ρε πάρτε το χαμπάρι, μας κυβερνάει μια πολιτική συμμορία, αλήτες, λήσταρχοι κι ό,τι άλλο κακό βάλει ο νους σας…

Η Περιστέρα Μπαζιάνα μόνιμη διοικητική υπάλληλος στο ΕΜΠ!

Από εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης (δασκάλα πληροφορικής δημοτικού σχολείου), η σύντροφος του πρωθυπουργού Περιστέρα Μπαζιάνα είναι πλέον με μετάταξη μόνιμη διοικητική υπάλληλος στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (ΕΜΠ)!!!!!!!!!

 

Όπως αναφέρεται στο ΦΕΚ 496/30-5-2017, η κυρία Μπαζιάνα έπειτα από δική της αίτηση εντάσσεται στους διοικητικούς υπαλλήλους του ΕΜΠ, ως υπάλληλος πανεπιστημιακής εκπαίδευσης στο χώρο της Πληροφορικής.

Υπενθυμίζεται ότι με πρόσφατη ρύθμιση κάθε αποσπασμένος εκπαιδευτικός είχε δικαίωμα να ζητήσει μετάταξη στον φορέα που είχε αποσπαστεί.

Συγκεκριμένα:

Τακτικοί υπάλληλοι δημοσίων υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων των Ανεξάρτητων Αρχών, Ν.Π.Δ.Δ., Ο.Τ.Α. α ́και β ́βαθμού και Ν.Π.Ι.Δ. που ανήκουν στη Γενική Κυβέρνηση, όπως εκάστοτε οριοθετείται από την Ελληνική Στατιστική Αρχή στο Μητρώο Φορέων Γενικής Κυβέρνησης, οι οποίοι κατά την έναρξη ισχύος του νόμου ν.4440/2016, 2.12.2016, είναι αποσπασμένοι με γενικές ή ειδικές διατάξεις, σε άλλες δημόσιες υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων των Ανεξάρτητων Αρχών, Ν.Π.Δ.Δ. και Ο.Τ.Α. α’ και β’ βαθμού, δύνανται να μεταταχθούν, με αίτησή τους, στην υπηρεσία που είναι αποσπασμένοι, μετά από γνώμη του υπηρεσιακού συμβουλίου της υπηρεσίας υποδοχής, εφόσον αυτό υφίσταται.

Η μετάταξη διενεργείται σε κενή θέση κλάδου της ίδιας ή ανώτερης κατηγορίας, ή σε περίπτωση μη ύπαρξη κενής, με μεταφορά της θέσης, εφόσον οι προς μετάταξη υπάλληλοι κατέχουν τα τυπικά προσόντα, όπως αυτά ορίζονται στο Π.Δ.50/2001, όπως ισχύει, και στις οικείες οργανικές διατάξεις.


ΔΕΝ ΘΑ  ΒΡΙΣΩ  ΑΛΛΟ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ…..

ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΣΕΙΣ…

2 σκέψεις σχετικά με το “ρε πάρτε το χαμπάρι, μας κυβερνάει μια πολιτική συμμορία, αλήτες, λήσταρχοι κι ό,τι άλλο κακό βάλει ο νους σας…

 1. ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΡΑΚΟΣ…ΚΟΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.
  http://www.athanasios.thimiopoulos.com

  ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.

  ΤΟ ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΤΣΙΠΡΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΒΡΑΚΑΚΙ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΦΟΡΕΑ.

  ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΡΗΜΑΞΕ ΣΤΟΝ ΛΗΣΤΡΙΚΟ ΦΟΡΟ ΣΤΟΝ ΦΟΡΟ ΣΕ ΚΟΨΙΜΟ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ.

  ΧΡΕΟΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΚΑ…..ΤΡΙΑ ΑΓΡΙΑ ΣΚΑΤΑ…

  ΣΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΑΝΔΡΟΓΥΝΟ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ.

  ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΔΡΟΓΥΝΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙ 1500 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ..ΤΟΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΝ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΜΕ 400 Η 350 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ.

  ΜΕΤΑ ΤΑ 67 ΕΤΗ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΣΟΔΑ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΤΑΞΕΩΣ.

  ΤΟΥ ΧΑΡΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΑ 200 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΤΕΛΗ. ΚΑΙ 50 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ….ΚΑΙ 500 ΓΙΑ ΠΕΤΡΑΙΛΕΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ…ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΔΙΧΩΣ ΦΑΚΕΛΑΚΙ.

  ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΣΑΚΩΣΕΙ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΚΑΤΩ…ΟΠΟΤΕ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΕΝΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙΣ ΤΑ ΞΕΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙΕ ΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ…ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΜΥΑΛΟ…

  ΠΕΝΤΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΦΑΕΙ ΓΙΑΡΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ΑΓΕΛΑΔΑ.

  ΑΛΛΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΓΡΟΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΒΕΛΑΖΕΙ.

  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ….

  ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΝ ΖΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΣ ΦΤΥΝΕΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ…ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΕΝΟΙ ΝΟΜΟΙ.

  ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΣΚΛΑΒΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ…ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΤΟΥΣ ΒΙΑΖΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΛΑΒΟΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ….ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.

  ΟΥΤΕ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ…ΟΥΤΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ…ΟΥΤΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ…ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙ ΣΟΥΝ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΛΥΣΣΣΑΣΜΕΝΗΣ ΑΓΡΙΑΣ ΣΚΥΛΑΣ ΒΟΥΛΗΣ.

  ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΦΥΑΓΑΝΕ ΟΙ ΝΗΣΙΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΝΑΔΑ ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΑ…ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ…ΚΑΙ ΡΩΣΙΑ…ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΤΡΙΑ…ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΧΟΧΟΛΟΙ ΟΤΙ ΕΓΚΩ ΒΛΕΠΟ ΤΟ ΕΡΤ ΚΑΙ ΑΓΑΠΩ ΤΟ ΕΛΛΑΔΑ…ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΚΙΑΤΙ ΠΕΡΝΑΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ…

  ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΝΤΑΜΩΝΟΥΝΕ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΛΕΕΙ Ο ΝΕΑΡΟΣ ΣΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ….ΚΑΙ ΕΓΚΩ ΠΑΠΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΣ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΕΦΟΣΟΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΙΣ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ..ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΜΙΣΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ..

  ΕΓΩ ΠΟΥ ΗΡΘΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΤΡΕΝΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟΝ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΔΕΝ ΦΕΥΓΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΜΙΚΡΟ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ.

  ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΡΕΨΕΙ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ Ο ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΥΡΟΥΣ ΕΜΣΑ ΣΤΟΝ ΛΑΚΚΟ ΤΟΥ ΤΑΥΓΕΤΟΥ…
  ΕΚΕΙ ΝΑ ΕΡΙΧΝΕ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΠΑΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΑ ΞΕΝΑ… ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.

  ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ.

  ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΞΕΝΙΤΙΑ…ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΝΑΣΕ…ΧΩΡΙΖΕΙΣ ΜΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΣΑΙ…

  ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΑ 300 ΟΝΤΑ ΤΗΣ ΣΤΕΙΡΑΣ ΒΟΥΛΗΣ…

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ…Ο ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.

  ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ
  ΠΕΘΕΜΕΝΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ
  ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΗΣΙΕ ΟΛΟΙ
  ΟΔΙΑΒΟΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ.

  ΝΑ ΧΕΣΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΘΕΟ.

  ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΥΤΟ ΤΑ ΕΧΑΣΑ ΟΛΑ ΕΓΩ.

  ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΟΥ… Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ….ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ….ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΕΓΙΝΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ.

  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΦΑΜΡΠΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΓΕΡΑΣΑΜΕ ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΩΝΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ…ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΠΡΙΝ ΦΥΓΩ ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΣ ΕΣΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΕ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΣ ΣΤΗΝ ΞΕΝΗ ΓΗ.

  Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΘΑΝΑΣΗΣ Ο ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΑΓΡΟΤΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ.

  ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΤΑ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ…ΔΕΝ ΤΣΓΑΜΑΣ ΤΗ ΜΑΝΑ Π ΤΣΕΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΚΟΥΛΟΠΕΙΔΑ.

  ΓΕΙΑΣ ΣΑΣ ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΜΑΣ ΠΟΝΕΜΕΝΑ.

  Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.