«ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ» ~ ΑΠΟΨΕ ΤΡΙΤΗ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ !!!

Κατεβαίνουμε ΑΠΌΨΕ  20 Ιουνίου στο Σύνταγμα με χιλιάδες συμπολίτες μας και το δίκαιο αίτημα να παραιτηθούν οι ανίκανοι, ψευτόμαγκες, λαμόγια και ψεύτες, τσογλάνια που μας κυβερνούν!

16 σκέψεις σχετικά με το “«ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ» ~ ΑΠΟΨΕ ΤΡΙΤΗ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ !!!

 1. Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ

  Μπροστά στην αδήριτη πραγματικότητα που βιώνουμε, με την ολοένα επιδεινούμενη οικονομική κατάσταση της πατρίδας μας, αν μια παραδοχή μπορούμε με σιγουριά να κάνουμε, αυτή συνοψίζεται στο ότι οι ευθύνες της πολιτικής τάξης της χώρας μας διαχρονικά είναι βαριές. Το περιβόητο πολιτικό κόστος απέτρεψε τους κομματικούς σχηματισμούς από το να προχωρήσουν στις τομές εκείνες που θα έθιγαν μεν ορισμένες τάξεις, θα λειτουργούσαν, ωστόσο, ως ασπίδα προστασίας για την οικονομία μας μακροπρόθεσμα. Και σήμερα είμαστε αναγκασμένοι να αποδεχόμαστε το περιεχόμενο των αλλεπάλληλων συμφωνιών με τους Θεσμούς, που συνεπάγεται και νέες φορολογικές και οικονομικές επιβαρύνσεις, και νέες μειώσεις συντάξεων, μισθών και κοινωνικών επιδομάτων, που κυριολεκτικά εξοντώνουν εκατομμύρια νοικοκυριά.
  Φαίνεται όμως ότι η εξόντωση των Ελλήνων είναι δευτερεύουσας σημασίας. Προέχει η ευημερία των αριθμών, βάσει των οποίων θα εγκριθεί από το Eurogroup η επόμενη δόση, που θα μας κρατήσει εν ζωή για μικρό χρονικό διάστημα, διογκώνοντας ταυτόχρονα το χρέος της Ελλάδας και επισημοποιώντας τη λιμοκτονία των Ελλήνων. Μήπως είναι συμπτωματικές οι κάθε τόσο «χαρμόσυνες ειδήσεις» από την Ελληνική Στατιστική Αρχή και η θριαμβολογία των κυβερνητικών αξιωματούχων ότι αυξάνονται οι εξαγωγές της χώρας και ότι η οικονομία και ανάπτυξη βρίσκονται στον σωστό δρόμο;
  Οι τυμπανοκρουσίες και οι ολοένα επαναλαμβανόμενες αισιόδοξες προβλέψεις προέρχονται από εγκεφάλους που συνειδητά και σκοπίμως παραπλανούν εδώ και επτά χρόνια τον ελληνικό λαό. Διότι όλοι ανεξαιρέτως οι «ειδήμονες» της παγκόσμιας οικονομίας γνωρίζουν ότι σε μία χώρα στην οποία η συντριπτική πλειονότητα των πολιτών βιώνει έσχατη ένδεια με μισθούς και συντάξεις πείνας, πολυετή ύφεση, τεράστια ανεργία και φυγή δεκάδων χιλιάδων νέων στο εξωτερικό, είναι ασυγχώρητο και ύβρις να κάνει κανείς λόγο για αύξηση των εξαγωγών και βελτίωση της οικονομικής ανάπτυξης. Αυτό δεν συμβαίνει ούτε σε χώρες του λεγόμενου Τρίτου Κόσμου, όπου οι λιμοκτονούντες λαοί στερούνται ακόμη και τα βασικά είδη διατροφής και διαβίωσης, την ίδια ώρα και η πρωτογενής παραγωγή τους εξάγεται σε πλούσιες χώρες.
  Όμως ο εμπαιγμός, η αθλιότητα, το έγκλημα σε βάρος του ελληνικού λαού συνεχίζονται μεθοδικά και με την διεθνώς γνωστή υπόθεση της «λίστας Λαγκάρντ». Το διευθυντήριο του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος ενορχήστρωσε εξαρχής μια προπαγάνδα με σκοπό την παραπληροφόρηση και τον αποπροσανατολισμό του ελληνικού λαού από το πραγματικό περιεχόμενο, την ουσία και την βαρύτητα του πρωτότυπου USB («στικάκι»). Και δη σε μία περίοδο που ήδη είχαν αρχίσει να πυκνώνουν τα μαύρα σύννεφα πάνω από την Ελλάδα και να διακυβεύεται η τύχη και το μέλλον της εξαιτίας των ολέθριων λαθών και της διαφθοράς του πολιτικού συστήματος και των συνενόχων του, που φόρτωσαν στις πλάτες του ελληνικού λαού ένα δυσθεώρητο χρέος.
  Κι ενώ η χώρα μας όδευε προς την ολοκληρωτική καταστροφή, πήρε μπρος η εγκληματική παραφιλολογία, αν όχι παραπληροφόρηση, ότι δήθεν επι μακρόν αποσιωπήθηκε από τους παραλήπτες της η παράδοση, τον Οκτώβριο του 2010, του USB από την κυρία Λαγκάρντ. Μετά, ότι δήθεν άρχισαν οι αντιγραφές και οι «διορθώσεις» του περιεχομένου για την προστασία μεγαλοφοροδιαφυγάδων και πολιτικών προσώπων που εμπλέκονταν σε παράνομες συναλλαγές κ.λπ., ανθρώπων, όπως αφέθηκε να εννοηθεί, που περιφέρονται σε γνωστούς κύκλους του πολιτικού κατεστημένου και των μεγάλων ΜΜΕ, που αποτελούν την «ουρά» του. Και τέλος, ότι δήθεν εάν αξιοποιούνταν το περιεχόμενο του USB, η χώρα θα απέφευγε τα θανατηφόρα Μνημόνια και τα εξοντωτικά μέτρα σε βάρος των Ελλήνων, άρα και την ταπείνωση της Πατρίδας και του λαού μας.
  Όμως ο περίεργος ή άγνωστος τρόπος παράδοσης του πρωτότυπου USB και η μεταφορά του μέσω διπλωματικού σάκου ή και δια χειρός στις ελληνικές Αρχές, η μη καταχώρηση του ως επίσημου εγγράφου-στοιχείου του ελληνικού κράτους, όπως και ευθύς αμέσως οι πληροφορίες περί μυστικών συναντήσεων Ελλήνων αξιωματούχων σε Βέλγιο και Ελβετία ενισχύουν τις εικασίες και τις υπόνοιες για τους λόγους που το πρωτότυπο USB αποκρύφτηκε και αποκρύβεται εδώ και επτά χρόνια από τον ελληνικό λαό.
  Η αλήθεια, ωστόσο, είναι άλλη: με την παράδοση του πρωτότυπου USB πρόθεση των ισχυρών παραγόντων του πολιτικοοικονομικού κατεστημένου της ΕΕ δεν ήταν να προσφερθεί βοήθεια στην Ελλάδα, όπως εδώ και χρόνια υποστηρίζεται, ώστε να προχωρήσει σε σαρωτικές διαρθρωτικές αλλαγές και μεταρρυθμίσεις και να καταφέρει να βγει επιτέλους από την κρίση. Στόχος τους ήταν να στείλουν ένα μήνυμα, να απευθύνουν μια αυστηρή προειδοποίηση προς το πολιτικό σύστημα της χώρας μας και, δια του εκφοβισμού, του εκβιασμού, να πειθαναγκάσουν σε υπογραφή κάθε προσχεδιασμένης έτσι κι αλλιώς συμφωνίας (Μνημόνια) υπέρ των δανειστών. Διότι παράγοντες των Βρυξελλών και του Βερολίνου γνωρίζουν το περιεχόμενο του πρωτότυπου USB, το οποίο χωρίς υπερβολή «καίει» εκατοντάδες πολιτικοοικονομικούς παράγοντες τόσο της χώρας μας όσο και αυτού του ευρωπαϊκού πολιτικού κατεστημένου. Είναι επομένως προφανές ότι είχαν υπολογίσει τις τεράστιες επιπτώσεις που θα είχε η δημοσιοποίηση του, η οποία νομοτελειακά θα οδηγούσε σε εξέγερση του ελληνικού λαού και σε ολοκληρωτική κατάρρευση του όντως σάπιου εγχώριου πολιτικού συστήματος, θα είχε όμως ανυπολόγιστες συνέπειες και για το ευρωπαϊκό οικοδόμημα.
  Και κάπου εδώ βρίσκουμε τη ρίζα και την ουσία του προβλήματος και τη συνενοχή για το ιλιγγιώδες «χρέος» της Ελλάδος. Ήδη από δεκαετίες είναι γνωστό το σοβαρότατο πρόβλημα διαφθοράς στις ισχυρές οικονομίες του πλανήτη. Εξαιτίας, άλλωστε, της επικινδυνότητάς της για το κοινωνικό σύνολο ο ΟΗΕ ψήφισε στις 31/10/2003 τη Σύμβαση για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς. Η Γερμανία όμως αρνείται να την επικυρώσει, ενώ δεν συμμορφώθηκε ούτε με την υπ’ αριθ.2008/801/ΕΚ Απόφαση του Συμβουλίου της Ευρώπης, παρόλο που το ετήσιο κόστος της διαφθοράς στη Γερμανία υπερβαίνει τα 250 δις ευρώ, είναι, λοιπόν, πολύ υψηλότερο από το ίδιο το ΑΕΠ της Ελλάδος.
  Είναι χαρακτηριστικό ότι ο πολιτικός «πατέρας» και μέντορας της Άνγκελα Μέρκελ, πρώην καγκελάριος Χέλμουτ Κολ, αλλά και κατόπιν αυτού ο διάδοχος του και αρχηγός του κόμματος Βόλφγκανγκ Σόιμπλε είχαν εμπλακεί σε σκάνδαλα διαφοράς, με συνέπεια να εκτεθούν στα ΜΜΕ από την ίδια την κυρία Μέρκελ. Η οποία ως γενική γραμματέας του κόμματος χρησιμοποίησε τα σκάνδαλα προς ίδιον όφελος, ήρθε σε μετωπική σύγκρουση με τον επί δεκαέξι χρόνια Καγκελάριο Κολ και εκπαραθύρωσε με συνοπτικές διαδικασίες τον κ. Σόιμπλε από την ηγεσία του κόμματος, αναδεικνυόμενη η ίδια σε Καγκελάριο της Γερμανίας.
  Αν, βέβαια, ακούσει κανείς τις διδαχές της κυρίας Μέρκελ και του κ. Σόιμπλε προς τους «αμαρτωλούς» του Νότου, θα πιστέψει ότι οι όροι «διαφθορά», «διαπλοκή» και «δωροδοκία» είναι άγνωστοι στους Γερμανούς, παρά το γεγονός ότι οι τελευταίοι είναι πρωταθλητές και σε εγχώριο και σε διεθνές επίπεδο στην διαφορά, στη δωροδοκία και στα «μαύρα ταμεία». Θυμίζουμε ότι κατά τη δεκαετία του ’90 το Βερολίνο είχε συγκρουσθεί σφοδρότατα με το Παρίσι για την ανάληψη μεγάλων δημοσίων έργων, λιμένων, αερολιμένων, γεφυρών, εθνικών οδών, μετρό, ολυμπιακών έργων, εξοπλιστικών προγραμμάτων, προγραμμάτων υγείας κ.ο.κ. Γιατί; Διότι οι γερμανικές εταιρείες προσέφεραν πολύ μεγαλύτερες μίζες. Για τον λόγο αυτό η Γερμανία προστατεύει (και προστατεύεται) και δεν εκδίδει π.χ. τον Μιχάλη Χριστοφοράκο. Στη ζωή είναι ανήθικο να κρίνει και να κατηγορεί κανείς τον άλλο, εάν δεν γνωρίζει το ποιόν του. Η ζωή όμως διδάσκει «φοβού τους Γερμανούς και δώρα φέροντας», διότι δεν υπάρχει διεφθαρμένος χωρίς διαφθορέα, δεν υπάρχει θύμα χωρίς θύτη ούτε φόνος χωρίς δολοφόνο.
  Στη διεθνή πολιτική και διπλωματία το αποτέλεσμα μιας προσπάθειας σε ένα συγκεκριμένο θέμα επιτυγχάνεται από τον τρόπο και την σκοπιμότητα της ενέργειας, που είναι στην ουσία ο αυτοσκοπός. Το γεγονός ότι από την αρχή της κρίσης και επι επτά ολόκληρα χρόνια οι ευρωπαϊκοί θεσμοί και το ΔΝΤ δεν πίεσαν και δεν πιέζουν σθεναρά και αποφασιστικά, ως όφειλαν, τις ελληνικές κυβερνήσεις για σαρωτικές διαρθρωτικές αλλαγές και μεταρρυθμίσεις, ούτως ώστε να αντιμετωπισθεί αποτελεσματικά η κρίση χρέους στην Ελλάδα, αλλά δια των Μνημονίων κατ’ ουσίαν πιέζουν μόνο για την λήψη εξοντωτικών οικονομικών και φορολογικών μέτρων σε βάρος του ελληνικού λαού από μόνο του τα λέει όλα. Εν πλήρει γνώση τους και μεθοδικά εκβιάζουν το σάπιο πολιτικό σύστημα της χώρας μας και… με έναν σμπάρο πολλά τρυγόνια: προστατεύουν από την κατάρρευση όχι μόνο το τελευταίο, αλλά και το ίδιο το οικοδόμημα της γερμανικής Ευρώπης, την ίδια ώρα που δια των Μνημονίων έχουν υποτάξει την Πατρίδα μας και έχουν υποδουλώσει για πάντα τον ελληνικό λαό.


  Γεώργιος Εμ. Δημητράκης

  Υποσημείωση: Ο αρθρογράφος κρητικής (Μαριού Ν.Ρεθύμνης) και θρακικής καταγωγής γεννήθηκε και διαμένει στην Ξάνθη. Σπούδασε Πολιτικές-Οικονομικές Επιστήμες και Κοινωνιολογία στην Βόννη και Πολιτιστική Κληρονομιά στην Αθήνα

  Αρέσει σε 1 άτομο

 2. ΤΣΙΠΡΑΣ & ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
  ========================================

  Ο Τσίπρας φαίνεται να αγνοεί τρία τινά, σαν νεαρός στην ηλικία πολιτικός!!!
  Οι Σιωνιστές δανειστές Κοσμοκράτορες πολιτεύονται, με Σύνταγμά τους ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ!!!
  Σχετικά με τη μείωση του χρέους, να του υπενθυμίσουμε τρία μόνον άρθρα από τα Πρωτόκολλα των σοφών της ΣΙΩΝ.
  Άρθρον 2ον


  Οι Άρχοντες, που θα τους εκλέγουμε ΕΜΕΙΣ, από την τάξην του λαού, ανάλογα με το ΔΟΥΛΙΚΟ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, δεν θα είναι πρόσωπα προετοιμασμένα για τη διακυβέρνηση της χώρας…….. κ.λ.π.

  Άρθρον 21ον


  Επωφελήκαμε τη διαφθορά των πολιτικών, για να εισπράξουμε ΠΟΣΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑ, ΤΡΙΠΛΑΣΙΑ, και ακόμη μεγαλύτερα, δανείζοντας, τις Κυβερνήσεις των Χριστιανών χρήμα, που δεν ήταν καθόλου αναγκαίο στο Κράτος.
  Άρθρον 22ον


  Έχουμε στα χέρια μας τη μεγαλύτερη δύναμη της σημερινής εποχής, ΤΟ ΧΡΥΣΟ!!!!!……………..
  Έτσι εξηγείται η σκληρή στάση των Σιωνιστών υπηρετών των δανειστών στα διάφορα EUROGROUPS, και στα άλλα όργανα της Ευρωπαϊκής Ενώσεως.
  Η Ε.Ε. είναι υπηρέτης των δανειστών Κοσμοκρατόρων!!!
  Ο ΤΣΙΠΡΑΣ αφελώς και επιπολαίως παραπλανά τον Ελληνικό Λαό, και τους Συριζαίους επιτελείς του, και των ΑΝ.ΕΛ. ενώ γνωρίζει τις διαθέσεις των δανειστών για το ΧΡΕΟΣ!!!
  Μείωση του παράνομου χρέους δεν μπορεί να υπάρξει, οι Κοσμοκράτορες δανειστές σέβονται τα ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ!!!
  Ο Γάλλος LE MER υπήρξε σαφής, η μείωση του χρέους θα υπάρξει, εάν υπάρξει ανάπτυξης, εις το βάθος του χρόνου.
  Οι Μοσχοβισί, Γιούνκερ, Τούσκ, Ντάϊσελμπλουμ, κ.λ.π. μας δουλεύουν, εκτελώντας εντολές των δανειστών.
  Οι Γερμανοί Σόϊμπλε & Μέρκελ, σαν εκτελεστές εντολών των δανειστών, λένε ΟΧΙ στη μείωση του παράνομου ΧΡΕΟΥΣ.
  Το λέμε παράνομο χρέος, διότι οι Σιωνιστές δανειστές το πολλαπλασίασαν μέσω οικονομικών στατιστικών παιγνίων!!
  (βλέπε 21ον Πρωτόκολλον).
  Ο ΤΣΙΠΡΑΣ εξελίσσεται σε νέος ΜΕΝΕΜ της Αργεντινής!!!

  ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ

  Ομάδα Διεθνών Σχέσεων & Γεωπολιτικής

  Αρέσει σε 1 άτομο

 3. Σκάνδαλο: Για να πάρουν τη δόση των 8,5 δισ. πληρώνουν τα δικαστικά έξοδα του Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ

  Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/news/story/799947/eurogroup-gia-na-paroyn-ti-dosi-plironoyn-ta-dikastika-exoda-tis-ypothesis-toy-georgioy-tis-elstat#ixzz4k5JTNIQ2

  ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ.

  ΕΛΣΤΑΤ : Εθνικός διασυρμός – Η δήθεν σκληρή διαπραγμάτευση Τσίπρα και Τσακαλώτου κατέληξε στο να ζητούν οι δανειστές να πληρώσουμε τα δικαστικά έξοδα για την υπεράσπιση του Ανδρέα Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ

  Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/news/story/799947/eurogroup-gia-na-paroyn-ti-dosi-plironoyn-ta-dikastika-exoda-tis-ypothesis-toy-georgioy-tis-elstat#ixzz4k5JaMybS

  http://www.newsbomb.gr/politikh/news/story/799947/eurogroup-gia-na-paroyn-ti-dosi-plironoyn-ta-dikastika-exoda-tis-ypothesis-toy-georgioy-tis-elstat

  Αρέσει σε 1 άτομο

 4. ΜΕΤΑ ΤΟ 62% ΟΧΙ ΚΑΤΑΛΎΘΗΚΕ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ… ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΠΑΡΟΥΣΑ ΒΟΥΛΗ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΑΡΠΑΧΤΙΚΏΝ…. ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΟΧΙ ΚΑΙ Ο ΕΚΠΡΌΣΩΠΟΣ ΣΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΝΑΙ ΠΑΎΕΙ ΝΑ ‘ΝΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΟΥ… Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΗΣ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΛΟΥΦΑΞΕ ΣΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΚΑΝΑΠΕ ΤΟΥ…. ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΣΙΠΡΑ ΤΟΥ ΞΕΤΣΙΠΩΤΟΥ ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ…. ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ ΠΕΣ ΜΟΥ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΑΡΧΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΎΛΛΗΨΗ ΣΤΟ ΨΥΧΙΚΟ…. ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ…. ΤΟΥ ΔΩΣΑΝ ΣΎΝΤΑΞΗ. ΠΥΡΙΝΙΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΜΑΣ… Ο ΕΛΛΗΝΑΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20.000 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΔΩ… ΤΕΛΙΚΑ ΞΕΡΑΝ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΘΥΜΗΘΕΊΤΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΒΕΓΓΟΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ… «Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ… ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΘΟΡΥΒΟ (ΜΗ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΩΣΕΙ….) ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΩ» ΟΝΕΙΡΟ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ(ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ) ΗΤΑΝ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ… ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ Ο ΗΝΙΟΧΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟ ΑΛΜΑ ΣΤΗΝ ΑΒΥΣΣΟ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΑΛΟΓΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΑΣ ΓΕΡΑΣΑΝ… ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΣΤΟΝ ΙΣΟΠΕΔΟΤΙΚΟ ΝΕΟΤΑΞΙΣΜΟ… ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΚΑΝΑΠΕ ΓΙΑ ΦΕΡΕΤΡΟ… ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΛΟΓΙΑ… R.I.P ( ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΔΕ ΜΆΧΟΝΤΑΙ) ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ. «Y.F.N»

  Αρέσει σε 1 άτομο

 5. Ο Βυζαντινός Ιωάννης Βατάτζης και η σημερινή μας χαμένη αξιοπρέπεια

  του Κωνσταντίνου Χολέβα

  Μία ομάδα διανοητών και δημοσιογράφων επιχειρεί να μάς πείσει πόσο καλό πράγμα είναι η απώλεια της εθνικής μας κυριαρχίας. Συνιστούν να είμαστε ευγνώμονες στην τρόικα που θα φέρει ξένους επιτρόπους στα υπουργεία μας για να μας κάνουν σωστούς Ευρωπαίους και να μας φέρουν τα φώτα τους. Φαίνεται ότι τα παπαγαλάκια της εξάρτησης και της υποτέλειας δεν θέλησαν ποτέ να διαβάσουν την ελληνική Ιστορία ή αν την διάβασαν, δεν μπόρεσαν να την καταλάβουν.

  Διότι στις πάμπολλες σελίδες αυτής της Ιστορίας υπάρχουν παραδείγματα Ελλήνων ηγετών που βρέθηκαν μεν σε δυσχερή θέση, αλλά δεν απώλεσαν την αξιοπρέπειά τους και δεν λησμόνησαν τα ιστορικά δικαιώματα και τις ιστορικές υποχρεώσεις του Έθνους μας.

  Μία τέτοια σημαντική μορφή πατριώτη, ικανού και εντίμου κυβερνήτη τιμά στις 4 Νοεμβρίου η Εκκλησία μας. Πρόκειται για τον Άγιο Ιωάννη Γ΄ Δούκα Βατάτζη, αυτοκράτορα της Νικαίας όπου είχε μεταφερθεί προσωρινά η έδρα των Βυζαντινών Αυτοκρατόρων. Από το 1204 έως το 1261 η Αυτοκρατορία της Νικαίας μαζί με την Αυτοκρατορία της Τραπεζούντας και το Δεσποτάτο της Ηπείρου αποτέλεσαν τα πρώτα ελληνικά εθνικά κράτη μετά από τον κατακερματισμό της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας (Ρωμανίας) από τους Δυτικούς Σταυροφόρους. Στη Νίκαια της Μικράς Ασίας ο Θεόδωρος Λάσκαρις, ο γαμπρός του Ιωάννης Βατάτζης και ο γιός του Βατάτζη Θεόδωρος Β΄ Λάσκαρις, μαζί με τον ελληνοκεντρικό φιλόσοφο Νικηφόρο Βλεμμύδη ονόμασαν για πρώτη φορά το κράτος τους Ελληνίδα Επικράτειαν και αγωνίσθηκαν για να απελευθερώσουν την Κωνσταντινούπολη από τους Σταυροφόρους. Το επέτυχε ο διάδοχός τους Μιχαήλ Παλαιολόγος το 1261.

  Αξίζει να σταθούμε λίγο περισσότερο στον ευλαβή στρατηγό από το Διδυμότειχο Ιωάννη Βατάτζη, τον οποίο τιμά ως Άγιο η Ορθόδοξη Εκκλησία λόγω του ελεήμονος χαρακτήρα του και διότι μοίρασε δίκαια τον κρατικό πλούτο ώστε να ωφεληθούν οι φτωχότεροι.

  Ας σκεφθούμε τις αναλογίες με την εποχή μας. Ο Βατάτζης το 1234 κυβερνά ένα μικρό κομμάτι του Ελληνισμού, ενώ η πρωτεύουσα του Γένους κατέχεται από Λατίνο Βασιλιά . Ο Ελληνισμός είναι ταπεινωμένος και διαμοιρασμένος σε φραγκικά βασίλεια και δουκάτα. Ο Πάπας που κρυβόταν πίσω από τις Σταυροφορίες ήταν ο πλανητάρχης της εποχής. Τότε, λοιπόν, ένας συγκεκριμένος Πάπας, ο Γρηγόριος Θ΄ έστειλε μία προκλητική επιστολή στον Ιωάννη Βατάτζη και τού ζήτησε να ξεχάσει δια παντός την Κωνσταντινούπολη και να εγκαταλείψει τον βυζαντινό τίτλο «Βασιλεύς και Αυτοκράτωρ Ρωμαίων» , Ο Ιωάννης Βατάτζης, αν και ήταν σε δυσμενέστερη θέση από πλευράς πολιτικής και οικονομικής, έστειλε μία εκπληκτική επιστολή –απάντηση που αποτελεί μνημείο ελληνικής υπερηφάνειας και εθνικής αξιοπρέπειας. Μακάρι να εδιδάσκοντο από αυτήν οι σημερινοί κυβερνήτες μας, οι φιλομνημονιακοί αρθρογράφοι και ορισμένοι ηγέτες των ευρωπαίων εταίρων μας, επίγονοι των Σταυροφόρων του 1204. Αντιγράφω μερικές φράσεις σε νεοελληνική γλώσσα, όπως δημοσιεύονται –μαζί με το πρωτότυπο- στο βιβλίο του Ιωάννη Σαρσάκη «Ιωάννης Γ΄ Βατάτζης-ο Άγιος Αυτοκράτορας του Βυζαντίου» ( έκδοση Ορθοδόξου Κυψέλης, Θεσσαλονίκη 2008):

  «… Μάς γράφεις ότι από το δικό μας , το Ελληνικό γένος, άνθησε η σοφία και τα αγαθά της διαδόθηκαν στους άλλους λαούς. Αυτό σωστά το γράφεις. Πώς όμως αγνόησες, ή και αν υποτεθεί ότι δεν το αγνόησες, πώς ξέχασες να γράψεις ότι, μαζί με τη σοφία, το γένος μας κληρονόμησε από τον Μέγα Κωνσταντίνο και τη βασιλεία;… Συ απαιτείς να μην αγνοήσουμε τον θρόνο σου και τα προνόμιά του. Αλλά εμείς έχουμε να ανταπαιτήσουμε να δεις καθαρά και να μάθεις τα δικαιώματα που έχουμε εμείς επί της εξουσίας και του κράτους της Κωνσταντινούπολης, το οποίο από τον Μέγα Κωνσταντίνο διατηρήθηκε για μία χιλιετία και έφτασε σε μάς . Οι γενάρχες της βασιλείας μου είναι από το γένος των Δουκών και των Κομνηνών, για να μην αναφέρω εδώ και όλους τους άλλους βασιλείς που είχαν ελληνική καταγωγή και για πολλές εκατοντάδες χρόνια κατείχαν τη βασιλική εξουσία της Κωνσταντινούπολης. …. Εμείς εξαναγκαστήκαμε από την πολεμική βία και φύγαμε από τον τόπο μας. Όμως δεν παραιτούμαστε από τα δικαιώματά μας της εξουσίας και του κράτους της Κωνσταντινούπολης…… Ποτέ δεν θα πάψουμε να δίνουμε μάχες και να πολεμούμε αυτούς που την κατέκτησαν και την κατέχουν. Γιατί, αλήθεια, πώς δεν θα διαπράτταμε αδικία απέναντι στους νόμους της φύσης και στους θεσμούς της πατρίδας μας και στους τάφους των προγόνων μας και στα θεία και ιερά τεμένη, αν δεν πολεμήσουμε για όλα αυτά με τη δύναμή μας;…..Ωστόσο να ξέρει η αγιότητά σου ότι υποδεχτήκαμε χωρίς λύπη το αγροίκο ύφος του γράμματός σου και φερθήκαμε με ηπιότητα στους κομιστές του, μόνο και μόνο για να διατηρήσουμε την ειρήνη μαζί σου»!

  Αν αντικαταστήσουμε τη λέξη «Πάπας» με τη λέξη «τρόϊκα» και τη λέξη «Κωνσταντινούπολη» με τη λέξη «εθνική κυριαρχία» κατανοούμε ποια απάντηση επιβάλλεται να δίδουν οι εκάστοτε κυβερνήτες μας σε προκλητικές απαιτήσεις των διαφόρων δανειστών μας. Το ότι δανειζόμαστε δεν σημαίνει ότι πρέπει να δώσουμε γην και ύδωρ εξευτελιζόμενοι εθνικά. Ο Ιωάννης Βατάτζης διοικούσε ένα καθημαγμένο τμήμα του ηττημένου τότες Ελληνισμού, αλλά απήντησε με θαυμαστή παρρησία στον πανίσχυρο Πάπα. Τιμώντας τη μνήμη του στις 4 Νοεμβρίου ας διδαχθούμε από το ήθος του.
  Αναρτήθηκε από socratesnios στις 2:22 π.μ.

  Μου αρέσει!

 6. Η Eλληνικότητα των Νησιών του Ανατολικού Αιγαίου μέσα από το «BAHRIYE» του Οθωμανού Ναυάρχου Πιρί Ρείς

  γράφει ο κ. Σάββας Γκαλιμαρίδης

  Ο Πιρί Ρείς θεωρείται σήμερα ένας από τους μεγαλύτερους Οθωμανούς Ναυάρχους του 16ου αιώνα, με πλούσιο έργο στον τομέα της χαρτογράφησης. Γεννημένος στην Καλλίπολη περί το 1465, μεγάλωσε στις ακτές του Μαρμαρά και υπήρξε ανιψιός του διαβόητου πειρατή Κεμάλ Ρείς. Οι ανάγκες του Οθωμανικού στόλου στις αρχές του 16ου αιώνα για έμπειρους ναυτικούς στους συνεχείς πολέμους με τη χριστιανική Δύση και κυρίως με τη Βενετία, οδήγησε το σουλτάνο Βαγιατζίτ Β΄ στο να προσλάβει πειρατές όπως τον Κεμάλ Ρείς και τον ανιψιό του Πιρί, αποδίδοντάς τους μάλιστα, υψηλές απολαβές και το βαθμό του Ναυάρχου.

  Η κλίση του Πιρί Ρείς στην χαρτογράφηση δεν άργησε να φανεί. Ήδη από το 1502 ξεκίνησε το έργο του, μελετώντας δυτικούς χάρτες (όπως οι ιταλικοί πορτολάνοι της Μεσογείου) και πολύ περισσότερο τους βυζαντινούς θαλάσσιους χάρτες, που είχαν διασωθεί πρίν λίγα χρόνια, όταν η Κωνσταντινούπολη έπεφτε στα χέρια των Οθωμανών. Αναμφίβολα, το μεγαλύτερο έργο του είναι το περίφημο BAHRIYE (Βιβλίο Ναυσιπλοΐας) που χρονολογείται το 1526 και αποτελείται από ακριβείς και λεπτομερείς γεωμετρικές απεικονίσεις των ακτογραμμών και των νησιών της Μεσογείου και του Αιγαίου πελάγους. Το συγκεκριμένο βιβλίο πέρα από ναυτικό βοήθημα, παρουσιάζει ιδιαίτερο ιστορικό ενδιαφέρον, καθώς παραθέτει πολλές λεπτομέρειες για τους πληθυσμό, την οικονομία, τα τοπωνύμια και τον πολιτισμό των περιοχών που είχαν χαρτογραφηθεί.

  Για την νήσο Ίμβρο (imroz στο βιβλίο του), αναφέρει ότι τα παλαιά χρόνια οι φρουρές της, ειδοποιούσαν με σήματα καπνού και φωτιές τις μικρασιατικές ακτές για επικείμενη εισβολή, καθώς και για το μέγεθος του εχθρικού στόλου. Κατόπιν, φρούρια των παραλίων έκαναν αντίστοιχα σήματα που λαμβάνονταν τελικά από την Κων/πολη. Μ’ αυτό τον τρόπο, μέσα σε μία ώρα η κεντρική διοίκηση της Πόλης, γνώριζε τις σχετικές λεπτομέρειες. Η όλη διαδικασία που περιγράφει από μαρτυρίες ο Πιρί Ρείς, δεν είναι άλλη από τις περίφημες φρυκτωρίες, που συνιστούσαν το δίκτυο επικοινωνιών του Βυζαντίου με οπτικά σήματα, ήδη από την εποχή του αυτοκράτορα Λέοντα ΣΤ’ του Σοφού.

  Για τη Σαμοθράκη (semedirek), μας δίνει την πληροφορία ότι ήταν νησί μοναχών που ζούσαν σε ερημικές τοποθεσίες και πώς το νησί, ο κόσμος το ονόμαζε «τόπο των Αγίων», λαθεμένα όμως για τον ίδιο, χωρίς να επεξηγεί περισσότερο. Ακόμα πιο σημαντική, είναι η μαρτυρία ότι από εκεί προέρχονταν οι μοναχοί της Αγίας Σοφίας, του σημαντικότερου ίσως ναού και συμβόλου της ανατολικής ορθόδοξης εκκλησίας. Επισημαίνει ότι μία από τις ερειπωμένες περιοχές που ζούσαν οι μοναχοί, ονομαζόταν Paliopoulo (πιθανότατα Παλαιόπολις). Γενικά, παρουσιάζει τη Σαμοθράκη ως ένα αξιόλογο μοναστικό κέντρο.

  Η Θάσος ονομάζεται Τas Oz, η Λήμνος Limli, ο Μούδρος Μondoros κ.λ.π. Οι περιγραφές για τη ζωή των μοναχών στο Άγιο Όρος είναι επίσης, εκτενείς και κατατοπιστικές. Κάνει λόγο για 360 μοναστήρια άνω των χιλίων ετών, από τα οποία την εποχή που γράφει, μόνο 60 ήταν σε καλή κατάσταση. Οι μοναχοί, αναφέρει ότι είχαν θαλάσσια σύνδεση με βακούφια της Λήμνου απ’ όπου προμηθεύονταν τρόφιμα. Υπήρχαν καλλιέργειες, αμπελώνες, ενώ είχαν αναπτύξει προηγμένες μεθόδους για το άλεσμα των σιτηρών και την παραγωγή του άρτου. Σημαντικές λεπτομέρειες παρατίθενται στο βιβλίο του, τόσο για την καθημερινότητα στις Μονές όσο και για το άβατο της Αθωνικής χερσονήσου.

  Ο Οθωμανός χαρτογράφος δεν συγκινείται μόνο από το φυσικό κάλος της Λέσβου, γνωστή τότε με το όνομα της πρωτεύουσας του νησιού Μυτιλήνης (Midillu), αλλά και με την μακρά ιστορία της.

  Μνημονεύει την περίοδο της ηγεμονίας της γενουάτικης οικογένειας των Γατελούζων (1355-1462), ως μία περίοδο που οδήγησε σε εξύψωση του νησιού με άνθιση του εμπορίου και γενικότερα της ζωής και του πληθυσμού του. Για την πόλη της Μυτιλήνης, δίνονται στοιχεία για τον αριθμό των πλοίων που μπορούν να ελλιμενιστούν (300 πλοία σύμφωνα με τους υπολογισμούς του) και επισημαίνει ότι κατοικείται από απίστους. Λόγος γίνεται για την Ερεσό (Herse) και την Καλλονή (Qalania), τις εκκλησίες του νησιού και τα πολλά οχυρωματικά έργα. Αντίστοιχα, μεγάλος αριθμός πληροφοριών δίνεται για το νησί της Χίου και της Σάμου.Αναφορές για τη διοίκηση, την λατινική κατοχή, την βυζαντινή περίοδο, το εμπόριο, τα προϊόντα και την πολύτιμη μαστίχα, συμπληρώνουν τις τοπογραφικές περιγραφές των νησιών αυτών. Το άφθονο πόσιμο νερό της Σάμου, τα πλούσια δάση και τα αρχαιολογικά ευρήματα, δίνουν με σαφήνεια τη στρατηγική σημασία που είχε η Σάμος στο Αιγαίο, καθώς το νερό ήταν απαραίτητο για τις εκστρατείες του σουλτανικού στόλου, η δε ξυλεία αναγκαία για τη ναυπήγηση σκαφών.

  Η Ρόδος και τα Δωδεκάνησα, παρόλο που την εποχή που γράφτηκε το BAHRIYE δεν είχαν ακόμη κατακτηθεί από τους Οθωμανούς, ωστόσο παρουσιάζονται με αρκετές εδαφικές λεπτομέρειες. Τα χαρακτηρίζει ως νησιά «απίστων» που κουρσεύουν τα μικρασιατικά παράλια, εννοώντας τους Ιωαννίτες Ιππότες. Στο σημείο αυτό ο Πιρί Ρείς, προσεγγίζει τις περιγραφές της ακτογραμμής και τη γεωγραφία της Ρόδου, από την οπτική του εισβολέα. Επισημαίνει λιμάνια και περιοχές, απ’ όπου τα κάστρα του νησιού θα μπορούσαν να κυριευθούν με τον ευνοϊκότερο για τους Οθωμανούς τρόπο. Ενδεικτικό άλλωστε των βλέψεων του σουλτάνου για πλήρη κατάληψη του Αιγαίου. Το ύφος που χρησιμοποιεί είναι καθαρά στρατιωτικό και διαβάζοντας κανείς το κείμενο που αφορά τη Ρόδο, αντιλαμβάνεται περισσότερο ότι πρόκειται για οδηγίες εκστρατείας παρά για βιβλίο ναυσιπλοΐας.

   Οι ιστορικοί συμφωνούν στο γεγονός ότι ο Οθωμανός χαρτογράφος ήταν τελειομανής και ιδιαίτερα σχολαστικός με το έργο του, κατά καιρούς έχουν διατυπωθεί θεωρίες ότι κατάγεται από χριστιανική, πιθανόν ελληνική οικογένεια, χωρίς όμως να είναι επιβεβαιωμένο. Πάντως, οι ακριβείς υπολογισμοί χερσαίων διαστάσεων, η ορθή εκτίμηση αποστάσεων και τα εθνολογικά στοιχεία που αναφέρει στο βιβλίο του, το καθιστούν αξιόλογη ιστορική πηγή. Σε κάθε περίπτωση ο συγγραφέας, ίσως άθελά του, επιβεβαιώνει τον ελληνικό χαρακτήρα των νησιών του ανατολικού Αιγαίου και προβάλει την οθωμανική κυριαρχία, περισσότερο από επεκτατική ανάγκη του Ισλάμ, παρά από την συνήθη έννοια ενός δίκαιου αγώνα. Τελικά και ο ίδιος ο Πιρί Ρείς υπήρξε θύμα της λογικής αυτής, που διαμόρφωσε τον μεσαιωνικό χαρακτήρα της οθωμανικής αυτοκρατορίας και την αλαζονεία των ηγεμόνων της. Για μία και μοναδική αποτυχία του, σε ναυμαχία εναντίον των Πορτογάλων, κατηγορήθηκε για προδοσία και εκτελέστηκε δημόσια στο Κάιρο της Αιγύπτου, το 1553 σε προχωρημένη ηλικία.
  

  Πηγές

  Christian Gruber, The Islamic Manuscript Tradition, Indiana University Press,(Bloomington,2010)
  Gianacarlo Casale, The Ottoman Age of Exploration, Oxford University Press, (London, 2010)
  Pinar Emiralioglou, Geographical Knowledge and Imperial Culture In The Early Modern Ottoman Empire, Sam Huston State University, USA, (Dorchester,UK, 2014)
  Piri Reis, Kitab-I-Bahriye (σε αποδόσεις στην αγγλική γλώσσα)

  Svat Soucek, Piri Reis and Turkish Mapmaking after Columbus, Oxford University Press, (London and New York, 1996)

  http://www.istorikathemata.com
  Αναρτήθηκε από socratesnios στις 8:26 π.μ.

  Μου αρέσει!

 7. Ο ΑΡΑΧΤΟΣ ΝΕΚΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

  Μερικά ασύνδετα (;!) μεταξύ τους γεγονότα που παρατήρησα μέσα στην τελευταία εβδομάδα (με αυθαίρετα κριτήρια επιλογής) :

  Ένας τρομακτικός σεισμός στο Βόρειο Αιγαίο.
  Ένα 11χρονο παιδί πεθαίνει από ένα καπρίτσιο ενός μαλάκα (άρρωστου στο μυαλό) που παίζει με όπλα. Στην περιοχή αυτή ακμάζει ο ζόφος και η κόπρος του Αυγεία, ενώ η ίδια η Αστυνομία όλο και περισσότερο παίρνει το μέρος των εν δυνάμει εχθρών της. Ζητά χορηγία €240.000 στη «Διαύγεια» για να αλλάξει λάστιχα, ενώ ο μισός στόλος είναι παροπλισμένος).
  Τίποτα δεν σταμάτησε τους Τούρκους να αλωνίζουν στο Αιγαίο.
  Κατά περίπου 3 % μειώθηκε η -δηλωμένη – ανεργία το τελευταίο έτος. Ταυτόχρονα αυξήθηκαν οι Ελληνίδες πόρνες (αδήλωτες) και συνεχίστηκε η κατακόρυφη άνοδος της μαύρης αγοράς και του αδήλωτου «μπαγκουΐ» (ρευστό), και η ασφυξία των εισοδημάτων (ο ΕΦΚΑ πνέει τα λοίσθια).
  Μεγάλη τράπεζα στην Ισπανία μηδενίζει την αξία των ομολόγων της, εισάγοντας τον εφιάλτη του αυτόματου ηλεκτρονικού bail-in.
  Η απροσμέτρητη ανωμαλία ξεχύθηκε σε παρέλαση.
  Παπάς έδειξε το «αυτό» του μέσα σε ΜΜΜ σε κοπέλα!
  Ουδεμία διαπραγματευτική ισχύ δεν έχει η χώρα σε κανένα σοβαρό forum.

  Όλα αυτά – που είναι απλά παραδείγματα και κομμάτια ενός εφιάλτη που ζούμε – με οδηγούν να πιστέψω ότι η χώρα μας είναι ΟΧΙ απλά μια «μπανανία» αλλά μια «σφραγίδα».

  Τα παραπάνω ελαχιστοποιούν την αξία της χώρας αλλά και των Ανθρώπων. Ελαχιστοποιούν την αξία καθενός μας!

  ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ «ΝΕΚΡΑΡΑΧΤΕ» (νεκρός + αραχτός) ΕΛΛΗΝΑ ;;;;;;

  Διάπλους

  Μου αρέσει!

 8. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΙΚΙΑ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΝΑΖΙ
  ΤΩΝ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ & ΤΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ
  ΚΑΙ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ.


              Ανάλυση
             ----------------
  

  Οι ΝΑΖΙ είναι γέννημα-θρέμμα των Σιωνιστών της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. ή N.W.O. όπως και ο Κομμουνισμός του Λένιν & Στάλιν, όπως και ο Νεοφιλελευθερισμός του Κούλη & Τσίπρα!!!
  Όπως όλες οι Κοσμοθεωρίες!!!
  Τούτων ούτως εχόντων παραθέτουμε τα κάτωθι.
  Η δόση που ενέκρινε εχθές το EUROGROUP είναι αυτή που θα εισπράξουν οι δανειστές του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
  Η δόση-δόση , και το χρέος-χρέος. λέει ο Λαός.
  Αυτή είναι η απόφαση του ΡΟΤΣΙΛΝΤ της Ν.Τ.Π.
  Αναζητούμε λύση του χρέους εντός της αγέλης των λύκων…..
  Πίσω από τους δολοφόνους-εγκληματίες πολέμου ΝΑΖΙ Γερμανούς-, κρύβονται οι Σιωνιστές Εβραίοι δανειστές Κοσμοκράτορες.
  Μία είναι η λύση, η μονομερής ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, αυτό που μας χρέωσαν πολλαπλασίως οι Εβραίοι Σιωνιστές δανειστές. (Άρθρον 21ον των Πρωτοκόλλων των Σοφών της Σιών).
  Ο «Αριστερός» Μανώλης Γλέζος έκανε λάθος να επιτρέψει στο Πρέσβη των ΝΑΖΙ να καταθέσει στεφάνι στους τάφους των θυμάτων του Διστόμου!!!
  Το αίμα αυτού εφ’ ήμάς, και επι τα τέκνα ημών, είπαν οι Εβραίοι κατά την Σταύρωσην του Χριστού!!!
  Ο Μανώλης Γλέζος από Ευρωβουλευτής έγινε Γερμανόφιλος. Ξέχασε την Ιστορία του. Εχει τα ίδια μυαλά με τον Προκόπη!!
  Τζάμπα πήγε η θυσία των Πατέρων μας!!!
  Ο Τσίπρας φαίνεται να αγνοεί τρία τινά, σαν νεαρός στην ηλικία πολιτικός!!!
  Η Ελλάς του ΤΣΙΠΡΑ είναι αποικία της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας μέσω της Γερμανίας της Μέρκελ.
  Η ΜΕΡΚΕΛ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ!!!!!!
  Οι Σιωνιστές δανειστές Κοσμοκράτορες πολιτεύονται, με Σύνταγμά τους & Γεωπολιτική, ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ!!!
  Σχετικά με τη μείωση του χρέους, να του υπενθυμίσουμε τρία μόνον άρθρα από τα Πρωτόκολλα των σοφών της ΣΙΩΝ.

  Άρθρον 2ον


  Οι Άρχοντες, που θα τους εκλέγουμε ΕΜΕΙΣ, από την τάξην του λαού, ανάλογα με το ΔΟΥΛΙΚΟ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, δεν θα είναι πρόσωπα προετοιμασμένα για τη διακυβέρνηση της χώρας…….. κ.λ.π.
  (Βλέπε εβραίους Σημίτη-ΓΑΠ-Σαμαροβενιζέλους-Τσίπρα-κλπ).

  Άρθρον 21ον


  Επωφελήκαμε τη διαφθορά των πολιτικών, για να εισπράξουμε ΠΟΣΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑ, ΤΡΙΠΛΑΣΙΑ, και ακόμη μεγαλύτερα, δανείζοντας, τις Κυβερνήσεις των Χριστιανών χρήμα, που δεν ήταν καθόλου αναγκαίο στο Κράτος.

  Άρθρον 22ον


  Έχουμε στα χέρια μας τη μεγαλύτερη δύναμη της σημερινής εποχής, ΤΟ ΧΡΥΣΟ!!!!!……………..
  Έτσι εξηγείται η σκληρή στάση των Σιωνιστών υπηρετών των δανειστών στα διάφορα EUROGROUPS, και στα άλλα όργανα της Ευρωπαϊκής Ενώσεως.
  Η Ε.Ε. είναι υπηρέτης των δανειστών Κοσμοκρατόρων!!!
  Τα στελέχη της Ε.Ε. είναι «Αλληλέγγυοι» των δανειστών, και των «αγορών».
  Η Βουλή των Ελλήνων έγινε πλυντήριο των δανειστών, λόγω επιπολαίων, και δοσιλόγων βουλευτών συνεργατών των δανειστών.
  Ο Ελληνικός εναέριος χώρος, και συνεπώς ο θαλάσσιος παρεχωρήθη στους Γερμανούς Ναζί, ως εκπροσώπους των δανειστών, με ότι αυτό συνεπάγεται για τον υποθαλάσσιο Ελληνικό ορυκτό πλούτο.
  Για να πάρει τη δόση ο Τσίπρας, να την δώσει στους δανειστές του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
  Τα capital controls, και η κατάργηση των μετρητών, σημαίνει, «Βαδίζοντας προς τον Σιωνιστικό Ολοκληρωτισμό».
  Ο Τσίπρας απειλεί ότι εάν δεν δοθεί λύση για το ΧΡΕΟΣ στο EUROGROUP, τότε θα πάμε στη σύνοδο κορυφής της Ε.Ε.
  Το EUROGROUP είναι μια ΑΠΑΤΗ των Σιωνιστών δανειστών.
  Ανακαλύψανε ορισμένες οικονομικές απάτες, όπως οι ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ, ΠΟΣΟΤΙΚΗ ΧΑΛΑΡΑΡΩΣΗ (QE) για να ξεγελάνε τα πτωχά Κράτη. (Δανειζόμενους).
  Η σύνοδος κορυφής αποτελείται από Πρωθυπουργούς & Καγκελάριους, & Προέδρους των κρατών-μελών της Ε.Ε.
  Όλοι αυτοί είναι δούλοι των Σιωνιστών δανειστών του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!! (Βλέπε 2ον Πρωτόκολλον & 21ον Πρωτόκολλον).
  Ο ΤΣΙΠΡΑΣ αφελώς και επιπολαίως παραπλανά τον Ελληνικό Λαό, και τους Συριζαίους επιτελείς του, και των ΑΝ.ΕΛ. ενώ γνωρίζει τις διαθέσεις των δανειστών για το ΧΡΕΟΣ!!!
  Μείωση του παράνομου χρέους δεν μπορεί να υπάρξει, οι Κοσμοκράτορες δανειστές σέβονται τα ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ!!!
  Ο Γάλλος LE MER υπήρξε σαφής, η μείωση του χρέους θα υπάρξει, εάν υπάρξει ανάπτυξης, εις το βάθος του χρόνου.
  Οι Μοσχοβισί, Γιούνκερ, Τούσκ, Ντάϊσελμπλουμ, Ρένγκλινγ, κ.λ.π. μας δουλεύουν, εκτελώντας εντολές των δανειστών.
  Ο THOMAS BIZER είναι ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ!!!!
  Οι Γερμανοί Σόϊμπλε & Μέρκελ, σαν εκτελεστές εντολών των δανειστών, λένε ΟΧΙ στη μείωση του παράνομου ΧΡΕΟΥΣ.
  Το λέμε παράνομο χρέος, διότι οι Σιωνιστές δανειστές το πολλαπλασίασαν μέσω οικονομικών στατιστικών παιγνίων!!
  (βλέπε 21ον Πρωτόκολλον).
  Ο ΤΣΙΠΡΑΣ εξελίσσεται σε νέος ΜΕΝΕΜ της Αργεντινής, λόγω ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ στους Εβραίους δανειστές!!!

  ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ

  Ομάδα Διεθνών Σχέσεων & Γεωπολιτικής

  Αρέσει σε 1 άτομο

 9. Φανερές «Μυστικές» Υπηρεσίες

  https://www.scribd.com/document/351466006

  ΑΠΑΤΕΩΝΑ – ΠΡΟΔΟΤΗ Γιάννη Ρουμπάτη, πάρε μολύβι και γράφε… Εδώ τα ονόματα των Τούρκων της ΜΙΤ, ξέρεις εσύ, αυτών που σε πλήρωναν, ως σπόνσορες σου!!!
  Αυτοί εδώ είναι οι ΤΟΥΡΚΟΙ Πράκτορες της ΜΙΤ που αναγνώρισαν οι Αμερικανικές Αρχές, συνέλαβαν 3 από αυτούς και καταζητούν ακόμα 9 για τον ξυλοδαρμό των φιλήσυχων διαδηλωτών έξω από την Τουρκική Πρεσβεία στην Αμερική.

  Αρέσει σε 1 άτομο

 10. Εκτύπωση όλων Σε νέο παράθυρο

  Έβαλε πλώρη… για μονοψήφια ποσοστά

  Αυτό θα ήταν ένα ωραίο διάγγελμα για τον Αλέξη.

  Όμως, έχει αποδείξει ο τύπος πως είναι killer και απροκάλυπτα αδίστακτος. Και δεν θα διστάσει να κάνει τα πάντα για να μας πείσει πως το ψέμα είναι η αλήθεια και το αντίθετο.

  Η κυβέρνηση πήρε μια παράταση ζωής λίγων μηνών. Θα είναι οι τελευταίοι τους μήνες στην εξουσία και η τελευταία φορά που η Αριστερά θα διαφεντεύει αυτόν τον τόπο. Δεν πειράζει. Ας μείνουν λίγο ακόμη για να τους φτύνουν όλοι οι Έλληνες. Κάθε μέρα που περνούν στην εξουσία θα χάνουν και άλλη δύναμη, μέχρι που θα φτάσουν στα μονοψήφια ποσοστά.

  Βλέποντας τον Τσίπρα στο Μαξίμου μπορούμε με ξεκάθαρο τρόπο να υιοθετήσουμε αυτό που έγραψε πρόσφατα ο Δανίκας: «Καλύτερα ο δεξιός Γερμανός, παρά ο Τσίπρας ο αριστερός».

  http://www.antinews.gr/action.read/politiki/ebale-plori-gia-monopsifia-pososta/2.116591

  Μου αρέσει!

 11. H εδαφική ακεραιότητα και η ανεξαρτησία της Ελλάδας μεταβιβάστηκε στις 8 Μαίου του 2010

  Βαγγέλης Γούτος : θα σέρνω τον Τσίπρα με αλυσίδες, σαν το σκυλί, σε όλη την Ελλάδα!

  Δημοσιογραφική επιμέλεια – Βίντεο : Ιωσήφ Παπαδόπουλος.
  ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!

  Η χθεσινή συζήτησή μου με τον Βαγγέλη Γούτο ήταν συζήτηση για πολύ γερά νεύρα. Δεν είναι εύκολο να παρακολουθήσει κανείς τον χειμαρρώδη λόγο αυτού του ανθρώπου που, κατά μια περίεργη τύχη ή συγκυρία, έπεσε στον λάκκο με τα φίδια, όπως λέει, και βγήκε ζωντανός! Δεν ξέρω αν θυμάστε την πρώτη συζήτηση που είχα μαζί του τον Οκτώβριο του 2014. Αν όχι, σας την υπενθυμίζω :
  http://www.ribandsea.com/waves/1681-evaggelos-goytos-oi-ellines-prothypourgoi-kai-ypourgoi-einai-mesites-tou-taiped

  Ήταν τότε που, για να είμαι ειλικρινής, μολονότι τον άκουσα με προσοχή, δεν πήρα τοις μετρητοίς τον όρκο του πως θα τελειώσει με τα ίδια του τα χέρια τους δωσίλογους πολιτικούς που πούλησαν τη χώρα!

  Και ήρθε ξαφνικά χθες το μεσημέρι στο γραφείο μου, μετά από απουσία τριών ετών, για να μιλήσει και πάλι μπροστά στον φακό της βιντεοκάμερας, με ονόματα και αριθμούς, και να με αφήσει άναυδο!
  Γιατί και για ποιον δεν μου μίλησε χθες ο βαγγέλης Γούτος. Για όλες τις προδοτικές κυβερνήσεις των τελευταίων δεκαετιών, μου μίλησε, που έδωσαν γη και ύδωρ σε μια γερμανική… εταιρεία περιορισμένης ευθύνης και ξεπούλησαν τη χώρα. Με ονόματα για τους άμεσα εμπλεκόμενους σ’αυτή την προδοσία.

  Μου μίλησε για το αεροδρόμιο του Ελληνικού και τις ενέργειες που έχει κάνει προκειμένου να κατοχυρώσει την αγορά και αξιοποίησή του, με απόφαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, υπέρ της εταιρείας που εκπροσωπεί.

  «Το πήραμε το Ελληνικό με την απόφαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου 2012/2262 INI», λέει. «Ήρθε το τέλος τους!», συνέχισε. «H εδαφική ακεραιότητα και η ανεξαρτησία της Ελλάδας μεταβιβάστηκε στις 8 Μαίου του 2010 σε μια ΕΠΕ, η οποία είναι γερμανική, και αυτή η ΕΠΕ είναι το κράτος της Γερμανίας! Η Γερμανία δεν έχει Σύνταγμα!».
  «Μια στιγμή, γιατί αυτό που λες είναι βαρύ. Πού το στηρίζεις; Πώς αποδεικνύεται ότι η Γερμανία δεν είναι κράτος αλλά ΕΠΕ;», τον ρώτησα.
  «Αν βάλεις στο Google το HRB 51411 θα σε βγάλει στην ΕΠΕ στην οποία αναφέρομαι. Μια Ε.Π.Ε. είναι η Γερμανία που έχει βάλει στο χέρι ολόκληρη την Ευρώπη! Διάδοχος ναζιστικών συμφερόντων του 1940 είναι η Γερμανία! Μετά την λήξη του Β΄ Παγκοσμίου πολέμου δεν έκαναν ποτέ Σύνταγμα, για τους δικούς τους λόγους, εις βάρος του γερμανικού λαού! Ποια είναι η Μέρκελ και ο Σόϊμπλε που γυρνάει με ένα καρότσι και εκπροσωπεί την Ευρώπη; Αυτό που έχει γίνει είναι πρωτόγνωρο στην παγκόσμια ιστορία! Έχουμε μια ΕΠΕ, δηλαδή ο Σόϊμπλε και η Μέρκελ εκπροσωπούν μια ΕΠΕ, και έχουν διπλωματική ασυλία!

  Το 2002 τα κράτη εκχώρησαν τα συνταγματικά τους δικαιώματα για να εκδίδει το νόμισμα η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Η ΕΠΕ τί εκχώρησε; Tα ευρωπαϊκά κράτη τα εξαγόρασε μια γερμανική ΕΠΕ, δηλαδή καβάλησε η Γερμανία όλη την Ευρώπη μέσω μιας ΕΠΕ, χωρίς να έχει Σύνταγμα, και οι δικοί μας στις 8.5 του 2010 εισέφεραν την Ελλάδα μέσω του ΤΑΙΠΕΔ σε ένα νομικό πρόσωπο ως θυγατρική της ΕΠΕ! Δηλαδή, μετά τις 8.5 του 2010 έχουμε διασυνοριακή απορρόφηση κράτους του ΝΑΤΟ!».
  «Δεν έχουν βγει προς τα έξω αυτά Βαγγέλη. Εγώ τα ακούω σαν επιστημονική φαντασία!».
  «Σου μιλάω με την ιδιότητα του αμερικάνου πολίτη. Μετά τις 21.4 του 2016 αντιστρέψαμε την προσφορά του 2011 σε δολλάριο Αμερικής, που είχε κάνει η «ΓΟΥΤΟΣ» σε Ελβετικό φράγκο για το αεροδρόμιο του Ελληνικού, γιατί το 2011 προσφέραμε στην Ευρώπη 31 δισεκατομμύρια εκατό χιλιάδες ευρώ.
  Κάναμε επιθετική εξαγορά στο νούμερο 2012/2262 INI
  http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?pubRef=-//EP//TEXT+REPORT+A7-2013-0089+0+DOC+XML+V0//EN

  Με ψήφο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου από το 2013 αγοράσαμε το αεροδρόμιο του Ελληνικού. Μετά τις 21.4 του 2016 ήρθε η Αμερική και αντασφάλισε την προσφορα της «ΓΟΥΤΟΣ» με 82 δισεκατομμύρια δολλάρια με ημερομηνία 6 Δεκεμβρίου 2011«.
  «Μα δεν γίνεται κουβέντα γι’ αυτό στα μ.μ.ε.», του απάντησα. «Όλοι μιλούν για την «Lamda Development» του Ομίλου Λάτση, που αγόρασε το Ελληνικό, και για τα έργα τα οποία οσονούπω θα ξεκινήσουν. Το ίδιο κάνει και ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος. Ακόμη και τώρα που μιλάμε στο skai.gr έχει δημοσιευτεί άρθρο στο οποίο αναφέρεται ότι υπεγράφη η συμφωνία της «Ελληνικόν Α.Ε.», του Υπουργείου Πολιτισμού και της «Lamda Development», η οποία αφορά στον τρόπο ανάδειξης και προστασίας των αρχαιοτήτων που βρίσκονται στην έκταση του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού».

  «Κάνε λίγη υπομονή και θα ακούσεις σε λίγο τις καμπάνες», απάντησε χαμογελώντας με νόημα ο Βαγγέλης Γούτος. «Οσα σου λέω είναι κατατεθιμένα σε διεθνή δημόσια δικόγραφα, σε διεθνή διαδικασία διεθνούς εμπορικού δικαίου, που είναι σε εκκρεμές στάδιο, γιατί η Γερμανία ευθύνεται για απάτη κατά των δικαστικών Αρχών επειδή απέκρυψε το αίτημα ετεροδικίας του γερμανικού νομικού προσώπου να εκδικαστεί η υπόθεση μέσα στη Γερμανία. Γιατί όταν κάνω δεύτερη διασυνοριακή προσφορά το 2014, υπεύθυνο είναι το κράτος έκδοσης που εκδίδει τους τίτλους για να αγοραστεί το ακίνητο στην Ελλάδα. Δηλαδή έχουμε στις 11.10 του 2011 υπεύθυνη την Τράπεζα της Ελλάδος, και στις 26.2 του 2014 έχουμε υπεύθυνη την Bundesbank Γερμανίας…
  …Το 2002 κανένα κράτος δεν εκχώρησε το δικαίωμα να μην εκδίδει νόμισμα εάν έχει δικό του πλούτο. Πλούτος είναι ό,τι εμπίπτει στο Δημόσιο Δίκαιο. Το χρέος είναι διεθνούς ιδιωτικού δικαίου. Η σύμβαση που υπεγράφη στις 8.5 του 2010, όπου παραβίασε η Γερμανία την Συνθήκη της Βιέννης. Ήρθαν τα υπόλοιπα κράτη της ευρωζώνης και εκχώρησαν την ελληνική εδαφική ακεραιότητα, αέρα, γη και θάλασσα, χωρίς να συμβάλλεται η Ελλάδα, με την σύμφωνη γνώμη των εταίρων, εταίρες, πουτάνες τις λέω εγώ, του Eurogroup και εκχώρησαν την ελληνική επικράτεια και την ιδιωτική περιουσία σε νομικό πρόσωπο που ήταν γερμανική θυγατρική εταιρεία!

  …Και τί πάει, το άλλο το γελοίο το νούμερο, ο Μητσοτάκης, να κάνει στη Γερμανία; Να μιλήσει μ’ αυτόν που χάρισε στον πατέρα του μια mercedes; Στην Ελλάδα μιλάνε για την πολιτική πορεία ενός ανθρώπου και ξεχνούν την οικονομική. Φρόντισε να μάθεις πού είναι χωμένος ο Κοπελούζος, γιατί δεν κάνει ισολογισμό η ἙΛΠΙΔΑ» της Βαρδινογιάννη και ποιος διόρισε τον Παυλόπουλο Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ο Τσίπρας τον διόρισε ή ο Βαρδινογιάννης;«.

  Αυτά και άλλα πολλά μου είπε ο Βαγγέλης Γούτος που θα αφήσουν άφωνους, όσους δουν το βίντεο που ακολουθεί, όπως άφησαν άφωνο και εμένα! Δεν γνωρίζω, βεβαίως, αν ευσταθούν όσα μου είπε, γι’ αυτό και διατηρώ τις επιφυλάξεις μου. Αν δεν ευσταθούν και είναι προϊόντα μυθοπλασίας, θα μιλάμε για έναν άνθρωπο που η κρίση τάραξε το μυαλό του. Αν όμως ευσταθούν;. Μήπως η επανάσταση άρχισε εκεί που δεν την περιμέναμε;

  Δείτε ολόκληρο το βίντεο της συνέντευξής του και ανακυκλώστε το γιατί δεν ξέρω πόσο θα παραμείνει στον αέρα τού YouTube…

  http://katohika.gr

  http://docplayer.net/34221737-8-june-a-global-legal-entity-identifier-for-financial-markets.html
  Aristotle Global Web Monetary Institution http://www.ecb.europa.eu/mopo/implement/omt/html/cbpp3-qa.en.html
  Bank Europe Number: ‘Foreign Account Tax Compliance Act’ (FATCA) AML HCMC HRB 68648, Deutschland. BIC – Bank Code ISO 20122262INI OECD Data API API Documentation https://data.oecd.org/api/sdmx-json-documentation/ https://www.sec.gov/Archives/edgar/data/911308/000089109212005749/e50074ncsr.htmN-CSR 1 e50074ncsr.htm ANNUAL REPORT UNITED Washington, D.C USA COUNTERPARTY OF EUROPE 11.10.2011 EEA Guarantor G20
  Bank Identification Code (BIC) GR011200567 Legal Entity Identifier (L.E.I.). https://www.justia.com/search?cx=001017683474852908061%3Aokw-qab4wlg&cof=FORID%3A11&safe=active&q=YUV8PRHOZSRFRC4JO269&sa=Search+Business+Formation+Law+Web+ResourcesYUV8PRHOZSRFRC4JO269
  Greece Deals, E.D.GOUTOS Sa http://eur-lex.europa.eu/legal-content/EL/ALL/?uri=CELEX:32011L0061(AIFMs), Department Member … EUROPÄISCHE KOMMISSION (Registrierungsnummer : 2016/072505) SA.45289(2016/MI) WS-I Transitions to OASIS WKN: A1ZGAT / ISIN: GR0112005674 G.HDBOND STOXX EUR GC Greece worldwide http://www.oasis-ws-i.org/node/9 New Bic EVK05KS7XY1DEII3R011 London Stock Exchange No 05369106 Akadimias 81 PC 10678 E.D.GOUTOS SA GREECE Huettentr 3 PC 40215 Duesseldorf GERMANY. GERMANY INDUSTRIAL IDENTIFICATION NUMBER 93172860596 http://fliphtml5.com/ntbg/gfzw/basic
  ECB euro reference exchange rate 01 European Identifier, LEI YUV8PRHOZSRFRC4JO269 and Register Ministry AG HRB68648 = 5299 00 PH63HYJ86ASW55 Cross border https://yellow.place/en/giin-hellenic-development-beteiligungs-ag-d%C3%BCsseldorf-germany Bank Europe (IFRS) Banking Stakeholder Group”, BSG GREECE DEUTSCHLAND.

  Triklopodia
  Αναρτήθηκε από socratesnios στις 2:12 π.μ.

  http://afypnisiellinwn.blogspot.gr/2017/06/h-8-2010.html

  Μου αρέσει!

 12. ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ Α.Α.Δ.Ε.-Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΞΑΜΠΛΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΣΑΣ !!ΙΩΑΝΝΙΝΑ 23.07.2016

  Δημοσιεύτηκε στις 17 Ιουν 2017
  ΦΕΚ Α56-1854 ΕΦΟΡΙΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ! : https://www.youtube.com/watch?v=WS7QW… ////
  Ακούστε !! τι παίζει ….στις διαδικτυακές σελίδες NEW RADIO http://newradiofmb.blogspot.gr/2016/0

  ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ-ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ 23 7 2016 :https://www.youtube.com/watch?v=gmQeG

  Μου αρέσει!

 13. ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ Α.Α.Δ.Ε.-Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΞΑΜΠΛΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΣΑΣ !!ΙΩΑΝΝΙΝΑ 23.07.2016

  Δημοσιεύτηκε στις 17 Ιουν 2017
  ΦΕΚ Α56-1854 ΕΦΟΡΙΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ! : https://www.youtube.com/watch?v=WS7QW… ////
  Ακούστε !! τι παίζει ….στις διαδικτυακές σελίδες NEW RADIO http://newradiofmb.blogspot.gr/2016/0

  ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ-ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ 23 7 2016

  Μου αρέσει!

 14. Κατεστημένο είμαι, ό,τι θέλω λέω

  Γράφει ο: Ναπολέων Λιναρδάτος


  Παλαιοτέρα ο ηθοποιός Χρήστος Σιμαρδάνης είχε πει σχετικά με την «Παρέλαση Υπερηφάνειας» των ομοφυλόφιλων ότι “Δεν είμαι περήφανος που είμαι ομοφυλόφιλος. Κανείς δεν μπορεί να είναι περήφανος για το τι κάνει στο κρεβάτι του. Είναι σαν να λες »είμαι περήφανος που έχω αυτιά». Δεν μπορείς να είσαι περήφανος επειδή είσαι θηλαστικό ή επειδή έχεις δύο αυτιά.» Το έντυπο της πολιτικής ορθότητας, Lifo, κριτίκαρε τον κ. Σιμαρδάνη γι’ αυτή του τη δήλωση, επιχειρηματολογώντας ότι επιβάλλεται οι ομοφυλόφιλοι να αισθάνονται υπερήφανοι λόγω των διώξεων και των διακρίσεων που έχουν υποστεί. Το ερώτημα εδώ είναι γιατί τότε, η Lifo και λοιπές προοδευτικές δυνάμεις, δεν είναι υπέρ των εθνικών παρελάσεων, δεν έχουν οι Έλληνες υποστεί διώξεις και διακρίσεις σχεδόν σε όλη την διάρκεια της ιστορίας τους;
  Είμαι σίγουρος ότι η Lifo θα απαντούσε ότι η εθνική ταυτότητα και υπερηφάνεια είναι ξεπερασμένες έννοιες, εκτός βέβαια αν αυτοί που τις επικαλούνται τυγχάνουν να είναι Σκοπιανοί, όποτε σε αυτή την περίπτωση, είναι φυσικό να αισθάνονται υπερήφανοι για μια εθνική ταυτότητα που κάθε σοβαρός ιστορικός στον πλανήτη κατανοεί ως μια άκρως γελοία και ιδιαίτερα πρόσφατη μυθοπλασία. Αν ανήκεις στο προοδευτικό κατεστημένο, μπορείς να λες ό,τι θέλεις, μπορείς να αλλάζεις του κανόνες κριτικής και επιδοκιμασίας ανάλογα με τις πολίτικες ανάγκες και επιδιώξεις σου.
  Φαντασθείτε ένα κοινό πολίτη να πηγαίνει στο δικαστήριο και να έχει ως κύριο επιχείρημά του την άγνοια του νόμου. Το προοδευτικό κατεστημένο θα ούρλιαζε για τον «Ελληναρά» που ακόμα δεν έχει μάθει να συμπεριφέρεται ως ένας σύγχρονος Ευρωπαίος πολίτης. Εκτός αν αυτός ο «Ελληναράς» είναι ο πρώην υπουργός οικονομικών, Γκίκας Χαρδούβελης, οπότε σ’ αυτή την περίπτωση τα προοδευτικά ΜΜΕ επευφημούν την αθώωση λόγω άγνοιας του νόμου.
  Φαντασθείτε τo ενδεχόμενο που ένας Κρητικός είχε σκοτώσει ένα παιδί με μια «στραβή» μπαλοθιά, πόσα θα είχαμε ακούσει αυτές τις μέρες για τον πρωτογονισμό και τα βάρβαρα έθιμα των Ελλήνων. Αλλά η «στραβή» προήλθε από έναν Ρομά, οπότε το προοδευτικό κατεστημένο δεν είχε και πολλά να πει για το συγκεκριμένο περιστατικό.
  Αν εκφράζεις το προοδευτικό κατεστημένο μπορείς να λες ό,τι θέλεις. Η πραγματικότητα είναι μια εύκαμπτη ύλη και υπάρχει για να προσαρμόζεται στις αναγκαιότητες της πολιτικής ορθότητας. Η ομοιομορφία πολιτικής σκέψης που ανθεί σε δελτία ειδήσεων, ενημερωτικές εκπομπές, ριάλιτι σόυ, εβδομαδιαία περιοδικά, το ραδιόφωνο μέχρι και το δημοτικό και το πανεπιστήμιο έχει δημιουργήσει ένα οικοσύστημα σκέψης που δεν επιδέχεται ακόμα και τους πιο στοιχειώδεις κανόνες μια λογικής εξέτασης.

  Αρέσει σε 1 άτομο

 15. ΠΟΙΟΙ; Ο ΤΟΥΡΚΟΙ ΡΕ!!!

  ΗΘΕΛΑΝ Π-Ο-Λ-Λ-Α ΑΙΟΛΙΚΑ ΟΙ ΑΥΣΤΡΑΛΟΙ!
  ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑ, ΤΩΡΑ, ΑΠΑΝΩΤΑ ΜΠΛΑΚΑΟΥΤ…

  ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΙ, ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ
  ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ (ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ, ΦΥΣΙΚΑ) ΠΛΑΚΑ:
  («ΦΩΝΑΞΤΕ ΜΑΣ, ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΟΥΜΕ!¨»..)

  Υπάρχει η παροιμια που λεει «ειπαν της γριας να χεσει κι αυτη πηγε και ξεκωλιαστηκε»…Και δεν υπάρχει πιο ταιριαστη για να περιγραψει το τωρινο χάλι του δικτυου της Αυστραλιας…

  Αλλα ας παρουμε τα πραγματα, απο την αρχη…
  Η Αυστραλιά ειναι τιγκα στον ανθρακα.
  Ειναι ομως τιγκα και στα πράσινα λαμόγια.
  Τα οποια λαμογια, σε ανυποπτο χρονο, ειχαν «ψησει» (με ή χωρις μιζες, αγνωστο…) τις κυβερνησεις οτι «η εποχη του ανθρακα τελειώνει…Θα πληρώνουμε, καποτε, τοσο υπερογκους φορους ανθρακα που δεν θα συμφερει να κανουμε ηλεκτροπαραγωγή απο αυτον».
  (Μηπως σας θυμιζει αυτο κατι απο τα δικα μας; Που καποια πρακτορακια διεδιδαν οτι τα δικαιώματα εκπομπων διοξειδιου θα ξεπερασουν τα 50 ευρω τον τονο, αρα να κλεισουμε τα ορυχεια λιγνιτη και να βαλουμε ανεμογεννητριες;;; Ε, κατι τετοιο, τελος παντων…Ασχετα με το αν, σημερα, η διαπραγματευση «δικαιωματων» μολις και περναει το «ταλληρο/τονο» – και δεν προβλεπεται να ανεβει αλλο).

  Και καπως ετσι, η νοτιοανατολικη Αυστραλια γεμισε αιολικα και χοντροκονομησαν οσοι τα πουλησαν…
  Και με τις ταριφες, χοντροκονομησαν κι οσοι τα εγκατεστησαν…
  Χοντροκονομησαν κι οι «καλωδιαδες» που γεμισαν το συμπαν με δικτυα μεταφορας καθώς περασαν την αποψη «θα απλωθουμε σε τοσο μεγαλη εκταση ετσι ωστε αν καπου σταματησει να φυσαει, καπου αλλου θα συνεχισει να φυσαει και θα μεταφερουμε το ρευμα περα-δωθε ωστε το δικτυο να ειναι ισορροπημενο».

  Μιλαμε για εκατονταδες δις, στην καμπουρα του καταναλωτη. Μονο που, ετσι που τα καταφεραν, δεν συμφερει πια εκει να κανει καποιος επεξεργασια βωξιτη, για να βγαλει αλουμινιο – για παραδειγμα…Ο βωξιτης απο τους αντιποδες φορτωνεται σε πλοια και μεταφερεται στην ισλανδια.

  Και οπως ηταν φυσικο, αρχισαν τα απανωτα μπλακ-αουτ (κατι σε «Ροδο», δηλαδη – αλλα σε απειρως μεγαλυτερη κλιμακα) λογω στοχαστικοτητας της αποδοσης των αιολικών και της αδυναμιας του δικτυου να υλοποιησει το ηλιθιο σχεδιο της μεταφορας ενεργειας γυρω-γυρω για να μπαλωνονται οι τυχαιες τρυπες. Μπαχαλο, γενικώς, μεχρι που βγηκε ο πρωθυπουργος και δηλωσε «πιαστηκαμε μαλακες (με αλλο λογια…) και τα αιολικα μας κατεστρεψαν το Δικτυο»…

  Φυσικα δεν μπορουν να ξηλώσουν τωρα τα αιολικα. . Ουτε να «μπουμπουνισουν στο φουλ» τα καρβουνα ξανα, για να εξασφαλισουν αξιοπρεπη «ισχυ βασης» – θα ειχαν τεραστιες απορριψεις.

  Οποτε, μια ηταν η λύση:
  Μια και βρεθηκαν μεχρι τον λαιμο στα σκατα, να ξαναβαλουν βαθια το χερι στην τσεπη και να αποκτησουν «στρεφομενη αδρανεια»…Κοντολογις, να γεμισουν τον τοπο με σταθμους ηλεκτροπαραγωγης με φυσικο αέριο – μεσω ευελικτων στροβιλων αυξομειούμενης αποδοσης (Αυτο που εχουμε αρχισει να κανουμε τωρα και στην Ελλαδα,..Μην ρωτατε ποιος ωφελειται – ειναι πολλα τα λεφτα, Αρη…)

  Το κακο, βεβαια, με τους «ευελικτους» σταθμους φυσικου αεριου ειναι οτι τον περισσοτερο χρονο «μισοδουλευουν λιγο πανω απο το ρελαντι» – αρα εκτος του φασματος ‘αποδοτικης λειτουργειας».τους..Απλώς καινε αυξημενο αεριο για να γυριζουν μισοπαραγοντας μπαλωματα και να στελνουν τον φουσκωμενο λογαριασμο στον Διαχρονικο Μαλάκα: Τον καταναλωτη…
  (Που απο κει που ζουσε σε μια ενεργειακα αυτονομη χωρα, τον καταντησαν πρεζονι του εισαγομενου φυσικου αεριου)

  Το θεμα ειναι οτι οσονουπω ερχεται χειμωνας εκει κατω και οι απαιτουμενοι σταθμοι ΦΑ, δεν ειναι ετοιμοι…Μαυρα μαντατα για μαυρα σκοταδια, δηλαδη, ειτε φυσαει δυνατα ειτε δεν φυσαει καθολου. (Με τους ενδιαμεσης εντασης – και κατανεμημενους σε μεγαλη εκταση- αερηδες, δεν υπαρχουν μεγαλα προβληματα)

  Και καπου εκει, εμφανιζονται οι Τουρκοι.
  Ποιοι; Οι Τουρκοι, ρε!
  Που δεν εχουν αιολικα, που δεν ασχολουνται με πρασινες αμερικανιές, που δεν εχουν σοβαρο εμπορικο στολο αλλα εχουν μυαλο.

  Και λενε στους Αυστραλους:
  «…Εχουμε φτιαξει πλωτες μοναδες ηλεκτροπαραγωγης, με φυσικο αεριο, με υγροποιημενο ΦΑ, με πετρελαιο, με ο,τι τραβαει η ψυχη σας…Πειτε μας ποσα να σας στειλουμε και που να τα παρκαρουμε, σε ποια παραλιακα σημεια του δικτυου σας για να τα βαλουμε στην πριζα και να σας σωσουμε…»

  Οι Τουρκοι, ρε…
  Στους Αυστραλους, ρε…

  http://www.adelaidenow.com.au/news/south-australia/turkish-firm-proposes-shipbased-power-station-for-port-adelaide/news-story/3eb28dde25e69d6cfca3c0fff53838ad

  Δ.Χοϊδας (19-6-2017)
  Αναρτήθηκε από socratesnios στις 12:55 π.μ.

  Καθόμαστε πάνω σε βουνό χρυσό και πήγαμε στο ΔΝΤ;

  Η κυρία Γκόλια που υπογράφει το παρακάτω άρθρο είναι Δρ. Χημικός Γεωπόνος. Το αναφέρουμε γιατί όσα υποστηρίζει στο άρθρο της είναι τόσο συγκλονιστικά όσο και απίστευτα.

  Επειδή κανείς δεν μπορεί να επιβεβαιώσει τα όσα υποστηρίζει,πλην των συναδέλφων της επιστημόνων,διαβάστε μόνοι σας και βγάλτε τα συμπεράσματά σας

  Συνασπισμός επτά σκανδιναβικών χωρών πρότειναν στην ελληνική κυβέρνηση πριν υπογράψει το μνημόνιο με την Τρόικα, χρηματική ενίσχυση 250 δισ. ευρώ σε βάθος 5 ετών με δόσεις, με αντιπαροχή να τους δοθεί η έγκριση έρευνας και εκμετάλλευσης των κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου που βρίσκονται στον ελληνικό χώρο.  Υπενθυμίζουμε ότι η πρόταση στην ελληνική κυβέρνηση έγινε από τον οργανισμό Scandec Org που είναι μία εμπορική – οικονομική – πολιτική ένωση των επτά σκανδιναβικών χωρών Σουηδίας, Νορβηγίας, Δανίας, Φινλανδίας, Εσθονίας, Λετονίας και Λιθουανίας.

  Ο Scandec Org πρότεινε δωρεάν μελέτη έρευνα εξόρυξη και εμπορία των κοιτασμάτων με αναλογία κέρδους 80% προς 20% (το 20% στην Ελλάδα, το 80% στον διεθνή οργανισμό), προκειμένου να αποπληρωθεί σε βάθος χρόνου το ποσό των 250 δισ. ευρώ που θα έδινε στην Ελλάδα.  Παράλληλα δεσμευόταν για μεταφορά κάλυψη του 90% των εργασιακών δραστηριοτήτων του μόνο από Έλληνες εργαζόμενους και οποιαδήποτε συμφωνία ναυπήγησης του ορυκτού πλούτου που θα βρίσκονταν να γίνεται αποκλειστικά από την Ελλάδα.  Η κυβέρνηση δεν απάντησε ποτέ στο έγγραφο αυτό του οργανισμού, ενώ λίγο καιρό μετά ο οργανισμός των σκανδιναβικών κρατών έλαβε ειδοποίηση από μια κοινοπραξία ΗΠΑ και Ισραήλ ότι έχουν αναλάβει αυτοί το συγκεκριμένο θέμα.

  Τον Ιούνιο του 2010 το Γαλλικό Ινστιτούτο Γεωφυσικών Ερευνών δημοσιοποίησε διεθνώς μια έρευνα – μελέτη του, που αφορά τα κοιτάσματα φυσικού αερίου στην Γαύδο. Η έρευνα έγινε σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κρήτης.

  Η μελέτη αυτή ανέφερε ότι υπάρχει πλούσιο κοίτασμα μεθανίου καθαρού κατά 99%, δηλαδή δεν χρειάζεται καν επεξεργασία, τονίζοντας ότι το πολύτιμο μεθάνιο ρέει ελεύθερο στη θάλασσα, όπου και χάνεται, εδώ και εκατομμύρια χρόνια και όσοι περνάνε από τα συγκεκριμένα σημεία το βλέπουν και με γυμνό οφθαλμό.

  Τον Ιούλιο του 2010 το Γαλλικό Ινστιτούτο ζήτησε και πάλι άδεια από την ελληνική κυβέρνηση για θαλάσσιες έρευνες για πιθανή εξόρυξη κοιτασμάτων φυσικού αερίου στην περιοχή νότια της Πελοποννήσου.  Και πάλι όμως η ελληνική κυβέρνηση ήταν αρνητική τοποθετώντας μάλιστα τις τρεις περιοχές ενδιαφέροντος (Απούλεια Λεκάνη, Λεκάνη Ηροδότου και Λεκάνη Σύρτης) σε γκρίζες ζώνες από μόνη της, βάζοντας όμως έτσι ουσιαστικά χωρίς λόγο στο παιχνίδι εκμετάλλευσης κοιτασμάτων Τούρκους και Λίβυους!
Από όλα αυτά βγαίνει το συμπέρασμα ότι Τούρκοι, Λίβυοι, και Ισραηλινοί κλέβουν φυσικό αέριο από την Ελλάδα, στην οποία ανήκουν μεγάλα κομμάτια των κοιτασμάτων στις Λεκάνες Απούλειας, Ηροδότου και Σύρτης.  Η αναφορά της νορβηγικής εταιρείας TGF-MoR, που κάνει σεισμικές έρευνες για ανεύρεση κοιτασμάτων φυσικού αερίου μιλάει για κοίτασμα 6 δισ. βαρελιών φυσικού αερίου μόνο στην Κρήτη, όσο δηλαδή τρεις φορές της Αλάσκας και μισή φοράς του συνόλου της Σιβηρίας.

  Παράλληλα η ίδια εταιρεία μετά από έρευνες που έχει κάνει στο Ιόνιο μιλάει για ύπαρξη 900.000 βαρελιών φυσικού αερίου ετησίως στην περιοχή της Κεφαλονιάς, 1.200.000 βαρελιών ανοικτά του Κατάκολου, 800.000 βαρέλια στη Ζάκυνθο και περίπου 2.500.000 βαρέλια στους Οθωνούς.  Οι αποκαλύψεις αυτές, γνωστές σε ευρωπαϊκές τράπεζες και πετρελαϊκές εταιρείες της Αμερικής δίνουν το προφίλ μιας Ελλάδας, που θα μπορούσε με τον ορυκτό της πλούτο να είναι μια από τις πλουσιότερες χώρες της Ευρώπης.

  Δρ. Ευαγγελία Ε. Γκόλια
  Χημικός, Γεωπόνος 
ΜΔΕ στη Διασφάλιση Ποιότητας
  Διδακτορικό Δίπλωμα στη Ρύπανση Εδαφών
  ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΔΑΦΟΛΟΓΙΑΣ
 ΤΜΗΜΑ ΓΦΠ ΚΑΙ ΑΠ 
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

  email: egol@uth.gr

  πηγη: onalert.gr

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.