2 σκέψεις σχετικά με το “Βοήθεια, μας πνίγουν τα σκουπίδια!

 1. ΣΚΟΥΠΙΔΟΧΩΡΑ ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΩΡΑ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ. Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.

  ΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΛΑΒΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟ 2016 ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΡΜΟΔΕΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΤΗΝ ΚΡΥΒΟΥΝ.
  ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΓΟ ΠΟΥ ΒΟΥΛΩΝΕΙ ΕΞΩ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΡΟΜΟ..ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΟ ΑΡΧΗΓΟΥ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΕΒΑΛΕ ΜΕΣΟΝ ΚΑΙ ΗΡΘΕ Η ΔΕΥΑΚ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟΝ ΑΓΩΓΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΜΕ ΔΥΟ ΤΣΑΠΙΑΔΕΣ ΚΟΥΤΣΑ ΣΤΡΑΒΑ ΣΤΙΣ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΦΕΤΟΣ ΑΛΛΑ Η ΜΗΝΥΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΓΟΥΜΑΡΙΩΝ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΛΑ.
  …………………………………………………………………………………………………………………………..ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.

  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Ε.ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕΛΗ.
  ENV.E.3 ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΛΛΟΓΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ.

  ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ 16.Ο8.2Ο16.ENV.E.3.YCad.AARES 2016.

  KYRIOS. THANASIS THIMIOPOULOS. TOXON. 601OO PIERIAS. GRECE.

  ΚΥΡΙΕ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΕ,ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΑΓΩΓΟ ΠΟΥ ΒΟΥΛΩΝΕΙ ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΛΗΜΥΡΙΖΕΙ Ο ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΧΩΡΟΣ.

  ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΔΗΓΙΑ 91-271- ΕΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΣΤΙΚΩΝ ΛΥΜΑΤΩΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΙΚΙΣΜΟΙ ΜΕ ΠΛΗΘΙΣΜΟ ΜΕΤΑΞΥ 2000 ΚΑΙ 15ΟΟΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΔΙΚΤΥΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΣΤΙΚΩΝ ΛΥΜΑΤΩΝ ΕΩΣ ΤΙΣ ……31…….ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2005…….ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΙΚΟΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…………………………………..ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ…………………..
  ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ…………….ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΛΥΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΡΟΠΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ……………………Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 258 ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ Ε.Ε. ΚΑΙ ΣΤΙΣ………………..26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015……………….
  ΠΡΟΣΕΦΥΓΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΣΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ………………………………….
  ………………………………………………………………………………………………………………………….

  ΠΡΕΠΕΙ ΩΣΤΟΣΟ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ Η ΟΔΗΓΙΑ 91-271 ΕΟΚ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΕΑΝ ΑΤΟΜΙΚΟΙ ΑΓΩΓΟΙ ΒΟΥΛΩΝΟΥΝ.
  ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΖΗΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΜΠΙΠΤΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ.
  …………………………………………………………………………………………………………………………..
  ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑΝΑΣΗ ΠΡΟΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗ ΜΙΣΟΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΑΚΙ….ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΑΤΟΜΚΟΙ ΑΓΩΓΟΙ ΜΠΡΕ ΜΠΟΥΝΤΑΛΑ….ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΝ ΧΑΛΕ ΚΑΜΙΑ ΕΚΑΤΟΣΤΑΡΙΑ ΖΩΑ ΣΑΝ ΤΑ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ ΤΑ ΓΚΑΒΑ..ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΜΕΓΑΡΑ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΧΕΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΜΠΑΤΑΧΤΣΗΔΕΣ…Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΩΛΗΝΑ ΕΞΩ ΣΤΟΝ ΚΕΝΡΤΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΗΤΑΝ ΧΑΛΑΣΜΕΝΗ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΓΟΥΜΑΡΟΔΗΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ…ΓΥΡΝΟΥΣΑΝ ΜΕΣΑ ΤΑ ΣΚΑΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΤΡΕΧΝ ΕΞΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟΤΕ ΧΑΛΕ ΠΡΙΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΒΑΛΕ ΕΠΑΝΩ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΑΛΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΥΡΙΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ..Η ΚΩΛΑΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕ ΓΑΙΔΑΡΕ…
  ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΩ ΑΧ ΓΑΜΩ ΠΑΝΑΘΕΜΑΤΩ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕΣ…
  ……………………………………………………………………………………………………………………
  ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΞΕΔΩΣΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ
  ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ, ΟΠΩΣ Η ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΟΔΗΓΙΑ. ΩΣΤΟΣΟ, ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΟΤΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙ ΕΠΙΤΟΠΙΕΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗ ΣΥΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΕ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΒΑΛΟΝΤΟΣ.
  ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕΛΗ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΕ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η ΕΘΝΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.

  ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΤΡΟΠΟ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΟΥΝ ΤΗ ΝΟΜΘΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΕ ΓΙΑ Ο ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.

  ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΑ ΚΑΡΤΗ ΜΕΛΗ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΤΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΕΠΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΕ.

  Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΕ.ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕΛΟΥΣ.

  ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΟΠΟΙΑΝΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΛΛΟΓΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.

  ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ…E-signed…PAUL SPEICHT.
  …………………………………………………………………………………………………………………………..ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑΝΑΣΗ…ΚΥΡΕ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΙΣ ΚΡΥΒΑΤΕ….ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΛΑΔΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΓΡΑΜΑΜΤΕΙΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.

  ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΡΕΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΡΕ ΜΠΟΥΝΤΑΛΑ ΓΕΡΜΑΝΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΣΕ ΜΕΝΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΛΛΗΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΣΙΑΣ….Η ΚΑΜΙΑ ΚΩΛΑΡΟΥ….

  ΕΓΩ ΝΙΩΘΩ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΤΗΝ ΕΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΑΚΟΜΑ.

  ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΟΙ ΧΑΛΕΔΕΣ ΒΡΟΜΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ ΟΥΤΕ ΧΑΡΤΙΑ ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΣΟΥΝ ΤΑ ΧΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΝΙΑ ΚΟΥΛΙΑ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΑΞΙΔΕΥΑΝ
  ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΠΑΡΜΠΑΔΕΣ ΚΑΤΟΥΡΟΥΣΑΝ ΕΞΩ ΣΤΑ ΚΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΖΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΛΙΟΥΡΙΑ…ΑΕΙ…ΣΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛ ΤΗ ΜΑΝΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΟΝΤΑ.

  ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΩ…ΕΛΑ ΒΡΕ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΑ ΧΑΛΒΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΤΡΙΑ ΧΑΛΕΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΜΕ ΛΕΚΑΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ 1821 ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΒΡΟΜΑΕΙ ΤΑ ΧΑΛΕΔΙΑ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑΙΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΤΡΙΚΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΚΑΤΟΥΡΩ ΟΤΑΝ ΠΑΟ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΚΕΙ ΟΤΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ…ΚΑΤΟΥΡΩ ΚΑΙ ΞΥΝΩ ΤΑ ΤΡΙΑ…ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΤΟ ΧΕΡΙ…

  ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.
  ΠΡΩΤΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΧΑΛΕΔΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΑΖΕΨΕΤΑΙ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΓΑΤΙΑ…ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΤΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΑΚΟΜΑ.

  ΝΑ ΧΕΣΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΝ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΟΠΑΔΙ ΜΑΙ ΑΓΕΛΗ ΜΕΣΑ ΣΤΑΡΜΑΝΙ.

  ΕΙΧΑ ΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ…ΠΑΤΡΙΔΑ…ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΟΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΤΡΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΤΑ ΡΙΞΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΤΩΝ ΤΡΑΚΟΣΙΩΝ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΩΝ.

  ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΜΠΔΟΥΝ ΤΣΑΓΙΛΑΔΕΙΣ ΣΑΝ ΤΑ ΔΑΜΑΛΙΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΓΑΖΝ ΑΓΙΛΑΔΕΙΣ ΚΑΙ ΤΣΠΛΗΡΩΝ ΤΣΓΑΜΝΙΑΔΕΙΣ ΤΣΤΡΙΑΚΟΣ… ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΝ ΧΩΝ ΟΠ ΝΑ ΤΥΧ…ΑΛ ΑΜΠΔΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛ ΔΝΕ ΑΝΤΙΔΟΡΥΝ….ΣΩΣΟΝ ΚΥΡΙΕ ΤΟΝ ΛΑΟΝ ΣΟΥ.

  Μου αρέσει!

 2. ΒΡΟΧΗ…. ΛΑΣΠΕΣ…ΧΑΛΕΣ… ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΑ…ΒΡΕΓΜΕΝΑ…

  ΦΡΕΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΒΟΥΛΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΟΣΟΡΟΣΑΒΟΥΡΑ.

  ΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΙΑΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΟΙΚΟ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΚΕΤΕΡΙΝΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΡΕΘΗΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΠΡΙΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΔΕΥΑΚ ΚΑΤΕΡΝΗΣ ΤΟΥ ΓΟΥΜΑΡΟΔΗΜΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΒΡΟΜΟ
  ΑΚΑΤΑΣΤΑΣΙΑΣ.
  ………………………………………………………………………………………………………………………
  ΒΡΟΒΑΤΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ.ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ,,ΜΑΤΙ,,. ΑΒΕΡΩΦ 4.60132 ΚΑΤΕΡΙΝΗ.

  ΠΡΟΣ.ΔΕΥΑΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. ΕΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΗ 28.09.2017.

  ΚΑΘΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ 27ΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΣΗΜΕΙΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΕΝΤΟΝΗ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΗ.
  ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΜΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΚΟΥ ΦΡΕΑΤΕΙΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΑΒΕΡΩΦ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΗΣ ΒΡΟΧΗΣ ΔΕΝ ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΕΙΣΕΡΕΥΣΑΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟΝ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΟΔΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ 4 ΑΒΕΡΩΦ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΘΜΟΣ ΒΙΒΛΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΝ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5.ΟΟΟ ΕΥΡΩ.
  ΕΙΠΦΥΛΑΣΟΜΕΝΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΦΡΕΤΕΙΩΝ.

  Η ΔΗΛΟΥΣΑ.
  ΠΡΟΒΑΤΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ.
  …………………………………………………………………………………………………………………………..
  Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΚΑ ΕΓΩ ΝΑ ΔΙΣΚΟ ΜΕ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΕΤΑΙ Ο ΠΑΤΗΡ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΜΕΡΙΚΑ…

  ΟΧΙ ΜΟΝΟ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΦΡΕΑΤΕΙΑ ΒΟΥΛΩΜΕΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΡΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΦΡΕΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΛΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΧΑΛΕΔΕΣ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΕΝΑΙ ΧΑΛΕΔΕΣ…ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΜΑΣ ΟΥΤΕ ΧΑΛΕΔΕΣ.

  ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΙΝΗΣΩ ΤΗΝ ΔΕΥΑΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΓΩΓΟ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΔΩ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ..

  ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΑ ΖΗΜΙΑ 5.ΟΟΟ ΕΥΡΩ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ Η ΜΑΝΤΑΜ ΑΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΝΤΖΙΤΙΑ Ο ΚΑΛΟΣ ΘΕΟΣ…

  ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΒΡΕ ΚΡΑΤΙΚ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΑ ΑΓΩΓΟΥΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΧΑΝΤΑΚΙΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΦΡΕΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΓΥΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ…ΤΑ ΝΕΡΑ..ΚΑΙ ΤΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ..ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΤΟΧΑΡΤΑ…
  ……………………………………………………………………………………………………………………….
  ΕΓΩ ΑΥΡΙΟ ΦΕΥΓΩ ΓΙΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΡΕΣ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΠΑΩ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ…ΟΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2018 ΑΠ Θ ΑΡΘΩ ΑΝ ΦΥΣΙΚΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΓΝΗΣΙΟΙ ΔΙΑΒΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΑΙΒΟΛΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.