοστάτησαν και υποστήριξαν για ιδιοτελείς σκοπούς αυτό το εγχείρημα. Η αμφισβήτηση και η απαξίωση του Νοσοκομείου, εκ των πραγμάτων έλαβε τέλος» αναφέρει η κυρία Τσαρίδου.


  Παναγιώτα Καρλατήρα 03/05/2017


  Αυτά τα πράγματα είναι ανήκουστα και αναρωτιέμαι πραγματικά γιατί δεν παρεμβαίνουν θεσμικά όργανα κατά του Πολάκη και των «χειρουργών» που συνέλεξε από αλλα Νοσοκομεία, τάζοντας προφανώς ανταλλάγματα! Χειρουργεία παρά την γνώμη των τοπικών Ιατρών που ξέρουν σαφώς καλλίτερα το πρόβλημα, επιτροπές που κρίνουν τα της ασφάλειας των χειρουργείων με Συριζαιικα κριτήρια ο σύζυγος της υπεύθυνης αναισθησιολόγου της επιτροπής που στάλθηκε είναι βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, απόδειξη της ασφάλειας των χειρουργικών πράξεων σε ασθενείς β διαλογής Αλβανούς και σίγουρα ανασφάλιστους και μάλιστα μεταφερόμενους από αλλού. Και όλα αυτά εντελώς αντιεπιστημονικά με εντονη την αίσθηση του show και του τσαμπουκά! Υπενθυμίζεται η ελάχιστη γνώση χειρουργικής από τον ναρκισευόμενο χειρουργικά Υπουργό, που μετά μία αμφιβολης ποιότητας ειδικότητα στο Κρατικό Νικαίας, περιφέρετο σε μικρές ιδιωτικές Κλινικής για να βγάλει τον επιούσιο, συγκεντρώνοντας ελάχιστη χειρουργική γνώση και εμπειρία. Εξ ου και η συμπλεγματική του στάση προς τους πολλούς αξιώτερους του χειρουργούς!

  Μου αρέσει!

 2. Ακριβα την εβγαλε με τους Αλβανους. Την άλλη φορά να βρει πακιστανους ασθενεις που θα πανε μονο και μονο για το τσαμπα φαϊ και τον υπνο καμια βδομαδα στο νοσοκομειο.

  Μου αρέσει!

 3. Αμάν Παναγία μου, πως δεν το είχα σκεφτεί. Έτσι και το φέρει η τύχη και πέσω στα χέρια του Πολάκη για κανά χειρουργείο τον βλέπω να μου κόβει το ένα από τα δύο. Τι; Και τα δύο; Πως θα ζήσω ο έρμος; Σταματήστε ρε να του κολάτε, δεν ξέρετε ποτέ τι μας βρίσκει.

  Μου αρέσει!

 4. Μολις δειτε εναν ανθρωπο να βοηθάει και δεν ειναι του κομματος σας κοματοσκυλα κοπροσκυλα να πέσετε να τον κατηγορησεται. Χαρι στον κο Πολακη και αλλον γιατρων που ειναι πρωτα Άνθρωποι εξακολουθούν να ζουν πολλοι υγιείς αναμεσα μας

  Μου αρέσει!

 5. Αντι να κάνουν τα πειράματα τους σε ποντικια τα εκαναν σε αλβανους, που το προβλημα? Ασε που γλυτώααμε τα ποντικια, αλλωστε απο αλβανούς η ζακυνθος έχει περίσσευμα. Αντε Ποπολακη τωρα βάλε μπρος για τα σκουπίδια και εκει εχουμε πολλά καπως πρεπει και αυτα να τα μειώσεις

  Μου αρέσει!

 6. Και στην Σαντορίνη φωτογραφίες έβγαζε, αλλά το νοσοκομείο, μπουρδέλο. Δεν αρχίζει να βγάζει και μερικές με φόντο τον Κορυδαλλό ;

  Μου αρέσει!

 7. Κοιτάζω και ξανακοιτάζω αυτή τη φώτο με τους τέσσερις μαζί και αναρωτιέμαι. Υπάρχει σώφρων άνθρωπος που θα εμπιστευτεί τον πισινό του σε αυτές τις φυσιογνωμίες? Οχι βέβαια!!!! Σαν τους Ντάλτον στο χειρουργείο είναι. Ο Αριστερός στην άκρη είναι ο Τζάκ και λίγο το μάτι έχει γυρίσει ανάποδα. Μάλλον είναι ο αναισθησιολόγος που τρυπήθηκε κατά λάθος. Οπου ναναι θα πέσει σε λήθαργο. Όσο αφορά τον Άβερελ ε καλά αυτόν όλοι τον βλέπουμε. Ο ψηλότερος ντε!

  Μου αρέσει!

 8. Στο «τσιγκέλι» κρεμούν ορούς, μονάδες αίματος και γενικά ότι δίνεται ενδοφλέβια. Επίσης «στερεώνουν» τα οθόνια του χειρουργείου για απομόνωση του χειρουργικού πεδίου. Τέλος η τηλεσκοπική κίνηση του «τσιγκελιού» επιτρέπει σε ασθενείς που είτε έχουν μικρές φλέβες, είτε δίνεις υγρά υψηλού ιξώδους, είτε θέλεις να δώσεις υγρά κρουνηδόν, να σηκώσεις ψηλά τη συσκευή αυξάνοντας την υδροστατική πίεση και συνεπώς την παροχή.

  Μου αρέσει!

 9. Προς «τι βλέπουν τα μάτια μου». Νόμισα ότι τσιγκέλι περιγράφατε το άνω άκρο του «στατό» στο βάθος και όχι τα σημεία που κρέμονται οι γάζες. Αυτά λοιπόν τα πολλά τσιγκέλια χρησιμεύουν για να διαχωρίζονται και μετρώνται οι γάζες, ώστε πριν ο χειρουργός κλείσει το τραύμα ρωτά τον εργαλειοδότη και τον νοσηλευτή κίνησης αν λείπει γάζα και μόνο τότε προχωρά στην σύγκλειση του τραύματος. Ιδανικά αυτές οι γάζες ζυγίζονται και υπολογίζεται πόσο υγρό (ορρό έκπλυσης ή αίμα) περιέχουν. Αυτό σε συνδυασμό με τα υγρά που χρησιμοποιήθηκαν και τα λίτρα του αίματος και ορρού που περιέχει η αναρρόφηση, δίνουν έναν αδρό δείκτη απωλείας αίματος κατά το χειρουργείο.

  Μου αρέσει!

 10. Αγαπητέ συνάδελφε ονομάζομαι Αθανάσιος Φόρτης και είμαι Ορθοπαιδικός. Χειρουργώ από το 1991 που πήρα ειδικότητα με πέντε χρόνια ως χειρουργός στο U.K. που χειρουργούσα κυριολεκτικά νύχτα μέρα. Τα στατιστικά μου το 2016 είναι 440 χειρουργείο πρώτος χειρουργός και 213 βοηθός (επιβλέπων γιατί είμαι Δ/ντης τμήματος.Πως ακριβώς συμπεράνατε ότι είμαι μαϊμου;

  Μου αρέσει!

 11. Αριστερα θολοκουλτουριαρικα μαστουρια…..ουτε για τσιγαρα απ το περιπτερο δε τους στελνεις να σου παρουν, οχι να σου κανουν εγχειρηση. Οσο για σενα Πολλακη, για βοηθος Πακιστανου σε βενζιναδικο και πολυ σου ειναι .

  Μου αρέσει!

 12. Οι Ζακυνθηνοί να πρόσεχαν τι ψήφιζαν τόσα χρόνια ώστε να έχουν νοσοκομείο που να λειτουργεί αλλά αυτό που τους ένοιαζε και τους νοιάζει ακόμα είναι να ψηφίζουν Πασοκάρα και τη συνέχεια του το Σύριζα για να τους διορίζει στο δημόσιο και να μοιράζει επιδόματα σε «τυφλούς». Άρα έχουν αυτό που τους αξίζει.

  Μου αρέσει!

 13. «ΤΡΕΛΑ ΝΥΣΤΕΡΙΑ, ΣΕ ΝΤΕΜΕΚ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ» ΜΙΑ ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ ΒΕΝΕΖΟΥΕΑΛΛΑΔΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ….. «ΣΤΙΣ 3 ΚΛΕΙΤΟΡΙΔΕΚΤΟΜΕΣ, ΔΩΡΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΙΜΟΡΡΟΙΔΕΚΤΟΜΗ» ΠΕΡΑΣΤΕ ΛΕΜΕ, ΑΛΛΑΚ ΣΝΑΚ ΜΠΑΡ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ !!!!!!!

  Μου αρέσει!

 14. Βλακακο Αδωνι το σαμποταζ σου δεν θα περασει! Τα χειρουργεια στη Ζακυνθο λειτουργουν κανονικα! Μπραβο στον Κρητικαρο υπουργο!

  Μου αρέσει!

 15. Πιο κουτος δε μπορει να εισαι ρε φιλαρακο. Και οσο για το Κρητικαρος οπου βλεπεις πολλα οπλα και μποτες και τσικουδιες μηπως προσπαθεις να κρυψεις κατι αλλο? Μηπως λεω…

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.