Μόσχα: «Ξεκινά η επιχείρηση για την δημιουργία Μεγάλης Αλβανίας – Θα αποσπάσουν εδάφη από την Ελλάδα» !

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ:     «ΑΝ ΕΧΕΤΕ  @ΡΧΙΔΙΑ, ΕΛΑΤΕ…»   

του Γιάννη Πετρίδη


Πυκνώνουν τα σύννεφα στον βορρά της Ελλάδας με το ενδεχόμενο η κορυφαία σύμμαχος της Τουρκίας στην περιοχή, η Αλβανία, σε λίγα χρόνια να έχει ενοποιήσει το σύνολο των πληθυσμών των όμορων γειτονικών κρατών με απόσπασή τους από τα άλλα κράτη, όπως η Ελλάδα.
Το «καμπανάκι» το κτυπά η Μόσχα αυτή την φορά.
Οπως αναφέρει η έχουσα άριστη σχέση με την ρωσική κυβέρνηση εφημερίδα «Ισβέστια» «Μόλις στο Κοσσυφοπέδιο, έρθουν στην εξουσία οι ριζοσπάστες τον ερχόμενο Ιούνιο θα  ξεκινήσει η διαδικασία για την ενοποίηση όλων των «αλβανικών εδαφών και η εφαρμογή του οράματος της «Μεγάλης Αλβανίας». Εδάφη από Ελλάδα, Σερβία και Σκόπια θα επιχειρηθεί να γίνουν αλβανικά».
Στις 11 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν πρόωρες βουλευτικές εκλογές, αφού η πλειοψηφία των βουλευτών στην ψηφοφορία που διεξήχθη δεν έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης  στη σημερινή κυβέρνηση του Ίσα Μουσταφά.
Οι δημοσκοπήσεις προβλέπουν νίκη του Ριζοσπαστικού Κόμματος της «Αυτοδιάθεσης», η οποία προωθεί την ιδέα της διεξαγωγής ενός δημοψηφίσματος για την ένωση του Κοσσυφοπεδίου με την Αλβανία.
Οι αναλυτές προβλέπουν ότι σε σημαντική κυβερνητική θέση ενδέχεται να λάβει ο πρώην πρωθυπουργός και υποστηρικτής της ενοποίησης όλων των Αλβανών, ο Ραμούς Χαραντινάι, ο οποίος κατηγορείται για εγκλήματα πολέμου από το Βελιγράδι.
Η απειλή αυτού έργου ήταν ένα από τα κύρια θέματα κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής συνομιλίας του προέδρου της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, στις 15 Μαΐου με τον Σέρβο ομόλογό του, Αλεξαντάρ Βούτσιτς. 
Iδού ο χάρτης που δημοσιεύει η Ισβέστια. Φαίνεται καθαρά ότι όλη η νότια Ηπειρος απορροφάται…

Η πρόταση του κινήματος της αντιπολίτευσης «Πρωτοβουλία για το Κοσσυφοπέδιο»  για την παραίτηση της κυβέρνησης την ενέκριναν στις 10 Μαΐου, 78 από τους 117 βουλευτές του κοινοβουλίου που ψήφισαν. (Το κοινοβούλιο του Κοσσυφοπεδίου  έχει συνολικά 120 βουλευτές).
Την παραίτηση υποστήριξαν: το κίνημα «Συμμαχία για το Μέλλον του Κοσσυφοπεδίου», το ριζοσπαστικό κόμμα «Αυτοδιάθεση» και μια σειρά από βουλευτές άλλων πολιτικών δυνάμεων.
Το κόμμα της «Αυτοδιάθεσης» είναι ένα από κύρια πρωτοστατούντα στις πρόωρες εκλογές. Το πολιτικό του πρόγραμμα περιέχει μια άμεση έκκληση προς την ενοποίηση του Κοσσυφοπεδίου με την Αλβανία, ζητώντας δημοψήφισμα για το θέμα.
«Εάν οι προβλέψεις επιβεβαιωθούν, το κόμμα μας θα κερδίσει τις εκλογές και θα αποφασίσουμε ποιος θα είναι ο νέος πρωθυπουργός. Κύριος υποψήφιος μας είναι ο πρώην πρόεδρος του κινήματος, Αλμπίν Κούρτι, (πρώην διοικητής του UCK)», δήλωσε το γραφείο Τύπου του κόμματος.
Οι ειδικοί πιστεύουν ότι μετά τις εκλογές οι αρχές θα ακολουθήσουν μια ριζοσπαστική πολιτική, η οποία θα υποστηριχθεί από τη Δύση, για να προωθηθεί ενεργά η ιδέα της «Μεγάλης Αλβανίας» (μια παν-βαλκανική ιδέα για την ένωση των εδαφών με κυρίως αλβανικό πληθυσμό- διευκρινίζει η ‘Ιζβέστια’) και επομένως θα αποδυναμωθεί η θέση των χωρών που επιδιώκουν να ασκήσουν μια ανεξάρτητη εξωτερική πολιτική.
Μιλάμε κυρίως για τη Σερβία, η οποία αρνείται να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ και είναι υπέρ της στενής συνεργασίας με τη Ρωσία στον πολιτικό, οικονομικό και στρατιωτικό τομέα.
Πολύ πιθανός υποψήφιος για την υψηλότερη θέση στη νέα κυβέρνηση είναι ο ηγέτης του πολιτικού κόμματος «Συμμαχία για το Μέλλον του Κοσσυφοπεδίου», Ραμούς Χαραντινάι.
Το δικαστήριο της γαλλικής πόλης Κολμάρ, τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους, απέρριψε αίτημα του Βελιγραδίου, για έκδοση του πρώην πρωθυπουργού του Κοσσυφοπεδίου και πρώην διοικητή του UCK, Ραμούς Χαραντινάι, τον οποίο η Σερβία κατηγορεί για εγκλήματα πολέμου.
«Η παραίτηση της κυβέρνησης του Ίσα Μουσταφά, μπορεί να εξηγηθεί με την παρουσία άμεσων αναφορών των ΗΠΑ για τους Αλβανούς του Κοσσυφοπεδίου, να επιταχύνουν την υλοποίηση της ‘Μεγάλης Αλβανίας’. 
Πιθανή επιστροφή στην πολιτική του εγκληματία πολέμου, Ραμούς Χαραντινάι, θα σημαίνει πιο επιθετικά σχέδια των Αλβανών του Κοσσυφοπεδίου, πρώτα από όλα σε σχέση με τη Σερβία και τα Σκόπια», δήλωσε σε συνέντευξή του στην ‘Ιζβέστια’ ο διευθυντής του Βαλκανικού Κέντρου για τη Διεθνή Συνεργασία, Βίκτορ Κολμπανόφσκι.
Η «Ισβέστια», βλέπει επίσης σύνδεση μεταξύ  της απελευθέρωσης του Ραμούς Χαραντινάι (από τις γαλλικές αρχές) και των πρόωρων  εκλογών, τονίζοντας ότι η Δύση έχει αρχίσει να αλλάζει την πολιτική της σχετικά με την αποσχισθείσα περιοχή του Κοσσυφοπεδίου.
«Ο Χαραντινάι- μια εγκληματική φυσιογνωμία- είναι πολύ γνωστός υποστηρικτής της ιδέας της «Μεγάλης Αλβανίας». Ο διορισμός αυτών των ριζοσπαστών σε ηγετικές θέσεις στο Κοσσυφοπέδιο είναι πλήρης για την έναρξη της σύγκρουσης. Μετά από όλα αυτά, ο επικεφαλής της αλβανικής κοινότητας στην κοιλάδα  του Πρέσεβο (δήμος στη νότια Σερβία, όπου διαβιεί κυρίως αλβανικός πληθυσμός- ‘Ιζβέστια’) έχει ήδη δηλώσει ότι οι περιοχές αυτές πρέπει να ενωθούν με το Κοσσυφοπέδιο»,γράφει η εφημερίδα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η πολιτική κρίση στο Κοσσυφοπέδιο, εντάσσεται στο πλαίσιο της γενικής ενίσχυσης των εθνικιστικών αισθημάτων του αλβανικού πληθυσμού.
Σε συνέντευξή του ο ερευνητής της ‘Ιζβέστια’, του Ινστιτούτου Σλαβικών Σπουδών, Πιοτρ Ισκεντέροφ, δήλωσε ότι στις αρχές Ιανουαρίου στα Τίρανα συγκεντρώθηκαν οι ηγέτες των αλβανικών κομμάτων από όλα τα Βαλκάνια και ενέκριναν το μνημόνιο των Τιράνων, το οποίο αναφέρεται στα δικαιώματα και την ασφάλεια των Αλβανών στα Σκόπια και σε άλλες χώρες των Βαλκανίων.
Η υλοποίηση του σχεδίου «Μεγάλη Αλβανία», θα οδηγήσει στην αύξηση των εθνικιστικών αισθημάτων στα Βαλκάνια, τα οποία διακατέχονται από μια «νέα γιουγκοσλαβική κρίση». 
Η Δύση υποστηρίζει τα Τίρανα, την Πρίστινα και τις αλβανικές μειονότητες σε ορισμένες χώρες και υπάρχει κίνδυνος να εξαπλωθεί ένας νέος γύρος αντιπαράθεσης που θα μπορούσε να μετατραπεί σε ένοπλη σύγκρουση.

6 σκέψεις σχετικά με το “Μόσχα: «Ξεκινά η επιχείρηση για την δημιουργία Μεγάλης Αλβανίας – Θα αποσπάσουν εδάφη από την Ελλάδα» !

 1. Friday, May 26, 2017


  Σοκ: Αλβανός βεβήλωσε την ελληνική σημαία και την ποδοπάτησε και δήλωσε στο STAR η Πρέβεζα είναι αλβανική !!!

  Σοκ: Αλβανός κατέβασε την ελληνική σημαία και την ποδοπάτησε και δήλωσε στο STAR η Πρέβεζα είναι αλβανική !!! [Βίντεο]
  Ταχίρ Βελίου: Θα σηκώσω την αλβανική σημαία στην Πρέβεζα, τα πραγματικά σύνορα της «Ενωμένης Αλβανίας.. Σοκ προκαλεί η προκλητική κίνηση ενός Αλβανού, του Ταχίρ Βελίου, που θεωρείται ως ένας από τους πιο ακραίους εθνικιστές, να κατεβάσει την ελληνική σημαία και να την ποδοπατήσει.
  Πρόκειται για τον γνωστό Αλβανοκατσαπλιά Ταχίρ Βελίου ο οποίος, όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, είναι στη λίστα ανεπιθύμητων προσώπων και του έχει απαγορευθεί η είσοδος στη χώρα μας !!!

  Μάλιστα, έκανε και ανάρτηση στο προφίλ του στο Facebook που έγραψε: «Το κίνημα για την «ενωμένη Αλβανία» δεν θα επιτρέψει στους γείτονές μας να παραβιάζουν την εδαφική κυριαρχία και ακεραιότητα της δημοκρατίας της Αλβανίας. Το κίνημά για την «ενωμένη Αλβανία» είναι έτοιμο να χτυπήσει όλους τους εχθρούς του αλβανικού έθνους».
  Ακόμα πιο προκλητική ήταν η απάντησή του στο STAR όπου ερωτώμενος για το περιστατικό ανέφερε πώς η Πρέβεζα είναι αλβανική.
  Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του Star που ακολουθεί:
  Η κίνηση αυτή του Ταχίρ Βελίου θεωρείται ως αντίποινα μετά την ανάρτηση του χάρτης της βορείου Ηπείρου από τον Μητροπολίτη Κόνιτσας.

  Μου αρέσει!

 2. ΔΕΝ …»ΕΦΘΑΣΕ» ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (…) Η ΕΙΔΗΣΗ ! Τα ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ… Φρόντισαν να την Θ Α Ψ Ο Υ Ν !!

  Μάθετε την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ… ! Ο «ΨΕΥΤΟΘΟΔΩΡΟΣ» Παλουκώνει την Ελλάδα στη Νέα Τάξη… Από 4 ετών κανένα παιδί σπίτι του …. !!! —- Π Ρ Ο Δ Ο Σ Ι Α ! ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ !! «Πανηγυρίζουν» τα μεμέτια για τα νέα Σχολικά Βιβλία της Ελληνικής Ιστορίας !!

  Σουηδέζα δημοσιογράφος ισχυρίζεται, ότι το εβραϊκό ίδρυμα ‘Paideia’, ΕΚΒΙΑΖΕ την Σουηδική κυβέρνηση !…

  1. ΔΕΝ …»ΕΦΘΑΣΕ» ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (…) Η ΕΙΔΗΣΗ!
  2. ΤΟ ΠΩΣ «ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙΤΑΙ» ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ(…) ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ Η ΣΟΥΗΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ, ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΖΗΤΗΜΑ, ΕΙΔΙΚΩΣ ΑΝ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ, ΟΤΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ, ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ!

  «Η Μοσούλη είναι ασφαλέστερη για τις γυναίκες σε σχέση με την Σουηδία»

  ΩΣΤΕ …»δεν ήξερε τί έλεγε» ; Η ΚΑΥΤΗ Αλήθεια… ΣΟΚ & ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ! Π Ρ Ο Σ Ε Χ Ω Σ και στην Ελλάδα!!

  ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ…

  ΣΟΥΗΔΙΑ … !!!

  Η Ingrid Carlqvist, ερευνητική δημοσιογράφος από τη Σουηδία, σε τηλεοπτική της συνέντευξη στο ‘Red Ice TV ‘ισχυρίζεται, ότι το διαβόητο εβραϊκό Ινστιτούτο ‘Paideia’ της Barbara Spectre, που υποστηρίζει την …μαζική μετανάστευση (!) και την πολυπολιτισμικότητα, κατάφερε να πάρει σοβαρή χρηματοδότηση από την Σουηδική κυβέρνηση εκβιάζοντάς την (!!!) με την κατηγορία του αντισημιτισμού.

  Σύμφωνα με την ίδια, οι εβραϊκές οργανώσεις που εδρεύουν στην Σουηδία, άρχισαν να κατηγορούν την Σουηδική κεντρική τράπεζα, ότι σχετιζόταν με «ναζιστικό χρυσό», που υποτίθεται ότι κλέφθηκε από τους Εβραίους κατά την διάρκεια του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου. Η Σουηδική κυβέρνηση διεξήγαγε δύο ή τρείς έρευνες, αλλά δεν μπόρεσε να βρει στοιχεία για τους εβραϊκούς ισχυρισμούς.

  ”Αυτές οι εβραϊκές οργανώσεις δεν το εγκατέλειψαν και η Σουηδική κυβέρνηση αποφάσισε, να χορηγήσει στο ‘Paideia’ 40 εκατομμύρια Σουηδικές κορώνες, περίπου 4.000.000 $ για να ιδρύσουν το Ινστιτούτο. Όχι για λεηλατημένο χρυσό, γιατί δεν υπήρχε τίποτα τέτοιο, αλλά «ως χειρονομία» καλής θελήσεως”…

  ”Όταν διαπραγματεύονταν με την Σουηδική κυβέρνηση, είπαν στην κυβέρνηση, αν δεν μας δώσετε αυτά τα χρήματα, πίσω μας έχουμε το Παγκόσμιο Εβραϊκό Κογκρέσσο και θα πούμε σε όλο (!) τον κόσμο, ότι η Σουηδία είναι …αντισημιτική χώρα”, λέει η Carlqvist, κάπου στο 30ο λεπτό του βίντεο.

  Πριν αναφερθεί στο εβραϊκό ίδρυμα ‘Paideia’ (από το ελληνικό ”Παιδεία”) και την Barbara Spectre, η Σουηδέζα δημοσιογράφος μιλά για το πώς ξεκίνησε να καταλαβαίνει, γιατί η Σουηδία είχε γίνει πολυπολιτισμική…
  Η Carlqvist λέει, ότι γρήγορα συνειδητοποίησε πως είναι σχεδόν αδύνατο να συζητηθεί η εβραϊκή επιρροή, δηλώνοντας σοκαρισμένη απ’ αυτό, καθώς οι περισσότεροι άνθρωποι – ακόμα και εκείνοι που επικρίνουν το Ισλάμ – δεν είναι πρόθυμοι να εισέλθουν σε τέτοια αμφιλεγόμενα νερά…

  Ποιά είναι όμως η Barbara Spectre του ιδρύματος ‘Paideia’;

  Η Αμερικανοεβραία Barbara Lerner Spectre, παντρεμένη με τον Σουηδό ανώτερο ρ α β β ί ν ο, έγινε γνωστή από ένα ‘βίντεο’ που έγινε viral στο ‘YouTube’ πριν λίγα χρόνια, και στο οποίο δήλωνε, ότι η Ευρώπη έπρεπε (!) να γίνει πολυπολιτισμική, ότι οι Εβραίοι θα ήταν η ηγετική δύναμη σε μια μεταμόρφωση, που οι Ευρωπαίοι δεν θα ήθελαν, και σαν αποτέλεσμα αυτού ο «αντισημιτισμός» θα αυξηθεί. Αλλά σύμφωνα με τη Barbara Lerner Spectre, αυτό πρέπει να γίνει, αλλιώς «η Ευρώπη θα πεθάνει»!

  Ingrid Carlqvist είπε, ότι θα δημοσιεύσει επίσημα τις παραπάνω πληροφορίες και όλα τα ευρήματα από την έρευνά της σε μερικούς μήνες.

  Αρέσει σε 1 άτομο

 3. ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΣΚΟΠΙΜΑ….

  «PAIDEIA»BARBARA SPECTREINGRID CARLQVISTΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΣΒΙΑΣΜΟΙ

  Οι Εβραίοι ΦΕΡΝΟΥΝ τους λαθρομετανάστες στην Ευρώπη, ΑΛΛΑ κάνουν το ΑΚΡΙΒΩΣ αντίθετο στο Ισραήλ !!! (ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ;)

  ΔΕΝ …»ΕΦΘΑΣΕ» ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (…) Η ΕΙΔΗΣΗ ! Τα ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ… Φρόντισαν να την Θ Α Ψ Ο Υ Ν !!


  ΔΕΙΤΕ ΤΑ 3 ‘ΒΙΝΤΕΟ’ ΚΑΙ ΘΑ …»ΠΙΑΣΕΤΕ ΤΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ»…

  https://hellasforce.files.wordpress.com/2017/05/1284.jpg?w=800&h=459
  ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ. 2 ΣΟΥΗΔΕΖΕΣ ΚΑΙ …13 ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ, ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ…


  ΚΑΝΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΝΟΝΙΚΟ …’ΧΑΡΑΚΙΡΙ’ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΟΙ ΣΟΥΗΔΟΙ! ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ‘ΡΕΚΟΡ’ ΒΙΑΣΜΩΝ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ Η ΝΟΡΒΗΓΙΑ… ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ, Ή ΤΟΥΣ …»ΠΑΝΕ ΚΑΡΟΤΣΙ» ΚΑΠΟΙΟΙ «ΑΛΛΟΙ»;;;)
  Στο βίντεο ένας απ’ τους στοχαστές του εβραϊκού think tank JPPI που ασχολείται με το μέλλον του εβραϊκού λαού, εξηγεί πολύ απλά (…) γιατί το δημογραφικό είναι το κλειδί στην γεωπολιτική. (Ακούει κανείς ΕΔΩ; Μπάάά…)

  Ο ραββίνος στοχαστής Dov Maimon λέει, πως για να έχουν τον έλεγχο του Ισραήλ, πρέπει να έχουν πλειοψηφία οι Εβραίοι στο Ισραήλ.
  Για αυτό και προσπάθησαν χρόνια ολόκληρα να αυξήσουν τον αριθμό γεννήσεων των Εβραίων και να μειωθεί αυτός των Αράβων. Και το πέτυχαν!
  Ο Dov Maimon μέσα από διάφορα προγράμματα της «δεξαμενής σκέψεως» JPPI, έχει εισηγηθεί ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ στο Ισραήλ και σχέδια για την ραγδαία αύξηση του πληθυσμού στο Ισραήλ…

  Κάθε Εβραία γεννάει 2.6 παιδιά και μαζί με τα ειδικά προγράμματα μετανάστευσης ΜΟΝΟ Εβραίων από διάφορες χώρες του κόσμου στο Ισραήλ είναι σίγουροι ότι το Ισραήλ θα διοικείται από το εβραϊκό DNA!

  Προσέξτε ότι οι Εβραίοι στην Ευρώπη και την Αμερική προωθούν το …αντίθετο από ότι στο Ισραήλ. Την πολυπολιτισμικότητα δηλαδή και το να μην είναι τόσο «λευκή» η Ευρώπη…

  Άρα οι Εβραίοι της Ευρώπης γνωρίζουν και σκόπιμα προωθούν την μαζική μετανάστευση από Αφρική και Ασία για να φτάσουν στο σημείο οι Ευρωπαϊκές χώρες να διοικούνται από μη Ευρωπαίους.

  Με αποτέλεσμα να έχουν φυσικά την τύχη των χωρών προελεύσεως των μεταναστών.

  Οι Εβραίοι προωθούν σε εμάς τις ιδεολογίες που θα μας καταστρέψουν προωθώντας η λ ί θ ι ο υ ς στα καίρια πόστα, ώστε να είναι σίγουροι ότι θα εφαρμοστούν αυτά τα καταστροφικά σχέδια.

  Οι Αριστεροί και άλλοι «προοδευτικοί» είναι στην πραγματικότητα το μακρύ χέρι του Ιουδαϊσμού στην Ευρώπη, καθώς κάνει την βρώμικη δουλειά για αυτούς.

  Στην Νορβηγία και τις Σκανδιναβικές χώρες βλέπουμε την Εβραία Spectre, να δηλώνει ότι οι Εβραίοι προωθούν την πολυπολιτισμικότητα στην Ευρώπη και στην Γερμανία στον αγώνα ηγείται η Εβραία Anetta Kahane.

  Τρία με τέσσερα εκατομμύρια, θα μπορούσαν να αλλάξουν την γεωπολιτική!

  Τι εννοείτε ότι θα μπορούσαν να αλλάξουν την γεωπολιτική;

  Το δημογραφικό είναι το κλειδί για τα πάντα, όπως ξέρετε μεταξύ της Ιορδανίας και της Μεσογείου, αυτά είναι σύνορα για 10.000.000 ανθρώπους, οι μισοί Εβραίοι και οι μισοί Άραβες και αν θέλουμε να παραμείνουμε ένα δημοκρατικό κράτος, πρέπει να οι Εβραίοι να είναι πλειοψηφία σε αυτό το μέρος.

  Δηλαδή πιστεύετε ότι οι μετανάστες θα μπορούσαν να ανατρέψουν τις ισορροπίες;

  Ακριβώς! Ήδη καταφέραμε τα ποσοστά γεννήσεων των Αράβων να έχουν μειωθεί και αυτά των Εβραίων αυξάνονται, οπότε ήδη αλλάζουν οι ισορροπίες. Το τραίνο της ιστορίας είναι στο δρόμο του.

  Το δημογραφικό θαύμα του Ισραήλ – Israel’s Demographic Miracle
  https://www.jewishpolicycenter.org/2013/02/28/israel-demographic-miracle/

  Απόσπασμα: Με ρυθμό γεννήσεων των Ισραηλινών περίπου 3 παιδιά ανά γυναίκα, ξεπερνούν τα βιομηχανικά κράτη και αν συνεχιστεί αυτό το Ισραήλ, θα έχει μεγαλύτερο πληθυσμό απ’ την Πολωνία το 2085.

  Η μέση ηλικία των Πολωνών θα είναι 57 έτη, κάτι το οποίο δεν θα μπορεί να το διαχειριστεί το Πολωνικό κράτος γιατί οι περισσότεροι θα είναι συνταξιούχοι, ενώ του Ισραήλ μόλις 32!

  Κάτι ακόμη πιο αξιοθαύμαστο το Ισραήλ θα έχει περισσότερους νέους απ’ την Ισπανία και την Ιταλία και όσους θα έχει και η Γερμανία στο τέλος του αιώνα!
  Δηλαδή το εβραϊκό κράτος θα έχει περισσότερους άνδρες σε στρατεύσιμη ηλικία και θα μπορεί να στελεχώσει μεγαλύτερο στρατό ξηράς απ’ ότι η Γερμανία!


  [Πηγή: ιστολόγιο ‘αντιπληροφόρηση’]

  Αρέσει σε 1 άτομο

 4. ΩΣΤΕ …»δεν ήξερε τί έλεγε» ; Η ΚΑΥΤΗ Αλήθεια… ΣΟΚ & ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ! Π Ρ Ο Σ Ε Χ Ω Σ και στην Ελλάδα!!

  https://hellasforce.files.wordpress.com/2017/03/123.jpg?quality=80&strip=info&w=800

  ——————————————————————————————————–ΑΡΙΣΤΕΡΑΑΦΡΙΚΑΝΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ

  ΩΣΤΕ …»δεν ήξερε τί έλεγε» ο Τράμπ, για την Σουηδία; Η ΚΑΥΤΗ Αλήθεια για τους ΛΑΘΡΟ-Μετανάστες στη Σουηδία! (ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ)

  (ΨΕΜΜΑΤΑ & ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ, ΤΕΛΟΣ «ΚΥΡΙΟΙ»!)
  Το νεοταξικό καθεστώς και τα χιλιο-προσκυνημένα μέσα «ενημερώσεως» λύ-σσα-ξαν, όταν ο πρόεδρος Ντ. Τράμπ αναφέρθηκε στην ηυξημένη εγκληματικότητα και τους βανδαλισμούς των λαθρομεταναστών στα Σουηδικά προάστια.

  ΣΟΚ & ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ!

  ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! Οι ΑΡΧΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ επιμένουν… Οι ΛΑΘΡΟ που «τυχόν εξαφανίζονται» θα «εμφανισθούν» για να ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ

  ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!! ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ!!!

  Π Ρ Ο Δ Ο Σ Ι Α ! ΕΧΘΡΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ! Το ΣΧΕΔΙΟ (Άλωση του Κράτους) για το Δημοψήφισμα

  https://hellasforce.files.wordpress.com/2017/03/122.jpg?w=640&h=492

  «ΩΣΤΕ» ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΤΡΑΜΠ, Ε; ΟΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ «ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ» ΑΡΧΙΨΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ (ΠΑΝΤΑ!) ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΛΙΒΕΡΟ ΣΟΥΗΔΙΚΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ,,,
  «ΩΣΤΕ» ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΤΡΑΜΠ, Ε; ΟΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ «ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ» ΑΡΧΙΨΕΥΤΕΣ ΤΗΣ
  ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ (ΠΑΝΤΑ!) ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΛΙΒΕΡΟ ΣΟΥΗΔΙΚΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΩΝ
  ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ,,,
  Ιδού ΚΑΤΩΤΕΡΩ, όλη η ωμή πραγματικότητα που ΠΟΝΑΕΙ ΒΑΘΙΑ την προδοτική αριστερά…

  https://hellasforce.files.wordpress.com/2017/03/227.jpg?w=640&h=360


  Άλλο ένα εξαιρετικό ‘βίντεο’ από τον Paul Joseph Watson.


  MORE IN HELLASFORCE.COM

  Αρέσει σε 1 άτομο

 5. ΕΞΩ ΟΙ ΟΒΡΑΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΕΥΡΩΠΗ ΟΛΗ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  http://www.athanasios.thimiopoulos.com

  ΟΙ ΟΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΗΓΗ ΠΑΣΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ.
  ΟΙ ΜΙΣΟΟΒΡΑΙΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗ.

  ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΠΡΙΝ ΤΑ ΤΙΝΑΞΕΙ.

  ΟΙ ΟΒΡΑΙΟΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΜΕ ΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΔΙΣΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΑΝ ΤΗ ΓΗ ΠΕΙΝΑΝΕ. ΚΑΙ ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΧΙΤΛΕΡ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΠΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΒΡΑΙΟΙ ΗΤΝΑ ΟΛΟΙ ΜΙΣΟΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ
  ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΑΔΟΛΦΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΛΛΑ ΡΟΥΜΑΝΟΤΣΙΓΓΑΝΟΒΡΙΟΣ.

  ΠΗΡΕ ΛΑΘΡΑΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

  ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΟΒΡΙΟΜΑΣΟΝΙΑΣ.

  ΕΞΩ ΟΙ ΜΙΣΟΒΡΑΙΟΙ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.

  ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΡΙΧΝΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.

  ΟΒΡΑΙΟ…ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ….ΑΓΓΛΟ….ΓΑΛΛΟ…ΓΕΡΜΑΝΟΜΑΖΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΩΜΑ ΤΑ…ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ.

  ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΒΑΡΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ…ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΒΡΙΟΜΑΣΟ ΝΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ…

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.