Κυρία Σοφία των ΕΛΤΑ, βάψου μπλε και πέσε στη θάλασσα … !!! ~ (Video)

Οσο και να χτυπιέστε βρωμολινάτσες του κερατά, ο Κούλης απλά:   ΔΕΝ θα κυβερνήσει ποτέ !!!

Υπάλληλος στα ΕΛΤΑ η Σοφία των #Παραιτηθείτε#

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ, ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΜΟΝΟΝ ΤΟΥΤΟ: «Tρικυμία εν κρανίω!!!

 

υπάλληλος στα ΕΛΤΑ
η κυρία που δεν θέλει να πληρώνει φόρους!

(εμ τα παίρνει απ’ το κράτος, εμ το βρίζει πατόκορφα…)

Εύλογη η απορία πως καταφέρνει να στέλνει τα 3 κορίτσια της σε ιδιωτικό σχολείο και σε ιδιώτες γιατρούς.Υποπτεύομαι ότι στα ΕΛΤΑ την έβαλαν οι γνωριμίες που διαθέτει η οικογένειά της και για να έχει η οικογένειά της τις κατάλληλες γνωριμίες είναι από αξιόΠαστο τζάκι και επομένως έχει την απαραίτητη οικονομική άνεση.

Τώρα η κυρία Σοφία παλεύει να ρίξει την κυβέρνηση ώστε να έρθει ο Κούλης και να διορίσει τα κορίτσια της στο δημόσιο…


Σχόλιο του Pantelis Bagos
«Όταν η παραιτηθείτσα Σοφία, μια υπάλληλος των ΕΛΤΑ (ξαναλέω, των ΕΛΤΑ), που είναι ο ορισμός του κρατικοδίαιτου υπαλλήλου και πιθανότατα διορίστηκε και με βύσμα επί ΠΑΣΟΚ για να κολλάει σφραγίδες χωρίς να είναι πχ γιατρός, δάσκαλος κλπ, βγαίνει και απαιτεί περικοπές δαπανών παντού και εξαγριώνεται που το κράτος της παίρνει από τη δουλειά της για να τα δίνει στους φτωχούς κάνοντας κοινωνική πολιτική, καταλαβαίνουμε πόσο χυλός έχει γίνει το μυαλό ορισμένων από τον φιλελευθερισμό. Δεν περιγράφω άλλο, μιλάμε για το απόλυτο fail…»


EIΠE:   «Στηρίζω τους «Παραιτηθείτε» διότι δεν θέλω κοινωνικό κράτος για τους φτωχούς»  !!!!!!!!!!!!!

11 σκέψεις σχετικά με το “Κυρία Σοφία των ΕΛΤΑ, βάψου μπλε και πέσε στη θάλασσα … !!! ~ (Video)

 1. Κυρά από τέτοια μου, εγώ όταν θέλω να στείλω μία επιστολή, τη στελνω με κουριερ. Δεν βλέπω τον λόγο να υπάρχουν τα ΕΛΤΑ, για να μπορούν οι ευνοημενοι από το «κοινωνικό κράτος»
  (παιδιά πολυτέκνων οικογενειών) να πηγαίνουν τα παιδια τους στο ιδιωτικό. Προτιμώ οι φόροι που πληρώνω από την τίμια ιδιωτική εργασία μου να πηγαίνουν αλλού από την τσέπη σας.

  Μου αρέσει!

 2. Λυπάμαι για όλα αυτά τα σχόλια που με στήνουνε στον τοίχο λες και εγώ φταίω για την όλη κατάσταση. Πολύ κακώς λοιπόν κατέβηκα να διαμαρτυρηθώ, πιθανότατα θα μου πείτε ότι κακώς κατέβαινα και στις συγκεντρώσεις το 2012 των αγανακτισμένων αλλά καλώς δεν συμμετείχα στο κίνημα «δεν πληρώνω» ώστε να μην στερήσω τους πόρους από το κράτος. Καλά θα κάνω λοιπόν να καθίσω αδιαμαρτύρητα στο σπίτι μου και όποιος και ΄ό,τι μου κάνει να σκύβω το κεφάλι και να λέω «yes sir». Και όταν θα μου κάνουν την τρίτη κατά σειρά μείωση μισθού να πω «ευχαριστώ». Και όταν θα βρεθώ και χωρίς δουλειά θα μάθω στα παιδιά μου ότι ακόμα και στην ουρά του συσσιτίου πρέπει να έχουν σκυμένο το κεφάλι και να λένε ευχαριστώ. Και ότι δεν χρειάζεται να μάθουν πολλά γράμματα γιατί ούτως ή άλλως δεν θα τους χρειαστούν στο ταμείο ανεργίας. Και να αισθάνονται περήφανα για τη μητέρα τους που δεν διεκδικεί και το ίδιο να κάνουν και αυτά στη ζωή τους. Και αν ποτέ τους παρουσιαστεί καμιά ευκαιρία για δουλειά να μην την αρπάξουν εκτός αν είναι οι τελευταίοι άνεργοι, για να μην στεναχωριούνται για τους υπόλοιπους. Και δεν πρέπει να κοιτάζουν να πετύχουν κάτι καλύτερο στη ζωή τους αλλά να αρκούνται στα λίγα. Και αν κάποια στιγμή τους περισσεύει κάτι να μην το δίνουν στα παιδιά τους (αν κάνουν ποτέ οικογένεια) αλλά να βρίσκουν όποιον πεινάει και να του το δίνουν. Και το γεγονός ότι η μητέρα τους είχε αυτή την πορεία είναι κάτι ατιμωτικό και πρέπει να ντρέπονται.
  Ο.Κ. Το ‘πιασα. Και είμαι πλέον πεπεισμένη ότι κανείς από εσάς τα προηγούμενα χρόνια δεν κατέβηκε ποτέ σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας όπως εγώ και δεν έκαψε την χώρα. Και όταν σας αυξάνουν τις εισφορές και τους φόρους έμμεσους και άμεσους πάντα το αποδέχεστε γιατί έτσι συμβάλλεται στην άνοδο του βιοτικού επιπέδου των λοιπών και προσφέρετε στην κοινωνία. (Οι 300 που υπερασπίζεστε, απ’ όποιον χώρο και αν προέρχονται, έχουν καταθέσεις εντός και εκτός Ελλάδος και μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει τα 6.000 τα έχουν στην τσέπη και ποσώς τους ενδιαφέρει αν δεν πετύχουν και το καλύτερο δυνατό για εσάς και για μένα. Στραφείτε λοιπόν εναντίον των εργαζομένων και ειδικότερα των χαμηλόμισθων γιατί αυτοί φταίνε για την όλη κατάσταση.
  Πραγματικά κουράστηκα να κατηγορούμαι και να απολογούμε για τα αυτονόητα. Προφανώς η ειλικρίνεια του λόγου είναι κάτι που δεν έχουν διδαχθεί όπως και η συνέπεια λόγων και έργων. Επίσης, επειδή εγώ δεν κρύφτηκα ποτέ, δηλώνω ότι έχω ψηφίσει μια φορά ΣΥΡΙΖΑ σε βουλευτικές εκλογές και μια φορά ΝΔ σε ευρωεκλογές. Παρωπίδες δεν είχα ποτέ και δεν πρόκειται να αποκτήσω στα πενήντα μου. Έχω όμως κάθε δικαίωμα να υποστηρίζω τα πιστεύω μου και να απαιτώ από τους άλλους να σέβονται την γνώμη μου την οποία δεν προσπαθώ να τους επιβάλλω, όπως σέβομαι και εγώ τη γνώμη των άλλων.

  Δεν πρόκειται να ξανακάνω κανένα σχόλιο, δεδομένου ότι όλοι είναι «στα κάγκελα» λόγω της κατάστασης και κάνουν επιθέσεις χωρίς να νοιάζονται αν θίγουν ανθρώπους που δεν θα έπρεπε.
  Θερμή παράκλιση να μην ξαναγίνει κανένα σχόλιο για τα παιδιά μου και την ανατροφή τους καθώς είναι καθαρά επιλογή δική μου και του συζύγου μου και παρατηρήσεις και υποδείξεις αποδέχομαι μόνο από τα ίδια μου τα παιδιά, ούτε καν από τους γονείς μου και τα αδέλφια μου. Εφιστώ ιδιαιτέρως την προσοχή στα άτομα που δεν έχουν οικογένεια και έτσι δεν μπορούν να καταννοήσουν την στενοχώρια και την αγανάκτισή μου για τα σχετικά σχόλια.

  Μου αρέσει!

 3. Ούτε και εγώ ξέρω τι μου ξημερώνει αύριο και για αυτό φοβάμαι περισσότερο. Γιατί ενώ αυτή τη στιγμή δουλεύω, δεν έχω τη δυνατότητα να αφήσω κάτι στην άκρη για τους «δύσκολους καιρούς». Επίσης αν θεωρείτε ότι η σύνταξη των 700 είναι υπερβολική μετά από 40 χρόνια δουλειάς … και η οποία διατίθεται αυτή τη στιγμή για την ασφάλεια και τη μόρφωση των μοναδικών εγγονιών.. τι να πω… Και για να μην δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις, και εγώ δημόσιο σχολείο και πανεπιστήμιο τελείωσα αλλά τότε ήταν άλλες εποχές. Απλά αντί να δίνουμε τα χρήματα σε φροντιστήρια ξενόγλωσσων και ελληνικών, προσπαθούμε (και για όσο αντέξουμε) να τα στέλνουμε στο ιδιωτικό ώστε και ασφαλή να είναι και μόρφωση να πάρουν. Ρωτήσατε όμως ποτέ όλους αυτούς που στέλνουν τα παιδιά τους σε τέτοια σχολεία αν κάνουν «το σ…ό τους παξιμάδι» και αν προτιμούν να βγάλουν το αυτοκίνητό τους σε αχρηστεία, να κάνουν διακανονισμούς σε εφορία, ΔΕΗ κ.α. προκειμένου να ανταπεξέλθουν. Και αν αισθάνονται αδικημένοι γιατί δεν κοστίζουν και τίποτα στο κράτος αλλά το κράτος όλα αυτά τα θεωρεί και τεκμήριο ;;
  Όσον αφορά τα πλακάτ, απλά προσπάθησα να αντιμετωπίσω με χιούμορ την κατάσταση. Δεν θεωρώ ότι είναι υβριστικά. Αντιθέτως, η αρχική ανάρτηση, τα μετέπειτα σχόλια αλλά κυρίως αυτά που ακούω από τους κυβερνώντες με υποτιμούν ως άνθρωπο.
  Επίσης, εγώ δεν είπα ποτέ ότι δεν θέλω να πληρώνω φόρους προκειμένου να δίνονται για την υγεία, την παιδεία, την δημιουργία θέσεων εργασίας κ.α. Το βλέπετε εσείς κάπου αυτό ;; Εκεί που εργάζομαι βλέπω όμως το που δίνονται τα επιδόματα και αν το ψάξετε και εσείς πιστέψτε με, θα θυμώσετε ίσως και περισσότερο από εμένα. Έχω ανέργους στο οικογενειακό μου περιβάλλον και γνωρίζω τις δυσκολίες. Και αν θεωρείτε ότι εμείς στην οικογένεια περνάμε καλά… ρωτήστε τα παιδιά μου όταν τους αρνούμαι κάτι το οποίο σε κάποια άλλη εποχή δεν θα το σκεφτόμουν καν.
  Τέλος, αυτό που προσπαθώ να περάσω στα παιδιά μου είναι να μην δέχονται τα πάντα μοιρολατρικά όπως κάνουν όλοι. Άυτοί που κυβέρνησαν ή κυβερνούν βρισκονται σε αυτή τη θέση γιατί εμείς τους επιλέξαμε. Αλλά ως Έλληνες αποφασίσαμε με βάση το θυμικό μας (να τιμωρήσουμε τους άλλους), ή με το συμφέρον μας (ποιος θα μου κάνει το ρουσφέτι και όλα τα άλλα να καούν) ή το χειρότερο «δια αντιπροσώπου», δηλαδή δεν μπήκαμε καν στον κόπο να επιλέξουμε (αλλά νομιμοποιούμαστε να φωνάζουμε). Δεν αποποιούμαι των ευθυνών μου, εγώ τουλάχιστον πάντα ψήφιζα με τα δικά μου κρητήρια και δεν άφηνα τους άλλους να επιλέγουν για μένα και όταν κάτι με απογοητεύει δεν το λέω μόνο στον τοίχο και τον καναπέ, δίνοντας στον οποιονδήποτε το δικαίωμα να βγάζει το συμπέρασμα ότι αφού δεν μιλάω είμαι σύμφωνη με τις πράξεις του. Εσείς ;;;
  Αααα!!! και την συνέντευξη μου την ζήτησαν. Αν ήξερα τον τρόπο που θα την χρησιμοποιούσαν και θα την διαστρέβλωναν, πιστέψτε με δεν θα το έκανα. Αν μη τι άλλο, την αξιοπρέπειά μου δεν μπορεί να μου την στερήσει κανείς. Και προσωπικά δεν με απασχολούν τα σχόλια κακόβουλων ανθρώπων που δεν με γνωρίζουν. Αποζητώ την αποδοχή των ατόμων που έχω σε υπόληψη και μόνο. Αλλά δεν μπορώ να μην αντιδρώ σε κάτι που αν το έβλεπε το παιδί μου θα στεναχωριόταν και θα έσκυβε το κεφάλι νιώθοντας ντροπή για κάτι που δεν είναι μεμπτόν στο κάτω-κάτω.

  Αρέσει σε 1 άτομο

  • ΚΥΡΙΑ ΣΟΦΙΑ,

   Δεν είναι κοινωνικό μέτρο (κοινωνική μεροληψία θα έλεγα) να μπεις στο δημόσιο ως «μέλος πολύτεκνης οικογένειας»?

   Μου αρέσει!

   • Είμαι η κυρία Σοφία, και λυπάμαι που κάποιοι άνθρωποι απερίσκεπτα και χωρίς να γνωρίζουν καταστάσεις, σχολιάζουν με προσβλητικό τρόπο.
    Δυστυχώς δεν δημοσιεύτηκε το πλήρες κείμενο της συνέντευξης ώστε να γνωρίζουν κάποιοι ότι το σχολείο δεν το πληρώνω εγώ από «άδηλους πόρους», αλλά τα πεθερικά μου από κάτι λίγες αποταμιεύσεις που έχουν απ΄τη δουλειά τους και τη σύνταξή τους.
    Στα δε ΕΛΤΑ δεν με έβαλε κανένας, αλλά μπήκα πριν από 15 χρόνια ως μέλος πολύτεκνης οικογένειας και είμαι κάτοχος πτυχίου και μεταπτυχιακού στα Οικονομικά. Δουλεύω περισσότερο από αυτό που με πληρώνουν χωρίς να επηρεάζομαι από τους λοιπούς που κάθονται και δεν έχω να απολογηθώ για τίποτα. Η δε φορολογική μου δήλωση απλά έχει ποσό ως μισθοδοσία και κανένα «περίεργο» επίδομα.
    Δεν απολογούμαι για τίποτα και πολύ περισσότερο για το γεγονός ότι θέλω να προσφέρω στα παιδιά μου το καλύτερο δυνατό μέλλον με αυτά που δουλεύω και δεν κλέβω εγώ και ο σύζυγός μου.
    Θα έπρεπε όμως να αναρωτιούνται κάποιοι γιατί εγώ και τα παιδιά μου θα στερηθούμε για πολλοστή φορά τις διακοπές (καθώς θα πρέπει να μπορέσουν να πάνε και του χρόνου στο ιδιωτικό σχολείο το οποίο δεν είναι από τα ονομαστά που τα στέλνουν αυτοί που βρίσκονται μέσα στη Βουλή), ενώ κάποιες άλλες κυρίες ντυμένες και βαμμένες στην τρίχα και που δεν έχουν δουλέψει ποτέ τους και δεν έχουν πληρώσει ποτέ φόρους, εισπράττουν επιδόματα τα οποία είναι διπλάσια και τριπλάσια των αμοιβών της γενιάς των «τετρακοσίων».
    Δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει οι άνεργοι να στρέφονται κατά των εργαζομένων και οι εργαζόμενοι να απολογούνται επειδή δουλεύουν και θέλουν να διαθέτουν τους κόπους τους ώστε τα παιδιά τους να μεγαλώνουν με ασφάλεια, υγεία και σωστή παιδεία.
    Τέλος, να σας ενημερώσω ότι δεν είμαι «δεξιά» και ο λόγος που κατέβηκα στη συγκέντρωση ήταν ότι δεν ήταν κομματικά χρωματισμένη. Και το «παραιτηθείτε» το υποστήριξα όχι γιατί πιστεύω ότι κάποιοι άλλοι θα τα έκαναν καλύτερα, αλλά γιατί ως άνθρωπος αν είχα υποσχεθεί κάτι το οποίο δεν μπόρεσα να κάνω, θα ζητούσα συγνώμη και θα δήλωνα παραίτηση και δεν θα έκανα το ακριβώς αντίθετο και θα το υποστήριζα κι από πάνω σθεναρά.
    Πάνω απ’ όλα όμως και απορώ για τα σχετικά σχόλια, κάθε εργαζόμενος δουλεύει για να απολαμβάνει ο ίδιος και η οικογένειά του τους κόπους του και όχι κάποιοι άλλοι. Μήπως μου προτείνετε να παραιτηθώ και να αιτηθώ επιδομάτων από το «κοινωνικό κράτος», δηλαδή τους λοιπούς εργαζόμενους ;;;; Λυπάμαι…. αλλά αυτοί είμαστε οι Έλληνες και τέτοιες κυβερνήσεις μας ταιριάζουν !!

    Μου αρέσει!

   • Κυρια μου λυπαμαι , δε ξερω τι ειστε και για να μαι ειλικρινης και σκασιλα μου κι ολας , αλλα αυτο που με εξοργιζει ειναι τα πλακατ που δωσατε στα χερια των παιδιων σας.Εσεις μπορειτε να διαδηλωσετε και να κρατατε οτι σας βολευει στα χερια , ομως σε παιδια ανηλικα που δεν εχουν σχηματισει δικη τους αποψη ειναι αθλιο να τα χρησιμοποιειτε με αυτο τον τροπο (και με ανοητα συνθηματα …υποβιβαζουν τα παιδια σας και εσας).Δε με αφορα ποιος πληρωνει τα ιδιωτικα σχολεια και τους γιατρους με αφορα ομως να μπορει καθε Ελληνας πολιτης να εχει το δικαιωμα σε παροχες παιδειας και υγειας χωρις να χρειαζεται να ξοδεψει χρηματα.Ευχομαι να μη χρειαστειτε ποτε να μπειτε για νοσηλεια σε δημοσιο νοσοκομειο …ομως εαν χρειαστει να θυμηθειτε να σκεφτειτε τις δηλωσεις σας τυπου «γιατι να πληρωσω φορους για το παιδι του διπλανου που δεν εχει λεφτα » (ενω εσεις επωφελειστε δικαιωματων και παροχων απο το κρατος ως τριτεκνη αλλα αυτο το κανετε γαργαρα)…κρατηστε μικρο καλαθι κυρια μου…σημερα εχετε τη δυνατοτητα (3 παιδια και καλυπτονται τα εξοδα φοιτησης σε ιδιωτικο απο συνταξη; τι συνταξη παιρνουν τα πεθερικα σας;) αυριο ;
    Αληθεια ως τι , σας πηραν συνεντευξη ;

    Μου αρέσει!

 4. 24 IOYNIOY 2017
  Οι μεγάλοι τρομοκράτες…
  «Η φτώχεια είναι η μεγαλύτερη μορφή βίας»
  Μαχάτμα Γκάντι
  Τι είναι, αν όχι τρομοκράτες και κοινοί ποινικοί εγκληματίες αυτοί που καταστρέφουν συνειδητά και συστηματικά την οικονομία μιας χώρας;
  Τι είναι, αν όχι τρομοκράτες και κοινοί ποινικοί εγκληματίες αυτοί που καταληστεύουν τον δημόσιο πλούτο μιας χώρας;
  Τι είναι, αν όχι τρομοκράτες, προδότες και κοινοί ποινικοί εγκληματίες αυτοί που παραδίδουν την ανεξαρτησία μιας χώρας στον εχθρό;
  Τι είναι, αν όχι τρομοκράτες και κοινοί ποινικοί εγκληματίες αυτοί που έχουν οδηγήσει στην αυτοκτονία δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους;
  Τι είναι, αν όχι τρομοκράτες και κοινοί ποινικοί εγκληματίες αυτοί που αποστερούν με τη βία των νόμων τους και των διαταγμάτων τους τα μέσα συντήρησης και φυσικής ύπαρξης εκατομμυρίων ανθρώπων;
  Τι είναι, αν όχι τρομοκράτες και κοινοί ποινικοί εγκληματίες αυτοί που απαγορεύουν σε 3 εκατομμύρια ανθρώπους να έχουν πρόσβαση στη Δημόσια Υγεία;
  Τι είναι, αν όχι τρομοκράτες και κοινοί ποινικοί εγκληματίες αυτοί που στερούν τα φάρμακα από 1.000.000 καρκινοπαθείς και από χιλιάδες γέροντες, και χιλιάδες αρρώστους;
  Τι είναι, αν όχι τρομοκράτες και κοινοί ποινικοί εγκληματίες αυτοί που καταδικάζουν 600.000 παιδιά σε υποσιτισμό;
  Τι είναι, αν όχι τρομοκράτες και κοινοί ποινικοί εγκληματίες αυτοί που αρπάζουν τα σπίτια οικονομικά αδύναμων ανθρώπων; Που αυτοί τους οδήγησαν σε αδυναμία;
  Τι είναι, αν όχι τρομοκράτες και κοινοί ποινικοί εγκληματίες αυτοί που εξαπολύουν τους υπαλλήλους – υπανθρώπους του «μη κατασταλτικού» κρατικού μηχανισμού να κόβει το ηλεκτρικό ρεύμα σε ολόκληρες οικογένειες, σε γέρους και σε αρρώστους, και να ασκεί ακραία βία μέσα σε λεωφορεία;
  Τι είναι, αν όχι τρομοκράτες και κοινοί ποινικοί εγκληματίες αυτοί που ενθαρρύνουν και εξαπολύουν τους «νόμιμους» θρασύδειλους μπράβους τους, ενστόλους και μη, εναντίον ανθρώπων που προσπαθούν να ζήσουν τις οικογένειές τους δουλεύοντας σκληρά;
  Τι είναι, αν όχι τρομοκράτες και κοινοί ποινικοί εγκληματίες αυτοί που κυνηγούν ανελέητα φτωχούς ανθρώπους επειδή πουλάνε λουκουμάδες ή επειδή δεν έκοψαν εισιτήριο, ενώ την ίδια στιγμή επιβραβεύουν, αναδεικνύουν, συγχρωτίζονται και συμπλέουν με ενόχους για κακουργήματα;
  Τι είναι, αν όχι τρομοκράτες και κοινοί ποινικοί εγκληματίες αυτοί που αρπάζουν σπίτια από φτωχούς ανθρώπους και την ίδια στιγμή χαρίζουν δισεκατομμύρια σε καταχραστές, φοροφυγάδες, λαθρεμπόρους και σε κάθε καρυδιάς καρύδι που θα τύχει στον δρόμο τους;
  Τι είναι, αν όχι τρομοκράτες και κοινοί ποινικοί εγκληματίες αυτοί που έχουν πετάξει στο δρόμο δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους, στους οποίους έχουν στερήσει και στερούν τροφή, στέγη και ρούχα;
  Τι είναι, αν όχι τρομοκράτες και κοινοί ποινικοί εγκληματίες αυτοί που οδηγούν χιλιάδες οικογένειες να αφήνουν τα παιδιά τους σε ιδρύματα επειδή δεν μπορούν να τους αγοράσουν φαγητό;
  Τι είναι, αν όχι τρομοκράτες και εγκληματίες αυτοί που αύξησαν την βρεφική θνησιμότητα σε μια χώρα κατά 43%;
  Τι άλλο μπορεί να είναι, αν όχι θρασύδειλα και αποκτηνωμένα καθάρματα αυτοί που ψευδολογούν, χλευάζουν και λοιδορούν καθημερινά εκατομμύρια απελπισμένους και λιμοκτονούντες ανθρώπους, που αυτοί τους έφεραν σε τέτοια μοίρα;
  Και τι άλλο είναι, αν όχι άμεσοι συνεργοί σε τρομοκρατία και κοινό ποινικό έγκλημα αυτοί, που με την αδράνειά τους αφήνουν το έγκλημα να διαιωνίζεται;
  Τέλος, τι άλλο είναι, αν όχι τρομοκράτες και εγκληματίες κατά της ανθρωπότητας αυτοί, των οποίων οι ενέργειες επιφέρουν, άμεσα ή έμμεσα, την καταστροφή, αρρώστια και θάνατο εκατομμυρίων ανθρώπων και την συνεχή μείωση του πληθυσμού μιας ολόκληρης χώρας;
  Πως χαρακτηρίζονται αυτοί, των οποίων οι ενέργειες αγγίζουν τα όρια της Γενοκτονίας;
  Όποιος δεν φλέγεται από βαθύ, συνεχές και μαύρο μίσος εναντίον τους και εναντίον των συνεργών τους έχει χάσει κάθε στοιχείο ανθρωπιάς.
  Η θέση του είναι στο βούρκο, μαζί με τα λύματα και τις κατσαρίδες.

  Αρέσει σε 1 άτομο

 5. ΚΥΡΙΑ, ΣΟΦΙΑ ΣΑΠΟΥΝΤΖΗ

  Στα ΕΛΤα εχετε αμνησία??Ολη η γη ειδε οτι ο Τσιπρας για 6-7 μηνες έκανε οτι περνούσε απο το χερι του για να καταλάβουν οι εκβιαστες μας οτι δεν αντέχουμε αλλο.Μετα την αποτυχία ΠΑΡΑΙΤΉΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ.Δεν σου το είπε ο Κουλης??????Οσο δεν ηταν η συγκέντρωση των παραιτηθείτε της ΝουΔουλας αλλο τοσο δεν είσαι και εσυ δεξια.Να σε ενημερώσω οτι με αυτα που ειπες οχι μόνο εισαι δεξια αλλα είσαι και σκατοψυχη δεξια.ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ.Αυτα που έγραψες αν τα διαβάσεις θα βάλεις και εσυ τα γελια.Ουσιαστηκα ειπες οτι δεν με ενδιαφέρει που πεινάνε συνάνθρωποι μου.Θα σου δώσω κάνω μια επισήμανση.Πολλά άτομα πριν την κρίση έλεγαν τα ιδια με εσενα και τωρα βρέθηκαν στην κατάσταση που κοροιδευαν.Αν ερθει ο Κουλης που στηρίζεις το πιο πιθανό ειναι να βρεθείς στην ανεργία αφού έχει πει οτι θα διώξει πολύ κοσμο.Μετα θα δούμε αν θα φτάσει η σύνταξη των πεθερικών σου για να σε ταΐζει?Μην σε δούμε σε κανένα συσσίτιο.Θα φας και των αλλων στο κεφάλι.

  Μου αρέσει!

 6. Με συγχωρειτε, αλλά ως παιδι πολυτεκνης οικογενειας κανατε χρηση και επωφεληθηκατε ολων των κοινωνικων παροχων του κρατους για τους πολυτεκνους. Τωρα, δεν θελετε να δωσετε και σεις τον οβολο σας για τους αδυναμους. Σπουδαιο μαθημα για τα παιδια σας! (Το πώς 700 ευρω συνταξη καλυπτουν τα διδακτρα τριων παιδιων επι 12 χρονια θα το αφησω στη βασανο της κοινης λογικης των αναγνωστων). Επισης, και λυπαμαι που θα σας στενοχωρησω, νομιζω πως η φροντιδα σας πρεπει να στραφει και περαν των ιδιωτικων σχολειων, γιατι δυο υπερβαρα παιδια σ’ αυτη την ηλικια πιθανοτατα θα μετατραπουν σε μη υγιεις ενηλικες.

  Μου αρέσει!

 7. «τα δε ΕΛΤΑ δεν με έβαλε κανένας, αλλά μπήκα πριν από 15 χρόνια ως μέλος πολύτεκνης οικογένειας » Δηλαδη μπηκες στα ΕΛΤΑ βασιζομενη στις παροχες ενος κοινωνικου κρατους και τωρα λες οτι δεν θες να πληρωνεις φορους για κοινωνικο κρατος? Μας τρολλαρεις εισαι τελειως ηλιθια?

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.