ο δωσίλογος πολιτικός απατεώνας που έπρεπε να είχε εκτελεστεί προ πολλού και με συνοπτικές διαδικασίες…

Ο Μένγκελε του Έθνους….

ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΣΕ, ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΧΑΝΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΕ ΟΦΣΟΡ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ.
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ, ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΟΜΒΙΑ.
Την επόμενη φορά που θα αλλάξει όνομα, ας προτιμήσει το «Αλ Καπόνε». Του ταιριάζει γάντι.
Βγήκε λοιπόν ο Βενιζέλος και μετά τον Ανδρέα Βγενόπουλο υποστηρίζει για δεύτερη φορά μεγαλοεπιχειρηματία, τον κ. Μαρινάκη. Η προτίμησή του κύριου Βενιζέλου σε αμφιλεγόμενους επιχειρηματίες, δεν είναι βέβαια κάτι καινούργιο. Η νομοθετική του δράση άλλωστε «συμπτωματικά» απέφερε δισεκατομμύρια ευρώ σε αμφιλεγόμενος επιχειρηματίες και οφσορ λογαριασμούς, ακόμα και δολοφονικές συμμορίες όπως αποδείχτηκε. Δεν θα πάμε μακριά στο παρελθόν, όπως για την Θεσσαλονίκη – Πολιτιστική Πρωτεύουσα, η τον νόμο περί ευθύνης υπουργών που απετέλεσε και την αιτία καταστροφής της Ελλάδας. Θα πάμε σε πολύ συγκεκριμένες πρόσφατες περιπτώσεις.

 

1. Σκάνδαλο υποβρυχίων. Ο Βενιζέλος αιφνιδίως νομοθετεί και παραδίδει δωρεάν τα ναυπηγεία σε κάποιον Σάββα. Του δίνει μάλιστα και προίκα 500 εκατομμύρια €, την ώρα που λεφτά δεν υπήρχαν. Μιλάμε για το 2010. Αποτέλεσμα είναι να θησαυρίσει ο Σάφα, ο Βενιζέλος να νομοθετεί προκειμένου να μην πάει φυλακή και το Δημόσιο να ζημιώνεται κατά 7 δισεκατομμύρια €. Σε μία υπόθεση που η στρατιωτική δικαιοσύνη μίλησε ευθέως για τεράστιο σκάνδαλο Βενιζέλου. Το ότι ο Σάφα βρέθηκε ξαφνικά συνέταιρος με εξ’ αγχιστείας συγγενείς του Βενιζέλου στην MIG, είναι προφανώς «απολύτως συμπτωματικό».
2. Μαλτέζικες στοιχηματικές. Με ένα νομοθετικό έκτρωμα, από αυτά που μόνο Βενιζέλος ξέρει, σε μία νύχτα μέσα αίρεται το κρατικό μονοπώλιο του τζόγου και δίνεται δικαίωμα σε στοιχηματικές με έδρα τη …Μάλτα(!!!) να επιχειρούν ανεξέλεγκτα στην Ελλάδα. Φυσικά κανένας Μαλτέζος δεν υπάρχει πίσω από τις εταιρείες, παρά μόνο έλληνες, «φίλοι» του Βαγγέλη Βενιζέλου! Η ζημία για υο δημόσιο, υπερβαίνει τα 7 δις ευρώ, ενώ τα χρήματα αυτά βρίσκονται σε οφσορ εκτός Μάλτας,
3. (Και χειρότερο) Energa – Hellas Power. Τον Ιούνιο του 2010, ο Βενιζέλος δηλώνει ξεκάθαρα ότι το να εισπράττεται φορολογία ακινήτων μέσω των λογαριασμών της Δ.Ε.Η. είναι απολύτως αντισυνταγματικό. Τι είναι όμως το Σύνταγμα μπροστά στον Βενιζέλο. Έτσι, Λίγες εβδομάδες μετά ο Βενιζέλος νομοθετεί το χαράτσι. Συμπτωματικά, μία εταιρεία, η Energa – Hellas Power, βρίσκεται με 250,000,000 ζεστό χρήμα στα ταμεία της, Αφού μαζί με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ έχει εισπράξει και το χαράτσι, φυσικά με τη βοήθεια του νόμου Βενιζέλου που επέτρεπε σκανδαλωδώς σε ιδιωτική εταιρεία να εισπράττει φόρο! Φυσικά τα λεφτά βγήκαν σε οφσορ μέσω Ελβετίας, ο Έντιμος λειτουργός του Δημοσίου που αποκάλυψε το σκάνδαλο πυροβολήθηκε στο πρόσωπο από αλβανούς εκτελεστές που είχε προσλάβει η συμμορία και λοιπά. Ο Βενιζέλος πάντως είναι καλά στην υγεία του.
Οπότε η διακαής στήριξη του Βενιζέλου στον επιχειρηματία Β. Μαρινάκη, ήταν απολύτως αναμενόμενη και ανιδιοτελής, στα πρότυπα πάντα του Βαγγέλη «Βενιζέλου».

source

AΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΕΙ ???  Ο ΣΥΡΙΖΑ ???

ΚΟΡΑΚΑΣ ΚΟΡΑΚΟΥ,  ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ???

ΕΔΩ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΤΑ 6 ΜΕΤΡΑ!

2 σκέψεις σχετικά με το “ο δωσίλογος πολιτικός απατεώνας που έπρεπε να είχε εκτελεστεί προ πολλού και με συνοπτικές διαδικασίες…

 1. «Αρκετά σιώπησα, νομίζεις ότι καθάρισες;» – Άρχισαν να κελαηδούν οι δύο εφιάλτες του Κώστα Σημίτη

  Και νονός… Άρχισε να κελαηδάει ο Άκης και οι πρώτες βολές είχαν στόχο τον Σημίτη, που δεν είδε τίποτα, δεν άκουσε τίποτα, απλώς προήδρευε και από κει και πέρα κανείς δεν βάζει το χέρι του στο Ευαγγέλιο. Ο Τσοχατζόπουλος άρχισε να στέλνει μηνύματα. «Αρκετά σιώπησα πέντε χρόνια στο… σαλέ του Κορυδαλλού. Νομίσατε ότι καθαρίσατε μαζί μου; Δεν θα πάω άκλαυτος».
  Και τα πρώτα… σμπάρα είχαν στόχο τον τότε πρωθυπουργό που, όπως πολύ παραστατικά είπε από το βήμα της Βουλής ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, έβλεπε τις μίζες να σφυρίζουν και δεν μίλαγε. Την εξήγηση τη δίνει ο Άκης: «Παρενέβη και άλλαξε, παρά τις εισηγήσεις των Επιτελείων και του αρμόδιου υπουργού, τον τύπο των αεροσκαφών που έπρεπε να αγοράσουμε: Αντί για F-15, επέμεινε για F-16». Το γιατί θα το εξηγήσει όταν έρθει η ώρα να τον καλέσει ο Εισαγγελέας…

  Και η ώρα του Γιάννου…

  Αλλά και ο έτερος υπουργός Άμυνας της κυβέρνησης Σημίτη, ο Γιάννος Παπαντωνίου, στην ίδια ρότα με τον Άκη κινήθηκε και την περασμένη εβδομάδα άρχισαν να πέφτουν οι… καμπάνες.
  Η πρώτη ποινή που επέβαλε το Πενταμελές Εφετείο Αθηνών στον Γιάννο και στη γυναίκα του Σταυρούλα ήταν από τέσσερα χρόνια για τον καθένα, εξαγοράσιμη με 10 ευρώ την ημέρα, και χρηματικό πρόστιμο 10.000 ευρώ. Απέδειξαν ότι λεφτά έχουν, καταβάλλοντας 100.000 ευρώ, και έτσι δεν πήγαν για… διακοπές στον Κορυδαλλό.
  Η κατηγορία ήταν ότι στη δήλωση «Πόθεν Έσχες»… ξέχασαν να βάλουν την κατάθεση 1.311.000 ευρώ που είχε η Σταυρούλα σε τράπεζα της Ελβετίας, η οποία… φιγουράριζε στην περιβόητη λίστα Λαγκάρντ.

  Τ’ ακούς, κύριε Σημίτη;

  Δεν πρόλαβαν να ηρεμήσουν και νέα ποινική δίωξη τους περίμενε βγαίνοντας από το Εφετείο. Κατηγορούνται για ηθική αυτουργία σε ψευδή βεβαίωση, που διώκεται ως κακούργημα. Η κατηγορία αφορά την πώληση του ακινήτου της Σύρου, στην οποία η Εισαγγελία Διαφθοράς διαπίστωσε «δόλιες ενέργειες» του ζεύγους Παπαντωνίου.
  Ο πρώην υπουργός και η γυναίκα του κατάφεραν, αν και είχαν ανοιχτούς λογαριασμούς με την Εφορία, να πάρουν φορολογική ενημερότητα από τη ΔΟΥ Κηφισιάς για να πουλήσουν το παραπάνω ακίνητό τους. Ως φυσικοί αυτουργοί της ψευδούς βεβαίωσης φέρονται δύο υπάλληλοι της ΔΟΥ, οι οποίοι έδωσαν παρανόμως τη σχετική φορολογική ενημερότητα. Να σημειωθεί ότι έχει διαταχθεί έρευνα για το αν η πώληση ήταν εικονική.


  ΠΑΡΟΝ

  Αρέσει σε 1 άτομο

 2. «Καμένα χαρτιά και τελειωμένοι» – Ραγδαίες εξελίξεις στη ΝΔ και απίστευτοι χαρακτηρισμοί

  Αναστάτωση και έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας η… πρωτοβουλία του Κυρ. Μητσοτάκη να δείξει τον δρόμο της αποστρατείας σε παλαιούς βουλευτές και στελέχη.
  Πόσω μάλλον που αυτή η πρωτοβουλία εκδηλώθηκε στην Πολιτική Επιτροπή, το πολυπληθέστερο και πιο αντιπροσωπευτικό όργανο της παράταξης. «Τιμώ όλα τα παλαιότερα στελέχη, αλλά η ανανέωση είναι όρος πολιτικής ανασυγκρότησης του κόμματος. Θα συνεχίσω. Δεν θα κάνω πίσω», είπε χαρακτηριστικά. Με… άλλα λόγια τους είπε κατά πρόσωπο «ευχαριστώ για όσα κάνατε όλα αυτά τα χρόνια για το κόμμα, αλλά δεν θα πάρουμε άλλο»! Αποκαλύπτοντας για μια ακόμη φορά το αίσθημα της περιφρόνησης που διακατέχει τον ίδιο αλλά και τους περισσότερους από τους στενούς του συνεργάτες.
  Οι χαρακτηρισμοί «καμένα χαρτιά», «τελειωμένοι», κ.ά., είναι μερικοί μόνο από τους πολλούς που χρησιμοποιούν για βουλευτές ή κομματικά στελέχη με θητεία δεκαετιών και προσφοράς στη Νέα Δημοκρατία. Η αποστροφή του αυτή στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής, πέρα από τη δυσφορία που προκάλεσε σε αρκετούς από τους παρόντες, έχει ενοχλήσει και νεότερα στελέχη, τα οποία δεν αγγίζει το απαγορευτικό του κ. Μητσοτάκη. Στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις τους βουλευτές μιλούν για έλλειψη σεβασμού στην ιστορία της παράταξης και απαξίωση στελεχών που έχουν βάλει το αποτύπωμά τους στις εξελίξεις των τελευταίων δεκαετιών.«Τόσα χρόνια εμείς δίναμε την ψυχή μας, για να ‘ρθουν τώρα ο Φωτήλας και ο Θεοδωρικάκος να μας διώξουν», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο πρώην βουλευτή. «Θα φύγουμε εμείς που χτίσαμε τη Νέα Δημοκρατία και θα μείνουν οι υβριστές του Καραμανλή;», διερωτήθηκε άλλος, αναφερόμενος προφανώς στον Άδ. Γεωργιάδη και όχι μόνον.
  Η αποστροφή του κ. Μητσοτάκη για τα παλαιότερα στελέχη επανέφερε στην επικαιρότητα τα σενάρια που είχαν συζητηθεί παλαιότερα περί ορίου ηλικίας για τους υποψήφιους του κόμματος στις επόμενες εκλογές, με τον πήχη να τοποθετείται μεταξύ του 68ου και του 70ού έτους. Αποτελεί κοινή εκτίμηση ότι μέσω της περίφημης ανανέωσης που επικαλείται κάθε τόσο ο κ. Μητσοτάκης θα επιχειρήσει να θέσει εκτός Βουλής ή εκτός οργάνων όσους βουλευτές ή στελέχη δεν είναι δικής του επιρροής. Με οδηγό το δόγμα που εφαρμόζει από την πρώτη ημέρα στην αρχηγία: «Όποιος δεν είναι μαζί μας είναι εναντίον μας». Η προσπάθεια αυτή θα γίνει και μέσω των κομματικών οργανώσεων, όπου αργά και μεθοδικά η Πειραιώς επιχειρεί να αποκτήσει τον πλήρη (ασφυκτικό) έλεγχό τους, εκτοπίζοντας τους ανεπιθύμητους και μη συνεργάσιμους. Όπως ακριβώς συνέβη με τον πρόεδρο της Β1 Νομαρχιακής Δ. Χατζηελένη, ο οποίος δεν ήταν ο πρώτος που εκπαραθυρώθηκε και προφανώς δεν θα είναι και ο τελευταίος.


  «ΠΑΡΟΝ»

  Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.