τα ΕΛΤΑ υπό κατάρρευση!!! Τα κρατάει όρθια ο ίδιος ο υπουργός Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης ~ Δείτε το γιατί…

Αποτέλεσμα εικόνας για ΛΑΜΌΓΙΑ ΣΤΑ ΕΛΤΑ

Όταν πρώτοι εμεις και σε «ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΌΤΗΤΑ»  στις 22 του Μάη δημοσιεύσαμε ότι τα ΕΛΤΑ δεν μπορούν πλέον να σταθούν στα πόδια τους, διότι έχουν χρεοκοπήσει  προ πολλού, κάποιοι μας χλεύασαν! Σήμερα με έκτακτα δελτία, ρεπορτάζ, αναρτήσεις κι  ανακοινώσεις διάφορα δημοσιογραφικά κέντρα όπως ο ΣΚΑΪ,  ο  Capital,  το «Πρώτο Θέμα»  και άλλα πολλά μας επαληθεύουν με τα όψιμα δημοσιεύματά τους για το ίδιο θέμα!!!

ΔΕΙΤΕ λοιπόν    Ε  Δ  Ω  ,  τι λέγαμε εμεις τότε για την διακοπή της ηλεκτροδότησης των κατοικιών από την ΔΕΗ, των πληρωμένων λογ/σμών στα γραφεία των ΕΛΤΑ !!!     Δείτε  το δημοσίευμα με  τίτλο:     

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τί Συμβαίνει Στα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ)? Γιατί Καθυστερούν Ν’ Αποδώσουν Τους Πληρωμένους Λογαριασμούς Των Πελατών Τους Στη ΔΕΗ???

Η ΔΕΗ καταγγέλλει τα ΕΛΤΑ

money2

Σε κρίσιμη καμπή λόγω σειράς αστοχιών της παρούσας διοίκησής τους αλλά και της κυβερνητικής αδιαφορίας βρίσκονται τα ΕΛ.ΤΑ., με αποτέλεσμα την πρόκληση αλυσιδωτών εξελίξεων.

Μια σειρά λανθασμένων (στην καλύτερη περίπτωση) χειρισμών που οδηγούν στην απώλεια ευρωπαϊκών χρηματοδοτήσεων, όπως η καθολική ταχυδρομική υπηρεσία που φαίνεται να κοστίζει στον φορέα 100 εκατ. ευρώ περίπου, αλλά και η εξώδικη διαμαρτυρία της ΔΕΗ επειδή τα ΕΛ.ΤΑ. δεν αποδίδουν εγκαίρως τις εισπράξεις λογαριασμών ρεύματος, δημιουργούν εκρηκτικό μείγμα, με αποτέλεσμα πολλοί να μιλούν ακόμα και για παρέμβαση της Δικαιοσύνης.

Ειδικότερα, πρωτόγνωρα πολεμικό κλίμα μεταξύ δύο κρατικού ενδιαφέροντος φορέων που υπό κανονικές προϋποθέσεις όφειλαν να συνεργάζονται στενά έχει δημιουργήσει η διοίκηση των ΕΛ.ΤΑ. Συγκεκριμένα, με επιστολή του στις 5 Μαΐου 2017 προς τον διευθύνοντα σύμβουλο των Ελληνικών Ταχυδρομείων Γιάννη Ζαρολιάγκη, ο πρόεδρος της ΔΕΗ Μανώλης Παναγιωτάκης τον εγκαλεί για μια υπόθεση που θυμίζει ό,τι χειρότερο συνέβη προ ετών στον ιδιωτικό τομέα. Οταν δηλαδή η εταιρεία Energa δεν κατέβαλε τις εισπράξεις του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης Ηλεκτρικής Ενέργειας και το ΕΕΤΗΔΕ στα κρατικά ταμεία. Μιλά δηλαδή ο πρόεδρος της ΔΕΗ για την καθυστερημένη απόδοση οφειλομένων ποσών από την είσπραξη των λογαριασμών ρεύματος.

Οπως αποκαλύπτουμε, ο διορισμένος από τον ΣΥΡΙΖΑ κ. Παναγιωτάκης αναφέρει στον επίσης διορισμένο από την κυβέρνηση κ. Ζαρολιάγκη: «Μας προκαλεί πολύ δυσάρεστη εντύπωση η μη ανταπόκρισή σας στις συνεχείς οχλήσεις μας και στην από 7 Απριλίου 2017 εξώδικη πρόσκληση αναφορικά με την οριστική τακτοποίηση της απόδοσης των εισπραχθέντων λογαριασμών ρεύματος πελατών της ΔΕΗ μέσω του δικτύου καταστημάτων σας». Και ο κ. Παναγιωτάκης, σε οξύ ύφος που δεν συνηθίζεται μεταξύ κρατικών φορέων, συνεχίζει: «Το υπόψη πρόβλημα άρχισε να παρουσιάζεται στις αρχές Μαρτίου 2017 και εντείνεται με το πέρας των ημερών. Λόγω της συνεχιζόμενης και κυλιόμενης καθυστέρησης καταβολής των εισπραχθέντων, σταδιακά η οφειλή διογκώνεται, με αποτέλεσμα σήμερα να ανέρχεται στο ποσό των περίπου 19,5 εκατ. ευρώ (αφορά στη μη απόδοση εισπράξεων μετά τις 20/04/2017). Συνακόλουθη συνέπεια είναι να εμφανίζονται με καθυστερούμενες οφειλές πελάτες μας, να χάνουν την έκπτωση συνέπειας του 15%, να υπάρχει κίνδυνος διακοπής λόγω οφειλής και εντέλει να θίγεται η εικόνα της Επιχείρησης (ΔΕΗ)». Η δραματική σε ύφος επιστολή καταλήγει: «Η παρούσα αποτελεί ύστατη προσπάθεια συνεννόησής μας για το θέμα. Εάν δεν συμμορφωθείτε θα λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα που είμαστε υποχρεωμένοι από τον Νόμο, προκειμένου να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα της ΔΕΗ και των πελατών της, όπως έκδοση Διαταγής Πληρωμής, καθώς και άλλα ένδικα μέσα».


Σοβαρές ελλείψεις προσωπικού στα ΕΛΤΑ και φόβοι για οικονομικό αδιέξοδο

Όπως δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Ταχυδρομικών, Δημήτρης Καψοκώλης, δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες τα ΕΛΤΑ να μην μπορούν να βγάλουν τη μισθοδοσία του προσωπικού.

Alexandros Michailidis / SOOC

Προβλήματα στη διεκπεραίωση επιστολών και δεμάτων αντιμετωπίζουν τα ΕΛΤΑ, καθώς δεν έχει εγκριθεί η πρόσληψη περίπου 500 συμβασιούχων ενώ η θητεία των προηγούμενων είτε έχει λήξει είτε θα λήξει τις επόμενες ημέρες.

Αυτό δήλωσε στον ΣΚΑΪ το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Ταχυδρομικών, Δημήτρης Καψοκώλης.

Πρόβλημα αντιμετωπίζουν τα ΕΛΤΑ και με την απόδοση στη ΔΕΗ των περίπου 19 εκατομμυρίων ευρώ που έχουν εισπράξει μέσω των πληρωμών λογαριασμών ρεύματος από τους πολίτες.

Όπως είπε ο κ. Καψοκώλης, δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες τα ΕΛΤΑ να μην μπορούν να βγάλουν τη μισθοδοσία του προσωπικού, καθώς το Δημόσιο οφείλει στον οργανισμό 48 εκατομμύρια ευρώ από την διαχείριση της αλληλογραφίας του.Εξώδικο της ΔΕΗ στα ΕΛΤΑ για την καθυστέρηση απόδοσης των εισπράξεων

Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Τη διοίκηση των ΕΛΤΑ κατηγορεί η ΔΕΗ με εξώδικο καθώς τα κρατικά ταχυδρομεία καθυστερούν την απόδοση των χρημάτων που εισπράττουν από τους λογαριασμούς ρεύματος.

Σύμφωνα με το εξώδικο που δημοσιεύει η εφημερίδα Πρώτο Θέμα, τα χρήματα που δεν έχει αποδώσει το ταχυδρομείο στην ΔΕΗ φτάνουν τα 19.5 εκατομμύρια ευρώ.

Αν δεν συμμορφωθεί η διοίκηση των ΕΛΤΑ, η ΔΕΗ θα παραπέμψει την υπόθεση στη δικαιοσύνη.


s o u r c e

2 σκέψεις σχετικά με το “τα ΕΛΤΑ υπό κατάρρευση!!! Τα κρατάει όρθια ο ίδιος ο υπουργός Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης ~ Δείτε το γιατί…

 1. ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  http://www.athanasios.thimiopoulos.com

  ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΙΝ ΝΑ ΞΕΨΥΧΗΣΕΙΣ.
  ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΔΡΑΚΟΣ…ΚΟΛΑΚΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΓΡΙΟΣ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙ ΔΑΣ ΜΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΖΗΤΙΑΝΑ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΔΡΟΜΙΑ.

  ΜΝΗΜΟΝΕΙΑ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΦΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΛΥΚΟΙ ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΛΥΚΟΠΟΥΛΑ.

  ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΜΑ ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΛΥΚΟΠΟΥΛΑ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ….ΑΥΤΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΛΥΚΟΠΟΥΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΓΡΙΟΙ ΛΥΚΟΙ ΜΠΟΣΛΕΒΙΚΟΙ….

  ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΓΕΡΟΝΤΙΑΣΜΕΝΟΙ ΛΥΚΟΙ ΜΠΛΕ…ΠΡΑΣΙΝΟΙ…ΚΟΚΚΙΝΟΙ…ΦΑΓΑΝΕ ΚΑ ΗΠΙΑΝΕ ΚΑΤΑΧΡΕΟΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ….ΤΑ ΜΙΣΑ ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΙΣΑ ΠΕΙΝΑΝΕ…ΤΑ ΜΙΣΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΡΩΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΠΑΡΑΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΙΣΑ ΕΙΝΑΙ ΦΕΥΓΑΤΑ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΜΑΝΤΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΩΛΟΠΑΠΟΙ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ…ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΤΙΜΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΥΛΟΓΟΥΝΕ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΝΕ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΞΕΝΗ ΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΜΕΤΩΜΕΝΟ ΨΩΜΙ…ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΟΝΕΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ….ΓΙΑΓΙΑΓΕΣ…ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΝΑΔΕΣ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΤΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΦΑΚΕΛΑ ΤΟΤΕ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΑΝΕ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ…

  ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΤΕ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΣΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝΑ ΕΚΕΙ ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΧΤΥΠΗΣΕ Η ΚΑΜΠΑΝΑ ΘΙΛΜΜΕΝΑ…ΕΓΩ ΗΜΟΥΝΑ ΣΤΑ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΑ ΞΕΝΑ…ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΞΕΝΙΤΙΑ….ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ…

  ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΟΜΙΛΟΥΝ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥΣ.

  ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΜΟΥΛΟΥΝΟΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΖΗΣΑΝΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΑΡΑ ΤΑ ΑΡΠΑΖΑΝ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ…ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΓΥΡΟΦΕΡΝΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΜΑΡΞΙΣΤΟ ΠΑΤΕΡΑΔΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΤΟΥΡΚΟΑΓΑΔΩΝ.

  ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΙΣ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1960 ΚΑΙ ΜΕΤΑ…

  ΣΕ ΛΙΓΑ ΛΕΦΤΑ ΦΥΕΓΩ ΓΙΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΕΙΟ ΜΑΝΑΧΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙ 13,30 ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΣΑΛΟΝΙΚΑ…ΑΛΛΑ ΤΙ ΤΑ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΕΦΟΣΟΝ ΛΙΓΟΙ ΘΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΕΤΑΛΑΒΟΥΝ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.

  ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΑΝ ΤΑ ΓΙΔΙΑ…ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΔΩ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ…ΠΟΤΕ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΤΩ ΑΧ… ΓΑΜΩ ΠΑΝΑΘΕΜΑΤΩ…

  ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ
  ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ
  ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΗΣΕΙ ΟΛΟΙ
  Ο ΔΙΑΒΟΛΟ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ.

  Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

  ΑΝΤΕ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ…

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ…Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ…

  Αρέσει σε 1 άτομο

 2. Ένα… γράμμα για όλους και μια συγνώμη από τους υπαλλήλους των ΕΛΤΑ Χίου

  BY: DHMAK-ELTA – IN: ΕΛΤΑ, FEATURED –

  Από 42 υπαλλήλους στα ΕΛΤΑ Χίου απέμειναν 22!!!

  Μια συγκινητική επιστολή, ενδεικτική των σημερινών αδιεξόδων, απευθύνουν στους πελάτες τους οι υπάλληλοι των ΕΛΤΑ Χίου, ζητώντας τους συγνώμη για την ταλαιπωρία, που υφίστανται, και για την οποία δεν φέρουν ευθύνη, αφού όπως τονίζουν χαρακτηριστικά, από 42 άτομα, που απασχολούνταν στα ΕΛΤΑ Χίου, απέμειναν μόνο 22!!!

  Αναλυτικά η επιστολή τους είναι η εξής:

  Φίλες και φίλοι,

  Το Σωματείο Υπαλλήλων ΕΛΤΑ νομού Χίου, νιώθει επιτακτική την ανάγκη να απολογηθεί και να ζητήσει συγγνώμη από τους πελάτες των Ελληνικών Ταχυδρομείων για την ταλαιπωρία που υφίστανται στις συναλλαγές τους στο Κεντρικό Ταχυδρομείο Χίου, αλλά και τα πολλά προβλήματα που παρατηρούνται στη διακίνηση της αλληλογραφίας τους τόσο από τη Μονάδα Διανομής της πόλης μας όσο και από τα μονοπρόσωπα Περιφερειακά Καταστήματα του Νομού.

  Αγαπητοί πελάτες,

  Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία για 185 χρόνια περίπου είναι ταγμένα στην εξυπηρέτηση του πολίτη παρέχοντας στον Χιώτη και στην Χιώτισσα σε κάθε γωνιά του νησιού μας, τόσο τις κλασικές υπηρεσίες διακίνησης αλληλογραφίας, όσο και πολλές χρηματοοικονομικές και υπηρεσίες επικοινωνίας που κάνουν την Εταιρία μας μοναδική και πρωτοπόρα στο είδος της.

  Ατό το φάσμα υπηρεσιών από τα Ψαρά μέχρι τον Εμποριό και από το Λιθί μέχρι τις Οινούσσες κάποτε διαχειριζόταν 42 άτομα τα οποία κατά τη θερινή περίοδο ή στις εορταστικές ημέρες και στα διαστήματα των αδειών του προσωπικού, είχαν τη βοήθεια ΕΣΟΧ υπαλλήλων κάτι που σήμαινε πως και οι πελάτες είχαν την ίδια περίπου εξυπηρέτηση αλλά και το προσωπικό μπορούσε να ξεκουραστεί ή να ασχοληθεί με βασικά προσωπικά ή οικογενειακά του προβλήματα.

  Αγαπητοί συμπατριώτες,

  Σήμερα η Πολιτεία, σαν μοναδική μέτοχος των ΕΛΤΑ, μέσω της Διοίκησης που έχει εγκαταστήσει στην εταιρία μας, έχει την απαίτηση, σε εποχές 7χρονης οικονομικής κρίσης και με το προσφυγικό να έχει εξελιχθεί σε εφιάλτη για όλους μας, το έργο των 42 υπαλλήλων να υλοποιείται από 22 χωρίς καμιά πρόσληψη είτε ΕΣΟΧ υπαλλήλων είτε μονίμων για την κάλυψη κάποιων κενών. Δεν έχουμε δικαίωμα να αρρωστήσουμε, να ξεκουραστούμε, να νοιαστούμε για τα προβλήματα των παιδιών μας. Δεν έχουμε δικαίωμα να ανανεώσουμε τις δυνάμεις μας για να μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε έτσι όπως ξέρουμε και τόσο καλά όσο κατά καιρούς έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε.

  Αγαπητοί πελάτες,

  Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία δεν είναι μια ακόμα μεταφορική εταιρία. Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία δεν είναι οι απαρχαιωμένοι ηλεκτρονικοί υπολογιστές του δικτύου τους που ασυντήρητοι παλεύουν να λειτουργήσουν. Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία δεν είναι τα ξεχαρβαλωμένα μοτοποδήλατα των διανομέων που αγκομαχούν καθημερινά, βάζοντας σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των ταχυδρόμων, να εκτελέσουν τα δρομολόγιά τους.

  Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία είναι το μυαλό, η καρδιά και η ψυχή των υπαλλήλων τους, που καθημερινά μοχθούν να σας φέρουν σε επαφή με τους ξενιτεμένους μας, με τους ναυτικούς μας, με τα παιδιά μας σε κάθε γωνιά του κόσμου. Είναι οι άνθρωποι που αφουγκράζονται τις ανάγκες σας και μοχθούν με ζέστη και κρύο να τις ικανοποιήσουν μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων τους.

  Εμείς σαν Σωματείο των Υπαλλήλων ΕΛΤΑ σας υποσχόμαστε πως θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας προκειμένου να συνεχίσουμε με ταχύτητα και ασφάλεια την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου σε όλους σας.

  Είμαστε έτοιμοι για αγώνες και ρήξεις με κάθε τι που θέλει τα Ελληνικά Ταχυδρομεία μια ακόμη μικρή μεταφορική εταιρεία.

  Σας θέλουμε δίπλα μας στον κοινό και δύσκολο αγώνα της καθημερινότητας.

  Το οφείλουμε στους εαυτούς μας και στα παιδιά μας.

  Για το Δ.Σ.

  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

  ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ

  Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

  ΣΤΕΙΡΟΥ ΦΙΛΟΜΗΛΑ

  alithia

  Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.