Ελλας ελληνοφώνων πουστοσυριζαίων λαθρολάγνων καροτάκηδων…

K.O-SYRIZA-TSIPRAS

«Μη βροντοχτυπάς τις χάντρες, η δουλειά κάνει τους άντρες, το γιαπί το πιλοφόρι το μυστρί…»

«Δεν είπα τσογλάνι, τον πρωθυπουργό για να τον βρίσω. Να τον περιγράψω ήθελα…» Πάγκαλος, 2017

Μία ομάδα ανεπάγγελτων μαζεύτηκαν για να σώσουν τη χώρα! Τρομάρα τους…! Ο ανεκδιήγητος που παριστάνει τον πρωθυπουργό, έχει αναθέσει σε ανθρώπους που δεν έχουν στο βιογραφικό τους ούτε μισό μεροκάματο, τη διακυβέρνηση της χώρας. Αυτοί όλοι μαζί, μόλις υπέγραψαν το τέταρτο μνημόνιο.

Ας ξεκινήσουμε με τον Αλέξη Τσίπρα. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού στην πολεοδομία και τη χωροταξία, καθώς το 2003 ολοκλήρωσε τις σπουδές του σε διατμηματικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Πολυτεχνείου.  Με επαγγελματικές καταβολές στο χώρο των κατασκευών, καθώς ο πατέρας του ήταν ιδιοκτήτης μεγάλης τεχνικής εταιρείας, αποφάσισε το 2006 να μπει κι εκείνος στο χώρο. Συνέστησε Ομόρρυθμη Τεχνική Εταιρεία με τον ξάδερφό του Γιώργο Τσίπρα, από την οποία ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αποχώρησε λίγο αργότερα.

 

Σημειώνεται ότι από την εταιρεία αποχώρησε στη συνέχεια και ο πρώην συνέταιρός του, Γιώργος Τσίπρας, ο οποίος επί πρωθυπουργίας του Αλέξη Τσίπρα, ανέλαβε θέση γενικού γραμματέα στο πλευρό του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά. Ούτε μία μέρα… μεροκάματο λοιπόν, ο πρωθυπουργός μας…

Ο δε κολλητός του, Νίκος Παππάς, ζούσε χρόνια με τα λεφτά του μπαμπά στη Σκωτία, παριστάνοντας τον ερευνητή. Μόλις φυσικά του τηλεφώνησε το φιλαράκι του, προτείνοντάς του να επιστρέψει στην Ελλάδα, δέχθηκε χωρίς δεύτερη κουβέντα. Από τότε μέχρι σήμερα, παριστάνει τον υπουργό.

Την τριάδα, των κολλητών συμπληρώνει ο σύμβουλος του Μαξίμου, ο γνωστός για την αδυναμία του στη Μενεγάκη, Νίκος Καρανίκας. Αλλά, επειδή δε θέλουμε να τους αδικούμε, ο Καρανίκας, είναι ο μόνος που έχει βγάλει χρήματα. Δούλευε μπάρμαν… πριν πάει στο Μαξίμου να δίνει συμβουλές, όχι για το πως φτιάχνονται οι τεκίλες, αλλά για το πως κόβονται οι συντάξεις.

Και είναι πολλοί ακόμη, αυτοί που δεν έχουν δουλέψει, όπως οι Σκουρλέτης και Κουρουμπλής. Κομματόσκυλα από τα γενοφάσκια τους… Η δε, κυρία Αχτσιόγλου που κανόνισε να κοπούν οι συντάξεις, έχει λέει δουλέψει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Ποιος την έβαλε εκεί και μάλιστα σε τόσο νεαρή ηλικία;

Το Αιγάλεω… ως βιομηχανική ζώνη

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζαννακόπουλος, είπε επί λέξει: «Ο κ. Μητσοτάκης είναι ο τελευταίος που μπορεί να μιλάει στο όνομα των ανέργων και των εργαζομένων στο Κερατσίνι και το Αιγάλεω. Δεν τις ξέρει αυτές τις περιοχές, δεν τις έχει δει ποτέ του» ανέφερε και πρόσθεσε: «Εγώ τουλάχιστον έχω μείνει δύο χρόνια στο Αιγάλεω». Το θέμα, δεν είναι που έχεις μείνει ρε Μήτσο μας, αλλά πού έχεις δουλέψει; Σε ρωτάμε, έκανες ποτέ στη ζωή σου, ένα μεροκάματο; Δούλεψες ποτέ 8ωρα και 10ωρα, όπως όλος ο κόσμος να δεις πώς βγαίνει το ψωμί; Τράβα λοιπόν να βάλεις στο βιογραφικό σου, ότι ζούσες για δύο χρόνια στο Αιγάλεω, λες ένα κομματόσκυλο που η μόνη «δουλειά» που έχει κάνει είναι ότι διετέλεσε Γραμματέας της Νεολαίας Συνασπισμού από το 2005 ως το 2010. Το 2012 βρέθηκε στη θέση του διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, ενώ από τον Ιανουάριο του 2015 μέχρι και σήμερα ήταν Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού.

ΜΗ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΤΗΣ κ. ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ, ΟΓΛΟΥ, ΟΓΛΟΥ, ΟΓΛΟΥ! ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ; ΔΕ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ……ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ; ΤΗΝ ΕΊΧΑΝ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΤΗΣ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΑΠΌ ΤΑ ΓΕΝΝΟΦΑΣΚΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ! ΜΕΓΆΛΟ ΤΑΛΕΝΤΟ, ΑΔΕΛΦΈ ΜΟΥ, Η ΣΥΝΤΑΞΙΟΦΑΓΟΣ, Η ΝΕΑΡΑ…..ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ! ! ! ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΠΕΛΑΡΑ ΜΟΥ,ΑΔΙΚΗΜΕΝΟ ΤΑΛΕΝΤΟ; ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ.  ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ………ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ……ΑΠΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΑΝ ΑΠΛΕΣ ΑΡΣΑΚΕΙΑΔΕΣ ,ΜΗ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ!

Σ.Σ. Μιλάμε για 6-7 τσογλάνια που κανονίζουν τις ζωές μας… Τσογλάνια, έλεγαν τους έλληνες επί τουρκοκρατίας που υπηρετούσαν τους Σουλτάνους. Στη σημερινή εποχή, τσογλάνια είναι όσοι υπηρετούν τους δανειστές και τα συμφέροντα τους… Κάνουμε λάθος; ε  ;;;;

9 σκέψεις σχετικά με το “Ελλας ελληνοφώνων πουστοσυριζαίων λαθρολάγνων καροτάκηδων…

 1. ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ EVER ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛΕΣ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟΣΟ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝ ΑΛΗΣ ΕΞΙΣΟΥ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΙ ΗΤΑΝ . ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΟΥΝ.

  Μου αρέσει!

 2. Ναι ακριβώς έτσι όπως τα λέτε είναι με μία μικρή διαφορά, ότι ποτέ δεν κάνετε καμιά δήλωση για τους προηγούμενους που μας κυβερνούσαν τόσα χρόνια μετά την μεταπολίτευση και που μας έφεραν σ’αυτήν την δεινή οικονομική κατάσταση.
  Για αυτούς προφανώς υπάρχει το άσυλο όπου κρύβονται πίσω από την κουκούλα της ορθοδοξίας, ναι ακριβώς ορθόδοξοι χριστιανοί, όπου πλουτίζονται στις πλάτες τις δικές μας. Αυτά τα χρήματα που έχουν βγει στο εξωτερικό και όλα αυτά τα σκάνδαλα και οι αυτοκτονίες των συμπατριωτών μας από το χρηματιστήριο και όχι μόνο δεν είναι τίποτα!!! ( Μαζί τα φάγαμε!!!!! ) Αυτοί βλέπετε κάνουν το σταυρό τους Για να μας καταστρέψουν ακόμα πιο πολύ και να εξασφαλίσουν τα κλεμμένα τους να μην τα πάρουν πίσω να τα δώσουν σ’ αυτούς που τα δικαιούνται σ’ αυτούς από όπου τα έχουν κλέψει!!!!!
  Συγχαρητήρια αλλά ο λαός – ο κόσμος τους έχει πάρει χαμπάρι και δεν είναι έξι αλλά είναι πάρα μα πάρα πολοί!!!!!!

  Μου αρέσει!

 3. Και οι 300+1 σκλαβωσαν και εποικησαν την Ελλαδα . Και αυτοι που τα κουλα τους υπογραψαν την θανατικη καταδικη μας και αυτοι που με την παρουσια τους μεσα στο σκυλοβουλιο τους τους νομιμοποιουν .
  Και ασφαλως δεν υπαρχει 2 και 3 και 4 μνημονιο . Αυτα ειναι για τους ηλιθιους . Οσοι διαβασαν το πρωτο , γνωριζουν οτι ολα οσα εχουν γινει απο τοτε , ειναι ολα απο τοτε .
  Απλα , σιγα σιγα στραγγαλιζουν τους Ελληνες ΟΛΟΙ οι γαμημενοι πολιτικοι .
  Και συνενοχοι τους ειναι και ΟΛΟΙ οσοι πηγαινουν στις κατοχικες αποικιακες καλπες των μαφιοζων .

  Μου αρέσει!

 4. Σύλληψη ενός Έλληνα κι ενός Ισραηλινού κατασκόπου αναφέρουν τα Αλβανικά ΜΜΕ

  25 Μαρτίου συλλαμβάνεται στην Αλβανία Ισραηλινός με το όνομα Yoram Frig , ο οποίος διέθετε μία συσκευή ηχογράφησης που οι αρχές της Αλβανίας προσπαθούσαν να καταλάβουν σε τι χρησίμευε.

  Τον Ισραηλινό εντόπισαν να έχει και Offshore στις λίστες των Panama Papers και μία εταιρία στην Κύπρο με τίτλο (SEC SOLUTIONS) μάλλον από το security. μαζί με έναν Κύπριο. Σήμερα τα Αλβανικά ΜΜΕ μιλούν για μία ακόμα σύλληψη για κατασκοπεία…ενός Έλληνα αυτή τη φορά … μόνο που συνεχίζουν να δείχνουν στα ρεπορτάζ τη φωτογραφία του Ισραηλινού…ο οποίος ανάμεσα στους φίλους του στο Facebook έχει κι ένα κατάστημα με συσκευές παρακολούθησης.

  Στο σχετικό video της Αλβανικής τηλεόρασης https://www.youtube.com/watch?v=mfa4ke3nYzE φαίνεται ένα βαλιτσάκι , αμερικάνικης εταιρίας που αποκωδικοποιεί όλα τα ραδιοκύματα που κυκλοφορούν στην περιοχή του… Είναι https://reiusa.net/support/discontinued-products . Το video όμως είναι κλεμμένο και είναι video παρουσίασης της συσκευής από μία Ιταλική εταιρία ιδιωτικών ντετέκτιβ που λέγεται ASI http://www.investigazione.com/it/home-ii/ Έχουμε δηλαδή ένα ρεπορτάζ …που μιλάει για Έλληνα , δείχνει φωτογραφία Ισραηλινού και βίντεο ενός σούπερ-κοριού … που ανέβασε Ιταλική εταιρία το 2012. https://www.youtube.com/watch?v=wEO5ub1dC0k ένας σούπερ-κοριός που πωλείται ως συσκευή δήθεν …αντικατασκοπείας

  Μέχρι να μάθουμε εξελίξεις … ας έχουμε υπόψη ότι η συγκεκριμένη Αμερικάνικη συσκευή που δείχνουν στο άσχετο βίντεο πωλείται μεταχειρισμένη …μόλις 5.000 δολάρια.
  Γι’ αυτό οι πολιτικοί ηγέτες ταξιδεύουν χιλιάδες χιλιόμετρα για να συναντηθούν και να μιλήσουν ο ένας στο αυτί του άλλου.
  Οι απάτες , οι συνωμοσίες και τα εγκλήματά τους …δεν λέγονται από το τηλέφωνο , ούτε μέσω email,ούτε μέσω επίσημης διπλωματικής αλληλογραφίας.

  http://afypnisiellinwn.blogspot.gr/2017/05/blog-post_8.html

  Μου αρέσει!

 5. ΑΝΤΕΙ ΜΠΡΕ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ.

  http://www.athanasios.thimiopoulos.com

  ΑΝΤΕΙ ΜΠΡΕ ΤΣΟΥΓΛΑΝΙΑ ΚΙ ΧΑΙΒΑΝΙΑ ΚΑΝΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΡΗΜΕΤ ΚΙ ΚΑΝΕΝΑ ΧΟΥΣΜΕΤ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕΙ ΜΠΙΡΙΚΕΤ…ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΑΝ ΚΑΝΑΝΕ ΗΓΕΤΕΣ
  ΚΑΙ ΓΙΝΑΤΕ ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΡΜΑΡΤΩΛΟΙ ΑΛΛΑ ΧΑΖΟΥΛΑΖΟΙ…

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.