7 Συντάξεις 4ου Μνημονίου για καύσιμα το νέο σκάφος του απατεώνα*άτιμου* προδότη* Πάνου Καμμένου.

γράφει ο : ΑΝΤΙ 300

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

7 Συντάξεις 4ου Μνημονίου για καύσιμα το νέο σκάφος του απατεώνα*άτιμου* προδότη* Πάνου Καμμένου. https://www.scribd.com/document/348986093
[φωτο]
Γράφει ο Μανώλης Χατζησάββας πρ. Πράκτορας Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, κάνοντας χρήση τις πηγές πληροφοριών από την Ελλάδα, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, τις ΗΠΑ, Τουρκία και αλλού…. που μέχρι «χθες» λαμβάναν στην ΕΥΠ του Δραβίλλα και του Ρουμπάτη της EurActiv με τους Τούρκους Σπόνσορες και τον «φιλάνθρωπο» ΣΟΡΟ, για να σπεκουλάρουν οι αρμόδιοι…της Κυβέρνησης. Για το καλό της πατρίδας μας ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ μιας και δεν έχει άλλη δράση για εσάς από τον μέχρι χθες μυστικό πράκτορα σας ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ διότι όπως αποδείξατε είσαστε ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

 

7 Συνταξιούχοι δεν θα πρέπει να φάνε ένα μήνα για τον Πάνο Καμμένο, εάν αγόραζαν τα καύσιμα του ΥΠΟΥΡΓΟΥ. Και αυτό διότι τόσα ευρώ σε βενζίνα θέλει το νέο σκάφος του απατεώνα* άτιμου* και προδότη* υπουργού ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ. (Για κάθε αστερίσκο παρακάτω τα στοιχεία.)

7 ολόκληρες Συντάξεις των Ελλήνων «τρώει» σε βενζίνα το νέο σκάφος του Πάνου Καμμένου, για κάνει βόλτα το Σαββατοκύριακο στον Αργοσαρωνικό, και για να φάει τους αστακούς του, ή τα «sushi» του σε νησί του Αιγαίου που «βιάζει» καθημερινά ο Σουλτάνος, όταν δεν τους χορεύει τσιφτετέλια στην Αττάλεια.  

[φωτο]

Το νέο πολυτελέστατο σκάφος του ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ «JULESTOO» διαθέτει ντεπόζιτο 1.211 Λίτρων, το οποίο για να γεμίσει ο Υπουργός Πάνος Καμμένος με καύσιμο, συγκεκριμένα Βενζίνα πληρώνει 2.120 Ευρώ, όσο δηλαδή 7 Μνημονικές Συντάξεις.

ΣΗΜ.: Οι πληροφορίες του σκάφος του Πάνου Καμμένου είναι με βάση τα χαρακτηριστικά του κατασκευαστή είναι Standard Fuel Capacity: 320 gal.]

Το νέο σκάφος του Υπουργού Άμυνας Παναγιώτη (Πάνου) Καμμένου είναι του αμερικανικού ναυπηγείου Grady White μοντέλο Freedom 375 και διαθέτει 3 τεράστιές εξωλέμβιες μηχανές τύπου F350’s 5.3L V8

 [φωτο]

Το νέο σκάφος του φέρει το όνομα «JULESTOO»   και κόστισε περίπου  750.000 Δολάρια Αμερικής.

Μόνο που δεν έχει γίνει γνωστό πως αγοράστηκε το σκάφος του Υπουργού. Από ποιόν τραπεζικό λογαριασμό εκταμιεύθηκαν τα 750.000 Δολάρια για να αγοραστεί το σκάφος;

Μέχρι σήμερα κανένα λαμόγιο Εισαγγελέας σαν αυτά της «Διαφθοράς» με τα φαγωμένα CD δεν έχει ασχοληθεί με την υπόθεση. https://www.scribd.com/document/343628836

(ΣΗΜ.: στο ποσό των 750.000 Δολαρίων Αμερικής για την αγορά του δεν συμπεριλαμβάνεται το κόστος μεταφοράς τους σκάφους από την Αμερική στην Ελλάδα).

Το νέο πολυτελέστατο σκάφος του ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ «JULESTOO» διαθέτει ντεπόζιτο 1.211 Λίτρων, το οποίο για να γεμίσει ς με καύσιμο, συγκεκριμένα Βενζίνα πληρώνει 2.120 Ευρώ ο Υπουργός Πάνος Καμμένος…!!!

ΣΗΜ.: Οι πληροφορίες του σκάφος του Πάνου Καμμένου είναι με βάση τα χαρακτηριστικά του κατασκευαστή είναι Standard Fuel Capacity: 320 gal.]

ΟΠΟΤΕ Ερωτάτε ο «αντιμνημονιακός με αποδείξεις Απατεώνας*-Άτιμος* και Προδότης* υπουργός Πάνος Καμμένος, μαζί και οι «αδιάφθοροι» Εισαγγελείς και τα λαμόγια του ΣΔΟΕ, τα εξής:

 1. Έχει παραστατικά-αποδείξεις για τις αγορές καυσίμων που έχει κάνει μέχρι σήμερα για το σκάφος του ο Υπουργός;

 2. Σε ποιο όνομα έχουν εκδοθεί τα παραστατικά-αποδείξεις για τις αγορές καυσίμων;

 3. Διαθέτει ΑΔΕΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ στην χώρα το σκάφος του ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ;

 4. Εάν Ναι, από ποια υπηρεσία;

 5. Τι σημαία φέρει το σκάφος του ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ;

 6. Ποιος είναι ο Λιμένας, και ποιος ο αριθμός Νηολογίου του σκάφους;

Όλα αυτά διότι δεν διάκρινα και πολλά στοιχεία στο σκάφος…                  

ούτε καν σημαία δεν φέρει το σκάφος του Υπουργού πλην μίας μικρής σε μέγεθος ξεσκισμένη Ελληνική Σημαία σαν κουρέλι στην κεραία του (ασυρμάτου) VHF συνήθως θέση για επισκέπτη-ξένο σκάφος στην χώρα μας.

Ολα τα άλλα στοιχεία του σκάφους κατά παράβαση Διεθνή και Ελληνικό νόμο τα έχει επιμελώς καλυμμένα ο Υπουργός.

[φωτο]

 1. Σε ποια μαρίνα κάνει μόνιμο ελλιμενισμό στο σκάφος του ο υπουργός Πάνος Καμμένος;

 2. Πόσα πληρώνει και ποιος για το κόστος ελλιμενισμού;

 3. Διαθέτει ΔΕΚΠΑ;

 4. Εάν Ναι, πως το έχει προμηθευτεί; ΝΟΜΙΜΑ; Με τι έγγραφα Εθνικότητας σκάφους έχει προμηθευτεί ΔΕΚΠΑ;

 5. Το Τελωνείο έχει ελέγξει την καταβολή του ΦΠΑ) στην (πραγματική) αξία αγοράς (εκτελωνισμό) ή μήπως έχει μεριμνήσει κανένας υπουργός Οικονομικών για τίποτα Τελωνειακές διευκολύνσεις;

 6. Δηλώνει απόπλου και κατάπλου για τα ταξίδια που κάνει; Αλλιώς τα ταξίδια του Πάνου Καμμένου γίνονται παράνομα, δηλαδή τα κάνει στην μαύρη; Μάλιστα σε κάποια από αυτά τα ταξίδια μαζί ήταν και ο άλλος απατεώνας* ο Αλέξης Τσίπρας, Πρωθυπουργός της Ελλάδας.

 7. Το σκάφος του Υπουργού είναι ασφαλισμένο;

 8. Μέχρι ποιο ποσό είναι Ασφαλισμένο το σκάφος; 

 9. Ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του Ασφαλιστηρίου Συμβολαίου;

 10. Ποιος πληρώνει την ασφάλεια και πού και ποιόν τραπεζικό λογαριασμό χρησιμοποιούν;

 11. Γιατί δεν το έχει δηλωμένο στο Πόθεν Εσχες ο Υπουργός Πάνος Καμμένος; (Διότι όπως και να έχει η χρήση είναι Φορολογητέα Αξία, όπως ήταν και στο άλλο το κρυμμένο σκάφος  Iliatoras of London, ναυπηγείου Ferreti, μήκους 17,19 μέτρα, που ανήκει στην offshore εταιρεία Cass Corporation Limited, η οποία φέρεται να έχει την έδρα της στην οδό Hill 7, στην περιοχή Douglas της Νήσου Μαν.

 12. Μήπως ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ το έχει δηλωμένο σε καμιά εταιρεία αλλοδαπή σαν αυτή του Παναμά με τα κλεμμένα του συγχωρεμένου πατέρα του;

 13. Εάν είναι αλλοδαπή εταιρεία, τότε ποιος την εκπροσωπεί;

 14. Έχει δώσει πληρεξούσιο για να το διαχειρίζεται κάποιος, να το χειρίζεται, χρησιμοποιεί, συντηρεί και εκπροσωπεύει η εταιρεία; 

 15. Και εάν Ναι ποιο είναι το άτομο αυτό; Το δηλώνει στην Εφορία αυτός;

Οσο για τους χαρακτηρισμούς που αποδίδω στον Υπουργό Άμυνας Παναγιώτη (Πάνο) Καμμένο, εδώ ένα ενδεικτικό δείγμα των αποδείξεων:

[φωτο]

Μαζί και ένα πλήθος από πληροφορίες ενδεικτικά με το ποιος είναι ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ και γιατί τον αποκαλώ εγώ ο Μανώλης Χατζησάββας πρ. Πράκτορας Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών.

[φωτο]

Απατεώνας*      https://www.scribd.com/doc/313897329

https://www.scribd.com/doc/315545492

https://www.scribd.com/document/318838126

https://www.scribd.com/doc/312096977

https://www.scribd.com/document/337452939

https://www.scribd.com/doc/308142423

Άτιμος*                https://www.scribd.com/document/341082136

Προδότης*         https://www.scribd.com/document/340722733

https://www.scribd.com/document/334847861

https://www.scribd.com/document/321436955

https://www.scribd.com/doc/310526950

https://www.scribd.com/doc/315143194

2017-05-19 19:57 GMT+02:00 ΑΝΤΙ300 <allaboutscandals@gmail.com>:

Μόνο ο Θεός γνωρίζει το μέγεθος της κλοπής και της προδοσίας. https://www.scribd.com/document/348865695

Έλληνες, με αφορμή το αποικιοκρατικό σχέδιο ξένων δυνάμεων σε συνεργασία με «ελληνες» Γερμανοτσολιάδες και φίλους και κουμπάρους-γιουσουφάκια, στην υλοποίηση του 4ο «Μνημονίου» που υποδουλώνει την πατρίδα μας, με κεφαλικούς φόρους που επιβάλουν δια της βίας στην χώρα μας οι συμμορίτες Τσίπρας και Καμμένος.

Τον ευτελισμό του ΕΛΛΗΝΑ, προδίδοντας τον με τον πιο αισχρό τρόπο, με την συνέχιση του προδοτικού «ΕΡΓΟΥ» όλων τους, «παλαιών και νέων» προδοτών, που αντικατέστησαν οι Καραμανλήδες, οι Παπανδρέου, οι Σαμαράδες-Βενιζέλοι και τους κολαούζους ημεδαπούς και αλλοδαπούς συνεργάτες τους.

Θα σας παρουσιάσω μία σειρά από ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ που αποδεικνύουν την άνευ προηγουμένου μεγέθους ΚΛΟΠΗΣ και ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ σε βάρος όλων εμάς των ΕΛΛΗΝΩΝ.

Τα ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ που θα αποκαλύψω να τα κρατήσετε, όταν θα έρθει η ώρα που θα δικάζονται ΛΑΙΚΑ στις πλατείες όλοι τους, να τους τα τρίψετε στην μούρη, πριν τις κρεμάλες.

Μαζί με όλους αυτούς θα δικαστούν και οι ΔΙΚΑΣΤΕΣ που φέρουν το μεγαλύτερο μέρος ευθύνης για το κακό των ΕΛΛΗΝΩΝ, έχουν απολέσει προπολού την εμπιστοσύνη των Ελλήνων, και όπως κατ’ επανάληψη έχω υποστηρίξει και μπορώ να αποδείξω με στοιχεία είναι διεφθαρμένοι μέχρι το κόκκαλο, και όσοι δεν είναι, με την απαθέστατη στάση τους έχουν γίνει ένα με τα σκατά.                                                           

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ

Ανέκαθεν Εισαγγελείς και Δικαστές ήταν υπάκουα ανθρωπάκια – Φιλιππινέζες στα «αφεντικά» τους. Σήμερα το κακό έχει παραγίνει, και δεν είναι πιά εξαίρεσή, διότι σε καθημερινή βάση όλοι αυτοί οι σάτυροι της δημόσιας ζωής, εγκληματίες-τρομοκράτες καταφέρονται κατά της Ελλάδος και των Ελλήνων, εφαρμόζοντας a΄le carte το Νόμο του Κράτους, παρέχουν «υπηρεσίες» προστασίας, σε βάρος όλων εμάς των ΕΛΛΗΝΩΝ.

Από την μέχρι σήμερα εμπειρία ζωής που έχει ο καθένας από εμάς, μπορεί πολύ εύκολα να πει ότι και αυτή η κυβέρνηση απώλεσε τη δεδηλωμένη. Ειδικότερα, όσο αφορά τους σημερινούς κυβερνήτες της χώρας μας, αυτοί που κατέχουν την εξουσία δια της βίας, κάθε ενέργεια τους είναι παράνομη διότι η κατοχή της εξουσίας τους ήταν προϊόν ΑΠΑΤΗΣ-ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΜΑΣ.

Οι δε Δικαστές και Εισαγγελείς έχουν γίνει τρομοκράτες, προσβάλουν σφόδρα το λειτούργημα και το Συνταγματικό τους καθήκον, τα παραδείγματα αμέτρητα, όσες και οι «Βιβλιοθήκες» τύπου Βγενόπουλου.

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ εξυπηρετούν τα συμφέροντα που κρύβονται πίσω από ένα εικονικά δημιουργημένο χρέος σε βάρος όλων των Ελλήνων και της πατρίδας μας, το οποίο είναι παράνομο, απεχθές και επονείδιστο. ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΥΣΕΙ ΤΟ “ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ”, το οποίο ως ΕΛΛΗΝΕΣ όλοι μας έχουμε την ιερή υποχρέωση να προστατεύσουμε από τους σφετεριστές της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή.

ΣΗΜ.: Oσοι, έως σήμερα έχουν συμμετάσχει ενεργώς στις λεηλασίες των Οικογενειών μας, θα έχουν μέλλον μαζί μας, θα είναι δυσοίωνο.

 ‘Εχουμε το δικαίωμα και την ιερή υποχρέωση να αντισταθούμε με κάθε μέσο εναντίον τους. Φυσικά αυτό επαφίεται στον πατριωτισμό όλων εμάς των Ελλήνων, κατά το ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ‘Άρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

Ακολουθούν τα ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ που αποδεικνύουν το μπάχαλο, και την άνευ προηγουμένου μεγέθους ΚΛΟΠΗΣ και ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ σε βάρος όλων εμάς των ΕΛΛΗΝΩΝ και της χώρας μας, που ονόμασαν οι κλέφτες διαχειριστική «τάξη» παρότι ιδιόχειρες καταστάσεις στην Γενική Διεύθυνση Θησαυροφυλακίου του Υπουργείου Οικονομικών από το «μαγαζί γωνία» την Τράπεζα της Ελλάδος όπου 10 και πλέον χρόνια μετά δεν γνώριζαν την τύφλα τους, ποιος είχε, τι, πού.

Ακριβώς όπως και σημερινό ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ της «τάξης» που έβαλαν οι κλέφτες με την νέα αύξηση του (και ας μας λένε ότι είναι μόνο 326.500.000.000 ΕΥΡΩ σήμερα). Μας κοροϊδεύουνε, λένε ψέματα για ακόμα μία φορά, και αυτό διότι ούτε οι ίδιοι γνωρίζουν ποιο είναι το δημόσιο χρέος μας.

ΣΗΜ.: ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ 500.000.000 ΕΥΡΩ SWAP της BPB Baribasπληρώθηκαν; πως πληρώθηκαν; Πότε πληρώθηκαν και με τι χρήματα; https://www.scribd.com/document/342375215


από: ΑΝΤΙ300<allaboutscandals@gmail.com>

5 σκέψεις σχετικά με το “7 Συντάξεις 4ου Μνημονίου για καύσιμα το νέο σκάφος του απατεώνα*άτιμου* προδότη* Πάνου Καμμένου.

 1. ΨΕΥΤΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.

  ΨΕΥΤΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ. https://www.scribd.com/document/349018324
  Νέα Απόρρητα Έγγραφα – αποδείξεις που αξίζει να κρατήσετε, διότι θα χρειαστούν.
  Γράφει ο Μανώλης Χατζησάββας πρ. Πράκτορας Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, κάνοντας χρήση τις πηγές πληροφοριών από την Ελλάδα, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, τις ΗΠΑ, Τουρκία και αλλού…. που μέχρι «χθες» λαμβάναν στην ΕΥΠ του Δραβίλλα και του Ρουμπάτη της EurActiv με τους Τούρκους Σπόνσορες και τον «φιλάνθρωπο» ΣΟΡΟ, για να σπεκουλάρουν οι αρμόδιοι…της Κυβέρνησης. Για το καλό της πατρίδας μας ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ μιας και δεν έχει άλλη δράση για εσάς από τον μέχρι χθες μυστικό πράκτορα σας ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ διότι όπως αποδείξατε είσαστε ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
  Όποιος μπορεί να πει κάτι διαφορετικό
  «ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα»
  Έλληνες, με αφορμή την εφαρμογή του αποικιοκρατικού σχεδίου των ξένων επικυρίαρχων, σε συνεργασία με «Έλληνες», «γερμανοτσολιάδες», «φίλους» και «κουμπάρους», φτάσαμε στην υλοποίηση του 4ου «Μνημονίου», το οποίο υποδουλώνει την πατρίδα μας, με κεφαλικούς φόρους που επιβάλουν δια της βίας οι «συμμορίτες» του Μαξίμου, σας παραθέτω Ν Ε Α Απόρρητα Έγγραφα.
  [φωτο]
  Πρόκειται για Ν Ε Α Απόρρητα Έγγραφα με επικοινωνίες, αποκαλύπτουν Συμφωνία ειδικού ΔΑΝΕΙΟΥ 300 εκ. ευρώ από Γερμανική ΤΡΑΠΕΖΑ προς το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ με εγγύηση Ομόλογα Δημοσίου που θα έπρεπε να είχαν συμπεριληφθεί στο PSI. Εξού και ο χαρακτήρα του Δανείου «Schuldscheine» διότι αυτού του τύπου ΔΑΝΕΙΑ δεν είναι «listed» και δεν παρακολουθούνται από τους Οργανισμούς όπως Bloomberg, Reuters κλπ.
  [φωτο]
  Το αξιοσημείωτο, πέρα από το γεγονός της επιλογής τύπου ΔΑΝΕΙΟΥ που δεν είναι δηλωμένο στις διεθνείς χρηματαγορές ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η «ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ» των 300 εκ. ευρώ μέσα από εκχωρήσεις με διορθωμένες ημερομηνίες, σε αρχεία που τα είχαν προπαρασκευασμένα, όπως αποδεικνύεται από τα ΕΓΓΡΑΦΑ.
  (Προφανώς αυτό να έγινε για να διασφαλιστούν «νομικά» στον χρόνο οι εκχωρήσεις, καθότι είναι εποχή του ληστρικού PSI για τα Ασφαλιστικά Ταμεία και τους Έλληνες νοικοκύρηδες Ομολογιούχους, και των Γερμανών δεν θα έπρεπε αν κουρευτούν…Ακριβώς όπως έχουν κάνει και σε άλλες πολλές περιπτώσεις, αντί να προασπιστούν ΝΟΜΙΜΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ οι Γερμανοτσολιάδες παρανομώντας προστάτευσαν τους Γερμανούς ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ δίνοντας τους «ασυλία»).
  είναι το γεγονός ότι το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ για το Δάνειο των 300 εκ ευρώ ΕΧΕΙ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ στο Γερμανικό Αστικό ΔΙΚΑΙΟ.
  [φωτο]
  ΤΑ Ν Ε Α Απόρρητα Έγγραφα
  Αποδεικνύουν το μέγεθος της ΨΕΥΤΙΑΣ, της Κλοπής και της Προδοσίας εις βάρος όλων μας. Εις βάρος του Ελληνικού Λαού. Εις βάρος της Ελληνικής Οικογένειας. Εις βάρος της Ελλάδος.
  Αυτή τη Κλοπή και Προδοσία, οι ίδιοι απατεώνες την αποκαλούν διαχειριστική «τάξη», παρότι «μαγείρεμα», κοινώς απόκρυψη και συγκάλυψη του εγκλήματος, της ΜΕΓΑΛΗΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, και της υποδούλωσης της.
  Τα έγγραφα αυτά να τα κρατήσετε, ώστε όταν έρθει η ώρα που θα δικάζονται από το Λαό στα Λαϊκά Δικαστήρια στις πλατείες, να τους τα τρίψετε στις μούρες, πριν πάρουν το δρόμο για τη «Βαστίλη» αλλιώς Γουδί όπως το λένε τα «συντρόφια» κρεμάλες τις λέω εγώ για να μην υπάρχουν παρερμηνεύσεις.
  Μαζί με όλους τους πολιτικούς, θα πρέπει να δικαστούν και οι Δικαστές, οι οποίοι φέρουν σήμερα το μεγαλύτερο μέρος ευθύνης για το κακό που συντελείται στη πατρίδα μας. Έχουν απολέσει προ πολλού την εμπιστοσύνη του Λαού. Άλλωστε κατ’ επανάληψη έχω υποστηρίξει και μπορώ να αποδείξω, ανά πάσα στιγμή, με πλείστα στοιχεία, ότι είναι διεφθαρμένοι μέχρι το κόκκαλο, ενώ όσοι «τυγχάνει» και δεν είναι, με την απαθέστατη στάση τους, έχουν γίνει ένα με τους άλλους, τα σκατά.
  ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ. Ανέκαθεν Εισαγγελείς και Δικαστές ήταν υπάκουα ανθρωπάκια – «Φιλιππινέζες» των «αφεντικών» τους. Σήμερα το κακό έχει παραγίνει, και δεν είναι πια εξαίρεση, διότι σε καθημερινή βάση όλοι αυτοί οι «σάτυροι της δημόσιας ζωής», ως εγκληματίες-τρομοκράτες, καταφέρονται κατά της χώρας και του Λαού της, εφαρμόζοντας a΄ la carte το Νόμο του Κράτους, ενώ παρέχουν «υπηρεσίες» προστασίας, εις βάρος όλων μας.
  Από την μέχρι σήμερα εμπειρία ζωής που έχει ο καθένας από εμάς, μπορεί πολύ εύκολα να αποφανθεί, ότι και αυτή η κυβέρνηση απώλεσε τη δεδηλωμένη. Ειδικότερα, όσον αφορά τους σημερινούς κυβερνώντες, που κατέχουν την εξουσία δια της βίας, κάθε ενέργεια τους είναι παράνομη, διότι η κατοχή της εξουσίας τους είναι προϊόν Απάτης και Εξαπάτησης του εκλογικού σώματος.
  Το δε δικαστικό σώμα έχει μεταλλαχθεί σε τρομοκράτη, παραβιάζοντας τον όρκο του και προσβάλλοντας σφόδρα το λειτούργημα και το συνταγματικό του καθήκον. Αμέτρητα τα παραδείγματα… όσες και οι «Βιβλιοθήκες» τύπου Βγενόπουλου.
  Όλος αυτός ο μηχανισμός εξυπηρετεί τα συμφέροντα που κρύβονται πίσω από ένα εικονικά δημιουργημένο χρέος, εις βάρος όλων των Ελλήνων και της χώρας, το οποίο είναι παράνομο, απεχθές και επονείδιστο. Στην ουσία Όλοι τους είναι Πραξικοπηματίες. Έχουν καταλύσει το Σύνταγμα της Ελλάδας, το οποίο, αν θέλουμε να λεγόμαστε Έλληνες, έχουμε την ιερή υποχρέωση να προστατεύσουμε από τους σφετεριστές της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή.
  Όσοι από αυτούς, έχουν συμμετάσχει και συμμετέχουν ενεργώς στη λεηλασία της Ελληνικής Οικογένειας, το μέλλον τους προβλέπεται δυσοίωνο.
  ΕΛΛΗΝΕΣ Έχουμε το δικαίωμα και την ιερή υποχρέωση να αντισταθούμε με κάθε μέσο εναντίον τους. Φυσικά, αυτό επαφίεται στον πατριωτισμό του Έλληνα πολίτη, σύμφωνα με το Σύνταγμα της Ελλάδος, Άρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη).
  Ακολουθούν τα Ν Ε Α ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ
  [9 φωτο]
  ΘΑ ακολουθήσουν πολλά παρόμοια…να τα κρατήσετε, θα χρειαστούν!!!

  2017-05-21 12:16 GMT+02:00 ΑΝΤΙ300 allaboutscandals@gmail.com:
  7 Συντάξεις 4ου Μνημονίου για καύσιμα το νέο σκάφος του απατεώναάτιμου προδότη* Πάνου Καμμένου. https://www.scribd.com/document/348986093
  [φωτο]
  Γράφει ο Μανώλης Χατζησάββας πρ. Πράκτορας Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, κάνοντας χρήση τις πηγές πληροφοριών από την Ελλάδα, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, τις ΗΠΑ, Τουρκία και αλλού…. που μέχρι «χθες» λαμβάναν στην ΕΥΠ του Δραβίλλα και του Ρουμπάτη της EurActiv με τους Τούρκους Σπόνσορες και τον «φιλάνθρωπο» ΣΟΡΟ, για να σπεκουλάρουν οι αρμόδιοι…της Κυβέρνησης. Για το καλό της πατρίδας μας ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ μιας και δεν έχει άλλη δράση για εσάς από τον μέχρι χθες μυστικό πράκτορα σας ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ διότι όπως αποδείξατε είσαστε ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

  7 Συνταξιούχοι δεν θα πρέπει να φάνε ένα μήνα για τον Πάνο Καμμένο, εάν αγόραζαν τα καύσιμα του ΥΠΟΥΡΓΟΥ. Και αυτό διότι τόσα ευρώ σε βενζίνα θέλει το νέο σκάφος του απατεώνα* άτιμου* και προδότη* υπουργού ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ. (Για κάθε αστερίσκο παρακάτω τα στοιχεία.)
  7 ολόκληρες Συντάξεις των Ελλήνων «τρώει» σε βενζίνα το νέο σκάφος του Πάνου Καμμένου, για κάνει βόλτα το Σαββατοκύριακο στον Αργοσαρωνικό, και για να φάει τους αστακούς του, ή τα «sushi» του σε νησί του Αιγαίου που «βιάζει» καθημερινά ο Σουλτάνος, όταν δεν τους χορεύει τσιφτετέλια στην Αττάλεια.
  [φωτο]
  Το νέο πολυτελέστατο σκάφος του ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ «JULESTOO» διαθέτει ντεπόζιτο 1.211 Λίτρων, το οποίο για να γεμίσει ο Υπουργός Πάνος Καμμένος με καύσιμο, συγκεκριμένα Βενζίνα πληρώνει 2.120 Ευρώ, όσο δηλαδή 7 Μνημονικές Συντάξεις.
  ΣΗΜ.: Οι πληροφορίες του σκάφος του Πάνου Καμμένου είναι με βάση τα χαρακτηριστικά του κατασκευαστή είναι Standard Fuel Capacity: 320 gal.]
  Το νέο σκάφος του Υπουργού Άμυνας Παναγιώτη (Πάνου) Καμμένου είναι του αμερικανικού ναυπηγείου Grady White μοντέλο Freedom 375 και διαθέτει 3 τεράστιές εξωλέμβιες μηχανές τύπου F350’s 5.3L V8
  [φωτο]
  Το νέο σκάφος του φέρει το όνομα «JULESTOO» και κόστισε περίπου 750.000 Δολάρια Αμερικής.
  Μόνο που δεν έχει γίνει γνωστό πως αγοράστηκε το σκάφος του Υπουργού. Από ποιόν τραπεζικό λογαριασμό εκταμιεύθηκαν τα 750.000 Δολάρια για να αγοραστεί το σκάφος;
  Μέχρι σήμερα κανένα λαμόγιο Εισαγγελέας σαν αυτά της «Διαφθοράς» με τα φαγωμένα CD δεν έχει ασχοληθεί με την υπόθεση. https://www.scribd.com/document/343628836
  (ΣΗΜ.: στο ποσό των 750.000 Δολαρίων Αμερικής για την αγορά του δεν συμπεριλαμβάνεται το κόστος μεταφοράς τους σκάφους από την Αμερική στην Ελλάδα).

  Το νέο πολυτελέστατο σκάφος του ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ «JULESTOO» διαθέτει ντεπόζιτο 1.211 Λίτρων, το οποίο για να γεμίσει ς με καύσιμο, συγκεκριμένα Βενζίνα πληρώνει 2.120 Ευρώ ο Υπουργός Πάνος Καμμένος…!!!
  ΣΗΜ.: Οι πληροφορίες του σκάφος του Πάνου Καμμένου είναι με βάση τα χαρακτηριστικά του κατασκευαστή είναι Standard Fuel Capacity: 320 gal.]
  ΟΠΟΤΕ Ερωτάτε ο «αντιμνημονιακός με αποδείξεις Απατεώνας-Άτιμος και Προδότης* υπουργός Πάνος Καμμένος, μαζί και οι «αδιάφθοροι» Εισαγγελείς και τα λαμόγια του ΣΔΟΕ, τα εξής:
  1. Έχει παραστατικά-αποδείξεις για τις αγορές καυσίμων που έχει κάνει μέχρι σήμερα για το σκάφος του ο Υπουργός;
  2. Σε ποιο όνομα έχουν εκδοθεί τα παραστατικά-αποδείξεις για τις αγορές καυσίμων;
  3. Διαθέτει ΑΔΕΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ στην χώρα το σκάφος του ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ;
  4. Εάν Ναι, από ποια υπηρεσία;
  5. Τι σημαία φέρει το σκάφος του ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ;
  6. Ποιος είναι ο Λιμένας, και ποιος ο αριθμός Νηολογίου του σκάφους;
  Όλα αυτά διότι δεν διάκρινα και πολλά στοιχεία στο σκάφος…
  ούτε καν σημαία δεν φέρει το σκάφος του Υπουργού πλην μίας μικρής σε μέγεθος ξεσκισμένη Ελληνική Σημαία σαν κουρέλι στην κεραία του (ασυρμάτου) VHF συνήθως θέση για επισκέπτη-ξένο σκάφος στην χώρα μας.
  Ολα τα άλλα στοιχεία του σκάφους κατά παράβαση Διεθνή και Ελληνικό νόμο τα έχει επιμελώς καλυμμένα ο Υπουργός.
  [φωτο]
  7. Σε ποια μαρίνα κάνει μόνιμο ελλιμενισμό στο σκάφος του ο υπουργός Πάνος Καμμένος;
  8. Πόσα πληρώνει και ποιος για το κόστος ελλιμενισμού;
  9. Διαθέτει ΔΕΚΠΑ;
  10. Εάν Ναι, πως το έχει προμηθευτεί; ΝΟΜΙΜΑ; Με τι έγγραφα Εθνικότητας σκάφους έχει προμηθευτεί ΔΕΚΠΑ;
  11. Το Τελωνείο έχει ελέγξει την καταβολή του ΦΠΑ) στην (πραγματική) αξία αγοράς (εκτελωνισμό) ή μήπως έχει μεριμνήσει κανένας υπουργός Οικονομικών για τίποτα Τελωνειακές διευκολύνσεις;
  12. Δηλώνει απόπλου και κατάπλου για τα ταξίδια που κάνει; Αλλιώς τα ταξίδια του Πάνου Καμμένου γίνονται παράνομα, δηλαδή τα κάνει στην μαύρη; Μάλιστα σε κάποια από αυτά τα ταξίδια μαζί ήταν και ο άλλος απατεώνας* ο Αλέξης Τσίπρας, Πρωθυπουργός της Ελλάδας.
  13. Το σκάφος του Υπουργού είναι ασφαλισμένο;
  14. Μέχρι ποιο ποσό είναι Ασφαλισμένο το σκάφος;
  15. Ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του Ασφαλιστηρίου Συμβολαίου;
  16. Ποιος πληρώνει την ασφάλεια και πού και ποιόν τραπεζικό λογαριασμό χρησιμοποιούν;
  17. Γιατί δεν το έχει δηλωμένο στο Πόθεν Εσχες ο Υπουργός Πάνος Καμμένος; (Διότι όπως και να έχει η χρήση είναι Φορολογητέα Αξία, όπως ήταν και στο άλλο το κρυμμένο σκάφος Iliatoras of London, ναυπηγείου Ferreti, μήκους 17,19 μέτρα, που ανήκει στην offshore εταιρεία Cass Corporation Limited, η οποία φέρεται να έχει την έδρα της στην οδό Hill 7, στην περιοχή Douglas της Νήσου Μαν.
  18. Μήπως ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ το έχει δηλωμένο σε καμιά εταιρεία αλλοδαπή σαν αυτή του Παναμά με τα κλεμμένα του συγχωρεμένου πατέρα του;
  19. Εάν είναι αλλοδαπή εταιρεία, τότε ποιος την εκπροσωπεί;
  20. Έχει δώσει πληρεξούσιο για να το διαχειρίζεται κάποιος, να το χειρίζεται, χρησιμοποιεί, συντηρεί και εκπροσωπεύει η εταιρεία;
  21. Και εάν Ναι ποιο είναι το άτομο αυτό; Το δηλώνει στην Εφορία αυτός;

  Οσο για τους χαρακτηρισμούς που αποδίδω στον Υπουργό Άμυνας Παναγιώτη (Πάνο) Καμμένο, εδώ ένα ενδεικτικό δείγμα των αποδείξεων:
  [φωτο]
  Μαζί και ένα πλήθος από πληροφορίες ενδεικτικά με το ποιος είναι ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ και γιατί τον αποκαλώ εγώ ο Μανώλης Χατζησάββας πρ. Πράκτορας Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών.
  [φωτο]
  Απατεώνας* https://www.scribd.com/doc/313897329
  https://www.scribd.com/doc/315545492
  https://www.scribd.com/document/318838126
  https://www.scribd.com/doc/312096977
  https://www.scribd.com/document/337452939
  https://www.scribd.com/doc/308142423
  Άτιμος* https://www.scribd.com/document/341082136
  Προδότης* https://www.scribd.com/document/340722733
  https://www.scribd.com/document/334847861
  https://www.scribd.com/document/321436955
  https://www.scribd.com/doc/310526950
  https://www.scribd.com/doc/315143194

  2017-05-19 19:57 GMT+02:00 ΑΝΤΙ300 allaboutscandals@gmail.com:

  Μόνο ο Θεός γνωρίζει το μέγεθος της κλοπής και της προδοσίας. https://www.scribd.com/document/348865695

  Έλληνες, με αφορμή το αποικιοκρατικό σχέδιο ξένων δυνάμεων σε συνεργασία με «ελληνες» Γερμανοτσολιάδες και φίλους και κουμπάρους-γιουσουφάκια, στην υλοποίηση του 4ο «Μνημονίου» που υποδουλώνει την πατρίδα μας, με κεφαλικούς φόρους που επιβάλουν δια της βίας στην χώρα μας οι συμμορίτες Τσίπρας και Καμμένος.
  Τον ευτελισμό του ΕΛΛΗΝΑ, προδίδοντας τον με τον πιο αισχρό τρόπο, με την συνέχιση του προδοτικού «ΕΡΓΟΥ» όλων τους, «παλαιών και νέων» προδοτών, που αντικατέστησαν οι Καραμανλήδες, οι Παπανδρέου, οι Σαμαράδες-Βενιζέλοι και τους κολαούζους ημεδαπούς και αλλοδαπούς συνεργάτες τους.
  Θα σας παρουσιάσω μία σειρά από ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ που αποδεικνύουν την άνευ προηγουμένου μεγέθους ΚΛΟΠΗΣ και ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ σε βάρος όλων εμάς των ΕΛΛΗΝΩΝ.
  Τα ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ που θα αποκαλύψω να τα κρατήσετε, όταν θα έρθει η ώρα που θα δικάζονται ΛΑΙΚΑ στις πλατείες όλοι τους, να τους τα τρίψετε στην μούρη, πριν τις κρεμάλες.
  Μαζί με όλους αυτούς θα δικαστούν και οι ΔΙΚΑΣΤΕΣ που φέρουν το μεγαλύτερο μέρος ευθύνης για το κακό των ΕΛΛΗΝΩΝ, έχουν απολέσει προπολού την εμπιστοσύνη των Ελλήνων, και όπως κατ’ επανάληψη έχω υποστηρίξει και μπορώ να αποδείξω με στοιχεία είναι διεφθαρμένοι μέχρι το κόκκαλο, και όσοι δεν είναι, με την απαθέστατη στάση τους έχουν γίνει ένα με τα σκατά.
  ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ
  Ανέκαθεν Εισαγγελείς και Δικαστές ήταν υπάκουα ανθρωπάκια – Φιλιππινέζες στα «αφεντικά» τους. Σήμερα το κακό έχει παραγίνει, και δεν είναι πιά εξαίρεσή, διότι σε καθημερινή βάση όλοι αυτοί οι σάτυροι της δημόσιας ζωής, εγκληματίες-τρομοκράτες καταφέρονται κατά της Ελλάδος και των Ελλήνων, εφαρμόζοντας a΄le carte το Νόμο του Κράτους, παρέχουν «υπηρεσίες» προστασίας, σε βάρος όλων εμάς των ΕΛΛΗΝΩΝ.
  Από την μέχρι σήμερα εμπειρία ζωής που έχει ο καθένας από εμάς, μπορεί πολύ εύκολα να πει ότι και αυτή η κυβέρνηση απώλεσε τη δεδηλωμένη. Ειδικότερα, όσο αφορά τους σημερινούς κυβερνήτες της χώρας μας, αυτοί που κατέχουν την εξουσία δια της βίας, κάθε ενέργεια τους είναι παράνομη διότι η κατοχή της εξουσίας τους ήταν προϊόν ΑΠΑΤΗΣ-ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΜΑΣ.
  Οι δε Δικαστές και Εισαγγελείς έχουν γίνει τρομοκράτες, προσβάλουν σφόδρα το λειτούργημα και το Συνταγματικό τους καθήκον, τα παραδείγματα αμέτρητα, όσες και οι «Βιβλιοθήκες» τύπου Βγενόπουλου.
  ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ εξυπηρετούν τα συμφέροντα που κρύβονται πίσω από ένα εικονικά δημιουργημένο χρέος σε βάρος όλων των Ελλήνων και της πατρίδας μας, το οποίο είναι παράνομο, απεχθές και επονείδιστο. ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΥΣΕΙ ΤΟ “ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ”, το οποίο ως ΕΛΛΗΝΕΣ όλοι μας έχουμε την ιερή υποχρέωση να προστατεύσουμε από τους σφετεριστές της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή.
  ΣΗΜ.: Oσοι, έως σήμερα έχουν συμμετάσχει ενεργώς στις λεηλασίες των Οικογενειών μας, θα έχουν μέλλον μαζί μας, θα είναι δυσοίωνο.
  ‘Εχουμε το δικαίωμα και την ιερή υποχρέωση να αντισταθούμε με κάθε μέσο εναντίον τους. Φυσικά αυτό επαφίεται στον πατριωτισμό όλων εμάς των Ελλήνων, κατά το ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ‘Άρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)
  Ακολουθούν τα ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ που αποδεικνύουν το μπάχαλο, και την άνευ προηγουμένου μεγέθους ΚΛΟΠΗΣ και ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ σε βάρος όλων εμάς των ΕΛΛΗΝΩΝ και της χώρας μας, που ονόμασαν οι κλέφτες διαχειριστική «τάξη» παρότι ιδιόχειρες καταστάσεις στην Γενική Διεύθυνση Θησαυροφυλακίου του Υπουργείου Οικονομικών από το «μαγαζί γωνία» την Τράπεζα της Ελλάδος όπου 10 και πλέον χρόνια μετά δεν γνώριζαν την τύφλα τους, ποιος είχε, τι, πού.
  Ακριβώς όπως και σημερινό ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ της «τάξης» που έβαλαν οι κλέφτες με την νέα αύξηση του (και ας μας λένε ότι είναι μόνο 326.500.000.000 ΕΥΡΩ σήμερα). Μας κοροϊδεύουνε, λένε ψέματα για ακόμα μία φορά, και αυτό διότι ούτε οι ίδιοι γνωρίζουν ποιο είναι το δημόσιο χρέος μας.
  ΣΗΜ.: ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ 500.000.000 ΕΥΡΩ SWAP της BPB Baribas πληρώθηκαν; πως πληρώθηκαν; Πότε πληρώθηκαν και με τι χρήματα; https://www.scribd.com/document/342375215

  Αρέσει σε 1 άτομο

 2. Μόνο ο Θεός γνωρίζει το μέγεθος της κλοπής και της προδοσίας.

  19 Μαΐ 2017


  Μόνο ο Θεός γνωρίζει το μέγεθος της κλοπής και της προδοσίας. https://www.scribd.com/document/348865695

  Έλληνες, με αφορμή το αποικιοκρατικό σχέδιο ξένων δυνάμεων σε συνεργασία με «ελληνες» Γερμανοτσολιάδες και φίλους και κουμπάρους-γιουσουφάκια, στην υλοποίηση του 4ο «Μνημονίου» που υποδουλώνει την πατρίδα μας, με κεφαλικούς φόρους που επιβάλουν δια της βίας στην χώρα μας οι συμμορίτες Τσίπρας και Καμμένος.
  Τον ευτελισμό του ΕΛΛΗΝΑ, προδίδοντας τον με τον πιο αισχρό τρόπο, με την συνέχιση του προδοτικού «ΕΡΓΟΥ» όλων τους, «παλαιών και νέων» προδοτών, που αντικατέστησαν οι Καραμανλήδες, οι Παπανδρέου, οι Σαμαράδες-Βενιζέλοι και τους κολαούζους ημεδαπούς και αλλοδαπούς συνεργάτες τους.
  Θα σας παρουσιάσω μία σειρά από ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ που αποδεικνύουν την άνευ προηγουμένου μεγέθους ΚΛΟΠΗΣ και ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ σε βάρος όλων εμάς των ΕΛΛΗΝΩΝ.
  Τα ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ που θα αποκαλύψω να τα κρατήσετε, όταν θα έρθει η ώρα που θα δικάζονται ΛΑΙΚΑ στις πλατείες όλοι τους, να τους τα τρίψετε στην μούρη, πριν τις κρεμάλες.
  Μαζί με όλους αυτούς θα δικαστούν και οι ΔΙΚΑΣΤΕΣ που φέρουν το μεγαλύτερο μέρος ευθύνης για το κακό των ΕΛΛΗΝΩΝ, έχουν απολέσει προπολού την εμπιστοσύνη των Ελλήνων, και όπως κατ’ επανάληψη έχω υποστηρίξει και μπορώ να αποδείξω με στοιχεία είναι διεφθαρμένοι μέχρι το κόκκαλο, και όσοι δεν είναι, με την απαθέστατη στάση τους έχουν γίνει ένα με τα σκατά.
  ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ
  Ανέκαθεν Εισαγγελείς και Δικαστές ήταν υπάκουα ανθρωπάκια – Φιλιππινέζες στα «αφεντικά» τους. Σήμερα το κακό έχει παραγίνει, και δεν είναι πιά εξαίρεσή, διότι σε καθημερινή βάση όλοι αυτοί οι σάτυροι της δημόσιας ζωής, εγκληματίες-τρομοκράτες καταφέρονται κατά της Ελλάδος και των Ελλήνων, εφαρμόζοντας a΄le carte το Νόμο του Κράτους, παρέχουν «υπηρεσίες» προστασίας, σε βάρος όλων εμάς των ΕΛΛΗΝΩΝ.
  Από την μέχρι σήμερα εμπειρία ζωής που έχει ο καθένας από εμάς, μπορεί πολύ εύκολα να πει ότι και αυτή η κυβέρνηση απώλεσε τη δεδηλωμένη. Ειδικότερα, όσο αφορά τους σημερινούς κυβερνήτες της χώρας μας, αυτοί που κατέχουν την εξουσία δια της βίας, κάθε ενέργεια τους είναι παράνομη διότι η κατοχή της εξουσίας τους ήταν προϊόν ΑΠΑΤΗΣ-ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΜΑΣ.
  Οι δε Δικαστές και Εισαγγελείς έχουν γίνει τρομοκράτες, προσβάλουν σφόδρα το λειτούργημα και το Συνταγματικό τους καθήκον, τα παραδείγματα αμέτρητα, όσες και οι «Βιβλιοθήκες» τύπου Βγενόπουλου.
  ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ εξυπηρετούν τα συμφέροντα που κρύβονται πίσω από ένα εικονικά δημιουργημένο χρέος σε βάρος όλων των Ελλήνων και της πατρίδας μας, το οποίο είναι παράνομο, απεχθές και επονείδιστο. ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΥΣΕΙ ΤΟ “ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ”, το οποίο ως ΕΛΛΗΝΕΣ όλοι μας έχουμε την ιερή υποχρέωση να προστατεύσουμε από τους σφετεριστές της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή.
  ΣΗΜ.: Oσοι, έως σήμερα έχουν συμμετάσχει ενεργώς στις λεηλασίες των Οικογενειών μας, θα έχουν μέλλον μαζί μας, θα είναι δυσοίωνο.
  ‘Εχουμε το δικαίωμα και την ιερή υποχρέωση να αντισταθούμε με κάθε μέσο εναντίον τους. Φυσικά αυτό επαφίεται στον πατριωτισμό όλων εμάς των Ελλήνων, κατά το ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ‘Άρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)
  Ακολουθούν τα ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ που αποδεικνύουν το μπάχαλο, και την άνευ προηγουμένου μεγέθους ΚΛΟΠΗΣ και ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ σε βάρος όλων εμάς των ΕΛΛΗΝΩΝ και της χώρας μας, που ονόμασαν οι κλέφτες διαχειριστική «τάξη» παρότι ιδιόχειρες καταστάσεις στην Γενική Διεύθυνση Θησαυροφυλακίου του Υπουργείου Οικονομικών από το «μαγαζί γωνία» την Τράπεζα της Ελλάδος όπου 10 και πλέον χρόνια μετά δεν γνώριζαν την τύφλα τους, ποιος είχε, τι, πού.
  Ακριβώς όπως και σημερινό ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ της «τάξης» που έβαλαν οι κλέφτες με την νέα αύξηση του (και ας μας λένε ότι είναι μόνο 326.500.000.000 ΕΥΡΩ σήμερα). Μας κοροϊδεύουνε, λένε ψέματα για ακόμα μία φορά, και αυτό διότι ούτε οι ίδιοι γνωρίζουν ποιο είναι το δημόσιο χρέος μας.
  ΣΗΜ.: ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ 500.000.000 ΕΥΡΩ SWAP της BPB Baribas πληρώθηκαν; πως πληρώθηκαν; Πότε πληρώθηκαν και με τι χρήματα; https://www.scribd.com/document/342375215


  ΑΠΟ: ΑΝΤΙ300


  Αρέσει σε 1 άτομο

 3. EKTAKTO

  ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΠΥΡΑ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΝΑΠΝΟΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΔΟ ΜΑΣ.

  Τι έχουν να μας πούνε οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ της χώρας μας Ρουμπάτης –Τσίπρας – Καμμένος για την ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ με αληθινά πυρά σε απόσταση αναπνοής από την ΡΟΔΟ μας, στις 20 Μαΐου 2017 από 0600z έως 1830z και 21-23 Μαΐου 2017 από 0001z έως 1700z στην περιοχή που συμπεριλαμβάνουν τα γεωγραφικά σημεία – συντεταγμένες 36 47.00 N – 028 23.00 E – 36 23.00 N – 028 23.00 E – 36 05.77 N – 029 20.50 E – 36 14.40 N – 029 20.50 E

  2017-05-18 7:56 GMT+02:00 ΑΝΤΙ300 allaboutscandals@gmail.com:
  Τι έγινε ρε Μπάμπη ακόμα να παραιτηθείς; https://www.scribd.com/document/348705819
  4o MNHMONIO
  Οι «αντιμνημονιακοί» ΑΝΕΛ, ο άτιμος αρχηγός τους ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ, και η συνέχιση της Προδοσίας
  Από αντιμνημονιακοί bloggers & πολιτευτές των ΑΝΕΛ άτομα σαν αυτόν εδώ τον Χαράλαμπο «ΜΠΑΜΠΗ» Παπασπύρο, που μας προέκυψε «αξιοκρατικά» ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ σε ΔΕΚΟ, δεν λένε να παραιτηθούν όσα ΜΝΗΜΟΝΙΑ και να έρθουν, δεν φωνάζουν πιά για τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ούτε ντρέπονται, πληρώνονται αδρά…!!!
  Το «αξιοκρατικά» ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ είναι με στοιχεία μιας και η ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ στην Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία Α.Ε. μας προέκυψε με ΕΝΤΟΛΗ του άτιμου ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ, μάλιστα όλες αυτές οι ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ έγιναν προχρονολογημένα – προκαταβολικά…!!!
  ΕΔΩ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ.
  [ΦΩΤΟ]
  ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ο ΜΠΛΟΚΕΡ και οι Έλληνες ΜΝΗΜΟΝΙΑ
  Αυτός είναι ο άτιμος ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΥ στα 4ΡΑ που ψηφίζει τα Μνημόνια και με τα δύο χέρια, χωρίς να τα έχει διαβάσει, διακομοδόντας την κατάντια των Ελλήνων, τους δείχνει και τα κωλοδάκτυλα …!
  Ευτυχώς που στην Κολομβία των Βαλκανίων υπάρχει εισαγγελέας «διαφθοράς»… με πόθεν αίσχος…!!!
  Ήταν μία διεφθαρμένη συμφωνία και υπόσχεση του άτιμου και βρώμικου ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ που έγινε για να εξαργυρώσει τις υπηρεσίες «βρωμίσματος» των πολιτικών αντιπάλων του ΚΑΜΜΕΝΟΥ προεκλογικά, τις οποίες είχε αναλάβει εργολαβικά ο κάθε «ΜΠΑΜΠΗΣ» του ΕΧΩ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας Α.Ε. (ΕΑΒ) και άλλοι όμοιοι του άτομα (Βλ. http://exomatiakaivlepo.blogspot.gr/https://olympia.gr/https://hellasforce.com/ – κα.) σήμερα βολεμένοι, έπαψαν να ασχολούνται με ΜΝΗΜΟΝΙΑ.
  [ΦΩΤΟ]
  Οι “Greece is not for sale” ξεπουλάνε, προδίδοντας όποιον μιλάει Ελληνικά. Μόνο την Μάνα τους που τους μεγάλωσαν με τα κλεμμένα του Παναμά, δεν πούλησαν ακόμα.
  Κάτι ήξερε ο συγχωρεμένος ο Πάππους μου για τους πολιτικούς αυτής της ριμάδας χώρας όταν έλεγε:
  «Είναι όλοι τους σκατά, από διαφορετικούς κώλους»

  2017-05-17 11:43 GMT+02:00 ΑΝΤΙ300 allaboutscandals@gmail.com:
  Προς τα Μεμέτια και τα Γιουσουφάκια, το μόνο που καταφέρατε ήταν μία «τρύπα» στο νερό. https://www.scribd.com/document/348610167
  Επειδή είναι αδύνατον να ονομάσω με σιγουριά τους υπεύθυνους της ηλεκτρονικής επίθεσης που δέχθηκα (μιας και από τις άλλες επιθέσεις δεν τους παίρνει καθότι κότες λιράτες όλοι τους…) το μήνυμα σήμερα προς πάσα κατεύθυνση, και ας καταλάβει όποιος θέλει, ότι θέλει.
  Πληροφοριακά σας δηλώνω, με αποδείξεις ένα: Δεν χάθηκε ούτε κόμμα…
  ΜΠΙΝΕΔΕΣ – Εδώ σας έχω όλους, τόσο εσάς τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ που μιλάτε Ελληνικά όσο και τους φίλους σας που μιλούν την τουρκική, εχθρούς της χώρας μας.
  Ενδεικτικά…

  2017-04-25 13:55 GMT+02:00 ΑΝΤΙ300 allaboutscandals@gmail.com:
  Άντε να σας δω όλους τώρα, ειδικά εσάς με τα Τσιφτετέλια και τα Γιαννάκια της ΕΥΠ –ΠΡΟΔΟΤΕΣ
  https://www.scribd.com/document/346298482

  Το πρόγραμμα του ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ έχει από όλα…. σεισμικές ερευνητικές εργασίες απόκτησης δεδομένων σε υποθαλάσσια περιοχή της Κύπρο από το R/V BARBAROS HAYREDDİN PAŞA και της συνοδείας του M/V BRAVO SUPPORTER έως 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 – ΑΣΚΗΣΗ ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΠΥΡΑ του Τουρκικού στόλου στα «Οικοπεδάκια» της ΚΥΠΡΟΥ στις 27 και 28 Απριλίου και Ειδική Άσκηση του πολεμικού Στόλου με υποβρύχια υποστήριξη και προσομοιώσεις ΣΟΝΑΡ στις 17 Απριλίου 2017.
  Άντε να σας δω τώρα το «We are the world” σε τσεφτεντελέ ρυθμούς και ποιος θα πρωτοπεί το «ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ» … στον ΣΟΥΛΤΑΝΟ.

  Και κάτι από τα δικά μας τώρα…
  Γιαννάκη, πρώτα συγνώμη, μετά αυτά που μου χρωστάς, και μετά να τολμήσεις να μου ξαναζητήσεις να σου βρω το πλήρωμα και την Επιστημονική Ομάδα που θα επεμβαίνει στα Ωκεανογραφικό Τουρκικό πλοίο «Μπαρμπάρος» και άλλα στοιχεία σχετικά. Αλλιώς να βάλεις τον Φιλιππάκη να σου τα βρει, αλλιώς τους συνεργάτες του, ξέρεις εσύ, ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΛΟΙ.
  Γιαννάκη, εάν δεν τα γράφω σωστά, δεν έχεις παρά να με διαψεύσεις…ή όποια άλλη κότα λίράτη από εσάς μπορείς ας τολμήσει…!!!
  «Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα…»

  Αρέσει σε 1 άτομο

 4. Αυτούσιο απο πρώην ψηφοφόρο ΣΥΡΙΖΑ ‘έλα εδώ ρε φίλε κοίταξε τρις λογαριασμούς ΕΥΔΑΠ – ΟΤΕ – ΔΕΗ τρέχων και αν εισαι αριστερος, τοτε δεν έχεις ακομη καταλάβει, τι σημαίνει αριστερα και πηγαινε αυτοκτονησε, εγω ομως επειδη σαν αριστερος, δεν μπορουν να με δουλέψουν,,
  απατεωνες επαγγελματίες .. τους παράτησα και αφήνω στα εγγόνια μου και στα παιδια μου,
  ως ευχή και κατάρα με αυτους τους σημερινούς λωποδύτες, ποτε ψήφο
  σε οποιον μιλάει εξ ονόματος της αριστερας,
  εμένα με κατεστρεψαν,
  απο 1300 ευρω σύνταξη συν τα δώρα μου με καταντησαν οπως βλέπεις, στα 750 και ρωτώ, μεχρι το τελος του μηνα για να βγω, πρεπει να παίζω τον ζητιανο…??
  η αριστερα αυτο το επικρότησε, οποτε με κεφαλαια σου λέω,,
  ΕΓΏ ΆΚΟΥΣΕ ΤΟ ΚΑΛΆ Στις Επόμενες ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΤΡΑΒΉΞΩ ΌΠΛΟ … κι επειδη είδα ολα τα χαιβανια τι ρόλο παιζουν, δεξιοί (άσε που ποτε δεν ημουν με τους επάρατους) – και αριστεροί
  … ΨΗΦΊΖΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ .και άκου,,
  το αφήνω ευχή και κατάρα στα παιδια και στα εγγόνια μου,
  ποτε αριστερα, όσο βλέπετε αυτές τις σημερινές ‘κωλοφατσες’ ολων των μαγαζιων που φέρουν ταμπέλα ‘ΑΡΙΣΤΕΡΑ’ ειναι γιαλαντζί και λιγουρια,
  προσέξτε μην σας βαλουν στο τσουβαλι,
  εμένα με προδωσαν σε ολους τους τους τομείς … τωρα προσέξτε εσεις !!!

  Αρέσει σε 1 άτομο

 5. Παράθεμα: 7 Συντάξεις 4ου Μνημονίου για καύσιμα το νέο σκάφος του απατεώνα*άτιμου* προδότη* Πάνου Καμμένου. – sevenepsilonseven

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.