ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τί συμβαίνει στα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ)? Γιατί καθυστερούν ν’ αποδώσουν τους πληρωμένους λογαριασμούς των πελατών τους στη ΔΕΗ???

Αποτέλεσμα εικόνας για ΛΑΜΌΓΙΑ ΣΤΑ ΕΛΤΑ

Εδώ και κάποιες ημέρες έφθασαν στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο  καταγγελίες αναγνωστών που καταγγέλλουν την διακοπή της ηλεκτροδότησης των κατοικιών τους από την ΔΕΗ. Ολες οι καταγγελίες όμως είχαν ένα κοινό στοιχείο που μας έβαλε σε υποψία κι αρχίσαμε να το ψάχνουμε:  Οι εν λόγω καταναλωτές όλοι, είχαν πληρώσει τους λογαριασμούς τους στα ΕΛΤΑ !!!

Ξεκινήσαμε λοιπόν να το ψάχνουμε το θέμα και τι ανακαλύψαμε;  Οτι τα ΕΛΤΑ  έχουν στην κυριολεξία  «φαλιρίσει»  και δεν έχουν ρευστό να πληρώσουν τους μισθούς των υπαλλήλων τους !!! Βρήκαν λοιπόν την εύκολη λύση να κρατήσουν τα χρήματα που εισέπρατταν απ’ τους πελάτες τους που πήγαν και πλήρωσαν τους λογ/σμούς  της ΔΕΗ  στα υποκαταστήματα των ΕΛΤΑ !!!     ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΝ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΩΝ, ΝΑΙ  Ή ΟΧΙ???   

Είναι τα Ελληνικά Ταχυδρομεία στο σημείο ΜΗΔΕΝ κι ένα βήμα πριν την οριστική τους χρεωκοπία, ΝΑΊ ή ΟΧΙ ???    Κι αν ναί, γιατί  δεν κάνουν μια ανακοίνωση προς το καταναλωτικό τους κοινό, κατεβάζοντας ταυτόχρονα και τα ρολά τους ;;;   Η μέθοδος  της παρακράτησης χρημάτων απ’ τους πελάτες τους είναι αδίκημα και θα πρέπει να καταγγελθεί και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι.

Είναι έτσι κύριε  Παππά , υπουργέ Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης  που έχετε ιδιαίτερη ευαισθησία με τα Ταχυδρομεία μιας και η μητέρα σας υπήρξε για πολλά χρόνια  υπάλληλος εκεί.  Βγείτε και πείτε ευθαρσώς στους πολίτες, τί συμβαίνει με τα ΕΛΤΑ!!!  ???  !!!

Και μια ακόμα ερώτηση-απορία:  Μήπως το ρεύμα που πουλάνε στο καταναλωτικό κοινό τα ΕΛΤΑ, έχει και κάποια σχέση με τα παραπάνω ??? 

Εμεις θα επανέλθουμε με περισσότερες αποκαλύψεις μιας και η έρευνα που ξεκίνησαν οι συνεργάτες μας  θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος, γιατί πληροφορίες της τελευταίας στιγμής ομιλούν για … «πράγματα και θάματα»  που θα στείλουν και κάποιους στη φυλακή ….. 

Και για τον Καταναλωτή:

Που θα κάνετε τις καταγγελίες σας:

Τις καταγγελίες σας μπορείτε να τις κάνετε ή στο ΣΔΟΕ ή στην Οικονομική Αστυνομία ανώνυμα μέσω τηλεφώνου ή email.

στην Οικονομική Αστυνομία: τηλ:11012 , email: 11012@hellenicpolice.gr
Γενική Γραμματεία Καταναλωτή: 1520
Συνήγορος του Καταναλωτή: 2106460814
Συνήγορος του Πολίτη: 2107289600
Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης http://www.gedd.gr/

ΣΔΟΕ:
τηλ:1517
Διεύθυνση Πειραιώς 207 & Αλκίφρονος 92, 11853 Αθήνα
Τηλέφωνο 210.33.75.276
210.34.27.367
210.34.24.390
Fax 2106980529
Email
info@sdoe.gr ,
kataggelies@sdoe.gr

7 σκέψεις σχετικά με το “ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τί συμβαίνει στα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ)? Γιατί καθυστερούν ν’ αποδώσουν τους πληρωμένους λογαριασμούς των πελατών τους στη ΔΕΗ???

 1. ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ

  ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ και ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ

  Τηλέφωνο: 2313 313125, -6, -7 Συκιές, 22 Μαΐου 2017
  Fax: 2310 629185
  gt.sykies@n3.syzefxis.gov.gr ett.sykies@n3.syzefxis.gov.gr
  http://www.dimosneapolis-sykeon.gr

  Ανασύρονται από τα «αζήτητα» δυσφημιστικά δημοσιεύματα…

  -Απάντηση της δημοτικής αρχής Νεάπολης-Συκεών σε αναδημοσιεύσεις δυσφημιστικού ρεπορτάζ της εφημερίδας «ΕΘΝΟΣ της Κυριακής» (13.1.2013), οι οποίες επαναφέρουν το θέμα σχετικά με τον έλεγχο αιρετών από το ΣΔΟΕ

  Με αφορμή την επαναφορά του θέματος σχετικά με τον έλεγχο «105 αιρετών από το ΣΔΟΕ», που αποτελεί αναδημοσιοποίηση του ρεπορτάζ της εφημερίδας «ΕΘΝΟΣ της Κυριακής» (13.1.2013), από τη δημοτική αρχή του δήμου Νεάπολης-Συκεών εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

  «Με έκπληξη είδαμε τις τελευταίες ημέρες κάποια ελάχιστα blogs και ιστοσελίδες να επαναφέρουν το θέμα σχετικά με τον έλεγχο αιρετών από το ΣΔΟΕ, αναρτώντας το ρεπορτάζ της εφημερίδας «ΕΘΝΟΣ της Κυριακής» που δημοσιεύθηκε πριν 3,5 χρόνια (13. 1.2013)!!! Ειλικρινά δυσκολευόμαστε να κατανοήσουμε τους λόγους και τις σκοπιμότητες που υπηρετούνται με το αναμάσημα και την ανάσυρση από τα… αζήτητα άκρως δυσφημιστικών δημοσιευμάτων, για τα οποία υπήρξαν και καταδικαστικές αποφάσεις κατά της εφημερίδας.
  »Επειδή, λοιπόν, τα δημοσιεύματα είναι δυσφημιστικά και δεν μπορούμε να τους ‘‘τσουβαλιάζουμε’’ όλους στο ίδιο τσουβάλι, επειδή τα θέματα της διαφθοράς είναι ευαίσθητα για όλους μας και την κοινή γνώμη, και επειδή ‘‘καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται’’, επισημαίνουμε ότι ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών Σίμος Δανιηλίδης ήταν αυτός που πρώτος και άμεσα ζήτησε τον έλεγχο του ΣΔΟΕ, ενώ στράφηκε και κατά της εφημερίδας με εξώδικη επιστολή για την αποκατάσταση της αλήθειας. Το ίδιο το ΣΔΟΕ, δε, έκανε γνωστό ότι όσοι ελέγχθηκαν, με βάση τις ανώνυμες τότε καταγγελίες, και σε όποιες διαδικασίες ελέγχου είχαν ολοκληρωθεί, οι ελεγχόμενοι δεν βαρύνονται με κάποιες κατηγορίες, μεταξύ των οποίων και ο δήμαρχος κ. Σίμος Δανιηλίδης.
  »Κατόπιν αυτών, σας καλούμε και σας παρακαλούμε να αποσύρετε άμεσα τη δυσφημιστική και συκοφαντική ανάρτηση από το ηλεκτρονικό μέσο που διαχειρίζεστε και να φιλοξενήσετε την παρούσα απάντηση για την αποκατάσταση της αλήθειας».

  ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

  Αρέσει σε 1 άτομο

 2. 22|05|2017


  ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΞΕΦΤΙΛΑ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ – ΕΡΝΤΟΓΑΝ!

  Ακυρώνεται, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, -εάν ισχύει – η κρίσιμη σημερινή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Τούρκο ηγέτη, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

  Η συνάντηση επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στην Κωνσταντινούπολη, στο περιθώριο της συνόδου των χωρών που μετέχουν στην Παρευξείνια Συνεργασία.

  Επισημαίνεται, ότι η επίσκεψη Παυλόπουλου στην Κωνσταντινούπολη είναι η πρώτη που πραγματοποιεί αρχηγός του ελληνικού κράτους μετά το 1952, όταν είχε πραγματοποιήσει επίσκεψη στην Τουρκία ο τότε βασιλιάς Παύλος.

  Η συνάντηση πραγματοποιείται σε μια εξαιρετικά ευαίσθητη στιγμή στην πορεία των ελληνοτουρκικών σχέσεων.


  Το μικροβιο του ραγια δεν εφυγε ποτε απο αυτην την χωρα. Δεν υπαρχει σωτηρια η ελλαδα ειναι καταδικασμενη.


  ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΑΚΗ,
  TI ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ YΠAΡXEI ΠΡOΣ……. ΣYΖHTHΣIN, ΜΕ αυτό το ΘΡΑΣΥΜΙ, τον ΓΕΝΙΤΣΑΡΟ σουλτανισκο, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ;;;

  Αρέσει σε 1 άτομο

 3. Τι να πει ρε παιδια ο Ερντογαν με ενα καθοδηγουμενο πιονι? Εντωμεταξυ ο δοσιλογος Αλεξης Τσιπρας ειχε πει πως ψηφισαμε το 4ο μνημονιο και τωρα περιμενουμε να τηρησουν οι εταιροι μας τις υποχρεωσεις τους για το χρεος. Φυσικα οπως θα μαθατε ο Τσιπρας ως συνηθως πηρε αλλη μια φορα τα αρχιδια των εταιρων. Ποιο χρεος ρε καραγκιοζη , σε βαλανε και μας δεσμευσες με αλλο ενα μνημονιο και τωρα ουτε που σε ξερουνε.. Γεια σας ριζοσπαστες επαναστατες αριστεροι , μια ζωη στην ταπεινωση και στην υποταγη θα εισαστε. Αντε τωρα να κανετε καμμια πιπα στον Σοιμπλε εστω για να πει μια καλη κουβεντα. Ποσο ξεφτιλισμενοι δουλοι εισαστε ρε βοθρολυματα αριστεροι ?

  Μου αρέσει!

 4. γαμάτο το αρχικό δημοσίευμα με τα λαμόγια του ΕΛΤΑ !!!!!

  ξέρεις τι είναι ρε, νάχεις πλερώσει το ρεύμα στα ΕΛΤΑ και την επομένη
  να στο κόψουν ;;;;; Τους γαμάς τη μάννα που τους έκανε ή δεν τους γαμάς;;;

  Αρέσει σε 1 άτομο

 5. Xa χα χαχαχαχαχα γαμάτο το ‘αρθρο με τα καωματα του ΕΛΤΑ, δεν θα πει τίποτα !!!!!!. Ξερεις τι θα πει αλήθειαα, να έχεις πληρώσει τη ΔΕΗ στα ΕΛΤΑ και να σου κόψουν το ρεύμα.? Ασφαλώς θα γνωρίζεις πως και η ΔΕΗ πάει φουλ για χρεοκοπία!
  Γιατί φίλοι μου; Κρατισμός. Τον έζησα 35 χρόνια στο γαμημ. το Δημόσιο. Το κράτος δεν κάνει για επιχειρηματίας. Αργά ή γρήγορα χρεοκοπεί τα πάντα.
  Δες αυτό σήμερα: γιατί δεν χρεοκόπησαν νωρίτερα τα ΕΛΤΑ; γιατί επιδοτούνταν (παράνομα) από το κράτος, από τους φόρους του κοσμάκη. Ενώ τώρα η τρόικα τους τα έκοψε. Τους είπε «είναι παράνομο να λειτουργείτε ζημιογόνες επιχειρήσεις με τους φόρους του κόσμου. Αν είναι ζημιογόνες κλείστε τες η πουλήστε στους ιδιώτες».

  Πλην ελεγκτικών μηχανισμών, όλα τα άλλα πρέπει να ιδιωτικοποιηθούν.

  Κρατιστές του κερατά είναι: η Καραμανλική πτέρυγα της ΝΔ, κόμμα της Φώφης, φυσικά όλη η νόθα και γαμημ. η Αριστερά. Και ποιος άλλος; Χρυσή Αυγή φυσικά και όλα τα εθνικιστικά κόμματα. Μεσαίωνας που χρεοκοπεί τους πολίτες.

  Ξεκολλάτε πατριώτες. Ωφελήθηκα από το δημόσιο πότε; Τότε που είχε 250 χιλιάδες υπαλλήλους, όχι δυο εκατομμύρια !!! Τώρα οι γιγάντιες δαπάνες (οι ψηλοί φόροι μας) για τη συντήρηση του σέρνουν τον κάθε νέο φοιτητάκο, τα άλλα παιδιά και όλη την ιδιωτική οικονομία στο βυθό.
  Ο ΟΛΠ των τεμπέληδων, και λαμόγιων κρατικών υπαλλήλων, μέσα σε 3 χρόνια που ιδιωτικοποιήθηκε 10πλασίασε τη κίνηση εμπορευμάτων και είναι ήδη το πέμπτο λιμάνι της Ευρώπης! Αυτό σημαίνει προσλήψεις, φόρους από τα κέρδη και ασφαλιστικές εισφορές στο κράτος. Έτσι γίνονται πλούσια τα κράτη και με τη μείωση της ανεργίας βελτιώνονται και οι μισθοί του κόσμου.
  ΤΕΛΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΟΨΙΜΟ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ……..

  Αρέσει σε 1 άτομο

 6. Παράθεμα: τα ΕΛΤΑ υπό κατάρρευση!!! Τα κρατάει όρθια ο ίδιος ο υπουργός Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης ~ Δείτε το γιατί… | Blog: "ΕlaTora"

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.