«αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι» ένα σύνθημα που δεν ακούγεται κι άδικο !!! Δείτε τι σκέφτηκαν οι άθλιοι της ΕΡΤ

Πρόσθεσαν την ΠΟΣΠΕΡΤ στις ηρωικές λέξεις δίπλα στον Άγνωστο Στρατιώτη!!!!!!!!!!!!

η αριστερή αλητεία στο απόγειο της δόξας ….

Δίπλα στα ηρωικά τοπωνύμια της Πίνδου, της Κορυτσάς, του Ρίμινι και του Αργυρόκαστρου, τοπωνύμια που βρίσκονται χαραγμένα στις μαρμάρινες πλάκες δίπλα στον Άγνωστο Στρατιώτη στο Σύνταγμα και διαφυλάσσουν την ιερή μνήμη του Έθνους, θα βρίσκεται από σήμερα και η λέξη ΠΟΣΠΕΡΤ.

Για να θυμίζει το αίμα που χύθηκε στον αγώνα εκείνο το καλοκαίρι του ’14, στο προαύλιο του Ραδιομεγάρου στη Μεσογείων, ώστε σήμερα οι δημοσιογράφοι της δημόσιας τηλεόρασης να απολαμβάνουν ξανά την μονιμότητά τους.

Η χάραξη της λέξης ΠΟΣΠΕΡΤ στο μνημείο, έγινε κατά τη διάρκεια επίσημης τελετής από τον ίδιο τον πρόεδρό του ηρωικού συνδικαλιστικού φορέα των εργαζομένων στην ΕΡΤ Παναγιώτη Καλφαγιάννη. Αποτέλεσε δε την αρχή των τριήμερων εορτασμών που θα κορυφωθούν την ερχόμενη Δευτέρα με τα αποκαλυπτήρια του μνημείου των «πεσόντων υπέρ ΕΡΤ» που θα γίνει την στο προαύλιο και θα αποτελέσει την κορύφωση των εκδηλώσεων μνήμης για την αντικειμενικά κυβερνητική ενημέρωση.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την μπάντα του στρατού – ευγενική παραχώρηση του ατζέντη της Πάνου Καμμένου – η οποία έπαιξε τραγούδια από τις συναυλίες που έδιναν οι μετέπειτα μετανιωμένοι καλλιτέχνες του ΣΥΡΙΖΑ στο προαύλιο του ραδιομεγάρου, ενώ στο τέλος διαβάστηκαν και τα ονόματα των πεσόντων στη μάχη για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ και την επαναπρόσληψη των πάντων.

source


ΣΧΕΤΙΚΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ:    Ε  Ρ  Τ 

3 σκέψεις σχετικά με το “«αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι» ένα σύνθημα που δεν ακούγεται κι άδικο !!! Δείτε τι σκέφτηκαν οι άθλιοι της ΕΡΤ

 1. ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΗΝ ΗΡΩΑ ΣΤΥΛΙΑΝΟ ΠΡΙΝΙΑΝΑΚΗ

  Ιουνίου 25, 2017

   
  Συγκίνηση και σήμερα στους Στόλους του Δήμου Γόρτυνας, όπου έγιναν τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Ήρωα της Κύπρου Στυλιανού Πρινιανάκη…
  Είχε προηγηθεί στις 9 Οκτωβρίου ο ενταφιασμός των οστών του στο κοιμητήριο του χωριού…
  Μάτια δακρυσμένα και σήμερα, στόματα βουβά, σε ένα νέο ραντεβού με την ιστορία που περίμενε το αντάμωμα 43 χρόνια μετά, καθώς ο Στέλιος πλέον βρίσκεται αντάμα με τους άλλους ήρωες των Στόλων στρην πλατεία του χωριού…
  Ήταν αποφράδα ημέρα της 22ης Ιουλίου 1974 στην Κύπρο, όταν από Ελληνικά πυρά, λόγω λάθους, κατέπεσε το Ελληνικό NORATLAS που μετέφερε καταδρομείς στο νησί για να πολεμήσουν τους Τούρκους εισβολείς.
  Το τραγικό αυτό λάθος (παράλειψη) της αεράμυνας του αεροδρομίου κόστισε την απώλεια ζωής σε 4 αεροπόρους, 29 καταδρομείς και τον τραυματισμό 11 ακόμα καταδρομέων.
  Ανάμεσα στα παλικάρια που έχασαν τη ζωή τους και ο καταδρομέας Στυλιανός Πρινιανάκης από τους Στόλους του Δήμου Γόρτυνας, τα οστά του οποίου βρέθηκαν στην Κύπρο…
  Ο πολεμικός Σύλλογος «Κομάντος ’74» ήταν αυτός που συντόνισε την επιστροφή των οστών του Μεσαρίτη ήρωα!
  Σήμερα στους Στόλους στα αποκαλυπτήρια της προτομής του ήταν παρούσα η μητέρα του και τα αδέρφια του, ο πολεμικός Σύλλογος «Κομάντος ’74», όλο το χωριό, μα και πολίτες απ΄  όλη τη Μεσαρά.
  Ήταν παρόντες πάρα πολλοί αιρετοί άρχοντες του τόπου. Ο Δήμαρχος Γόρτυνας κ. Νίκος Σχοιναράκης, όλοι οι επικεφαλείς τις αντιπολίτευσης του Δήμου κ.κ. Δαριβιαννάκης, Ξυλούρης και Μανιαδάκης, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι. Παρόντες επίσης η Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Πόπη Δασκαλάκη που εκπροσώπησε τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη και ο επίσης Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γιώργος Ματαλλιωτάκης, εκπρόσωποι φορέων και Στρατιωτικών Αρχών, ο πολεμικός Σύλλογος «Κομάντος ’74» κ.α!
  Τα αποκαλυπτήρια της προτομής έκαναν ο Δήμαρχος Γόρτυνας κ. Νίκος Σχοιναράκης, με τον εκπρόσωπο του Ανώτατου Διοικητή Κρήτης, ενώ συγκίνηση επικράτησε όταν παραδόθηκε η σημαία που ήταν καλυμμένη η προτομή στη μητέρα στο Στυλιανού Πρινιανάκη…
  Ομιλίες έγιναν από το Δήμαρχος Γόρτυνας κ. Νίκο Σχοιναράκη και τον πρόεδρο του Συλλόγου Κομάντος 74 κ. Παναγιώτη Αφάλη, ενώ η οικογένεια του Ήρωα παράθεσε γεύμα στους προσκεκλημένους.
  Για την ιστορία να σημειώσουμε ότι δωρητής της προτομής  ήταν ο Σύλλογος «ΚΟΜΑΝΤΟΣ 74»!
  Την εκδήλωση οργάνωσαν ο Δήμος Γόρτυνας, το Τοπικό Συμβούλιο της Τοπικής Κοινότητας Στόλων, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Στόλων και βέβαια την οικογένεια του ήρωα!
  Αθάνατος!
   


  από: comandos comandos@hol.gr

   

  Αρέσει σε 1 άτομο

 2. Η ΑΓΑΠΗ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΣΤΙ !!!

  Θεός σημαίνει κίνηση σ’ όλες τις φάσεις, κίνηση Τέλεια, Ταχύτατη, Απέραντη, που στην εκδήλωση και Ολοκλήρωσή της Άχρονα, συνταυτίζει όλες τις στιγμές σε Μία.

  Ήλθα να σε διδάξω Άνθρωπε την Τέλεια Αγάπη… όχι την επίπλαστη επιφανειακή αγάπη σου και την προσφορά της δήθεν ελεημοσύνης σου, αλλ’ ήλθα για να σε διδάξω εμπράκτως την περίοδο αυτή την Τέλεια Αγάπη, την Αγάπη την Αγιάζουσα τα όντα, την Αγάπη που μεταμορφώνει τις υποστάσεις, την Αγάπη που κοσμεί τις υποστάσεις, που τις βοηθάει να εκδηλώσουν την Θεία Τελειότητα της Ανάρχου Αγάπης επί της Γης προς κάθε κατεύθυνση, χωρίς ν’ αναμένουν ανταμοιβή. Διότι η προσφορά της Αγάπης, για να είναι ανιδιοτελής και να καταλογισθεί ως προσφορά σου Αγάπης αληθινής δεν πρέπει να περιμένεις την ανταπόδοση.

  Η Αγάπη φανερώνεται με τη Θυσία. Θυσία του «εγώ» στην Αγάπη, για το σύνολο. Κάθε θυσία του «εγώ», που γίνεται από Αγάπη προς το σύνολο, είναι και ένα ακόμη βήμα για την Επιστροφή.

  Κανείς δεν φοβάται το σκοτάδι, φοβάται αυτό που κρύβεται μέσα του…
  Κανείς δεν φοβάται τα ύψη, φοβάται την πτώση…
  Κανείς δεν φοβάται να πει Σ’ Αγαπώ, φοβάται την απάντηση.

  Ιωάννης β

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.