ΣΥΡΙΖΑ: Πολιτικός υπόκοσμος! Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μετατραπεί πλέον σε μια «μηχανή» που παράγει πολιτική ΑΛΗΤΕΙΑ…

Του Θύμιου Παπανικολάου
Περιοδικό «ΡΕΣΑΛΤΟ»

Τα «αριστερά» ανδρείκελα μόνο στο χώρο του «πολιτικού υπόκοσμου» μπορεί να τα κατατάξεις πλέον: Από τον αρχηγός τους, τον Τσίπρα, μέχρι τους ποικίλους μικροαπατεώνες και τους «κλώνους» που πολλαπλασιάζονται στο εσωτερικό της…«αριστερής» κυβέρνησης…
Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μετατραπεί πλέον σε μια «μηχανή» που παράγει πολιτική ΑΛΗΤΕΙΑ…
Όλες οι πολιτικές αλητείες του παρελθόντος ωχριούν μπροστά στο χείμαρρο της πολιτικής αλητείας που παράγεται από τη «μηχανή» ΣΥΡΙΖΑ…

Το νέο κρούσμα, μιας αυθάδους πολιτικής αλητείας είναι οι λεγόμενοι «53»…

 

Ψήφισαν και με τα δύο χέρια το 4ο Μνημόνιο, δηλαδή τη χαριστική βολή της Ελλάδας και του λαού της, την ολοκληρωτική μας ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ, και κατόπιν, σαν κοινή αλήτες, μας εμπαίζουν, ζητώντας να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ «αριστερή στροφή»!!!

Ο Τσίπρας βάζει τον ελληνικό λαό στο φέρετρο και υπόσχεται ότι θα τον «βγάλει» από τα Μνημόνια και οι «53» ψηφίζουν το λαό στο «φέρετρο» και ζητούν «αριστερή στροφή»!!!

Είναι ή δεν είναι όλοι αυτοί υπόκοσμος; Ένα φρενοκομείο πολιτικής αλητείας, αλλά και ανοησίας, διότι έχουν την ψευδαίσθηση ότι ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ τον ελληνικό λαό με αυτά τα δόλια, αλήτικα τεχνάσματα του εμπαιγμού του…

Διαβάστε και το παρακάτω σχόλιο, το οποίο πήραμε από δω:
http://www.iskra.gr/53/

Οι ”53” υποκριτές: Μετά την ψήφο στο μνημόνιο ζητούν αριστερή στροφή!

Αναγούλα και ”σιχασιά” προκαλεί κείμενο που απηχεί τις απόψεις των ”53” από τον ιστότοπο commonality.gr και το οποίο δεν πέρασε μια μέρα από την ψήφο που έδωσαν σε ένα κτηνώδες μνημόνιο και οι απίστευτοι υποκριτές, χωρίς καμιά ντροπή και χωρίς καμιά στοιχειώδη τσίπα απέναντι σε ένα λαό που τον συνθλίβουν, ζητάνε οι λεομπαίχτες ‘‘συνολική αριστερή στροφή”!

Ακόμα πιο γελοία και γλοιώδης είναι η στάση της Τασίας Χριστοδουλοπούλου, η οποία με μια κίνηση μεροληψίας και απανθρωπιάς απέναντι σε εκατοντάδες χιλιάδες συνταξιούχους και εργαζόμενους που πλήττονται βάναυσα από το μνημόνιο που ψήφισε, επέλεξε να μην ψηφίσει ένα συγκεκριμένο άρθρο που δίνει την δυνατότητα εύκολων απολύσεων εκπαιδευτικών σε ιδιωτικά σχολεία, με το υποτιμητικό σκεπτικό πως έτσι ήθελε να τιμήσει την μνήμη του συνδικαλιστή στον εν λόγω κλάδο, αδερφού της.

Οι μνήμες και κυρίως οι ζωές εκατοντάδων χιλιάδων εργαζομένων και συνταξιούχων που θυσιάζονται από το μνημόνιο δεν έχουν καμιά αξία.

Μάλλον, ως βαρύτατη προσβολή στη μνήμη του αδερφού της μπορεί να εκληφθεί η πράξη της, διότι ο μακαρίτης ως συνεπής συνδικαλιστής δεν θα μπορούσε να διανοηθεί πως θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ένα τόσο ευτελές επιχείρημα για να τιμήσει την μνήμη οποιουδήποτε, πλήττοντας βάναυσα το σύνολο του ελληνικού λαού!
Τ.Ζ

Διαβάστε και εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=10594

Μια σκέψη σχετικά μέ το “ΣΥΡΙΖΑ: Πολιτικός υπόκοσμος! Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μετατραπεί πλέον σε μια «μηχανή» που παράγει πολιτική ΑΛΗΤΕΙΑ…

 1. ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΑΖΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΩΜΑΤΑ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  http://www.athanasios.thimiopoulos.com

  ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ…ΤΑ ΜΑΖΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΩΜΑΤΑ ΒΓΑΛΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΤΟΧΩΜΑΤΑ ΓΙΝΑΝΕ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΛΙΤΗ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΒΕΛΑΖΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΕΝΟ ΑΡΝΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΑΣ ΤΑ ΟΡΗ.

  ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΖΩΜΑΤΑ ΕΣΥ ΒΡΕ ΠΟΛΙΤΗ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΕΛΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΕΝΑΖΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΠΑΣ ΣΤΟ ΑΛΛΟ.

  ΟΒΡΙΟ….ΜΑΣΟΝΟ…ΤΕΚΤΟΝΟ…ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ…ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΩΡΑ…

  ΕΣΥ ΛΑΕ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΜΜΑΤΩΝ. ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΗΓΩΜΕ ΝΟ ΟΜΩ ΤΙΣ ΡΙΧΝΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ…ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ.

  ΨΗΦΙΖΕΙΣ…ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΗ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ.

  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ…ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ…ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΟΣΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΧΑΒΟΥΖΕΣ.

  ΚΡΑΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΑΓΡΙΟΣ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΣ ΣΚΥΛΟΣ.

  ΚΡΑΤΟΣ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΣΤΑΣΙΑΣ….ΚΑΙ ΑΡΛΟΥΜΠΑΣ…ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΧΑΒΟΥΖΑΣ…ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΟΣΟΥΡΑΣ…ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΙ ΛΥΚΟΙ ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ ΠΟΤΕ ΤΑ ΛΥΚΟΠΟΥΛΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΞΕΝΑ ΑΡΝΑΚΙΑ.

  ΕΙΔΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΣ ΔΡΑΚΟΣ ΚΟΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΙΝΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ…ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.

  ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΞΕΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΥΤΕΙΣ….ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.

  ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ. ΝΑΙ Η ΟΧΙ…

  ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΖΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΚΑΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΡΤΥΠΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ.

  ΓΗΚΕΣ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΠΩΣ ΤΟΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ ΜΙΣΘΟ.

  ΠΩΣ ΤΟΝ ΠΕΡΝΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟΝ ΤΡΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ.

  ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΔΟΜΑΝΤΡΙ.

  ΟΙ ΟΘΩΜΑΝΟΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΦΗΣΑΝ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΚΟΤΣΑΜΠΑ ΣΗΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΤΣΦΛΙΚΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΗΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΗΡΩΣΕ ΜΕ ΔΑΝΕΙΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΟΤΕ ΓΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

  Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΧΕ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ….

  Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ 1996 ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΦΥΓΕ
  ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ.

  ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟ 1919 ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΧΑΝΕ ΤΑ ΠΟΝΤΙΑΚΑ ΜΕΡΗ ΟΠΩΣ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΚΟΡΔΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ.

  Ο ΠΟΝΤΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΑΞΕΡΤΗΤΟ.

  ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΠΙΣΩ ΑΛΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.

  ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥ ΔΙΑΙΡΕΙΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΧΩΣΕΙ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΣΑΝ ΤΑ ΓΚΑΒΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟΝ ΤΗΣ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗΣ ΧΟΛΕΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΟΥΚΛΑΣ ΣΑΠΙΣΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΟΜΕΝΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ…

  ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΑΛ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ.

  ΑΝΤΕ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. ΣΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΤΑ ΜΕΡΗ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΕΝΑ ΚΑΠΟΤΕ ΞΕΝΗΤΕΜΕΝΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΠΠΟΥΣ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΤΟΠΙΑ ΠΕΤΑΓΜΕΝΟΣ ΝΑ ΓΥΡΝΩ ΣΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΝΑ ΜΟΥΛΟΥΜΟΥΤΩ ΝΑ ΔΑΚΡΥΖΩ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑΡΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΥΖΩ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΜΕΡΗ….ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ ΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ…ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ….ΠΟΥΛΑΚΙ ΞΕΝΟ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟ ΠΟΥΛΙ ΧΑΜΕΝΟ ΠΟΥ ΝΑ ΣΤΑΘΩ…ΠΟΥ Ν ΑΚΟΥΜΠΙΣΩ ΝΑ ΞΕΝΥΧΤΗΣΩ ΣΕ ΞΕΝΟ ΔΑΣΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΩ.

  ΦΥΣΙΚΑ Η ΠΑΠΠΟΥΣ Η ΝΑΤΣΙΟΥΣ ΧΑΖΕΙΨΕΙ ΛΕΝ ΜΕΙΡΙΚΑ ΧΑΙΒΑΝΙΑ ΠΟΥ ΓΥΡΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑΡΜΑΝΙΑ ΣΑΝ ΤΑ ΖΟΥΖΛΑ ΤΑ ΓΚΑΒΑ…ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΝ ΣΝΚΑΡΔΙΑΤΣ ΗΣΘΗΜΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ…ΑΛΛΑ ΚΙ ΗΛΛΗΝΙΚΑ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ. Ο ΚΑΚΟΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΚΟΜΑ.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.