πολιτικός φορέας Λ.Ε.Π.ΕΝ ~ Δελτίο Τύπου

ΛΑ'Ι'ΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ

Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2017
Δελτίο τύπου
Ότι του φανεί του λολοστεφανή.
Κύριε Τσίπρα παρακολούθησα την συνέντευξή σας στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA και τον διακεκριμένο δημοσιογράφο κύριο Σρόιντερ και κινδύνευσα με «ανεύρυσμα». Σε ποιόν πλανήτη ζείτε και βλέπετε τους ανθρώπους χαμογελαστούς; Είπατε για τους τουρίστες, αλλά δεν μας είπατε πως σε κάθε γωνιά του κέντρου των Αθηνών υπάρχουν Έλληνες ζητιάνοι, και στοίβες πραγμάτων αστέγων, ακόμα και στους κεντρικότερους δρόμους της πρωτεύουσας όπου περιμένουν να νυχτώσει ώστε να κοιμηθούν στον δρόμο, πεζοδρόμια, εισόδους καταστημάτων και πολυκατοικιών. Οι οποίοι βέβαια δεν ήταν άστεγοι πριν, από εσάς έγιναν. Να είστε σίγουροι πως αυτή η εικόνα ούτε στους τουρίστες αρέσει, αλλά ούτε και σε κάθε απλά νοήμων Έλληνα πατριώτη. Αν τώρα τουρίστες εννοούσατε τον εαυτό σας, ναι σίγουρα περνάτε καλά αφού ζείτε εις υγείαν των κορόιδων που δουλέψατε για να κυβερνήσετε.

Για τους Έλληνες ούτε λόγος. Παγωμένα από την φτώχεια πρόσωπα, ανασφάλεια και μελαγχολία. Όταν ζούσατε στην Κυψέλη που ακόμα υπήρχε ελπίδα, μπορεί και να χαμογελούσαν οι Έλληνες και οι τουρίστες επίσης. Από την ώρα που κλέψατε την εξουσία με φρικτά ψέματα και μετακομίσατε στο Μαξίμου μας κόπηκε το γέλιο. Εμείς πάντως σε αντίθεση με εσάς που εξακολουθούμε να ζούμε με απλούς καθημερινούς ανθρώπους αντικρίζουμε μάτια θολωμένα από την απογοήτευση, μιζέρια παντού, άδεια μαγαζιά που μάταια προσπαθούν να επιβιώσουν, ανέργους, συνταξιούχους που εσείς προσωπικά τους στερήσατε τα δεδουλευμένα τους για μια αξιοπρεπή ζωή στα γηρατειά τους, νέους που φεύγουν στο εξωτερικό και μία μεσαία τάξη να έχει τελειώσει εδώ και καιρό. Για όσους έχουν αυτοκτονήσει από το αδιέξοδο που εσείς μας οδηγήσατε πάλι κουβέντα δεν σας είδα να κάνετε. Αν τώρα που φύγατε από τις λαϊκές γειτονιές, αλλάξατε συνήθειες και δεν βλέπετε την πλειοψηφία του λαού, λυπάμαι αλλά ζείτε σε μία επίπλαστη σαπουνόπερα τόλμης και γοητείας. Γενικότερα αν μας περνάτε για προβατάκια σας πληροφορώ πως και τα προβατάκια ξυπνούν. Και πως να μην ξυπνήσουν αγαπητέ μου, μεγάλη η κοροϊδία που μας κάνατε. Κάποιοι αποφάσισαν για εμάς χωρίς εμάς, έλα όμως που έφτασε η ώρα να αποφασίζουμε εμείς για εμάς και εκεί το παραμύθι τελειώνει και μαζί του θα τελειώσει και η παραμυθένια ζωή που ζείτε μαζί με τους εκλεκτούς σας συνεργάτες. Γιατί κάποιοι δικοί σας ανεκδιήγητοι συμβούλευσαν τον λαό να τρώει γεμιστά,, αλλά εσείς τρώτε με χρυσά κουτάλια. Και μου μην μας πείτε όχι, γιατί και γνώση έχουμε και στοιχεία. Δεν ξεχνώ πόσο απίστευτο σας φάνηκε το ποσοστό που πήρατε στις εκλογές του Σεπτέμβρη του 2015 και είμαι βέβαιος πως και στις επόμενες εκλογές πάλι απίστευτο θα σας φανεί το νέο σας ποσοστό. Θα επιστρέψετε στα κανονικά σας επίπεδα, εκείνα που μετρούνται με τα δάχτυλα από ένα άντε δυο χέρια. Ντροπή έναν τέτοιον λαό, έναν τόσο φιλότιμο λαό να εξακολουθείτε να τον ειρωνεύεστε. Οι δε τουρίστες που εμείς βλέπουμε και μιλάμε μαζί τους μην είστε σίγουροι πως δεν μελαγχολούν αντικρίζοντας την Ελληνική πραγματικότητα. Και μιλώ για τον ελεύθερο τουρισμό που ζει και κινείται ανάμεσα μας, όχι εκείνους που έρχονται και ζουν εντός βιτρίνας. Αυτούς άλλωστε όσες βόλτες και αν κάνουμε στο κέντρο της Αθήνας δεν θα τους συναντήσουμε. Η εικόνα είναι σύμφωνα με τον τίτλο που συνηθίζει να λέει ο λάός: «Ότι του φανεί του λολοστεφανή».


Γραμματέας και εκπρόσωπος τύπου Λαϊκής Ελληνικής Πατριωτικής Ένωσης (Λ.Ε.Π.ΕΝ) + Ιλαρίων (Θωμάς Κονσολάκης)

2 σκέψεις σχετικά με το “πολιτικός φορέας Λ.Ε.Π.ΕΝ ~ Δελτίο Τύπου

 1. Το τέλος της Ορμήνιας …

  Μια μεγάλη έννοια που τείνει στο να χαθεί γιατί έτσι θέλησαν οι άρχοντες του νέου κόσμου !
  Μεγαλώσαμε με Ορμηνιες από τους μεγαλύτερους μας , μάθαμε να ξεχωρίζουμε το σωστό από το λάθος μέσα από την εμπειρία των παλαιών !

  Η Ορμήνια δινόταν πάντα με αγάπη , αν δεν είχες αγάπη δεν μπορούσες να Ορμηνευσεις ενα νεο παιδί , το εγγόνι σου , το γιο σου …!
  Η ορμήνια δίνεται πάντα και μόνο με αγάπη αν δεν υπάρχει αυτη τότε η ορμήνια γινεται χειραγώγηση ..!
  Αν η αγάπη ειναι ανυπαρκτη καμία συμβουλή η ορμήνια δεν είναι δυνατή , δεν ειναι καθαρή άνευ συμφέροντος η απώτερου σκοπού !

  Σήμερα μας ορμηνεύουν τα κανάλια , οι πολιτικοί , τα κοινωνικά δίκτυα , ..η πληροφορία έγινε απρόσωπη και η συμβουλή άνευ συναισθήματος !

  Ο ηγέτης που αναζητά την εξουσία δεν αγαπά , δεν ορμηνευει ..στοχεύει μόνο στο συμφέρον , στο να απαλύνει τον τεχνητά δημιουργημένο φόβο , τον ενδιαφέρει η μάζα να γίνει ένα ρομπότ από κανόνες και ηθική η οποία να μεταφράζεται μόνο σε απώτερους μελλοντικούς σχεδιασμούς !
  Μα αν ένας λαός χάσει την αγάπη , αν ένας λαός δεν λατρέψει και δεν θαυμάσει μέσα από την Ορμηνια έναν ηγέτη , αν η καρδιά δεν ενωθεί με το μυαλό , αν το συναίσθημα δεν συμβαδίσει με την διαδικασία ..τότε έχεις έναν καρκινικό ιστό αποτελέσματος ο οποίος πάντα θα θυσιάζει και θα αναζητά νούμερα,…χωρίς ψυχή , χωρίς ιδανικά , χωρίς ιστορία και μέλλον!

  Είμαστε γαλουχημένοι με Ορμηνια , μέσα μας κύλησαν τόννοι αγάπης και εμπειρίας από τους παλαιούς μας , δονηθηκαμε με τα δακρυσμένα μάτια του παππού που με την απόλυτη προσήλωση , την απόλυτη προσοχή του πάνω μας προσπάθησε μέσα σε λίγα λεπτά να μας μεταδώσει το «μέλι» της Ζωής συμπυκνωμένα σε μερικές φράσεις και κανόνες !

  Αν χάσουμε τη Ορμήνια , αν χάσουμε την αγάπη στο να διατηρήσουμε ότι μας δόθηκε από το παρελθόν , αν ξεχάσουμε την διαδικασία τότε είμαστε καταδικασμένοι ως έθνος να μοιάσουμε σε ότι άλλο φαστ φουντ πολιτισμο έχει να παρουσιάσει η γη!

  Μπορούν να αλλάξουν την ιστορία στο μέλλον , μπορούν να αλλάξουν το πολιτικός ορθό , μπορούν να επιβάλουν νέες ιδέες , νέες λέξεις , νέες έννοιες σε αυτόν τον πόλεμο των εννοιολογικών σημείων μέσα σου αλλά δεν θα μπορέσουν ποτέ να νικήσουν την Ορμήνια που σου δόθηκε με αγάπη και αληθεια ωστε να σου δείχνει παντα τον σωστό δρόμο !

  Θα μπορούσες να πεις ότι είμαστε οι τελευταίοι τον Μοϊκανών που δίνουν την μάχη απέναντι στο αποτέλεσμα , ένα αποτέλεσμα που δεν κοιτά ψυχή , δεν κοιτά ηθική , δεν κοιτά ευ αγωνίζεσθε , ένα αποτέλεσμα που μας εκπαιδεύει να ζούμε την στιγμή της Νίκης μόνο και όχι μια ολοκληρωμένη Ζωή της σωστής διαδικασίας !

  Θέλει το νέο σύστημα σκλαβιάς να σε κάνει στιγμιαίο , να σε κάνει φαστ φουντ , θέλει να σε κάνει να μην ζεις την Ζωή σαν μια τεράστια περιπέτεια , σαν έναν καταπληκτικό ταξίδι που θα σε γεμίζει εμπειρίες και γνώση αλλά να ζεις σαν ένας ακόμα κόκκος στιγμής στον χρόνο όπου για να επιτύχει την οποιαδήποτε Νίκη θα πρέπει να ξεχάσει όλα όσα ανήθικα έκανε για αυτήν!

  Θέλει να γίνεις το Φλας από την σελφι που τραβάς για να ενισχύσεις τον εικονικό κόσμο που ζεις , ένας κόσμος άυλος , χιλιάδες φορές πιο ψεύτικος , ένας κόσμος που καταγράφει κάθε κίνηση σου , ένας κόσμος που κατάφερε να βάλει ένα φίλτρο ανάμεσα σε σένα και την πραγματικότητα , ένας κόσμος που σε κατάφερε να δίνεις πρώτα την πληροφορία στο θηρίο και μετά στον εαυτό σου …..έτσι ώστε σύντομα να σου φέρει αυτός ο ίδιος ο κόσμος των αρχηγό της Υπεροντοτητας πληροφορίας και να στον παρουσιάσει σαν έναν νέο Θεό!

  Ποιος Ορμηνευει πια με αγάπη ; Με πόσο αντοχή ακόμα να μιλήσεις για ιδανικά σε έναν κόσμο που βάλτωσε , που κανένας πια δεν κυνηγά την ΑΞΙΑ αλλά την εύπλαστη τιμή σε κάθε τι;
  Μας οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην εξαφάνιση μας σαν έθνος , ίσως να μην το νιώθεις ακόμα αλλά σε 80 χρόνια από σήμερα δεν θα υπάρχουμε ως έθνος αν συνεχίσουμε να ακολουθούμε ανθρώπους , ιδέες και «κοσμους» που δεν δημιουργήθηκαν με αγάπη και ορμήνια !

  Δεν θα είμαστε στο παγκόσμιο σόι που στήνουν με την ίδια ταυτότητα , δεν τους βολεύει οι άνθρωποι που ορμηνευτηκαν να είναι εραστές του Όμορφου , του δίκαιου και της ελευθερίας να θυμούνται πια είναι η πεμπτουσια της ζωης!

  Για αυτό και εδώ γίνεται αυτό το μεγάλο πείραμα , για αυτό και λέω τόσα χρόνια ότι αν εμείς πέσουμε τότε θα γονατίσει η γη!
  Κράτα μέσα σου την έννοια της Ορμηνιας , κράτα μέσα σου την ανάγκη της αγάπης και της προστασίας , οδήγησε τους νέους ανθρώπους στο να μην ξεχάσουν τα θεμέλια από την ιστορία μας , δειξτους τον δρόμο του σωστού αγώνα , δειξτους ότι ήρωες μπορούν να υπάρξουν μόνο αν η διαδικασία είναι σωστή !

  Αν σήμερα έδινα μια ορμηνια στους συνανθρώπους μου θα ήταν μια απλή φράση … Συμπόνια και απόδειξη …να γίνει νόμος στην Ζωή σας !

  Μην αφήνετε να σας παρασύρουν οι σειρήνες , θελήστε να έχετε πάντα ιδία άποψη σε ότι και αν σας τραγουδούν , μην αφήνετε τον χρόνο να σπαταλιέται άνευ συμπόνιας μέσα σας ….γιατί άνθρωπος που δεν συμπονεί το πεδίο γύρω του είναι ανίκανος να λύσει το όποιο πρόβλημα !!
  Δεν λυνεις ποτέ πρόβλημα αν αυτό που έχεις μέσα σου δεν νοιώθει την ανάγκη του άλλου , αν δεν έχεις συμπόνια για το τι δημιουργεί το πρόβλημα !

  Αναρωτηθείτε αν έστω ένας από της σειρήνες που θα σας τάξουν αύριο αλλαγή η λύση ..αν έχει μέσα του συμπόνια και αν μπορεί να Ορμηνευσει έναν λαό με αγάπη ώστε η αλλαγή να γίνει ανάσα και όχι μόχθος και αγγαρεία !

  Σας το ξαναλέω δεν φοβούνται την μάζα , φοβούνται τον έναν που θα μπορέσει να μπολιάσει όλες της καρδιές γύρω του με αγάπη και συμπόνια …γιατί αυτός θα είναι ο ανίκητος στρατός ..!!

  Stranger..

  http://katohika.gr
  Αναρτήθηκε από socratesnios στις 7:24 π.μ.

  Μου αρέσει!

 2. ΠΡΩΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚ.ΤΡΑΠΕΖΑΣ: Η χώρα σας έχει σημαντικά χρηματικά ποσά κατατεθειμένα τα οποία αφήνει ανεκμετάλλευτα !

  Η ΠΡΩΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ

  Για πρώτη φορά η πρώην γενική νομική σύμβουλος της παγκοσμίου τραπέζης η κυρία Καρεν Χιουντς μιλά σε ελληνικό Μ.Μ.Ε και μας αποκαλύπτει οτι όντως σιωνιστές τραπεζίτες έχουν υπό τον έλεγχο τους την παγκόσμια τράπεζα και οτι το παγκόσμιο καταπίστευμα ειναι υπαρκτό και μέσα σε αυτό η χώρα μας εχει σημαντικά χρηματικά ποσά κατατεθειμένα τα οποία αφήνει ανεκμετάλευτα.

  Μας μιλά επίσης για την συνθήκη του Μπρέντον Γουντς και για το πως δημιούργησαν χρέη εκ του μη όντος στα κράτη οι σιωνιστές τραπεζίτες για να ελέγχουν παρασκηνιακά τα κράτη δια των χρεών…. τα λεγόμενα της Καρεν Χιουντς σε αυτήν την συνέντευξη ορόσημο κυριολεκτικά ανοίγουν καινούργιους δρόμους γνώσης για όλους μας.

  http://afypnisiellinwn.blogspot.gr/2017/07/blog-post_90.html

  ellaniapili.blogspot.gr
  Αναρτήθηκε από socratesnios

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.