3 σκέψεις σχετικά με το “ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΑΣ ΣΚΑΤΟΜΟΓΓΟΛΟΙ

 1. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΡΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΕΙΤΑΙ ;; ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ;; ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΠΟΥ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ 5 ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ ;; ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΕΡΠΕΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΙΣΡΑΗΛ ;;ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΕΛΩΝΤΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ….ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ …Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΚΑΛΙΚΑΤΖΑΡΟΙ ΣΤΟ ΚΑΛΛΙΜΑΡΜΑΡΟ ..ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΜΕΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ …ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΒΑΛΑΝΕ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΚΑΝΕΙ ΩΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ..ΜΕΤΑ ΛΥΠΗΣ ΜΟΥ (ΕΛΛΗ ΤΑΓΚΑΛΙΔΟΥ) ..

  Μου αρέσει!

 2. ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

  Δημόσια ομάδα (ΣΤΟ facebook)

  https://www.facebook.com/groups/239540803073779/

  https://scontent-cdt1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/13177442_279427602395483_665158215012777391_n.jpg?oh=9abe2a6ca82ebcb7451cb69600e3c44d&oe=59DFCD97

  Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΤΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΕΜΕΛΙΟ ΤΗΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΘΟΣΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΜΕΝΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 24-11-2011 ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ ΔΙΩΞΕΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΙΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΧΘΡΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΒΙΑΙΗ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 , ΚΑΤΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ……………………………………………..
  Βρισκόμαστε στη περίοδο στοχοποίησης
  ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ, ( ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟ) ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΥΕΤΑΙ ΒΙΑΙΩΣ(υπαλλήλους δηλαδή που μας επιβάλλουν να καταπατήσουμε το Άρθρο 120 του Συντάγματος και που ξέρουμε. , οτι αυτόι ειναι φυτευτοί από τον εχθρό πράκτορες μέσα στα σώματα ασφαλείας ή στο δικαστικό σώμα , ή στις εφορίες & ελεγκτικούς μηχανισμούς, και αποτελούν στο σύνολό τους λιγότερο από το 5% του συνόλου των δημοσίων και κρατικών υπαλλήλων, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΎΝ ΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΊΤΕΣ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗς ΕΝΝΟΜΗΣ ΤΑΞΗΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΌΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΓΙΑ ΕΜΦΎΛΙΟ, ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΜΕΝΑ (50, 100 άτομα )ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ.
  π.χ.εφόσον βάσει του 120 βρεθεί κάτι επιλήψιμο εις βάρος δημόσιου υπαλλήλου ή οργάνου που μας έχει βεβαιώσει παράβαση, το διατυπώνουμε μέσα σε δικόγραφο και στοχοποιείται εφοριακός, δικαστικός , αστυνομικός, λιμενικός κ λ π,που θα βεβαιώσει παράβαση, πρόστιμο ή όποια άλλη ποινή που οποία αντιτίθεται στο Άρθρο 120 και στην αντίσταση που το Σύνταγμα επιβάλλει, σε πολίτη που έχει καταθέσει την ιερή δήλωση ή κάποια άλλη ανάλογη καταγγελία και προχωρά κανονικά στην εφαρμογή του Άρθρου 120.
  Η βεβαίωση παράβασης ή ποινής ή προστίμου είναι παρεμπόδιση,απόπειρα δηλαδή καταστολής της αντίστασης που το Σύνταγμα επιβάλλει σε περιόδους βίαιης κατάλυσης του και κατοχής της χώρας

  Αρέσει σε 1 άτομο

 3. ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΚΕΨΗΣ

  Πριν από λίγες μέρες είδα μια ανάρτηση στο Φ/Β ότι τα FinTech (εταιρίες ηλεκτρονικής χρηματοοικονομικής) θα έχουν σε λίγα χρόνια μεγαλύτερη χρηματιστηριακή «αξία» από το PayPal, Tweeter, F/b κλπ. μαζί ! Δεν με εκπλήσσει. Ο έλεγχος χωρίς μετρητά και η γνώση της αγοραστική συμπεριφοράς (consumer behavior) θα αγγίξουν την απόλυτη φυλακή.

  Τι γαρ χρείαν έχομεν καμερών; Τα στοιχεία θα είναι ακαριαία. Η τεχνητή νοημοσύνη (content management) θα περιπολεί και θα προσαρμόζει ακαριαία τη σχέδιο προσέγγισης της αγοράς (marketing). Πρόκειται, ίσως, για την δεύτερη παράγωγο ροής των χρημάτων. Το ίδιο ακαριαίοι θα είναι και οι μηχανισμοί πρώτης άμυνας (διαχείρισης ρίσκου) έναντι black swans και red dragons (αστάθμιστα γεγονότα αλλά με πολλαπλά αποτελέσματα). Ζούμε τον εξανδραποδισμό. Σε απόλυτο βαθμό. Αναπόφευκτα. Οι νόμοι «νομιμοποιούν» ανελευθερίες με το πρόσχημα της «κρίσης» και «προστασίας». Αρκεί ακόμα και μια σκηνοθετημένη κρίση για να ενεργοποιηθεί η μακροχρόνια στέρηση κάθε δικαιώματος και κάθε ιδιοκτησίας! Φοβάμαι ότι ήδη με καταγράφουν να διαπράττω «έγκλημα σκέψης» !

  Πάτα το κουμπί ρε Κίμ !

  Υπάρχει, βέβαια και ο αντίλογος. Η «αποϋλοποίηση» των μετρητών, επιτρέπει καλύτερα την φορολογική επιτήρηση, μειώνει – μέχρι εξαλείψεως – το «μαύρο» χρήμα, το «ντάνιασμα» (κιβώτια ολόκληρα με χαρτονομίσματα, κυρίως ναρκοδολάρια κλπ.), τα έξοδα και αντασφάληση της μεταφοράς από το ένα σημείο στο άλλο ή από τράπεζα σε τράπεζα (handling).

  Ωστόσο, μια προσεκτικότερη μελέτη καταδεικνύει ότι αν και οι νομοθεσίες αυτές στοχεύουν στον έλεγχο της νομισματικής συμπεριφοράς των μαζών, ελάχιστα κάνουν για την διαύγεια των «συμβεβλημένων» εταιρείων που προστατεύουν (κουκλοθεάτρο). Οι πραγματικοί «παίκτες» βρίσκονται σε κάτι νησάκια που χρείαζεσαι χάρτη για να φτάσεις. Πίσω από trust accounts και ιδιάιτερα πίσω από «χρυσόβουλα»-collateral accounts που μόνο απειροελάχιστοι γνωρίζουν και σχεδόν κανείς δεν χειρίζεται.

  Το πρόβλημα δεν είναι οι περιορισμοί και η φύση του χρήματος, αλλά η ίδια η ύπαρξή του !

  Πάτα το ρε Κίμ ! Το κόκκινο.

  Διάπλους

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.