ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΡΕΕΕΕΕΕ~ ΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΗ !!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ

Το κείμενο, εκτός του γεγονότος ότι αφήνει παράθυρο για εφαρμογή του «κακού σεναρίου» που προβλέπει μείωση συντάξεων και αφορολόγητου από το ίδιο έτος, από το 2019, ζητά δεσμεύσεις από την αντιπολίτευση ότι θα εφαρμόσει στο ακέραιο τα νέα μέτρα λιτότητας.
Αποκαλυπτικό για τα δεινά της διετίας 2019 – 2020 που βρίσκονται καθοδόν είναι το κείμενο της προκαταρκτικής συμφωνίας της Ελλάδας μες τους δανειστές που κατατέθηκε στην Επιτροπή Ευρωπαϊκών και Οικονομικών Υποθέσεων του γερμανικού Κοινοβουλίου.
Το κείμενο, εκτός του γεγονότος ότι αφήνει παράθυρο για εφαρμογή του «κακού σεναρίου» που προβλέπει μείωση συντάξεων και αφορολόγητου από το ίδιο έτος, από το 2019, και όχι με διαφορά φάσης ενός έτους, ζητά δεσμεύσεις από την αντιπολίτευση ότι θα εφαρμόσει στο ακέραιο τα νέα μέτρα λιτότητας.

Και να’ ταν μόνο αυτό.
Σύμφωνα με το κείμενο:

 

Οι ελληνικές αρχές θα πρέπει να παράσχουν γραπτή δήλωση και ανεξάρτητη νομική γνωμοδότηση που θα επιβεβαιώνει ότι ο χαρακτήρας τόσο της μεταρρύθμισης του φόρου εισοδήματος όσο και των αντίμετρων είναι συμβατός με το ελληνικό Σύνταγμα. Αντίστοιχη νομική γνωμοδότηση ζητείται για τις περικοπές στις συντάξεις ώστε να μην τεθεί ζήτημα αντισυνταγματικότητας και παραβίασης του Χάρτη Θεμελιωδών Δικαιωμάτων.

Το κείμενο του νέου Μνημονίου προβλέπει ακόμη:

– Οδικό χάρτη από την Τράπεζα της Ελλάδας και το υπουργείο Οικονομικών για την χαλάρωσης των capital controls.
Τα βήματα θα συνδέονται με μετρήσιμα σημάδια βελτίωσης της εμπιστοσύνης στην αγορά και των συνθηκών ρευστότητας, καθώς και της υλοποίησης κεντρικών πολιτικών.

– Διατήρηση των πλεονασμάτων 3,5% ως το 2022.

– Μεγάλες περικοπές επιδομάτων, φοροαπαλλαγών και κοινωνικών παροχών.
Τα οικογενειακά επιδόματα περικόπτονται κατά 8,5 εκατ. ευρώ το 2017 και κατά 10 εκατ. το 2018, ενώ κατά 58 εκατ. μειώνεται το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης, από το 2018.Επίσης, τα επιδόματα ανεργίας μειώνονται κατά 1,5 εκατ. ευρώ το 2017 και κατά 2 εκατ. το 2018.
Η κυβέρνηση δεσμεύεται επίσης για εξορθολογισμό δημοσίων δαπανών κατά 189 εκατ. ευρώ το 2018.

– Νέο καθεστώς στους φορολογικούς ελέγχους και τα πρόστιμα τα οποία θα μειώνονται κατόπιν ελέγχων, εφόσον ο φορολογούμενος – ελεγχόμενος συνεργάζεται, επανεξέταση των εκπτώσεων και φορολογικών κινήτρων για τις επιχειρήσεις με στόχο την κατάργηση όσων κρίνεται πως δεν εξυπηρετούν τους σκοπούς για τους οποίους θεσμοθετήθηκαν.

– Αν όλα τα μέτρα που προβλέπονται στην πρώτη αξιολόγηση νομοθετηθούν εγκαίρως και έχουν το προβλεπόμενο αποτέλεσμα υπάρχει ένα κενό 0,3% του ΑΕΠ το 2018 το οποίο προβλέπεται να κλείσει με, εξορθολογισμό των δαπανών υγείας (259 εκατ. ευρώ), περίπου 125 εκατ. ευρώ από το claw back (125 εκατ. ευρώ το 2017 και 188 εκατ. το 2018), φορολόγηση ενοικιάσεων Airbnb (48 εκατ. ευρώ), ο εξορθολογισμός των κινήτρων απόδοσης στο μισθολογικό κόστος του Δημοσίου (33 εκατ. ευρώ) και 7 εκατ. ευρώ από τις αμυντικές δαπάνες με αλλαγές στον τρόπο υπολογισμού επιδομάτων επικινδυνότητας κ.α.

– Εφόσον επιτυγχάνονται και υπερκαλύπτονται οι στόχοι η χώρα μπορεί να προχωρήσει –σε συμφωνία με τους θεσμούς- σε μέτρα που ενδυναμώνουν την κοινωνική προστασία ή μειώνουν το φορολογικό βάρος, στο ύψος της υπεραπόδοσης.
Τα μέτρα που αφορούν τη μείωση του αφορολόγητου θα εφαρμοστούν το 2019 και όχι το 2020 που προβλέπεται αν το ΔΝΤ και οι ευρωπαϊκοί θεσμοί κρίνουν στην τελευταία αξιολόγηση του προγράμματος ότι αυτό είναι απαραίτητο για να πιαστεί ο στόχος του 3,5% του ΑΕΠ το 2019.
Τα αντίμετρα τα οποία θα εφαρμοστούν επίσης αν εκτιμηθεί από όλους τους θεσμούς σε συνεργασία με τις ελληνικές αρχές ότι επιτυγχάνεται ο στόχος.


 

http://www.bankingnews.gr

Μια σκέψη σχετικά μέ το “ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΡΕΕΕΕΕΕ~ ΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΗ !!!

 1. ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε. ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ με τα πήλινα πόδια…Κλυδωνίζεται αφου πολεμάει ΑΝΑΠΗΡΕΣ- ΓΥΝΑΙΚΕΣ …!!!!

  Κύριοι,

  ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε. ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ με τα πήλινα πόδια…Κλυδωνίζεται…!!!! Μετά την ΜΗΝΥΣΗ εναντίον του , επικρατεί το απολυτο ΧΑΟΣ ….!!!!!!! ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ που με καισαρική απελευθέρωσαν το «ΚΤΗΝΟΣ» μέσα στο Βωμό της άλλοτε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ http://www.newsalamina.net/2015/01/blog-post_76.html ……..ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ κ. ΛΟΓΟΘΕΤΗ ….!!!!!

  Το δικαστικό «ΘΡΙΛΕΡ» του ΑΙΩΝΑ συμβαίνει στην κατοχική Ελλάδα , ανάμεσα σε μια ΑΝΑΠΗΡΗ και τον Πολυεθνικό κολοσσιαίο όμιλο της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε. …!!! ΡΑΝΤΕΒΟΥ στις Ελληνικές δικαστικές θλιβερές αίθουσες δύο αντρών απο τις δύο άκρες του κόσμου, θα συγκρουστούν μετωπικά

  ή θα δωσει ο Έλληνας «ΚΡΟΙΣΟΣ’ φιλάνθρωπος κος. ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ , λύση ….;;;;;;

  Ο Γιώργος Λογοθέτης ήρθε,
  http://www.cnn.gr/opinions/arthra/story/38276/o-giorgos-logothetis-irthe-mas-milise-mas-magepse
  μας μίλησε, μας μάγεψε , θα επιστρέψει σύντομα
  το 2017
  http://www.protothema.gr/economy/article/630487/stin-athina-i-epomeni-europaiki-diaskepsi-concordia-europe/

  Τον έχει ενημερώσει και η Σύζυγός του https://youtu.be/l7N_W_97F9U Κυρία ΝΙΤΖΙΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ που έχει βοηθήσει δεκάδες ΓΥΝΑΙΚΕΣ που έχουν ανάγκη στις Η.Π.Α. μέσω του μη κερδοσκοπικου ιστιτουτου «SELENI» ….. https://www.seleni.org/ …..!!!!!!! Το αποκορύφωμα της επικοινωνίας ……. Με την ΣΥΖΥΓΟ του ¨ΚΡΟΙΣΟΥ¨κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΟΓΟΘΕΤΗ …..Κυρία ΝΙΤΖΙΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ …………Την ενημερώνω με ηλεκτρονικο μήνυμα e-mail να ΜΗΝ συνεχίσουν τον δικαστικό ΠΟΛΕΜΟ εναντίον ΑΔΎΝΑΜΩΝ –ΓΥΝΑΙΚΩΝ ……….!!!
  from: Shara Brofman
  to: «anthisi11@gmail.com»
  date: Tue, Nov 22, 2016 at 12:58 AM
  subject: Seleni Institute
  mailed-by: seleni.org
  encryption: Standard (TLS) Learn more

  Dear Panagiotis,

  Thank you for contacting the Seleni Institute. It will be my pleasure to call you tomorrow, Tues. November 22, between 9-9:30am New York time, I believe 16-16:30 time in Greece. If that time is not convenient for you, please let us know when would work best for you. We look forward to speaking soon,


  Shara Marrero Brofman, PsyD
  Psychologist

  Seleni Institute
  207 East 94th Street
  New York, NY 10128
  (212) 939-7200
  Visit our website to learn about our mission

  Follow us:
  Facebook | Twitter | LinkedIn

  This email and any attachments to it, contains confidential information intended for the above named addressee(s) only. If you are not the intended addressee you must not disclose, use, copy or distribute the information in any manner and should delete this email from your system. If you have received this email in error, please notify the sender by reply email and/or call us on the numbers given above.


  This email has been scanned by the Symantec Email Security.cloud service.
  Anthisi ST

  11/22/16

  to Shara

  from: Anthisi ST
  to: Shara Brofman
  date: Tue, Nov 22, 2016 at 4:14 PM
  subject: Re: Seleni Institute
  mailed-by: gmail.com
  Dear Shara Marrero Brofman,
  Thank you very much for your interest , your advice it will be very valuable, I have no words to explain my gratitude.
  Sincerely
  PANAGIOTIS SPINOULAS
  Important mainly because of the people in the conversation.

  ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΝΑΠΗΡΕΣ στην κατοχική Ελλάδα στα νύχια της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε. και της ΜΑΦΙΑΣ των δικαστηρίων περιμένουν δικαίωση τους , όχι εξόντωση ….!!!!

  Ν. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ απολύτου ανάπηρη http://4.bp.blogspot.com/-iQovJ7SXukw/Vh-h8Od6owI/AAAAAAAFWRo/wwuP_RUfGDY/s640/2015-10-15_154925.png

  Βεβαίωση ΙΚΑ http://1.bp.blogspot.com/-CtFNCvGnlLw/Vh-h906yIvI/AAAAAAAFWSE/r5FJ4PJfHMc/s640/2015-10-15_155214.png

  Inline image 1

  Το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον , ένα ραντεβού που όρισε το πεπρωμένο μέσα στις Ελληνικές δικαστικές αίθουσες δύο αντρών που δεν έχουν καν ποτέ γνωριστεί , η μοίρα έχει αποφασίσει να γνωριστούν εξαιτίας της ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ-ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ που επί δεκαετίες μαστίζει τον τόπο με τραγικό αποτέλεσμα να έχει φτάσει ο Ελληνικός λαός να μην έχει ούτε τα απαραίτητα βασικά αγαθά για να επιβιώσει με αξιοπρέπεια , μέσα σε αυτή την οικονομική καταιγίδα που επί επτά χρόνια έχει οδηγήσει εκατομμύρια πολίτες σε απόγνωση μια δικαστική αναμέτρηση ανάμεσα σε έναν Έλληνα ¨ΚΡΟΙΣΟ¨ και έναν Έλληνα που έχει υποστεί σοβαρό οικονομικό πλήγμα εξαιτίας της χρεοκοπίας θα δοκιμαστεί η αντοχή της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ….. Ολόκληρο το σώμα των Ελλήνων πολιτικών που οδήγησαν σε αδιέξοδο εκατομμύρια πολίτες , παρακολουθούν τις αντοχές των καταδιωκόμενων συμπατριωτών τους που ενώ δεν έχουν μέλλον και προοπτική δεν παραδίδονται και συνεχίζουν να αντιστέκονται…!!! Αυτό είναι και το θέμα που θα προσπαθήσω να σας περιγράψω , έναν ανελέητο δικαστικό πόλεμο που ξεσκεπάζει την ΦΡΙΚΗ από τις αποκαλύψεις και συνεχίζει να αιφνιδιάζει τους πάντες , οι τρομακτικές αποκαλύψεις για το τι συμβαίνει στα Ελληνικά δικαστήρια έχουν σοκάρει την κοινή γνώμη …….. Πάνω από σαράντα Έλληνες Δικαστές έχουν εμπλακεί στα σκάνδαλα των διαφορετικών αποφάσεων της Ελληνική Δικαιοσύνης , και έχουν χωριστεί στα δύο, άλλοι δέχονται και άλλοι απορρίπτουν τα αιτήματα – αγωγές – μηνύσεις και ασφαλιστικά μέτρα , εξαιτίας των πλαστών εγγράφων και των καθυστερήσεων ….. Για την ακρίβεια έχουν εμπλακεί 29 Έλληνες δικαστές και 14 Εισαγγελείς σύνολο σαράντα τρεις (43) Έλληνες δικαστές , στο παιχνίδι των μαφιόζων που λειτουργούν μέσα στα δικαστήρια και ξεφτιλίζουν τους δικαστές …!!!!!

  Απίστευτο γεγονός , ούτε μια στο τρισεκατομμύριο δεν θα μπορούσαν οι δύο αντίδικοι που η μοίρα έχει κανονίσει να βρεθούν που θα αναφέρω στα Ελληνικά δικαστήρια να πολεμούν ο ένας τον άλλον αφού εκεί μέσα στα Ελληνικά δικαστήρια ΑΘΩΑ παιδιά βασανίζονται και κακοποιούνταν μέχρι ΘΑΝΑΤΟΥ , δηδ η πραγματική ¨ΚΟΛΑΣΗ¨ ……..!!! Εκεί μέσα ο Έλληνας επιχειρηματίας κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ , ένας άνθρωπος που δεν διαθέτει ούτε ένα πτυχίο και έχει κατακτήσει τον κόσμο με την επιχειρηματικότητά του και το δαιμόνιο μυαλό του αφού πρώτα τα έβαλε με τον Θάνατο και βγήκε νικητής , αυτός ο άνθρωπος που θα τον ζήλευε ακόμα και ο Ωνάσης http://news247.gr/eidiseis/weekend-edition/giwrgos-logotheths-o-39xronos-omogenhs-epixeirhmatias-poy-tha-zhleye-akomh-kai-o-wnashs.2691588.html χωρίς να γνωρίζει τον δικαστικό δεκατετράχρονο αγώνα της απολύτου ανάπηρης Γυναίκας που είχε με την ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε. από το 2003 , επειδή αγόρασε την τράπεζα τον κληρονόμησε (ούτε λαχείο να αγόραζε ο άτυχος δισεκατομμυριούχος ) θα βρεθεί αντιμέτωπος στα Ελληνικά θλιβερά δικαστήρια που έχει την έδρα της η Ελληνική ΜΑΦΙΑ της ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ , με τον Έλληνα που δεν διαθέτει ούτε ένα πτυχίο και τα έχει βάλει με την ΔΙΑΠΛΟΚΗ και την ΔΙΑΦΘΟΡΑ που την οδύσσειά του θα την ζήλευε ακόμα και ο Οδυσσέας….. http://attikanea.blogspot.gr/2014/10/blog-post_17.html

  Θα είναι ένας άνισος δικαστικός πόλεμος με θύματα την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και τους ΑΘΩΟΥΣ , αλλά σημαντικός για να ξεσκεπαστεί το κύκλωμα της ΜΑΦΙΑΣ των Ελληνικών δικαστηρίων…!!!!

  Ο δικαστικός πόλεμος μεταξύ του ανθρώπου που θα τον ζήλευε ο Ωνάσης για την επιχειρηματικότητά του και του ανθρώπου που την Οδύσσειά του για δικαίωση, θα την ζήλευε ο Οδυσσέας …..Είναι αναπόφευκτος εξαιτίας της ιδιάζουσας περίπτωσης , αφού ο Έλληνας ¨ΚΡΟΙΣΟΣ¨κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ έχει δημιουργήσει μια βάση για να βοηθάει τις ΓΥΝΑΙΚΕΣ που έχουν ανάγκη , την μη κερδοσκοπική οργάνωση seleni , αυτή η αντίθεση είναι που προκαλεί το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης να βοηθάει ΓΥΝΑΙΚΕΣ σε ανάγκη στις Η.Π.Α. που η Δημοκρατία είναι πανίσχυρη ενώ αντιθέτως πολεμάει ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΝΑΠΗΡΕΣ στην κατοχική Ελλάδα που η Δημοκρατία αιμορραγεί θανατηφόρα ……!!!!

  Ηγέτες ΝΕΟΙ ιδιοκτήτες του κολαστηρίου ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε.http://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/1394669/trapeza-peiraios-ta-nea-melh-toy-dioikhtikoy.html ….κ.κ.κ. ΠΟΛΣΟΝ, ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ, ΤΣΑΚΡΑΜΠΑΡΤΙ ….Βοηθήστε να μάθει ο κόσμος ότι αυτοί είναι οι νέοι ιδιοκτήτες της ΤΡΑΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε που θα εξοντώσουν ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ για να κερδίσουν λίγα ευρώ…..!!!!! ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ των ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ – τοκογλύφων που προστάτευε τρομοκράτες- παιδεραστές ..!!!
  https://youtu.be/rDBcE_cn6IE

  https://eleftheriellas.blogspot.gr/2017/03/blog-post_16.html

  OPEN LETTER TO Mr. GEORGE LOGOTHETIS ..!!! – ONLINE-PRESS
  http://www.theonlinepress.gr › Απόψεις
  Translate this page
  Κύριοι στο KONTRA CHANNEL ….!!! H ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε. κερδίζει τις αγωγές με ΠΛΑΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ …ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ .
  You’ve visited this page many times. Last visit: 5/8/17
  Το απόλυτο δικαστικό «ΘΡΙΛΕΡ» με την ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε. της …
  http://www.theonlinepress.gr › Απόψεις
  Translate this page
  … καταλάβει τι θα κάνουν σε όσους ΔΕΝ είναι ΑΝΑΠΗΡΟΙ στο κατοχικό Ελληνικό κράτος …;;;;;;. https://www.hellenicaward.com/gr/judges/george-m-logothetis/

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.