Νέα Δημοκρατία: κόμμα απάτης και ψεύδους, μεγαλύτερου κι απ’ αυτό του σύριζα !!!

Τι είχε ψηφίσει η Νέα Δημοκρατία για την αναγνώριση - καταδίκη των εγκλημάτων του κομμουνισμού;

Άργησε αλλά τελικά μίλησε (με 48 ώρες καθυστέρηση!!!) η Νέα Δημοκρατία για την απόφαση Τσίπρα-Καμμένου να μην συμμετάσχει η Ελλάς στο συνέδριο για τα εγκλήματα του κομμουνισμού στην Εσθονία. Και βέβαια, είχε λόγο να καθυστερήσει, γιατί έχει λερωμένη τη φωλιά της.
Ιδού η –εξαιρετικά ήπια- ανακοίνωση των θρασύτατων νουδούληδων, που αναφέρονται μόνο σε σταλινικά εγκλήματα, ενώ το συνέδριο αναφέρεται στα εγκλήματα όλων των κομμουνιστικών καθεστώτων: «Η απόφαση της Κυβέρνησης να μη συμμετάσχει στο “Διεθνές Συνέδριο για την Ευρωπαϊκή ημέρα μνήμης των θυμάτων του ναζισμού και του κομμουνισμού”, που διοργανώνει η Εσθονία στο πλαίσιο της Προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προσβάλλει τους Έλληνες και Ευρωπαίους πολίτες που διαχρονικά προασπίζονται τα δημοκρατικά ιδεώδη και την πανανθρώπινη αξία της ελευθερίας. Μια απόφαση που για άλλη μια φορά τονίζει την ελληνική ιδιαίτερότητα και μας οδηγεί σε μια ιδιότυπη ευρωπαϊκή και διεθνή απομόνωση. Απομόνωση που δεν αξίζει στους Έλληνες πολίτες. Υπάρχουν ιστορικές αλήθειες που πρέπει να λέγονται. Ο Ναζισμός και ο Σταλινισμός είναι σκοτεινές περίοδοι της ευρωπαϊκής ιστορίας ασφαλώς καταδικαστέες από όλους τους δημοκρατικούς πολίτες».
Για να καταλάβετε το απύθμενο θράσος αυτών που ήταν οι πρώτοι που έκαναν μνημόσυνο στον Άρη Βελουχιώτη, πρέπει να γυρίσουμε πίσω 11 χρόνια…

 

 

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΙ ΕΙΧΕ ΨΗΦΙΣΕΙ Η ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ – ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ;

Γράφει ο Αντίοχος

Διορθώνουμε το αρχικό κείμενο, διότι τελικά το… παιδί (η νουδούλα) μίλησε (με 48 ώρες καθυστέρηση!!!) για την απόφαση Τσίπρα-Καμμένου να μην συμμετάσχει η Ελλάς στο συνέδριο για τα εγκλήματα του κομμουνισμού στην Εσθονία. Και βέβαια, είχε λόγο να καθυστερήσει, γιατί έχει λερωμένη τη φωλιά της. Ιδού η –εξαιρετικά ήπια- ανακοίνωση των θρασύτατων νουδούληδων, που αναφέρονται μόνο σε σταλινικά εγκλήματα, ενώ το συνέδριο αναφέρεται στα εγκλήματα όλων των κομμουνιστικών καθεστώτων: «Η απόφαση της Κυβέρνησης να μη συμμετάσχει στο “Διεθνές Συνέδριο για την Ευρωπαϊκή ημέρα μνήμης των θυμάτων του ναζισμού και του κομμουνισμού”, που διοργανώνει η Εσθονία στο πλαίσιο της Προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προσβάλλει τους Έλληνες και Ευρωπαίους πολίτες που διαχρονικά προασπίζονται τα δημοκρατικά ιδεώδη και την πανανθρώπινη αξία της ελευθερίας. Μια απόφαση που για άλλη μια φορά τονίζει την ελληνική ιδιαιτερότητα και μας οδηγεί σε μια ιδιότυπη ευρωπαϊκή και διεθνή απομόνωση. Απομόνωση που δεν αξίζει στους Έλληνες πολίτες. Υπάρχουν ιστορικές αλήθειες που πρέπει να λέγονται. Ο Ναζισμός και ο Σταλινισμός είναι σκοτεινές περίοδοι της ευρωπαϊκής ιστορίας ασφαλώς καταδικαστέες από όλους τους δημοκρατικούς πολίτες».

Για να καταλάβετε το απύθμενο θράσος αυτών που ήταν οι πρώτοι που έκαναν μνημόσυνο στον Άρη Βελουχιώτη, πρέπει να γυρίσουμε πίσω 11 χρόνια. Το 2006, λοιπόν, ετέθη για πρώτη φορά θέμα καταδίκης των εγκλημάτων των κομμουνιστικών καθεστώτων, στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης. Ποια ήταν η θέση της νουδούλας; ΚΑΤΑ της καταδίκης! Πως… δεν υπήρξαν κομμουνιστικά εγκλήματα!

Μάλιστα, όπως μας ενημερώνει σχετικό δημοσίευμα του «Ριζοσπάστη» της εποχής, επειδή τακτικά μέλη της συνέλευσης είναι όσοι προέρχονται από κυβερνητικά κόμματα ή κόμματα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και οι εκπρόσωποι των υπολοίπων κομμάτων αναπληρωτές τους (χωρίς δικαίωμα λόγου), προκειμένου να μιλήσει η Κανέλλα και να κατακεραυνώσει την καταδίκη των κομμουνιστικών εγκλημάτων, παραιτήθηκε από τακτικό μέλος ο τότε βουλευτής της νουδούλας Ν. Νικολόπουλος (άλλος… υπερεθνικόφρων κι αυτός!):«Σημειώνουμε ότι η Λιάνα Κανέλλη συμμετείχε στη διαδικασία ως τακτικό μέλος έπειτα από την παραίτηση του βουλευτή της ΝΔ Ν. Νικολόπουλου». Η δε βουλευτής της νουδούλας, που ήταν επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπίας και είχε την ευθύνη κατάρτισης της λίστας των ομιλητών «κατάρτισε τη λίστα με πρώτη ομιλήτρια την Λιάνα Κανέλλη» – όπως γράφει ο «Ριζοσπάστης».

Στη συνέχεια, το ΚΚΕ συνέταξε κείμενο εναντίον της καταδίκης των εγκλημάτων των κομμουνιστικών καθεστώτων, το οποίο υπέγραψαν ΟΛΟΙ, μηδενός εξαιρουμένου, οι τότε ευρωβουλευτές της νουδούλας. Ιδού το κουκουέδικο κείμενο και  οι υπογραφές τους:

«Προσβάλλει τους αγωνιστές αντιφασίστες, τους κομμουνιστές, τα θύματα του ναζισμού – φασισμού και γενικότερα τους προοδευτικούς ανθρώπους… Γι’ αυτό οι υπογράφοντες ευρωβουλευτές ζητούμε την άμεση καταδίκη του και καλούμε την Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης να το καταψηφίσει», καταλήγει το κείμενο.

Οι ευρωβουλευτές που έχουν υπογράψει είναι οι εξής:

 1. ΑΔΑΜΟΥ Αδαμος (GUE/NGL, ΑΚΕΛ, Κύπρος)
 2. ΑΡΝΑΟΥΤΑΚΗΣ Σταύρος (PSE, ΠΑΣΟΚ, Ελλάδα)
 3. ΜΠΑΤΖΕΛΗ Κατερίνα (PSE, ΠΑΣΟΚ, Ελλάδα)
 4. ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ Παναγιώτης (PSE, ΠΑΣΟΚ, Ελλάδα)
 5. COTTIGNY Jean Louis (PSE, Γαλλία)
 6. ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Γιώργος (PPE, Νέα Δημοκρατία, Ελλάδα)
 7. DOBOLYI Alexandra (PSE, Ουγγαρία)
 8. FIGUEIREDO Lida (GUE/NGL, PCP, Πορτογαλία)
 9. FLASAROVA Vera (GUE/NGL, KomunistickastranaCech a Moravy, Τσεχία)
 10. ΓΚΛΑΒΑΚΗΣ Ιωάννης (PPE, Νέα Δημοκρατία, Ελλάδα)
 11. GUERREIRO Pedro (GUE/NGL, PCP, Πορτογαλία)
 12. GUIDONI Umberto (GUE/NGL, Ιταλία)
 13. HAMON Benoit (PSE, Γαλλία)
 14. HASSE Ferreira (PSE, Πορτογαλία)
 15. HENIN Jacky (GUE/NGL Particommuniste, Γαλλία)
 16. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ   Γιώργος (ID, Ελλάδα)
 17. KOHLICEK Jaromir (GUE/NGL KommunistickastranaCech a Moravy, Τσεχία)
 18. ΛΑΜΠΡΙΝΙΔΗΣ Σταύρος (PSE, ΠΑΣΟΚ, Ελλάδα)
 19. LIEMEMANM Marie Noelle (PSE, Γαλλία)
 20. ΜΑΝΩΛΑΚΟΥ Διαμάντω (GUE/NGL, KKE, Ελλάδα)
 21. MASTALKA Uiri (GUE/NGL, KommunistickastranaCech a Moravy, Τσεχία)
 22. ΜΑΤΣΟΥΚΑ Μαρία (PSE, ΠΑΣΟΚ, Ελλάδα)
 23. ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ Μανώλης (PPE, Νέα Δημοκρατία, Ελλάδα)
 24. MEYER Willy (GUE/NGL. IzqierdaUnida, Ισπανία)
 25. ΠΑΦΙΛΗΣ Θανάσης (GUE/NGL, KKE, Ελλάδα, Γενικός Γραμματέας του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ειρήνης)
 26. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ – ΚΑΣΙΩΤΟΥ Μαρία (PPE, Νέα Δημοκρατία, Ελλάδα)
 27. ΠΑΠΑΣΤΑΜΚΟΣ Γιώργος (PPE, Νέα Δημοκρατία, Ελλάδα)
 28. PFLUGER Tobias (GUE/NGL, Γερμανία)
 29. RANSDORF Miloslav (GUE/NGL, Τσεχία)
 30. REMEK Vladimir (GUE/NGL, Τσεχία)
 31. RIZZO Marco (GUE/NGL, Ιταλία)
 32. ΣΑΜΑΡΑΣ Αντώνης (PPE, Νέα Δημοκρατία, Ελλάδα)
 33. ΣΗΦΟΥΝΑΚΗΣ Νίκος (PSE, ΠΑΣΟΚ, Ελλάδα)
 34. STROZ Daniel (GUE/NGL, Τσεχία)
 35. TARABELLA Marc (PSE, Βέλγιο)
 36. ΤΟΥΣΣΑΣ Γιώργος (GUE/NGL, KKE, Ελλάδα)
 37. ΤΡΑΚΑΤΕΛΛΗΣ Αντώνιος (EPP, Νέα Δημοκρατία, Ελλάδα)
 38. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ Κυριάκος (GUE/NGL, ΑΚΕΛ, Κύπρος)
 39. ΤΖΑΜΠΑΤΖΗ Ευαγγελία (PSE, ΠΑΣΟΚ, Ελλάδα)
 40. ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ Ιωάννης (EPP, Ελλάδα)
 41. WAGENKNECHT Sahra (GUE/NGL, Γερμανία)
 42. ΞΕΝΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Μαριλίζα (PSE, ΠΑΣΟΚ, Ελλάδα)

(ΥΓ):  Όπως βλέπουμε στη θέση 16 των υπογεγραμμένων, είναι ο άλλος… υπερεθνικόφρων Καρατζαφέρης. Καταλαβαίνετε τώρα γιατί μουγκάθηκαν οι… κομμουνιστοφάγοι Μπουμπουκοβορίδηδες; Διότι, και το κόμμα στο οποίο ανήκαν τότε (Λά.Ο.Σ) και το κόμμα στο οποίο ανήκουν σήμερα (ΝΔ) ψήφισαν κατά της αναγνώρισης και καταδίκης των κομμουνιστικών εγκλημάτων!


Η κυβέρνηση των μπολσεβίκων δεν συμμετέχει σε συνέδριο για τα εγκλήματα του κομμουνισμού – Αρνούνται να αναγνωρίσουν την γενοκτονία των Ποντίων από τον Στάλιν!

Η κυβέρνηση των μπολσεβίκων δεν συμμετέχει σε συνέδριο για τα εγκλήματα του κομμουνισμού - Αρνούνται να αναγνωρίσουν την γενοκτονία των Ποντίων από τον Στάλιν!

Άλλη μία προσβολή απέναντι στα εκατομμύρια θύματα και ιδιαιτέρως στα θύματα και τις πληγές του Ελληνικού Έθνους από τον κομμουνισμό επεφύλαξε η κυβέρνηση των αρνησιπάτριδων αντεθνιστών και ευρωκομμουνιστών.

Σύμφωνα, λοιπόν, με ανακοίνωση του υπουργού του Σύριζα, Κοντονή, η Ελλάδα θα είναι η μόνη χώρα της ΕΕ που δεν θα συμμετάσχει  στο διεθνές συνέδριο που διοργανώνει η Εσθονική Προεδρία της ΕΕ σχετικά με «τα εγκλήματα από τα κομμουνιστικά καθεστώτα». Ο λόγος που επικαλείται ο υπουργός είναι… (μην γελάσετε…) ο Εθνικισμός!

Συγκεκριμένα, στην επιστολή του προς την Εσθονική Προεδρία αναφέρει ότι είναι άστοχη η διεξαγωγή ενός τέτοιου συνεδρίου σε μία περίοδο που ανεβαίνουν τα Εθνικιστικά Κινήματα και τονίζει ότι έτσι η προεδρία στέλνει ένα λάθος μήνυμα καταδίκης του κομμουνισμού. Όλα τα παραπάνω διανθισμένα με την συνήθη ρητορική και την γραφική και άνευ καμίας σημασίας ναζιστολογία.

Οι Έλληνες δεν ξεχνούν την στάση των κομμουνιστών κατά την Μικρασιατική Καταστροφή. Δεν ξεχνούν ότι ο «Ριζοσπάστης» έγραφε ότι «εμείς όχι μόνο δεν λυπηθήκαμε για την αστικοτσιφλικάδικη ήττα στη Μικρασία, μα και την επιδιώξαμε». Όπως, φυσικά, δεν ξεχνούν ότι αυτή η «αστικοτσιφλικάδικη ήττα» κατέστη δυνατή με την χρήση σοβιετικού οπλισμού από τον Λένιν.

Οι Έλληνες δεν ξεχνούν την Γενοκτονία των Ποντίων αδελφών μας από τον παρανοϊκό δικτάτορα Στάλιν, που ήρθε ως συνέχεια της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού από τον σφαγέα Κεμάλ. Και, βεβαίως, δεν ξεχνούν ότι μετά την τριπλή κατοχή 1941 – 1944 ήρθε μία ακόμα λαίλαπα, η επίθεση των κομμουνιστών για την υφαρπαγή της εξουσίας, που είχε ως επακόλουθο συν τοις άλλοις και τοπαιδομάζωμα, το πιο ειδεχθές ίσως έγκλημα των εν Ελλάδι (και όχι Ελλήνων) κομμουνιστών.

Με ανάλογο τρόπο, οι Λαοί που είχαν την δυστυχία να ζήσουν τον κομμουνιστικό όλεθρο δεν μπορούν να ξεχάσουν τον τεχνητό λιμό, με τα εκατομμύρια θύματα από ασιτία, στην Ουκρανία. Δεν ξεχνούν τα γκούλαγκ, την KGB και άλλες μορφές που οδήγησαν σε μία από τις πιο μακροχρόνιες φρικαλεότητες στην ανθρώπινη ιστορία.

Το αστείο της όλης υποθέσεως είναι ότι οι ευρωκομμουνιστές στην καταγέλαστη επιστολή τους, με την οποία φτύνουν τα κόκκαλα των Ελλήνων που χάσαν την ζωή τους, την οικογένειά τους ή ολόκληρο τον κόσμο από τον κομμουνισμό, είναι ότι κάνουν λόγο «δεκάδες ιδεολογικά ρεύματα» που γεννήθηκαν από αυτόν, ξεκινώντας από την δική τους ιδεολογία τον ευρωκομμουνισμό.

Εμείς απλώς να αναρωτηθούμε από πότε μια «πνευματική ψώρα» υπερηφανεύεται για την εξάπλωσή της και να θυμίσουμε το αθάνατο ποίημα του Κωστή Παλαμά, «Οι Λύκοι»:

Βοσκοί, στη μάντρα της Πολιτείας οι λύκοι! Οι λύκοι!
Στα όπλα, Ακρίτες! Μακριά και οι φαύλοι και οι περιττοί,
καλαμαράδες και δημοκόποι και μπολσεβίκοι,
για λόγους άδειους ή για του ολέθρου τα έργα βαλτοί.

(Απ’ της μαυρίλας της αραχνίλας την αποθήκη
σε σκονισμένα γυαλιά κλεισμένο, παλιό κρασί,
των εκατό σου χρονών ανοίγω το αρχοντιλίκι
στου ήλιου το φέγγος, τι σε προσμένουν οι δυνατοί

ξανά σαν πάντα και για τη μάχη και για τη νίκη
να τους φτερώσεις το πάτημα τους όπου πατεί.
Σ’ εμέ -κελλάρης λυράρης είμαι,- σ’ εμένα ανήκει
να το κεράσω στα νέα ποτήρια το αρχαίο πιοτί).

Βοσκοί και σκύλοι, λώβα και ψώρα. Τα’ αρνιά; Μουζίκοι.
Ό λαός; Όνομα. Σκλάβος πλέμπας δούλα κ’ ή οργή,
Δίκη από πάνω θεία των αστόχαστων καταδίκη
και λογαριάζει και ξεπλερώνει όσο αν αργεί.

Τραγουδημένη κλεφτουριά, Γένος, αρματολίκι,
τα ξεγραμμένα και τα τριμμένα ψέματα, αχνοί,
Ιδέα βυζάχτρα των τετρακόσιων χρόνων, η φρίκη
τώρα, το μάθημα των Ελλήνων ως χτες, εσύ

του ραγιά μάνα βιβλικό, πλάσμα ορφικό, Ευρυδίκη,
του πανελλήνιου μεγαλονείρου χρυσοπηγή,
μας τον καθρέφτιζες μέσ’ στης Πόλης τό βασιλίκι
τον ξυπνημένο Μαρμαρωμένο, κυνηγητή

του Ισλάμ. Ή Θράκη προικιό του, ώ δόξα! Και απανωπροίκι
μια Ελλάδα πάλε στην τουρκεμένην Ανατολή,
της Ιωνίας γλυκοξημέρωμα…. Οι λύκοι! Οι λύκοι!
κ’ οι βοσκοί ανάξιοι, λύκοι και οι σκύλοι κι οι αντρείοι δειλοί.

Στης Πολιτείας τη μάντρα οι λύκοι! Παντού είναι λύκοι!
Ξανά στα Τάρταρα Ίσκιος, του ψάλτη λατρεία κ’ εσύ.
Ψόφια όλη ή στάνη. Φέρτε να πιούμε, κούφιο νταηλίκι,
για το αποκάρωμα που μας πρέπει, κι όποιο κρασί.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.