Λ.Ε.Π.ΕΝ ~ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

ΛΑ'Ι'ΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ
Δελτίο τύπου

«Τις τελευταίες ημέρες τα συστημικά Μ.Μ.Ε. μας βομβαρδίζουν με τις γεωτρήσεις που πραγματοποιούνται στο οικόπεδο 11 της Κυπριακής Α.Ο.Ζ. τις άθλιες Τουρκικές αντιδράσεις του ψυχοπαθή Ερντογάν, οι οποίες έχουν από πλευράς κυβέρνησης σκοπό τον αποπροσανατολισμό των Ελλήνων Πολιτών από τα τρέχοντα σοβαρότατα οικονομικά προβλήματα που προκαλούν και εξαθλιώνουν οι ανερμάτιστες κυβερνητικές πολιτικές.
Α.Ο.Ζ.

 

Η ατολμία των Ελληνικών κυβερνήσεων και οι συνεχείς κακοί χειρισμοί τους, έχουν στερήσει από την Χώρα μας την εκμετάλλευση των διαπιστωμένων από πολλά χρόνια πριν, τεράστιων κοιτασμάτων Υδρογονανθράκων, με αποτέλεσμα τις μόνιμες συγκρούσεις με την Τουρκία. Η μη ανακήρυξης της Α.Ο.Ζ. ζημιώνει την Χώρα και τους Πολίτες. Ενώ υπάρχει συμφωνία με την Κύπρο και την Αίγυπτο για ανακήρυξη της Α.Ο.Ζ. στην Ανατολική Μεσόγειο αυτό δεν έχει γίνει ακόμη, με αποτέλεσμα η Τουρκία να εγείρει αξιώσεις ακόμη και στην Ελληνική Α.Ο.Ζ. νότια της Κρήτης. Πάντως αυτό που πρέπει να γίνει απόλυτα κατανοητό είναι ότι οι λεονταρισμοί και απειλές της Τουρκίας εις βάρος της Κύπρου είναι άνευ μείζονος αξίας. Ο λόγος απλός: Οι γεωτρήσεις αφορούν συμβάσεις εκμετάλλευσης με τους πετρελαϊκούς κολοσσούς TOTAL & EXXON Mobile δηλαδή Γαλλικά και Αμερικανικά συμφέροντα. Και ο πλέον αφελής λοιπόν μπορεί να αντιληφθεί ότι Γαλλία και ΗΠΑ θα προστατεύσουν τις επενδύσεις τους και τα αναμενόμενα κέρδη με κάθε τρόπο. Διπλωματικό και Στρατιωτικό. Από την πλευρά η άγνοια, η ανικανότητα ή η κακοπιστία του Ελληνικού Πολιτικού προσωπικού στην τέχνη της διαπραγμάτευσης σε όλους του τομείς στερεί πόρους που θα μπορούσαν να σώσουν κυριολεκτικά την Χώρα να ανακουφίσουν τους Πολίτες μέσω της λειτουργίας του Κοινωνικού Κράτους και να την μετατρέψουν σε ισότιμο μέλος των πετρελαιοπαραγωγών Χωρών.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η Χώρα μας για όγδοο χρόνο ταλαιπωρείται από τα μνημόνια που επέβαλαν οι δανειστές της και οι προδοτικές κυβερνήσεις, ιδιαίτερα και με τους κεφαλαιουχικούς ελέγχους τα Capital Controls. Η Χώρα θρηνεί χιλιάδες Πολίτες που αυτοκτόνησαν για οικονομικούς λόγους, με πάνω από 30% πραγματική ανεργία, πλήρη καταστροφή του λιανεμπορίου, αλλά και του βιομηχανικού τομέα, την ίδια στιγμή που καταστρέφεται και ο πρωτογενής τομέας που πλήττεται από την υπέρ-φορολόγηση αλλά και τις τακτικές καταστροφές λόγω καιρικών φαινομένων. Και τι κάνει το άχρηστο ανίκανο και εν τέλει υπερβολικά επικίνδυνο Πολιτικό προσωπικό; Παραδίδει την Εθνική Κυριαρχία στους Δανειστές και τις φερόμενες «Ανεξάρτητες Αρχές» που λειτουργούν καταστρατηγώντας κάθε Συνταγματικό Κανόνα. Η δε Κυβέρνηση χωρίς ίχνος πολιτικής ευθύνης καθυβρίζει τις αποφάσεις των Ανωτάτων Δικαστηρίων της Χώρας χαρακτηρίζοντάς τα ως Θεσμικά Εμπόδια.

Η ώρα της απαλλαγής και της ανατροπής έφτασε! Δεν αντέχει άλλο ο Ελληνικός λαός. Φύγετε τώρα!

Λαϊκή Ελληνική Πατριωτική Ένωση, Τομέας Οικονομικών Άγγελος Μπαβέλλας»
Δελτίο τύπου


Τομέας πολιτιστικών και θρησκευτικών θεμάτων 

ΑΙΣΧΟΣ
Σάλο έχει προκαλέσει μια ανάρτηση σε ιστοσελίδα η οποία φαίνεται να έχει φωτογραφία από τη «σημαία των μουσουλμάνων που βρίσκονται στην Ελλάδα» με παραποιημένη την ελληνική σημαία! Η εικόνα του παραποιημένου αυτού αίσχους έχει την ημισέληνο στη θέση του σταυρού.Η φωτογραφία δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα COMMONS.WIKIMEDIA.ORG έξι χρόνια και μέχρι στιγμής κανένας από την Ελληνική κυβέρνηση πριν και σήμερα δεν έχει αντιδράσει για να «κατέβει» άμεσα! Αυτό που προκαλεί μεγάλη εντύπωση είναι το γεγονός, πως ενώ υπάρχει μέχρι και η υπογραφή του δημιουργού της και όπως προκύπτει από τα στοιχεία που δημοσιεύονται έχει κυκλοφορήσει από τις 2 Αυγούστου του 2011, δεν σημειώθηκε καμία αντίδραση μέχρι και τώρα. Γιατί σιωπούνε; Γιατί από το 2011 οι εκάστοτε κυβερνήσεις κάνουν τα στραβά μάτια; Και επίσης δημιουργείται το ερώτημα: Γιατί οι Ελληνοχριστιανικές κοινότητες σε μουσουλμανικές χώρες δεν φτιάχνουν σημαίες με τον Τίμιο Σταυρό;  
Μέχρι που έχει φτάσει η σήψη;

Η Λαϊκή Ελληνική Πατριωτική Ένωση λέει ΟΧΙ σε κάθε προδοσία.
Αντιδρούμε και κατηγορούμε την πολιτεία για την πλήρη αδιαφορία της. 
Καλούμε όλους τους Έλληνες να δώσουμε ένα μεγάλο μάθημα στους προδότες που επιτρέπουν τέτοια μέγιστη προσβολή.
Καλούμε όλους τους Έλληνες και όλες τις Ελληνίδες να συστρατευτούν μαζί μας για την απελευθέρωση της χώρας μας.
Ο υπερήφανος Ελληνικός λαός θα εκφραστεί στους αγώνες και τις επόμενες εκλογές όποτε και εάν αυτές γίνουν και θα δώσει ένα γερό χαστούκι σε όσους προδίδουν τα Ιερά και τα Όσια της πατρίδος .

Για τη Λ.Ε.Π.ΕΝ   +Ιάκωβος (Αρχιεπίσκοπος των γ.ο.χ Ελλάδος).

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.