«λαμόγιο υπέρ λαμόγιου» ή «κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει» ??? ό,τι και να πεις μέσα θά’σαι …

Αποτέλεσμα εικόνας για Ακης και Βενιζέλος

‘επρεπε και οι δύο τους να εκτίουν ποινή ισοβίων … αντ’ αυτού κουνούν δάχτυλα!!!

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΓΟΡΕΣΗ «ΑΙΣΧΟΣ» ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΕΙ ΚΑΘΑΡΟ ΑΕΡΑ, ΕΛΕΩ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» !!!
Ο Βενιζέλος κατά την συζήτηση του πορίσματος της Εξεταστικής για τον Ακη Τσοχατζόπουλο το 2005 είπε στον πρόλογο ότι είναι σκευωρία
«…Ξεκίνησε ως ένα τεράστιο πολιτικό και ενδεχομένως ποινικό σκάνδαλο και σήμερα, μετά και την ολοκλήρωση των εργασιών της Εξεταστικής Επιτροπής, που ήταν ένα εξαιρετικό forum για την αποκάλυψη της πραγματικότητας, η υπόθεση αυτή έχει εξατμιστεί.
Ή -για να το πω καλύτερα- η υπόθεση αυτή έχει μετατραπεί σε ένα πολύ μεγάλο κοινοβουλευτικό και πολιτικό μπούμερανγκ για την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Και έχουν πολύ μεγάλη ευθύνη εκείνα τα κυβερνητικά στελέχη που οδήγησαν τον Πρωθυπουργό και την κοινοβουλευτική πλειοψηφία σε αυτήν την αδιέξοδη μικροκομματική επιλογή της σύστασης Εξεταστικής Επιτροπής, γιατί η Νέα Δημοκρατία και η Κυβέρνηση έκαναν μια λάθος πολιτική επένδυση την οποία τώρα δεν μπορούν να διαχειριστούν με θάρρος και προοπτική.

 

Γι’ αυτό εγκλωβίζονται σε αμήχανες διαδικασίες. Θέλουν να δημιουργούν –ακόμα και σήμερα το κάνουν αυτό- την ψευδή εντύπωση ότι η υπόθεση αυτή παραμένει ανοικτή, γιατί δήθεν εκκρεμούν ζητήματα προς διερεύνηση μέσω της δικαστικής συνδρομής, ενώ η αλήθεια είναι ότι έχουν όλα διερευνηθεί και η υπόθεση αυτή έχει προσλάβει πλέον τις αληθινές της διαστάσεις, οι οποίες αφορούν κυρίως τη σημερινή Κυβέρνηση και τις τεράστιες πολιτικές αλλά για ορισμένα πρόσωπα και νομικές ευθύνες του σημερινού κυβερνητικού επιτελείου –και δεν εννοώ μόνο ή κυρίως υπουργικού επιπέδου- για όσα έγιναν ή για όσα παρελείφθησαν….»

Και στον επίλογο μας είπε να του ζητήσουμε και συγγνώμη:

«…Έχετε πράγματι πολλά να σκεφθείτε, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι της Νέας Δημοκρατίας, πολλά να εξηγήσετε. Και είναι η σημερινή διαδικασία μία ευκαιρία διεξόδου. Απαλλαγείτε από το αδιέξοδο αυτό και βεβαίως κάποια στιγμή ζητήστε και συγγνώμη  από τους ανθρώπους που ταλαιπωρήσατε….»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ  ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΤΕ  ΤΟΥ Α.   ΣΑΜΑΡΑ:

ή    ΚΑΙ    Ε  Δ  Ω  

10 σκέψεις σχετικά με το “«λαμόγιο υπέρ λαμόγιου» ή «κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει» ??? ό,τι και να πεις μέσα θά’σαι …

  1. Λοβέρδος και Βενιζέλος εκβιάζουν τον ΠτΔ να ζητήσει συγγνώμη από τον Άκη, εκτός από την ακύρωση του Δημοψηφίσματος;

    Posted by olympiada στο Ιουνίου 28, 2015

    ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΧΡΥΣΟΨΑΡΑ.

    2005: Ζήτα συγγνώμη από τον Άκη
    2015: Μην τολμήσεις να κανεις δημοψήφισμα!
    Έχουν βγει μπροστά οι έγκριτοι συνταγματολόγοι Βενιζέλος και Λοβέρδος για να εκβιάσουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας με αφορμή το δημοψήφισμα. Ποιοί; Ο Λοβερδος και ο Βενιζέλος! Αυτοί που εκβίαζαν ένα κοινοβούλιο και έναν λαό να υποκλιθεί στον Τσοχατζόπουλο!
    Αυτοί που απαιτούσαν από την κυβερνηση Καραμανλή να ζητήσει και συγγνώμη από τον «αθώο Άκη»! Αυτοί που εκβίαζαν μέσω λαδωμένων συνδικαλιστών τον Καμμένο για να σταματήσει την έρευνα για τα υποβρυχια!
    Και σήμερα βγαίνουν στην πρώτη γραμμή εκπροσωπώντας μαλιστα και το κόμμα Σαμαρά. Ναι, ο Σαμαράς εκπροσωπείται από τους πολιτικούς απατεώνες της συμμορίας Σημίτη! Ναι, ο Σαμαράς διασύρει την παράταξη κάνοντας την συνεργό των εγκληματιών. Και εκβιάζει μαζί τους τον Προκόπη Παυλόπουλο.
    Πρώτα δημοψηφισμα λοιπόν και μετά ανοίξτε τις φυλακές.

    Όταν οι Βενιζέλος και Λοβέρδος «έβγαζαν λάδι» τον Άκη και τον Γιάννο. Εξαπατώντας λαό και κοινοβούλιο.

    Έτος 2005. Εφτά χρόνια πριν συλληφθεί ο Άκης Τσοχατζόπουλος και οχτώ χρόνια πριν ξεκινήσει η δίκη του, πολύ πριν δηλαδή κύκλοι του κόμματος Βενιζέλου ή του (πρώην) ΠΑΣΟΚ αρχίσουν να διακινούν δεξιά κι αριστερά ότι ο πρώην υπουργός και άλλοτε πανίσχυρος υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ είναι «ντροπή για την παράταξη» υποστηρίζοντας ότι βλέπουν τη δίκη του σαν κάθαρση και αναγκάζοντας τον να ισχυρίζεται ότι αντιμετωπίζεται ως εξιλαστήριο θύμα, ακόμη και από το ίδιο το ΠΑΣΟΚ, ο σημερινός πρόεδρος του κόμματος που συμμετέχει στην τρικομματική συγκυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά υποστήριζε με πάθος τον Άκη Τσοχατζόπουλο και τον Γιάννο Παπαντωνίου στην προανακριτική επιτροπή της βουλής για τα εξοπλιστικά προγράμματα.

    Ήταν η περίοδος που βρισκόταν βρισκόταν σε εξέλιξη η εξεταστική επιτροπή για τα ΤΟΡ Μ1. Υπερασπιστές του Ακη Τσοχατζόπουλου, αλλά και του Γιάννου Παπαντωνίου ήταν οι τότε βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και συνταγματολόγοι κύριοι Ευάγγελος Βενιζέλος και Ανδρέας Λοβέρδος.

    Ο σημερινός πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και τότε απλός βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος μάλιστα, μετά από πίεση που είχε δεθεί, είχε παραδεχθεί ότι είχε συντάξει ο ίδιος το πόρισμα του ΠΑΣΟΚ για την υπόθεση. Ιδού τι ανέφερε το σχετικό πόρισμα «Δεν προκύπτει κανένα στοιχείο πιθανής τέλεσης ποινικού αδικήματος από τους κυρίους Τσοχατζόπουλο και Παπαντωνίου (…), που επί μήνες προσεβλήθησαν και διασύρθηκαν αδίκως». Το κείμενο έχει την υπογραφή του Ανδρέα Λοβέρδου.

    Στις 25 Φεβρουαρίου του 2005 στην Ολομέλεια της Βουλής, όταν εισήχθη προς συζήτηση το πόρισμα της εξεταστικής στη βουλή ο Βενιζέλος έλεγε με πάθος «Η υπόθεση αυτή ξεκίνησε ως ένα τεράστιο πολιτικό και ενδεχομένως ποινικό σκάνδαλο και σήμερα (25/2/2005) η υπόθεση αυτή έχει εξατμιστεί (…) Μας λέει Ν.Δ. ότι υπάρχει ύποπτη διακίνηση χρημάτων με δήθεν παραλήπτες, οποίοι μπορεί να είναι και πολιτικά πρόσωπα. Δεν υπάρχει τίποτα απολύτως!».

    Εξαιρετικό ενδιαφέρον έχει να δει κανείς τους διαλόγους στη συζήτηση στο πλαίσιο εκείνης της εξεταστικής επιτροπής της βουλής για τις εταιρείες «DRUMILAN OFFSET» και «DRUMILAN INTERNATIONAL», με τις οποίες φέρεται να συνδέεται ο άλλοτε πανίσχυρος Άκης Τσοχατζόπουλος.

    Β. ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ: Εχουμε την «DRUMILAN OFFSET» και την «DRUMILAN INTERNATIONAL», η οποία κατοικοεδρεύει στον φορολογικό παράδεισο των Παρθένων Νήσων.

    ΑΝ. ΛΟΒΕΡΔΟΣ: Τι τα θέλετε τώρα αυτά;

    Β. ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ: Αυτές οι εταιρίες είναι κάτοχοι λογαριασμού…

    ΑΝ. ΛΟΒΕΡΔΟΣ: Ουδέν πολιτικό πρόσωπο είναι αναμεμειγμένο. Θα το δείξει και το μέλλον.

    Β. ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ: Οταν πρωτοανακαλύφθηκε ο λογαριασμός, ο κ. Βενιζέλος -γνωστός χιουμορίστας- έσπευσε να πει ότι είναι αριθμός τηλεφώνου. Ε, δεν είναι. Είναι λογαριασμός που ακολουθεί υπόγειες διαδρομές…

    ΕΥ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Πήρα τηλέφωνο και βγήκε ο Σπ. Σπηλιωτόπουλος!

    Β. ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ: …από Μόσχα, Νέα Υόρκη, Κύπρο και Ελβετία. Είκοσι ένα εκατομμύρια δολάρια. Φθήνιες. Φυσικά ο παραλήπτης αγνοείται.

    ΑΝ. ΛΟΒΕΡΔΟΣ: Ποιους αφορούν αυτά; Πάλι υπόνοιες;

    Β. ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ: Ρε, πού πήγαν τα λεφτά είναι το θέμα. Αφήστε τις σοφιστείες.

    Β. ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ: Πάμε τώρα στο κείμενο και όχι στο μελάνι που ρίχνει ο κ. Βενιζέλος ως άλλη σουπιά στην αοριστία και τη σύγχυση.

    ΕΥ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Εχω ρίξει και μελάνι για το κείμενο. Παραγωγική.

    Β. ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ: Οταν μιλάμε για στρατιωτικούς εξοπλισμούς, η ζημία τού να βρεθούν οι αποθήκες του Στρατού χωρίς σφαίρες και χωρίς φυσίγγια δεν λέγεται δωροδοκία ή απιστία. Αλλιώς λέγεται.

    ΑΝ. ΛΟΒΕΡΔΟΣ: Πώς λέγεται, δηλαδή;

    Β. ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ: Δεν τολμώ να το πω. Ομως εσείς καταλαβαίνετε τι διαπράττετε.

    ΑΝ. ΛΟΒΕΡΔΟΣ: Αίσχος (θόρυβος από την πτέρυγα του ΠΑΣΟΚ).

    Β. ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ: Λέμε δηλαδή στον λαό ότι οι καλοί οικονομικοί διαχειριστές υπουργοί Αμυνας του ΠΑΣΟΚ πέταξαν 400 δισ. δραχμές στον βρόντο. Ή ηλίθιοι ήσαν ή ιδιοτελείς.

    ΑΝ. ΛΟΒΕΡΔΟΣ: Αυτό είναι απαράδεκτο.


    Πληροφορίες από το Periodista.gr

    Αρέσει σε 1 άτομο

  2. Ιουνίου 28, 2015 στις 3:43 μμ
    Ηλεκτρονική Έκδοση
    enet.gr, 12:11 Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014
    Τραγάκης: 10 χρόνια πριν, είχε τεκμηριωθεί απιστία
    Η Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής του 2005 είχε τεκμηριώσει πλήρως την απιστία, σε βαθμό κακουργήματος, του Ακη Τσοχατζόπουλου για τη διακίνηση μεγάλων χρηματικών ποσών, εκατομμυρίων δολαρίων, σε ό,τι αφορά τις συμβάσεις προμήθειας εξοπλιστικών συστημάτων TOR-Μ1 και τις αντίστοιχες συμβάσεις Αντισταθμιστικών Ωφελημάτων δηλώνει σε σημερινή του συνέντευξη στην Ελευθεροτυπία ο Γιάννης Τραγάκης.
    Ο τότε πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής του 2005 δηλώνει ότι είχε εντοπιστεί με ακρίβεια δολαρίου η προμήθεια που είχε κατατεθεί για τα Αντισταθμιστικά Οφέλη , ύψους 25.081.957 δολαρίων. Η διαδρομή του «μαύρου χρήματος» είχε περάσει από τη Ρωσία στην Κύπρο, από την Κύπρο στη Νέα Υόρκη και από τη Νέα Υόρκη στη Ζυρίχη όπου ζητήθηκε και επιτεύχθηκε το άνοιγμα των λογαριασμών.

    Είχαμε τεκμηριώσει πλήρως την ανάμειξη για τα TOR-M1 και τα TPQ-37 του Άκη Τσοχατζόπουλου στις μίζες της εταιρείας Drumilan, αλλά και του Γιάννου Παπαντωνίου στο ‘πάρτι’ των προμηθειών στις Ένοπλες Δυνάμεις, αλλά δυστυχώς εκεί σταματήσαμε, αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γιάννης Τραγάκης.

    Μου αρέσει!

  3. Ιουνίου 28, 2015 στις 4:03 μμ
    Η σύνθεση της εξεταστικής που ”ερεύνησε” τις αμυντικές συμβάσεις το 2005 και αθώωσε τον ΤΣΟΧΑΤΖΌΠΟΥΛΟ
    είναι η εξής

    Α από Ν.Δ.
    1 ΤΡΑΓΑΚΗΣ [πρόεδρος] 2 ΓΙΑΝΝΕΛΗΣ 3 ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ 4 ΖΑΓΟΡΙΤΗΣ 5 ΖΩΗΣ
    6 ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ 7 ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ 8 ΚΟΡΤΣΑΡΗΣ 9 ΛΥΚΟΥΡΕΤΖΟΣ 10 ΜΑΓΓΙΝΑΣ
    11 ΜΑΚΡΗ 12 ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ 13 ΤΖΙΜΑΣ

    Β από ΠΑΣΟΚ
    1 ΑΚΡΙΒΑΚΗΣ 2 ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ 3 ΚΑΧΡΙΜΑΚΗΣ 4 ΚΟΣΜΙΔΗΣ 5 ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ 6 ΛΟΒΕΡΔΟΣ 7 ΝΙΩΤΗΣ
    8 ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 9 ΠΑΠΑΗΛΙΑΣ

    Γ από Κ.Κ.Ε.
    1 ΠΑΤΣΙΛΙΝΆΚΗΣ

    Δ από ΣΥΡΙΖΑ
    1 ΞΗΡΟΤΥΡΗ.

    Μου αρέσει!

  4. Ιουνίου 28, 2015 στις 4:05 μμ
    http://m.capital.gr/News.aspx?id=1938036

    Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2014 – 00:22
    Τι έγιναν οι βρεγμένες σανίδες;
    Του Συμεών Ρωμύλου

    Είμαι εξοργισμένος. Όχι με τους πολιτικούς. Με μένα και με σας. Τόσο πολύ μας έχουν ψεκάσει, που τίποτε πλέον δεν μας κάνει εντύπωση; Διαβάζω στο Capital της 11/1/2014: «Ο Γιάννης Τραγάκης ήταν πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής (επί κυβερνήσεως Καραμανλή), η οποία δεν βρήκε τίποτε μεμπτό στην προμήθεια του οπλικού συστήματος TOR M1. Ο ίδιος άνθρωπος σήμερα, με την ιδιότητα του αντιπροέδρου της βουλής, δήλωσε δημοσίως: «ΕΙΧΑΜΕ ΒΡΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΔΕΝΑΝ ΤΟΝ ΑΚΗ, ΑΛΛΑ, ΞΕΡΕΤΕ, ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΑΣ ΣΕ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΑΠΙΣΤΙΑ.» Το γεγονός ότι δεν έχει καλέσει ακόμη ο εισαγγελέας τον κ. Τραγάκη και τα μέλη εκείνης της Εξεταστικής γεννά ένα επί πλέον ερωτηματικό – για τους βιαστικούς, τουλάχιστον.» !!!

    Δεν γνωρίζω αν, τι και πότε θα πράξει ο εισαγγελέας. Γνωρίζω, όμως, ότι, κάτι πρέπει να πράξουμε εμείς, τώρα, αμέσως. Έστω κι αν δεν πράξαμε για, ενδεχομένως σημαντικότερα, πιο εξοργιστικά. Κάποτε, με κάποια σταγόνα πρέπει να ξεχειλίσει το ποτήρι. Δυστυχώς, δεν έχω την απαραίτητη «τεχνογνωσία» για το πώς οργανώνεται και μανατζάρεται ένα συλλαλητήριο, με πλακάτ, με ντουντούκες, με τα κατάλληλα συνθήματα, που δεν θα ξεστρατίσει, που δεν θα το καπελώσει κάποιο κόμμα. Σας βεβαιώνω, όμως, ότι, αν ήξερα πώς, θα το οργάνωνα. Θα ήμουν μπροστά, κι ας γίνομαι 82 σε λίγες ημέρες.

    Προτείνω, λοιπόν, να μαζέψουμε υπογραφές απαιτώντας την ΑΜΕΣΗ ΕΚΠΤΩΣΗ από το βουλευτικό αξίωμα αυτού του κυνικού κυρίου Τραγάκη και ΟΛΩΝ των μελών εκείνης της Εξεταστικής. Αν είχε συμβεί κάτι ανάλογο σε μία ιδιωτική επιχείρηση όλοι αυτοί οι, επιεικώς, αήθεις κύριοι θα στέλνονταν σε ατιμωτική αποστρατεία. Εμείς γιατί πρέπει να τους ανεχτούμε, έστω και για μία ημέρα ακόμη; Οι επίορκοι δεν έχουν καμία θέση στο Ελληνικό κοινοβούλιο.

    Δεν πιστεύω ότι τίθεται θέμα να περιμένουμε την απόφαση της δικαιοσύνης. Αυτοί οι άνθρωποι, είναι τόσο πωρωμένοι, τόσο χοντρόπετσοι, δεν αισχύνονται και δεν αντιλαμβάνονται ότι τα λόγια τους είναι σαν να μας «φτύνουν» κατάμουτρα. Ας σκεφτώ την ευνοϊκότερη για τον Τραγάκη υπερασπιστική τακτική: Να ισχυριστεί ότι ΔΕΝ είχαν βρει όλα τα στοιχεία και ότι το είπε έτσι, για να δείξει ότι δεν είναι τόσο βλάκες, ανίκανοι ή αδιάφοροι που δεν τα βρήκαν, παρ όλο που αυτά βοούσαν! Ποιο πολιτικό ατόπημα – σκοπίμως δεν λέω αδίκημα – τους καθιστά περισσότερο ακατάλληλους για την θέση τους; Το ότι δεν τα βρήκαν ή το ότι, παρόλο που τα βρήκαν, ΠΑΡΕΒΙΑΣΑΝ τον ΟΡΚΟ τους με την ψευτοδικαιολογία ότι «Δύσκολα πας σε προανακριτική για απιστία»; Συγκεκριμένα, λοιπόν, προτείνω να υπογράψουμε το εξής κείμενο:

    ΕΜΕΙΣ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙ Η ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΜΕ ονομαστική ΨΗΦOΦΟΡΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΤΩΣΗ Ή ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΟΠΛΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ TOR M1.

    Απευθύνομαι σε όποιον νοιώθει «συνεπής και δημοκρατικός πολίτης», δεν πιστεύει σε αντάρτικα πόλης, δεν ξέρει από – και δεν εγκρίνει τα- όπλα. Σας προτείνω μια επανάσταση του καναπέ. Όποτε με εξωθούν να με φαντάζομαι ότι παίρνω πολυβόλα, ότι ζώνομαι με εκρηκτικά και… – στην συνέχεια ανησυχώ μήπως άρχισε να μου στρίβει. Γι αυτό μας φτύνουν, γιατί ξέρουν ότι δεν ξέρουμε από όπλα, αλλά, κυρίως, γιατί δεν εγκρίνουμε τα όπλα.

    Υ.Γ. 1. : Μην αρχίσετε να ψειρίζετε την μαϊμού: κι αν αυτό, κι αν εκείνο* μήπως αντί έτσι να το γράψουμε έτσι. Ας μαζέψουμε ένα εκατομμύριο υπογραφές κι ας μην κάνουν τίποτε. Αν μας ξαναφτύσουν, θα σκεφτούμε για την συνέχεια.

    Υ.Γ. 2. : Παρακαλώ κάποιον που γνωρίζει πώς στήνεται ένας ιστότοπος για την συγκέντρωση υπογραφών να επικοινωνήσει μαζί μου για να το οργανώσουμε. Στην συνέχεια εξαρτάται από εμάς να το διαδώσουμε. Μόλις ετοιμαστεί ο ιστότοπος, να είστε βέβαιοι ότι θα προβληθεί και από αρκετά ΜΜΕ.
    * Ο κ. Συμεών Ρωμύλος είναι οικονομολόγος, πρώην ανώτατο στέλεχος επιχειρήσεων

    symrom@otenet.gr

    Μου αρέσει!

  5. Ιουνίου 28, 2015 στις 3:11 μμ
    Η 5η ΦΑΛΑΓΓΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ.
    ΑΝΝΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ,ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΦΟΝ ΜΠΟΜΠΟΛΟΝ,ΤΩΝΗΣ ΠΟΛΑΝ,ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΠΟΥ
    ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ 3 ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ,Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ,Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ
    ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΑΣ ΒΡΟΥΤΣΗΣ,Ο 5οΦΑΛΑΓΓΙΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΒΛΗΤΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΒΟΡΙ
    ΔΗΣ,Ο ΜΠΑΡΜΠΙ ΤΖΟΥΝΙΟΡ Ο ΟΙΚΟΠΕΔΟΦΑΓΟΣ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ Ο ΛΕΓΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΑ
    ΧΡΗΣΤΟΣ,ΨΑΡΙΑΝΟΣ Ο ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΜΥΡΙΣΤΗΣ,Η ΛΥΜΠΕΡΑΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΡΕΑ,Ο
    ΤΕΟΝΤΟΡ ΦΟΝ ΜΠΟΜΠΟΛΟΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ,ΣΤΟΝ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛ
    ΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΤΟΥ ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΣΑΚΑΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΚΡΟΦΑ ΜΕΡΚΕΛ.
    ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΟΥ
    ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΜΕ 300 ευρω ΣΥΝΤΑΞΗ,ΧΩΡΙΣ ΕΚΑΣ,300 ευρω ΜΙ
    ΣΘΟ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.
    ΕΑΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ‘ΝΑΙ’ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 05/07/2015 ΤΟΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ
    ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΙΚΙΑ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΩΝ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΑΜΠΙΑ.
    ΨΗΦΙΣΤΕ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ,
    ΤΕΖΑ ΣΑΝ ΜΥΓΕΣ.

    Μου αρέσει!

  6. Προς την «Elatora» και λοιπούς συντρόφους:
    Αφήστε τα λόγια και βρείτε ποιοί έδιναν τις χρυσοφόρες
    δουλειές καθαρισμού υπουργείων, κρατικών υπηρεσιών
    και επιχειρήσεων (ΔΕΚΟ κλπ.) στους φοροκλέφτες που
    συνελήφθησαν από την οικονομική αστυνομία.
    Ήρθε η ώρα να «καθαρίσουμε» και εμείς οι πολίτες την
    βρώμα και την δυσωδία των πολιτικών που λεηλάτησαν
    τον τόπο και τους ´´Ελληνες.
    Και τότε θα δείτε πού θα τρέχουν να κρυφτούν επειδή
    τους άφησε η σημερινή κυβέρνηςη όχι μόνον να είναι έξω
    αλλά και να μιλάνε…
    Δεσμός

    (δεύτερον):
    Ρίξτε ταυτόχρονα και μια ματιά στα σάιτς τα οποία
    διαχειρίζονται γνωστοί και άγνωστοι ´δημοσιογραφοι,
    όπου φαίνεται σαφέστατα ότι τις αμέσως´προηγούμενες
    ημέρες έπεσε άφθονο παραδάκι
    Όσοι ιστιιοπλοούν στα βαθειά νερά του διαδικτύου το
    βλέπουν ξεκάθαρα,.
    Αγνοούν, όπως ειναι φυσικό μέχρι τη στιγμή την άμεση
    προέλευση αυτού του χρήματος,που πρέπει να είναι πολυ
    βρώμικο, όπως γίνεται άλλωστε, σε αυτές τις «δουλειές»…
    Δεσμός

    (τρίτον):
    Δεν αναφέρθηκα στα κανάλια των νταβατζήδων
    γιατί απλά συνεχίζουν τα ίδια – η μεγάλη «αλλαγή»
    επισημαίνεται μόνον στα σάιτς των δημοσιογράφων,
    όπου κάποιοι θα γίνουν πλούσιοι και μερικοί από
    αυτούς πλουσιότεροι
    Και δεν εννοώ, φυσικά, όσους πήραν ή ακόμη
    εξακολουθούν να παίρνουν «υποτροφίες»….
    Δεσμός

    Μου αρέσει!

  7. Συνήθως δεν απαντώ σε σχόλια επί σχολίων μου.
    Επειδή όμως, μου αποδίδετε μια ιδιότητα την οποία
    δεν έχω, δηλαδη, δεν είμαι κομματικά και πολιτικά
    εξαρτημένος από πουθενά, σας ερωτώ ευθέως;
    Αμφισβητείτε ότι ολόκληρο το πολιτικό μας αστέρι,
    μηδενός εξαιρουμένου, διακρίνεται από τη βρώμα
    και τη δυσωδία που εκπέμπει και την ανικανότητα;
    Αν διακρίνετε κάτι σχετικό στον ορίζοντά σας να μου
    επιτρέψετε να σας πω ότι έχετε πρόβλημα όράσεως
    και οσφρήσεως και πρέπει να σας δούν επειγόντως
    οφθαλμίατρος και ΩΡΥΛΑ για να σας χορηγήσουν
    την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή.
    Σας υπενθυμίζω ότι εάν η Παπαρήγα και οι κύριοι
    Τςίιπρας και Καμμένος είχαν σκούσει τις υποδείξεις
    των πολιτών στην προεκλογική περίοδο του Ιουνίου
    2012 η χώρα θα είχε αποφύγει το ´έκτρωμα. της
    συγκυβέρνησης των σαμαροβενιζέλων με ολίγην
    από τον κυρ Φώτη τον λεβέντη και καραμπουζουκλή
    οπότε τα πράγματα θα είχαν ξεκαθαρίσει από τότε
    και ενδεχομένως θα αποφεύγαμε πολλά δεινά που
    προήλθαν καπό αυτό το «ατύχημα».
    Σας υπενθυμίζω ακόμη ότι έπειδή δεν έχω καθόλου
    εμπιστοσύνη στην εντιμότητα και την ικανότητα του
    πολιτικού ασκεριού να μας βγάλει από το βάραθρο
    στο οποίο μας έρριξε, έχω προτείνει την δημιουργία
    ενός νέου σε όλα πολιτικού οργανισμού των Ελλήνων
    που δεν είναι προνομιούχοι, δεν καταχράστηκαν χρήμα
    του Δημοσίου, δεν πήραν μίζες και ως εκ τούτου ουδείς
    τους κρατάει όπως όλους τους πολιτικάντηδες και ουδείς
    μπορεί να τους πιάσει τον πισινό.
    Αν θέλετε συνεχίζουμε την κουβέντα γιατί υποτίθεται
    ότι μάθαμε να κουβεντιάζουμε χωρίς τσακωμούς….
    Δεσμός

    Μου αρέσει!

  8. δειτε τι κανει το ΔΝΤ που μας εφερε ο ανωμαλος και που κατι βλακες θα ψηφισουν ναι δηλαδη την παραμονη του Tο ότι το Δ.Ν.Τ. έχει μπει κιόλας στην διαδικασία να ενεργεί στα οικονομικά και πολιτικά δρώμενα της Πατρίδος μας, το γνωρίζουμε ήδη.
    Αυτό που πολύ δεν γνωρίζουν, είναι το ότι το Δ.Ν.Τ. δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα. Το Δ.Ν.Τ. είναι ο μοντέρνος τρόπος εισβολής ξένων δυνάμεων και συγκεκριμένα της Αμερικής, σε ξένες μη φίλιες χώρες προς αυτούς. Έτσι σκλαβώνεις πλέων μια χώρα.
    Πρώτα την τρομοκρατείς μέσω των ΜΜΕ ότι δήθεν υπάρχει κρίση, την οποία δημιουργείς και σκηνοθετείς ο ίδιος.
    Δεύτερον κανονίζεις να έχεις στην εξουσία της χώρας αυτής μαριονέτες πολιτικούς, οι οποίοι κάνουν αυτά που εσύ τους λές να κάνουν…..

    Τρίτον αφού μετά η χώρα αυτή σε καλεί να επέμβεις για να την σώσεις ως ο από μηχανής θεός, τότε της αρπάζεις ότι

    οικονομικούς πόρους διαθέτει και την υπερχρεώνεις.

    Και τότε αρχίζουν να παίζουν τα όργανα που λέει ο λαός. Σε εκβιάζουν μονίμως π.χ. να ψηφίζεις στον ΟΗΕ η ΝΑΤΟ υπέρ των δικών τους συμφέρων.

    Τέτοια θέματα θα μπορούσαν να είναι για την Ελλάδα, το ζήτημα ονομασίας των Σκοπίων, οι γκριζοποίηση και μοίρασμα του Αιγαίου στον 25ό μεσημβρινό υπέρ της Τουρκίας, η εκμετάλλευση των κοιτασμάτων πετρελαίου από αμερικάνικες Εταιρίες, η Κοσοβοποίοιση της Θράκης μας και πολλά άλλα δυσμενή γεγονότα.

    Ελληνίδες και Έλληνες,

    αυτό δεν θα πρέπει να το αφήσουμε ποτέ να περάσει. Η Ελλάδα πέρασε χειρότερες τρικυμίες και μπόρες, αλλά μέσα από την μαχητικότητα που μέσα μας κυλά, και που χρόνια τώρα προσπαθούν οι ανθέλληνες να υπνωτίσουν, θα τα καταφέρουμε.

    Πρέπει όμως να οργανωθούμε και να αποτάξουμε τα μικρόβια των ξένων δυνάμεων που είναι μαζεμένα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

    Το πρώτο μας βήμα είναι γίνει γνωστό σε όλους ο σκοπός του Δ.Ν.Τ.

    Κουράγιο και υπομονή γιατί και η Ελπίδα που πεθαίνει τελευταία έχει ελληνική προέλευση.

    ΑΠΟ news24

    Μου αρέσει!

  9. Ο Ελληνας προεδρος
    πρεπει στις δυσκολες δτιγμες
    να γινεται…Αντρουτσος…..
    Να τους εξηγησει ψυθιριστα στο αυτι..
    τι εκαναν στο Συνταγμα..
    οταν..αυτοι συγκυβερνουσαν!
    Και απλη αναλυση απο που πηγαζει το Συνταγμα…
    και Ποιον υπηρετει!

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.