Αγύρτες…

 

Γράφεται Τσίπρας, διαβάζεται Μέρκελ… Οι τσιπούρες και το 4ο «αριστερό» μνημόνιο…


Αυτός έμεινε Ελλάδα για να μας σώσει!

7 σκέψεις σχετικά με το “Αγύρτες…

 1. 7 IOYNIOY 2017
  Πληρωμές με… βραχιολάκι από την Εθνική Τράπεζα (SOS ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ)
  Πρόκειται για προπληρωμένη κάρτα Visa, η οποία διατίθεται σε μορφή wearable – βραχιολιού με ενσωματωμένη τεχνολογία ανέπαφων συναλλαγών.
  Ρε, δεν πάτε στο διάολο, που θα μετατρέψετε τους πελάτες σας σε… ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΖΩΑ, ΧΩΡΙΣ ΑΜΥΝΕΣ;;;;
  Δεν πιστεύω να παει κανείς να πάρει εν γνώσει του την… ΣΚΛΑΒΙΑ ΤΟΥ;;;
  ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ «ΕΞΥΠΝΕΣ» ΚΑΡΤΕΣ.
  ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ!
  Πληρωμές με… βραχιολάκι από την Εθνική Τράπεζα
  Πληρωμές με… βραχιολάκι, εισάγει στην ελληνική αγορά η Εθνική Τράπεζα.
  Στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού των παρεχόμενων προϊόντων καρτών και επέκτασης σε σύγχρονα ηλεκτρονικά μέσα πληρωμών, η Εθνική Τράπεζα προχώρησε σε συνεργασία με τη VISA στην έκδοση ενός καινοτόμου προϊόντος πληρωμών του i-bank payband Visa.
  Πρόκειται για προπληρωμένη κάρτα Visa, η οποία διατίθεται σε μορφή wearable – βραχιολιού με ενσωματωμένη τεχνολογία ανέπαφων συναλλαγών.
  Το αδιάβροχο υλικό του i-bank payband Visa, καθώς και ο μοντέρνος σχεδιασμός του σε ποικιλία χρωμάτων, επιτρέπουν τη χρήση του παντού αντί μετρητών – από το γυμναστήριο, τη βραδινή έξοδο μέχρι και την παραλία – επιτρέποντας στον κάτοχό του να κάνει τις συναλλαγές του ανέπαφα, χωρίς να χρειάζεται μαζί του το πορτοφόλι, αφού το φορά συνέχεια στο χέρι του.
  Όπως ανέφερε η Γενική Διευθύντρια της Εθνικής Τράπεζας κ. Νέλλη Τζάκου-Λαμπροπούλου, ”η Εθνική Τράπεζα καινοτομεί για μία ακόμη φορά, προσφέροντας την πρώτη wearable υπηρεσία πληρωμών στην Ελληνική αγορά.
  Το νέο i-bank payband Visa αποτελεί έναν πρωτοποριακό τρόπο ανέπαφων συναλλαγών, με την πιστοποίηση και την ασφάλεια της Visa.
  Αξιοποιώντας την τεχνολογία NFC, το i-bank payband Visa επιτρέπει την πραγματοποίηση πληρωμών σε καταστήματα που διαθέτουν τερματικό αποδοχής καρτών (POS) εύκολα, γρήγορα και με την ίδια ασφάλεια που παρέχουν οι κάρτες”.
  «Το i-bank payband Visa σίγουρα θα κάνει την διαφορά” δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της Visa κ. Νίκος Καμπανόπουλος.
  «Είναι διαφορετικό, είναι όμορφο, είναι ασφαλές, είναι γρήγορο, είναι εύχρηστο μέσο πληρωμών και αποτελεί ένα πρωτοποριακό προϊόν για την ελληνική αγορά, το οποίο εκτιμάται ότι θα τύχει ευρείας αποδοχής από το καταναλωτικό κοινό και ειδικά τους νέους”.
  Η παραγωγή του νέου μέσου πληρωμών της Εθνικής Τράπεζας έγινε με την υποστήριξη της εταιρίας Inform Λύκος.
  Στο πλαίσιο των ενεργειών προώθησης του νέου προϊόντος i-bank payband Visa, η Εθνική Τράπεζα προχώρησε σε μία σημαντική συνεργασία με το Colour Day Festival, το οποίο θα διεξαχθεί στις 17 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ.
  Για τις ανάγκες της συγκεκριμένης διοργάνωσης, το i-bank payband Visa διατίθεται δωρεάν και αποτελεί συνοδευτικό του εισιτηρίου εισόδου για τον χώρο της εκδήλωσης.
  Τα paybands μπορούν μετά το πέρας της συναυλίας και με ταυτοποίηση του πελάτη στα καταστήματα της Εθνικής, να αναβαθμιστούν σε prepaid κάρτα, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους κατόχους να πραγματοποιούν τις αγορές τους εύκολα και γρήγορα, φορτίζοντας το ποσό που επιθυμούν, μέσω της τεχνολογίας των ανέπαφων συναλλαγών σε πάνω από 80.000 POS στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, τα οποία αυξάνονται διαρκώς.
  Οι πελάτες της Εθνικής που έχουν ήδη προμηθευτεί το i-bank payband έχουν τη δυνατότητα να το αναβαθμίσουν σε prepaid κάρτα ακόμα και πριν τη συναυλία, μέσω i-bank Internet Banking, i-bank Mobile banking και i-bank Pay και φυσικά μέσω των καταστημάτων της Εθνικής, ώστε να γνωρίσουν πρώτοι τον κόσμο των wearables και το νέο τρόπο συναλλαγών που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στο μέλλον.
  Το αδιάβροχο υλικό του i-bank payband και ο μοντέρνος σχεδιασμός του σε πολλά χρώματα, επιτρέπουν τη χρήση του παντού, από την καθημερινή βόλτα, το γυμναστήριο και τη βραδινή έξοδο μέχρι και την παραλία! Λειτουργεί ακριβώς σαν πορτοφόλι, χωρίς όμως να χρειάζονται μετρητά, αφού φοριέται συνέχεια στο χέρι.
  Με ένα απλό πέρασμα από το POS, ο χρόνος αναμονής στο ταμείο μειώνεται στο ελάχιστο.
  Το i-bank payband Visa θα είναι διαθέσιμο σε όλα τα καταστήματα της Εθνικής Τράπεζας από τις 19 Ιουνίου 2017, ενώ η φόρτισή του θα γίνεται και μέσω των εφαρμογών i-bank internet banking, i-bank mobile banking και του i-bank Pay.

  Απαλλαγμέν
  

  Μου αρέσει!

 2. ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΝΤΙ-ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

  Αντιοικουμενιστική αντεπίθεση μέσα στο Σαββατοκύριακο! Πως απαντάει η “αγία ανυπακοή” στις “διαταγές” Βαρθολομαίου περί διάδοσης των αποφάσεων της Συνόδου της Κρήτης ώστε να γίνουν κτήμα των Ορθοδόξων πιστών

  Στο τέλος αυτής της εβδομάδας όπου ο Οικουμενικός Πατριάρχης πήγε στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών για να προπαγανδίσει την Σύνοδο του Κολυμπαρίου και που ο Πάπας Φραγκίσκος απροκάλυπτα διεμήνυσε πως “Πάμε για την παγκόσμια Εκκλησία με ποικιλομορφία” οι αντιδρώντες διοργανώνουν την δική τους αντίδραση!

  Καταρχάς, το ΙΝΚΑ – Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδας συνδιοργανώνει με φορείς και συλλόγους, ημερίδα, κατά της Κάρτας Πολίτη, στο Αίγιο την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017 και ώρα 18:00, στο «ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ» Συνεδριακό κέντρο – Λιμάνι Αιγίου (κάτωθεν του Ιερού Προσκυνήματος Παναγίας Τρυπητής).

  Επίσης αυτό το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί δίωρη ομιλία του π. Νικόλαου Μανώλη (10-6-2017) όπου θα αναφερθεί στα εξής:

  Πρώτη ώρα:
  -Οι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση της διώξεώς μου από τον μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμο
  -Η υπόθεση της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης
  -Τα σχέδια και οι σκέψεις του μητροπολίτου που είναι ταυτόχρονα κατήγορος και δικαστής μου
  -Οι δικαστικές εξελίξεις στο ακυρωτικό διοικητικό δικαστήριο
  -Αποτίμηση της επίσκεψης του Οικουμενικού Πατριάρχη στην Αθήνα
  -Βαρθολομαίος και Ιερώνυμος: Οικουμενιστική Συμφωνία κοινής δράσης για την επιβολή των αποφάσεων της ψευδοσυνόδου της Κρήτης

  Δεύτερη ώρα:
  -Λόγος αγίου Συμεών του νέου θεολόγου περί Πίστεως και για την τελειότητα των αρετών όσων ζουν μέσα στα βιοτικά
  -Ωφέλιμη διήγηση για εμάς τους κοσμικούς
  -Όποτε θελήσει η καρδιά μας, η Πίστη ενεργεί αμέσως

  Την ίδια μέρα επίσης θα πραγματοποιηθεί και Θεία Λειτουργία (χωρίς την μνημόνευση Οικουμενιστών) στην Σουρωτή Θεσσαλονίκης από τον π.Ευθύμιο Τρικαμηνά, ο οποίος λειτουργεί σε μοναστήρι στον Βόλο (στους Σταγιάτες, κοντά στην Πορταριά) και 1 Σάββατο κάθε μήνα στην Σουρωτή Θεσσαλονίκης.

  To ερχόμενο Σάββατο 10/6/2017, θα τελέσει την ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ στο (ιδιωτικό) παρεκκλήσιο του Αγίου Μάρκου του Ευγενικού, στην ΣΟΥΡΩΤΗ Θεσσαλονίκης.

  ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :

  http://afypnisiellinwn.blogspot.gr/2017/06/blog-post_62.html

  Μου αρέσει!

 3. Κατάλαβες τώρα γιατί κατέστρεψαν μεγάλες υγιείς ελληνικές βιομηχανίες

  (ΙΖΟΛΑ, ΠΙΤΣΟΣ, ΕΣΚΙΜΟ, ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΠΑΤΡΑΙΚΗ, AΙΓΑΙΟ, ΧΡΩΠΕΙ, ΠΥΡΚΑΛ)*

  και* έκαψαν σε διάστημα 2 μηνών μεγάλα ελληνικά πολυκαταστήματα

  (ΜΙΝΙΟΝ, ΚΑΤΡΑΝΤΖΟΣ ΣΠΟΡ, ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΛΑΟΥΔΑΤΟΣ);

  Για να βρουν άνετα χώρο, χωρίς προσπάθεια, τα δικά τους μπακάλικα που διαφορετικά δεν θα μπορούσαν να μπουν στην Ελληνική αγορά…
  *
  Κατάλαβες τώρα γιατί σου δίνανε τζάμπα κάρτες οι τράπεζες;*

  Για να σου πάρουν το πατρικό σου. Δεκάρα δεν δίνανε για τις δόσεις σου.

  Με χαρτιά τυπωμένα σου πήραν και σου παίρνουνε το σπίτι, το χωράφι, το
  μαγαζί.*

  Κατάλαβες τώρα γιατί σε χώσανε στο χρηματιστήριο;*

  Όταν ένας πρωθυπουργός τής χώρας προέτρεπε τον απλό κόσμο να βάλει το κομπόδεμά του στο στημένο παιγνίδι τού χρηματιστηρίου, δεν εννοούσε ακριβώς τις παραγωγικές επενδύσεις, αλλά τον τζόγο.
  *
  Κατάλαβες τώρα ότι κάποιοι γίνανε πάμπλουτοι σε μια νύχτα ανταλλάσσοντας τον
  ** πλούτο σου, **τον ιδρώτα σου, με αέρα; Κατάλαβες τώρα γιατί γουστάρουν τόσο την… «ελεύθερη αγορά»;*

  Για να κλείσει ο μπακάλης τής γειτονιάς και να στέλνεις τον κόπο σου στα μεγαλομπακάλικα της Γερμανίας.
  Σε βγάλανε, ψαράκι, από τη γυάλα σου και στη συνέχεια σε πέταξαν στον ωκεανό με τα σκυλόψαρα, που έχουν τους δικούς τους κανόνες… διατροφής.
  *
  Κατάλαβες τώρα γιατί αγαπάνε τους «μη νόμιμους μετανάστες» τόσο πολύ οι εκλεγμένοι «αλήτες» μας;*

  Για να κάνουν με τη δυστυχία εκείνων κι’ εμάς δυστυχισμένους.*

  Κατάλαβες τώρα, ψαράκι, πόσο αξίζει η γυάλα σου;*

  Γιατί αυτή είναι η καλύτερη γωνιά στον κόσμο – το καλύτερο οικόπεδο – και την κοστολογούν μόλις 300 δις συμπεριλαμβανομένων και των… αρχαιοτήτων.*

  Κατάλαβες τώρα γιατί αλλάζουν το ονοματάκι στην Εθνική σου Οδό;*

  Θέλεις 20 ευρώ πλέον για να πας από Αθήνα στη Θεσσαλονίκη χρησιμοποιώντας την Εθνική σου Οδό, ενώ ήταν υποχρέωση τού κράτους να την κατασκευάσει και όχι να την ξεπουλήσουν στον κάθε «όμορφο» που παριστάνει τον… εργολάβο.*

  Κατάλαβες τώρα γιατί σου πουλάνε φθηνά τα… χαζοκούτια;* Για να σε κάνουν να τρως κουτόχορτο στα λιβάδια των… σήριαλς. Για να σε πετάνε μπαλάκι από τη μεσημεριανή χαζοβιόλα στον απογευματινό πληρωμένο.
  Να σου κάνουν με το ζόρι »φιλική» γλώσσα τα … Τουρκικά !!!
  Από το πρωί μέχρι το βράδυ μια θλιβερή παρέλαση υπερεκτιμημένων «τίποτα», με καμιά ειδικότητα, στον αέρα.
  *
  Κατάλαβες τώρα γιατί σ’ έδιωξαν από το χωριό και από τη γη σου, δίνοντάς σου μια θέση στο… «δημόσιο»;* Για να τα δώσουν δωρεάν στους νέους… «εποίκους».
  *
  Κατάλαβες τώρα γιατί πρέπει το ζευγάρι να δουλεύει σε δυο δουλειές, ενώ ο παππούς θα πρέπει να δουλεύει ακόμα και στα… 70 του;* Για να μεγαλώνουν τα παιδιά μόνα τους χωρίς κανένα προσανατολισμό και αρχές. Για να χαθεί η «καταραμένη» φυλή σου. Τούτο το ξέρουν πολύ καλά και γι’ αυτό προωθούν την… υπογεννητικότητα.
  *
  Κατάλαβες τώρα γιατί στη Βουλή δεν μπαίνει κανένας σοβαρός άνθρωπος;* Επειδή αυτός δεν θέλει ν’ ανήκει στον θίασο των 300 που προδιαγράφουν οι κομματικές λίστες, τις οποίες συντάσσουν κυρίαρχα οι ντόπιοι τοποτηρητές της παγκοσμιοποίησης μαζί με τις «άγιες οικογένειες» του τόπου. Έτσι, στο θέατρο που λέγεται… Βουλή, δεν θα βρείτε σήμερα σχεδόν κανέναν από τους λαμπρούς Έλληνες διανοητές και επιστήμονες, επειδή δεν είναι…
  θεατρίνοι.*

  Κατάλαβες τώρα γιατί τα κάνουν όλ’ αυτά;* Επειδή είναι υπεύθυνοι

  για τον κάθε ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ…ΓΕΝΝΗΘΕΙ,

  για την κάθε ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ…ΓΕΝΝΗΘΕΙ.****

  Γιατί δεν θέλουν άλλους Έλληνες σ’ αυτόν τον τόπο.

  Ούτε στο γένος, ούτε στη σκέψη.
  *
  Αγαπητοί φίλοι. Αν βρείτε το παραπάνω κείμενο ενδιαφέρον και πραγματικό, παρακαλείσθε να το προωθήσετε.
  Στις μέρες που ζούμε η ενημέρωση είναι μια μορφή αντίστασης που μας
  την
  **προσφέρει
  η σύγχρονη τεχνολογία την οποία και χρησιμοποιούν κατά κόρον οι εξωθεσμικές*
  * **δυνάμεις που δρουν πάντα στο…σκοτάδι…* ****

  Μου αρέσει!

 4. ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ

  Υποτίθεται το Κατάρ χρηματοδοτεί την Παλαιστινιακή Χαμάς που έχει μοναδικό εχθρό το Ισραήλ… Όμως το άμεσα εμπλεκόμενο Ισραήλ δεν ενοχλείται καθόλου απο αυτή τη χρηματοδότηση και δεν κατηγόρησε το Κατάρ επίσημα.

  Ενοχλήθηκαν ξαφνικά οι Σαουδάραβες και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα !
  Και το ίδιο έγινε με τις επιθέσεις στη Λιβύη και τη Συρία.
  Ενώ ο μοναδικός εχθρός του Καντάφι και του Άσαντ ήταν το Ισραήλ δέχτηκαν ξαφνικά επίθεση από άλλους Μουσουλμάνους.

  Κι όταν τα ΜΜΕ μιλούν συνεχώς για «Ισλαμιστές» κι όταν σε όλα τα video φωνάζουν «Αλλαχού Ακμπάρ» κάτι που δεν κάνουν ποτέ οι πραγματικοί Μουσουλμάνοι (;)… πως να φανταστεί ο κοσμάκης… ποιος είναι αυτός που ελέγχει πραγματικά αυτές τις ορδές μισθοφόρων και ποια συμφέροντα εξυπηρετούν;

  Όταν τον μεσαίωνα οι Οθωμανοί επιτέθηκαν στους Ενετούς για να καταλάβουν την Κύπρο… ποιος θα φανταζόταν ότι εκτελούσαν εντολές του παντοδύναμου τοκογλύφου Joseph Nasi από τον οποίο είχαν πάρει δάνεια οι Οθωμανοί ;

  Διαβάστε εδώ πως ο Joseph Nasi ξεκινούσε πολέμους μεταξύ Αυτοκρατοριών όποτε κάποιος αυτοκράτορας αρνούνταν να εκτελέσει εντολές των τοκογλύφων.
  http://www.jewishencyclopedia.com/articles/11333-nasi-joseph-duke-of-naxos

  Ε.

  Μου αρέσει!

 5. ΟΙ ΥΠΗΡΕΤΡΙΕΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ

  Εκατομμυριούχος αντικαπιταλιστής, «αγανακτισμένος» επενδυτής σε ξένα fund αρπακτικών, Υπουργός στην εξουσία αγαπητός των ξένων τοκογλύφων, η σύζυγος στην Τράπεζα της Ελλάδας … αλλά για να παραμείνει στην εξουσία πρέπει να υπηρετήσει την ατζέντα του σιωνισμού.

  Και μπορεί να πεινάνε εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες στην Ελλάδα … αλλά για τους πράκτορες προέχει να «χτυπήσουν» το θρησκευτικό αίσθημα των πολιτών … Έμμισθοι διαδηλωτές και βολεμένοι του ΣΥΡΙΖΑ, αυτόκλητοι υπερασπιστές των gay. Όπως βλέπουμε έχουν άλλες προτεραιότητες οι υπηρέτριες των τοκογλύφων.

  Γδέρνουν τους Έλληνες και τους καταστρέφουν οικονομικά…αλλά νιώθουν τύψεις που δεν μπορούν να υιοθετήσουν παιδιά …τα 3 ζευγάρια των gay που έκαναν σύμφωνο συμβίωσης…
  Αγωνίζονται να περάσει η τεκνοθεσία για τα ομόφυλα ζευγάρια …

  Να μην ξεχνάμε ότι πολύ περισσότεροι από τους gay που θα ήθελαν να υιοθετήσουν είναι οι αρρωστημένοι κι ανώμαλοι της Ελίτ που αντί να «ψωνίζουν» παράνομα ανήλικους αλλοδαπούς από την Ομόνοια… θα τους υιοθετούν, θα τους βιάζουν …με τη θέλησή τους πάντα… και μετά θα τους παντρεύονται όπως έκανε ο διανοούμενος Woody Allen.

  Ε.
  Αναρτήθηκε από socratesnios στις

  Μου αρέσει!

 6. Ο ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ

  Όταν συλληφθεί ένας οποιοσδήποτε παιδόφιλος η Δικαιοσύνη και ο Τύπος είναι αμείλικτοι απέναντί του. Αν ο παιδόφιλος είναι σιωνιστής …η Δικαιοσύνη παθαίνει συνεχείς «κράμπες» και δεν προχωράει τίποτα. (βλέπε Epstein, Polanski).

  O σκηνοθέτης Polanski …βίασε μία 13χρονη κοπελίτσα , έμεινε μόνο 42 μέρες στη φυλακή και μετά όχι μόνο δεν μπήκε στο περιθώριο αλλά αναδείχτηκε και προωθήθηκε από τις κινηματογραφικές εταιρίες που ελέγχει ο Σιωνισμός στην Ευρώπη. 40 χρόνια πάλευε το θύμα να δικαιωθεί και έφτασε πλέον να παρακαλάει τη Δικαιοσύνη να σταματήσει … γιατί τελικά περισσότερο ταλαιπώρησαν το θύμα παρά τον ανώμαλο Polanski. Ο Polanski φυσικά βρέθηκε στην Χώρα των Τοκογλύφων την Ελβετία …η οποία εννοείται ότι αρνήθηκε να τον εκδώσει στις ΗΠΑ για να δικαστεί όπως όλοι οι κοινοί θνητοί.

  Και παρόλο που δεν του κόστισε το παραμικρό το έγκλημα που διέπραξε, παρόλο που συνέχισε να δουλεύει ανενόχλητος υπό την προστασία του Σιωνιστικού Λόμπι … βρίζει την Αμερικάνικη Δικαιοσύνη και την αποκαλεί απόλυτα διεφθαρμένη!
  Πάγια τακτική του «Φωνάζει ο κλέφτης να φύγει ο νοικοκύρης» …Την είδαμε να εφαρμόζεται κι από έναν Ισραηλινό έμπορο όπλων με 500.000.000 στη Λίστα Λαγκάρντ … που αντί να συλληφθεί … κατηγόρησε όσους τον στοχοποίησαν ως … ρατσιστές…παρόλο που δεν τόλμησε κανείς να τον ακουμπήσει.

  Ε.

  ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

  Ρωτά η κόρη :

  -Άγιε πατέρα, ποιoς ο λόγος να έρθουμε εδώ στη γη, μέσα σε αυτό τον πόνο και αυτή την δυστυχία;

  -Ο Θεός παιδάκι μου, ποιo είναι το πρώτο πράγμα που δημιούργησε;
  -Πατέρα μου, οι γραφές το λένε,»εν αρχή εποίησε τον ουρανό και τη γη »
  -Όχι κόρη μου, τα πάντα δια του Λόγου γίνονται και χωρίς τον Λόγο δεν γίνεται τίποτα.
  Όπως τότε μίλησε ο Θεός και γέννησε το φως, και χώρισε το φως από το σκοτάδι, έτσι κι εσύ σήμερα ρωτάς μέσα από το σκοτάδι σου να μάθεις το φως.

  Και ιδού σε ρωτάω, αν δεν ερχόσουν εδώ στη γη μέσα στην αμαρτία, θα γνώριζες τι σημαίνει η λέξη αναμάρτητος;
  Αν δεν γεννιόσουν σε αυτή τη θνητή ζωή, θα εκτιμούσες ποτέ τη λέξη αθανασία;
  Αν δεν ερχόσουν από τον ουρανό εδώ στη γη να διδαχθείς τους 24 πρεσβύτερους της αλφαβήτας μας, τους φθόγγους και τα φωνήεντα, θα μπορούσες να γνωρίζεις τις λέξεις και τις ουσίες τους, ώστε εμείς στο τώρα μας να μπορούμε να μιλάμε και να επικοινωνούμε;

  Για αυτό παιδί μου, εν αρχή ην ο Λόγος και ο Λόγος ην προς τον Θεόν και Θεός ην ο Λόγος.
  -Ναι γέροντά μου, πραγματικά, είμαστε σταγόνες της βροχής και ο Θεός είναι το νερό.
  -Ναι παιδί μου έτσι είναι, μα όπως το νερό που μένει στάσιμο και γεμίζει βατράχια και νερόφιδα, έτσι και το πνεύμα των ανθρώπων στο σήμερα είναι γεμάτο από τον φθόνο, το ψεύδος και την κακία.

  Μα δεν φταίνε οι θνητοί, αλλά του κόσμου τούτου οι ποιμένες που απέκρυψαν το άλας της ζωής από την γνώση των ανθρώπων, κι έτσι κρατούν τους ανθρώπους στην άγνοια = Άδης.

  Μπορεί παιδί μου να συμφωνούν και οι ποιμένες πως είμαστε σταγόνες της βροχής, αλλά οι αποστάτες δεν τολμούν να σας πουν πώς όλες αυτές οι σταγόνες είμαστε απλωμένες στο λιβάδι του Θεού, από ποιμένες του ναού του Σολομώντα σταυρωμένες, και τρέμουν του Ιησού Χριστού των Ελλήνων την Ορθοδοξία μας.
  Το Άγιο βάπτισμά μας και τα Θεία Μυστήριά μας, είναι ο ήλιος που φέγγει σε όλες τις σταγόνες την Ανάστασή τους, γι’αυτό μας λέει και ο Κύριος γνώσθε την αλήθεια και η αλήθεια ελευθερώσει ημάς.

  Την αλήθεια κόρη μου οι ουρανοί και όλα τα σύμπαντα την ονομάζουν ΕΛΛΑΣ.

  -Μα πατέρα μου οι Έλληνες ήταν είδωλο λάτρες, πίστευαν στους 12 θεούς.
  -Μην ακούς ψυχή μου την ψεύτικη διδασκαλία των σολομώντειων μασόνων, οι πατέρες μας είδαν το όλον και το λάτρεψαν γι’αυτό τους ονόμασαν είδωλο λάτρες.
  Σκέψου κόρη μου, ότι οι 12 θεοί είναι τα 12 πάθη της ψυχής του ανθρώπου, και όποιον πατέρα και να μελετήσεις ο Θεός είναι ένας και Τριαδικός, πάρε για παράδειγμα την Αγία Αικατερίνη την μεγαλομάρτυρα, που όταν οι 150 ρήτορες-θεολόγοι πήγαν να την δικάσουν, συμφώνησαν μαζί της πως δεν κηρύσσει αίρεση, αλλά τον αληθινό Θεό, τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό.
  Άλλωστε μην ξεχνάμε τον όσιο Σόλωνα, την προφήτιδα και ιέρεια Σίβυλλα, τον όσιο Πλάτωνα, τον όσιο Θουκυδίδη, τον Αριστοτέλη μας και άλλους τόσους πολλούς πατέρες-φωστήρες της ανθρωπότητας.

  Ένα το Άγιο Πνεύμα και όλοι μας αυτό ποθούμε, μα τι είναι αυτό που από το Ένα μας χωρίζει;
  Αυτό που φταίει είναι το μητρικό γάλα της παιδείας που γαλούχησαν οι διδάσκαλοι του ναού του Σολομώντα, στων ανθρώπων τα μυαλά.
  Έχτισαν με δαιμόνια την γνώση του θανάτου και της αμαρτίας.
  -Και πώς το κάνανε αυτό;
  -Αυτός που είδε ότι η γη γυρίζει το γνωρίζει.
  Αυτός που άκουσε ότι η γη γυρίζει το ξέρει.
  Ό,τι γνωρίζεις είναι ο φύλακας άγγελός σου. Ό,τι ξέρεις ο δαίμονάς σου.
  Για δες… ποια είναι αυτά που γνωρίζεις και ποια αυτά που ξέρεις;
  Αναρωτήθηκες ποτέ;
  Γι αυτό, το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνει ο άνθρωπος είναι η ταπείνωση, και να δεχθεί την ήττα του από την Σοφία του Ιησού Χριστού.
  Όπως σε ένα ποτήρι που είναι βρώμικο δεν βάζεις νερό να πιεις, έτσι δεν γίνεται να αγαπήσει ο άνθρωπος τον Λόγο που αγαπά την ψυχή του, όταν ο άνθρωπος στο μυαλό του μέσα αγαπά τους 12 θεούς του.
  Για αυτό πρέπει να γίνει η νίψη του μυαλού, μελετώντας τα Ορθόδοξά μας τα γεροντικά και η νίψη της ψυχής με την ιερή εξομολόγηση.

  Μελέτη του Αγίου Ευαγγελίου μόνο στο αρχαίο κείμενο, στη μητρική σας γλώσσα, και ποτέ την μετάφραση η οποία είναι η άποψη του μεταφραστή και όχι η ουσία του Λόγου.
  Να εκκλησιάζεστε τακτικά και να έχετε πάντα στην καρδιά σας την ευχούλα: Ιησού Χριστέ μου Σ’αγαπώ.
  Υπεραγία Θεοτόκε φώτισέ με τα Χριστούγεννα του Υιού Σου στην καρδιά μου, και άγγελο να μου έχεις στην ματιά μου, για να μπορώ να γίνω και εγώ στην αγκαλιά σου παιδί σου αγαπητό.

  Με τις ευλογίες του γέροντα Ιωάννη να έχουμε καλή Ανάσταση

  Μου αρέσει!

 7. Ο ΑΛΛΑΧ ΤΩΝ ΔΕΣΠΟΤΑΔΩΝ

  Ψάχνετε τον αντίχριστο…
  την ώρα που …..

  72 μικρά κοριτσάκια που θα βλέπουν ως σουλτάνο τους τον άνδρα…είναι ο αλλάχ των δεσποτάδων

  http://ioannisb.blogspot.gr/2017/06/blog-post_12.html

  ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΣΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΕΥΛΟΓΗΣΕΙ Η ΠΟΡΝΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

  Ένα απλήρωτο γραμμάτιο χρωστάτε εις τους Έλληνες πεσόντες για την Ελευθερία σας.
  Η μεγαλύτερη εγκληματική οργάνωση της Ελλάδος…
  Οι Ευσεβείς και Παναγιότατοι Κύριοι Αξιωματούχοι της Ελλάδος.

  Η Ελλάδα του Κολοκοτρώνη… σήμερα σε βάζει φυλακή αν δεν καθίσεις να σε ευλογήσει η πόρνη εκκλησία.
  Και αν τολμήσεις να πεις πως άρσεν και θήλυ εποίησε το αυγό…ιδού τι σε περιμένει…φασίστα αιρετικέ :

  «Νόμος δίνει την δυνατότητα στο κράτος να αφαιρέσει τα παιδιά από τους γονείς που δεν πιστεύουν στην θεωρία που λέει ότι το αγόρι τους μπορεί τελικά να είναι κορίτσι και το κορίτσι τους μπορεί τελικά να είναι αγόρι…»

  https://agiosioannisotheologoskavalas.blogspot.gr/2017/06/blog-post_86.html?spref=fb&m=1

  ΙΩ

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.