Δείτε Το Εξώδικο Της ΔΕΗ Προς Στα ΕΛΤΑ Που Ζητά Την Άμεση Απόδοση 19.500.000 Απο Λογαριασμούς Καταναλωτών ΔΕΗ Που Εισέπραξαν!

Οι δημοσιοσχεσίτες των ΕΛΤΑ (ΔΙΟΊΚΗΣΗ & ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ)

Με εξώδικο προς τα ΕΛΤΑ θέτει εκ νέου η ΔΕΗ το ζήτημα της καθυστέρησης απόδοσης των εισπράξεων από τις πληρωμές λογαριασμών ρεύματος στα καταστήματα των ΕΛΤΑ .  Σύμφωνα με το εξώδικο που δημοσιεύει η εφημερίδα Πρώτο Θέμα, τα χρήματα που δεν έχει αποδώσει το ταχυδρομείο στην ΔΕΗ φτάνουν τα 19,5 εκατομμύρια ευρώ, με τη ΔΕΗ να επισείει την απειλή προσφυγής στη δικαιοσύνη σε περίπτωση μη συμμόρφωσης της διοίκησης των ΕΛΤΑ.
Αναλυτικά, το εξώδικο που απέστειλε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ κ. Παναγιωτάκης στο διευθύνοντα σύμβουλο των ΕΛΤΑ κ. Ζαρολιάγκη έχει ως εξής:
«Κύριε διευθυντά,
Μας προκαλεί πολύ δυσάρεστη εντύπωση η μη ανταπόκρισή σας στις συνεχείς οχλήσεις μας και στην από 07.04.2017 Εξώδικη Πρόσκληση, αναφορικά με την οριστική τακτοποίηση της απόδοσης των εισπραχθέντων λογαριασμών ρεύματος πελατών της ΔΕΗ, μέσω του δικτύου Καταστημάτων σας.
Το υπόψη πρόβλημα άρχισε να παρουσιάζεται στις αρχές Μαρτίου 2017 και να εντείνεται με το πέρας των ημερών. Λόγω της συνεχιζόμενης και κυλιόμενης καθυστέρησης καταβολής των εισπραχθέντων, σταδιακά η οφειλή διογκώνεται με αποτέλεσμα σήμερα να ανέρχεται στο ποσό των περίπου 19,5 εκατ. ευρώ (αφορά στη μη απόδοση εισπράξεων μετά την 20.04.2017). Συνακόλουθη συνέπεια, να εμφανίζονται με καθυστερούμενες οφειλές πελάτες μας, να χάνουν την έκπτωση συνέπειας 15%, να υπάρχει κίνδυνος διακοπής λόγω οφειλής και εν τέλει να θίγεται η εικόνα της Επιχείρησης.
Η παρούσα επιστολή αποτελεί ύστατη προσπάθεια συνεννόησής μας για το θέμα. Εαν δε συμμορφωθείτε θα λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα που είμαστε υποχρεωμένοι για το Νόμο, προκειμένου να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα της ΔΕΗ και των πελατών της, όπως έκδοση Διαταγής Πληρωμής, καθώς και άλλα ένδικα μέσα.
Παραμένω στη διάθεσή σας,
Με εκτίμηση,
Εμμανουήλ Μ. Παναγιωτάκης»

9 σκέψεις σχετικά με το “Δείτε Το Εξώδικο Της ΔΕΗ Προς Στα ΕΛΤΑ Που Ζητά Την Άμεση Απόδοση 19.500.000 Απο Λογαριασμούς Καταναλωτών ΔΕΗ Που Εισέπραξαν!

 1. ΕΛΤΑ ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ!!!

  Αγαπητό BLOG,
  αυτό που συμβαίνει με τις…
  καθυστερήσεις εκ μέρους των Ελτα καθώς και γενικά η κατάσταση που επικρατεί είναι κάτι το απίστευτο

  Συγκεκριμένα ένα δέμα κάνει 5 – 10 ημέρες να φτάσει από την άλλη άκρη του κόσμου στην Ελλάδα αλλά από εκεί για να φτάσει στον παραλήπτη εβδομάδες ολόκληρες.

  Είναι τριτοκοσμικές οι καταστάσεις που επικρατούν στα ΕΛΤΑ

  Προσωπικά έχω παραγγείλει ένα μικρό δέμα από Ρωσία το οποίο μέσα σε 6 ημέρες έφτασε στην Ελλάδα και είναι η 7 ημέρα σήμερα (13 δηλαδή σύνολο ) που η ιστοσελίδα των Ελτα ούτε καν έχει σκαναρει το δέμα (ακόμη λέει αποστολή εξωτερικού! ) παρόμοια κατάσταση και με Ems (κούριερ δηλαδή! ) φυσικά εάν μπείτε να αναζητήσετε παράπονα στο διαδίκτυο σε διάφορα φόρουμ αγορών υπάρχουν άτομα που περιμένουν εβδομάδες ή και μήνες, μη αναφέροντας το τελωνείο και τα κοστούμια που ράβουν (καθώς και την επιπλέον καθυστέρηση).

  Όταν δε προσπαθήσεις να επικοινωνήσεις μαζί τους μέσω της ιστοσελίδας των Ελτα υπάρχει μόνο 1 άτομο στο προσωπικό (κ.Αθανασία Κοσμά) με όποιο τμήμα και αν επιλέξεις (τουλάχιστον Εγώ διάλεξα αρχικά εξυπηρέτησης πελατών και έπειτα διοίκησης προσωπικού) Και μου απάντησε το ίδιο πρόσωπο.

  Και τι σου απαντάνε;

  Ότι σύμφωνα με το Διεθνές λέει σύστημα τρακινγκ το δέμα δεν έχει εισέλθει Ελλάδα!

  Όχι ότι κάθεται επί εβδομάδες στο αεροδρόμιο χωρίς να σκαναριστει!

  Πραγματικά απίστευτα πράγματα τα οποία οφείλω να ομολογήσω ότι δεν ήταν έτσι πέρυσι…

  Αν μπορείτε να αναδείξετε το θέμα μήπως και αλλάξει η κατάσταση…

  Ευχαριστώ πολύ.

  Αναγνώστης

  Αρέσει σε 1 άτομο

  • TO EXΟΥΜΕ ΠΕΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ: ΤΑ ΕΛΤΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ!
   ΤΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΖΑΝΤΑΝΑ ΟΙ «ΠΑΠΠΑΔΕΣ» ΚΑΙ ΟΙ «ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΙ»
   ΓΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ …….

   Μου αρέσει!

 2. ΝΑ ΔΙΑΛΗΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

  ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ.
  ΣΕ ΜΕΝΑ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΣΤΙΣ 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΦΕΤΟΣ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΣΤΙΣ 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ…
  ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΛΕΩ ΚΡΑΤΟΣ ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΓΙΟΚ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΛΕΚΤΙΧΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΓΙΑΒΟΛ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ.

  ΔΙΑΧΩΡΣΙΜΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ.

  ΣΕΝΑ ΤΑ ΛΕΩ ΤΟΥΤΑ ΚΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΑΚΟΥΣΤΑ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΒΑΤΡΑΧΟΣ.

  Μου αρέσει!

 3. ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΜΕΓΑΡΑ…

  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ ΤΩΝ ΖΗΤΙΑΝΩΝ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΑΘΗΝΟΚΡΑΤΙΑΣ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ…Ο ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΙ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1960.

  ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΤΟΞΟΝ ΠΙΕΡΙΑΣ ΑΛΛΑ ΤΡΩΓΕΙ ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΨΩΜΙ ΤΗΣ ΒΑΥΑΡΙΑΣ.

  ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ…ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΓΡΑΒΑΤΩΜΕΝΟΙ…ΜΠΑΧΑΛΕΔΕΣ ΚΑΙ ΧΑΛΕΔΕΣ….ΚΑΦΡΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ…ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΟΛΙΓΟΝ ΚΟΥΤΟ.

  ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΒΡΕ ΠΟΛΙΤΗ ΦΟΥΚΑΡΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΑΓΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ.

  ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΓΝΗΣΙΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΗΓΕΤΗ ΑΠΟΓΟΝΟ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ 1821…

  ΜΑΣΟΝΟΙ,ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ, ΣΤΑΝΑΔΕΣ, ΤΕΡΑΤΑ, ΜΑΓΟΙ, ΔΙΑΒΟΛΟΙ, ΤΡΙΒΟΛΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.

  ΕΙΣΑΙ ΣΚΛΑΒΟΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΡΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ.

  ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΓΩΓΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΒΟΥΛΕΜΕ ΝΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΙΝΟΥΝΤΑΝ ΚΑΜΙΑ ΓΟΥΜΑΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΑ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΛΥΘΗΚΕ ΑΜΕΣΩΣ.

  ΕΓΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΑΝ ΔΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΡΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΕΝΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ….ΕΚΤΟΣ ΚΑ ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΕΙΔΕ ΜΕ ΛΛΛΟ ΜΑΤΙ…ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΡΑΓΙΑ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΘΑΝΑΣΗ ΕΠΑΝΑΤΑΣΤΗ…ΑΠΟΓΟΝΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΔΙΑΚΟ…

  ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΟΙ ΡΠΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΜΑΤΩΛΟΙ.
  ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ.

  Μου αρέσει!

 4. Παράθεμα: Μια καταχρεωμένη και ζημιογόνος ΔΕΚΟ ταλαιπωρεί το κοινό ~ ΟΧΙ στο κλείσιμο του ΕΛΤΑ Μαρμαρίου φωνάζουν κάτοικοι της περιοχής | Blog: "ΕlaTora&

 5. Παράθεμα: Μια καταχρεωμένη και ζημιογόνος ΔΕΚΟ ταλαιπωρεί το κοινό ~ ΟΧΙ στο κλείσιμο του ΕΛΤΑ Μαρμαρίου φωνάζουν κάτοικοι της περιοχής | Blog: "ΕlaTora&

 6. Παράθεμα: Τα ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ (που πρέπει να καταργηθούν) κλείνουν επαρχιακά τους γραφεία ενώ συσσωρεύουν ημετέρους σε κεντρικές τους μονάδες…

 7. Παράθεμα: ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΠΟΝΗΡΟ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑ, ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ «ΕΛ-ΤΑ» | Blog: "ΕlaTora"

 8. ΝΑ ΖΗΣΕΙ Η ΚΑΛΗ ΔΕΗ…ΤΟ ΚΟΣΜΟΤΕ ΚΑΙ Η ΕΦΟΡΙΑ…

  ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΣΑΚΩΣΟΥΝ ΠΑΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ..

  ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΙΟΥΝΙΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΛΑΒΕ ΣΤΙΣ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΣΙ 6 ΗΡΘΑΝ ΔΥΟ ΕΛΛΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΡΙΝ ΦΥΓΩ ΠΛΗΡΩΣΑ ΣΤΗ ΔΕΗ ΜΟΝΟ 2Ο ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΛΕΓΩ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ…
  ΑΛΛΑ….ΕΓΩ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΤΕΙ Η ΔΕΗ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.ΑΥΤΟ ΑΡΚΕΙ…
  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΜΟΤΕ ΕΙΧΕ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΣΤΗΝ 1 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΑΝ ΕΞΟΧΙΚΟ….ΚΑΙ Η ΕΦΟΡΙΑ ΕΙΧΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΑΜΕΣΩΣ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΗΝ ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ…

  ΑΛΛΑ ΤΑ 7.5ΟΟ ΑΝΑΣΦΑΛΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΝΗΤΑ ΓΑΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ.
  ΦΥΣΙΚΑ ΜΙΛΗΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΟ ΔΙΟΙΚΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΙΤΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ….

  ΑΛΛΑ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΕΣΠΟΤΙΚΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΤΙ ΕΓΩ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΩΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΛΟΥΛΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑ ΑΡΚΕΤΑ.

  ΑΒΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ….

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.